Ingrida75
2009 08 22, 16:14
QUOTE(Loxxy @ 2009 08 21, 15:40) kaip faina  Sveikinam su puikiu pirkiniu  Manoji kėdutė irgi jau pakeliui  AČIŪ, ačiū, sulauksi ir tu savosios.Man, matai reikėjo čia ir dabar, nes laukė kelionė,tai paėmiau šią  Ši kėdutė 2009 metų, jos truputį geresnė medžiagytė, lengviau valosi..ai, nesvarbu, esmė, kad labai patogi, greitas užsegimas, nes maniškis anos iš tolo bijojo, kol prisegdavau tai ir aš, ir vaikas likdavo šlapias, o dabar super
o kokias jus kedutes imat: 9-18kg ar 9-36kg?
QUOTE(kytia @ 2009 08 25, 21:19) o kokias jus kedutes imat: 9-18kg ar 9-36kg? 9 - 18  Kiddy infinity pro. Tas kurios pripažintos saugiausiomis
Nuo 9 iki 36 Kiddy comfort pro jos irgi saugios , ivertintos gerai Discovery pro nuo 15 iki 36 taip pat ivertintos gerai, saugios .
tavo.sazine
2009 08 30, 17:03
Sveiki, Padekite, mastau apie KIDDY firmos auto kedute tik pradejau rinkti info. Gal greiciau bus jei atsakys kas naudojasi. Musiskis sveria 10,6kg, bet nesedi dar.  tai va mastau apie kedute su gulima padetim. Yra 9-18 ir 9-36kg sios firmos kuria man rinktis patartumete? Gal kas gali padeti kur pigiau rasti uzsisakyti ar isigyti? Ar didelis skirumas tarp 2006,2007,2008,2009m. kolekciju? Prasau pasidalinkit savo patirtimi. Dekoju visiems
tavo.sazine
2009 08 31, 09:28
QUOTE(tavo.sazine @ 2009 08 30, 18:03) Sveiki, Padekite, mastau apie KIDDY firmos auto kedute tik pradejau rinkti info. Gal greiciau bus jei atsakys kas naudojasi. Musiskis sveria 10,6kg, bet nesedi dar.  tai va mastau apie kedute su gulima padetim. Yra 9-18 ir 9-36kg sios firmos kuria man rinktis patartumete? Gal kas gali padeti kur pigiau rasti uzsisakyti ar isigyti? Ar didelis skirumas tarp 2006,2007,2008,2009m. kolekciju? Prasau pasidalinkit savo patirtimi. Dekoju visiems Kur mamytes?Prasau patarimo
QUOTE(tavo.sazine @ 2009 08 31, 10:28) Kur mamytes?Prasau patarimo Kokio amziaus Jusu vaikiukas? Kedutes nuo 9 kg skirtos savarankiskai sedintiems vaikiukams.
tavo.sazine
2009 08 31, 11:20
QUOTE(Ingaaa @ 2009 08 31, 10:42) Kokio amziaus Jusu vaikiukas? Kedutes nuo 9 kg skirtos savarankiskai sedintiems vaikiukams.  Jis sedi pasodintas, bet is gulimos padeties neatsiseda  tai pamaniau kol kas pusiau gulimoj padetyje veziociau
Mikutele
2009 09 04, 11:50
Sveiki,ar Jūs matavote šią kėdutę vaikui ar pirkote ir viskas? Nes aš pamąstau,jei nepatiks manąjam,tai kas tada? Ar Jūsų mažyliai greitai priprato?
QUOTE(tavo.sazine @ 2009 08 30, 17:03) Sveiki, Padekite, mastau apie KIDDY firmos auto kedute tik pradejau rinkti info. Gal greiciau bus jei atsakys kas naudojasi. Musiskis sveria 10,6kg, bet nesedi dar.  tai va mastau apie kedute su gulima padetim. Yra 9-18 ir 9-36kg sios firmos kuria man rinktis patartumete? Gal kas gali padeti kur pigiau rasti uzsisakyti ar isigyti? Ar didelis skirumas tarp 2006,2007,2008,2009m. kolekciju? Prasau pasidalinkit savo patirtimi. Dekoju visiems Dėl gulimos padėties siūlau apžiūrėti bet kokios firmos tą vadinama poilsio padėtį. Jų visų jos panašios. Man pirma karta apžiūrėjus šioks tks stresas buvo  Menkai ten jos gulimos būna. Tai ir Kiddy neišimtis. Dėl įsigijimo lietuvoje ja prekiauja tik www.jusuvaikui.lt  Kai aš ieškojaus sau, tai mane nustebino kad pirkti iš užsienio internetinių parduotuvių nebuvo ženkliai pigiau. O metų kolekcijos tai įdomus klausimas  Saugumo klausimu jos išvis nekito. Visa konstrukcija nuo 2007 identiška. Tad skirtumas tik splavos, piešinukai ant staliuko. Tai čia jau tau spresti ar splavos smarkiai skirias ar ne Papildyta:QUOTE(Mikutele @ 2009 09 04, 11:50) Sveiki,ar Jūs matavote šią kėdutę vaikui ar pirkote ir viskas? Nes aš pamąstau,jei nepatiks manąjam,tai kas tada? Ar Jūsų mažyliai greitai priprato? Na aš pirkau iš www.jusuvaikui.lt, tai jei kas būtu netike, būčiau praradus 30 lt (t.y. siuntimo išlaidas), o pinigus už kėdute jie be problemų gražina
tavo.sazine
2009 09 07, 11:23
QUOTE(Loxxy @ 2009 09 07, 10:23) Dėl gulimos padėties siūlau apžiūrėti bet kokios firmos tą vadinama poilsio padėtį. Jų visų jos panašios. Man pirma karta apžiūrėjus šioks tks stresas buvo  Menkai ten jos gulimos būna. Tai ir Kiddy neišimtis. Dėl įsigijimo lietuvoje ja prekiauja tik www.jusuvaikui.lt  Kai aš ieškojaus sau, tai mane nustebino kad pirkti iš užsienio internetinių parduotuvių nebuvo ženkliai pigiau. O metų kolekcijos tai įdomus klausimas  Saugumo klausimu jos išvis nekito. Visa konstrukcija nuo 2007 identiška. Tad skirtumas tik splavos, piešinukai ant staliuko. Tai čia jau tau spresti ar splavos smarkiai skirias ar ne Papildyta:Na aš pirkau iš www.jusuvaikui.lt, tai jei kas būtu netike, būčiau praradus 30 lt (t.y. siuntimo išlaidas), o pinigus už kėdute jie be problemų gražina  Nupirkau kitos firmos. Nes jau labai reikejo. Del gulimos padeties jus teisi visur ji vienodai maza  Maniskis storulis tai rinkausi i ploti reguliuojama kedute. Ziema pasakysiu ar pasimokejo  Isprasziu nupirkau pasukama padetim jog isodinti butu patogiau, bet pasukus vaikas budavo pasvires gal cia nuo masinos priklauso? Kai parduotuveje ziurejom viskas ciki piki buvo kol i savaja neidejom.  Tad kaip ta bezdzione prie gaziu ir protingu negalejau apsispresti, bet po to pasirinkau i ploti reguliuojama.
sveiki, gal kas turite kedute Kiddy discovery pro? Noretusi atsiliepimu, nes pirkti galima tik internetu, nepabandzius. Kokie minusai, kokie pliusai? dekui uz skubu atsakyma
smiltainis
2009 09 15, 21:08
QUOTE(tavo.sazine @ 2009 08 31, 12:20) Jis sedi pasodintas, bet is gulimos padeties neatsiseda  tai pamaniau kol kas pusiau gulimoj padetyje veziociau  Labutis, kai mūsų vaikas buvo mažesnis, jomis dar prekiavo Vilniuje ir mums reikėjo pusiau gulimos padėties, tai vaikams.eu atstovas pasakė, kad jos tinka tik nuo 9 mėn. arba pilnai savarankiškai sėdintiems vaikams, nes jos tvirtinasi tik veidu į priekį, o tam vaikas turi pilnai sėdėti ir tvirtai valdyti galvą, nes avarijos atveju smūgis didesnis tenka viršutinei daliai. mažesnius kūdikius reikia vežioti nugara į važiavimo kryptį, deja, Kiddy kėdutėse kryptis nesitransformuoja. Vienintelė kėdutė, kurią radau tvirtinamą abiem kryptimis didesniam vaikui buvo Britax. Kėdutė atrodo visai neprasta, tačiau mano senam auto neužteko saugos diržų tvirtinti atbulai (ji gana didelė). Tikiuosi pagelbėjau. Aš irgi ketinu pirkti Kiddy, bet vis dėlto norėtųsi ją pamatyti ir pačiupinėti, pasimatuoti. Gal kuri mama iš Vilniaus gali duot pasimatuoti Kiddy? Kaip nors atsilyginčiau:) Papildyta:QUOTE(meskiniene @ 2009 06 22, 22:36) mes ir naudojam sios firmos kedute - esu labai patenkinta labai patogi, nors mano mazoji nera is lieknuju, bet telpa  , tiesiog isemiau paminkstinima po uzpakaliuku kur dedasi ir vietos atsirado praktiskai baigiam isaugt, tai pardavinesiu ir ziuresiu kitos pagal amziu rekomenduoju man svarbiausia saugumas mazajai kedute taip pat patinka  O kokio dydžio turit, kad jau išaugot? Ir už kiek kada parduosit?  QUOTE(Ingrida75 @ 2009 08 18, 12:58) Labas gal gali pasakyti, kur užsisakei šią kėdutę, nes ir aš intensyviai ieškau  Jusu vaikui
Mikutele
2009 09 21, 12:42
Mes įsigijom Kiddy infinitypro kėdutę.Tikrai super!!!!  Mano mažiui patiko iškarto.Patiko ir man:labai paprasta ir greita su ja susitvarkyti  Na pradžioje kiek abejojau,nes nebuvau mačiusi ''gyvai'',dar pasiskaičiau,kad kai kuriose mašinose diržai pertrumpi,kad vaikam nepatinka stalelis.....Bet realiai kėdutė tikrai puiki,diržo pilnai pakanka ir maniškiui patinka.
QUOTE(Mikutele @ 2009 09 21, 12:42) Mes įsigijom Kiddy infinitypro kėdutę.Tikrai super!!!!  Mano mažiui patiko iškarto.Patiko ir man:labai paprasta ir greita su ja susitvarkyti  Na pradžioje kiek abejojau,nes nebuvau mačiusi ''gyvai'',dar pasiskaičiau,kad kai kuriose mašinose diržai pertrumpi,kad vaikam nepatinka stalelis.....Bet realiai kėdutė tikrai puiki,diržo pilnai pakanka ir maniškiui patinka.   mums irgi labai liuks
ciku_caku
2009 11 17, 16:59
man idomu ar nuvykus i Alytu, ten galima apziureti kedutes?
QUOTE(ciku_caku @ 2009 11 17, 16:59) man idomu ar nuvykus i Alytu, ten galima apziureti kedutes?  galima Bet gali pirma jiems pasiskambinti
Chantal
2009 11 24, 22:09
Sveikos, gyvenam Vokietijoje ir siandien kaip tik buvom "pasimatuotii" kiddy infinity pro kedutes. Rinkomes si varinata, o ne ta, kur iki 36 kg t.y. confort pro. del 2-ju priezasciu: 1. musu beibis smulkutis, jam 15 menesiu ir jis tesveria vos 9 kg. kas zino, kada jis priaugs tuos 36 kg. ir kaip ta kede tada atrodys?  2. jos saugumas pagal vokieciu testus ivertintas zymiai prasciau: infinitis vertinamas 1,6 balo, o confortas tik 2,4 (kuo mazesnis balas tuo geriau pas vokiecius  ) Na, ka as suzinojau is matavimosi: Pliusai: 1. tas stalelis uzsideda labai patogiai, ir uzsisega labai lengvai... va man tie 5 tasku dirzai ir ju sistemos tai tikrai nepatinka (turim ir tokia kedute), nes nuolados nagus nusilauzau, jei vaikas priesinasi prisegamas, tai visai nesusidoroju, be to nuolatos islysta tai pro viena gala, tai pro kita, nors atrodo tvirtai priverziu 2. labai patogu, jei yra 2 masinos ir reikia ta kedute is vienos i kita perdeti: jokio fiksavimo papildomu, jokiu dirzu kaisiojimo, pritivirtinimo... 3. Kaina palyginus su kitom gerom ir saugiom kedutem yra pati geriausia!!! Minusai: 1. Gulimos padeties nepadarysi paprastuoju patraukimo budu, kaip pvz Roemeryje, kudikiui uzmigus, ka gali padaryti net vairuodama.. Cia turi nuspresti is anksto, ar vaikas miegos ar ne:) ir tai padaryti dar vaikeliui neatsisedus. 2. na musiski ten isitaiso kaip tik, na gal dar po viena pirsta as is visu pusiu ikisti galeciau, bet daugiau sunkiai, taigi jei vaikelis ne toks sliekas, gal jam butu ir nelabai padotu, bet saugumo poziuriu manau, kad taip geriau, nei kad tabaluoja... Beje pardaveja taip ir sake, kad perkant sias kedutes ypatingai svarbu jas "pasimatuoti" nes tikrai nemazai vaiku yra, kurie nesutinka su tuo staliuku.. na mes bandysim pirkti, kokia savaite pavazinesim, jei ka grazinsim  Cia padariau geriausiu 2009 m. keduciu lentele Pavadinimas Balas (balas uz sauguma; balas konforta) Vidutine kaina Kiddy infinity pro 1,6 (1,9; 1,4) ~ 150 eur Maxi Cosi Priorfix * 1,8 (1,9; 1,7) ~ 320 eur Chicco Key 1 Isofix* 2,0 (2,1; 2,0) ~220 eur Roemer Duo Plus* 2,0 (2,1; 1,9) ~280 eur Roemer Safefix plus Isofix 2,0 (2,1; 1,9) ~330 eur Roemer Safefix TT 2,0 (1,7; 2,2) ~330 eur * ivertinimas galioja tik kedutem tvirtinamoms su isofix, tuo kur yra gatavai automobilyje. Sekmes besirenkant!
ciku_caku
2009 11 25, 13:21
muminukas
2009 11 25, 14:25
QUOTE(ciku_caku @ 2009 11 25, 13:21) mano vyresnėlis sėdi kėdutėj, draugų pirmokas taip pat kėdutėj sėdi. kiekvienas pasirenka
ciku_caku
2009 11 25, 17:13
QUOTE(muminukas @ 2009 11 25, 15:25) mano vyresnėlis sėdi kėdutėj, draugų pirmokas taip pat kėdutėj sėdi. kiekvienas pasirenka  na ne apie pirmoka kalbu, iki 36kg, tai skaitos iki 12 m, kazi ar 12metis joje sedetu  as tokio amziaus jau prasiausi priekyje pasodinama
muminukas
2009 11 26, 10:45
QUOTE(ciku_caku @ 2009 11 25, 17:13) na ne apie pirmoka kalbu, iki 36kg, tai skaitos iki 12 m, kazi ar 12metis joje sedetu  as tokio amziaus jau prasiausi priekyje pasodinama  tai mano minėtą pirmoką (jau dabar trečiokas) ir vežioja priekyje toje kėdutėje, nes gale mama su 2 mažesniais važiuoja
Alchemie
2009 12 08, 13:46
QUOTE(ciku_caku @ 2009 11 25, 18:13) na ne apie pirmoka kalbu, iki 36kg, tai skaitos iki 12 m, kazi ar 12metis joje sedetu  as tokio amziaus jau prasiausi priekyje pasodinama   taigi negalima i prieki iki 12 metu maniskis treciokas sedi keduteje ir dar isbara, jei nespeja prisisegti, o jau vaziuojam. Cia manau nuo auklejimo priklauso, jei vaikui isaiskinta, kad taip turi buti del saugumo, kad nebutu, kaip reklamoje, jie tai priima ir nesipriesina. Beje mano treciokas dabar 30kg sveria, tai tubut tie 36 kg tik 12 metu ir bus
Chantal
2009 12 17, 12:06
Na va, pagaliau isigijom kiddy infinity pro... siaip kede man tikrai patinka, nes pacios kedutes nereikia prisigeti, tik kartu su vaikeliu, kas leidzia lengvai ja kilnoti is vieno auto i kita. Problema - auto skoda fabia 2000 - per trumpas dirzas gale  aisku pirkom kazkaip nepamatave... ir nors skaiciau kad daznai nutinka, bet matyt buvau isitikinus, kad mums tikrai taip nebus  ... na ir ka gi.. bet kadangi mes gyvename De, tai cia istatymai nedraudzia auto kedutes montuoti priekyje, jei tai nepriestarauja automobilio ir auto kedutes techniniams duomenims... Na nepriestarauja. Tai sunelis dabar visas isdidus vazineja priekyje.. problema, kaip ir sakiau islieka del vietos keduteje - su striuke jis ten vos telpa :/ sakiau reikes kapisona nusegti, kad bent galvytei vietos butu tarp apsaugu... bet kadangi mieste mums nereikia vaziuoti daugiau kaip 15 minuciu, tai isgyvenama.. o tolesnems kelionems striuke nurengiame, tai tada viskas puiku... tikrai si kede inoringa  ... butinai siulyciau visais budais isbandyti pries ja isigyjant.
muminukas
2009 12 17, 12:48
QUOTE(Alchemie @ 2009 12 08, 13:46)  taigi negalima i prieki iki 12 metu maniskis treciokas sedi keduteje ir dar isbara, jei nespeja prisisegti, o jau vaziuojam. Cia manau nuo auklejimo priklauso, jei vaikui isaiskinta, kad taip turi buti del saugumo, kad nebutu, kaip reklamoje, jie tai priima ir nesipriesina. Beje mano treciokas dabar 30kg sveria, tai tubut tie 36 kg tik 12 metu ir bus  maniškis nepilnų penkerių puikiai žino, jokių ginčių nekyla.
mamuuule
2010 02 19, 11:53
Noreciau isigyti infinity pro arba discovery pro. Bet itariu, kad dirzai gali buti trumpoki. Alytiskiai siulo pasimatuoti, bet Vilniuje tokios galimybes jie nebeturi, tik Alytuje. Gal kuri is jusu leistu pasimatuoti sia kedute Vilniuje? Buciau labai dekinga
astaste
2010 03 06, 19:57
Gal kas Klaipedoje vazinejate su tokia kedute?  Kiddy infinitypro 9-18 kg labai noretume ismeginti, pasimatuoti, zinoma, uz koki nedideli atlygi
mes turime
muminukas
2010 03 17, 15:33
| ! |
| Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
giedrulia77
2010 03 29, 16:16
Sveikos, gal kas bandet lyginti infiniy pro ir comfort pro? Kokie ju skirtumai, beamziaus? Niekaip nenusprendziam. Musiskis 9.5 men svria 11 kg
Mes turim Comfort Pro. Važinėja vyrukas jau metus laiko kažkur. Labai patenkinti. Puiku tai, kad nereikės kelių kėdučių pirkt, nes tinka iki 36 kg. Vat dar šiandien apsidžiaugiau perskaičius straipsnį, kad Suomijoje per avariją 9 mėn. kūdikis visai nenukentėjo šioje autokėdutėje, kai trenkėsi auto 70 km/h greičiu. Galvoju dar vasarai įklotą į kėdutę įsigyti B-cool, tada išvis bus super. Aišku, pradžioj vyrukas mūsų kol priprato prie staliuko, bet didelių sunkumų nebūna, dabar jau pats rodo, kad dėt staliuką. Dabar gal jei pirkčiau, bandyčiau Cybex autokėdutę 9-36 kg, nes ten kiek pamenu miegama padėtis pasidaro neatsegus diržo.
Zivilka
2010 06 01, 13:32
o gal kas nors galetu pamatuoti, kokio ilgio reikia dirzu, kad eitu normaliai tvirtinti kedute? QUOTE(Zivilka @ 2010 06 01, 14:32) o gal kas nors galetu pamatuoti, kokio ilgio reikia dirzu, kad eitu normaliai tvirtinti kedute? pati susizinojau is tos prekiaujancios girmos. dirzai turi buti maziausiai 2.45 m. deja pas mane masinoj tik 2 m, pas vyra 2.25. taigi matuokites pries pirkdamos. sia savaite vienam modeliukui kiddy infinity nuolaida, kaina 499, taip norejau ji nusipirkti, bet neisejo.
muminukas
2010 06 02, 16:13
QUOTE(Zivilka @ 2010 06 02, 16:06) pati susizinojau is tos prekiaujancios girmos. dirzai turi buti maziausiai 2.45 m. deja pas mane masinoj tik 2 m, pas vyra 2.25. taigi matuokites pries pirkdamos. sia savaite vienam modeliukui kiddy infinity nuolaida, kaina 499, taip norejau ji nusipirkti, bet neisejo. o kokios jūsų mašinos? mūsų audi a6, tai diržai tinkamo ilgio, nors iš tiesų pirkdami net nepagalvojom pamatuoti
LiNGuTė
2010 06 03, 10:29
Sveikos mamytės  . Ilgai ieškojau automobilinės kėdutės, pagrindinis kriterijus aišku buvo saugumas. Užsisakėm cybex pallas 9-36kg ir spalva lime pasirinkom, galvoju mano žalioj mašinytėj turėtų atrodyti  . Tai va,.. Dabar laukiam, šiandien turėtų atvežti. Tik va, galvoju dabar kuom ji skiriasi nuo kiddy?  Aš kiek suprantu, tai tik tuom, jog viena ranka reguliuojama miego pozicija ir nereikia atsegti ir išimti vaiko norint atsegti...
Naudojam Kiddy Comfort Pro -kedute super , dirzas turi buti 2.20 , a ne 2.45 kaip cia kazkas rase. A skiriasi kiddy nuo Cybex Pallas tuo, kad pas kiddy medziaga pagaminta is orui pralaidaus audinio Thermotex, ta naujove naudojasi tik comfort pro kedutes. Vaikas pas musu keduteje visiskai ne prakaituoja, net esant karstam orui. As visa menesi ieskojau kokia kedute nupirkti, surinkau daug informacijos ir sustoju and Comfort Pro, isigijau ir neapsirikau. Svarbiausia, kad vaika keduteje prisisega per keleta sekundziu ir ta kedute laimejo geriausius pasaulyje saugumo testus.
3ramune
2010 06 24, 09:33
Turim Kiddy life plusjau keli metai ir labai viskas gerai. Manau, kad ją pirkti verta.
Zivilka
2010 06 25, 13:47
QUOTE(hanifa @ 2010 06 09, 16:34) Naudojam Kiddy Comfort Pro -kedute super , dirzas turi buti 2.20 , a ne 2.45 kaip cia kazkas rase. A skiriasi kiddy nuo Cybex Pallas tuo, kad pas kiddy medziaga pagaminta is orui pralaidaus audinio Thermotex, ta naujove naudojasi tik comfort pro kedutes. Vaikas pas musu keduteje visiskai ne prakaituoja, net esant karstam orui. As visa menesi ieskojau kokia kedute nupirkti, surinkau daug informacijos ir sustoju and Comfort Pro, isigijau ir neapsirikau. Svarbiausia, kad vaika keduteje prisisega per keleta sekundziu ir ta kedute laimejo geriausius pasaulyje saugumo testus. nu man taip parase tie pardavejai is alytaus. tai 2.20 jau pats trumpiausias koks turi buti, ane? pas mane blemba 2 metrai tik ilgis, nu kas per nesamone tokius trumpus dirzus daryti? Papildyta:QUOTE(muminukas @ 2010 06 02, 17:13) o kokios jūsų mašinos? mūsų audi a6, tai diržai tinkamo ilgio, nors iš tiesų pirkdami net nepagalvojom pamatuoti  musu viena subaru, tai ten apie 225 cm, o mano tai senas mersas 190-tas, tai dirzai tik 2 metrai, nu nesamone kazkokia
*paprasta*
2010 07 08, 16:33
nusipirkau Kiddy life plus bet nezinau nei kaip ja pakelt reik nei ka  be to kazi kaip ten mano maziui bus ar uzteks slaunims vietos nes neploni esam
QUOTE(*paprasta* @ 2010 07 08, 16:33) nusipirkau Kiddy life plus bet nezinau nei kaip ja pakelt reik nei ka  be to kazi kaip ten mano maziui bus ar uzteks slaunims vietos nes neploni esam  O kur tu ja kilnoti nori?  Vietoj ganteliu
o kai nesivezat vaiko,tai ta kedute ir turit prisegt kad ji nesivazinetu po masinos gala,nes pvz, Maxi Cosi yra visad prisegta ir tu tik vaiak segi dirzais..o cai kai isiimi vaika tai ir kedute laisva lieka t.y. neprisegta, o gal as ka nors ne taip suprantu?
Blyncutė
2010 07 27, 18:22
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2010 07 20, 12:00) o kai nesivezat vaiko,tai ta kedute ir turit prisegt kad ji nesivazinetu po masinos gala,nes pvz, Maxi Cosi yra visad prisegta ir tu tik vaiak segi dirzais..o cai kai isiimi vaika tai ir kedute laisva lieka t.y. neprisegta, o gal as ka nors ne taip suprantu?  Tiesa, Andromeda, saugiau vaziuoti prisegus tuscia kedute, nors as kartais pamirstu  . Po miesta vazinejant jinai man nejuda is vietos net ir smarkiau stabdant, bet jei koks susidurimas, neprisegta taptu tiesiog pavojingu kietu daiktu...
EgiptoKate
2010 09 30, 10:39
sveikos turim kiddy maxi pro nuo gimimo ir kiddy infinity pro man labai fainos, saugios ir patogios kedutes, tik gaila, kad visad anksciau issaugam, merginos mano nesmulkios gime ir greit auga
Naudojam kiddy infinity pro, labai patenkinta
spiglelis
2010 10 13, 13:37
Prisijungiu prie Kiddy autokeduciu gerbeju rato. Turim Kiddy infinity pro, tikrai nesigailim, kai isaugsim pirksim irgi Kiddy. Dabar artejant ziemai ruosiuosi pirkti ta kilimeli i kedute, kuris pasildo ir vaikui nesalta atsisedus. Gal kas turit? Kokie atsiliepimai, ar verta pirkti?
Princese22
2010 10 26, 19:30
Kur Lietuvoje isigyti Kiddy? Kokia geriausia butu nuo 9kg kedute?
QUOTE(Princese22 @ 2010 10 26, 20:30) Kur Lietuvoje isigyti Kiddy? Kokia geriausia butu nuo 9kg kedute?  Alytuje Ugniagesių g 6 arba internetinėje parduotuvėje: Kiddy kedutes cia ir Parduotuvė Prémaman Taikos pr. 7, Klaipėda Tel./fax: 8 46 210 893 Parduotuvės darbo laikas: I-V 11-19 val. VI 11-17 val. VII nedirbame
isigijom Kiddy kedute 9- 36 kg kol kas esam patenkinti  vaikui dabar greit bus 3 metai, bet jis kudutis pas mane tai staliukas tinka puikiai, ant jo raso iki 18 kg, o mes sveriam dabar 13 kg, tai dar naudosim ilgai, as tai ja rinkausi pagrinde del saugumo testu teigiamo ivertinimo ir del to staliuko, tai nenusivyliau  kedute gana platoka, vaikui patinka sedet, matysim kaip vasar bus, ar neprakaituos , nes chicco tai prakaitavo labai
Kristela333
2011 01 13, 00:38
Sveikos merginos, kurios turit kiddy kedutes su staliukais, kai uzdedat vaikui staliuka, ar kojytems yra pakankamai vietos???? Isigyjom ka tik CYBEX PALLAS kedute, tai isodinom savo mazaja, uzdejom ta staliuka, nu nezinau, dabar kaip tik, o tai kaip su storu kombinzonu kai bus  ir dar mums metukai tik, o ta pagalve dedas iki 4 metu...tai norejau paklausti kaip kiddy, kiek ten tos vietos, tarp kedes ir tos pagalves...buciau labai dekinga, jei kas nepatingetu ismatuot cm kiek yra tas tarpelis, kur kojos issikisa, uzdejus ta staliuka Esu pasimetus, ir nezinau net ka daryt...buciau pirkus Kiddy, bet pirkom Cybex vien del isofix sistemos...
QUOTE(Kristela333 @ 2011 01 13, 01:38) Sveikos merginos, kurios turit kiddy kedutes su staliukais, kai uzdedat vaikui staliuka, ar kojytems yra pakankamai vietos???? Isigyjom ka tik CYBEX PALLAS kedute, tai isodinom savo mazaja, uzdejom ta staliuka, nu nezinau, dabar kaip tik, o tai kaip su storu kombinzonu kai bus  ir dar mums metukai tik, o ta pagalve dedas iki 4 metu...tai norejau paklausti kaip kiddy, kiek ten tos vietos, tarp kedes ir tos pagalves...buciau labai dekinga, jei kas nepatingetu ismatuot cm kiek yra tas tarpelis, kur kojos issikisa, uzdejus ta staliuka Esu pasimetus, ir nezinau net ka daryt...buciau pirkus Kiddy, bet pirkom Cybex vien del isofix sistemos... Kiddy comfort pro ( 9-36 kg ) nuo staliuko iki sedimos dalies 10-12 cm.
|
|