Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiddy autokėdutė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3
Ingrida75
QUOTE(Loxxy @ 2009 08 21, 15:40)
kaip faina  4u.gif Sveikinam su puikiu pirkiniu  4u.gif Manoji kėdutė irgi jau pakeliui  ax.gif
*

AČIŪ, ačiū, sulauksi ir tu savosios.Man, matai reikėjo čia ir dabar, nes laukė kelionė,tai paėmiau šią
user posted image
Ši kėdutė 2009 metų, jos truputį geresnė medžiagytė, lengviau valosi..ai, nesvarbu, esmė, kad labai patogi, greitas užsegimas, nes maniškis anos iš tolo bijojo, kol prisegdavau tai ir aš, ir vaikas likdavo šlapias, o dabar super thumbup.gif
kytia
o kokias jus kedutes imat: 9-18kg ar 9-36kg?
Loxxy
QUOTE(kytia @ 2009 08 25, 21:19)
o kokias jus kedutes imat: 9-18kg ar 9-36kg?
*

9 - 18 4u.gif Kiddy infinity pro. Tas kurios pripažintos saugiausiomis ax.gif
Ingaaa
Nuo 9 iki 36 Kiddy comfort pro jos irgi saugios , ivertintos gerai

user posted image

Discovery pro nuo 15 iki 36 taip pat ivertintos gerai, saugios .
tavo.sazine
Sveiki,

Padekite, mastau apie KIDDY firmos auto kedute tik pradejau rinkti info. Gal greiciau bus jei atsakys kas naudojasi.

Musiskis sveria 10,6kg, bet nesedi dar. blush2.gif tai va mastau apie kedute su gulima padetim. Yra 9-18 ir 9-36kg sios firmos kuria man rinktis patartumete? Gal kas gali padeti kur pigiau rasti uzsisakyti ar isigyti? 4u.gif
Ar didelis skirumas tarp 2006,2007,2008,2009m. kolekciju?

Prasau pasidalinkit savo patirtimi.

Dekoju visiems

tavo.sazine
QUOTE(tavo.sazine @ 2009 08 30, 18:03)
Sveiki,
Padekite, mastau apie KIDDY firmos auto kedute tik pradejau rinkti info. Gal greiciau bus jei atsakys kas naudojasi.

Musiskis sveria 10,6kg, bet nesedi dar.  blush2.gif tai va mastau apie kedute su gulima padetim. Yra 9-18 ir 9-36kg sios firmos kuria man rinktis patartumete? Gal kas gali padeti kur pigiau rasti uzsisakyti ar isigyti?  4u.gif

Dekoju visiems
*

Kur mamytes?Prasau patarimo
Ingaaa
QUOTE(tavo.sazine @ 2009 08 31, 10:28)
Kur mamytes?Prasau patarimo
*

Kokio amziaus Jusu vaikiukas? Kedutes nuo 9 kg skirtos savarankiskai sedintiems vaikiukams. 4u.gif
tavo.sazine
QUOTE(Ingaaa @ 2009 08 31, 10:42)
Kokio amziaus Jusu vaikiukas? Kedutes nuo 9 kg skirtos savarankiskai sedintiems vaikiukams.  4u.gif
*

Jis sedi pasodintas, bet is gulimos padeties neatsiseda smile.gif tai pamaniau kol kas pusiau gulimoj padetyje veziociau ax.gif
Mikutele
Sveiki,ar Jūs matavote šią kėdutę vaikui ar pirkote ir viskas? Nes aš pamąstau,jei nepatiks manąjam,tai kas tada? Ar Jūsų mažyliai greitai priprato?
Loxxy
QUOTE(tavo.sazine @ 2009 08 30, 17:03)
Sveiki,

Musiskis sveria 10,6kg, bet nesedi dar.  blush2.gif tai va mastau apie kedute su gulima padetim. Yra 9-18 ir 9-36kg sios firmos kuria man rinktis patartumete? Gal kas gali padeti kur pigiau rasti uzsisakyti ar isigyti?  4u.gif

Dekoju visiems
*

Dėl gulimos padėties siūlau apžiūrėti bet kokios firmos tą vadinama poilsio padėtį. Jų visų jos panašios. Man pirma karta apžiūrėjus šioks tks stresas buvo unsure.gif Menkai ten jos gulimos būna. Tai ir Kiddy neišimtis.
Dėl įsigijimo lietuvoje ja prekiauja tik www.jusuvaikui.lt 4u.gif Kai aš ieškojaus sau, tai mane nustebino kad pirkti iš užsienio internetinių parduotuvių nebuvo ženkliai pigiau.
O metų kolekcijos tai įdomus klausimas g.gif Saugumo klausimu jos išvis nekito. Visa konstrukcija nuo 2007 identiška. Tad skirtumas tik splavos, piešinukai ant staliuko. Tai čia jau tau spresti ar splavos smarkiai skirias ar ne mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mikutele @ 2009 09 04, 11:50)
Sveiki,ar Jūs matavote šią kėdutę vaikui ar pirkote ir viskas? Nes aš pamąstau,jei nepatiks manąjam,tai kas tada? Ar Jūsų mažyliai greitai priprato?
*

Na aš pirkau iš www.jusuvaikui.lt, tai jei kas būtu netike, būčiau praradus 30 lt (t.y. siuntimo išlaidas), o pinigus už kėdute jie be problemų gražina 4u.gif
tavo.sazine
QUOTE(Loxxy @ 2009 09 07, 10:23)
Dėl gulimos padėties siūlau apžiūrėti bet kokios firmos tą vadinama poilsio padėtį. Jų visų jos panašios. Man pirma karta apžiūrėjus šioks tks stresas buvo  unsure.gif Menkai ten jos gulimos būna. Tai ir Kiddy neišimtis.
Dėl įsigijimo lietuvoje ja prekiauja tik www.jusuvaikui.lt  4u.gif Kai aš ieškojaus sau, tai mane nustebino kad pirkti iš užsienio internetinių parduotuvių nebuvo ženkliai pigiau.
O metų kolekcijos tai įdomus klausimas  g.gif Saugumo klausimu jos išvis nekito. Visa konstrukcija nuo 2007 identiška. Tad skirtumas tik splavos, piešinukai ant staliuko. Tai čia jau tau spresti ar splavos smarkiai skirias ar ne  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:

Na aš pirkau iš www.jusuvaikui.lt, tai jei kas būtu netike, būčiau praradus 30 lt (t.y. siuntimo išlaidas), o pinigus už kėdute jie be problemų gražina  4u.gif
*

Nupirkau kitos firmos. Nes jau labai reikejo. Del gulimos padeties jus teisi visur ji vienodai maza smile.gif Maniskis storulis tai rinkausi i ploti reguliuojama kedute. Ziema pasakysiu ar pasimokejo smile.gif Isprasziu nupirkau pasukama padetim jog isodinti butu patogiau, bet pasukus vaikas budavo pasvires gal cia nuo masinos priklauso? Kai parduotuveje ziurejom viskas ciki piki buvo kol i savaja neidejom. smile.gif Tad kaip ta bezdzione prie gaziu ir protingu negalejau apsispresti, bet po to pasirinkau i ploti reguliuojama. 4u.gif
Tess
sveiki,
gal kas turite kedute Kiddy discovery pro? Noretusi atsiliepimu, nes pirkti galima tik internetu, nepabandzius.
Kokie minusai, kokie pliusai?
dekui uz skubu atsakyma
smiltainis
QUOTE(tavo.sazine @ 2009 08 31, 12:20)
Jis sedi pasodintas, bet is gulimos padeties neatsiseda smile.gif tai pamaniau kol kas pusiau gulimoj padetyje veziociau  ax.gif
*

Labutis, kai mūsų vaikas buvo mažesnis, jomis dar prekiavo Vilniuje ir mums reikėjo pusiau gulimos padėties, tai vaikams.eu atstovas pasakė, kad jos tinka tik nuo 9 mėn. arba pilnai savarankiškai sėdintiems vaikams, nes jos tvirtinasi tik veidu į priekį, o tam vaikas turi pilnai sėdėti ir tvirtai valdyti galvą, nes avarijos atveju smūgis didesnis tenka viršutinei daliai.
mažesnius kūdikius reikia vežioti nugara į važiavimo kryptį, deja, Kiddy kėdutėse kryptis nesitransformuoja.
Vienintelė kėdutė, kurią radau tvirtinamą abiem kryptimis didesniam vaikui buvo Britax. Kėdutė atrodo visai neprasta, tačiau mano senam auto neužteko saugos diržų tvirtinti atbulai (ji gana didelė).

Tikiuosi pagelbėjau.
Aš irgi ketinu pirkti Kiddy, bet vis dėlto norėtųsi ją pamatyti ir pačiupinėti, pasimatuoti. Gal kuri mama iš Vilniaus gali duot pasimatuoti Kiddy?smile.gif Kaip nors atsilyginčiau:)
Papildyta:
QUOTE(meskiniene @ 2009 06 22, 22:36)
mes ir naudojam sios firmos kedute - esu labai patenkinta thumbup.gif  thumbup.gif
labai patogi, nors mano mazoji nera is lieknuju, bet telpa  wub.gif , tiesiog isemiau paminkstinima po uzpakaliuku kur dedasi ir vietos atsirado  4u.gif
praktiskai baigiam isaugt, tai pardavinesiu ir ziuresiu kitos pagal amziu  mirksiukas.gif
rekomenduoju

man svarbiausia saugumas
mazajai kedute taip pat patinka wub.gif  wub.gif
*

O kokio dydžio turit, kad jau išaugot? Ir už kiek kada parduosit?smile.gif

QUOTE(Ingrida75 @ 2009 08 18, 12:58)
Labas
gal gali pasakyti, kur užsisakei šią kėdutę, nes ir aš intensyviai ieškau ax.gif
*

Jusu vaikui
Mikutele
Mes įsigijom Kiddy infinitypro kėdutę.Tikrai super!!!! thumbup.gif Mano mažiui patiko iškarto.Patiko ir man:labai paprasta ir greita su ja susitvarkyti smile.gif Na pradžioje kiek abejojau,nes nebuvau mačiusi ''gyvai'',dar pasiskaičiau,kad kai kuriose mašinose diržai pertrumpi,kad vaikam nepatinka stalelis.....Bet realiai kėdutė tikrai puiki,diržo pilnai pakanka ir maniškiui patinka. biggrin.gif
Loxxy
QUOTE(Mikutele @ 2009 09 21, 12:42)
Mes įsigijom Kiddy infinitypro kėdutę.Tikrai super!!!!  thumbup.gif Mano mažiui patiko iškarto.Patiko ir man:labai paprasta ir greita su ja susitvarkyti smile.gif Na pradžioje kiek abejojau,nes nebuvau mačiusi ''gyvai'',dar pasiskaičiau,kad kai kuriose mašinose diržai pertrumpi,kad vaikam nepatinka stalelis.....Bet realiai kėdutė tikrai puiki,diržo pilnai pakanka ir maniškiui patinka. biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif mums irgi labai liuks biggrin.gif
ciku_caku
man idomu ar nuvykus i Alytu, ten galima apziureti kedutes? g.gif
Loxxy
QUOTE(ciku_caku @ 2009 11 17, 16:59)
man idomu ar nuvykus i Alytu, ten galima apziureti kedutes? g.gif
*

galima mirksiukas.gif
Bet gali pirma jiems pasiskambinti 4u.gif
Chantal
Sveikos,

gyvenam Vokietijoje ir siandien kaip tik buvom "pasimatuotii" kiddy infinity pro kedutes. Rinkomes si varinata, o ne ta, kur iki 36 kg t.y. confort pro. del 2-ju priezasciu:
1. musu beibis smulkutis, jam 15 menesiu ir jis tesveria vos 9 kg. kas zino, kada jis priaugs tuos 36 kg. ir kaip ta kede tada atrodys? biggrin.gif
2. jos saugumas pagal vokieciu testus ivertintas zymiai prasciau: infinitis vertinamas 1,6 balo, o confortas tik 2,4 (kuo mazesnis balas tuo geriau pas vokiecius smile.gif)

Na, ka as suzinojau is matavimosi:

Pliusai:
1. tas stalelis uzsideda labai patogiai, ir uzsisega labai lengvai... va man tie 5 tasku dirzai ir ju sistemos tai tikrai nepatinka (turim ir tokia kedute), nes nuolados nagus nusilauzau, jei vaikas priesinasi prisegamas, tai visai nesusidoroju, be to nuolatos islysta tai pro viena gala, tai pro kita, nors atrodo tvirtai priverziu smile.gif
2. labai patogu, jei yra 2 masinos ir reikia ta kedute is vienos i kita perdeti: jokio fiksavimo papildomu, jokiu dirzu kaisiojimo, pritivirtinimo...
3. Kaina palyginus su kitom gerom ir saugiom kedutem yra pati geriausia!!!

Minusai:
1. Gulimos padeties nepadarysi paprastuoju patraukimo budu, kaip pvz Roemeryje, kudikiui uzmigus, ka gali padaryti net vairuodama.. Cia turi nuspresti is anksto, ar vaikas miegos ar ne:) ir tai padaryti dar vaikeliui neatsisedus.
2. na musiski ten isitaiso kaip tik, na gal dar po viena pirsta as is visu pusiu ikisti galeciau, bet daugiau sunkiai, taigi jei vaikelis ne toks sliekas, gal jam butu ir nelabai padotu, bet saugumo poziuriu manau, kad taip geriau, nei kad tabaluoja...
Beje pardaveja taip ir sake, kad perkant sias kedutes ypatingai svarbu jas "pasimatuoti" nes tikrai nemazai vaiku yra, kurie nesutinka su tuo staliuku..

na mes bandysim pirkti, kokia savaite pavazinesim, jei ka grazinsim wink.gif

Cia padariau geriausiu 2009 m. keduciu lentele

Pavadinimas Balas (balas uz sauguma; balas konforta) Vidutine kaina

Kiddy infinity pro 1,6 (1,9; 1,4) ~ 150 eur
Maxi Cosi Priorfix * 1,8 (1,9; 1,7) ~ 320 eur
Chicco Key 1 Isofix* 2,0 (2,1; 2,0) ~220 eur
Roemer Duo Plus* 2,0 (2,1; 1,9) ~280 eur
Roemer Safefix plus Isofix 2,0 (2,1; 1,9) ~330 eur
Roemer Safefix TT 2,0 (1,7; 2,2) ~330 eur

* ivertinimas galioja tik kedutem tvirtinamoms su isofix, tuo kur yra gatavai automobilyje.

Sekmes besirenkant!

ciku_caku
db pagalvojau, kad neapsimoka pirkt kedutes iki 36kg, gi retas didesnis vaikas nores sedet toj kedutej, o kiddy kedutes turbut nepersiformuoja tik i pasikniukus g.gif g.gif g.gif
muminukas
QUOTE(ciku_caku @ 2009 11 25, 13:21)
db pagalvojau, kad neapsimoka pirkt kedutes iki 36kg, gi retas didesnis vaikas nores sedet toj kedutej, o kiddy kedutes turbut nepersiformuoja tik i pasikniukus  g.gif  g.gif  g.gif
*

mano vyresnėlis sėdi kėdutėj, draugų pirmokas taip pat kėdutėj sėdi. kiekvienas pasirenka mirksiukas.gif
ciku_caku
QUOTE(muminukas @ 2009 11 25, 15:25)
mano vyresnėlis sėdi kėdutėj, draugų pirmokas taip pat kėdutėj sėdi. kiekvienas pasirenka mirksiukas.gif
*

na ne apie pirmoka kalbu, iki 36kg, tai skaitos iki 12 m, kazi ar 12metis joje sedetu unsure.gif as tokio amziaus jau prasiausi priekyje pasodinama doh.gif
muminukas
QUOTE(ciku_caku @ 2009 11 25, 17:13)
na ne apie pirmoka kalbu, iki 36kg, tai skaitos iki 12 m, kazi ar 12metis joje sedetu  unsure.gif  as tokio amziaus jau prasiausi priekyje pasodinama  doh.gif
*

tai mano minėtą pirmoką (jau dabar trečiokas) ir vežioja priekyje toje kėdutėje, nes gale mama su 2 mažesniais važiuoja smile.gif
Alchemie
QUOTE(ciku_caku @ 2009 11 25, 18:13)
na ne apie pirmoka kalbu, iki 36kg, tai skaitos iki 12 m, kazi ar 12metis joje sedetu  unsure.gif  as tokio amziaus jau prasiausi priekyje pasodinama  doh.gif
*

blink.gif taigi negalima i prieki iki 12 metu
maniskis treciokas sedi keduteje ir dar isbara, jei nespeja prisisegti, o jau vaziuojam. Cia manau nuo auklejimo priklauso, jei vaikui isaiskinta, kad taip turi buti del saugumo, kad nebutu, kaip reklamoje, jie tai priima ir nesipriesina. Beje mano treciokas dabar 30kg sveria, tai tubut tie 36 kg tik 12 metu ir bus biggrin.gif
Chantal
Na va, pagaliau isigijom kiddy infinity pro...

siaip kede man tikrai patinka, nes pacios kedutes nereikia prisigeti, tik kartu su vaikeliu, kas leidzia lengvai ja kilnoti is vieno auto i kita.
Problema - auto skoda fabia 2000 - per trumpas dirzas gale sad.gif aisku pirkom kazkaip nepamatave... ir nors skaiciau kad daznai nutinka, bet matyt buvau isitikinus, kad mums tikrai taip nebus biggrin.gif ... na ir ka gi.. bet kadangi mes gyvename De, tai cia istatymai nedraudzia auto kedutes montuoti priekyje, jei tai nepriestarauja automobilio ir auto kedutes techniniams duomenims... Na nepriestarauja. Tai sunelis dabar visas isdidus vazineja priekyje..

problema, kaip ir sakiau islieka del vietos keduteje - su striuke jis ten vos telpa :/ sakiau reikes kapisona nusegti, kad bent galvytei vietos butu tarp apsaugu... bet kadangi mieste mums nereikia vaziuoti daugiau kaip 15 minuciu, tai isgyvenama.. o tolesnems kelionems striuke nurengiame, tai tada viskas puiku...

tikrai si kede inoringa sad.gif ... butinai siulyciau visais budais isbandyti pries ja isigyjant.

muminukas
QUOTE(Alchemie @ 2009 12 08, 13:46)
blink.gif taigi negalima i prieki iki 12 metu
maniskis treciokas sedi keduteje ir dar isbara, jei nespeja prisisegti, o jau vaziuojam. Cia manau nuo auklejimo priklauso, jei vaikui isaiskinta, kad taip turi buti del saugumo, kad nebutu, kaip reklamoje, jie tai priima ir nesipriesina. Beje mano treciokas dabar 30kg sveria, tai tubut tie 36 kg tik 12 metu ir bus biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
maniškis nepilnų penkerių puikiai žino, jokių ginčių nekyla.
mamuuule
Noreciau isigyti infinity pro arba discovery pro. Bet itariu, kad dirzai gali buti trumpoki. Alytiskiai siulo pasimatuoti, bet Vilniuje tokios galimybes jie nebeturi, tik Alytuje. Gal kuri is jusu leistu pasimatuoti sia kedute Vilniuje? Buciau labai dekinga smile.gif
astaste
Gal kas Klaipedoje vazinejate su tokia kedute? g.gif Kiddy infinitypro 9-18 kg
labai noretume ismeginti, pasimatuoti, zinoma, uz koki nedideli atlygi biggrin.gif
oxsy
mes turime 4u.gif
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

giedrulia77
Sveikos,
gal kas bandet lyginti infiniy pro ir comfort pro? Kokie ju skirtumai, beamziaus? Niekaip nenusprendziam. Musiskis 9.5 men svria 11 kg g.gif
LTK
Mes turim Comfort Pro. Važinėja vyrukas jau metus laiko kažkur. Labai patenkinti. Puiku tai, kad nereikės kelių kėdučių pirkt, nes tinka iki 36 kg. Vat dar šiandien apsidžiaugiau perskaičius straipsnį, kad Suomijoje per avariją 9 mėn. kūdikis visai nenukentėjo šioje autokėdutėje, kai trenkėsi auto 70 km/h greičiu. Galvoju dar vasarai įklotą į kėdutę įsigyti B-cool, tada išvis bus super. Aišku, pradžioj vyrukas mūsų kol priprato prie staliuko, bet didelių sunkumų nebūna, dabar jau pats rodo, kad dėt staliuką. Dabar gal jei pirkčiau, bandyčiau Cybex autokėdutę 9-36 kg, nes ten kiek pamenu miegama padėtis pasidaro neatsegus diržo.
Zivilka
o gal kas nors galetu pamatuoti, kokio ilgio reikia dirzu, kad eitu normaliai tvirtinti kedute?

QUOTE(Zivilka @ 2010 06 01, 14:32)
o gal kas nors galetu pamatuoti, kokio ilgio reikia dirzu, kad eitu normaliai tvirtinti kedute?
*

pati susizinojau is tos prekiaujancios girmos. dirzai turi buti maziausiai 2.45 m. deja pas mane masinoj tik 2 m, pas vyra 2.25. taigi matuokites pries pirkdamos.
sia savaite vienam modeliukui kiddy infinity nuolaida, kaina 499, taip norejau ji nusipirkti, bet neisejo.
muminukas
QUOTE(Zivilka @ 2010 06 02, 16:06)
pati susizinojau is tos prekiaujancios girmos. dirzai turi buti maziausiai 2.45 m. deja pas mane masinoj tik 2 m, pas vyra 2.25. taigi matuokites pries pirkdamos.
sia savaite vienam modeliukui kiddy infinity nuolaida, kaina 499, taip norejau ji nusipirkti, bet neisejo.
*

o kokios jūsų mašinos? mūsų audi a6, tai diržai tinkamo ilgio, nors iš tiesų pirkdami net nepagalvojom pamatuoti unsure.gif
LiNGuTė
Sveikos mamytės smile.gif .

Ilgai ieškojau automobilinės kėdutės, pagrindinis kriterijus aišku buvo saugumas. Užsisakėm cybex pallas 9-36kg ir spalva lime pasirinkom, galvoju mano žalioj mašinytėj turėtų atrodyti thumbup.gif . Tai va,.. Dabar laukiam, šiandien turėtų atvežti. Tik va, galvoju dabar kuom ji skiriasi nuo kiddy? g.gif Aš kiek suprantu, tai tik tuom, jog viena ranka reguliuojama miego pozicija ir nereikia atsegti ir išimti vaiko norint atsegti...
hanifa
Naudojam Kiddy Comfort Pro -kedute super , dirzas turi buti 2.20 , a ne 2.45 kaip cia kazkas rase. A skiriasi kiddy nuo Cybex Pallas tuo, kad pas kiddy medziaga pagaminta is orui pralaidaus audinio Thermotex, ta naujove naudojasi tik comfort pro kedutes. Vaikas pas musu keduteje visiskai ne prakaituoja, net esant karstam orui. As visa menesi ieskojau kokia kedute nupirkti, surinkau daug informacijos ir sustoju and Comfort Pro, isigijau ir neapsirikau. Svarbiausia, kad vaika keduteje prisisega per keleta sekundziu ir ta kedute laimejo geriausius pasaulyje saugumo testus.
3ramune
Turim Kiddy life plusjau keli metai ir labai viskas gerai. Manau, kad ją pirkti verta.
Zivilka
QUOTE(hanifa @ 2010 06 09, 16:34)
Naudojam Kiddy Comfort Pro -kedute super , dirzas turi buti 2.20 ,  a ne 2.45 kaip cia kazkas rase. A skiriasi kiddy nuo Cybex Pallas tuo, kad pas kiddy medziaga pagaminta is orui pralaidaus audinio Thermotex, ta naujove naudojasi tik comfort pro kedutes. Vaikas pas musu keduteje visiskai ne prakaituoja, net esant karstam orui. As visa menesi ieskojau kokia kedute nupirkti, surinkau daug informacijos ir sustoju and Comfort Pro, isigijau ir neapsirikau. Svarbiausia, kad vaika keduteje prisisega per keleta sekundziu ir ta kedute laimejo geriausius pasaulyje saugumo testus.
*

nu man taip parase tie pardavejai is alytaus. tai 2.20 jau pats trumpiausias koks turi buti, ane? pas mane blemba 2 metrai tik ilgis, nu kas per nesamone tokius trumpus dirzus daryti?
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2010 06 02, 17:13)
o kokios jūsų mašinos? mūsų audi a6, tai diržai tinkamo ilgio, nors iš tiesų pirkdami net nepagalvojom pamatuoti  unsure.gif
*

musu viena subaru, tai ten apie 225 cm, o mano tai senas mersas 190-tas, tai dirzai tik 2 metrai, nu nesamone kazkokia
*paprasta*
nusipirkau Kiddy life plus bet nezinau nei kaip ja pakelt reik nei ka doh.gif be to kazi kaip ten mano maziui bus ar uzteks slaunims vietos nes neploni esam lotuliukas.gif
Loxxy
QUOTE(*paprasta* @ 2010 07 08, 16:33)
nusipirkau Kiddy life plus bet nezinau nei kaip ja pakelt reik nei ka doh.gif be to kazi kaip ten mano maziui bus ar uzteks slaunims vietos nes neploni esam lotuliukas.gif
*

O kur tu ja kilnoti nori? g.gif Vietoj ganteliu biggrin.gif
ELWOOD
o kai nesivezat vaiko,tai ta kedute ir turit prisegt kad ji nesivazinetu po masinos gala,nes pvz, Maxi Cosi yra visad prisegta ir tu tik vaiak segi dirzais..o cai kai isiimi vaika tai ir kedute laisva lieka t.y. neprisegta, o gal as ka nors ne taip suprantu? doh.gif g.gif
Blyncutė
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2010 07 20, 12:00)
o kai nesivezat vaiko,tai ta kedute ir turit prisegt kad ji nesivazinetu po masinos gala,nes pvz, Maxi Cosi yra visad prisegta ir tu tik vaiak segi dirzais..o cai kai isiimi vaika tai ir kedute laisva lieka t.y. neprisegta, o gal as ka nors ne taip suprantu? doh.gif  g.gif
*

Tiesa, Andromeda, saugiau vaziuoti prisegus tuscia kedute, nors as kartais pamirstu blush2.gif. Po miesta vazinejant jinai man nejuda is vietos net ir smarkiau stabdant, bet jei koks susidurimas, neprisegta taptu tiesiog pavojingu kietu daiktu...
EgiptoKate
sveikos
turim
kiddy maxi pro nuo gimimo
ir
kiddy infinity pro

man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai fainos, saugios ir patogios kedutes, tik gaila, kad visad anksciau issaugam, merginos mano nesmulkios gime ir greit auga 4u.gif
canona
Naudojam kiddy infinity pro, labai patenkinta thumbup.gif
spiglelis
Prisijungiu prie Kiddy autokeduciu gerbeju rato. Turim Kiddy infinity pro, tikrai nesigailim, kai isaugsim pirksim irgi Kiddy. Dabar artejant ziemai ruosiuosi pirkti ta kilimeli i kedute, kuris pasildo ir vaikui nesalta atsisedus. Gal kas turit? Kokie atsiliepimai, ar verta pirkti?
Princese22
Kur Lietuvoje isigyti Kiddy?
Kokia geriausia butu nuo 9kg kedute? smile.gif
Ingaaa
QUOTE(Princese22 @ 2010 10 26, 20:30)
Kur Lietuvoje isigyti Kiddy?
Kokia geriausia butu nuo 9kg kedute? smile.gif
*

Alytuje
Ugniagesių g 6
arba internetinėje parduotuvėje:
Kiddy kedutes cia
ir
Parduotuvė Prémaman

Taikos pr. 7, Klaipėda
Tel./fax: 8 46 210 893
Parduotuvės darbo laikas:
I-V 11-19 val.
VI 11-17 val.
VII nedirbame
Liusii
isigijom Kiddy kedute 9- 36 kg kol kas esam patenkinti thumbup.gif vaikui dabar greit bus 3 metai, bet jis kudutis pas mane tai staliukas tinka puikiai, ant jo raso iki 18 kg, o mes sveriam dabar 13 kg, tai dar naudosim ilgai, as tai ja rinkausi pagrinde del saugumo testu teigiamo ivertinimo ir del to staliuko, tai nenusivyliau ax.gif kedute gana platoka, vaikui patinka sedet, matysim kaip vasar bus, ar neprakaituos , nes chicco tai prakaitavo labai g.gif
Kristela333
Sveikos merginos, kurios turit kiddy kedutes su staliukais, kai uzdedat vaikui staliuka, ar kojytems yra pakankamai vietos???? Isigyjom ka tik CYBEX PALLAS kedute, tai isodinom savo mazaja, uzdejom ta staliuka, nu nezinau, dabar kaip tik, o tai kaip su storu kombinzonu kai bus g.gif ir dar mums metukai tik, o ta pagalve dedas iki 4 metu...tai norejau paklausti kaip kiddy, kiek ten tos vietos, tarp kedes ir tos pagalves...buciau labai dekinga, jei kas nepatingetu ismatuot cm kiek yra tas tarpelis, kur kojos issikisa, uzdejus ta staliuka 4u.gif

Esu pasimetus, ir nezinau net ka daryt...buciau pirkus Kiddy, bet pirkom Cybex vien del isofix sistemos...
Ingaaa
QUOTE(Kristela333 @ 2011 01 13, 01:38)
Sveikos merginos, kurios turit kiddy kedutes su staliukais, kai uzdedat vaikui staliuka, ar kojytems yra pakankamai vietos???? Isigyjom ka tik CYBEX PALLAS kedute, tai isodinom savo mazaja, uzdejom ta staliuka, nu nezinau, dabar kaip tik, o tai kaip su storu kombinzonu kai bus g.gif  ir dar mums metukai tik, o ta pagalve dedas iki 4 metu...tai norejau paklausti kaip kiddy, kiek ten tos vietos, tarp kedes ir tos pagalves...buciau labai dekinga, jei kas nepatingetu ismatuot cm kiek yra tas tarpelis, kur kojos issikisa, uzdejus ta staliuka 4u.gif

Esu pasimetus, ir nezinau net ka daryt...buciau pirkus Kiddy, bet pirkom Cybex vien del isofix sistemos...
*

Kiddy comfort pro ( 9-36 kg ) nuo staliuko iki sedimos dalies 10-12 cm.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.