na cia ne eiguliu rajone, bet visai salimais, netoli maksimos yra lopselis- darzelis svirnelis, tai va kaip tik jame siandien ir uzrasem savo vaika. rudeni zadam jau eiti, gal kas girdejote apie ji ka nors?
QUOTE(spurgele @ 2005 01 07, 22:02) na cia ne eiguliu rajone, bet visai salimais, netoli maksimos yra lopselis- darzelis svirnelis, tai va kaip tik jame siandien ir uzrasem savo vaika. rudeni zadam jau eiti, gal kas girdejote apie ji ka nors? Mano vyriausias eina i sita darzeli ir nuo birzelio maziuka leisim Nusiskundimu per daug neturiu. Tvarkinga tiek aplinka tiek ir vidus. Aukletojos neblogos,maistas irgi visai nieko(specialiai vis nueidavau kai vaikuciams pietus budavo tai neturejau prie ko prikibt klausk kas domina atsakysiu
nu va ir as del tos rinkliavos, va tam Svirneli kur zadam leisti tai man sake, kad i pusmeti po desim litu renka is teveliu, o cia ziuriu raso tokias kainas
Jumi, o tai tu bureliu yra isvis ar ne? nes man tai nieko neminejo apie juos QUOTE(spurgele @ 2005 01 29, 08:47) nu va ir as del tos rinkliavos, va tam Svirneli kur zadam leisti tai man sake, kad i pusmeti po desim litu renka is teveliu, o cia ziuriu raso tokias kainas Jumi, o tai tu bureliu yra isvis ar ne? nes man tai nieko neminejo apie juos yra tu bureliu O del rinkliavu...apie supynems renkamus pinigelius ir dar kazka darzeliui... Mano vaiko grupej vienas tevelis neprasytas atnese magnetola,kitas elektrini sildytuva. Juk saviems vaikams. O jei ir renka ka tai bent jau matos rezultatai. Is tu pinigeliu daromi remontai,perkama patalyne ir pan. Sakau tik tai ka matau pati. Nemanau,kad labai jau daug tu pinigeliu surenkama. Juk daug seimu neisgali tu pinigu sumoketi ir ju nepriversi jei neturi. O vaikuciai tikrai gerokai viska gadina taigi daug ka reikia atnaujinti kasmet
Mes pabėgome iš šalia esančio "Kodėlčiuko" ir aš patenkinta šituo darželiu, auklėtojos
Pradedam galvot apie darželį
Svirnelis yra visai netoli. Tik iš išorės tai jis man nelabai kaip atrodo QUOTE(vikaliu @ 2006 03 18, 15:28) Pradedam galvot apie darželį Svirnelis yra visai netoli. Tik iš išorės tai jis man nelabai kaip atrodo O kodel isore nepatinka. Zaidimams vietos daug,visi like nuo seniau zaidimai nesuluze tvarkingi,dabar vienoj pusej ir medine ciuozyne pastate. Grupes maciau dvi. Abiejos visai jaukios bet tai kaip atrodys grupe labiau nuo aukletoju ir tevu priklauso. Aukletojos bent jau mazojo fantastiskos!!! O kiek girdejau ir paruosiamuku mokytojos labai fainos Man butent erdve lauke patiko. Minetas kodelciukas gal ir geresnis bet vietos zaidimams QUOTE(vikaliu @ 2006 03 18, 13:28) Pradedam galvot apie darželį Svirnelis yra visai netoli. Tik iš išorės tai jis man nelabai kaip atrodo Mano didysis šitą darželį lankė, kol gyvenom Kaune. Jam labai patiko Aš šitam darželiui labai didelę nostalgiją jaučiu, nes pati jį lankiau QUOTE(Anerii @ 2006 04 07, 16:23) Zaidimams vietos daug,visi like nuo seniau zaidimai nesuluze tvarkingi,dabar vienoj pusej ir medine ciuozyne pastate. O kiek girdejau ir paruosiamuku mokytojos labai fainos QUOTE(aisteba @ 2006 04 14, 11:43) Mano didysis šitą darželį lankė, kol gyvenom Kaune. Jam labai patiko Dėkui už išsakytą nuomonę Dar turim laiko pagalvot. Reiks užeit į vidų apsižiūrėt, pašnekėt. Tik man šalia esantis, berods "Kodėlčiukas" , iš lauko pasirodė fainesnis, tvarkingesnis. Gal klaidingą nuomonę susidariau. Juk ne išorė svarbu, o kaip vaikas tenai jausis. O prieš kiek laiko ėjot tartis dėl darželio?
vikaliu, jei tu galvoji leisti i lopšelio grupę, tau reikėtų paskubėti, nes dažniausiai darželiuose būna tik po vieną tokio amžiaus vaikų grupę.Sėkmės
QUOTE(Dute @ 2006 04 25, 09:15) vikaliu, jei tu galvoji leisti i lopšelio grupę, tau reikėtų paskubėti, nes dažniausiai darželiuose būna tik po vieną tokio amžiaus vaikų grupę. Na iki 2 metų tai dar neleisiu
Šiaip lopšelio grupėje vaikai iki ~3m. Kitą rudenį tavo mažoji turėtų eiti į darželio grupę
na darzelis is isores tikrai ne kox...
as tai nepatarciau sio darzelio, mano vaikelis eina i lopselinuku grupe, tai amziais serga, nes sis darzelis savaitinis, tai kai kurie vaikuciai cia sedi nuo pirmadienio iki penktadienio su snargliais nutysusiais, tai ir apkrecia kitus vaikus...
nuo 3 metuku pradesiu ieskoti geresnio darzelio , o jei nerasiu tai isvis nevesiu . vaiko sveikata brangesne...
Veriti, kaip suprantu tavo vaikas auginamas šiltnamio sąlygomis. Žinoma, kad mažesni vaikai dažniau serga, bet dėl to nereikia varyti ant viso darželio.Mano abu vaikai užaugo šitam darželyje ir tikrai negaliu skųstis.
QUOTE(Veriti @ 2006 06 24, 14:51) as tai nepatarciau sio darzelio, mano vaikelis eina i lopselinuku grupe, tai amziais serga, nes sis darzelis savaitinis, tai kai kurie vaikuciai cia sedi nuo pirmadienio iki penktadienio su snargliais nutysusiais, tai ir apkrecia kitus vaikus... QUOTE(vikaliu @ 2006 06 29, 12:37) taip cia savaitinis, dabar lopselinuku grupeje sudejo puse plastikiniu langu, isdaze lubas, grindis, graziai sutvarke. as ir manau, kad kai vaikas tik pradeda sloguoti reiketu neleisti i darzeli. mes taip ir darem.. bet kiti tevai turbut neturi kur ju palikti, tai atveda sergancius vaikelius ir aukletojom palieka vaistelius , kad suduotu! pati maciau! nu tai kaip kiti vaikai gali nesirgti?! Papildyta: QUOTE(Dute @ 2006 06 27, 19:35) Veriti, kaip suprantu tavo vaikas auginamas šiltnamio sąlygomis. Žinoma, kad mažesni vaikai dažniau serga, bet dėl to nereikia varyti ant viso darželio.Mano abu vaikai užaugo šitam darželyje ir tikrai negaliu skųstis. deja mano vaikas normaliai auginamas, ir jis suserga tik tada kai kontaktuoja su serganciais, jei jo aplinkoje nera serganciu, tai ir jis neserga...
siaip neblogas sitas darzelis. direktore labai gera, aukletojos taip pat fainos, o vaikai visuose darzeliuose serga. o maniskis vaikas, tai tikras sirgalius,.
prirasiau cia, kad ieskosiu kito darzelio, tai biski pasikarsciavau, nes tuo metu vaikas susirgo ir buvau labai pikta...tikrai geras sitas darzelis, tik beda , kad vaiko organizmas niekaip negali priprasti... dar gerai ,kad labai daug erdves lauke vaikams, ir grupes ne mazos , ir viretuves maistas skanus.
nuo kokio amziaus vaikucius priima?
sweikos,mano mazyliui 1.6m ir jau nuo gruodzio pirmos leisiu i si darzeli-lopseli.buvau uzrasius nuo rugsejo kito,bet apsigalvojau,nes vaikas labai nori bendraut jam reikia kitu vaikuciu
Man tai labai keista, kad aukėtojos užsirakina grupės duris ir neleidžia ateiti pro kitas, o liepia tik skambinti skambučiu...
QUOTE(ediutka @ 2007 11 09, 13:11) Man tai labai keista, kad aukėtojos užsirakina grupės duris ir neleidžia ateiti pro kitas, o liepia tik skambinti skambučiu... kiek buvau, tai grupės durys nė karto nebuvo užrakintos, nereikėtų skleisti klaidingą informaciją QUOTE(Dute @ 2007 11 09, 13:20) kiek buvau, tai grupės durys nė karto nebuvo užrakintos, nereikėtų skleisti klaidingą informaciją Jūs teisi. Grupės durys yra nerakinamos. Tačiau norint patekti į grupę, yra įėjimo durys. Tai šios durys yra rakinamos. Tačiau į grupę galima patekti dar pro kokius 4 įėjimus į darželį. Tačiau auklėtojos neleidžia įeiti pro kitas duris, o liepia įeiti būtent pro tas duris, o jos yra rakinamos. Tai kad jos rakinamos suprantu, juk taip saugiau, bet kodėl, jei aš pavyzdžiui užėjau pas direktorę, pašnekėjau su ja, negaliu koridoriumi nueiti tiesiai į grupę, o būtinai turiu išeiti iš darželio pastato į lauką, paskambinti skambučiu ir laukti kol mane įleis? Būtų juokinga, jei nebūtų keista... Papildyta: QUOTE(daratav @ 2007 11 04, 16:03) sweikos,mano mazyliui 1.6m ir jau nuo gruodzio pirmos leisiu i si darzeli-lopseli.buvau uzrasius nuo rugsejo kito,bet apsigalvojau,nes vaikas labai nori bendraut jam reikia kitu vaikuciu Direktorė tikrai labai faina ir maloni moteris. Ir ne mandra, kaip kitos, kalba su mamytėm maloniai ir paprastai.
Mano sūnelis lanko šį darželį nuo rugsėjo - mes patenkinti. Aplinka paprasta, jokių išsidirbinėjimų
o dėl rakinamų durų - aš džiaugiuosi, manau taip saugiau vaikams. Ir vaikas pripratęs, žino pro kurias duris ateina, eina į lauką ir panašiai. Man patinka, kad ten yra įvairių vaikų - ir iš skurdžiau gyvenančių šeimų, ir iš turtingesnių, kad vaikas mato įvairų gyvenimą
mes irgi nuo rudenio ruosemes i sy darzely. man patiko kad rakinama kad bet kas nevaiksto po darzely ir kad nera laiko ribos kada vaikiuka atvesti ir pasiimti is darzo. jai tevelem anksti i darbus pvz 8 o vazuoti i kita miesto gala gali mazaji atvezti 7 ryta ir ramus vazuoti i darba ir pasiimti nebutina iki 18 ir patiko direktore , tokia silta ir jautri psirode,
nes kituotes darzeluosejuk priima tik nuo 8 iki 18 val. o jai uzsilaikai darbe ar 8 jau turi buti jame ir tai kad mes uzsirasem praitam rudenui ir nenuejom ,nes mama dar norejo pasilkt su mazuoju, pati direktore paskmabino ir pasiteiravo. sutarem birzely susitikti
Mes eisim į šį darželį nuo rugpjūčio
gal dar yra mamyciu kurios leidziate savo mazylius i sy darzeli idomu dar butu nuomoniu apie ji pasiskaityt
Mes mažiukę ir užrašėm į šį darželį
mes ir eisim nuo rugsejo i si darzeli sesuo veda savo mergaite liktais nieko tik dazniau serga bandysim gal nieko bus
Mes bandysim prieš darželį sugert geriamą vakciną,kuri įmuniteta peršalimo ligoms suteikia.Gal kiek padės
Mes irgi eisim į šį darželį, ir norėjau jau paklausti ten lankančių
QUOTE(Milinga @ 2008 06 16, 11:42) Mes irgi eisim į šį darželį, ir norėjau jau paklausti ten lankančių QUOTE(Milinga @ 2008 06 16, 10:42) Mes irgi eisim į šį darželį, ir norėjau jau paklausti ten lankančių O koks tai darželis?Man ir tokia tvarka nepatiktų
Mes kai buvom,tai direktorė sakė,kad visiem liepė birželį ateit,kas eis nuo rugsėjo.
Dinelė2,ar buvai pas direktorę?Ką sakė?
Tai draugausim,nes mes ir eisim į 5 grupę
Kai pirmą dieną tai manau,kad nelabai svarbu
na bandysiu ir as eiti uzrasyt savo maziuke i darzeli si, kadangi pazistama savo mergyte cia ves, tai bus drauge
vis galvojau nuo 3 metuku leist, bet kadangi mergyte labai judri ir labai megsta su vaikais bendraut, tai gal pabandysim. tai liepa kaip suprantu nedirba sis darzelis? o kur tada teveliai veda, jei i darba reikia?
Tikrai nežinau
|