Papildyta:
Beje, turiu kelias foto ir iš jūsų vaikučių pasirodymo, parašykit savo emailus, gal patiks koks kadras
Kalėdų senelis malonaus balso, nebaisus, vaikučiai nebijojo
Papildyta: Beje, turiu kelias foto ir iš jūsų vaikučių pasirodymo, parašykit savo emailus, gal patiks koks kadras
Su naujais
Aš parašiau savo emailą Pas mane irgi yra kelios nuotraukytės,tai galiu norinčioms atsiūst
Sveikos, siuskint foto man i zyzute@yahoo.com, as ir turiu, foto, bet kadangi mano fotikas sugedo, turejau skolinta, tai foto nekokios gavosi
Su Naujais metais ! I6siun2iau foto Zyzutei ir Xantijai
Aciu uz nuotraukytes
Ačiū,Milinga
Maniškė buvo bitutė
Maniskke irgi pakliuvo, irgi sokiuose dalyvavo
Ačiū tau Milinga už nuotraukas, kur Mingailė tikrai gražiai atrodo.
Sveikos,mes šia savaitę neinam i darželį,tad kaip čia yra? dabar ta gripo epidemija tai daržiukas dirba,o gal ne
QUOTE(Pacific @ 2008 10 10, 15:31) tai gal reikia direktorei papasakot? Direktirei vienodai rodo,ji tik prie teveliu apsimeta kaip jai viskas idomu ir viskas rupi.tam darzelyja daugiau kaip puse giminiu dirba,pati girdejau kaip seimininkute grasino maista i gerkle sugrusti.Pasakem direktorei,ir ka ir nieko>Viskas po senovej....Nes kai paaikejo direktores pusesere..... QUOTE(modena @ 2009 02 12, 16:02) Direktirei vienodai rodo,ji tik prie teveliu apsimeta kaip jai viskas idomu ir viskas rupi.tam darzelyja daugiau kaip puse giminiu dirba,pati girdejau kaip seimininkute grasino maista i gerkle sugrusti.Pasakem direktorei,ir ka ir nieko>Viskas po senovej....Nes kai paaikejo direktores pusesere..... nu cia tai jau virsune
Maniškė eina į darželį su džiaugsmu
Kas einat i darželį? nesiaučia kokie virusai?
mes tai gripu sirgom visi,bet maziukas jau kaip ir sveikas
Sveikos, praeita savaite musu grupej net iki 16 vaiku buvo, sia irgi nemazai. O maniske i darzeli kartais nori kartais ne. Paskutini,karta po ligeles teko vel vos ne kaip is pradziu pratinti, bet nieko, kaip ir visas gerai. As tai esu labai patenkinta 5 gr. seimininkute.
QUOTE(zyzute @ 2009 03 24, 15:32) Sveikos, praeita savaite musu grupej net iki 16 vaiku buvo, sia irgi nemazai. O maniske i darzeli kartais nori kartais ne. Paskutini,karta po ligeles teko vel vos ne kaip is pradziu pratinti, bet nieko, kaip ir visas gerai. As tai esu labai patenkinta 5 gr. seimininkute.
uzrasiau ir as savo mazyli i si darzeli nuo kitu metu rugsejo. patiko, kad jis tarp gyvenamuju namu beveik, o ne tarp daugiaauksciu, kaip kad kiti dazniausiai... kaip vyras sako - "beveik gamtoj"
kol kas dorektore tokia visai nieko pasirode, bus matyt kaip toliau bus idomu, jei kartais anksciau reiktu maziu i darzeli itaisyti (maza kas
uzrasiau ir as savo mazyli i si darzeli nuo kitu metu rugsejo. patiko, kad jis tarp gyvenamuju namu beveik, o ne tarp daugiaauksciu, kaip kad kiti dazniausiai... kaip vyras sako - "beveik gamtoj"
kol kas dorektore tokia visai nieko pasirode, bus matyt kaip toliau bus idomu, jei kartais anksciau reiktu maziu i darzeli itaisyti (maza kas QUOTE(rebelle @ 2009 04 17, 07:06) uzrasiau ir as savo mazyli i si darzeli nuo kitu metu rugsejo. patiko, kad jis tarp gyvenamuju namu beveik, o ne tarp daugiaauksciu, kaip kad kiti dazniausiai... kaip vyras sako - "beveik gamtoj" kol kas dorektore tokia visai nieko pasirode, bus matyt kaip toliau bus idomu, jei kartais anksciau reiktu maziu i darzeli itaisyti (maza kas mums teko ir be jokiu problemu
Sveikos, kaip jusu mazyliai ar sveiki, mes tai sirgom visa savaite.
Geras sitas darzelis
musu vaikutis ejo i si darzeli bet antro tikrai nevesiu i svirneli jau uzrasiau i kita likom labai nepatenkinti persirgom daug ligu ir net labai sunkiu pastebejimas pirmas kad geram darzeli kates neseriamos ir neauginamos
Na nežinau, nemačiau aš jokių kačių, o vaikai serga visuose darzeliuose ir tai priklauso nuo vaiko imuniteto, o ne nuo darželio. Aš esu patenkinta darželiu, tik nepatinka, kad tikrosios aukletojos ateina 8 val., manoji nelieka su kitom
kažin kokios auklėtojos bus nuo rugsėjo
nu kazin ar visuose darzeliuose sergama salmanalioze
is grupes tikrai ne vienas esme ta kad darzeliu visam laikui nusivylem ir is pazystamu kad ir gyvena salia darzelio savo vaikuciu neveda
mes darzeliu patenkinti
kas vedat vaikus i darzeli? as nezinau i koki ir kaip rast darzeli i kuri vaika reik vest liepa
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 07 02, 19:27) kas vedat vaikus i darzeli? as nezinau i koki ir kaip rast darzeli i kuri vaika reik vest liepa kiek prisimenu yra keli dirbantys per vasara darzeliai. Reikia aukletoju arba vedejos klausti pasakys su kuriuo darzeliu sutarta kad priims svirnelio vaikucius
Sveikos, taip tylu čia
Kaip sekėsi palikti mažylius darželį po ilgų atostogų? QUOTE(Milinga @ 2009 08 03, 11:27) Sveikos, taip tylu čia Kaip sekėsi palikti mažylius darželį po ilgų atostogų? sveika mes tai lankem visa liepa kita darzeli,nes neatostogavom
Sveikutės,o mes į darželį grįšim rugsėjo mėn..
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 08 03, 18:56) sveika mes tai lankem visa liepa kita darzeli,nes neatostogavom neklausiau kiek buvo dieną, bet kai vakar atėjau pasiimti, tai buvo 6. Ne taip jau mažai Papildyta: Tiesa, Xantia, Dinele 2, jūsų vaikai eina į 5 grupę?
sermuksnelis atrodo
Atrodo į penktą
Birželio pabaigoj auklėtoja sakė kad mus perkels į 5 grupę
QUOTE(Milinga @ 2009 08 04, 14:44) geros |