Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įvarūs įdomūs daiktai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2
Okei
QUOTE(vaida L @ 2009 02 27, 13:55)
Man ir pasirodė, kad jis visai nepatogus turėtų būti. Vaikui nėra kaip atsiremti ir toks nestabilus  g.gif
*

Vat ir as galvoju, kad ner kur vaikui atsiremti g.gif
vaida L
QUOTE(Okei @ 2009 02 27, 21:08)
Vat ir as galvoju, kad ner kur vaikui atsiremti  g.gif
*

Juk ir taip stuburiukas silpnas pas vaikutį ax.gif
acte
QUOTE(ef-guru @ 2009 02 25, 15:28)
as vat LT radau labai stilingi vaikiska puoduka (tik nemoku ikelti nuotraukos, todel dedu nuoroda  4u.gif ) puodziukas sakiau, jamsiu..  blush2.gif
*

na šitas tik dėl grožio ir stiliaus... doh.gif manau po kiek laiko nusipirksit pigų, paprastą ir patogų, kurį naudosit mirksiukas.gif
dobiliukai
sitas puodukas yra hoppop firmos, ju yra ir Lietuvos parduotuvese, pvz. babycenter, vilniuje
http://www.hoppop.eu/
mes turime arco, pirkom is juos atstovaujancios firmos, nes pirkom ir toki paspirtuka - otto

eveska
Daikciukai superiniai thumbup.gif Labiausiai reiktu apyrankes nuo vabzdziu ydomu kur ja galeciau isigyti g.gif
Panelė_Monika*
QUOTE(MagnolijaB @ 2009 01 20, 15:48)
Kiek ieškau, nerandu Lietuvoj tokio daikčkiuko
user posted image
Gal kam užkliuvo kur tokių yra?
*

http://pigu.lt/kudikiams_vaikams/higienos_...neris?id=318119 ar ne toks bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperMama @ 2008 03 15, 16:21)
Radau kelis USA parduotuvėse, jei kas dar žino ar matė kokių nors įdomių daikčiukų, kurių pas mus Lietuvoje nėra, parašykite. bigsmile.gif
Iš puslapio onestepahead.com

Li'l Squirt Baby Pool
Įdomus baseiniukas-fontanas vaikams, reikia tik prijungti prie žarnos

user posted image
------------------------

Jau šitas koks nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš pati tokio norėčiau bigsmile.gif Reik tokio paieškot, kai užaugsim - maudysimes bigsmile.gif
Debesiukee
QUOTE(eveska @ 2009 04 09, 11:40)
Daikciukai superiniai thumbup.gif Labiausiai reiktu apyrankes nuo vabzdziu ydomu kur ja galeciau isigyti g.gif
*

mums taipat idomu kur butu galima isigyti ax.gif thumbup.gif
nesmerk
QUOTE(eveska @ 2009 04 09, 10:40)
*

o, mes jas jau parsisunteme i Lietuva. ir jau pradejome naudoti, susiradau as jusu apyrankes firmoje www. bugbam.com ir pasiuliusi internetinese SM parduotuvese , mes susiorganizavome siuntima. junkites prie ju ir jums jas atves.
bet kuri daikta cia rodyta galima parsivezti i LT tik pinigiuku reikia tureti ir noro. siulykit firma internetines SM parduotuves atstovei ir gausit, o jei isdomus dalykas, tai ir kiti nusipirks, pigiau siuntimas kainuos 4u.gif
*Perla*
Tu baseiniuku vaikams su fontanais yra pirkti Ermitaze.mes pirkome tokia zuvyte.labai dukrytei patinka.ir kainavo tik 20 lt ax.gif
Debesiukee
Pripučiamas plaukimo ratas kūdikiams. galvoju isigyti, bet dar nezinau biggrin.gif ratas
Nattele
Lietuvoje kiek pastebejau nepopuliaru, bet atkreipiau demesi, kad ypatingai Skandinavijoje visi labai tokius vilnos kilimelius naudoja: ir i lovyte, ir i vezimeli ir siaip vaikuciui pakloja ant grindu zaisti (aisku i lauka ir i lovyte skirtingus). O kuo labiausiai stebejausi, kad netgi vasara juos i vezimelius kloja.
Cia pavyzdys
Sako jie labai gerai, kad temperatura reguliuoja, vaikutis geriau ilsisi, miega, kraujotaka geriau stimuliuoja ir t.t. Be to labai lengvai priziurima, nes galima plauti. Kilimeliai i vezimelius turi ir specialias skyles dirzams, tad siek tiek ir patogiau nei dekiukus kloti.
Ajya
QUOTE(Nattele @ 2009 08 18, 21:21)
Lietuvoje kiek pastebejau nepopuliaru, bet atkreipiau demesi, kad ypatingai Skandinavijoje visi labai tokius vilnos kilimelius naudoja: ir i lovyte, ir i vezimeli ir siaip vaikuciui pakloja ant grindu zaisti (aisku i lauka ir i lovyte skirtingus). O kuo labiausiai stebejausi, kad netgi vasara juos i vezimelius kloja.
Cia pavyzdys
Sako jie labai gerai, kad temperatura reguliuoja, vaikutis geriau ilsisi, miega, kraujotaka geriau stimuliuoja ir t.t. Be to labai lengvai priziurima, nes galima plauti. Kilimeliai i vezimelius turi ir specialias skyles dirzams, tad siek tiek ir patogiau nei dekiukus kloti.
*

Nerodo nieko tuo adresu.
-Lilė-
O man reiktų rozetėms apsaugų, nematau kažkaip arba gal nepataikau. Naujai dėtos rozetės su apsaugom jau pas mus, o seniau, dar kai vyro tėvai statėsi namą, kai kur likusios senos. Baisu, nes mažylė vis mėgsta pirštus įišti arba kokį smailų daiktą unsure.gif
Laurukasr
QUOTE(lilia @ 2009 08 28, 14:49)
O man reiktų rozetėms apsaugų, nematau kažkaip arba gal nepataikau. Naujai dėtos rozetės su apsaugom jau pas mus, o seniau, dar kai vyro tėvai statėsi namą, kai kur likusios senos. Baisu, nes mažylė vis mėgsta pirštus įišti arba kokį smailų daiktą  unsure.gif
*

Vakar rozetėm apsaugas mačiau pirkti Vaikų mieste Vilniuje. Jos po kelias supakuotos, taip įdomiai atrodė, kad net pakėliau pasižiūrėti kas tai per daiktas.
melana
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 28, 18:19)
Vakar rozetėm apsaugas mačiau pirkti Vaikų mieste Vilniuje. Jos po kelias supakuotos, taip įdomiai atrodė, kad net pakėliau pasižiūrėti kas tai per daiktas.
*

aš iš ten buvau nusipirkus apsaugas rozetem Baby canpol ( ar panašiai ta firma vadinas) bet naujoviškom rozetėm, bent mūsų bute jos netiko doh.gif aplaužius vieną šiaip netaip pritaikėm. Taigi, patarčiau atidžiai rinktis nes gali ir netik tos lenkiškos apsaugos smile.gif
triashne
Tas baseinelis tai tikrai fainas... va esu radus tokio tipo, bet zhinoma nesulyginsi... ten tiesiog vienas fontaniukas ir tiek Va toks

Buvau labai susidomejus situ dalykeliu (kaip buna kojinytes su guminiais padukais), kai mazhiukas ropinejo po namus.. pas mus visur plyteles, todel "prasikasdavo" pradzioj, o ir kietoka, tai manau butu buvus isheitis, bet nepavyko uzhsisakyti niekaip sad.gif =0&no_cache=1]Va tokis niekutis

Va dar turim tokia =0&no_cache=1]kepuraite-snapeli ... fainas irgi daikchiukas, y akis nepribega muilo ir shiaip mazhiau isteriju plaunant galva rolleyes.gif Mokejom 1.99 eur, daba matau pabrange unsure.gif

Faini =0&no_cache=1]dantu sepeteliai patiems mazhiausiems bigsmile.gif
Arba=0&no_cache=1]toki su apsaugele, kad nesusigrustu shepetuko iki skranduko wink.gif

Dar daug visokiu fainu niekuchiu machiau, bet kad jau ir taip ishsiplechiau blush2.gif

Aliira
Noriu parodyti kokią kelioninę lovytę užsakiau savo mažei

user posted image

laukiu parvažiuojant. Man pasirodė kad turėtų būt patogiau už maniežą, nes namie man maniežo nereikia, o kompaktiškos kelioninės lovytės reikėjo. Šitą galima vežtis ir prie jūros, į mišką, ar kambaryje išskleisti thumbup.gif

Aliira
Lovytę mes jau turim smile.gif super daiktas yra pripučiamas čiužinys, kuris pat prisipučia thumbup.gif dabar stovi vidury kambario, tai mažoji dieną įlipa, pasiima kokį žaislą, pasėdi. susilanksto laaaabai kompaktiškai į tokią nedidelę apvalią tašytę ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(Aliira @ 2010 01 26, 18:14)
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51NhQT%2B4MAL._SS400_.jpg
*

fainas daiktas,ypac ,kad vietos mazai uzima thumbup.gif
norejau pirkti,bet susilaikiau,vien delto,kad labai jau taip zemai,vaikui jauciu traukti per grindis gali g.gif kad ir skresvejo nebuna,bet visvien atsigulus ant grindu,jauciasi,kad traukia
danuta26
ta kelioninė lovytė , tai tikrai labai faina? jei ne paslaptis, kur pirkot? 4u.gif
Musmire
QUOTE(Aliira @ 2010 01 26, 18:14)
Noriu parodyti kokią kelioninę lovytę užsakiau savo mažei
laukiu parvažiuojant. Man pasirodė kad turėtų būt patogiau už maniežą, nes namie man maniežo nereikia, o kompaktiškos kelioninės lovytės reikėjo. Šitą galima vežtis ir prie jūros, į mišką, ar kambaryje išskleisti  thumbup.gif
*

nežinau,kiek patogi,bet labai gražus daikčiukas thumbup.gif ,ar čia iš amazon pirkta ?
Irmiene1
o apie miego skuduriukus girdejot??? mano kaimynes vaikai - nei mergaite, nei berniukas be ju nemiega. Atveze jiems is Amerikos, bet dabar jau ir Lietuvoje yra merliukams - ne 4u.gif
Arnita
Kaip seniai ieskojau miego skudureliu.. !!! Be merliuko niekur nevaziuojam,o atrodo jau taip baisai. Aciu,aciu uz puslapio nuoroda,jau uzsakiau tongue.gif Su nekantrumu dabar laukiu. O ten dar ir daugiau fainiu dalykeliu radau...!!! Pagaliau gal ismesim merliukus thumbup.gif
Gabii__
QUOTE(Irmiene1 @ 2010 03 17, 14:11)
o apie miego skuduriukus girdejot??? mano kaimynes vaikai - nei mergaite, nei berniukas be ju nemiega. Atveze jiems is Amerikos , bet dabar jau ir Lietuvoje yra merliukams - ne  4u.gif
*

QUOTE(Arnita @ 2010 03 17, 16:32)
Kaip seniai ieskojau miego skudureliu.. !!! Be merliuko niekur nevaziuojam,o atrodo jau taip baisai. Aciu,aciu uz puslapio nuoroda,jau uzsakiau  tongue.gif  Su nekantrumu dabar laukiu. O ten dar ir daugiau fainiu dalykeliu radau...!!! Pagaliau gal ismesim merliukus  thumbup.gif
*

net juokinga skaityti kai daroma akivaizdi reklama...mano vaikas ir uz mazesne kaina skudurelki turi, ir vadinasi ne miego, bet labai grazus ir jam patinka..
ateina naujas zmogus, per kelis nikus ir atsakineja i savo zinutes..gi amtosi nuejus i niku nustatymus doh.gif lotuliukas.gif
mama_gulbe
QUOTE(Gabii__ @ 2010 03 29, 20:41)
net juokinga skaityti kai daroma akivaizdi reklama...mano vaikas ir uz mazesne kaina skudurelki turi, ir vadinasi ne miego, bet labai grazus ir jam patinka..
ateina naujas zmogus, per kelis nikus ir atsakineja i savo zinutes..gi amtosi nuejus i niku nustatymus doh.gif  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif
tikrai taip
geriausias miego skudurulis tai merliukas uz 3 lt ar tai ten brangiau ar dar maziau thumbup.gif
gresa
man broliene miego skudureliu is Vokietijos po viena eura priveze hihihi.gif atkreipiau demesi,kad C&D ju yra, bet kaina jokio zavesio nekelia doh.gif
ciku_caku
QUOTE(Dangiuks @ 2009 02 26, 22:59)
niu bet ar patogus jis? g.gif
*

svarbu, kad stilingas doh.gif
Visosspalvos
Jūs man pasakykit g.gif kuo tie skudurėliai tokie ypatingi? g.gif Nors mano vaikai jau paaugę, ir ,beje, be skudurėlių, bet labai smalsu paliko, kas čia per stebuklas?
addicted
QUOTE(vaida L @ 2009 01 19, 18:47)

Kaip tik grizom is keliones,tai labai praverte thumbup.gif
siek tiek uztrunka,kol susyla,bet patenkinti,kad isigyjom smile.gif
Vanesa
Kad ziema ar salta pavasari/rudeni rankos nesaltu stumdant vezima biggrin.gif

austru firmos Hocko Silverfox

user posted image
user posted image user posted image

ir prie viso komplekto siltas maisas,kad kojytes nesaltu thumbup.gif

user posted image
Cheerafa
QUOTE(Vanesa @ 2010 04 05, 23:33)
Kad ziema ar salta pavasari/rudeni rankos nesaltu stumdant vezima  biggrin.gif

user posted image
*

kazi ar ne paprasciau uzsideti pirstines g.gif
Mmarisha
QUOTE(Renpzs @ 2009 06 27, 22:32)
Parodysiu ir as keleta daikteliu:
user posted image
user posted image

ieskokit cia
http://www.dovanosvaikams.lt/Sleep_Safe__a...oms_ir_lovelems
*

Geros kopeteles biggrin.gif
Spicyy
dar girdejau apie bausmiu kilimeli.. sako, kad efektyvus, gal kuri daugiau paie ji zinot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(melana @ 2009 08 29, 11:07)
aš iš ten buvau nusipirkus apsaugas rozetem Baby canpol ( ar panašiai ta firma vadinas) bet naujoviškom rozetėm, bent mūsų bute jos netiko  doh.gif  aplaužius vieną šiaip netaip pritaikėm. Taigi, patarčiau atidžiai rinktis nes gali ir netik tos lenkiškos apsaugos smile.gif
*

aha, canpol babies ne visom rozetem pritaikytos, bet chicco mums tiko
Gabii__
tos nuo uodu apyrankes labai neblogos, bet veiksmingiausios pirma para, o ne kaip raso ant pakuotes 240 val.vaistinese dar mini, kad panaudojus galima ideti atgal i maisiuka ir paskui vel veiksminga, nesamone.aisku tu kuriu beveik nevalgo uodai, gal biggrin.gif
o siaip geras daiktas, bet tik ne uz tokia kaina kaip pas mus.17, 16 lt / 1 vnt., pilna vaistinese ir kitur, kai tuo tarpu per ebay 10 vnt - 12 lt doh.gif siunciausi ir atsiunte karta per 3 savaites, kita karta, is kito aprdavejo atejo per savaite.
Ingoidas
Kaune bazėse mačiau fainų ir linksmų lentynėlių paaugliams. Nužiūrėjau tiekėją ax.gif bet jie tik didmena parduoda tongue.gif bet yra pas juos sąrašas parduotuvių,kur galima pasižiūrėti tų lentynėlių thumbup.gif http://www.vgline.com/lt/kur-isigyti
san28
thumbup.gif o mes sios firmos platinama produkcija jau naudojemes superiniais pufais: http://www.vgline.com/lt/produktai/top-pop...ojamas-pufas-25 , lengvuciai , patogus vaikam nera problemu nusinesti kur reikia palipeti, atsisesti, ar zaislus susideti bigsmile.gif ir dekoracijom lipdukais: http://www.vgline.com/lt/produktai/top-pop...ipdukas-086-140 thumbup.gif sunus kaip trasa naudojasi thumbup.gif
QUOTE(Ingoidas @ 2010 08 25, 17:24)
Kaune bazėse mačiau fainų ir linksmų lentynėlių paaugliams. Nužiūrėjau tiekėją  ax.gif bet jie tik didmena parduoda tongue.gif bet yra pas juos sąrašas parduotuvių,kur galima pasižiūrėti tų lentynėlių  thumbup.gif http://www.vgline.com/lt/kur-isigyti
*

clap.gif
Gabii__
QUOTE(san28 @ 2010 08 30, 13:50)
thumbup.gif  o mes sios firmos platinama produkcija jau naudojemes superiniais pufais:  http://www.vgline.com/lt/produktai/top-pop...ojamas-pufas-25 , lengvuciai , patogus vaikam nera problemu nusinesti kur reikia palipeti, atsisesti, ar zaislus susideti  bigsmile.gif  ir dekoracijom lipdukais: http://www.vgline.com/lt/produktai/top-pop...ipdukas-086-140  thumbup.gif sunus kaip trasa naudojasi  thumbup.gif 
clap.gif
*

papasakokite kokios kainos mazdaug, ar verta nuvaziuot paziuret, lipdukai, lentybos domina, zinoma jei zinot:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.