*geltona
2005 04 06, 08:59
buvau Obelėlėj, direktorė paliko labai gerą įspūdį, buvom lopšelio grupėj pasižiūrėt. užrašiau nuo 1,5 metų. nors labai tikiuosi, kad galėsiu ilgiau į darželį neleist..., eisiu ir į Eglutę pažiūrėt kurią dieną.
o nuo kada jūs leidot? kaip, jei lopšelio grupėj tokių mažiukų nebus, tik didesni (dab, pvz, 2.5 m vaikučiai)?
Mes "Obeleles" darzeli lankome jau 3 metai. Esu labai patenkinta aukletuju darbu,  muzikos mokytojos kuri kasmet parengia vaikus "Giesmiu giesmeles" ir "dainu daineles" konkursams, logopedes darbu puikiai dirba kuno kulturos pedagoge pats darzelis yra mazas bet jaukus tvarkingas jame daug renginiu
Mažulėlė
2005 04 17, 16:18
dabar mažiukai juk paaugę, rudenį jie turėtų iškeliauti į darželinę grupę, o lopšelinėje atsirastų mažiukų  beje, manau, kad vyresni vaikai kaip tik padeda mažiukui augti  jo raida greitėja, manau, prasčiau būtų, jei vyresnis eitų su mažesniais už save QUOTE(Rii @ 2005 04 06, 08:59) dėkui jums buvau Obelėlėj, direktorė paliko labai gerą įspūdį, buvom lopšelio grupėj pasižiūrėt. užrašiau nuo 1,5 metų. nors labai tikiuosi, kad galėsiu ilgiau į darželį neleist..., eisiu ir į Eglutę pažiūrėt kurią dieną. o nuo kada jūs leidot? kaip, jei lopšelio grupėj tokių mažiukų nebus, tik didesni (dab, pvz, 2.5 m vaikučiai)?
Labas vakarėlis, Mums teko garbė du metus lankyti Jonučių darželį - mokyklėlę "Obelėlė", t.y penktus, šeštus mergaitės metus, anksčiau nepriėmė, nes nebuvo vietų, nors pareiškimą buvau parašius, kai dukrai buvo vos 6 mėn.Prieš tai nuo 3 metukų vežiojau į Kauną.Kažko labai gero negaliu pasakyti, nes turiu su kuo palyginti. Labai nesimpatiška direktorė pasirodė, atrodo, kad labai jau laukia kyšių, kadangi nedavėme, tai eilė priėjo tik penktais metais. Auklėtojos visai nieko, bet ta vidinė tvarka, tai kartais taip sunervindavo: tai prailgintos grupės nėra, susiraukę, kai ateini po 18 val, tai atvedus anksčiau 8 val- nera auklėtojų, jei atejai po ligos ir neatsinesei gydytojo pazymos, isbamba.Man visa tai nepatiko, nes, kur lankem pries tai, tiesiog tokiu problemu neiskildavo.O siaip mergaitė greit priprato, auklėtojos papuolė neblogos. Šiemet girdėjau atsirado papildomas užsiėmimas- šokių būrelis, šiaip dar yra dailė ir folkloras, deja mankštų, fizinio paruošimo-nėra.Taigi tiek, jei kils dar kokių konkrečių klausimų, prašome klausti.
o gal žinot ar ten priima nuo metukų vaikus?
skaistuke
2006 05 19, 13:23
Sveikos mamytės, Šiandien buvau "Obelėlėje" ir užrašizu ten savo mažąją (2,5 m.) į šį darželį, mes tik neseniai atvykome gyventi į Kauną, todėl nelabai žinau šio miesto darželius ir jų darbo metodus, todėl labai norėčiau jūsų paprašyti, kad papasakotumėte daugiau apie šį darželį ir jo grupes.
būsima mamytė
2006 10 01, 19:02
QUOTE(skaistuke @ 2006 05 19, 14:23) Sveikos mamytės, Šiandien buvau "Obelėlėje" ir užrašizu ten savo mažąją (2,5 m.) į šį darželį, mes tik neseniai atvykome gyventi į Kauną, todėl nelabai žinau šio miesto darželius ir jų darbo metodus, todėl labai norėčiau jūsų paprašyti, kad papasakotumėte daugiau apie šį darželį ir jo grupes.  sveikutė. norėjau paklausti, ar jau šį rudenį priėmė į darželį  na manau jei tau atrašytų tai sulauktum daug skirtingų nuomonių, vieniems patinka kitiems nelabai. klausiai apie ugdymą, tai čia dirbama pagal vėrinėlio programą, tai pat įgyvendinta sveikatingumo programa. na gal jau viską žinai,aš be reikalo rašau. jei dar kas įdomu tai klausk.  aš lauksiu
mildazig
2006 12 02, 15:01
QUOTE(būsima mamytė @ 2006 10 01, 20:02) sveikutė. norėjau paklausti, ar jau šį rudenį priėmė į darželį  na manau jei tau atrašytų tai sulauktum daug skirtingų nuomonių, vieniems patinka kitiems nelabai. klausiai apie ugdymą, tai čia dirbama pagal vėrinėlio programą, tai pat įgyvendinta sveikatingumo programa. na gal jau viską žinai,aš be reikalo rašau. jei dar kas įdomu tai klausk.  aš lauksiu  Mano mažiukai jau 4 mėn. Kas galit pasaky, kada eiti darželį užrašyti ir nuo kokio amžiaus priima, mums šitas darželis prie namų. Ačiūū
būsima mamytė
2006 12 12, 19:44
QUOTE(mildazig @ 2006 12 02, 16:01) Mano mažiukai jau 4 mėn. Kas galit pasaky, kada eiti darželį užrašyti ir nuo kokio amžiaus priima, mums šitas darželis prie namų. Ačiūū  na galiu pasakyti kad keliauk dabar uzrasyti, nes kiek zinau tai eile gan ilga. nes po to veliau uzrasius gali ir nesulaukt eilutes o vaikas jau ir y mokyklele keliaus. o jei darzelis prie pat, tai patariu nueiti ir tiksliai viska issiklausineti dabar.
Kutuliukas
2006 12 12, 20:01
Nuo kada Obelėlėj didelės eilės pasidarė?
būsima mamytė
2006 12 12, 20:07
nu jo eiliu nera tik tiems kurie pareme darzeli, arba padaro remontuka grupei.
Kutuliukas
2006 12 15, 17:37
Nu kad kažkaip abejoju... Galvos neatiduočiau aišku, bet kiek teko susidurt, tai nors ir buvo perkrautos grupės, bet situacija, kad vesk nors ryt...O tėveliai ten dauguma tikrai ne tie kurie labai paremt gali.
gutukas
2007 04 29, 10:26
vasarą kelsimės gyventi į Jonučius, mažių teks perkelti į čią esantį daržą...kiek žinau čia yra 3 darželiai...1.Liepų g.2.Vasario 16-iosios.3.S.Lozoraičio...tik pavadinimų nei vieno nežinau..."Obelėlė" kurioj gatvėj randasi...gal kas galėtų pasidalinti info apie šiuos darželius...kitą savaitę žadu aplėkti visus 3 užrašyti mažių...
Tarškutė
2007 04 29, 19:02
QUOTE(gutukas @ 2007 04 29, 11:26) vasarą kelsimės gyventi į Jonučius, mažių teks perkelti į čią esantį daržą...kiek žinau čia yra 3 darželiai...1.Liepų g.2.Vasario 16-iosios.3.S.Lozoraičio...tik pavadinimų nei vieno nežinau..."Obelėlė" kurioj gatvėj randasi...gal kas galėtų pasidalinti info apie šiuos darželius...kitą savaitę žadu aplėkti visus 3 užrašyti mažių... Obelėlė, jei neklystu, yra Baršausko gatvėj, buvau kažkada savo dičkį užrašiusi
gutukas
2007 04 30, 15:42
"Obelėlė" yra ir Garliavoje.... jau ir išsiaiškinau kad "Obelėlė" yra Vasario 16-osios g.
Tarškutė
2007 05 01, 08:49
QUOTE(gutukas @ 2007 04 30, 16:42) "Obelėlė" yra ir Garliavoje.... jau ir išsiaiškinau kad "Obelėlė" yra Vasario 16-osios g.  Nu čia tai geras Du darželiai tokiu pat pavadinimu, kažkaip keista
Stiuardese
2007 05 22, 12:50
QUOTE(gutukas @ 2007 04 30, 16:42) "Obelėlė" yra ir Garliavoje.... jau ir išsiaiškinau kad "Obelėlė" yra Vasario 16-osios g.  Mano mergina ten keliaus nuo rudens
gutukas
2007 06 02, 18:23
nagi, Stiuardese, pasakok, kokį kyšį nešei kad priėmė buvot užsirašę į eilę ?
rasmyna
2007 06 21, 09:08
Aš šiandien važiuosiu užrašyti savo mažiuką į "Obelėlę", pažiūrėsiu ką ir kaip ten kalba direktorė  . Mergaitė jau eina į darželį Kaune, tad turėsiu su kuo palyginti
rasmyna
2007 07 10, 08:19
Tai va, užrašiau sūnutį į darželį  . Direktorė pasirodė tikrai maloni. Lopšelio grupių ten nėra, priima tik nuo trijų metų.Savo mažių užrašiau nuo trijų su puse.Darželis orientuotas daugiau į sportinę veiklą (ant sienų gausu diplomų už gerus sportinius pasiekimus).Manau kad mano nenuoramai tiks  .
Mažulėlė
2007 07 10, 13:30
QUOTE(Crazy @ 2007 05 01, 09:49) Nu čia tai geras Du darželiai tokiu pat pavadinimu, kažkaip keista Jau čia tema kad sumaišyta  neina suprasti, apie kokį darželį kalbama  Viena Obelėlė yra Kaune-Baršausko gatvėje, o kita - Garliavoje Papildyta:QUOTE(rasmyna @ 2007 07 10, 09:19) Tai va, užrašiau sūnutį į darželį  . Direktorė pasirodė tikrai maloni. Lopšelio grupių ten nėra, priima tik nuo trijų metų.Savo mažių užrašiau nuo trijų su puse.Darželis orientuotas daugiau į sportinę veiklą (ant sienų gausu diplomų už gerus sportinius pasiekimus).Manau kad mano nenuoramai tiks  . O čia apie kurį darželį kalbat? Nes Baršausko gatvėj iki šiol lopšelis tai buvo
rasmyna
2007 07 28, 08:11
Čia aš apie Jonučių darželį-mokyklėlę (Garliavoje).
QUOTE(rasmyna @ 2007 07 28, 08:11) Čia aš apie Jonučių darželį-mokyklėlę (Garliavoje).  Na ši tema apie L/d "Obelėlė " Kaune, Baršausko g. Bent taip parašyta temos pavadinime. Mamkos neklaidinkit  , nes tikrai tuoj bus sunku suprast apie ką kalba eina
sveikos,gal yra daugiau nuomoniu apie sita darzeli?
man taip įdomu atsiliepimai čipse o tu leisi į šitą darželį?
QUOTE(zlt @ 2008 08 25, 16:08) man taip įdomu atsiliepimai čipse o tu leisi į šitą darželį? tai jau eisim,siaip kiek maciau tai jokiu nusiskundimu neturiu.ir direktore maloni,pasiskambina jei kas ne taip..na priekiastu nera,ziuresim kaip grupeje bus. todel ir klausiu kitu mamu,gal kas ka pasakys?
mes irgi eisim, man direktorė irgi labai patiko, maloni pasirodė. mano draugė dukrą vedė į šitą darželį, tai labai patenkinta buvo. o jūs kur į lopšelį, ar į darželį
QUOTE(zlt @ 2008 08 25, 16:17) mes irgi eisim, man direktorė irgi labai patiko, maloni pasirodė. mano draugė dukrą vedė į šitą darželį, tai labai patenkinta buvo. o jūs kur į lopšelį, ar į darželį i lopseli tik,todle ir baiminuos nes man ji dar tokia maza  man viena dirbusi moteris irgi gerai atsiliepe apie sita darzeli..nes rinkausi is 3 ten salia..
mamytės gal kas galėtumet ką nord papasakoti apie šio darželio auklėtoją jolantą
QUOTE(zlt @ 2008 09 23, 15:02) mamytės gal kas galėtumet ką nord papasakoti apie šio darželio auklėtoją jolantą lopselio?
feja777
2008 09 24, 20:47
Sveikos, noreciau ir as pabandyt uzrasyt dukryte i sita darzeli, gyvenam netoli barsausko gatves bet jokio darzelio ten nepastebejau, suzinojau tik is sio forumo, gal galit tiksliau nupasakot kur jis randas
QUOTE(feja777 @ 2008 09 24, 21:47) Sveikos, noreciau ir as pabandyt uzrasyt dukryte i sita darzeli, gyvenam netoli barsausko gatves bet jokio darzelio ten nepastebejau, suzinojau tik is sio forumo, gal galit tiksliau nupasakot kur jis randas  kad ten vietoj net 3 darzeliai yra barsausko gatveje salia molo yra namo pirmas aukstas nudazytas raudonai.ten skudurynas,dantistas,sukneliu nuoma..tai uz to namo kokia 100m yra darzeliai 2
feja777
2008 09 26, 11:49
Aciu, lyg ir paaiskejo kur ieskot  , reiks pabandyt ten dukryte uzrasyt, esu uzrasius i ciauskuti, bet tiek blogu atsiliepimu apie ta darzeli prisiskaiciau
QUOTE(Čipse @ 2008 09 23, 17:52) lopšelio
QUOTE(feja777 @ 2008 09 26, 12:49) Aciu, lyg ir paaiskejo kur ieskot  , reiks pabandyt ten dukryte uzrasyt, esu uzrasius i ciauskuti, bet tiek blogu atsiliepimu apie ta darzeli prisiskaiciau  NET NZN KUR TAS CIAUSKUTIS QUOTE(zlt @ 2008 09 26, 19:00) as tai neturiu nusiskundimu,apart to,kad praktiskai visai neina i lauka..
QUOTE(odette @ 2008 09 23, 16:02) mamytės gal kas galėtumet ką nord papasakoti apie šio darželio auklėtoją jolantą O šitą auklėtoją mes labai puikiai pažįstame. Daugiau niekada nenorėčiau kad mano vaikutis lankytų jos grupę.  Auklėtoja Loreta ir šeimininkutė labai malonios ir nusiskundimų apie jas niekada nebūdavo,  o Jolanta labai nemaloniai elgiasi, gal jai nemielas jos darbas
labai tau ačiū linka3 kad parašei, gal galėtum truputėlį daugiau papasakoti apie ją
mildazig
2008 10 22, 09:22
QUOTE(odette @ 2008 10 22, 08:57) labai tau ačiū linka3 kad parašei, gal galėtum truputėlį daugiau papasakoti apie ją  Sveikos mamytes, neisivaizduoju apie ka Jus diskutuojat. Toje grupėje dirba šeimininkutė, auklėtoja Jolanta ir auklėtoja Laimutė, o ne kazkokia Loreta:) Kaip tik mano maziukas lanko šią grupę ir aš tikrai esu patenkinta auklėtoja Jolanta. Kaip pastebėjau yra tokių mamų, kurios pačios yra savaime konfliktinės. Auklėtojos yra tikrai labai geros mazylių grupėj
paprasčiausiai įdomūs atsiliepimai ir viskas, ar negali mamos turėti savo nuomonės
QUOTE(mildazig @ 2008 10 22, 10:22) Sveikos mamytes, neisivaizduoju apie ka Jus diskutuojat. Toje grupėje dirba šeimininkutė, auklėtoja Jolanta ir auklėtoja Laimutė, o ne kazkokia Loreta:) Kaip tik mano maziukas lanko šią grupę ir aš tikrai esu patenkinta auklėtoja Jolanta. Kaip pastebėjau yra tokių mamų, kurios pačios yra savaime konfliktinės. Auklėtojos yra tikrai labai geros mazylių grupėj  as dabar irgi skaitau ir jau pradejau galvoti,kad cia as aukletoju vardu nezinau tikrai nusiskundimu jokiu neturiu.o ir reikalauti is ju riekia proto ribose,visgi dirba su mazais vaikuciais,ju daug,o jos tik dvi.  vaikai visada perrengti,pavalge,su jais uzsiimama,uzpakaliai nuvalyti,nera murzini.sventes buna,darbelius rodo,ko dar reikalauti?
QUOTE(Čipse @ 2008 10 22, 20:23) vaikai visada perrengti,pavalge,su jais uzsiimama,uzpakaliai nuvalyti,nera murzini.sventes buna,darbelius rodo,ko dar reikalauti? visiškai tau čipse pritariu,  o kas dėl vardų tai gal mamytė senokai vedė ir neprisimena tų vardų ir tiek
Zemaiciuke
2009 03 03, 19:06
o as i si darzeli daugiau gyvenime savo jokio vaiko nevesiu ir draugams pasakysiu. kad direktore maloni ir puiki sutinku, bet apie aukletojas to nepasakyciau. jei ateini vakare is lopselio grupes pasiimti vaikucio kuriam vos 1.10 metu ir matai ka vaikas valge pusryciams, kad nereikia pizamos pietu miegui nes neturi laiko kada vaikuti perrengti ir isvis nieko ten nereikia. o kai vyras pareikalavo kad vaikui pasisiavus butu nuvalytas uzpakaliukas, buvo isvadintas pedofilu ir psichiskai nesveiku, nes mergaites uzpakaliuku domisi. apie si ivyki zino ir direktore. jei netikit galit pacios pasiklausti
o tai kuri auklėtoja čia taip išvadino?
Zemaiciuke
2009 03 03, 19:13
jei neklystu jos vardas Laima, na tokia tamsi auksta su akinukais
o tai kada čia taip buvo?
Zemaiciuke
2009 03 03, 19:21
na jei manes atmintis neapgauna tai 2005 spalio menesi. nuo rugsejo pirmos palankem ir jau lapkricio pradzioje perejom i kita darzeli, "biednesni" bet prieziuros atzvilgiu geresni.  labai gailejausi kad iskart ten nevedziau, o dar du menesius vaika traumavau.
o man jinai tai visai nieko, man ji faina aš neturiu nusiskundim tikrai net neįsivaizdavau kad taipo gali būti
Zemaiciuke
2009 03 03, 19:39
reiskia jums pasiseke arba pagaliau truputi pasikeite, nes kai mes nuejom pas direktore tai ji paminejo kad panasus konfliktas su ta aukletoja yra buves ir kad rimtai pasikalbes ir itikinejo kad darzelio nekeistume. na tiesiog aciu dievui kad dabar viskas jau gerai. kazkaip vis tas posakis mintyse man skamba :jusu vyras psichiskai nesveikas, pedofilas", po siai dienai zeidzia. nes gavosi taip, kad jei kovoji uz savo vaika, pasidarai psichiniu ligoniu. dziaugiuosi kad kitom mamon neteko su tuo susidurti na o jums tada sekmes
gal pasikeitė, nes vistik nemažai laiko jau praėjo, bet aš tai labai džiaugiuosi šita auklėtoja o į kokį dabar einat
Zemaiciuke
2009 03 03, 19:49
i l/d. "eglute", ir esame labai patenkinti ir "psichiskai sveiki"
|
|