QUOTE(vaida L @ 2009 02 27, 13:55)
Vat ir as galvoju, kad ner kur vaikui atsiremti
QUOTE(ef-guru @ 2009 02 25, 15:28) as vat LT radau labai stilingi vaikiska puoduka (tik nemoku ikelti nuotraukos, todel dedu nuoroda na šitas tik dėl grožio ir stiliaus...
sitas puodukas yra hoppop firmos, ju yra ir Lietuvos parduotuvese, pvz. babycenter, vilniuje
http://www.hoppop.eu/ mes turime arco, pirkom is juos atstovaujancios firmos, nes pirkom ir toki paspirtuka - otto
Daikciukai superiniai
QUOTE(MagnolijaB @ 2009 01 20, 15:48) http://pigu.lt/kudikiams_vaikams/higienos_...neris?id=318119 ar ne toks Papildyta: QUOTE(SuperMama @ 2008 03 15, 16:21) Radau kelis USA parduotuvėse, jei kas dar žino ar matė kokių nors įdomių daikčiukų, kurių pas mus Lietuvoje nėra, parašykite. Iš puslapio onestepahead.com Li'l Squirt Baby Pool Įdomus baseiniukas-fontanas vaikams, reikia tik prijungti prie žarnos ![]() ------------------------ Jau šitas koks nerealus QUOTE(eveska @ 2009 04 09, 10:40) o, mes jas jau parsisunteme i Lietuva. ir jau pradejome naudoti, susiradau as jusu apyrankes firmoje www. bugbam.com ir pasiuliusi internetinese SM parduotuvese , mes susiorganizavome siuntima. junkites prie ju ir jums jas atves. bet kuri daikta cia rodyta galima parsivezti i LT tik pinigiuku reikia tureti ir noro. siulykit firma internetines SM parduotuves atstovei ir gausit, o jei isdomus dalykas, tai ir kiti nusipirks, pigiau siuntimas kainuos
Tu baseiniuku vaikams su fontanais yra pirkti Ermitaze.mes pirkome tokia zuvyte.labai dukrytei patinka.ir kainavo tik 20 lt
Pripučiamas plaukimo ratas kūdikiams. galvoju isigyti, bet dar nezinau
Lietuvoje kiek pastebejau nepopuliaru, bet atkreipiau demesi, kad ypatingai Skandinavijoje visi labai tokius vilnos kilimelius naudoja: ir i lovyte, ir i vezimeli ir siaip vaikuciui pakloja ant grindu zaisti (aisku i lauka ir i lovyte skirtingus). O kuo labiausiai stebejausi, kad netgi vasara juos i vezimelius kloja.
Cia pavyzdys Sako jie labai gerai, kad temperatura reguliuoja, vaikutis geriau ilsisi, miega, kraujotaka geriau stimuliuoja ir t.t. Be to labai lengvai priziurima, nes galima plauti. Kilimeliai i vezimelius turi ir specialias skyles dirzams, tad siek tiek ir patogiau nei dekiukus kloti. QUOTE(Nattele @ 2009 08 18, 21:21) Lietuvoje kiek pastebejau nepopuliaru, bet atkreipiau demesi, kad ypatingai Skandinavijoje visi labai tokius vilnos kilimelius naudoja: ir i lovyte, ir i vezimeli ir siaip vaikuciui pakloja ant grindu zaisti (aisku i lauka ir i lovyte skirtingus). O kuo labiausiai stebejausi, kad netgi vasara juos i vezimelius kloja. Cia pavyzdys Sako jie labai gerai, kad temperatura reguliuoja, vaikutis geriau ilsisi, miega, kraujotaka geriau stimuliuoja ir t.t. Be to labai lengvai priziurima, nes galima plauti. Kilimeliai i vezimelius turi ir specialias skyles dirzams, tad siek tiek ir patogiau nei dekiukus kloti. Nerodo nieko tuo adresu.
O man reiktų rozetėms apsaugų, nematau kažkaip arba gal nepataikau. Naujai dėtos rozetės su apsaugom jau pas mus, o seniau, dar kai vyro tėvai statėsi namą, kai kur likusios senos. Baisu, nes mažylė vis mėgsta pirštus įišti arba kokį smailų daiktą
QUOTE(lilia @ 2009 08 28, 14:49) O man reiktų rozetėms apsaugų, nematau kažkaip arba gal nepataikau. Naujai dėtos rozetės su apsaugom jau pas mus, o seniau, dar kai vyro tėvai statėsi namą, kai kur likusios senos. Baisu, nes mažylė vis mėgsta pirštus įišti arba kokį smailų daiktą Vakar rozetėm apsaugas mačiau pirkti Vaikų mieste Vilniuje. Jos po kelias supakuotos, taip įdomiai atrodė, kad net pakėliau pasižiūrėti kas tai per daiktas. QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 28, 18:19) Vakar rozetėm apsaugas mačiau pirkti Vaikų mieste Vilniuje. Jos po kelias supakuotos, taip įdomiai atrodė, kad net pakėliau pasižiūrėti kas tai per daiktas. aš iš ten buvau nusipirkus apsaugas rozetem Baby canpol ( ar panašiai ta firma vadinas) bet naujoviškom rozetėm, bent mūsų bute jos netiko
Tas baseinelis tai tikrai fainas... va esu radus tokio tipo, bet zhinoma nesulyginsi... ten tiesiog vienas fontaniukas ir tiek Va toks
Buvau labai susidomejus situ dalykeliu (kaip buna kojinytes su guminiais padukais), kai mazhiukas ropinejo po namus.. pas mus visur plyteles, todel "prasikasdavo" pradzioj, o ir kietoka, tai manau butu buvus isheitis, bet nepavyko uzhsisakyti niekaip Va dar turim tokia =0&no_cache=1]kepuraite-snapeli ... fainas irgi daikchiukas, y akis nepribega muilo ir shiaip mazhiau isteriju plaunant galva Faini =0&no_cache=1]dantu sepeteliai patiems mazhiausiems Arba=0&no_cache=1]toki su apsaugele, kad nesusigrustu shepetuko iki skranduko Dar daug visokiu fainu niekuchiu machiau, bet kad jau ir taip ishsiplechiau
Noriu parodyti kokią kelioninę lovytę užsakiau savo mažei
![]() laukiu parvažiuojant. Man pasirodė kad turėtų būt patogiau už maniežą, nes namie man maniežo nereikia, o kompaktiškos kelioninės lovytės reikėjo. Šitą galima vežtis ir prie jūros, į mišką, ar kambaryje išskleisti
Lovytę mes jau turim
QUOTE(Aliira @ 2010 01 26, 18:14) fainas daiktas,ypac ,kad vietos mazai uzima norejau pirkti,bet susilaikiau,vien delto,kad labai jau taip zemai,vaikui jauciu traukti per grindis gali
ta kelioninė lovytė , tai tikrai labai faina? jei ne paslaptis, kur pirkot?
QUOTE(Aliira @ 2010 01 26, 18:14) Noriu parodyti kokią kelioninę lovytę užsakiau savo mažei laukiu parvažiuojant. Man pasirodė kad turėtų būt patogiau už maniežą, nes namie man maniežo nereikia, o kompaktiškos kelioninės lovytės reikėjo. Šitą galima vežtis ir prie jūros, į mišką, ar kambaryje išskleisti nežinau,kiek patogi,bet labai gražus daikčiukas
o apie miego skuduriukus girdejot??? mano kaimynes vaikai - nei mergaite, nei berniukas be ju nemiega. Atveze jiems is Amerikos, bet dabar jau ir Lietuvoje yra merliukams - ne
Kaip seniai ieskojau miego skudureliu.. !!! Be merliuko niekur nevaziuojam,o atrodo jau taip baisai. Aciu,aciu uz puslapio nuoroda,jau uzsakiau
QUOTE(Irmiene1 @ 2010 03 17, 14:11) o apie miego skuduriukus girdejot??? mano kaimynes vaikai - nei mergaite, nei berniukas be ju nemiega. Atveze jiems is Amerikos , bet dabar jau ir Lietuvoje yra merliukams - ne QUOTE(Arnita @ 2010 03 17, 16:32) Kaip seniai ieskojau miego skudureliu.. !!! Be merliuko niekur nevaziuojam,o atrodo jau taip baisai. Aciu,aciu uz puslapio nuoroda,jau uzsakiau net juokinga skaityti kai daroma akivaizdi reklama...mano vaikas ir uz mazesne kaina skudurelki turi, ir vadinasi ne miego, bet labai grazus ir jam patinka.. ateina naujas zmogus, per kelis nikus ir atsakineja i savo zinutes..gi amtosi nuejus i niku nustatymus QUOTE(Gabii__ @ 2010 03 29, 20:41) net juokinga skaityti kai daroma akivaizdi reklama...mano vaikas ir uz mazesne kaina skudurelki turi, ir vadinasi ne miego, bet labai grazus ir jam patinka.. ateina naujas zmogus, per kelis nikus ir atsakineja i savo zinutes..gi amtosi nuejus i niku nustatymus tikrai taip geriausias miego skudurulis tai merliukas uz 3 lt ar tai ten brangiau ar dar maziau
man broliene miego skudureliu is Vokietijos po viena eura priveze
Jūs man pasakykit
QUOTE(vaida L @ 2009 01 19, 18:47) Kaip tik grizom is keliones,tai labai praverte siek tiek uztrunka,kol susyla,bet patenkinti,kad isigyjom
Kad ziema ar salta pavasari/rudeni rankos nesaltu stumdant vezima
austru firmos Hocko Silverfox ![]() ir prie viso komplekto siltas maisas,kad kojytes nesaltu
QUOTE(Renpzs @ 2009 06 27, 22:32) Parodysiu ir as keleta daikteliu: ![]() ![]() ieskokit cia http://www.dovanosvaikams.lt/Sleep_Safe__a...oms_ir_lovelems Geros kopeteles
dar girdejau apie bausmiu kilimeli.. sako, kad efektyvus, gal kuri daugiau paie ji zinot
Papildyta: QUOTE(melana @ 2009 08 29, 11:07) aš iš ten buvau nusipirkus apsaugas rozetem Baby canpol ( ar panašiai ta firma vadinas) bet naujoviškom rozetėm, bent mūsų bute jos netiko aha, canpol babies ne visom rozetem pritaikytos, bet chicco mums tiko
tos nuo uodu apyrankes labai neblogos, bet veiksmingiausios pirma para, o ne kaip raso ant pakuotes 240 val.vaistinese dar mini, kad panaudojus galima ideti atgal i maisiuka ir paskui vel veiksminga, nesamone.aisku tu kuriu beveik nevalgo uodai, gal
o siaip geras daiktas, bet tik ne uz tokia kaina kaip pas mus.17, 16 lt / 1 vnt., pilna vaistinese ir kitur, kai tuo tarpu per ebay 10 vnt - 12 lt
Kaune bazėse mačiau fainų ir linksmų lentynėlių paaugliams. Nužiūrėjau tiekėją
QUOTE(Ingoidas @ 2010 08 25, 17:24) Kaune bazėse mačiau fainų ir linksmų lentynėlių paaugliams. Nužiūrėjau tiekėją QUOTE(san28 @ 2010 08 30, 13:50) papasakokite kokios kainos mazdaug, ar verta nuvaziuot paziuret, lipdukai, lentybos domina, zinoma jei zinot:) |