Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Vilniuje- II
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Natkkka
Impulsas kiek zinau ir svenciu dienomis nevisada dirba blush2.gif
nerimar
As norejua i Impuls plisa varyt, net buvau chebryte nemaza darbe surinkus - galvojau nuolaida gausim, bet kur tau. Kaip tik, vadybininkas pareiske, kad "pas mus ir taip per daug zmoniu lankosi...". Nors jis teisus, kai buvau paskutini kart, tai baseinas kaip varlinykas koks.
ratafia
Mastau apie Fit life prie mindaugo maximos...bet labai gaila kad baseino ten nera g.gif
gal kas lankot?
Lahja
Ka galit patarti del klubu senamiestyje? I kuri vertetu uzsirasyti?
sistah
QUOTE(Lahja @ 2008 08 11, 11:36)
Ka galit patarti del klubu senamiestyje? I kuri vertetu uzsirasyti?
*

Vat mane tai irgi labai domina. Patarkite, kas zinote mirksiukas.gif
coliuke1988
gal kas noretu kartu lankyti active gym arba impuls kareiviu gatveje? noriu pradeti kuri nors is siu lankyti,taciau vienai lb liudna unsure.gif
Mistaken
QUOTE(coliuke1988 @ 2008 08 18, 12:58)
gal kas noretu kartu lankyti active gym arba impuls kareiviu gatveje? noriu pradeti kuri nors is siu lankyti,taciau vienai lb liudna unsure.gif
*

Čia parašykite:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...1225&st=270 smile.gif

ir kažkur buvo temelė sportuojam impulse pigiau... neberandu dabar, paieškokit smile.gif
green1368
4u.gif
noriu nuo rudens pradeti lankyt baseina,gyvenu zirmunuose,paciam gale prie saltinelio.gal galit kas zinovai pasiulyt pigiausia ir priimtiniausia varianta,gal dar kazkas nori prisijungti?nes grupelems lyg ir nuolaidos taikomos. biggrin.gif
domintu geriausiai abonimentas,nes negaliu visada rinktis vakarine pamaina,ar atvirksciai,galeciau tai is ryto,tai po pietu.
mastau apie viktorija gym,bet prisikaiciau nekokiu atsiliepimu,man arciausia impuls,bet ten turbut baseine varlynas,ir brangu...tad patarkit g.gif
Kvieskute
Aš lankiau FitLife tris mėnesius. Klubas tikrai neblogas, kaina panaši, kaip visur, apie 180 Lt per mėnesį (neribotas lankomumas). Patiko tai, kad yra labai daug ir įvairių aerobikos užsiėmimu, galima išsirinkti pagal savijautą. Sporto salėje dirba nemažai trenerių, visi pasidomi, kaip sekasi, ar viskas aišku. Sudaro asmeninę programą. Klubas man patiko, tik kad norimų rezultatų nepasiekiau... g.gif Gal nuo rudens vėl reiks pradėti mirksiukas.gif

QUOTE(ratafia @ 2008 07 17, 10:07)
Mastau apie Fit life prie mindaugo maximos...bet labai gaila kad baseino ten nera  g.gif
gal kas lankot?
*

Bezdžionė
Prasideda naujas sezonas, gal kur koks naujas ir įdomus sporto klubas atsidaro ax.gif
Avela
noreciau i body gym eiti... gal kokia grupele yra prie kurios galia prisijungti butu? rolleyes.gif

beje gal zinot kaip tas klubelis kur zirmunu gatvei, prie tuskulnu rimties parko? butu idomu isgirst atsiliepimu, nes jis kaip ir arciau... bet nieko apie ji nezinau...
Bezdžionė
QUOTE(Avela @ 2008 08 25, 12:35)
noreciau i body gym eiti... gal kokia grupele yra prie kurios galia prisijungti butu? rolleyes.gif

beje gal zinot kaip tas klubelis kur zirmunu gatvei, prie tuskulnu rimties parko? butu idomu isgirst atsiliepimu, nes jis kaip ir arciau... bet nieko apie ji nezinau...
*

Body gym grupelė tikrai yra http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...308689&st=0
Bezdžionė
QUOTE(Avela @ 2008 08 25, 12:35)
*

Prie Tuskulėnų - Tik Jums? Aš nusivyliau. Bent jau kol kas nesiruošiu grįžti. Jau vien dėl to, kad dalis tvarkaraštyje skelbiamų užsiėmimų nevyksta. Gaila laiko - ateini ir tenka grįžti nesportavus, nes netgi nėra treniruoklių salės, baseino ar nors pirties.
eglincia
naujas klubas turetu kazkada atsidaryti salia teniso kortu,prie ledo rumu,straipsny parasyta ,jog rugsejo 1 turetu but baigtas,bet niekur info nera
Avela
dekui smile.gif
Bezdžionė
QUOTE(eglincia @ 2008 08 25, 16:58)
naujas klubas turetu kazkada atsidaryti salia teniso kortu,prie ledo rumu,straipsny parasyta ,jog rugsejo 1 turetu but baigtas,bet niekur info nera
*

Kaip šaunu, kad moterys visada viską žino biggrin.gif
Gal teko girdėti, ar čia tas klubas, kurį ruošiasi atidaryti, berods, Ž. Savickas (gal kuris kitas galiūnas - užkrito), ar tik ta treniruoklių salė, kuri kelis metus stovėjo nenaudojama ir vis ieškojo nuomininko, nes kaina kaip salei buvo neprotingai užkelta?
Ida66
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 08 26, 08:11)
Kaip šaunu, kad moterys visada viską žino  biggrin.gif
Gal teko girdėti, ar čia tas klubas, kurį ruošiasi atidaryti, berods,  Ž. Savickas (gal kuris kitas galiūnas - užkrito), ar tik ta treniruoklių salė, kuri kelis metus stovėjo nenaudojama ir vis ieškojo nuomininko, nes kaina kaip salei buvo neprotingai užkelta?
*

Kiek man teko girdėti, tai Ž.Savicko sporto klubas turėtų atsidaryti spalio mėn. tam naujam pastate, kur \'Teniso pasaulis\'. Jame bus ne tik treniruoklių salė, bet ir aerobika.
Bezdžionė
QUOTE(Ida66 @ 2008 08 26, 08:28)
Kiek man teko girdėti, tai Ž.Savicko sporto klubas turėtų atsidaryti spalio mėn. tam naujam pastate, kur \'Teniso pasaulis\'. Jame bus ne tik treniruoklių salė, bet ir aerobika.
*

blink.gif Pasimečiau - tai prie Ledo rūmų (Utenos pramogų arenos) ar kitur? Kur yra Teniso pasaulis? blush2.gif
Noriu ko nors naujo ax.gif
Ida66
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 08 26, 09:00)
blink.gif Pasimečiau - tai prie Ledo rūmų (Utenos pramogų arenos) ar kitur? Kur yra Teniso pasaulis?  blush2.gif
Noriu ko nors naujo  ax.gif
*

Tarp Utenos Pramogų arenos ir Sportimos, naujas pastatas.
Bezdžionė
QUOTE(Ida66 @ 2008 08 26, 10:10)
Tarp Utenos Pramogų arenos ir Sportimos, naujas pastatas.
*

Aišku, ačiū smile.gif
denaxa
As vat pradejau lankytis Impulse prie Mandarino,pirkau abonementa 10-iai kartu po tris valandas dviems menesiams,219lt mokejau,bet ir tuos 10 kartu nezinau kaip sutalpinsiu i ta laika,nes darbo dienom nespeju,o iseigine dazniausiai tik viena teturiu verysad.gif Lygint nelabai turiu su kuo nes anksciau nesilankiau tokiose vietose,na,bet man gerai tai,kad netoli namu,ir yra ten ir treniruokliai,ir baseinas(man labiausiai reikalingas)+sukurines vonios+pirtys (i kurias neinu,per karsta man ten blush2.gif )Gal ir plaukti ismoksiu,is pradziu liemene vilkausi,dabar jau ir rankoviu uztenka smile.gif
Sasha
Labas vakaras smile.gif
Gal kas zinosite ar yra kur sportuoti pilaiteje?
aiste001
As irgi pilaitej noreciau thumbup.gif kaip smagu butu thumbup.gif
82herbita
Nedidelis sporto klubas Vytenio g. 6 (S. Marciulionio krepsinio mokykla II aukstas)
Kvieciame norincius sportuoti.
Jusu laukia AEROBIKOS SALE
(aerobika, treniruokliai, pirti su zolelemis, dusas, arbata)
Darbo laikas: Pirmadienis 19.30 val.
Treciadienis 19.30 val.
Penktadienis 19.30 val.
Abonentinis mokestis lankant 3 kartus 85 Lt
2 kartus 75 Lt.
vienkartinis apsilankymas 15 Lt.

Telefonas pasiteirauti 867654200
Bezdžionė
QUOTE(82herbita @ 2008 09 02, 10:26)
Nedidelis sporto klubas Vytenio g. 6 (S. Marciulionio krepsinio mokykla II aukstas)
                    Treciadienis 19.30 val.
                    Penktadienis 19.30 val.
                                          2 kartus 75 Lt.

*

Domina klube dirbantys treneriai, darbo stažas ir kvalifikacija ax.gif
Ar treniruoklių salėje sudaromas programos?
IDeina
QUOTE(82herbita @ 2008 09 02, 10:26)
                    Treciadienis 19.30 val.
                    Penktadienis 19.30 val.
                                          2 kartus 75 Lt.

*

Mane domintų kokie aerobikos užsiėmimai būna ir laikai kada jie vyksta ax.gif
Bezdžionė
Na, kadangi kažkas pasiskelbė ir dingo, belieka paklausti kitų - ar kam teko sportuoti Vytenio g. 6? Kokie įspūdžai?
*KAJA*
QUOTE(sistah @ 2008 08 15, 21:14)
Vat mane tai irgi labai domina. Patarkite, kas zinote  mirksiukas.gif
*

Senamiestis:

Yra Raugyklos g. sporto klubiukas, bet nera baseino sad.gif siaip zmoniu nebuna gaug
Papildyta:
QUOTE(Karolytia @ 2008 06 15, 12:19)
Sveikos,

aš tai Victoria gym lankau ir man labai patinka smile.gif Visko ten yra ir treneriai faini
*

kazin kaip ten su zmoniu srautu dabar, nes pavasari, tai ziauru buvo doh.gif
Kris_
gal kas lankosi sporto klube sugiharos 3? g.gif
Jonozmona
sveiki 4u.gif
merginos gal žinote, ar viktoria gym galima su vaiku neturinčiu metu eiti į baseinus? g.gif

arba kitą vietą, kur visa šeima galėtų lankytis g.gif blush2.gif

ačiukas 4u.gif
Kris_
QUOTE(Jonozmona @ 2008 09 18, 17:27)
sveiki 4u.gif
merginos gal žinote, ar viktoria gym galima su vaiku neturinčiu metu eiti į baseinus? g.gif

arba kitą vietą, kur visa šeima galėtų lankytis g.gif  blush2.gif

ačiukas 4u.gif
*

o ne paprasciau butu paskambinti ir paklausti pacio klubo?
Informaciją galite gauti telefonu:
Registratūra 8-620-98998, 205-26- 25

el.paštas: info@victoriagym.lt
Jonozmona
QUOTE(Kris_ @ 2008 09 18, 18:55)
o ne paprasciau butu paskambinti ir paklausti pacio klubo?
Informaciją galite gauti telefonu: 
Registratūra              8-620-98998, 205-26- 25

el.paštas: info@victoriagym.lt
*

ačiū 4u.gif ko gero taip ir padarysiu...
rutka28
kas norite dar galite isisgyti uz vasaros kainas i IMPULS klubus, bet tik iki rugsejo 20d. taigi reikai paskubeti.
Po 20d. kainas uzkele nezmoniskai, pvz. is 184lt, uzkele iki 263lt. sad.gif
eglincia
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
shlepsė
Gal kas zinote ka nors apie naujai atsidariusi sporto kluba "EFFECTUS" Vilniuje?
Kaip ten kokios kainos ir pan. ax.gif
Bezdžionė
QUOTE(rujo @ 2008 09 24, 11:35)
Gal kas zinote ka nors apie naujai atsidariusi sporto kluba "EFFECTUS" Vilniuje?
Kaip ten kokios kainos ir pan. ax.gif
*

O kur jis yra?
shlepsė
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 24, 13:02)
O kur jis yra?
*

Laisves pr 60
Bezdžionė
QUOTE(rujo @ 2008 09 24, 14:50)
Laisves pr 60
*

Aišku. Ačiū smile.gif
vaya
Argi jau veikia?
Mamyte-Julia
Laisves pr. 60 čia Spaudos rūmai? O kur ten atidaro sporto klubą? pirma karta girdžiu g.gif Aš tai po gimdymo planuoju eiti į Impulsą Ozo g. bet kažką girdėjau,kad Impulsas stipriai brangs gal žinot ar tai tiesa? ax.gif
Mamyte-Julia
Jau sužinojau kainas Impulso smile.gif
Bezdžionė
Jau turėtų dirbti Ž. Savickio sporto klubas Ąžuolyno g. 7 ax.gif Vakar - atidarymas ax.gif Gal kas jau apsidairė?
vaya
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 26, 09:22)
Jau turėtų dirbti Ž. Savickio sporto klubas Ąžuolyno g. 7 ax.gif Vakar - atidarymas  ax.gif Gal kas jau apsidairė?
*

Iš spaudos supratau , kad sporto klubas atsidarys tik gruodžio mėn., o dabar tik aikštynai veikia. Nors gal ir neteisi
Bezdžionė
QUOTE(vaya @ 2008 09 26, 10:01)
Iš spaudos supratau , kad sporto klubas atsidarys tik gruodžio mėn., o dabar tik aikštynai veikia. Nors gal ir neteisi
*

O aš jau apsidžiaugiau doh.gif verysad.gif Nepasisekė sad.gif
mulyte
Sveikos,
gal galetumet parekomenduok, kur sportuolti naujamiesty. Ka tik atsikeliau i vytenio g., tai nieko be impulso nezinau cia. O impulse jau velniskai brangu blush2.gif
eglincia
vyteny yra aeromixas,bet ten tik aerbika...dar netoli tau fitlifas prie mindaugo maxes...
Bezdžionė
QUOTE(mulyte @ 2008 09 29, 11:59)
Sveikos,
gal galetumet parekomenduok, kur sportuolti naujamiesty. Ka tik atsikeliau i vytenio g., tai nieko be impulso nezinau cia. O impulse jau velniskai brangu blush2.gif
*

dar netoli - Vytenio 6, aerobika+treniruokliai
toliau - Power gym - Raugyklos g.
Tik tren. salės - Mindaugo g. 23 (salė be trenerio),
-Ekinstos "Forma" Vytenio g., ten, kur Aeromix,
-Žemaitės g. Lengvosios atletikos manieže,
-Naugarduko g. (tolyn už Lenkų kultūros centro).
mulyte
vau, kaip issamiai biggrin.gif aciu!
minha
o netoli lazdynu kas butu ?? 4u.gif
Malina4ka
sveiki,gal kas kartu noretu lankyti sporto kluba? smile.gif kazkaip vienai neidomu unsure.gif va noreciau gal lankyti impulsa koraluose,taigi kas noretu prisijungt? rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.