Ar matet?
QUOTE(just_angel @ 2009 10 10, 21:07) Sveikos. Visai neseniai atsikrausčiau į Vilnių, gyvenu Justiniškėse. Gal galėtumėte kuri rekomenduoti aerobikus užsiėmimus, kad nebūtų labai toli šio rajono Rekomenduociau www.savickosportoklubas.lt, manau pakankamai arti yra
Renku grupę sportavimui sporto klube Victoria gym. Apie jį plačiau čia: http://www.victoria-gym.lt/naujienos/
Abonementas - neribotas 400 Lt už 4 mėnesius. Kuo greičiau susirinks grupė, tuo anksčiau galėsime pradėti sportuoti. Kas nori jungtis į grupę: Vardą, pavardę ir telefono numeriuką man į AŽ. Atsiliepimus ir kitą info apie sporto klubą galite gauti čia: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...6983&st=336
Sveiki, turiu 1 abonimenta, gal yra norinciu ji paimti? butu Vilniuje Savanoriu pr. Impulse, menesiui 162 lt, 12 kartu, abonimentas jau veikia, tiesiog viena mergina uzsisake, ir neatejo ir nesumokejo, o pinigai jau sumoketi... laukiu i AŽ arba +37068430196
Laba diena visoms!
Gal kas lankote kalanetika "Impuls" Asanaviciutes g.? Kokie atsiiepimai? Labai noreciau lankyti.
Kai nebūdavo tiek darbo lankydavausi Impuls sporto klube, esančiu kareivių gatvėje. Dabar kai keisis darbo grafikas tikiuosi vėl galima bus kibti į sporta
Sugalvojau eiti pasportuoti, susiradau internete visus klubus, kurie skelbiasi ale moteru http://www.sportoklubai.lt/index.php/sport...8?keyword=moter . Ar kuri pirkot per cia?
Ar niekas nesportuoja Moterų šeipingo klube Vilniuje?
QUOTE(Langutis @ 2009 11 10, 23:29) Sportavau prieš kokius metus. Jei eisi sportuoti ir tau nėra svarbi aplinka ir svarbiausia, kad pigiai, tai tada pats tas. Bet man sovietinis palikimas ne prie širdies, todėl grįžau prie modernesnio sporto klubo
jo jo būtent į aerobiką aš ir noriu, nes girdėjau, kad labai jau ten gerai veda
QUOTE(Langutis @ 2009 11 12, 20:00) jo jo būtent į aerobiką aš ir noriu, nes girdėjau, kad labai jau ten gerai veda Iš trenerių bent jau man labiausiai patiko Irena Pati pasirinkau Victoria gym, beja prisijungiant prie super mamų grupės mėnesis kainuoja 145lt. Ir į aerobiką dažniausiai visur ateina tik moterys
Sveiki, visi,
smagu, kad sportuojate. Juk sveikam kune sveika, sveika siela O aš turiu geru naujienu. Galiu bet kuriam norinciam pasiulyti sportuoti 20% pigiau! Taip yra todel, jog renku grupe, kuri jau sekmingai sportuoja ketvirta menesi iš eiles ir sportuos dar ilgai. Taigi visi norintys gali man siusti asmenines žinutes ar dar kaip sukontaktuoti (esu naujokas šiame forume, tai nežinau kokiais budais galima susisiekti). QUOTE(Kaifux @ 2009 11 13, 10:39) Sveiki, visi, smagu, kad sportuojate. Juk sveikam kune sveika, sveika siela O aš turiu geru naujienu. Galiu bet kuriam norinciam pasiulyti sportuoti 20% pigiau! Taip yra todel, jog renku grupe, kuri jau sekmingai sportuoja ketvirta menesi iš eiles ir sportuos dar ilgai. Taigi visi norintys gali man siusti asmenines žinutes ar dar kaip sukontaktuoti (esu naujokas šiame forume, tai nežinau kokiais budais galima susisiekti). apie koki sporto kluba kalbate?
kokios kainikes 3 men. ir 6 men. neribotiems abonementams?
QUOTE(indre777 @ 2009 11 16, 10:15) Priklauso nuo sporto klubo. Jei eitumet y Ozo arba Fabijoniskiu, tai kaina 3 menesiam 479 Lt, o 6 menesiam 857 Lt, jei Asanaviciutes arba Savanoriu, tai atitinkamai 543 Lt ir 968 Lt, o Kareiviu Impulse 583 Lt ir 1060 Lt. Kainos siu abonementu yra 15% mazesnes nei Impulso puslapyje. Abonementai nurodyti yra menesiniai, t.y. galima eiti nors ir kiekviena diena ir bet kuriuo metu.
Pradejau sportuoti moteru sporto klube prie spados rumu, einu i Pilates ir zinokit man patinka ten, nedidelis, mazai zmoniu, gana jaukus, tik tiek kad nera baseino raumenims atplaiduoti, bet siaip man patiko labiau nei impuls.
QUOTE(Egle75 @ 2009 11 17, 16:53) Pradejau sportuoti moteru sporto klube prie spados rumu, einu i Pilates ir zinokit man patinka ten, nedidelis, mazai zmoniu, gana jaukus, tik tiek kad nera baseino raumenims atplaiduoti, bet siaip man patiko labiau nei impuls. tai tas ir svarbu, kad kiekvienas renkasi pagal poreikius ir jei randa - As pvz be vandens proceduru (man be baseino dar ir pirtis turi but Beje, pastebiu labai nemazai moteru kurios labai akivaizdziai eina , sportuoja nejausdamos jokio malonumo - tik todel, kad reikia, kad svori numestu.. Liudna matyt tokius atvejus - "atidirba" savo valanda, atkala surasytus pratimus ir laimingesnes nuo to tikrai nesijaucia.. Juk manau kiekvienas gali surasti SAVO buda energijai pasikraut, svoriui reguliuot..? Kam save prievartaut? QUOTE(Invincible @ 2009 10 23, 14:12) Sveikutes, Gyvenu Grigiskese, noriu pradeti sportuoti, tiksliai dar nezinau ka-gal aerobika, nes kazkada lankiau sporto sale, man netiko-trukinejo kapiliarai. Pagrinde reiktu sportuoti de klubu, pilvo ir siaip sustiprinti kuna, nes po gimdymo visai pasileidau... pabandyk sporto bei laisvalaikio kluba Ego forte. Jis yra Savanoriu pr.124A. daugiau info gali paziureti www.egoforte.lt QUOTE(IDeina @ 2009 11 12, 22:27) Iš trenerių bent jau man labiausiai patiko Irena Pati pasirinkau Victoria gym, beja prisijungiant prie super mamų grupės mėnesis kainuoja 145lt. Ir į aerobiką dažniausiai visur ateina tik moterys mes su drauge nusipirkom šeimyninį abonementa už 260 lt ir gavosi po 130 lt kiekvienai, tai kam jungtis prie grupes ir moket 145 lt cia triukas su tom grupem QUOTE(decleor @ 2009 11 22, 14:42) mes su drauge nusipirkom šeimyninį abonementa už 260 lt ir gavosi po 130 lt kiekvienai, tai kam jungtis prie grupes ir moket 145 lt cia triukas su tom grupem Beje, lankanciu Impuls norejau pasiklaust: ar cia tik man susidare toks ispudis, ar ir jus pastebejot kokia netvarka si rudeni Impulse? (kalbu apie Savanorius).. Ar cia toks taupymo rezimas ijungtas, kad valytojos nieko netvarko, o tik "sustumineja vandeneli i griovelius".. Tris dienas is eiles lankantis ant sienu duse kabo tie patys plaukai Impuls atstovai, jei skaitot si foruma, susiimkit!!!!!!!!
tik ieškančioms pigiau patariu kaip geriau
pvz tam paciam Victorian gym vienam zmogui neribotas abonementas kainuoja 180 lt, o seimyninis dviems zmonems bus po 130 lt sportas kelia nuotaika, gerina savijauta ir padeda atsipalaiduoti nuo rupesciu - sekmes sportuojancioms QUOTE(decleor @ 2009 11 22, 15:16) tik ieškančioms pigiau patariu kaip geriau ar jos neturi vienu metu eiti? t.y. jei viena nuėjo ryte - kita jau nebegalės vakare. o su grupe imant keturiems mėnesiams galima ir vaikščioti kada nors ir mokėti dar mažiau QUOTE(Mistaken @ 2009 11 22, 16:19) ar jos neturi vienu metu eiti? t.y. jei viena nuėjo ryte - kita jau nebegalės vakare. o su grupe imant keturiems mėnesiams galima ir vaikščioti kada nors ir mokėti dar mažiau gal ir klystu, bet mano manymu seimyninio ab. atveju gaunamos 2 korteles ir gali lankytis abu kada tik nori. Juk butu nelogiska, jei seima, issipirkus abonementa negaletu eiti vienu metu QUOTE(Dusele @ 2009 11 23, 13:00) gal ir klystu, bet mano manymu seimyninio ab. atveju gaunamos 2 korteles ir gali lankytis abu kada tik nori. Juk butu nelogiska, jei seima, issipirkus abonementa negaletu eiti vienu metu tame ir reikalas, kad viena kortele tik ir kiekvienas atejimas uzskaitomas kaip kartas. bent jau impulse. Jei vaikstot kartu - puiki iseitis, bet visad yra rizika, kad drauge veluoja, o korta pas ja, arba nusprendei eiti viena o kortos neturi... Cia su vyru sudetinga susiderinti, o su drauge turbut dar labiau, nebent labai norai ir nenorai sutampa bei darbo grafikas.
Gal kas norite kartu lankyti Vilniaus seipingo kluba Kalvariju gatvej? Neribotas abonimentas - 130 lt. Susidraugautume, mestume tuos prakeiktus kilogramus kartu.. As pati tai tikrai turiu ka mest, ugis 163, o svoris - 66-67 kg
Kaip tik siandien buvau ten uzsukusi pasizvalgyti, paklausineti.
Simut, 130 Lt cia tikriausiai su aerobika, pirtimis? Mane labiau domintu treniruokliai. Gal kuri nors supermamyte lankosi po 17 ar 18 val. Labai idomu suzinoti ar daug zmoniu tokiu metu susirenka? Pastebejau, kad sales mazytes, nesinoretu prie treniruoklio laukti eiles:) Ir dar, ar treneriai tikrai prieina ir padeda, pataiso jeigu, ka ne taip darai? QUOTE(Simut @ 2009 11 25, 03:20) Gal kas norite kartu lankyti Vilniaus seipingo kluba Kalvariju gatvej? Neribotas abonimentas - 130 lt. Susidraugautume, mestume tuos prakeiktus kilogramus kartu.. As pati tai tikrai turiu ka mest, ugis 163, o svoris - 66-67 kg
sweikutes ,
esu naujoke cia dekui , lauksiu ats
Karoliniskese yra Impulsas Asanaviciutes g., bet as vazineju i Impulsa Ozo g., ten pigiau
Dar yra Moteru sporto klubas, bet apie kaina negaliu pasakyti. QUOTE(Indriuke @ 2009 12 02, 13:44) sweikutes , esu naujoke cia dekui , lauksiu ats QUOTE(Stebuklinga @ 2009 12 02, 14:59) Karoliniskese yra Impulsas Asanaviciutes g., bet as vazineju i Impulsa Ozo g., ten pigiau Dar yra Moteru sporto klubas, bet apie kaina negaliu pasakyti. gal kartais kas nors is karoliniškių nori kartu vaziuoti ir lankyti ? kazkaip dviese smagiau ir drąsiau gal kas pasiulysite koki pigesni ir gersni varianta ? QUOTE(Indriuke @ 2009 12 02, 13:01) gal kartais kas nors is karoliniškių nori kartu vaziuoti ir lankyti ? kazkaip dviese smagiau ir drąsiau gal kas pasiulysite koki pigesni ir gersni varianta ? pabandyk gal per paieska paziuret ar , jei neklystu "bendraminciu" skyrelyje.. zodziu kazkur TIKRAI yra Impulse sportuojanciu grupeles, eina kaip kolektyvinis uzsakymas "Supermamos ir superteciai", tai abonementams dideles nuolaidos. Arba berods mergina su niku "Kaifux" siulo pigesnius abonementus.. QUOTE(Stebuklinga @ 2009 12 01, 15:56) Kaip tik siandien buvau ten uzsukusi pasizvalgyti, paklausineti. Simut, 130 Lt cia tikriausiai su aerobika, pirtimis? Mane labiau domintu treniruokliai. Gal kuri nors supermamyte lankosi po 17 ar 18 val. Labai idomu suzinoti ar daug zmoniu tokiu metu susirenka? Pastebejau, kad sales mazytes, nesinoretu prie treniruoklio laukti eiles:) Ir dar, ar treneriai tikrai prieina ir padeda, pataiso jeigu, ka ne taip darai? Su treneriais problemu tikrai neturejau, viskas gerai - ir parode, ir patare. Aisku, paskui kiekviena is paskos nelaksto, bet atkreipiau demesi, kad jeigu kyla kokiu klausimu - visuomet prieina Lankiau ten kuri laika, nes reikejo tiesiog treniruokliu ir sporto - per daug nekreipiau demesio i aplinka, tai ir tiko. Man ten yra 2 trukumai - darbo laikas nera labai patogus, nes kartais tikrai mielai savaitgali nukeliauciau antroje dienos puseje ar darbo diena anksciau ryte, pries darba. Ir antras - mano pagrindine sporto "asis" - begimas. Kiti treniruokliai - po to, kaip papildymas. Bet kai reikia laukti begimo takelio... Ju ten tik 3, bet tikrai geri. Ieskau dabar kitu variantu kur lankyti QUOTE(Gintariukstis @ 2009 12 02, 16:06) Bet kai reikia laukti begimo takelio... Ju ten tik 3, bet tikrai geri. Ieskau dabar kitu variantu kur lankyti Labai aciu uz komentara Mane labiau domina elipsiukas, o maciau tik 2, tai taip pat gasdina stovejimas ir laukimas
laba,
kadangi arti šeškinės ozo impulsas tai ten ir eidavau, gerai kad baseinas yra, pirtys, bet sporto salėje treniruoklių reikia ilgokai palaukti, čia aš apie bėgimo takelius; na ir įranga lengvai senstelėjusi, o dar ir darbo laiką pakeitė, aišku ne į vartotojo pusę; bet šiaip pasimankštinti visai liux
Lankiausi Vilniaus šeipingo klube, nepatiko
Gal kas sportavo Lt gym?Pasilaiciuose jis
QUOTE(Maserati @ 2009 12 06, 16:32) Gal kas sportavo Lt gym?Pasilaiciuose jis Įranga yra, kaip su programom - nežinau. Žmonių nėra labai daug, kaina normali, klubas daugiau orientuotas į rimčiau sportuojančius.
Noriu eiti sportuoti i Foruma. Kokios ten kainos?
Dabar vaikscioju Impuls+ Kareiviu g., bet zmoniu daug nes abonentas gana pigus, apie 250 Lt men., tai turbut del to ir susidaro zmoniu spustys. Isivaizduoju kas darysis sekanti menesi, kai visi eis i Oza, kur akcija yra: 299 Lt, 3 menesiai, 40 kartu. QUOTE(oralas @ 2009 12 07, 15:14) Noriu eiti sportuoti i Foruma. Kokios ten kainos? Dabar vaikscioju Impuls+ Kareiviu g., bet zmoniu daug nes abonentas gana pigus, apie 250 Lt men., tai turbut del to ir susidaro zmoniu spustys. Isivaizduoju kas darysis sekanti menesi, kai visi eis i Oza, kur akcija yra: 299 Lt, 3 menesiai, 40 kartu. Pasižiūrėk Forum palace puslapyje - negi nemoki? QUOTE(Bezdžionė @ 2009 12 08, 11:31) Matai kaip... Dekingas.
Sveikos
Mergaitės, o yra Vilniuje koks nors sporto klubas, kur būtų galima su mažu vaiku (2m.) sportuoti?
impulse kareiviu gatveje tai yra kazkokie vaiku zaidimo kambariai, pasiteiraukite tikslesnes info administratoriu
QUOTE(Fabiana @ 2009 12 19, 18:09) Sveikos Mergaitės, o yra Vilniuje koks nors sporto klubas, kur būtų galima su mažu vaiku (2m.) sportuoti? Labai aktualus klausimas!! Man geriausia būtų iš viso penkiametę pasiimti su savimi. Nu pastrapaliotų ir jinai pvz per šokius ar aerobiką. t.y. turėtų nebūti per daug žmonių ir jauki, maloni, draugiška šeimai atmosfera.
I impulsa kareiviu gatvej pati savo vaika veziojau.Dabar jau seniai nebuvau.Ten nemazas vaiku kambarys ir mergina uzsiima jais,priziuri.tik kainuoja,jei neklystu 2 ar 3 litai valandai
|