Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Eiguliai: Vyturėlis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2
Tarškutė
Labas, Gutuk, raso tau mamyte, kurios sunelis lanko "Vytureli", patikek, apie ji tikrai puikus atsiliepimai. Juo labiau, kad ten priima visus vaikucius!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mano sunutis ji pradejo lankyti nuo2.4metuku, dukrytei kito darzelio net nesiruosiu ieskoti. Apie "Gandriuka" zinau tiek, kad gyvenime niekam nepatarciau ten leisti savo atzalu. As, beje, irgi is Eiguliu, gyvenu prie Topolio, gali del smulkesnes informacijos parasyti man i elektronini pasta. biggrin.gif
Tarškutė
biggrin.gif Oi, miegeli, smagu, kad neisizeidei!! clap.gif Matai, mano vaikas eina i "Vytureli", ten aplinka super. Mes irgi renkam i grupes fonda, bet is ju aukletojos perka viska, ko reikia metu eigoje. Tiesa, rugsejo pradzioj sumetem po kelis litus vaiku priemonems, tai iki kitu metu ramu!
Voverė
Mamos, prašom daugiau papasakokit apie šį darželį, gal labiau domintų konkrečios auklėtojos. Viena mamytė manęs prašė pasidomėti, ji veda savo berniuką į šį darželį ir labai yra nusivylusi. Ačiū.
Tarškutė
QUOTE(Giedrė @ 2005 07 02, 14:28)
Mamos, prašom daugiau papasakokit apie šį darželį, gal labiau domintų konkrečios auklėtojos.  Viena mamytė manęs prašė pasidomėti, ji veda savo berniuką į šį darželį ir labai yra nusivylusi. Ačiū.
*

Būtų labai smalsu sužinoti, kiek vaikiukui metų, nes aš tai tikrai tuo darželiu patenkinta drinks_cheers.gif Bet,žinoma, auklėtojų yra visokių ir visur, aš kalbu apskritai apie darželį ir tvarką.Bet aišku, kad nebūtinai visiems jis turi būti superinis doh.gif mirksiukas.gif
Voverė
QUOTE(Crazy @ 2005 07 03, 08:11)
Būtų labai smalsu sužinoti, kiek vaikiukui metų, nes aš tai tikrai tuo darželiu patenkinta drinks_cheers.gif Bet,žinoma, auklėtojų yra visokių ir visur, aš kalbu apskritai apie darželį ir tvarką.Bet aišku, kad nebūtinai visiems jis turi būti superinis doh.gif  mirksiukas.gif
*

Jam berods dabar penkeri ir jų auklėtojos vienos vardas yra Palma. Aš esu tokios nuomonės, nėra blogo darželio, yra blogos auklėtojos. Tai ir domiuosi užtai. smile.gif
Tarškutė
QUOTE(Giedrė @ 2005 07 05, 22:30)
Jam berods  dabar penkeri ir jų auklėtojos vienos vardas yra Palma. Aš esu tokios nuomonės, nėra blogo darželio, yra blogos auklėtojos. Tai ir domiuosi užtai. smile.gif
*

blink.gif g.gif
Mano vaikui irgi penki, bet tikrai ne toks auklėtojos vardas schmoll.gif Tai gali sužinoti, kaip grupė vadinasi?
benux
Sveikutės.Nuo rudens leisiu savo dičkį į šį darželį, tai išties labai įdomu sužinot apie jį iš mamyčių.
Ar yra kokių papildomų ugdymo būrelių?Kaip maistas?
Tarškutė
QUOTE(benux @ 2005 07 11, 08:41)
Sveikutės.Nuo rudens leisiu savo dičkį į šį darželį, tai išties labai įdomu sužinot apie jį iš mamyčių.
Ar yra kokių papildomų ugdymo būrelių?Kaip maistas?
*

Maistas tikrai super mirksiukas.gif Mebent reorganizuos visas ugdymoįstaigas ir maistas bus teikiamas centralizuotai cry.gif
Mano sūnus lankė šokių būrelį, yra dailės būrelis,vaikus veda karta per savaitę į baseiną, kuris yra darželyje, kol kas už jį papildomo mokesčio nėra drinks_cheers.gif
benux
Tai, tikiuosi, bus gerai thumbup.gif
O, beje, į tą komisiją kiekvienais metais reikia eiti, ar tik naujokams?
Tarškutė
QUOTE(benux @ 2005 07 11, 16:03)
Tai, tikiuosi, bus gerai thumbup.gif
O, beje, į tą komisiją kiekvienais metais reikia eiti, ar tik naujokams?
*

Berods, tik naujokams g.gif
rosenda
QUOTE(Crazy @ 2005 07 12, 09:32)
Berods, tik naujokams g.gif
*

Kas per komisija?
Ir kaip i ji patekti?Ar su vokeliu ar eileje reikia laukti,jei eileje tai kiek ilgai?
AS noreciau i lopseli,mano dukrytei1,4 met,ir nesioja akinukus.Tai butu labai gerai jai manau.Noreciau koki spali ar lapkriti pradeti leisti,kazin ar realu?Ir dar idomu ar darzelis veikia vasara?

Labai dekinga busiu uz atsakyma mamytes wub.gif
akvilyte
[quote=rosenda,2005 07 15, 12:01]
Kas per komisija?
Ir kaip i ji patekti?Ar su vokeliu ar eileje reikia laukti,jei eileje tai kiek ilgai?
AS noreciau i lopseli,mano dukrytei1,4 met,ir nesioja akinukus.Tai butu labai gerai jai manau.Noreciau koki spali ar lapkriti pradeti leisti,kazin ar realu?Ir dar idomu ar darzelis veikia vasara?
nuo keli metu ten priima?
Tarškutė
QUOTE(rosenda @ 2005 07 15, 13:01)
Kas per komisija?

Labai dekinga busiu uz atsakyma mamytes wub.gif
*

Šiaip tai į šį darželį priima nuo dviejų su puse, nebent kas nors pasikeitė.Komisija yra vietoje ir jokių vokelių nereikia.Kadangi dukrytė su akinukais, tais jums pirmenybė, tiesiog siūlau nueiti ir pasikalbėti su direktore, ji tkrai maloni moteris ir viską nuosekliai paaiškins drinks_cheers.gif Mano sūnus irgi su akiniais, kadangi, tai specializuotas akyčių daelis, tai pirmenybė vaikučiams, kurie turi problemų su akytėmis smile.gif Darželis pradės dirbti nuo rugpjūčio pab., įprasatai darželis nedirba tik rugpjūčio mėn., tik šiemet buvo išimtis ir nedirba du mėnesius thumbup.gif
benux
Esu labai, labai patenkinta darželiu biggrin.gif Ir mano vyrukas su mielu noru eina.
Tarškutė
QUOTE(benux @ 2005 12 26, 20:37)
Esu labai, labai patenkinta darželiu biggrin.gif Ir mano vyrukas su mielu noru eina.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
benux
Ar yra dar mamų, kurių vaikai lanko šį darželį?Kokia jūsų nuomonė apie jį?
Martini
QUOTE(benux @ 2006 06 03, 21:34)
Ar yra dar mamų, kurių vaikai lanko šį darželį?Kokia jūsų nuomonė apie jį?
*

gera gera nuomonė - juk mūsų vyrukai tą pačia grupę lanko tongue.gif lotuliukas.gif
doma.
o kiek kainuoja per menesi? girdejau kad brangus sis darzelis.
Martini
QUOTE(doma. @ 2006 06 22, 14:32)
*

140lt, nes jis specializuotas vaikučiams, turintiems regėjimo sutrikimų. Nemažai yra ir sveikų vaikų, bet mokestis nesiskiria mirksiukas.gif . Nors iš tikrųjų, negaila tu kelių dešimčių litų daugiau, nes veiklos darželyje tikrai daug, dirba masažistas, logopedė, yra beseinėlis thumbup.gif ir maistas geras...
Dzordza
QUOTE(Martini @ 2006 06 28, 10:01)
140lt, nes jis specializuotas vaikučiams, turintiems regėjimo sutrikimų. Nemažai yra ir sveikų vaikų, bet mokestis nesiskiria mirksiukas.gif . Nors iš tikrųjų, negaila tu kelių dešimčių litų daugiau, nes veiklos darželyje tikrai daug, dirba masažistas, logopedė, yra beseinėlis thumbup.gif ir maistas geras...
*

O ka reiskia "specializuotas, turintiems regejimo sutrikimu"?
kuom jis skiriasi nuo paprastu?

na suprantu baseinelis, masaziste, logopedas, cia tai privalumai, tik ar visi vaikai juos gauna, ar tik tie, kuriems yra reikalinga ?
benux
QUOTE(Martini @ 2006 06 13, 22:59)
gera gera nuomonė - juk mūsų vyrukai tą pačia grupę lanko  tongue.gif  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif ot geras
Papildyta:
QUOTE(Dzordza @ 2006 07 02, 10:07)

na suprantu baseinelis, masaziste, logopedas, cia tai privalumai, tik ar visi vaikai juos gauna, ar tik tie, kuriems yra reikalinga ?
*

nueini pas vaikų gydytoją, tas parašo, kad reikia ir viskas... ax.gif
Tarškutė
QUOTE(doma. @ 2006 06 22, 14:32)
*

Apie 140 4u.gif

*

Tai reiškia, kad vaikas turi problemų su akytėmis, pvz., mano sūnus žvairuoja. Kažkuri minėjo, kad nueini pas gyd. ir parašo pažymą, na, nemanau, kad taip prasisuksi, pačiame darželyje irgi tikrina regėjimą ir siūlo, jei reikia pratimus, mankštas.Beje, pirmus metus mes net nemokėjo už darželį, nes sūnaus problema buvo įvardinta gana sunkia, bet po to viskas pagerėjo, tai dar mokam. Nuo pavasario leisiu ten ir savo mažąją, nors ji kol kas jokių problemų neturi mirksiukas.gif
Papildyta:
*

Lopšelinukai į baseiną neina biggrin.gif O spec. mankštos daromos tiems, kuriems reikia mirksiukas.gif
spylka
sveikos noriu paklaust ar i sita darzeli priima vaikucius su judejimo negalia? man minejo kad kazkur prie topolio toks yra , ir taip pat yra baseinas, tai as beskaitydama galvoju gal sitas cia? g.gif labai aciu uz atsakyma aciuks.gif
vanesax
QUOTE(spylka @ 2006 08 08, 21:38)
sveikos noriu paklaust ar i sita darzeli priima vaikucius su judejimo negalia? man minejo kad kazkur prie topolio toks yra , ir taip pat yra baseinas, tai as beskaitydama galvoju gal sitas cia? g.gif labai aciu uz atsakyma  aciuks.gif
*

Ne, ne šitas mirksiukas.gif Jis šalia, kitoj kelio pusėj.
Tarškutė
QUOTE(spylka @ 2006 08 08, 22:38)
sveikos noriu paklaust ar i sita darzeli priima vaikucius su judejimo negalia? man minejo kad kazkur prie topolio toks yra , ir taip pat yra baseinas, tai as beskaitydama galvoju gal sitas cia? g.gif labai aciu uz atsakyma  aciuks.gif
*

Su tokiom problemom vaikučiai lanko "Spindulėlį", jis, kaip jau minėjo, kitoje "Vyturėlio" pusėje mirksiukas.gif
spylka
aciu uz info 4u.gif
laurapas
Sveikos mamos! Mano vaikas nuo lopselio jau lanko si darzeli. Gyvenam tolokai nuo jo, taciau vaikas nuo mazens su akinukais ir jam reikalingos specialios manksteles, taigi jau treti metai kaip lankysim. Esu tikrai patenkinta, nes sulaukem ir rezultatu: regejimas taisosi biggrin.gif Kai vaikas tik pradejo lankyti lopselio grupe tai buvo sunkoka, nenorejo eiti, nes aukletojos pas pacius maziausius buvo gerokai pagyvenusios, viena pensininke, kita netoli jos, tai dziaugemes auklyte (seimininke) kuri buvo jauna ir padedavo kuom galedavo nors jai tai kaip ir nepriklause(aprengti ir pan). Kiek zinau dabar sioj grupei yra ir viena jauna aukletoja.
Perejus i darzelio grupe padetis pasikeite, neturim jokiu problemu su lankymu. Aukletojos nuostabios, veiklos netruksta, grazi ir priziurima aplinka.
Beje kai nuejau del priemimo, net nustebau kaip maloniai buvau sutikta ir informuota. Pasakius kad vaikas turi regos problemu iskarto buvom itraukti i sarasus ir niekam nieko nereikejo "duoti". Pasake kada galim pradeti lankyti ir viskas.
Martini
"Vyturėlio" puslapis mirksiukas.gif
Tarškutė
O mums patiko ir vyresnės auklėtojos lopšely, ypač Danutė, o šeimininkutė ir dabar ta pati drinks_cheers.gif thumbup.gif
Tarškutė
Įdomu, ar yra dar lankančių šį darželį g.gif

Gal kam pravers

2007 Balandžio 18 d.
SKUBI INFORMACIJA DĖL VAIKŲ PRIĖMIMO NUO 2007 m. RUGSĖJO MĖNESIO!

Vaikų priėmimas į lopšelį - darželį "Vyturėlis" vyks 2007-06-05 nuo 8.00 val.

Į komisiją būtina atvykti su vaiku ir turėti vaiko sveikatos pažymėjimą Forma Nr. 027-1/a bei dokumentus apie šeimos sudėtį ir socialinę padėtį dėl lengvatos ir pirmenybės nustatymo.

Administracija
ivory
o į lopšelį nuo kokio amžiaus priima? į darželį kaip supratau nuo 2,5m. o reikia iš anksto satotis į eilę? nes kai kur jau vos gimus vaikui reikia užsirašyti į eilę, kad gautum vietą. o kaip yra čia?prieš kiek laiko reikia užsiraštyi? 4u.gif
Jurgitar
QUOTE(ivory @ 2007 05 17, 10:04)
o į lopšelį nuo kokio amžiaus priima? į darželį kaip supratau nuo 2,5m. o reikia iš anksto satotis į eilę? nes kai kur jau vos gimus vaikui reikia užsirašyti į eilę, kad gautum vietą. o kaip yra čia?prieš kiek laiko reikia užsiraštyi? 4u.gif
*

Kuo anksčiau, tuo geriau.
ivory
QUOTE(Jurgitar @ 2007 05 17, 14:46)
Kuo anksčiau, tuo geriau.
*

tai prieš metus neperanksti? g.gif
Jurgitar
QUOTE(ivory @ 2007 05 17, 20:04)
tai prieš metus neperanksti?  g.gif
*

Tikrai neperanksti.
juliux
Sveikos mamytės, labai noriu pasidalnti savo įspūdžiais apie šį darželį. Aš juo sužavėta: graži, tvarkinga aplinka, kuri nuolat tvarkoma. Viduje švaru, šilta ir jauku. Labai malonios ir paslaugios auklytės, seselės. Net valytoja ir ta visada nusišypso, visada pakalbina. Vedėja nuolat domisi kaip sekasi mano mažiui. Aš dar tokio personalo niekur nemačiau. Nė viename darželyje, kuriuos mes apėjome, mumis taip niekas nesirūpino kaip čia. Tai tiesiog fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Tarškutė
QUOTE(juliux @ 2007 10 23, 21:28)
Sveikos mamytės, labai noriu pasidalnti savo įspūdžiais apie šį darželį.  Aš juo  sužavėta: graži, tvarkinga aplinka, kuri nuolat tvarkoma. Viduje švaru, šilta  ir jauku. Labai malonios ir paslaugios auklytės, seselės. Net valytoja ir ta visada nusišypso, visada pakalbina. Vedėja nuolat domisi kaip sekasi mano mažiui. Aš dar tokio personalo niekur nemačiau. Nė viename darželyje, kuriuos mes apėjome, mumis taip niekas nesirūpino kaip čia. Tai tiesiog fantastika thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
liumcikas
gavom pakvietima i sy darzely ir sudvejojau pakolas as namuose ir planavau su darzu bendrauti nuo rudens, o daba net pasimeciau nezinau ne ka daryti, bandem praita rudeny eiti i kita darzely visai nepasiseke asaros krokodilo men paejom neatlaike nervai ir nebevedziau as jo daugiau..
o daba sakau gal reiktu bandyti ,bet kazkaip sudvejojau ar kas pasikeis dar prabuvus namuose pusmety? gal nebereikes tiek mamos?gal nores jau vaiku?nes pakolkas didelis kiekis vaiku jam nekele susizavejimo
Lolija
QUOTE(liumcikas @ 2009 01 16, 15:35)
gal nores jau vaiku?nes pakolkas didelis kiekis vaiku jam nekele susizavejimo
*

girdėjau šitam darželyje labai mažos vaikų grupės thumbup.gif
elifė
o tos mamytės kurių vaikiukai ten lanko, ar nešėt vedėjai ką nors? blush2.gif nu jei vaikutis turi akučių problemų ar ir taip priims ax.gif
PASmane
QUOTE(elifė @ 2009 01 27, 15:36)
o tos mamytės kurių vaikiukai ten lanko, ar nešėt vedėjai ką nors? blush2.gif nu jei vaikutis turi akučių problemų ar ir taip priims ax.gif
*

JEI BUS VIETŲ-TIKRAI PRIIMS mirksiukas.gif ,NIEKO NEŠTI NEREIKIA(NEBENT PATI TAIP NORITE biggrin.gif ). LABAI thumbup.gif MALONI DIREKTORĖ wub.gif
Eglioske
Sveikos mamytės,

Norėjau pasiteirauti ar sveikam vaikui yra galimybė patekti į šį darželį?

Norna
QUOTE(Eglioske @ 2009 01 29, 16:10)
Sveikos mamytės,

*

Maza tikimybe, bet vilties suteikia 4u.gif
Eglioske
Bet savo puslapyje jie rašo, kad ši ikimokyklinė įstaiga skirta vaikams, turintiems regėjimo ir kompleksinių sutrikimų bei sveikiems. Tai gal yra įvairių grupių?
PASmane
QUOTE(Eglioske @ 2009 01 30, 11:32)
Bet savo puslapyje jie rašo, kad ši ikimokyklinė įstaiga skirta vaikams, turintiems regėjimo ir kompleksinių sutrikimų bei sveikiems. Tai gal yra įvairių grupių?
*

DARŽELĮ LANKO VAIKUČIAI IR SU REGĖJIMO SUTRIKIMAIS,IR BE JŲ. ax.gif Į JOKIAS SPEC. GRUPES JIE NESKIRSTOMI. GRUPĖSE VAIKUČIAI PAGAL AMŽIŲ mirksiukas.gif IR VISI UGDOMI BENDRAI smile.gif.(SKIRTUMAS,TIK TAS,KAD VAIKUČIAMS SU AKINUKAIS VEDAMOS SPEC. MANKŠTELĖS(ATSKIRAME KABINETE)).
Eglioske
QUOTE(PASmane @ 2009 01 30, 20:24)
DARŽELĮ LANKO VAIKUČIAI IR SU REGĖJIMO SUTRIKIMAIS,IR BE JŲ.  ax.gif Į JOKIAS SPEC. GRUPES JIE NESKIRSTOMI. GRUPĖSE VAIKUČIAI PAGAL AMŽIŲ mirksiukas.gif IR VISI UGDOMI BENDRAI smile.gif.(SKIRTUMAS,TIK TAS,KAD VAIKUČIAMS SU AKINUKAIS VEDAMOS SPEC. MANKŠTELĖS(ATSKIRAME KABINETE)).
*

Labai dėkui už atsakymą rolleyes.gif . Bandysim kaip nors patekti ax.gif
Eglyte
Lopselio gruper mazos, o darzelinoku, jau normalios. mano vyresnele labai dziaugesi, kai pradejo eiti i sita darzely, kad mazai vaiku, nebudavo jokiu problemu su palikimu ir dabar jei suserga, vis klausineja kada vel eis i darzeli thumbup.gif
tikiuosi, kad maze ten priims.
gal zinot kada galima kreiptis del sarasu ptavrinimo ir info ar pakliuvom i sarasus ax.gif
Tarškutė
QUOTE(elifė @ 2009 01 27, 14:36)
*

Ne, pirmas tuėjo problemų su akytė, o dukrą priėmė, nes sesutes ir broliukus priima, jei tik yra laisvų vietų smile.gif

QUOTE(Eglioske @ 2009 01 29, 15:10)
Sveikos mamytės,

*

Yra, nors nepasakyčiau, kad didelė rolleyes.gif
QUOTE(Eglioske @ 2009 01 30, 10:32)
*

Visi integruoti mirksiukas.gif

QUOTE(Eglyte @ 2009 02 12, 12:31)
Lopselio gruper mazos, o darzelinoku, jau normalios. mano vyresnele labai dziaugesi, kai pradejo eiti i sita darzely, kad mazai vaiku, nebudavo jokiu problemu su palikimu ir dabar jei suserga, vis klausineja kada vel eis i darzeli  thumbup.gif
tikiuosi, kad maze ten priims.
gal zinot kada galima kreiptis del sarasu ptavrinimo ir info ar pakliuvom i sarasus  ax.gif
*

Na, ir darželio grupės juk nedidelės, 18 vaikų juk nėra daug,daug kur virš 20, o jūs neškit prašymą būtinai, kol Emilija lanko, tai tikrai ir mažiukę priims mirksiukas.gif Beje, mūsų mergytės toje pačioje grupėje wub.gif
astaSL
laba diena. pradės ir mano vienas berniūkštis lankyti šį darželį, kai išsikapstysim iš ligų smile.gif gal galit pasakyt ką nors apie trimečių grupę? nuo rudens jau ir mažasis pradės į lopšelį eiti smile.gif
keičiam darželį, nes nerealu, kad vaikas sveikas tik 3 dienas į mėnesį ir suserga ne užkrečiamom ligom, o paprastu peršalimu g.gif
Eglyte
QUOTE(Crazy @ 2009 02 14, 13:09)
Na, ir darželio grupės juk nedidelės, 18 vaikų juk nėra daug,daug kur virš 20, o jūs neškit prašymą būtinai, kol Emilija lanko, tai tikrai ir mažiukę priims mirksiukas.gif Beje, mūsų mergytės toje pačioje grupėje wub.gif
*

na gal ir nera dideles, nesidomejau kaip kituose darzeliuose.
as jau pries metus nunesus prasyma, bet vistiek neramu, o jei nepriims mazosios teks ieskoti kito darzelio, o prasyma tik i sita padave unsure.gif
o rudeni jau ir i draba reiks grizti, nebus kada uzsiimti darzeliu ieskojimu, o vasara daugumas darzeliu uzsidaro vasarai.
smėliukė
O kaip svarbiausias klausimas - vaiku regejimas - ar pasitase? Kokie rezultatai? Turim keisti darzeli del regejimo sutrikimo (nors veziot mums laaabai toli reiks), tai labai svarbu kiek uzsiima su vaiku akytemis. ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.