Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Eiguliai: Svirnelis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Milinga
Kalėdų senelis malonaus balso, nebaisus, vaikučiai nebijojo ax.gif Tik maniškė nė per žingsnį nuo manęs nesitraukė doh.gif doh.gif
Papildyta:
Beje, turiu kelias foto ir iš jūsų vaikučių pasirodymo, parašykit savo emailus, gal patiks koks kadras blush2.gif ax.gif
xantia
Su naujais wink_3.gif
Aš parašiau savo emailą mirksiukas.gif
Pas mane irgi yra kelios nuotraukytės,tai galiu norinčioms atsiūst mirksiukas.gif
zyzute
Sveikos, siuskint foto man i zyzute@yahoo.com, as ir turiu, foto, bet kadangi mano fotikas sugedo, turejau skolinta, tai foto nekokios gavosi verysad.gif tai as saviskem negaliu pasidalinti.
Minela*
QUOTE(zyzute @ 2009 01 03, 20:50)
Sveikos, siuskint foto man i zyzute@yahoo.com, as ir turiu, foto, bet kadangi mano fotikas sugedo, turejau skolinta, tai foto nekokios gavosi verysad.gif tai as saviskem negaliu pasidalinti.
*

mano irgi paziejau okios prastos foto gavosi verysad.gif
Milinga
Su Naujais metais ! I6siun2iau foto Zyzutei ir Xantijai ax.gif
zyzute
Aciu uz nuotraukytes 4u.gif
xantia
Ačiū,Milinga 4u.gif
Milinga
QUOTE(xantia @ 2009 01 06, 17:54)
Ačiū,Milinga 4u.gif
*

Nėra už ką mirksiukas.gif Ar pakliuvo i kadrą jūsiškiai? Kaip buvo apsirengę? g.gif
xantia
Maniškė buvo bitutė tongue.gif Į kadrą pakliuvo,nes šokiuose dalyvavo biggrin.gif thumbup.gif
zyzute
Maniskke irgi pakliuvo, irgi sokiuose dalyvavo tongue.gif ir Dineles2 pakliuvo. Maniske tai su balta puuuuusta suknele biggrin.gif buvo snieguole (o gal snaige cool.gif )Seip turejo buti voveryte, bet kazkodel vis nusiimdavo voverytes kepure, tai paskutini vakara teko improvizuoti biggrin.gif
Milinga
wub.gif wub.gif
verzak
Ačiū tau Milinga už nuotraukas, kur Mingailė tikrai gražiai atrodo.
Minela*
Sveikos,mes šia savaitę neinam i darželį,tad kaip čia yra? dabar ta gripo epidemija tai daržiukas dirba,o gal ne g.gif blush2.gif
modena
QUOTE(Pacific @ 2008 10 10, 15:31)
tai gal reikia direktorei papasakot?  g.gif nes vaikui gali but baime paskui ir ne tik darzeliui, daktaram, zmonem... doh.gif
*

Direktirei vienodai rodo,ji tik prie teveliu apsimeta kaip jai viskas idomu ir viskas rupi.tam darzelyja daugiau kaip puse giminiu dirba,pati girdejau kaip seimininkute grasino maista i gerkle sugrusti.Pasakem direktorei,ir ka ir nieko>Viskas po senovej....Nes kai paaikejo direktores pusesere..... blink.gif
Milinga
QUOTE(verzak @ 2009 01 20, 17:19)
Ačiū tau Milinga už nuotraukas, kur Mingailė tikrai gražiai atrodo.
*

tik šiandien perskaičiau žinutę blush2.gif prašom, nėra už ką mirksiukas.gif tik kad prasta iš manes fotografė, čia mūsų tėvelio hobis ax.gif o jis negalėjo tą dieną verysad.gif
V&A
QUOTE(modena @ 2009 02 12, 16:02)
Direktirei vienodai rodo,ji tik prie teveliu apsimeta kaip jai viskas idomu ir viskas rupi.tam darzelyja daugiau kaip puse giminiu dirba,pati girdejau kaip seimininkute grasino maista i gerkle sugrusti.Pasakem direktorei,ir ka ir nieko>Viskas po senovej....Nes kai paaikejo direktores pusesere..... blink.gif
*

nu cia tai jau virsune blink.gif blink.gif
modena
QUOTE(Pacific @ 2009 02 13, 08:54)
nu cia tai jau virsune  blink.gif  blink.gif
*

Taip jau yra verysad.gif
xantia
Maniškė eina į darželį su džiaugsmu thumbup.gif ,tai jokių priekaištų neturiu smile.gif
Minela*
QUOTE(xantia @ 2009 02 14, 19:36)
Maniškė eina į darželį su džiaugsmu thumbup.gif ,tai jokių priekaištų neturiu smile.gif
*

na musu taip pat bigsmile.gif thumbup.gif
Milinga
QUOTE(xantia @ 2009 02 14, 18:36)
*

drinks_cheers.gif
Milinga
Kas einat i darželį? nesiaučia kokie virusai? g.gif
Minela*
mes tai gripu sirgom visi,bet maziukas jau kaip ir sveikas thumbup.gif tik sia savaitele dar namie pabusim 4u.gif kaip kitu sveikateles?
zyzute
Sveikos, praeita savaite musu grupej net iki 16 vaiku buvo, sia irgi nemazai. O maniske i darzeli kartais nori kartais ne. Paskutini,karta po ligeles teko vel vos ne kaip is pradziu pratinti, bet nieko, kaip ir visas gerai. As tai esu labai patenkinta 5 gr. seimininkute.
Minela*
QUOTE(zyzute @ 2009 03 24, 15:32)
Sveikos, praeita savaite musu grupej net iki 16 vaiku buvo, sia irgi nemazai. O maniske i darzeli kartais nori kartais ne. Paskutini,karta po ligeles teko vel vos ne kaip is pradziu pratinti, bet nieko, kaip ir visas gerai. As tai esu labai patenkinta 5 gr. seimininkute.
*

drinks_cheers.gif seimininkute superine thumbup.gif mano maziukas myli sake ja biggrin.gif cool.gif
rebelle
uzrasiau ir as savo mazyli i si darzeli nuo kitu metu rugsejo. patiko, kad jis tarp gyvenamuju namu beveik, o ne tarp daugiaauksciu, kaip kad kiti dazniausiai... kaip vyras sako - "beveik gamtoj" biggrin.gif

kol kas dorektore tokia visai nieko pasirode, bus matyt kaip toliau bus

idomu, jei kartais anksciau reiktu maziu i darzeli itaisyti (maza kas unsure.gif g.gif ), kazin priimtu, kai jau grupes soformuotos? gal am yra teke susidurti su tuo? kaip sekesi tuomet?
rebelle
uzrasiau ir as savo mazyli i si darzeli nuo kitu metu rugsejo. patiko, kad jis tarp gyvenamuju namu beveik, o ne tarp daugiaauksciu, kaip kad kiti dazniausiai... kaip vyras sako - "beveik gamtoj" biggrin.gif

idomu, jei kartais anksciau reiktu maziu i darzeli itaisyti (maza kas unsure.gif g.gif ), kazin priimtu, kai jau grupes soformuotos? gal am yra teke susidurti su tuo? kaip sekesi tuomet?
Minela*
QUOTE(rebelle @ 2009 04 17, 07:06)

idomu, jei kartais anksciau reiktu maziu i darzeli itaisyti (maza kas  unsure.gif  g.gif ), kazin priimtu, kai jau grupes soformuotos? gal am yra teke susidurti su tuo? kaip sekesi tuomet?
*

mums teko ir be jokiu problemu 4u.gif thumbup.gif direktore labai sauni moteris thumbup.gif
rebelle
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 04 17, 21:52)
mums teko ir be jokiu problemu 4u.gif  thumbup.gif  direktore labai sauni moteris thumbup.gif
*

tai saunu!
aciu uz ats aciuks.gif
zyzute
Sveikos, kaip jusu mazyliai ar sveiki, mes tai sirgom visa savaite. verysad.gif
columbija
Geras sitas darzelis thumbup.gif
Renita456
musu vaikutis ejo i si darzeli bet antro tikrai nevesiu i svirneli jau uzrasiau i kita likom labai nepatenkinti persirgom daug ligu ir net labai sunkiu pastebejimas pirmas kad geram darzeli kates neseriamos ir neauginamos schmoll.gif lotuliukas.gif schmoll.gif
Milinga
Na nežinau, nemačiau aš jokių kačių, o vaikai serga visuose darzeliuose ir tai priklauso nuo vaiko imuniteto, o ne nuo darželio. Aš esu patenkinta darželiu, tik nepatinka, kad tikrosios aukletojos ateina 8 val., manoji nelieka su kitom doh.gif
kažin kokios auklėtojos bus nuo rugsėjo g.gif , nes pereisim iš lopšelio į darželį ax.gif
Renita456
nu kazin ar visuose darzeliuose sergama salmanalioze
Jumi
QUOTE(Renita456 @ 2009 06 10, 20:31)
nu kazin ar visuose darzeliuose sergama salmanalioze
*

Sveiki,kiek vaikuciu dar susirgo sia liga ?
Renita456
is grupes tikrai ne vienas esme ta kad darzeliu visam laikui nusivylem ir is pazystamu kad ir gyvena salia darzelio savo vaikuciu neveda
Minela*
mes darzeliu patenkinti 4u.gif
Milinga
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 06 11, 18:45)
mes darzeliu patenkinti 4u.gif
*

drinks_cheers.gif ir mes mirksiukas.gif Beje, nuo rugsėjo sakė auklėtoja pereisim i 5 grupę, tai turbūt pas jus ax.gif
Minela*
kas vedat vaikus i darzeli? as nezinau i koki ir kaip rast darzeli i kuri vaika reik vest liepa doh.gif blush2.gif gal zinot kas lankot? biggrin.gif a tai jaigu ne,reiks nevest visa menesi biggrin.gif
Jumi
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 07 02, 19:27)
kas vedat vaikus i darzeli? as nezinau i koki ir kaip rast darzeli i kuri vaika reik vest liepa doh.gif  blush2.gif  gal zinot kas lankot? biggrin.gif  a tai jaigu ne,reiks nevest visa menesi biggrin.gif
*

kiek prisimenu yra keli dirbantys per vasara darzeliai. Reikia aukletoju arba vedejos klausti pasakys su kuriuo darzeliu sutarta kad priims svirnelio vaikucius smile.gif
Minela*
QUOTE(Jumi @ 2009 07 02, 21:55)
kiek prisimenu yra keli dirbantys per vasara darzeliai. Reikia aukletoju arba vedejos klausti pasakys su kuriuo darzeliu sutarta kad priims svirnelio vaikucius smile.gif
*

o tai isivaizduoju kad darzelis uzdarytas,kaip paklaust doh.gif
Milinga
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 07 02, 21:01)
o tai isivaizduoju kad darzelis uzdarytas,kaip paklaust doh.gif
*

gal pabandykit pasidometi savo aukletojos, gal ji zinos..tikriausiai turite jos mobilaus numeri mirksiukas.gif
Milinga
Sveikos, taip tylu čia unsure.gif
Kaip sekėsi palikti mažylius darželį po ilgų atostogų? g.gif Maniškė tai liko su noru, tik va kažin kaip bus dienos pabaigoj, ar nenusibos ax.gif
Minela*
QUOTE(Milinga @ 2009 08 03, 11:27)
Sveikos, taip tylu čia  unsure.gif
Kaip sekėsi palikti mažylius darželį po ilgų atostogų?  g.gif  Maniškė tai liko su noru, tik va kažin kaip bus dienos pabaigoj, ar nenusibos ax.gif
*

sveika mes tai lankem visa liepa kita darzeli,nes neatostogavom verysad.gif uztat dabar vaikis dar visa savaite neis i darzeli biggrin.gif 4u.gif seip labai nori i "savo" darzeli ax.gif vis klausia kada eisiu i savo darzeli? biggrin.gif
xantia
Sveikutės,o mes į darželį grįšim rugsėjo mėn.. rolleyes.gif O daug dabar vaikučių lanko?
Minela*
QUOTE(xantia @ 2009 08 03, 21:17)
Sveikutės,o mes į darželį grįšim rugsėjo mėn.. rolleyes.gif  O daug dabar vaikučių lanko?
*

as tai tik kita savaite pasakysiu biggrin.gif
Milinga
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 08 03, 18:56)
sveika mes tai lankem visa liepa kita darzeli,nes neatostogavom verysad.gif  uztat dabar vaikis dar visa savaite neis i darzeli biggrin.gif  4u.gif  seip labai nori i "savo" darzeli ax.gif  vis klausia kada eisiu i savo darzeli? biggrin.gif
*

neklausiau kiek buvo dieną, bet kai vakar atėjau pasiimti, tai buvo 6. Ne taip jau mažai ax.gif O kokį darželį lankėt liepą? g.gif
Papildyta:
Tiesa, Xantia, Dinele 2, jūsų vaikai eina į 5 grupę? g.gif
Minela*
sermuksnelis atrodo g.gif bijau pameluot bet tikriausiai 4u.gif
xantia
Atrodo į penktą ax.gif Bet tikrai pelyčių tongue.gif
Milinga
Birželio pabaigoj auklėtoja sakė kad mus perkels į 5 grupę ax.gif labai smalsu kaip auklėtojos? g.gif
Minela*
QUOTE(Milinga @ 2009 08 04, 14:44)
Birželio pabaigoj auklėtoja sakė kad mus perkels į 5 grupę  ax.gif labai smalsu kaip auklėtojos?  g.gif
*

geros 4u.gif ypac gera seimininkute wub.gif bent mano vaikutis myli ja,vis sakydavo kad gera jinai biggrin.gif tik dabar musu maziukas tai eina i darziuka,bet ziuri isvis ne musu aukletojos ir visi vaikai sake kazkaip sujungti,nezinau tiksliai kaip ten yra g.gif gal remontuoja kazka g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.