Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Vilniuje- II
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Utiuitiutė
Pirmoji tema apie sporto klubus Vilniuje yra čia.

Sėkmės dailinant kūno linijas mirksiukas.gif
Dianaa
Noreciau eiti i IMPULS Ozo g. gal kas nori prisijungti i kompanija???
olgacka
ir as noriu i impulsa, ozo gatvei,gal zinote kokios kainos?
Velniukė
www.Impuls.lt rasite visą info apie kainas tongue.gif
geneva
gal kas kokiu atsiliepimu apie vilniaus seipingo kluba? smile.gif
Meduci
QUOTE(Dianaa @ 2008 03 18, 14:51)
Noreciau eiti i IMPULS Ozo g. gal kas nori prisijungti i kompanija???
*

Gavau dovanų abonimentą į IMPULS Ozo g., planuoju pradėti, bet nedrąsu - kas į kompaniją? bigsmile.gif
Diamond
QUOTE(FREDUCI @ 2008 04 14, 09:49)
Gavau dovanų abonimentą į IMPULS Ozo g., planuoju pradėti, bet nedrąsu - kas į kompaniją? bigsmile.gif
*

o cia gal kur prie Akropolio? As ten planuoju gal kita sav pradeti 4u.gif
Meduci
QUOTE(Diamond @ 2008 04 14, 22:31)
o cia gal kur prie Akropolio? As ten planuoju gal kita sav pradeti  4u.gif
*

Link Akropolio važiuojant, st. Vaikų kaimas vadinasi tongue.gif Kai planuosi, man į A/Ž drinks_cheers.gif Aš tik krepšį susikrausiu bigsmile.gif
rujo
QUOTE(geneva @ 2008 04 09, 21:17)
gal kas kokiu atsiliepimu apie vilniaus seipingo kluba? smile.gif
*

As vaiksciojau ten i treniruokliu sale. Siaip visai nieko. Treniruokliai ne is naujausiu, bet ir kaina nedidele, o sportuoti galima. Sale atskirai nuo vaikinu, taigi niekas nespokso smile.gif
Vakarais daugiau zmoniu, tai reik palaukti eilutes prie kokio treniruoklio. Tik programas sportuoti jie is lempos turbut paraso, nes biski nesamoningos, nors del vaizdo, tai ismatuoja tave. rolleyes.gif
geneva
o ka dar pasiulytumet Vilniuje studentei, kuri tik po 17 val gali dazniausiai Antakalny ar visam kely nuo sauletekio iki akropolio iskyrus vilniaus seipingo kluba? Norejau i impulsa, bet labai jau kainos nepalankios, tevu gaila pasidare... unsure.gif
Mistaken
QUOTE(geneva @ 2008 04 20, 10:39)
o ka dar pasiulytumet Vilniuje  studentei, kuri tik po 17 val gali dazniausiai Antakalny ar visam kely nuo sauletekio iki akropolio iskyrus vilniaus seipingo kluba? Norejau i impulsa, bet labai jau kainos nepalankios, tevu gaila pasidare...  unsure.gif
*

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...3333&st=240
Victoria gym kaina 350/4 mėn
pasiskaitykite ta tema smile.gif
Lahja
Ieskau sporto klubo senamiestyje.Gal kas galit parekomenduoti gera?
kukuruze7
as lankau impulsa fabijoniskiu gatvej,prie mandarino prekybos centro,jei kam aiskiau...ir esu labai patenkinta.net neisivaizduoju,kad galetu patikti labiau.tiek kalbant apie aplinka,tiek apie uzsiemimus.nors nukankina,bet taip teigiamai thumbup.gif
Mama Čiole
QUOTE(geneva @ 2008 04 20, 12:39)
o ka dar pasiulytumet Vilniuje  studentei, kuri tik po 17 val gali dazniausiai Antakalny ar visam kely nuo sauletekio iki akropolio iskyrus vilniaus seipingo kluba? Norejau i impulsa, bet labai jau kainos nepalankios, tevu gaila pasidare...  unsure.gif
*

o nebandei i Zebra sporto kluba nuvaryti? Ten dabar dideles nuolaidos, girdejau per M1+. As pati bandysiu varyti nuo geguzes menesio. Ten ir masinike galima laisvai priglausti aikstelej, ir treneriu demesys didesnis nei Impulse ar Viktorijoj. Vienu zodziu, bandysiu Zebroj sportuoti...
luckyme
sveikutes,as noreciau i aerobika,bet nezinau dar i kuri sporto kluba... blush2.gif gal kas jau lanko ir noretu mane prigriebt arba kaip ir as dar planuoja,kartu smagiau butu mirksiukas.gif man patogiausia butu netoli jaruzales,gali but zirmunuose ar panasiai,arba rytais iki 10 h,arba nuo 19.30vakarais,gal kuri noresit palaikyt kompanija? 4u.gif brukstelkit i az ax.gif
Zana
QUOTE(auruciukasss @ 2008 04 27, 09:25)
sveikutes,as noreciau i aerobika,bet nezinau dar i kuri sporto kluba... blush2.gif gal kas jau lanko ir noretu mane prigriebt arba kaip ir as dar planuoja,kartu smagiau butu mirksiukas.gif man patogiausia butu netoli jaruzales,gali but zirmunuose ar panasiai,arba rytais iki 10 h,arba nuo 19.30vakarais,gal kuri noresit palaikyt kompanija? 4u.gif brukstelkit i az ax.gif
*

As tai sportuoju Bodygym klube, vaikstau i aerobika. randasi visai arti zirmunu....Olimpieciu gatveje, kaip orientias gali buti buvusi parduotuve "Minskas", dabar tenais IKI.
Man patinka ir kainos prieinamos. Jei vaikstai i aerobika nuo 19 45 kaina 90lt i menesi plius dar pirtis ir baseinas nemokamai thumbup.gif
nouvelle
QUOTE(Mama Čiole @ 2008 04 25, 17:04)
o nebandei i Zebra sporto kluba nuvaryti? Ten dabar dideles nuolaidos, girdejau per M1+. As pati bandysiu varyti  nuo geguzes menesio. Ten ir masinike galima laisvai priglausti aikstelej, ir treneriu demesys didesnis nei Impulse ar Viktorijoj. Vienu zodziu, bandysiu Zebroj sportuoti...
*

O tai tau, o as galvojau, kad simta metu to klubo nebera. O ir vaikstau pro sali gana daznai doh.gif
Bet kainos, paziurejau, ne ka kuklesnes uz impulsa, nebent ta reklamuojama nuolaida suveiktu.
luckyme
QUOTE(Zana @ 2008 04 28, 09:56)
As tai sportuoju Bodygym klube, vaikstau i aerobika. randasi visai arti zirmunu....Olimpieciu gatveje, kaip orientias gali buti buvusi parduotuve "Minskas", dabar tenais IKI.
Man patinka ir kainos prieinamos. Jei vaikstai i aerobika nuo 19 45 kaina 90lt i menesi plius dar pirtis ir baseinas nemokamai  thumbup.gif
*

as kaip tik siame klube abonimenta planuoju pirkt,130lt menesiui,viskas iskaiciuota t-sakant thumbup.gif sm radau kur pardavineja... blush2.gif
Zana
QUOTE(auruciukasss @ 2008 04 29, 08:01)
as kaip tik siame klube abonimenta planuoju pirkt,130lt menesiui,viskas iskaiciuota t-sakant thumbup.gif  sm radau kur pardavineja... blush2.gif
*

Kaip tau gerai thumbup.gif , geras....Kalusyk, gal pasidalinsi, kur pirksi 4u.gif ...Cia matyt pas tave bus neribotas....
Makalius
O aš jau turiu abonementą į Victoria Gym thumbup.gif
Caylee
Noriu vel po pertraukos vaiksciot i impulsa ozo g. Man jis arciausiai, bet jau tiek daug zmoniu pavasari doh.gif O gal ivyko stebuklas ir situacija pasikeite? biggrin.gif
eglincia
Manau kaip tik apmazejo,kai orai taisosi,bent jau pas mus impulse
Makalius
Eikit į mažesnius klubus, ten žmonių nedaug thumbup.gif
Bezdžionė
QUOTE(Makalius @ 2008 05 15, 17:55)
Eikit į mažesnius klubus, ten žmonių nedaug thumbup.gif
*

Nedaug tai nedaug, bet kai užsimanai tokių grupinių treniruočių kaip joga, pilates, tae bo, paprastai jų vasarą nebelieka arba gerokai sumažėja verysad.gif Treniruokliuose - taip thumbup.gif Aišku, jei dar pasiseka rasti gerą trenerį ir palyginus žemą kainą - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
rujo
As lankausi Supergyme, ten treneriai tikrai faini thumbup.gif
Bezdžionė
QUOTE(rujo @ 2008 05 16, 10:31)
As lankausi Supergyme, ten treneriai tikrai faini  thumbup.gif
*

Faini tai faini, bet tae bo - pradedančiųjų lygio, pilates - nulinis, joga - nepatogiu metu, super sculpt - na, trijų žvaigždučių tikrai nevertas, šiaip treniruotės - gana žemo intensyvumo sad.gif Daugiau nelabai dairiausi, gal treniruoklių salėje ir nieko. Žmonių kaip ir apmažėjo thumbup.gif
rujo
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 05 16, 11:15)
Faini tai faini, bet tae bo - pradedančiųjų lygio, pilates - nulinis, joga - nepatogiu metu, super sculpt - na, trijų žvaigždučių tikrai nevertas, šiaip treniruotės - gana žemo intensyvumo sad.gif Daugiau nelabai dairiausi, gal treniruoklių salėje ir nieko. Žmonių kaip ir apmažėjo  thumbup.gif
*

Na as vaikstau i treniruoklius, tai apie juos ir kalbu(gal tik nepabreziau ax.gif ), tai jie tai tikrai thumbup.gif Del aerobikos, tai dabar nebevaikstau, na manau jiems truksta geru instruktoriu ir viskas susitvarkytu. Vienintele kuri man patinka tai Rita, dar anksciau buvo Simona. buvau viena karta pas Solveiga tai sakiau gyvenime pas ja daugiau neisiu schmoll.gif O kaip ir nebeliko jokio pasirinkimo is aerobikos, tai vaikstau i treniruoklius ir nesigailiu, kuno formos tikrai pajudejo is vietos thumbup.gif
Bezdžionė
QUOTE(rujo @ 2008 05 17, 13:15)
Na as vaikstau i treniruoklius, tai apie juos ir kalbu(gal tik nepabreziau ax.gif ), tai jie tai tikrai thumbup.gif  Del aerobikos, tai dabar nebevaikstau, na manau jiems truksta geru instruktoriu ir viskas susitvarkytu. Vienintele kuri man patinka tai Rita, dar anksciau buvo Simona. buvau viena karta pas Solveiga tai sakiau gyvenime pas ja daugiau neisiu schmoll.gif O kaip ir nebeliko jokio pasirinkimo is aerobikos, tai vaikstau i treniruoklius ir nesigailiu, kuno formos tikrai pajudejo is vietos thumbup.gif
*

Aš bandžiau tik viekartiniais, tai įspūdis visai kitoks ax.gif Rita pašiurpino - pusė grupės daro elementarius įtūpstus neteisingai - nei prieina, nei pataiso unsure.gif Lyg mergaitė pati sau pasportuoti į salę būtų atėjusi doh.gif O kaip treniruokliuose su programomis - sudaro pagal tai, ko nori, ar pagal tai, ko reikia (dėmesys raumenų proporcijos, atsiliekančioms raumenų grupėms ir pan.)? Man ten ta jų pradedančiųjų be laisvų svorių - doh.gif
mirka.lt
O man visai patinka BodyGim biggrin.gif
Netoli Mindaugo tilto, koncertu ir sporto rumu...
Visai fainos bodySculpt treniruotes
rujo
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 05 19, 08:34)
Aš bandžiau tik viekartiniais, tai įspūdis visai kitoks ax.gif Rita pašiurpino - pusė grupės daro elementarius įtūpstus neteisingai - nei prieina, nei pataiso  unsure.gif Lyg mergaitė pati sau pasportuoti į salę būtų atėjusi  doh.gif  O kaip treniruokliuose su programomis - sudaro pagal tai, ko nori, ar pagal tai, ko reikia (dėmesys raumenų proporcijos, atsiliekančioms raumenų grupėms ir pan.)? Man ten ta jų pradedančiųjų be laisvų svorių -  doh.gif
*

na cia reiktu su treneriu tiesiogiai sneketi, del programos kokios nori manau g.gif . nezinau pagal ka jis sudarineja, bet bent jau man tai gera yra ta kuria sudare, nes viena diena treniruojasi vieni raumenys, kita kiti. Paprasciausiai viena diena pasakiau, kad man reiks programos, o kita diena jau buvo parases, ir viska paaiskino ka kaip daryti. Gal cia as pataikiau, bet man tai ir treniruojasi problemiskos vietos ax.gif
Bezdžionė
QUOTE(rujo @ 2008 05 19, 20:02)
na cia reiktu su treneriu tiesiogiai sneketi, del programos kokios nori manau g.gif . nezinau pagal ka jis sudarineja, bet bent jau man tai gera yra ta kuria sudare, nes viena diena treniruojasi vieni raumenys, kita kiti. Paprasciausiai viena diena pasakiau, kad man reiks programos, o kita diena jau buvo parases, ir viska paaiskino ka kaip daryti. Gal cia as pataikiau, bet man tai ir treniruojasi problemiskos vietos  ax.gif
*

Aišku smile.gif
Caylee
QUOTE(eglincia @ 2008 05 09, 15:34)
Manau kaip tik apmazejo,kai orai taisosi,bent jau pas mus impulse
*

Aha, pati maloniai nustebau, kad tikrai zmoniu sumazejo smile.gif
Anksciau visada i aerobika vaiksciojau, dabar ziuriu jau nusibodo, einu i sale biggrin.gif
rutka28
O man patinka fitnes bike treniruotes. jega, per 45 min traip issikrauni smile.gif
Delfanija
Sveiki:) noriu vaikščiot vasara i impulsą Karoliniškėse (vln), bet vienai kažkep ne tep smagu:) gal kas nori prisijungt? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
eglincia
varyk gi i impulso koralu tema 4u.gif

beje,turiu dar 4 vienkartinisu i koralu impulsa kurie siaip kainuoja 35,o parduodam uz 20lt,nes nera kam eit,visi abonementus susipirke,o sese isoperavo...
Bezdžionė
QUOTE(eglincia @ 2008 05 30, 23:14)
beje,turiu dar 4 vienkartinisu i koralu impulsa kurie siaip kainuoja 35,o parduodam uz 20lt,nes nera kam eit,visi abonementus susipirke,o sese isoperavo...
*

Dar turi, ar jau seniai nebe? Noriu kokią jėgos treniruotę pasižiūrėti ax.gif
eglincia
dar 2 turiu smile.gif
Bezdžionė
QUOTE(eglincia @ 2008 06 02, 10:13)
dar 2 turiu  smile.gif
*

Vieną rezervuoju smile.gif , bet nežinau, kuriam Impulse ir iki kada galioja blush2.gif 3 val. ar neribotas?
Bezdžionė
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 02, 10:27)
Vieną rezervuoju  smile.gif , bet  nežinau, kuriam Impulse ir iki kada galioja blush2.gif  3 val. ar neribotas?
*

Dar sapnuoju - aiškiai parašyta - Koralų lotuliukas.gif Ten iš jėgos treniruočių - tik Pumpt?
eglincia
tau tik jegos trenkes patink? biggrin.gif cia 3val koralu impulse iki birzelio 16

Jegos tai pas Kosta pirmadieni nuo 18h,antradieni nuo 19h pas Ieva,treciadieni nuo 19h pas Martyna jei tik vakarais ziuret
Lee*
Sveikos 4u.gif Gal galit rekomenduoti kokia sporto sale Savanoriu pr. rajone? Be treniruokliu, kad tik aerobika butu
Lijana8
Sveikos,
o gal kas neseniai buvo PowerGym klube? kaip ten?
mane domina tiek aerobika [nors jos pasirinkimas ten ir labai mazas, bent pagal tai kas ju puslapyje rasoma] ir treniruokliai. O ypac ar kas bande asmenine treniruociu programa susidaryti?

Dekoju
labai
ax.gif
Neo_laura
Noriu lankyti aerobika, kazkada anksciau teko, tai labai patiko smile.gif Po to per mokslus teko atsisakyt, o dabar pagaliau laisviau ir labai noriu. Gal zinot kas ar yra santariskese/baltupiuose (zodziu sitoj pusej) arba koks arciausiai butu aerobikos klubas smile.gif ?
_Only_
QUOTE(Lee* @ 2008 06 03, 16:02)
Sveikos  4u.gif  Gal galit rekomenduoti kokia sporto sale Savanoriu pr. rajone? Be treniruokliu, kad tik aerobika butu
*

man treniruokliai nelabai,irgi noreciau tik aerobika lankyti.. rolleyes.gif
Karolytia
Sveikos,

aš tai Victoria gym lankau ir man labai patinka smile.gif Visko ten yra ir treneriai faini
cherruti
QUOTE(Karolytia @ 2008 06 15, 12:19)
Sveikos,

aš tai Victoria gym lankau ir man labai patinka smile.gif Visko ten yra ir treneriai faini
*

As nuo kt savaites itgi i Victoria eisiu 4u.gif Bus matyt, kaip ten ir kas... ax.gif
pan
na aš ir mąstau pradėt lankyt sporto klubą nuo liepos 1 d. ir galvoju pasirinkt impulsą (nors mintyse buvo ir victoria gym, bet iki jos toli važiuot), nes arčiausiai yra, ir norėjau paklaust ar supermamos turi kažkokią grupę sudarusios, ar būtų galima prisijungt ir kokia kaina ? ax.gif
Natkkka
QUOTE(Karolytia @ 2008 06 15, 12:19)
Sveikos,

*

Pritariu biggrin.gif thumbup.gif ypac del treneriu!
Olegas lb fainas! As dabar petraukele padarisiu, o rudeni vel eisiu sportoti! wub.gif
illiusion81
na pradejau ieskot sporto klubo ir labai nemaloniai nustebino impuls darbo laikas- iki 21.00 g.gif cia tik vasara taip ar visad taip bus? anksciau tikrai atrodo iki 22.00 dirbdavo. kazkaip susinervinau- tai jei atvaziuoju apie 19.00 val po darbu tai praktiskai tik ant treniruokliu ir nusipraust, daugiau niekam laiko nebelieka doh.gif
eglincia
impulsas vasara visuomet iki 21h dirba.... rolleyes.gif tikra tiesa,kas veliau ateina,jau nespes nuveikt kazka padoraus...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.