Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įvarūs įdomūs daiktai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2
SuperMama
Radau kelis USA parduotuvėse, jei kas dar žino ar matė kokių nors įdomių daikčiukų, kurių pas mus Lietuvoje nėra, parašykite. bigsmile.gif

Iš puslapio onestepahead.com

Teeny Towels™ Mini Wipes
Sevetelės mini dežutėje. bigsmile.gif
user posted image

-----------------------

Bug Bam Wristband
Apyrankė - apsauga nuo vabzdžių (kad nereikėtų purkšti ant mažių įvairios chemijos)
user posted image

Why spray chemicals and DEET on your child's skin? These all-natural insect repellant wristbands mask the human scent that attracts biting insects, so bugs fly by as though we were plants. Scientifically proven to work! Pleasantly scented, with citronella, geranium, and lemongrass oil. Reusable up to 100 hours; stay-fresh storage bag included.

-----------------------

Li'l Squirt Baby Pool
Įdomus baseiniukas-fontanas vaikams, reikia tik prijungti prie žarnos

user posted image

------------------------

Apsauga-alarmas nuo vaikų baseinui (aktualu aišku kas jį turi)
Įkritus kokiam daiktui į vandenį, sureaguoja ir kaukia sirenomis.

user posted image

----------------------

Wonder Wheeler Deluxe

toks vėžimukas atrodo būtinas susiruošiant su vaiku prie jūros biggrin.gif

user posted image

user posted image

----------------------
Florena
Nu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif daiktai.
ievute_ch
baseinukas tai tikrai vertas aplodismentu clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Deimantukas
baseinas ir serveteles mini drinks_cheers.gif thumbup.gif
triule
cia kas dar is buteliuku maitinasi:

laisvu ranku sistema lotuliukas.gif doh.gif
http://www.kidsurplus.com/prod_images/19-POD-10002-r.jpg

cia kazkokia idomybe g.gif
http://www.kidsurplus.com/prod_images/19-SAS-336-r.jpg

o cia dalykas rimtas (gal kai kam ne naujiena,bet man atradimas), labai patogus dalykas misiniams plakti (nebuna jokiu oro burbulu) thumbup.gif
http://www.kidsurplus.com/prod_images/06-EMB-10154-r.jpg

o cia kai popa pasidaro verysad.gif viduj zuikio yra ledukas smile.gif
http://www.kidsurplus.com/prod_images/12-STE-69017-r.jpg
juraciux
O pas mus LT nebuna tokiu fantastisku baseineliu-fontaneliu g.gif bigsmile.gif
Maia
ale koku prikolnu daiktuku yra smile.gif blemba, ko tik nesugalvoja smile.gif
ruteliux
geras, kokie faini dalykiuikai, gal parsisiusti galima tokiu g.gif
Kiwija
thumbup.gif Norėčiau dabar pat tokio baseiniuko tongue.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir apyrankę nuo vabzdžių thumbup.gif .
pukuotukas
gaila kad ma smus nera nieko panasaus:(
Shady
Kaip faina thumbup.gif Is tikro galetu ir pas mus tokiu grozybiu vezti, tik idomu kodel tokiu dalykeliu neatsiranda g.gif
Dangiuks
Čia labai daug įdomaus gėrio:

http://www.onestepahead.com/catalog

wub.gif wub.gif wub.gif
kaunietuke25
http://en.prizee.com/index.php?refer=Arvis11
cia galesite zaisti nemokamus zaidimus ir laimeti savo vaikuciams zaisliuku pliusiniu visokiu jums nereikes isleisti ne cento viska apmoka uzsienis nes cia ir siuncia is uzsienio zaiskite ir laimewkit na jums dar reikes truputelio anglu kalbos igudziu
Kokopelli
Pats geriausias daiktas, kuri esu nupirkus savo maziui, tai - bodziuku prailgintojai. Su jais galiu "persokti" maziausiai 1 drabuzeliu dydi. Labai rekomenduoju visoms mamoms:
user posted image

Lietuvoje ju gal ir nera, bet galima atsisiusti is uzsieni svetainiu.
Zitlali
iš kur užsakinėjai?
Kokopelli
QUOTE(Zitlali @ 2008 08 22, 16:28)
iš kur užsakinėjai?
*

per eBay smile.gif
vadinasi "onesie extenders"
trys gilės
Tas zuikutis fainas. Ko tik nebūna... blink.gif
j.ole
Ot prigalvoja zmones thumbup.gif Nerealus daiktai wub.gif
gtn
Nu, kokiu dalykeliu graziu yra. Gaila, kad LT ju nera verysad.gif
Dangiuks
QUOTE(Kokopelli @ 2008 08 22, 17:28)
Pats geriausias daiktas, kuri esu nupirkus savo maziui, tai - bodziuku prailgintojai. Su jais galiu "persokti" maziausiai 1 drabuzeliu dydi. Labai rekomenduoju visoms mamoms:
user posted image

*

man irgi šie nerealiai patinka, mes naudojame, parsisiuntėme, superinis daiktas, aną vasarą pirkome bodžiukus ir šią vasarą tų pačių užteko, nors šiaip tikrai būtų buvę reikalingi nauji thumbup.gif
trys gilės
Sveikos,
Gal kas galit pasakyt kaip atsisiusti tuos bodziuku prailgintojus? Kiek kainuoja su visais siuntimo mokesciais?
Aciu...
Kokopelli
QUOTE(Atigiliux @ 2008 08 28, 10:21)
Sveikos,
Gal kas galit pasakyt kaip atsisiusti tuos bodziuku prailgintojus? Kiek kainuoja su visais siuntimo mokesciais?
Aciu...
*

eBay vienoje parduotuveje jie kainuoja 6.47 USD + 5.99 USD uz atsiuntima.
rumix
QUOTE(Kiwija @ 2008 08 02, 14:40)
thumbup.gif Norėčiau dabar pat tokio baseiniuko  tongue.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ir apyrankę nuo vabzdžių thumbup.gif .
*

thumbup.gif Labai smagu būtų turėti lotuliukas.gif
Primadona-A
o kokiu geru dalykeliu cia uzmaciau bigsmile.gif
QUOTE(Kokopelli @ 2008 08 22, 17:28)

user posted image

*

va cia tai geras dalykas tikrai thumbup.gif reikes bandyti ieskoti. Aciu uz "paprotinima" 4u.gif
trys gilės
Jau užsisakiau clap.gif Viena mamytė forume pasiskelbusi, kad tapininkauja atsisiunčiant iš eBay, tai vat ir atsiūs biggrin.gif 34 lt.sumokėjau, bet manau tikrai geras dalykas, kiek pinigų susitaupys ant bodžiukų mirksiukas.gif
Aprile
QUOTE(Atigiliux @ 2008 08 30, 12:48)
Jau užsisakiau clap.gif Viena mamytė forume pasiskelbusi, kad tapininkauja atsisiunčiant iš eBay, tai vat ir atsiūs biggrin.gif 34 lt.sumokėjau, bet manau tikrai geras dalykas, kiek pinigų susitaupys ant bodžiukų mirksiukas.gif
*

Bet, kaip rankovytės g.gif mes visad rankoves išaugdavome biggrin.gif doh.gif arba nuo skalbimo jos susitraukdavo g.gif lotuliukas.gif bet kada nors parašyk, kaip ar pasitvirtino šis daikčiukas šeip įdomumo dėlei mirksiukas.gif lotuliukas.gif nors dauuuug laukti biggrin.gif
triule
yra ir cia 4u.gif
http://nickisdiapers.com/catalog.php?category=133
bet reik prisirinkt prekiu bendrai uz 75dolerius, kad pristatymas po jav butu nemokamas. tai lietuvoj si preke kainuotu apie 18lt (uzsisakant per SM tarpininkes, as uzsisakineju per luka274). jei susirinktu musu daugiau, prisijungciau ir as mirksiukas.gif
trys gilės
QUOTE(wikonda @ 2008 08 30, 15:27)
Bet, kaip rankovytės g.gif mes visad rankoves išaugdavome biggrin.gif  doh.gif arba nuo skalbimo jos susitraukdavo g.gif  lotuliukas.gif bet kada nors parašyk, kaip ar pasitvirtino šis daikčiukas šeip įdomumo dėlei mirksiukas.gif  lotuliukas.gif nors dauuuug laukti biggrin.gif
*

Čia labiau tinka trumpom rankovytėm turbūt smile.gif
Kokopelli
QUOTE(Atigiliux @ 2008 08 31, 10:17)
Čia labiau tinka trumpom rankovytėm turbūt smile.gif
*

jokio skirtumo kokiems bodziukams. mums jau 8 menesiai, o mes dar laisvai nesiojame bodziukus 3-6 menesio dydzio ir dar tikrai nesiosime. rankovytes tikrai nera per trumpos. ir per petukus kolkas gerai. o maniskis tikrai nera smulkus vaikiukas.
@@vandeniuke@@
kaip faina, kokiu geru dalykeliu pamaciau 4u.gif
Semile
QUOTE(ievute_ch @ 2008 03 17, 17:07)
baseinukas tai tikrai vertas aplodismentu clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
*

drinks_cheers.gif man ir patiko thumbup.gif
Noriuks
Man tai labai toks maišiukas leliukui patiko http://www.ekomama.lt/product_info.php?cPa...products_id=135 , tik va gaila kad mažiukams skirtas rolleyes.gif , mes jau netilpsim verysad.gif
mama_gulbe
QUOTE(Karolytė @ 2008 09 18, 16:15)
Man tai labai toks maišiukas leliukui patiko http://www.ekomama.lt/product_info.php?cPa...products_id=135 , tik va gaila kad mažiukams skirtas rolleyes.gif , mes jau netilpsim verysad.gif
*

yra kas siuna miegmaisiukus vaikiukam
tai toki maisiuka manau tikrai sumeistrauti ir didesniam leliui mirksiukas.gif
Bobulytė
Kaip gauti tą baseiniuką? g.gif Gal kuri jau bandėte užsisakyti?
Miranda80
Man labai tas baseinukas-zaidimas patiko thumbup.gif labai but fainai ji isigyt biggrin.gif tik kiek kainuotu?... g.gif
JasVita
nu baseinukas tai nerealus 4u.gif o tos apyrankes nuo vabzdziu man paciai reiketu blush2.gif
domomama
nu super daikciukai thumbup.gif
coliukasv
niu bodžiuko prailgintoją pasidariau pati... bet kol kas dar nelabai turiu išaugtų bodžiukų, po kelių men bus aišku ar pasitvirtins.. nunešiau trikotažo į siuvyklą, pasiuvo man tokius stačiakampius ir susiradau kur deda knopkes viso kaina man gavosi apie 6 lt, bet trikotažo atraižų turėjau..
trys gilės
QUOTE(coliukasv @ 2008 12 31, 13:53)
niu bodžiuko prailgintoją pasidariau pati... bet kol kas dar nelabai turiu išaugtų bodžiukų, po kelių men bus aišku ar pasitvirtins.. nunešiau trikotažo į siuvyklą, pasiuvo man tokius stačiakampius ir susiradau kur deda knopkes viso kaina man gavosi apie 6 lt, bet trikotažo atraižų turėjau..
*

O as pirkausi, kainavo apie 36lt., nu naudojam, bet nelabai patinka schmoll.gif
ZiGi
Seip mano manymu labai mazas pas nmus pasirinkimas lialiams pradedant nuo drabuziu baigent zaislais ir daiktais. Buvau ilindus i e-bay, tai tokiu patogiu ir graziu daiktu prisiziurejau... doh.gif Mum dar toli... Pav.: buvo toks daiktas deti i lova ar lovyte matrasiukas, bet is sonu ir galvytes paaukstintos minkstos pagalvytes. Ta prasme viskas viename, kaip dormeo ciuzinukai... Va labai patogus d g.gif iktas jei miegi su liulium, neprispausi smile.gif
vienu zodziu dar zaislu kiek ten... Pas mus pardesi liuliukam zaislu arba niera, arba kainos tai pipe... O ten uz 3 eurus gali nupirkti tokiu zaislu lavinamu, pas mus tokiu nemaciau niekada
aka
QUOTE(SuperMama @ 2008 03 15, 16:21)
Radau kelis USA parduotuvėse, jei kas dar žino ar matė kokių nors įdomių daikčiukų, kurių pas mus Lietuvoje nėra, parašykite. bigsmile.gif
Iš puslapio onestepahead.com

Teeny Towels™ Mini Wipes
Sevetelės mini dežutėje.  bigsmile.gif
user posted image

-----------------------

Bug Bam Wristband
Apyrankė - apsauga nuo vabzdžių (kad nereikėtų purkšti ant mažių įvairios chemijos)
user posted image

Why spray chemicals and DEET on your child's skin? These all-natural insect repellant wristbands mask the human scent that attracts biting insects, so bugs fly by as though we were plants. Scientifically proven to work! Pleasantly scented, with citronella, geranium, and lemongrass oil. Reusable up to 100 hours; stay-fresh storage bag included.

-----------------------

Li'l Squirt Baby Pool
Įdomus baseiniukas-fontanas vaikams, reikia tik prijungti prie žarnos

user posted image
------------------------

Apsauga-alarmas nuo vaikų baseinui (aktualu aišku kas jį turi)
Įkritus kokiam daiktui į vandenį, sureaguoja ir kaukia sirenomis.

user posted image

----------------------

Wonder Wheeler Deluxe

toks vėžimukas atrodo būtinas susiruošiant su vaiku prie jūros  biggrin.gif

user posted image

user posted image
----------------------
*

Superiniai daikciukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
MagnolijaB
Kiek ieškau, nerandu Lietuvoj tokio daikčkiuko
user posted image
Gal kam užkliuvo kur tokių yra?
vaida L
MagnolijaB gal nuorodą gli atsiūsti to paveikslėlio, galim būtų paieškoti, kad užsisakyt mirksiukas.gif
vaida L
http://www.amazon.com/gp/product/images/B0...44&sr=1-478
naudingas daikčiukas kelionėse 4u.gif
vaida L
Apsauga plaunant galvą
user posted image
IngaEstera
Kiek fainų dalykėlių thumbup.gif wub.gif
vaida L
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image

Įdomūs dalykėliai maudynių saugumui 4u.gif
Dangiuks
QUOTE(ef-guru @ 2009 02 25, 15:28)
as vat LT radau labai stilingi vaikiska puoduka (tik nemoku ikelti nuotraukos, todel dedu nuoroda  4u.gif ) puodziukas sakiau, jamsiu..  blush2.gif
*

niu bet ar patogus jis? g.gif
vaida L
QUOTE(Dangiuks @ 2009 02 26, 23:29)
niu bet ar patogus jis? g.gif
*

Man ir pasirodė, kad jis visai nepatogus turėtų būti. Vaikui nėra kaip atsiremti ir toks nestabilus g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.