sveikos mamytes  mano dukte baige si darzeli pries tris metus. tai gal informacija ir pasenusi, tikiuosi, kad daug kas ten pasikeite. ten tikrai savaitinis, vaikus palieka nuo pirmadienio iki penktadienio. sergantys vaikai taip pat ten budavo. aisku, aukletojos kaltindavo, kad tu vaiku nepasiima tevai. nors mano atveju, man nepranese, kad vaikas darzelyje apsiveme. mergaite pasiemiau vakare. namuose pamatavus buvo 39 temperatura. namuose dukryte papasakojo, kad ji nenorejo valgyti pietu, tai praeidama auklyte jai sudave per nugara ir liepe valgyt. dukryte sake, kad jai skaudejo, bet ji neverke, ir klause, ar gerai padare. as tu zodziu negaliu po siai dienai pamirsti. dar atvejis buvo, kai vaikai papasakojo, kad uz negrazius zodzius jiems ismuilinamas liezuvis ir jie paleidziami i kiema. tai buvo ne mano vaikui, bet ta karta as jau netylejau, issikvieciau aukletoja ir pasakiau, kad, jei ka panasaus isgirsiu, nueisiu pas direktore. tai ji pasake, kaip as galiu tiketi vaikais, juk jie viska issigalvoja ir meluoja. pakviete prie manes kelis berniukus, pradejo saukti ant ju ar jiems kas muilino liezuvi, o vaikuciai ir papasakojo, kaip jiems buvo neskanu, kaip jie kieme spjaudesi. kai tik pradejau leisti dukryte i si darzeli, po savaites aukletojos paklausiau, kaip sekasi musu dukrytei, ar susirado draugu,o ji atsake, zinote, jusu vaikas toks ramus, kad as nieko nepastebejau. paskutiniais metais vienai aukletojai prireike paslaugos is manes del mano darbo, tai buvo konfidenciali informacija ir as jai pasakiau, kad jos nesuteiksiu. tai ji paskui tokia rekomendacija parase mano vaikui i mokykla  kad as ja is kart ismeciau. nors per isleistuves , kurias as suorganizavau, nes nei vienas is tevu neapsieme, aukletojos pasake, kad manes neivertino, tai as joms pasakiau, kad jos ir mano dukrytes neivertino. as tik dziaugiuosi, kad turejau galimybe vaika vesti i ji labai retai. sekmes jums ir jusu vaikuciams ir patariu uzeiti i darzeli dazniau ne tuo paciu laiku, kaip pastoviai visi pasiima vaikucius.
mano vaikiukas iena i si darzeli visai neseniai, nuo balandzio menesio, ir esu labai patenkinta aukletojomis  be vakarienes vaikiukas pats neina namo, kai ateinu anksciau pasiimti varo mane namo ir sako as dar pabusiu  manau yra todel, kad papuolem pas pacias geriausias aukletojas Papildyta:per vasara vaikucius veda i darzeli Bitute, taikos pr
Minela*
2008 07 11, 19:13
QUOTE(Basava @ 2008 07 09, 14:40) sveikos mamytes  mano dukte baige si darzeli pries tris metus. tai gal informacija ir pasenusi, tikiuosi, kad daug kas ten pasikeite. ten tikrai savaitinis, vaikus palieka nuo pirmadienio iki penktadienio. sergantys vaikai taip pat ten budavo. aisku, aukletojos kaltindavo, kad tu vaiku nepasiima tevai. nors mano atveju, man nepranese, kad vaikas darzelyje apsiveme. mergaite pasiemiau vakare. namuose pamatavus buvo 39 temperatura. namuose dukryte papasakojo, kad ji nenorejo valgyti pietu, tai praeidama auklyte jai sudave per nugara ir liepe valgyt. dukryte sake, kad jai skaudejo, bet ji neverke, ir klause, ar gerai padare. as tu zodziu negaliu po siai dienai pamirsti. dar atvejis buvo, kai vaikai papasakojo, kad uz negrazius zodzius jiems ismuilinamas liezuvis ir jie paleidziami i kiema. tai buvo ne mano vaikui, bet ta karta as jau netylejau, issikvieciau aukletoja ir pasakiau, kad, jei ka panasaus isgirsiu, nueisiu pas direktore. tai ji pasake, kaip as galiu tiketi vaikais, juk jie viska issigalvoja ir meluoja. pakviete prie manes kelis berniukus, pradejo saukti ant ju ar jiems kas muilino liezuvi, o vaikuciai ir papasakojo, kaip jiems buvo neskanu, kaip jie kieme spjaudesi. kai tik pradejau leisti dukryte i si darzeli, po savaites aukletojos paklausiau, kaip sekasi musu dukrytei, ar susirado draugu,o ji atsake, zinote, jusu vaikas toks ramus, kad as nieko nepastebejau. paskutiniais metais vienai aukletojai prireike paslaugos is manes del mano darbo, tai buvo konfidenciali informacija ir as jai pasakiau, kad jos nesuteiksiu. tai ji paskui tokia rekomendacija parase mano vaikui i mokykla  kad as ja is kart ismeciau. nors per isleistuves , kurias as suorganizavau, nes nei vienas is tevu neapsieme, aukletojos pasake, kad manes neivertino, tai as joms pasakiau, kad jos ir mano dukrytes neivertino. as tik dziaugiuosi, kad turejau galimybe vaika vesti i ji labai retai. sekmes jums ir jusu vaikuciams ir patariu uzeiti i darzeli dazniau ne tuo paciu laiku, kaip pastoviai visi pasiima vaikucius. as vyrui paskiaciau,tai sako ir gerai kad ismuilina,ner ko keiktis  tai susipykom  nu tikiuosi kad nesuzinosiu tokiu dalyku  nes jai nepasisektu tada
Milinga
2008 08 04, 14:09
Labutis, šiandien buvom pirmą dieną šiame darželyje, einam i 1 grupę. Pradžioj elgėsi gana drąsiai, puolė prie žaislų, viską apšiūrėjo ir aš išėjau iš grupės į rūbinę. kaip tik tuo metu atvedė berniuką, kuris verkė kad nenori..tai aišku pradėjo rėkti ir manoji  grįžau į grupę, nenorėjau traumuoti pirmą dieną...žiūrėsim kaip bus rytoj
Minela*
2008 08 04, 14:12
QUOTE(Milinga @ 2008 08 04, 15:09) Labutis, šiandien buvom pirmą dieną šiame darželyje, einam i 1 grupę. Pradžioj elgėsi gana drąsiai, puolė prie žaislų, viską apšiūrėjo ir aš išėjau iš grupės į rūbinę. kaip tik tuo metu atvedė berniuką, kuris verkė kad nenori..tai aišku pradėjo rėkti ir manoji  grįžau į grupę, nenorėjau traumuoti pirmą dieną...žiūrėsim kaip bus rytoj   nu va kaip negerai,na bet ipras pamazu  ech o as jau laukiu nesulaukiu kol mazius prades eiti  bet dar uz 27d  na bet jis trypia kaip nori i darzeli,jam labai reikia vaiku,tai tikiuosi kad patiks
Milinga
2008 08 04, 14:17
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 04, 14:12)  nu va kaip negerai,na bet ipras pamazu  ech o as jau laukiu nesulaukiu kol mazius prades eiti  bet dar uz 27d  na bet jis trypia kaip nori i darzeli,jam labai reikia vaiku,tai tikiuosi kad patiks  maniškė irgi bendrauja ir vis kalbėjo kad eis pas vaikučius žaisti, kad bus daug vaikų ir daug žaislų  bet na, tikiuosiu pripras po truputį
Minela*
2008 08 04, 14:18
QUOTE(Milinga @ 2008 08 04, 15:17) maniškė irgi bendrauja ir vis kalbėjo kad eis pas vaikučius žaisti, kad bus daug vaikų ir daug žaislų  bet na, tikiuosiu pripras po truputį  pripras aisku,visi pripranta  as tai optimistiskai galvoju kol kas
Milinga
2008 08 06, 12:55
Noriu pasdiziaugti (tfu tfu tfu) siandien jau visai neblogai, pasiliko aisku su asarom, bet greit nusiramino (klausiau uz duru  ) ir sake zaide, ir pietus pati pavalge..pietu dar nepalikau miegoti
Minela*
2008 08 06, 13:03
QUOTE(Milinga @ 2008 08 06, 13:55) Noriu pasdiziaugti (tfu tfu tfu) siandien jau visai neblogai, pasiliko aisku su asarom, bet greit nusiramino (klausiau uz duru  ) ir sake zaide, ir pietus pati pavalge..pietu dar nepalikau miegoti  nu va puiku  pripras tikrai  oi kaip as laukiu rugsejo pirmos
Milinga
2008 08 06, 13:26
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 06, 13:03) nu va puiku  pripras tikrai  oi kaip as laukiu rugsejo pirmos  kiek skaiciau jus eisit i 5 grupe, tai jau pas didesnius vaikus. Su jais dabar mano pupa draugauja, rudeni jie bus perkelti pas didesnius...bent man taip darzelyje aiskino
Minela*
2008 08 06, 13:29
QUOTE(Milinga @ 2008 08 06, 14:26) kiek skaiciau jus eisit i 5 grupe, tai jau pas didesnius vaikus. Su jais dabar mano pupa draugauja, rudeni jie bus perkelti pas didesnius...bent man taip darzelyje aiskino  na taip eisim pas didesnius siek tiek  manau kad maziui mano bus geriau su didesneis,juo labaiu bus te ir jaunesniu uz ji,nes jis puikiai sneka,ant puodo irgi sedi biskeli  tik su pampiu i lauka einam  na ziuresime kaip ten bus,bus blogai ieskosim kur geriau bus
Milinga
2008 08 08, 08:45
Šiandien mano pupa be ašarų liko  ate man padare ir nubego pas vaikus
Minela*
2008 08 08, 08:48
QUOTE(Milinga @ 2008 08 08, 09:45) Šiandien mano pupa be ašarų liko  ate man padare ir nubego pas vaikus  saunu
Jau kaip greit tas rugsėjis atėjo  Kažko neramu,kaip čia mums seksis
Minela*
2008 08 26, 13:02
QUOTE(xantia @ 2008 08 26, 12:57) Jau kaip greit tas rugsėjis atėjo  Kažko neramu,kaip čia mums seksis  aha  as tai labai labai laukiu,ryt jau eism pas daktare pazymos
O aš nelaukiu  Kažkaip neramu
Minela*
2008 08 27, 07:58
QUOTE(xantia @ 2008 08 26, 21:10) O aš nelaukiu  Kažkaip neramu  ai as tai kazkaip nepergyvenu,jai netks kazkas tada  o dabar anksciau laiko tai nera ko
Milinga
2008 08 27, 08:08
Nesinervinkit ankščiau laiko, iš patirties sakau  Maniškė labai greitai adaptavosi, ir kai pagalvoju man turbūt sunkiau buvo nei jai
Minela*
2008 08 27, 08:30
QUOTE(Milinga @ 2008 08 27, 09:08) Nesinervinkit ankščiau laiko, iš patirties sakau  Maniškė labai greitai adaptavosi, ir kai pagalvoju man turbūt sunkiau buvo nei jai 
QUOTE(Milinga @ 2008 08 27, 08:08) Nesinervinkit ankščiau laiko, iš patirties sakau  Maniškė labai greitai adaptavosi, ir kai pagalvoju man turbūt sunkiau buvo nei jai  Tai va,kad mes tokios ,,skystos"  ,Norisi,kad tie mažiukai visad būtų šalia
Minela*
2008 08 27, 09:10
QUOTE(xantia @ 2008 08 27, 10:01) Tai va,kad mes tokios ,,skystos"  ,Norisi,kad tie mažiukai visad būtų šalia  as tai noriu kad greiciau iseitu i darziuka
Milinga
2008 08 27, 10:00
QUOTE(Milinga @ 2008 08 27, 08:08) Nesinervinkit ankščiau laiko, iš patirties sakau  Maniškė labai greitai adaptavosi, ir kai pagalvoju man turbūt sunkiau buvo nei jai  Na, maniškė prieš darželį visus metus su aukle draugavo, bet vistiek man buvo labai gaila vaiko... gal kad auklė buvo superinė
Minela*
2008 08 27, 12:05
Milinga
2008 08 27, 12:13
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 27, 12:05) o kuri jūsų bus?  Mes einam į ankstyvojo ugdymo grupę tai man gana jauku ten
Minela*
2008 08 27, 12:15
QUOTE(Milinga @ 2008 08 27, 13:13) o kuri jūsų bus?  Mes einam į ankstyvojo ugdymo grupę tai man gana jauku ten  mmm ka zinau kaip cia pasakius,5grupe bus,o kur tai nezinau kaip pasakyt  2:man atrodo mes irgi i tapacia grupe kaip jus
Dinelė2,negązdink  ,mes juk ir į 5 grupę eisim.O kada buvai?Šiandien?
Minela*
2008 08 27, 13:54
QUOTE(xantia @ 2008 08 27, 14:43) Dinelė2,negązdink  ,mes juk ir į 5 grupę eisim.O kada buvai?Šiandien? nu negazdinu,bet nu man tai taip pasirode nelabai jauku tenais,salta taip  aha sendien  nu ka zinau as tai jauciu pradesim eit matysim kaip ten,bet jai geri teveliai bus,tai surinkt po koki 100lt ir sudet bent kokia pigiausia kilimine danga ten..  nes grindys plikos ten,mazas kilimukas ,tai vaikuciams ziema turetu buti nekas ten  ai nu kazka daryt kad butu bent kiek maziukams jaukiau zaisti ir buti tenais  tik nepastebejau ar plastikiniai langai ten,bet ytariu kad taip
Maniškė nesušals  Mes ir be kilimų gyvenam
Minela*
2008 08 27, 14:29
QUOTE(xantia @ 2008 08 27, 15:23) Maniškė nesušals  Mes ir be kilimų gyvenam   ai man kazkaip ten nelabai pasirode nu ziuresim pirma reik pradet lankyt
Minela*
2008 08 27, 14:51
kazkaip anksciau kaip buvau kazkokioj grupej,gal dar mazesniu vaikiukiu tai visai nieko ten buvo,o cia tai taip sau  ai nu nieko pradesim eit ir bus matyt,svarbiausia butu aukletojos geros
Milinga
2008 08 28, 08:28
mes tai einam i 1 grupę, ir kilimas yra tikrai didelis, ir zaislu, ciuzyklų, supynių (supamo arkliuko tipo), šiaip visai dėl to esu patenkinta. Ir langai plastikiniai sudėti. bet va, šiandien atėjo tikroji mūsų auklėtoja, tai dukrytė liko verkdama. Vedė vyras, aš jos nemačiau, bet sake ankstesnė iš pirmo žvilgsnio jam atrodė nuoširdesnė  Na, gal verkė kad liko su nepažystamu žmogum  o paskui bus viskas gerai
Minela*
2008 08 28, 08:49
QUOTE(Milinga @ 2008 08 28, 09:28) mes tai einam i 1 grupę, ir kilimas yra tikrai didelis, ir zaislu, ciuzyklų, supynių (supamo arkliuko tipo), šiaip visai dėl to esu patenkinta. Ir langai plastikiniai sudėti. bet va, šiandien atėjo tikroji mūsų auklėtoja, tai dukrytė liko verkdama. Vedė vyras, aš jos nemačiau, bet sake ankstesnė iš pirmo žvilgsnio jam atrodė nuoširdesnė  Na, gal verkė kad liko su nepažystamu žmogum  o paskui bus viskas gerai o nu fainai,o ten nuejus taip nera  na bet zaislu aisku kruvos,cia ne beda as tai manau svarbiausia gera aukletoja mylinti maziukus  na tikekimes kad nieko ipras  as jau irgi pradejau baimintis biskiuka
Sveikutės,jau pasiimiau pažymą iš gydytojos,pasiruošusios eit  Nu bet tokia savijauta šudina
Minela*
2008 08 28, 11:17
QUOTE(xantia @ 2008 08 28, 12:11) Sveikutės,jau pasiimiau pažymą iš gydytojos,pasiruošusios eit  Nu bet tokia savijauta šudina  ir mano  mes vakar irgi jau pazyma pasiemem ir vakar uzvezem,bet direktore tokia piktoka buvo sako neturiu laiko padejeja serga mano,ten dar bihaltere irgi pasieme bileteni tai sako sedziu viska dirbu nespeju....
Milinga
2008 08 29, 08:05
dukros grupeje pasikeite abi aukletojos, tai maniske ir vakar ir siandien verke  taip man negera, o buvo jau pripratus, vos spedavau nurengti , begdavo i grupe.. aisku pripras ir prie situ, bet as jau buvau nusiraminus kad pripratom prie darzelio
Minela*
2008 08 29, 08:37
QUOTE(Milinga @ 2008 08 29, 09:05) dukros grupeje pasikeite abi aukletojos, tai maniske ir vakar ir siandien verke  taip man negera, o buvo jau pripratus, vos spedavau nurengti , begdavo i grupe.. aisku pripras ir prie situ, bet as jau buvau nusiraminus kad pripratom prie darzelio   nu va kaip nesmagu jums  na tikekimes kad ipras  as jau irgi visai nelaukiu pirmadienio
Milinga
2008 08 29, 09:34
ipras..bet gaila vaiko  pirmadieni dar ir vaikai kiti bus
Minela*
2008 08 29, 11:35
QUOTE(Milinga @ 2008 08 29, 10:34) ipras..bet gaila vaiko  pirmadieni dar ir vaikai kiti bus  o gal su vaikuciais bus smagiau?
Milinga
2008 08 29, 11:42
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 29, 11:35) o gal su vaikuciais bus smagiau?  bus nauji vaikai, kurie taip pat pirma diena darzelyje, tai aisku be asaru neapsieis..o kai verks kiti, tikriausiai verks ir manoji
Minela*
2008 08 29, 11:43
QUOTE(Milinga @ 2008 08 29, 12:42) bus nauji vaikai, kurie taip pat pirma diena darzelyje, tai aisku be asaru neapsieis..o kai verks kiti, tikriausiai verks ir manoji   oi negazdink  viskas bus gerai,pamatysi
Labutis, Aš ir to bijau,kad pamačius,jog kiti verkia ir maniškė išsigąs
Minela*
2008 08 29, 15:20
QUOTE(xantia @ 2008 08 29, 15:58) Labutis, Aš ir to bijau,kad pamačius,jog kiti verkia ir maniškė išsigąs   nu nieko gal niekas neverks
Labas rytelis. Dinelė2,o rytoj neši gėlyčiū?  Mano didžkė tai neš,gal ir mažiukei reiktų
Milinga
2008 08 31, 10:09
QUOTE(xantia @ 2008 08 31, 09:21) Labas rytelis. Dinelė2,o rytoj neši gėlyčiū?  Mano didžkė tai neš,gal ir mažiukei reiktų  Aš ne Dinelė  bet irgi galvoju ką daryti...nelabai žinau kiek reikia nešti, nes man sake kad yra 2 aukletojos ir šeimininkė  bet antros aukletojos dar nesu mačius  galvoju gal bendra puokštelę visom 3
Minela*
2008 08 31, 12:11
QUOTE(Milinga @ 2008 08 31, 11:09) Aš ne Dinelė  bet irgi galvoju ką daryti...nelabai žinau kiek reikia nešti, nes man sake kad yra 2 aukletojos ir šeimininkė  bet antros aukletojos dar nesu mačius  galvoju gal bendra puokštelę visom 3  as nupirkau 3 rozes,viena direktorei nes ryte reikes pirma pas ja uzeit kaip man ji pati sake ir dviem auktetojom Papildyta:QUOTE(xantia @ 2008 08 31, 10:21) Labas rytelis. Dinelė2,o rytoj neši gėlyčiū?  Mano didžkė tai neš,gal ir mažiukei reiktų  beja mums sake ateit mazdaug ant puse 9 kad ant pusryciu papultume  kada jus ateisit?
Na ir mes bandysim 8.30,bet nežinau ar spėsim,reikia dar didžkę nuvežt Papildyta:Gal kokių raminamų išgert  ,jau tiek neramu
Milinga
2008 08 31, 12:25
QUOTE(xantia @ 2008 08 31, 12:19) Na ir mes bandysim 8.30,bet nežinau ar spėsim,reikia dar didžkę nuvežt Papildyta:Gal kokių raminamų išgert  ,jau tiek neramu  susitaikykit kad tikrai daugiau ar mažiau verks, kai paliksit  Man tik baisu kad tas verkimas nepakenktų dukrai  Jau lankėm, buvo viskas gerai iki kol nepasikeitė auklėtoja, kažin kas jai nepatinka: ar tai kad nauja atejo, ar pati auklėtoja... Jau dabar "sėdžiu kaip ant adatų" ir nelaukiu rytojaus, nes ateis dar ir nauji vaikai  o pietų miegui manoji liks viena
Minela*
2008 08 31, 12:39
QUOTE(Milinga @ 2008 08 31, 13:25) susitaikykit kad tikrai daugiau ar mažiau verks, kai paliksit  Man tik baisu kad tas verkimas nepakenktų dukrai  Jau lankėm, buvo viskas gerai iki kol nepasikeitė auklėtoja, kažin kas jai nepatinka: ar tai kad nauja atejo, ar pati auklėtoja... Jau dabar "sėdžiu kaip ant adatų" ir nelaukiu rytojaus, nes ateis dar ir nauji vaikai  o pietų miegui manoji liks viena  jus kaip nervuojates maziukai jaucia,ramiau mamytes viskas bus gerai  tai jus nepalikit vienos jai yra galimybe
Minela*
2008 09 01, 06:27
|
|