Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Boutique drabužėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
bsgess
Kiek laiko esu forume, vis nerandu panasios temos. Man paciai labai patinka vadinami boutique drabuzeliai. Labiausiai gal del savo isskirtinumo, ir kad ju nesutiksi taip masiskai. Deja visko isigyti neleistu kisene, bet radusi pigiau ar parsisiuntusi, labai dziaugiuos.
Tad ieskau panasiu mamu 4u.gif Idomu kas patinka, kuo nusivylet, kur perkate tokius rubus. Nuotraukeles idomu bigsmile.gif
Uzvedimui ar kam neaisku apie ka, tai butu firmos kaip oilily,cakewalk, 3pommes (gal zinomesne mums), ikks, moonson, marese ir kt. Visos turi drabuziu linija vaikams ir as skirciau jas nuo dizaineriu firmu, kaip kad D&G nera boutique, o sios zinomos kaip tai.
Zana4
sauni temyte 4u.gif
na mums labai patinka tokie rubukai,ale kad kisene neleidzia vaikui pirktis smile.gif labai daug, ka turime tai is replay,moschino, gd kedasus, dior maikona:) jaiparausciau dar kazka rasciau biggrin.gif
perkam dazniausiai:
ebay, atveza drauges ,mb, ir is draugu 4u.gif
va pradziai radau viena foto smile.gif
cia diesel maikyte ir diesel dzinsiukai, prieju dar buvo diesel ilgom rankovem ir dzinsinis svarkeli atvezte mb blush2.gif
cia jam dvieju nera biggrin.gif
user posted image

bus dr tik veliau tongue.gif
bsgess
O koks grazuolis wub.gif

Radau sarasiuka thumbup.gif

firmos, kuriu rubeliai skaitomi boutique
migliux
Jeigu pagal sarašą tai mes turime Agatha Ruiz de la Prada batukus, va tokius:
user posted image
user posted image
Bet pagal sarašą šitą ir Mexx, Kanz, Naturino, Primigi ir net Next bei Zara firmos įeina biggrin.gif
bsgess
Turbut ieina, nes sarasas darytas amerikieciu, o jiems viskas pagaminta Europoj gali buti "boutique".
Tai galima savo sarasiuka susikurti smile.gif Man pvz.D&G nera boutique o jiems yra, ir ieskant ebay daug kas kai kuriuos skirsto i "dizaineriu" rubus ir boutique. Is man zinomu tik IKKS yra ir tas ir tas. Taip kad cia turbut slidus ir gincytinas sarasas laugh.gif

O jusu batukai labai grazus, man patinka si firma, ir sukneles grazias siuna.
Man asmeniskai botique asocijuojas su keliom firmom ir ranku darbu, poras adresiuku:

http://www.trendytogs.com/
http://www.boutiquekids.com/

Zana4
QUOTE(baltic*girl @ 2008 03 16, 09:26)
O koks grazuolis wub.gif

Radau sarasiuka thumbup.gif

firmos, kuriu rubeliai skaitomi boutique
*

aciukas smile.gif
na radau benetton ir ieina, tai jau nedesiunuotrauku, nes musu garderobas vienbenetton rubeliai smile.gif pradedant kojinemis apatiniaisbaigiant striukem kepurem smile.gif biggrin.gif

taip ir nesupratau diesel ieina? rolleyes.gif
Papildyta:
tesiam smile.gif
diesel kepuriukas ir benetton lemene biggrin.gif
user posted image

siaip sarasiuke radau ir negirdetu gamintoju formu blush2.gif biggrin.gif
na dar desiu veliau replay smile.gif diesel gal jau pakaks lotuliukas.gif
D&G sortukai smile.gif benetton visa kita
user posted image
bsgess
Zana4, manau dek, nes galim deti "trendy" drabuzelius ir tiek smile.gif Sarasiukas kuri pateikiau, sudarytas ebay paradvejos kaip supratau, ir ji pardavineja JAV. Todel supratimas kas jai yra boutique, gali skirtis nuo musu. Nes tos firmos kaip Mexx ir Zara pas juos retesnes, be to - "euro", tai zinai iskart krenta i boutique supratima.
O tikslaus saraso turbut ir nera, nes priklausys nuo zmogaus gyv.vietos ir to, ka jis gali gauti savo parduotuvej, o ka turi siustis is toliau, ir tas jam bus reta ir boutique. Man boutique asocijuojas su tai, ka sunku gaut, kas yra ne masiskai prigaminta ir gal truputi brangiau. Nors keleta rubeliu esu gavus tikrai pigiai blush2.gif Second hand paemiau oilily megztuka uz 4lt., kai salia kabejo next ir adams uz 10 hihihi.gif Kai zinau, kad nauji jis virs $100, ir be to patinka man jo isvaizda - stebiuosi ikainavimu, nors aisku tas i nauda. Parodysiu veliau pirkinuka.
migliux
O kaip kokybė tų boutique? Nes mūsų batukai gal ir gražūs, bet pvz ecco ir naturino man atrodo kokybiškesni ax.gif Aišku nuo firmos priklauso
bsgess
4u.gif Man atrodo, cia ne tik nuo firmos priklauso, bet ir nuo produkto g.gif Nes pvz.oilily batukai kai kurie tai nusivaro labai greit. Kiek maciau dazytu, po vieno vaiko jau nuvarytos nosys sad.gif
Nors rubeliai tai tikrai geri ju, kokybiski.
jurgitav
Musu is pernai metu D&G kapriukai smile.gif
user posted image
Paja
Kažkada labai labai seniai, kai LT dar nebuvo didelės rūbelių pasiūlos, tai savo pirmagimei esu pirkusi Kotrynoj keletą Alphabet rūbelių. Tuo metu man jie atrodė pasakiški, nors ir kainos buvo. doh.gif Kaip dabar atsimenu, kad 6 mėn. sukakčiai pirkta suknytė kainavo 136 Lt. Tai buvo 1999 m.
Bandau kartais ebay gaudyti oilily ir monsoon, bet vis nesėkmingai. O kai uk buvo monsoone išpardavimai, tai iš krepšelio viskas akimirksniu dingo. O tikėjausi toookių grožių prisipirkt. ax.gif
baltic*girl, man labai gražutis tavo mergytės megztukas. wub.gif
Zana4
QUOTE(baltic*girl @ 2008 03 16, 13:53)
Man atrodo, cia ne tik nuo firmos priklauso, bet ir nuo produkto g.gif Nes pvz.oilily batukai kai kurie tai nusivaro labai greit. Kiek maciau dazytu, po vieno vaiko jau nuvarytos nosys sad.gif
Nors rubeliai tai tikrai geri ju, kokybiski.

*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
labai graziai tavo dukriukas atrodo wub.gif
tesiam:
DIESEL nerealus kedasai,jau buvo labai patogus, tiesiog nerealiai..velnoreciau tokiu, nerandam rolleyes.gif maikonas benetton (ucb)
user posted image
diesel maike trumpom ir dzinsai diesel
user posted image

dar galesiuu pratesti veliau smile.gif pasirodo daug turejom ir turim doh.gif lotuliukas.gif
bsgess
QUOTE(Paja @ 2008 03 16, 14:24)
baltic*girl, man labai gražutis tavo mergytės megztukas. wub.gif
*

Aciu labai, ir Zana4 4u.gif

Va va, pora kartu turejus tokiu firmu rubeliu, paskui norisi dar... As anksciau turejau galimybe apsipirkti isparduotuveje, tai kainos budavo pusetinos. Nesu is tu mamu kur isgali pirkti visa kolekcija, tai jei koks senas modelis - man visai nesvarbu, svarbu grazu.
O uzvede pirmas pirkinukas - kai gime dicke, isparduotuveje radau grazute rozine suknele su atlasiniais bateliais. Uz $7 doh.gif Tai buvo Betsey Johnson. Per ja ir suzinojau kas tas boutique ir kokios tikros kainytes, bet nebegalejau sustoti. Kazkaip neziuriu i etikete, bet... vaikams ziuriu doh.gif
O rasdavau tikrai geru dalyku, daugiau nei $30 stengdavaus nepirkt, bet turint omeny kad nauja gymboree suknele tiek kainuoja, kazkaip noredavos man imti ta retesne smile.gif
Zana4
QUOTE(baltic*girl @ 2008 03 16, 17:53)
Aciu labai, ir Zana4 4u.gif

Va va, pora kartu turejus tokiu firmu rubeliu, paskui norisi dar... As anksciau turejau galimybe apsipirkti isparduotuveje, tai kainos budavo pusetinos. Nesu is tu mamu kur isgali pirkti visa kolekcija, tai jei koks senas modelis - man visai nesvarbu, svarbu grazu.
O uzvede pirmas pirkinukas - kai gime dicke, isparduotuveje radau grazute rozine suknele su atlasiniais bateliais. Uz $7 doh.gif Tai buvo Betsey Johnson. Per ja ir suzinojau kas tas boutique ir kokios tikros kainytes, bet nebegalejau sustoti. Kazkaip neziuriu i etikete, bet... vaikams ziuriu doh.gif
O rasdavau tikrai geru dalyku, daugiau nei $30 stengdavaus nepirkt, bet turint omeny kad nauja gymboree suknele tiek kainuoja, kazkaip noredavos man imti ta retesne smile.gif
*

matai,o man boutique visada asocijavosi su tokiom firmosm kaip: dg, replay, diesel, prada, chanel ir kt garsios firmos, kiek keliavau anksciau tam paciam harrods ir kituose maskvos paryziaus boutiquose tik sios firmos rubeliai uzkliudavo blush2.gif
dabar kairetai keliauju, tenka siustis arba prasyti kazko ir tai retai, nes benetton pagrindas musu garderopo ax.gif
bsgess
As nezinau gerai apibrezimo, jei kas idetu tikslesni - butu idomu, jei toks yra. Man asocijuojas su kuo isvardyjau, pirkdavau JAV siuos rubelius, ir perpardavinedavau isaugus, tad susiduriau tik su ebay pardaveju mastymu ir amerikieciu mamu-pirkeju.
Kai atsidare boutique Vilniuje, truputi nustebau kuo prekiaujama, nes man visai kitos asociacijos kyla. Bet sakau, as daugiau nusimanau apie vaiku rubelius nei suaugusiu.
Todel nezinau ar yra skirtumas tarp boutique ir dizainerio rubu g.gif Ebay ne rodiklis, bet pardavejai raso pavadinimus pagal tai, ko iesko pirkejas. Dior ir Moschino, pan., daznai turi prirasyma "designers", o oilily "boutique".
Nors kaip sakiau, koks Ikks sutinkamas visaip. Ir Monsoon kaip dizaineris toks buvo, dabar beliko firma, tad ga virto i boutique. Net nezinau lotuliukas.gif Kaip Migliux sake, tame sarase Mexx ir Zara yra kaip boutique, tad manau cia plati savoka.

O pas tave jei dar daugiau nuotraukeliu, tai malonu, kad yra daugiau tokiu thumbup.gif
bsgess
Radau wikipedios boutique apibrezima ir istorija 4u.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/Boutique

Pagal juos, kas pagaminta mazu kiekiu ir auksta kaina - skaitoma boutique, nors siom dienom nebebutinai tik ranku darbas.
Paja
Nežinau ar padės, bet gal...
Boutique – ne šiaip sau parduotuvėlė. Tik tokio tipo salonuose prekiaujama vienetiniais žymių dizainerių ar prestižinių mados namų drabužiais, aksesuarais, avalyne ir kitomis grožybėmis. Butique parduotuvių hierarchijoje – pačioje viršūnėje.

Brandas – prekės ženklas (iš anglų kalbos „brand“). Šis žodis leidžia atskirti vieno gamintojo prekes ir paslaugas nuo kito gamintojo. Jei kas nors tarsteli „Louis Vuitton“, visiems iškart prieš akis iškyla su niekuo nesupainiojamo margumo rankinė, jei „Swatch“ – prabangių laikrodžių eilė. Nepainiokite šio žodžio su šnekamojoje kalboje vartojamu kitu anglicizmu leiblas. Mat tai ne prekės, o firmos ženklas. Tarkim, „Louis Vuitton“ – prekės ženklas, bet šias prabangias rankines gamina prabangos prekių lyderis koncernas LVMH. Štai jums ir leiblas.

4u.gif
Zana4
QUOTE(baltic*girl @ 2008 03 16, 18:36)
Migliux sake, tame sarase Mexx ir Zara yra kaip boutique, tad manau cia plati savoka.

O pas tave jei dar daugiau nuotraukeliu, tai malonu, kad yra daugiau tokiu thumbup.gif
*

biggrin.gif siaip labai nustebaukai tame sarasiuke pamaciau zara mexx ir benetton biggrin.gif nes manau kad nelabai jie priskiriami turi buti butique blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2008 03 16, 19:02)
Nežinau ar padės, bet gal...
Boutique – ne šiaip sau parduotuvėlė. Tik tokio tipo salonuose prekiaujama vienetiniais žymių dizainerių ar prestižinių mados namų drabužiais, aksesuarais, avalyne ir kitomis grožybėmis. Butique parduotuvių hierarchijoje – pačioje viršūnėje.

Brandas – prekės ženklas (iš anglų kalbos „brand“). Šis žodis leidžia atskirti vieno gamintojo prekes ir paslaugas nuo kito gamintojo. Jei kas nors tarsteli „Louis Vuitton“, visiems iškart prieš akis iškyla su niekuo nesupainiojamo margumo rankinė, jei „Swatch“ – prabangių laikrodžių eilė. Nepainiokite šio žodžio su šnekamojoje kalboje vartojamu kitu anglicizmu leiblas. Mat tai ne prekės, o firmos ženklas. Tarkim, „Louis Vuitton“ – prekės ženklas, bet šias prabangias rankines gamina prabangos prekių lyderis koncernas LVMH. Štai jums ir leiblas.

4u.gif
*

thumbup.gif aciu uz butique apibrezima smile.gif mirksiukas.gif
bsgess
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 16, 18:03)
biggrin.gif  siaip labai nustebaukai tame sarasiuke pamaciau zara mexx ir benetton  biggrin.gif nes manau kad nelabai jie priskiriami turi buti butique  blush2.gif
*

As irgi nemanau drinks_cheers.gif Ir Naturino ir Primigi nepriskiriu jiems, nors batukai tikrai saunus. Sarasiuka idejau neperskaicius gerai, paskui ziuriu jis amerikietes sudarytas, tad nenuostabu. Pas juos Mexx tik keletas parduotuviu yra visoj saly, Benneton net nezinau, tad jiems retas tolygus boutique.

Tai va man boutique asocijuojas ne su auksto lygio salonais, o mazom senamiescio parduotuvelem doh.gif
Zana4
QUOTE(baltic*girl @ 2008 03 16, 19:05)
As irgi nemanau drinks_cheers.gif Ir Naturino ir Primigi nepriskiriu jiems, nors batukai tikrai saunus. Sarasiuka idejau neperskaicius gerai, paskui ziuriu jis amerikietes sudarytas, tad nenuostabu. Tad Mexx tik keletas parduotuviu yra viso saly, Benneton net nezinau, tad jiems retas tolygus boutique.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiskai sutinku smile.gif
Paja
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 16, 18:04)
:
thumbup.gif  aciu uz butique apibrezima smile.gif  mirksiukas.gif
*

Nėra už ką, nes ir pačiai smalsu buvo ar mano žinios geros. smile.gif

QUOTE(baltic*girl @ 2008 03 16, 18:05)
Tai va man boutique asocijuojas ne su auksto lygio salonais, o mazom senamiescio parduotuvelem doh.gif
*

Man lygiai taip pat. drinks_cheers.gif
migliux
QUOTE(baltic*girl @ 2008 03 16, 12:53)
Cia musu oilily uz 4lt. Mano mama isbrokyjo ji doh.gif Kai kurie rubeliai kurie reti, kai aprengiu, ji sako tik i kaima su jais doh.gif Bet man jis patinka smile.gif
user posted image
user posted image
Cia mano maze su Ikks.
user posted image
O siat atsiveziau, deja resursai baigiasi, daug ko ieskau ebay siuo metu.
Cia monsoon.
user posted image
user posted image
*

Labai gražūs rūbeliai wub.gif Ypač monsoon labai patiko thumbup.gif
bsgess
Aciu, Migliux 4u.gif
jurgitav
[quote=Zana4,2008 03 16, 11:27]
aciukas smile.gif
na radau benetton ir ieina, tai jau nedesiunuotrauku, nes musu garderobas vienbenetton rubeliai smile.gif pradedant kojinemis apatiniaisbaigiant striukem kepurem smile.gif biggrin.gif

Benetton rubuku nedesiu i sia temele (kaip matau priskiriami ir jie) nes turim grazia Zana 4 atidaryta ucb rubeliu temele.... smile.gif
Zana4
QUOTE(jurgitav @ 2008 03 17, 10:57)
Benetton rubuku nedesiu i sia temele (kaip matau priskiriami ir jie) nes turim grazia Zana 4 atidaryta ucb rubeliu temele.... smile.gif
*

bigsmile.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tesiam toliau smile.gif D&G bliuzonas blush2.gif
user posted image
bsgess
Na bet ir madistas pas tave thumbup.gif Ant vienos kojines pamaciau G raide, sakau gal kitoje puseje ir D yra, bet kita kojine isdave lotuliukas.gif
Zana4
QUOTE(baltic*girl @ 2008 03 17, 13:28)
Na bet ir madistas pas tave thumbup.gif Ant vienos kojines pamaciau G raide, sakau gal kitoje puseje ir D yra, bet kita kojine isdave lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif oi gerai cia pasakei tongue.gif
na turim replay dar, tik berots nauji guli smile.gif kai pasimatuosime pasidemonstruosime tongue.gif
reik uzsukti i rumso parde, kaimazius pasveik, ten grozybiu , mazas butique wub.gif
Jungo
Super Eimantas atrodo!!!
Derinames ir mes pie jusu lotuliukas.gif
user posted image
Tik cia ne maike, o apyrenke demonstruoja lotuliukas.gif
Zana4
QUOTE(zivilen @ 2008 03 17, 14:12)
Super Eimantas atrodo!!!
*

aciukas wub.gif
jurgitav
Super Eimantas atrodo!!!
Derinames ir mes pie jusu  lotuliukas.gif
user posted image
Tik cia ne maike, o apyrenke demonstruoja  lotuliukas.gif
*

oi kokia grazi mergyte wub.gif wub.gif
Jungo
QUOTE(jurgitav @ 2008 03 17, 14:18)
oi kokia grazi mergyte  wub.gif  wub.gif
*

Aciu wub.gif
tutifruti
Super Eimantas atrodo!!!
user posted image
*

kokia grazzzzzzzziiiiiiiiiiiiii dukryte tavo ciaaaaaaaa negaliu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 17, 12:05)
bigsmile.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
tesiam toliau smile.gif D&G bliuzonas  blush2.gif
user posted image
*

nu jau Eimis stiliovas berniukas tai be zodziu thumbup.gif wub.gif
Zana4
Super Eimantas atrodo!!!
user posted image
*

o eimuciui drauge radom wub.gif niu labai grazi tavo dukryte wub.gif wub.gif wub.gif
Jungo
[quote=tutifruti,2008 03 17, 14:58]
kokia grazzzzzzzziiiiiiiiiiiiii dukryte tavo ciaaaaaaaa negaliu wub.gif
Papildyta:

Aciu 4u.gif

[quote=Zana4,2008 03 17, 15:03]
o eimuciui drauge radom wub.gif niu labai grazi tavo dukryte wub.gif wub.gif wub.gif
*

[/quote]

Aciu wub.gif
Turim ir daugiau visokiu tokiu rubeliu Dior, Kenzo, Burberry, Oilily, DKNY...

Nu dar cia su dkny treningu 4u.gif
user posted image
tutifruti
QUOTE(zivilen @ 2008 03 17, 15:11)
Aciu  wub.gif

Nu dar cia su dkny treningu  4u.gif
user posted image
*

wub.gif labai labai grazi foto thumbup.gif
Jungo
baltic*girl antrasteje pamaciau "mano darbeliai"
Labai grazus rubeliai.
Cia jie pacios ranku darbo???
Zana4
QUOTE(zivilen @ 2008 03 17, 15:11)
Aciu  wub.gif

*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaieimis mazas buvo is burbery turejom palciuka kelnytes maike, nerealiai atrodo, reiks nuotrauku paieskoti kazkur smile.gif
dkny irgi turim, bet man kokybe maikiu nelabai blush2.gif nusiskalbe ax.gif dior maikona turim raudona, tai ideali bukle smile.gif
Jungo
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 17, 15:34)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kaieimis mazas buvo is burbery turejom palciuka kelnytes maike, nerealiai atrodo, reiks nuotrauku paieskoti kazkur smile.gif
dkny irgi turim, bet man kokybe maikiu nelabai  blush2.gif  nusiskalbe  ax.gif  dior maikona turim raudona, tai ideali bukle smile.gif
*

Isivaizduoju maza Burbery' iuka wub.gif
Mano mazoji irgi nesiojo sijonuka, megztuka ir striukyte wub.gif Galvoju ar parduot ar 3 -iam laikyt lotuliukas.gif , o jei berniukas bus kur desiu lotuliukas.gif Nors striukyte tai unisex mirksiukas.gif
DKNY maikutes kai kurios pas mus irgi nusitase, bet dzinsai, treningai, maikes tr. rankovem ir kai kurios ilgom thumbup.gif kaip naujos.
alfa159
QUOTE(Paja @ 2008 03 16, 19:02)
Brandas – prekės ženklas (iš anglų kalbos „brand“). Šis žodis leidžia atskirti vieno gamintojo prekes ir paslaugas nuo kito gamintojo. Jei kas nors tarsteli  „Swatch“ – prabangių laikrodžių eilė.

4u.gif
*

Oi, i tokia pizoniska tema isitrauket, o taip kategorijas maisot. mirksiukas.gif Swatch- pigus, demokratiski, jaunimo ir jaunatvisko gyvenimo budo laikrodeliai, kuriems iki prabangiu labai toli, svelniai tariant. smile.gif Jei jau reikia prabangiu laikrodziu brandu, tai prasom- Ulysse Nardin, Rolex, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Cartier... Beje, dizaineriu laikrodziai ( a la Gucci, Prada ir kt. dizaineriu vardo laikrodukai) irgi nepriskiriami top kategorijai. mirksiukas.gif

Del brando lietuvisko vertimo- ner galutinio sutarimo, kaip reiketu versti si zodi. Tiktu senas geras zodis "marke", net geriau, nei "prekes zenklas", nes "marke" galima placiau traktuoti. Bet tai kita diskusija.

Kad jau atejau, tai parasysiu i tema sakini. Buna, kad kazka vaikams perkam, bet laikomes vienos taisykles- jokiu dideliu logotipu ant tokiu drabuziu, nes tai gero skonio neparodo. Paprastai jie ir neatrodo nei brangioai, nei prabangiai. Dazniau be dideliu etikeciu drabuzis spinduliuoja kokybe ir klase. O juk perkam gi del kokybes ir grozio, o ne del firmos vardo populiarinimo ar abejotinos savireklamos. smile.gif

Beje, baltic girl, tas mergaites Monsoon juros spalvos geletas kostiumelis su sijoneliu- super.
tutifruti
mes turim irgi nemazai mini boutique rubuku
dzinsiukai sitie
user posted image]My Webpage[/URL]
Deimantukas
Tikrai pritarsiu, kad graziausia kai parabanga buna tyli, kai nevaikstai kai reklamnis zenkliukas, kokybe ir prabanga is toli matosi ir nerasant 4u.gif
Jungo
QUOTE(Deimantukas @ 2008 03 17, 17:23)
Tikrai pritarsiu, kad graziausia kai parabanga buna tyli, kai nevaikstai kai reklamnis zenkliukas, kokybe ir prabanga is toli matosi ir nerasant 4u.gif
*

Pritariu ir as 4u.gif
Bet turim rubeliu ir su uzrasais lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tutifruti @ 2008 03 17, 17:20)
mes turim irgi nemazai mini boutique rubuku
dzinsiukai sitie
*

Fainuole kokia wub.gif
O kokie cia dzinsiukai? blush2.gif
Zana4
QUOTE(zivilen @ 2008 03 17, 17:56)
Pritariu ir as  4u.gif
Bet turim rubeliu ir su uzrasais  lotuliukas.gif

O kokie cia dzinsiukai?  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif mes ir turime, nes kitu ir nemaciau blush2.gif kazkaip maziams ir darzo kad butu kuo ryskiau ir zenkla prekyni uzdeda smile.gif man grazu patinka bet brangu cool.gif cia retkarciais pasilepint galima biggrin.gif
Jungo
Mes irgi tik kartais pasilepinam, arba mus palepina smile.gif
bsgess
QUOTE(zivilen @ 2008 03 17, 14:30)
baltic*girl antrasteje pamaciau "mano darbeliai"
Labai grazus rubeliai.
Cia jie pacios ranku darbo???
*

Cia mano, aciu. Negaliu daugiau foto sudeti, nes senu darbu labai prastos kokybes - nemokejau fotografuoti doh.gif

QUOTE(alfa159 @ 2008 03 17, 16:15)
Kad jau atejau, tai parasysiu i tema sakini. Buna, kad kazka vaikams perkam, bet laikomes vienos taisykles- jokiu dideliu logotipu ant tokiu drabuziu, nes tai gero skonio neparodo. Paprastai jie ir neatrodo nei brangioai, nei prabangiai. Dazniau be dideliu etikeciu drabuzis spinduliuoja kokybe ir klase. O juk perkam gi del kokybes ir grozio, o ne del firmos vardo populiarinimo ar abejotinos savireklamos.  smile.gif

Jau rasiau, man logotipiniai ir boutique tarsi dvi kategorijos, bet cia turbut gincytynas klausimas. Logotipiniu daugiau galima gauti, todel jie nebera tokie unikalus (cia tik mano akimis), nes pvz. DKNY kiekviename JAV apsipirkimo centre gali rasti skyriu. Tada ir Tommy Hilfiger yra boutique, kas tikrai nera... O koki Cakewalk tik tam tikrose "elito" apsipirkimo vietose arba ieskoti isparduotuvese. Tikruju vaikisku boutique rubeliu nera daug isleista, buna ir ebay mamos pesas del to pacio daikto, kad ir gali leisti ji nusipirkti - paprasciausiai isleistas ribotas kiekis. Gal as klystu, nesu specialiste ir rasau kas man yra boutique, o kas yra rubas, turintis dizainerio logotipa.

Bet cia galima kalbetis apie "trendy" rubelius bendrai, o tuo atveju viskas tinka 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(zivilen @ 2008 03 17, 14:11)

Nu dar cia su dkny treningu  4u.gif

Man jis labai graziai atrodo tavo mergytei, nors sakiau nepriskirciau to boutique. Bet grazus drinks_cheers.gif

Beje, baltic girl, tas mergaites Monsoon juros spalvos geletas kostiumelis su sijoneliu- super.
*

Dekui 4u.gif

QUOTE(zivilen @ 2008 03 17, 16:56)
*

Ir man idomu 4u.gif Beje, Tutifruti kazkada maciau idejai megzta ar nerta suknele pasirodyti, lyg geltona g.gif Cia labai senai buvo. Va cia butu boutique wink.gif Nors rankdarbiams yra atskira tema, ir ziuriu jau taip maisosi, tad galim palikti kalbetis apie pirktinius boutique rubelius cia.
alfa159
Baltic Girl, supratau, apie ka tema buvo, bet kad nelabai kas deda tuos boutique paveiksliukus, kazkaip ant Lietuvos zmones paprastesni. mirksiukas.gif Del boutique- kai gime dukra, tai kasmet nupirkdavau jai viena grazia-graziausia suknele vaiku boutique. Alpau del kokybes, del kruopstaus pasiuvimo visu tu pasijoniu, kilpuciu sagelems, ypatingo tu sukneliu siugzdesio net. smile.gif Meluoju, gal net ne kasmet, gal reciau, nes pirkdavau "ant isaugimo", kai suknele vos ne zeme vilkdavosi, o paaukstinto liemens kaspinas budavo ant tikrojo liemens biggrin.gif . Kiek suimdavau rankovytes pora dygsniu- ir grozis grozis budavo. Tokios daznai neapsivilksi, bet Kaledu vakara, iskilmingesnio renginio metu labai tikdavo. Ir dabar smagu issitraukti is dezes tas suknytes.

Po to gime berniukas. Vat jam nieko boutique nepirkau, jei gerai pamenu, nes boutique mano akimis toks siltas-jaukus-moteriskas daiktas. smile.gif Sirdies atgaivai.

Na vat- vel laukiames mergytes. Tai trauksiu nuo auksto senasias dukros suknytes. Gausis vos ne vintage. lotuliukas.gif

Man tos jaukios vaikiskos parduotuvytes- toks suaugusiu moteru zaidimas su lelemis. smile.gif Lietuvoj net nezinau, kur tokia rasti. Zinojau Rygoje dvi parduotuvytes. Viena ju uzsidare. Kitos nebuvo progos patikrinti- gal dar gyva... Netoli nuo Pasaulio prekybos sentro Elizabetes gatveje, kaip tik pries tuos rumus Elizabetes kertancioe gatveje (berods Strielnieku). Reiks pracekint prie progos...
tutifruti
QUOTE(zivilen @ 2008 03 17, 17:56)
Pritariu ir as  4u.gif
Bet turim rubeliu ir su uzrasais  lotuliukas.gif
Papildyta:
Fainuole kokia  wub.gif
*

aciukas cia is M&S bet jie mini boutique firmos turim nemazai is ten net etikete ne M&S o mini boutique mirksiukas.gif
bsgess
QUOTE(alfa159 @ 2008 03 17, 17:59)
Baltic Girl, supratau, apie ka tema buvo, bet kad nelabai kas deda tuos boutique paveiksliukus, kazkaip ant Lietuvos zmones paprastesni.  mirksiukas.gif

Man tai patinka del unikalumo, visgi as stebiuosi, kai mamytes tiek daug isleidzia Gap, Next ir pan., o "nepasinesa" ant kitu. Na, nors viena kitokia suknute. Ir gali ji buti kasdienai. Galima pirktis nauja is ebay ir gausis pigiau nei parduotuveje sezono metu, bet galima, nera tai deficitas.

Kaip idejau pavyzdi, kai oilily megztukas Lietuvoje padevetuose buvo pigesnis nei zinomu eiliniu firmu. Ir ta esu macius jau dukart nes viena maciau berniukams. Uzsieny eidavau i padevetus nes pirkdavau dzinsus bandymams - taip pigiau nei sugadinti naujus. Ten tokios firmos budavo ikainotos daugiau. As nebelabai ziuriu i etikete, nes ir Catimini turi prigamine pilna kas man visai negrazu - ir nepirkciau, bet iejusi atskiriu ko man reikia is peciu, rankoviu, tiesiog kitoks rubas matosi, kas mane traukia doh.gif
Paja
Oi, i tokia pizoniska tema isitrauket, o taip kategorijas maisot.  mirksiukas.gif
*

Sorry, nieko aš nemaišau, tiesiog nepridėjau prierašo, kad tai ne mano apibrėžimas, o iš interneto ištrauktas, už ką taip pat nesu atsakinga. ax.gif

Papildyta:
Buna, kad kazka vaikams perkam, bet laikomes vienos taisykles- jokiu dideliu logotipu ant tokiu drabuziu, nes tai gero skonio neparodo. Paprastai jie ir neatrodo nei brangioai, nei prabangiai. Dazniau be dideliu etikeciu drabuzis spinduliuoja kokybe ir klase. O juk perkam gi del kokybes ir grozio, o ne del firmos vardo populiarinimo ar abejotinos savireklamos.  smile.gif

*

O dėl šito pritariu, nes tos pačios nuostatos laikausi ir aš, ir mano namiškiai.drinks_cheers.gif
tutifruti
QUOTE(baltic*girl @ 2008 03 17, 18:18)

Ir man idomu 4u.gif Beje, Tutifruti kazkada maciau idejai megzta ar nerta suknele pasirodyti, lyg geltona g.gif Cia labai senai buvo. Va cia butu boutique wink.gif Nors rankdarbiams yra atskira tema, ir ziuriu jau taip maisosi, tad galim palikti kalbetis apie pirktinius boutique rubelius cia.
*

turim labai daug nertu megstu grozibiu smile.gif nuo kito men mum jau vel priners visokiu bolero kepurtyciu suknyciu ax.gif
pora galiu paroditi
ai uzteks smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.