Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiddy autokėdutė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3
spiglelis
Turim kedute Kiddy infinity pro. Musu vaikas jau beveik 2 metu, tai ziemos sezonu isemem ta pagalvele, o vietoj jos idejom specialu pakloteli, kuris pasildo uzpakaliuka kai sodinam vaika. labai geras dalykas thumbup.gif kai vaiko nesivezu, pati ji pasidedu po savimi 4u.gif
del kojyciu tai telpa normaliai, musu vaiko ugis apie 90cm smile.gif
Kristela333
QUOTE(Ingaaa @ 2011 01 13, 08:56)
Kiddy comfort pro ( 9-36 kg ) nuo staliuko iki sedimos dalies 10-12 cm.
*

Aciu labai 4u.gif Nu va as irgi ismatavau savo kedute, tai matuojant is isores grynai ta tarpeli, tai kazkur 10 cm., bet giliau, tiesiog viduj tas tarpelis kazkur 7 - 8 cm. doh.gif Nu kaip cia taip, nesuprantu... verysad.gif
shharka
Gal kas turite Kiddy Guardian pro 9-36 kg? ir gal ju yra kur nors vilniuje pasimatuoti?
Vaikas*
QUOTE(Kristela333 @ 2011 01 13, 01:38)
Sveikos merginos, kurios turit kiddy kedutes su staliukais, kai uzdedat vaikui staliuka, ar kojytems yra pakankamai vietos???? Isigyjom ka tik CYBEX PALLAS kedute, tai isodinom savo mazaja, uzdejom ta staliuka, nu nezinau, dabar kaip tik, o tai kaip su storu kombinzonu kai bus g.gif  ir dar mums metukai tik, o ta pagalve dedas iki 4 metu...tai norejau paklausti kaip kiddy, kiek ten tos vietos, tarp kedes ir tos pagalves...buciau labai dekinga, jei kas nepatingetu ismatuot cm kiek yra tas tarpelis, kur kojos issikisa, uzdejus ta staliuka 4u.gif

Esu pasimetus, ir nezinau net ka daryt...buciau pirkus Kiddy, bet pirkom Cybex vien del isofix sistemos...
*

Viskas tvarkoje su dydžiu, Cybex, kaip ir Kiddy, tiks ir vėliau. Tik dar reikės "nuardyti" kėdutę - Cybex po sėdima dalimi yra įkištas toks kaip pakėlimas, kurį reikalui esant (pvz. atrodo maža vietos) galima išimti.
Kiddy ir Cybex atstumas bus panašus kojytėms, labai nesigąsdinkite dėl to kad mažas atrodo šiuo laikotapriu. Visos kėdutės, net ir su vidiniais diržais, žiemos metu atrodo per mažos...
O Cybex su Iso-fix - geras variantas smile.gif
Angeliukas1022
Gal kas pirkot internetu uzsienyje kiddy comfort pro? Gal pigiau gaunasi nei Lietuvoje pirkt?
sarune+
kazin kuo skiriasi kiddy life pro ir comfort pro? del kvepavimo jau pastebejau, bet koki kiti skirtumai?
kajuka
Gal kas turite kiddy kedute pasimatuoti Klaipedoje?
Angeliukas1022
Mes isigijome kiddy guardian pro nuo 9 iki 36 kg. Musu vaikeliui metai laiko,tai kol kas vazinejame su staliuku. Labai komfortiska kede vaikui. Keliones metu tinka pamiegot,patogus soniniai galvos atlosai. Vaziavom karstesnemis dienomis ir nepasakyciau,kad vaikas prakaituoja keduteje. Prie staliuko prikabinam zaisliuku,tai dar ir pazaidzia keliones metu. Kedute vertinu labai gerai!
salvete

gal Kaune kas turite prisimatuoti Kiddy kedute?
Indre-
Sveikos,

ieškausi kėdutės ir norėčiau pasidalint tokia patirtim. Mano draugė turėjo Graco, o dabar nusiipirko kiddy guardian pro 9-36 kg, tai sakė, kad nepalyginamai geresnė. Jaučiasi kokybė, tas staliukas patogus daiktas ir nespaudžia nei pilvo, nei nieko kito;).
Dabar , kai karsta vazineja, tai nieko, nesunta sake.
Tai sakau , gal ir man reikėtų tokią įsigyti.. Rašo, kad guardian pro saugiausia pasaulyje siuo metu, įdomu, kiek čia tiesos g.gif .
Dabar žiūriu, kad ne tik Alytus prekiauja, bet ir internetinė ciapigiau.lt .

Apskritai, pastebejau, kad 9-36kg nelabai daug pasirinkimo verysad.gif , o geru variantu is viso vienetai, tai gal Kiddy imt? Ka manot?

srauni_upe
Mes su kidždy energy pro važinėjam nuo pavasario, o praeitą sav nuvažiavom gal koki 1000 km. Ir mažoji sėdėjo puikiai, miegojo ir t.t. Ir tas staliukas nespaudžia.

O čiapigiau vistiek iš jūsųvaikui ima wink.gif
juvelyre
Sveikos wink.gif

as ir aptikau ta kedute, nors mano mazius dar tik bus netrukus 6 menesiu, bet jauciu kad su zieminiais i mazaja kedute nebetilpsime nes jau dabar 9kg sveriam
Tai va ir nzn ka daryti ar imti iki 36 nuo 9 ar iki 18kg doh.gif
patarkit, bet saziningai.ar tikrai yra normali poilsio padetis, nes kleckius dar gana mazas, unsure.gif
mamamia*
QUOTE(shharka @ 2011 02 11, 20:22)
Gal kas turite Kiddy Guardian pro 9-36 kg? ir gal ju yra kur nors vilniuje pasimatuoti?
*

Ir mane domina butent si kedute Vilniuje. O gal zinote iskurs galima pigiau atsisiuti?
srauni_upe
QUOTE(juvelyre @ 2011 09 05, 21:04)
Sveikos wink.gif

as ir aptikau ta kedute, nors mano mazius dar tik bus netrukus 6 menesiu, bet jauciu kad su zieminiais i mazaja kedute nebetilpsime nes jau dabar 9kg sveriam
Tai va ir nzn ka daryti ar imti iki 36 nuo 9 ar iki 18kg  doh.gif
patarkit, bet saziningai.ar tikrai yra normali poilsio padetis, nes kleckius dar gana mazas,  unsure.gif
*

negalima tokiu mažiukų sodint veidu į priekį... nesvarbu kad jau 9 Kg
Ingaaa
jusuvaikui.lt Kiddy kedutems iki 09.19 , taikoma 10 proc nuolaida , visoms nuo 9-36 kg , taip pat ir uzsakomoms mirksiukas.gif
Kristina A-A
Sveikos
Domina si Autokėdutė Kiddy Comfort pro 9-36 kg , gal kas galit atsiliepimus parasyt mano panike 95cm ir 13kg vos,o mazasis 9kg.gal kas Kaune turit ir leistumet kedute apziuret.Nes uzsisakinet nepaziurejus kazkaip baisu g.gif
Nes dabar reiks eit masinos dirzu matuot ar uzteks.
Angeliukas1022
QUOTE(Indre- @ 2011 07 12, 11:40)
Sveikos,

ieškausi kėdutės ir norėčiau pasidalint tokia patirtim. Mano draugė turėjo Graco, o dabar nusiipirko kiddy guardian pro 9-36 kg, tai sakė, kad nepalyginamai geresnė. Jaučiasi kokybė, tas staliukas patogus daiktas ir nespaudžia nei pilvo, nei nieko kito;).
Dabar , kai karsta vazineja, tai nieko, nesunta sake.
Tai sakau , gal ir man reikėtų tokią įsigyti.. Rašo, kad guardian pro saugiausia pasaulyje siuo metu, įdomu, kiek čia tiesos  g.gif .
Dabar žiūriu, kad ne tik Alytus prekiauja, bet ir internetinė ciapigiau.lt .

Apskritai, pastebejau, kad 9-36kg nelabai daug pasirinkimo verysad.gif , o geru variantu is viso vienetai, tai gal Kiddy imt? Ka manot?
*

Turim kiddy guardian pro kedute 9-36 kg. Tikrai rekomenduoju, bent jau del saugumo. Turejom avarija, greito stabdymo metu maziukas nepatyre kaklo traumu. ir siaip kedute vaikui patinka, daznai keliones metu pamiega, patogus soniniai atlosai galvai. Nesigailiu ne vieno lito, kuri sumokejom uz sia kedute.
Tifa
Labas mamytes, mano mazylei dar tik 2 menesiai, bet reklamoje pamaciau, kad kiddy comfort pro vyksta akcija. Daugiau nei per puse pigiau. Ar gera si kedute, ar verta pirkti? Apie gamyklinius parametrus, sauguma pasiskaiciau, bet kaip naudojasi praktikoje? Vaikutis vazines daug, o 2 kartus per metus daugiau nei 1600 km teks nuvaziuoti.
spiglelis
QUOTE(Angeliukas1022 @ 2011 02 16, 19:59)
Gal kas pirkot internetu uzsienyje kiddy comfort pro? Gal pigiau gaunasi nei Lietuvoje pirkt?
*

tikrai nepatingekit paieskokit uzsienyje nauju. As parsisiunciau is Vokietijos, viso su siuntimu kainavo apie 520lt. Buna akcijos, reikia tik paieskot.
Papildyta:
QUOTE(Tifa @ 2011 10 25, 20:36)
Labas mamytes, mano mazylei dar tik 2 menesiai, bet reklamoje pamaciau, kad kiddy comfort pro vyksta akcija. Daugiau nei per puse pigiau. Ar gera si kedute, ar verta pirkti? Apie gamyklinius parametrus, sauguma pasiskaiciau, bet kaip naudojasi praktikoje? Vaikutis vazines daug, o 2 kartus per metus daugiau nei 1600 km teks nuvaziuoti.
*

Aciu uz informacija apie akcija bigsmile.gif pirkom vienam suneliui, pirksim ir dukrytei ax.gif nepasigailejau ne kart, juolab, kad kaina uz tokio saugumo ir kokybes preke tikrai ikandama.
Tifa
Kai pasiziurejau kokios kainos siu keduciu Lietuvoje tai net baisu pasidare. Danijoje sia savaite akcija sioms kedutems, tai litais gaunasi 404 Lt.
Lafe
Mes turim Kiddy Infinity Pro, vaikas puikiai joje sedi (vazinejam ir tolimus atstumus), miega, svarbiausia tai viena is saugiausiu keduciu, del ir rinkomes ja thumbup.gif
astrute
Turim ir mes Kiddy Infinity Pro. Vasarą buvo viskas tvarkoje, dabar atsirado problema- vaikas netelpa su žieminiais rūbais, o sveria tik 11 kg. Teks ieškot naujos kedutės. Patariu prieš perkant, jei yra galimybė "pasimatuokit" su žieminiais drabužiais.
srauni_upe
Na mano sverianti tiek pat, telpa puikiai... g.gif
_E_D_I_T_A_
QUOTE(astrute @ 2011 11 15, 10:29)
Turim ir mes Kiddy Infinity Pro. Vasarą buvo viskas tvarkoje, dabar atsirado problema- vaikas netelpa su žieminiais rūbais, o sveria tik 11 kg. Teks ieškot naujos kedutės. Patariu prieš perkant, jei yra galimybė "pasimatuokit" su žieminiais drabužiais.
*

Laba diena,
tai kad vaika nepatartina su zhieminiais rubais vezhiuoti. Kiek skaiciau visur pataria nurengti striukes ir kombenzonus.
saulute91
mes irgi neperseniausiai po ilgų svarstymų, kokią kėdutę rinktis, Kiddy Guardian Pro2 nupirkom savo sūneliui 1-erių metų proga.

QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2011 11 24, 16:11)
Laba diena,
tai kad vaika nepatartina su zhieminiais rubais vezhiuoti. Kiek skaiciau visur pataria nurengti striukes ir kombenzonus.
*

pritariu, apie tai ir aš skaičiau 4u.gif kai mes rinkomės (su žieminiais rūbeliais) labai jau suspaustas atrodė, o kai namuose įsėdom be kombinezono vyrukas net labai patenkintas buvo, gerai jautėsi smile.gif beto, su žieminiais rūbais ir padarius "gulimą" padėtį, mums net diržų ilgio nelabai pakanka prisegti (tuo dvigubu diržo persukimu) užtenka tik vienam perkišimui per stalelį doh.gif o su plonesniais drabužėliais viskas tvarkoj unsure.gif todėl kombinezono ilgesnėse kelionėse tikrai atsisakysim (manau geriau užkloti pledudu) ax.gif tik va dar vienas klausimas kilo.. kai rinkomės galvojom pirkti Guardian Pro, bet nuvažiavę pasižiūrėti "gyvai" nutarėm Guardian pro2 pirkti. bet tik nupirkusi pagalvojau, ar ta patobulinta galvytės apsauga per daug nevaržys mažylio jam augant? g.gif nes vietos galvytei neatrodo per daugiausia unsure.gif nors teoriškai, tai jos paskaičiuotos iki ~12m. vaikučiui, bet kaip praktiškai? rolleyes.gif šiaip kėdute tikrai džiaugiamės ir nesigailim nei vieno lituko už ją sumokėto wub.gif
zaja09
Mes taip pat turim Kiddy kėdutę:
http://namis.lt/lt/products/Autok%C4%97dut...dian-PRO-2.html

iš patirties galiu pasakyti, kad super kėdutė!
Truputį buvo stresiuko, kai iš pat pradžių pasodinus sūnelį jam nepatiko staliukas, bet greitai apsiprato ir seniai jau važinėja patenkintas smile.gif matyt visiems reikia laiko apsiprasti smile.gif Neįsivaizduoju geresnes apsaugos savo vaikui thumbup.gif
Lupos
As ka tik nusipirkau Kiddy Energy Pro 9-18kg. Na tai dabar man idomu kaip ten su tuo staliuku, kiek ji pristumpti prie vaiko? Nes maniske 7men, tiesiog reke, as ja matyt per stipriai pristumiau, nes ji isvis negalejo tu kojyciu judinti. Aisku pagal kilogramus, ji dar per maza, tai dabar nezinau ka daryti, tikiuosi gal pripras. Bet taip paeme nervas, kad rinkau saugia kedute, o va jai netinka verysad.gif Kiek ten tas suverzimas turi buti to staliuko? Ir kaip supratau, tai ji isofix neturi, as galvojau, kad turi doh.gif
ejau_pro_sali
QUOTE(Lupos @ 2012 03 01, 20:57)
As ka tik nusipirkau Kiddy Energy Pro 9-18kg. Na tai dabar man idomu kaip ten su tuo staliuku, kiek ji pristumpti prie vaiko? Nes maniske 7men, tiesiog reke, as ja matyt per stipriai pristumiau, nes ji isvis negalejo tu kojyciu judinti. Aisku pagal kilogramus, ji dar per maza, tai dabar nezinau ka daryti, tikiuosi gal pripras. Bet taip paeme nervas, kad rinkau saugia kedute, o va jai netinka verysad.gif  Kiek ten tas suverzimas turi buti to staliuko? Ir kaip supratau, tai ji isofix neturi, as galvojau, kad turi doh.gif
*

Na 7 men vaikas visu pirma permazas sedimai kedutei (ir ne tik pgl kilogramus, o svarbiausia gresme yra kaklo pazeidimai esant smugiui) blush2.gif
O kad rekia- visi jie rekia is pradziu sodinami su tais staliukais, turi praeiti siek tiek laiko - ir tada ir sedasi patys, i rankytem prilaiko smile.gif Staliukas turi gerai priglausti prie vaiko pilvo, o kad koju negalejo judinti - naturalu, juk ji dar per maza, 1.5 metu vaikas sedi ir normaliai kojom makaluoja, nes kojos ilgesnes lotuliukas.gif Si kedute tikrai labai saugi, tik kiek vyresniems vaikams mirksiukas.gif
zaja09
QUOTE(Lupos @ 2012 03 01, 20:57)
As ka tik nusipirkau Kiddy Energy Pro 9-18kg. Na tai dabar man idomu kaip ten su tuo staliuku, kiek ji pristumpti prie vaiko? Nes maniske 7men, tiesiog reke, as ja matyt per stipriai pristumiau, nes ji isvis negalejo tu kojyciu judinti. Aisku pagal kilogramus, ji dar per maza, tai dabar nezinau ka daryti, tikiuosi gal pripras. Bet taip paeme nervas, kad rinkau saugia kedute, o va jai netinka verysad.gif  Kiek ten tas suverzimas turi buti to staliuko? Ir kaip supratau, tai ji isofix neturi, as galvojau, kad turi doh.gif
*

na mano nuomone tokio amziaus vaikiukui saugiausia automobiliu vaziuoti, kad galva ziuretu i gala, tikrai ne i prieki, ir saugos staliukas ne prie ko visai. Tiesiog vaiko proporcijos dar ne tos.. galvyte sunki ir pan. todel ir staliukas kojytes prispaude.. o siaip kaip ir rashiau anksciau, mano sunelis taip pat ne is karto priprato prie staliuko, tik po keliu vaziavimu, bet dabar viskas ciki smile.gif
O staliuka reikia prispausti tiek, kad vaikas patogiai jaustusi, galetu laisvai kvepuoti smile.gif nereikia vaiko prispausti, kiek automobilio dirzas naturaliai prispaudzia, tiek to spaudimo.. sekmes 4u.gif
Lupos
QUOTE(zaja09 @ 2012 03 03, 15:23)
na mano nuomone tokio amziaus vaikiukui saugiausia automobiliu vaziuoti, kad galva ziuretu i gala, tikrai ne i prieki, ir saugos staliukas ne prie ko visai. Tiesiog vaiko proporcijos dar ne tos.. galvyte sunki ir pan.  todel ir staliukas kojytes prispaude..  o siaip kaip ir rashiau anksciau, mano sunelis taip pat ne is karto priprato prie staliuko, tik po keliu vaziavimu, bet dabar viskas ciki  smile.gif
O staliuka reikia prispausti tiek, kad vaikas patogiai jaustusi, galetu laisvai kvepuoti smile.gif nereikia vaiko prispausti, kiek automobilio dirzas naturaliai prispaudzia, tiek to spaudimo.. sekmes  4u.gif
*

Tai as dar ir neplanuoju jos vezti toje keduteje. As tik is anksto domejausi ir nupirkau ja. Siaip raso nuo 9 kg. Bet kazin realiai nuo kokio amziaus vaika galima joje vezti???? ax.gif Nu ten del kakliuko ir pan? Maniske kokia 7,5 jauciu sveria.
zaja09
QUOTE(Lupos @ 2012 03 03, 23:44)
Tai as dar ir neplanuoju jos vezti toje keduteje. As tik is anksto domejausi ir nupirkau ja. Siaip raso nuo 9 kg. Bet kazin realiai nuo kokio amziaus vaika galima joje vezti???? ax.gif Nu ten del kakliuko ir pan? Maniske kokia 7,5 jauciu sveria.
*

Kiek suprantu idealu butu vezti veidu i sedyne iki kokiu 1 metuku. Nes pirmosios kedutes yra 0-13 kg, o tai mazdaug iki 1 metuku amziaus. Zinoma, juk vaikai skirtingi, berniukai, mergaites, stambesni, smulkesni, viskas individualu smile.gif kai jau netelpat i pirmaja kedute drasiai galite sestis i 9-18 kg ar 9-36 kg wink.gif 4u.gif
O kad pripras prie staliuko, tai faktas, jau pries tai kazkas rashe smile.gif po to jiems patiems patinka prisistumti staliuka smile.gif
spiglelis
QUOTE(Lupos @ 2012 03 04, 00:44)
*

Manoji sveria 8kg, yra smulkute. Kadangi pardavem anksciau laiko kedute nuo gimimo, tai tenka naudotis brolio Kiddy nuo 9kg. Su kombinzonu ziema visai nieko, nes yra "pasikniukas" reguliuojamas. bet kai islipsim is kombinzono zieminio jauciu mergaite joje prapuls. Nebent stebuklingai svorio daug priaugsim smile.gif
ejau_pro_sali
QUOTE(Lupos @ 2012 03 03, 23:44)
Bet kazin realiai nuo kokio amziaus vaika galima joje vezti???? ax.gif Nu ten del kakliuko ir pan? Maniske kokia 7,5 jauciu sveria.
*

Vinam informaciniam tinklalapyje apie kedutes buvau radus info, kad del silpno mazyliu kakliuko juos geriausia pirmoje keduteje vezioti iki 15 men. Tik ne visi vaikai tokio amziaus dar telpa i ta pirmaja kedute smile.gif
marina86
Ir mes turim Infinity Pro kedute, vaikui 1.5 metu, sveria apie 11 kg, puikiai telpa net su zieminiais rubais smile.gif
tice
Kam aktualu dabar kiddy kėdutėms nuo 15-36 kg akcija
Kiddy akcija
Jau spalvų gražumas ir gausumas reiktų rinktis , tikrai neišsirinkčiau viena už kitą gražesnė doh.gif
muminukas
gal kas tokią turėjot?
user posted image
_E_D_I_T_A_
musu panashi
va tokia

o kas?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.