Renku vaikams autokėdutes, dabar domiuosi kiddy kėdutėmis ir kilo man toks kvailas klausimas
Laukiam vasaros, tuomet ir suzinosim
ačiū už atsakymą. O šiaip esate patenkinti šia kėdute?
Sveikos,
Taigi mes katik pirkom kiddy infinity kedutes 9 - 18 kg saugiausios europoje snd gavom atrodo super. Norincioms galiu padeti uzsisakyti. Gaunasi daug pigiau nei Lietuvos parduotuvese. Neseniai ir as ieskojau kur gauti taigi manau radau geriausia varianta. Norincios rasykit i AZ.
Labutukas,
va si ziema nupirkau vaikui kedute Kiddy Infinity Pro (I kat). Esam nelabai patenkinti, nors ir pagal vokiska WarenStiftungTest nupirkom. 1. Vaikui labai nepatiko tas priedas prieki, sedi kaip prispausta. 2. Reikia laiko ir kantrybes prisegt dirza. 3. yrgi laukiu vasaros, ir bijau kad prakaituos...jau ziema bijuojau masina sildit del to prakaitavymo. Geriau jums patarciau vokiska kedute Römer... QUOTE(tutelli78 @ 2008 04 09, 03:18) Labutukas, va si ziema nupirkau vaikui kedute Kiddy Infinity Pro (I kat). Esam nelabai patenkinti, nors ir pagal vokiska WarenStiftungTest nupirkom. 1. Vaikui labai nepatiko tas priedas prieki, sedi kaip prispausta. 2. Reikia laiko ir kantrybes prisegt dirza. 3. yrgi laukiu vasaros, ir bijau kad prakaituos...jau ziema bijuojau masina sildit del to prakaitavymo. Geriau jums patarciau vokiska kedute Römer... Ačiū už žinutę Beje, mažajai (kai pabandem isodinti i brolio kėdę) stalas visai patiko QUOTE(ruda @ 2008 04 21, 06:41) Ačiū už žinutę Beje, mažajai (kai pabandem isodinti i brolio kėdę) stalas visai patiko Na ir mums del stalo problemeles, vasara pirksiu Kiddy Klima iklota, ziuresiu, ar pades, gal vaikas ne taip prakaituos....O del avarijos, taip, galvuoju, kad apsaugs geriau nei dirzas...bet vazinesim geriau saugiai Pavydziu del dirzo, o gal mano masinoj jis trumpokas ir as nekantri esu QUOTE(tutelli78 @ 2008 04 09, 04:18) Labutukas, va si ziema nupirkau vaikui kedute Kiddy Infinity Pro (I kat). Esam nelabai patenkinti, nors ir pagal vokiska WarenStiftungTest nupirkom. 1. Vaikui labai nepatiko tas priedas prieki, sedi kaip prispausta. 2. Reikia laiko ir kantrybes prisegt dirza. 3. yrgi laukiu vasaros, ir bijau kad prakaituos...jau ziema bijuojau masina sildit del to prakaitavymo. Geriau jums patarciau vokiska kedute Römer... Manajai is pradziu irgi nelabai patiko staliukas, bet dabar priprato ir mielai leidzia uzdeti. Kol vaziuojam zaidzia su zaislais. O kai sustojam zino kad bus paimta, tai tik atsegus dirza ji stumia nuo saves ta staliuka ir tiesia rankas Dirza as visai greitai prisegu, o ir miegojimo padeciai man jo uztenka, gal ne paciai gulimiausiai, bet tikrai uztektinai, daugiau ir nereiktu
Kaip ši kėdutė tvirtinasi automobilyje? Ar į visus automobilius tinka?
QUOTE(tutelli78 @ 2008 04 22, 21:13) Na ir mums del stalo problemeles, vasara pirksiu Kiddy Klima iklota, ziuresiu, ar pades, gal vaikas ne taip prakaituos....O del avarijos, taip, galvuoju, kad apsaugs geriau nei dirzas...bet vazinesim geriau saugiai Pavydziu del dirzo, o gal mano masinoj jis trumpokas ir as nekantri esu Sveiki, mes turime Kiddy life plus. Del prakaitavimo nezinau Nezinau ar kitam rekomenduociau sia kedute QUOTE(Andraja @ 2008 05 07, 16:10) tvirtinasi automobilio držais. Tinka visoms mašinoms, bet vat kiek supratau kai kurių automobilių diržai trumpoki Mano patirtis rodo - norint, kad vaikas jaustųsi patogiau nereikia labai susiaurinti šonų: tada daugiau vietos būna rankytėm (čia kalbu ne apie galvytę, o ten kur žemiau yra). O tam. kad staliukus nejudėtų iš vietos, kai vaikas kuičiasi, būtina suveržti ir užfiksuoti diržus, kai prisegate vaikučius (tai būtina padaryti ir dėl saugumo). Dar vienas pastebėjimas, joje vaikas sėdi tarsi žemiau nei kitose kėdutėse (2,3 grupės), kai kuriems tai gali nepatikti.
Gundžiaus gundžiaus šito gamintojo kėdutei, bet taip ir nesusigundžiau
Šiaip kažkurioj temoj skaičiau klausimą, kas jomis LT prekiauja. Tai, kai pati ieškojau, atknisau, kad Alytuj viena firma jas vežasi. Jų tinklalapis http://www.jusuvaikui.lt/index.php?page=sh...rt&Itemid=2 Ir kainuoja ne "prūdai" Pamaniau, kad gal kam pravers mano rasta info, tai ir surašiau čia
Laba diena
Labai noretumem isgirsti atsiliepimus tu mamu, kurios pirko sias kedutes ziema/pavasari ir sake gales pasidalinti ispudziais po vasaros kaip tos kedutes atlaike karscius Ar siaip patenkintos? Patogu? Dar karta pirktumete? Kaip tik ieskome savo maziui kedutes (9-18) ir uzkliuvo akis uz siu keduciu. O jas tik is tos internetines parduotuves galima pirkti? Gal kur nors gyvai parduoda? Nes siaip tai noretusi pasibandyti masinoje pries perkant... Aciu is anksto uz atsakymus
sveikos mamytes
as ir pirkau kiddy mazajai, man patiko kas del gulimos padeties, tai ji praktiskai yra, ten toks gale atsilenkia ir gaunasi kaip menuliukas... manoji miega vasara ja naudojau ir nepastebejau, kad vaikas prakaituotu, va i rudeni, kai prirengi, tai paprakaituoja, tai masinoje nurengiu as uz tokia kedute
ka manote apie Kiddy lifepro BROWN autokedute?
http://www.jusuvaikui.lt/index.php?page=sh...rt&Itemid=2 neatrodo jum kad ji per silta??? ir kaip manot jus,apsimoka iskarto investuoti i kedute,vaikui iki 12metu,nereiktu pakeist keliu keduciu? QUOTE(birule @ 2008 10 11, 01:41) Laba diena Labai noretumem isgirsti atsiliepimus tu mamu, kurios pirko sias kedutes ziema/pavasari ir sake gales pasidalinti ispudziais po vasaros kaip tos kedutes atlaike karscius Ar siaip patenkintos? Patogu? Dar karta pirktumete? Kaip tik ieskome savo maziui kedutes (9-18) ir uzkliuvo akis uz siu keduciu. O jas tik is tos internetines parduotuves galima pirkti? Gal kur nors gyvai parduoda? Nes siaip tai noretusi pasibandyti masinoje pries perkant... Aciu is anksto uz atsakymus Naudoju sia kedute nuo vasario, del prakaitavimo nepastebejau jokiu bedu. Jei vaikas linkes prakaituoti tai jis bet kurioje keduteje prakaituos. Vaziavome ir su kombinezonu ir vasara tik su maikute - viskas normalu. Aisku, ziema niekada smarkiai nekaitinom masinos, o vasara su kondicionieriumi vazinejom. Viena mama rase, kad blogai jog per pecius nera prisegama, bet to ir nereikia. Staliukas labai stabiliai prispaudzia vaika iki pazastu ir virsutine dalis tikrai "nesitabaluoja", o jei butu smugis - vaikas galvyte trenktusi i ta minksta staliuka ir kaklas nebutu smarkiai patemptas, o staliuko plokstuma stabiliai laikytu vaika (jei butu dirziai vaikas ant ju pasikabintu, jei kam teko, tai zino kad paskui labai skauda tas vietas). Zodziu, neagituoju (nes ju nepardavineju QUOTE(Diamond @ 2008 10 17, 12:07) Naudoju sia kedute nuo vasario, del prakaitavimo nepastebejau jokiu bedu. Jei vaikas linkes prakaituoti tai jis bet kurioje keduteje prakaituos. Vaziavome ir su kombinezonu ir vasara tik su maikute - viskas normalu. Aisku, ziema niekada smarkiai nekaitinom masinos, o vasara su kondicionieriumi vazinejom. Aciu uz atsakymus Deja, bet apsisprendem ne sios kedutes naudai. Ir tik todel, kad negalejau jos paciupineti, savo mazgi pabandyti ten pasodinti. Kazkaip nesiryztu tiek pinigu investuoti i toki daikta, kurio net negaliu pamatyti, pabandyti prisegti savo masinoj, kuri yra pakankamai maza ir tik 2 duru... Tebunie tai mazyte pastaba pardavejam Sekmes visiems
Ir as domejausi, kur butu galima gyvai apziuret sias kedutes. Vilniuje parduotuveje "Centriukas", Ateities g. 33. Gal kam pravers si info
QUOTE(egicka222 @ 2008 10 13, 21:41) ka manote apie Kiddy lifepro BROWN autokedute? http://www.jusuvaikui.lt/index.php?page=sh...rt&Itemid=2 neatrodo jum kad ji per silta??? ir kaip manot jus,apsimoka iskarto investuoti i kedute,vaikui iki 12metu,nereiktu pakeist keliu keduciu? mes tokia turim, sedi mergina 4,5 metuku joje, labai puiki, patogi, neprakaituoja, medziagyte maloni, zodziu priekaistu ner, turim ir mazam vaikui nuo 0 menesiu nauja( galiu parduot), bet neprireike mum jos, irgi atrodo gerai ir patogiai, jei kam prireiktu rasykit i AZ
Mes turim kedute Kiddy infinity 9-18 kg, pirkom vasara, jokiu prakaitavimu nepastebejau. Vaikas ramiai sedi, zaidzia su zaisliukais, jeigu ji yra saugiausia, net minties nekilo ziureti kita. Sioje keduteje nera jokiu dirzu, uzvalkala galima skalbti, galvos virsugalvis reguliuojasi. Mes patenkinti, pirkom Vokietijoje internetu, pasitikiu ju testais.
Sveikos mamytes,
Susizavejau kiddy autokedutemis. Gal kartais kas jau nebenaudojate ir noretumete "atsikratyti". Ieskome 9-36kg, rasyti i AZ.
Tris mėnesius naudojam Kiddy Infinitypro kėdutę. Atrodo labai patogi vaikui, bet maniske labai smulki, tai stalelis atsiranda pasmakrej, tuomet sustradalina, todėl dazniausiai naudoju pusiau gulima padeti - jai smagiau. Patogiau uzsekti tradicinę kedute, kuri vaikui uzsisega per pecius. Manau, kad vaikui ši kedutė patogesnė už tradicinę, maziau suvarzyta virsutine kunelio dalis. Be to, aš už maximalų saugumą. Pirkčiau savo vyresnėliui didesniąją 9-36 kg, jei kas parduotu padeveta, nes nauju kainos ohoho. Bet Lietuvoje jos atsirado, kaip suprantu, visai neseniai, ko gero dar niekas nespejo padevet. jei tokiu yra - SIŪLYKIT.
Buvau nusiziurejus life plus (9-36kg), bet kai paskambinau pardavejai, tai laaaabai atalbinejo... Jos argumentai buvo tokie:
Kedutes 9-36kg labai kietos. Butent toj kedutej del tos pagalveles vaikas susmunka (tipo geriau didesniam vaikui naudot) Ai ir jei vaikas apvalainas, tai jis ten suspaustas Ir dar kad mazi vaikai bijo tos pagalveles. Gal galit kas pakomentuoti? QUOTE(amelituke @ 2009 03 23, 08:51) Buvau nusiziurejus life plus (9-36kg), bet kai paskambinau pardavejai, tai laaaabai atalbinejo... Jos argumentai buvo tokie: Kedutes 9-36kg labai kietos. Butent toj kedutej del tos pagalveles vaikas susmunka (tipo geriau didesniam vaikui naudot) Ai ir jei vaikas apvalainas, tai jis ten suspaustas Ir dar kad mazi vaikai bijo tos pagalveles. Gal galit kas pakomentuoti? Didesniems vaikams yra kedutes nuo 15 iki 36 kg Discovery pro. Del pagalveles vaikas susmunka...???? tai gal atvirkciai , mazesniji vaika ji auksciau pakelia, o kai vaikas paauga pagalvele ( comfort paketas) issiima kad butu didesniam uzpakaliukui daugiau vietos jeigu staliuka teisingai uzdesit vaikui nera ko jo bijot , jo judesiai daug laisvesni. Saugos staliukas, kuris sumažina kaklo slankstelių traumos tikimybę priekinio smūgio metu. Š. Taip pat vaikas gali bijot ir prisegimo dirzais... Kazi kokia pardaveja cia jus taip konsultavo Idedu Kiddy infinity pro ( nuo 9 iki 18 kg ) aprasyma : Autokėdutė Kiddy Infinity Pro skirta amžiaus grupės vaikams (nuo 9 mėn arba 9 kg, iki 4 metų arba 18 kg). Tai universali vaikiška automobilinė kėdutė. Kėdutės laikantys elementai pagaminti iš aliuminio, IPP medžiagos ir labai atsparaus automobilinio plastiko. Patogi ir patikima galvos apsauga. Kėdutė pasižymi puikiomis ortopedinėmis savybėmis, sukurta padedant vaikų gydytojų ortopedų iš Vokiečių klinikos Hanoveryje, formuoja teisingą laikyseną ir nevargina ilgose kelionėse. Ypatinga kėdutės pagalvėlės ir nugarėlės konstrukcija suteikia kūdikiui idealią ventiliaciją. Vidinė užvalkalo pusė turi įdėklus iš naujausios Honey comb medžiagos, pasižyminčios hiperalerginėmis ir terminėmis savybėmis. Tai viena iš nedaugelio dermatologų rekomenduotų medžiagų kontaktuoti su kūdikio oda. Taip pat Honey comb (medaus korio) -tai papildoma apsauga avarijos metu veikianti oro pagalvės principu. Švelnūs medžiagos koriai garantuoja kūdikio apsaugą nuo mėlynių ir nusėdėjimų tiesiogiai liečiant vidinę kėdutės pusę. Į kėdutės komplektą įeina komfort paketas ir apsauginis staliukas, būtinas 1 grupės vaikams ir efektyvesnis labiau nei 5 taškų saugos diržai. Užvalkalo medžiaga iš pačių naujausių audinių pasižyminčių hipoalerginėmis savybėmis. Užvalkalas lengvai nuimamas ir skalbiamas. Absoliučiai naujas 2007 metų modelis Pati saugiausia ir patogiausia 1 grupės kėdutė (pagal ADAC 2007 versiją) Modelyje įdiegta eilė pačių revoliucingiausių sprendimų ir naujoviškų idėjų Vidinė užvalkalo pusė yra įdėklas iš naujausios Honey Comb (medaus korio) medžiagos Komplekte įeina saugos staliukas ir komfort paketas Patogi, patikima galvos apsauga Patentuota naujos kartos apsauga nuo šoninio smūgio Atitinka Europos ЕСЕ 444 standartą Cia galite video paziureti apie Kiddy kedutesvideo video
Na kai kalbejo apie vaiko sukritima, tai turejo omeny kiddy life plus
Dar vienas klausimas... ar nebuna taip, kad masinos dirzas per trumpas.... Mes dabar veziojam su CAM iki 13kg, tai gale vos vos uztenka QUOTE(amelituke @ 2009 03 23, 22:50) Na kai kalbejo apie vaiko sukritima, tai turejo omeny kiddy life plus Dar vienas klausimas... ar nebuna taip, kad masinos dirzas per trumpas.... Mes dabar veziojam su CAM iki 13kg, tai gale vos vos uztenka Tai supratau kad apie Kiddy life plus. Bet del ko vaikas galetu sukristi Del dirzu negirdejus kad butu per trumpi , dirzas turetu pasireguliuoti. Jeigu atsisestu i galine sedyne stambus zmogus negi dirzas butu jam per trumpas
Del dirzu cia jau kazkas rasse, kad neuztenka ir negali pakeisti kedutes padeties, butent del dirzu trumpumo.
Sveiki. Mes nusipirkome Kiddy Infinity Pro. Nors mums jau greit bus 2.5 metuku, bet ugis tik 86 cm, svoris 12 kg. tad tos kedutes mums dar laabai ilgai uzteks.
Vaikas be pagalveles sedi zemai,bet su ta spec. pagalvele tikrai jauciasi puikiai. Dabar kiek vazinejomes vaikas jauciasi patenkintas, o paprastoje keduteje jis neramiai sededavo. Jam spausdavo dirzai apacioje. Ta kedute yra tikrai minksta, vaikui patinka
mums irgi dirzas trumpas
Mums dirzas nera trumpas
Tvirtiname gale.
Dar turime Opel corsa, bet ten dar neisbandeme.
Sveikos, mamytės!
Susidomėjau ir aš Kiddy kėdutėmis. Gal kas galit pakomentuoti: kaip jos tvirtinasi mašinoje (ar reikia Isofix, ar diržais), ar yra bent kiek gulima padėtis, kad vaikas galetų miegoti ilgoje kelionėje? Ačiū!
Na kiek zinau tai tvirtinasi dirzais.
Berods kad yra pusiau gulima padetis, bet kadangi neutrime, tai negaliu garantuoti. QUOTE(chocogirl @ 2009 04 20, 14:56) Sveikos, mamytės! Susidomėjau ir aš Kiddy kėdutėmis. Gal kas galit pakomentuoti: kaip jos tvirtinasi mašinoje (ar reikia Isofix, ar diržais), ar yra bent kiek gulima padėtis, kad vaikas galetų miegoti ilgoje kelionėje? Ačiū! Sveiki, tvirtinasi jos dirzais. Kol dedasi staliukas, tai per staliuko prieki, o veliau, kai staliuka nuimi, tai dirzas taip eina , kaip ir suaugusiam zmogui, per peti ir per slaunis (pilva). sone kedutes, galvos lygyje yra dirzo fiksatoriai is abieju pusiu, kad prifiksuotu dirza ir jis nepjautu kakliuko. Gulima padetis, tai tokia, kad kedutes nugarineje puseje yra toks remelis kuri atvedus norimu kampu (dazniausiai apie 45 laipsn.) kedute pasivercia ir vaikelio kojytes truputi pakyla i virsu, o galvyte zemyn. Atloso kampas nesikeicia, pasivercia tik visa kedute. Gal kam pravers.
Vat ir man įdomu, kaip su tuo staleliu, ar sutinka vaikas sėdėti? Kažkaip labai jau nedaug žiūriu atsiliepimų apie šitą firmą...
Buvau nusižiūrėjusi Maxi Cosi Priori, bet pagal saugumo testus tai jos yra tik patenkinamos, o Kiddy - saugiausios, norisi vaikui saugumo. Bet kažin ar sėdės joje? Dar buvome Britax nusižiūrėję, nes ji turi galimybę tvirtinti dviem kryptimis, bet automobilio diržo mums nepakako... (matavomės Opel Astra auto). Važiuosiu į Ateities gatvę to Kiddy vaikui pamatuoti. QUOTE(smiltainis @ 2009 06 06, 00:34) Vat ir man įdomu, kaip su tuo staleliu, ar sutinka vaikas sėdėti? Kažkaip labai jau nedaug žiūriu atsiliepimų apie šitą firmą... Buvau nusižiūrėjusi Maxi Cosi Priori, bet pagal saugumo testus tai jos yra tik patenkinamos, o Kiddy - saugiausios, norisi vaikui saugumo. Bet kažin ar sėdės joje? Dar buvome Britax nusižiūrėję, nes ji turi galimybę tvirtinti dviem kryptimis, bet automobilio diržo mums nepakako... (matavomės Opel Astra auto). Važiuosiu į Ateities gatvę to Kiddy vaikui pamatuoti. nedaug informacijos nes laimejo jie testa 2007 metu, naujas modelis, mano mazylis patenkintas sedi joje. Drauges irgi pirko ir viskas tvarkoje, staliukas tikrai netrukdo.
Turejau Kiddi Infinity Pro, atrodo taip vadinas. Labai patiko, saugumas, nesulyginsi su tom, kuriose vaikas dirzais segas (dabar buten tokia ir turim).
Vienas minusas, musu masiniukas 2 duru, tai kai reikia isirposti ir ta vaika prisegti - sudetingas reikalas. Antras minusas - siauros, mano mergelike ne is tu lieknuju, tai tikrai buvo problemu, trecia - jei masina maza ir siauresne, gale maziau vietos, gulimos padeties nepasidarysi. Nors man ir nereikejo darytis, nusnusdavo ir taip. Seip, kas liecia sauguma -
mes ir naudojam sios firmos kedute - esu labai patenkinta
labai patogi, nors mano mazoji nera is lieknuju, bet telpa praktiskai baigiam isaugt, tai pardavinesiu ir ziuresiu kitos pagal amziu rekomenduoju man svarbiausia saugumas mazajai kedute taip pat patinka
na va ir aš užsisakiau šita kėdute savo mažylei
Man pagrindinis faktorius yra saugumas. Iš pradžių žiurinėjau Maxi cosi cabrio fix ir romer kėdutes, bet jų kainos sakyčiau kandžiojasi QUOTE(Loxxy @ 2009 08 17, 21:03) na va ir aš užsisakiau šita kėdute savo mažylei Man pagrindinis faktorius yra saugumas. Iš pradžių žiurinėjau Maxi cosi cabrio fix ir romer kėdutes, bet jų kainos sakyčiau kandžiojasi Labas gal gali pasakyti, kur užsisakei šią kėdutę, nes ir aš intensyviai ieškau
sveikos, turim ir mes sita kedute jau virs metu ir esam labai patenkintos
QUOTE(pamajwa @ 2009 08 19, 10:37) sveikos, turim ir mes sita kedute jau virs metu ir esam labai patenkintos As irgi pasirinkau Kiddy kedute del saugumo , noreciau pigiau , bet tai kokia jus garantija suteikiat jeigu padedat uzsakyt QUOTE(Eulalija100 @ 2009 08 19, 13:22) As irgi pasirinkau Kiddy kedute del saugumo , noreciau pigiau , bet tai kokia jus garantija suteikiat jeigu padedat uzsakyt as garantijos nesuteikiu, ja suteikia ta uzsienio parduotuve kurioje uzsakoma kedute
na va, ir aš nusipirkau šią kėdutę, nuvažiavau į Alytų ir paėmiau
Superinė kėdutė, tas stalelis visiškai nemaišo, vaikis apsidžiaugė, kai jį ten prisegėm.O prisegimas labai greitas ir paprastas.Saugumas- svarbiausia.Patariu visoms mamytėms įsigyti šią kėdutę QUOTE(Ingrida75 @ 2009 08 21, 11:42) na va, ir aš nusipirkau šią kėdutę, nuvažiavau į Alytų ir paėmiau Superinė kėdutė, tas stalelis visiškai nemaišo, vaikis apsidžiaugė, kai jį ten prisegėm.O prisegimas labai greitas ir paprastas.Saugumas- svarbiausia.Patariu visoms mamytėms įsigyti šią kėdutę kaip faina |