Sėkmės dailinant kūno linijas
Pirmoji tema apie sporto klubus Vilniuje yra čia.
Sėkmės dailinant kūno linijas
Noreciau eiti i IMPULS Ozo g. gal kas nori prisijungti i kompanija???
ir as noriu i impulsa, ozo gatvei,gal zinote kokios kainos?
www.Impuls.lt rasite visą info apie kainas
gal kas kokiu atsiliepimu apie vilniaus seipingo kluba?
QUOTE(geneva @ 2008 04 09, 21:17) As vaiksciojau ten i treniruokliu sale. Siaip visai nieko. Treniruokliai ne is naujausiu, bet ir kaina nedidele, o sportuoti galima. Sale atskirai nuo vaikinu, taigi niekas nespokso Vakarais daugiau zmoniu, tai reik palaukti eilutes prie kokio treniruoklio. Tik programas sportuoti jie is lempos turbut paraso, nes biski nesamoningos, nors del vaizdo, tai ismatuoja tave.
o ka dar pasiulytumet Vilniuje studentei, kuri tik po 17 val gali dazniausiai Antakalny ar visam kely nuo sauletekio iki akropolio iskyrus vilniaus seipingo kluba? Norejau i impulsa, bet labai jau kainos nepalankios, tevu gaila pasidare...
QUOTE(geneva @ 2008 04 20, 10:39) o ka dar pasiulytumet Vilniuje studentei, kuri tik po 17 val gali dazniausiai Antakalny ar visam kely nuo sauletekio iki akropolio iskyrus vilniaus seipingo kluba? Norejau i impulsa, bet labai jau kainos nepalankios, tevu gaila pasidare... http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...3333&st=240 Victoria gym kaina 350/4 mėn pasiskaitykite ta tema
Ieskau sporto klubo senamiestyje.Gal kas galit parekomenduoti gera?
as lankau impulsa fabijoniskiu gatvej,prie mandarino prekybos centro,jei kam aiskiau...ir esu labai patenkinta.net neisivaizduoju,kad galetu patikti labiau.tiek kalbant apie aplinka,tiek apie uzsiemimus.nors nukankina,bet taip teigiamai
QUOTE(geneva @ 2008 04 20, 12:39) o ka dar pasiulytumet Vilniuje studentei, kuri tik po 17 val gali dazniausiai Antakalny ar visam kely nuo sauletekio iki akropolio iskyrus vilniaus seipingo kluba? Norejau i impulsa, bet labai jau kainos nepalankios, tevu gaila pasidare... o nebandei i Zebra sporto kluba nuvaryti? Ten dabar dideles nuolaidos, girdejau per M1+. As pati bandysiu varyti nuo geguzes menesio. Ten ir masinike galima laisvai priglausti aikstelej, ir treneriu demesys didesnis nei Impulse ar Viktorijoj. Vienu zodziu, bandysiu Zebroj sportuoti...
sveikutes,as noreciau i aerobika,bet nezinau dar i kuri sporto kluba...
QUOTE(auruciukasss @ 2008 04 27, 09:25) sveikutes,as noreciau i aerobika,bet nezinau dar i kuri sporto kluba... As tai sportuoju Bodygym klube, vaikstau i aerobika. randasi visai arti zirmunu....Olimpieciu gatveje, kaip orientias gali buti buvusi parduotuve "Minskas", dabar tenais IKI. Man patinka ir kainos prieinamos. Jei vaikstai i aerobika nuo 19 45 kaina 90lt i menesi plius dar pirtis ir baseinas nemokamai QUOTE(Mama Čiole @ 2008 04 25, 17:04) o nebandei i Zebra sporto kluba nuvaryti? Ten dabar dideles nuolaidos, girdejau per M1+. As pati bandysiu varyti nuo geguzes menesio. Ten ir masinike galima laisvai priglausti aikstelej, ir treneriu demesys didesnis nei Impulse ar Viktorijoj. Vienu zodziu, bandysiu Zebroj sportuoti... O tai tau, o as galvojau, kad simta metu to klubo nebera. O ir vaikstau pro sali gana daznai Bet kainos, paziurejau, ne ka kuklesnes uz impulsa, nebent ta reklamuojama nuolaida suveiktu. QUOTE(Zana @ 2008 04 28, 09:56) As tai sportuoju Bodygym klube, vaikstau i aerobika. randasi visai arti zirmunu....Olimpieciu gatveje, kaip orientias gali buti buvusi parduotuve "Minskas", dabar tenais IKI. Man patinka ir kainos prieinamos. Jei vaikstai i aerobika nuo 19 45 kaina 90lt i menesi plius dar pirtis ir baseinas nemokamai as kaip tik siame klube abonimenta planuoju pirkt,130lt menesiui,viskas iskaiciuota t-sakant
O aš jau turiu abonementą į Victoria Gym
Noriu vel po pertraukos vaiksciot i impulsa ozo g. Man jis arciausiai, bet jau tiek daug zmoniu pavasari
Manau kaip tik apmazejo,kai orai taisosi,bent jau pas mus impulse
Eikit į mažesnius klubus, ten žmonių nedaug
QUOTE(Makalius @ 2008 05 15, 17:55) Nedaug tai nedaug, bet kai užsimanai tokių grupinių treniruočių kaip joga, pilates, tae bo, paprastai jų vasarą nebelieka arba gerokai sumažėja
As lankausi Supergyme, ten treneriai tikrai faini
QUOTE(rujo @ 2008 05 16, 10:31) Faini tai faini, bet tae bo - pradedančiųjų lygio, pilates - nulinis, joga - nepatogiu metu, super sculpt - na, trijų žvaigždučių tikrai nevertas, šiaip treniruotės - gana žemo intensyvumo QUOTE(Bezdžionė @ 2008 05 16, 11:15) Faini tai faini, bet tae bo - pradedančiųjų lygio, pilates - nulinis, joga - nepatogiu metu, super sculpt - na, trijų žvaigždučių tikrai nevertas, šiaip treniruotės - gana žemo intensyvumo Na as vaikstau i treniruoklius, tai apie juos ir kalbu(gal tik nepabreziau QUOTE(rujo @ 2008 05 17, 13:15) Na as vaikstau i treniruoklius, tai apie juos ir kalbu(gal tik nepabreziau Aš bandžiau tik viekartiniais, tai įspūdis visai kitoks
O man visai patinka BodyGim
Netoli Mindaugo tilto, koncertu ir sporto rumu... Visai fainos bodySculpt treniruotes QUOTE(Bezdžionė @ 2008 05 19, 08:34) Aš bandžiau tik viekartiniais, tai įspūdis visai kitoks na cia reiktu su treneriu tiesiogiai sneketi, del programos kokios nori manau QUOTE(rujo @ 2008 05 19, 20:02) na cia reiktu su treneriu tiesiogiai sneketi, del programos kokios nori manau Aišku
O man patinka fitnes bike treniruotes. jega, per 45 min traip issikrauni
Sveiki:) noriu vaikščiot vasara i impulsą Karoliniškėse (vln), bet vienai kažkep ne tep smagu:) gal kas nori prisijungt?
varyk gi i impulso koralu tema
beje,turiu dar 4 vienkartinisu i koralu impulsa kurie siaip kainuoja 35,o parduodam uz 20lt,nes nera kam eit,visi abonementus susipirke,o sese isoperavo...
dar 2 turiu
tau tik jegos trenkes patink?
Jegos tai pas Kosta pirmadieni nuo 18h,antradieni nuo 19h pas Ieva,treciadieni nuo 19h pas Martyna jei tik vakarais ziuret
Sveikos
Sveikos,
o gal kas neseniai buvo PowerGym klube? kaip ten? mane domina tiek aerobika [nors jos pasirinkimas ten ir labai mazas, bent pagal tai kas ju puslapyje rasoma] ir treniruokliai. O ypac ar kas bande asmenine treniruociu programa susidaryti? Dekoju labai
Noriu lankyti aerobika, kazkada anksciau teko, tai labai patiko
Sveikos,
aš tai Victoria gym lankau ir man labai patinka
na aš ir mąstau pradėt lankyt sporto klubą nuo liepos 1 d. ir galvoju pasirinkt impulsą (nors mintyse buvo ir victoria gym, bet iki jos toli važiuot), nes arčiausiai yra, ir norėjau paklaust ar supermamos turi kažkokią grupę sudarusios, ar būtų galima prisijungt ir kokia kaina ?
na pradejau ieskot sporto klubo ir labai nemaloniai nustebino impuls darbo laikas- iki 21.00
impulsas vasara visuomet iki 21h dirba....
|