Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Eiguliai: Svirnelis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Milinga
QUOTE(Jumi @ 2009 11 20, 19:22)
Aciu Milinga uz informacija !!!!
*

Nėra už ką mirksiukas.gif išrinko tėvų komiteto nare hihihi.gif , tai tokia mano pareiga ax.gif
Minela*
QUOTE(Milinga @ 2009 11 21, 16:44)
Nėra už ką  mirksiukas.gif  išrinko tėvų komiteto nare hihihi.gif , tai tokia mano pareiga  ax.gif
*

o kaip saunu thumbup.gif as tai tik teveli isleidau i susirinkima nes pacia liga kabino,vos paejau tai galvojau geriau neiti schmoll.gif blush2.gif
Milinga
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 11 21, 15:57)
o kaip saunu thumbup.gif  as tai tik teveli isleidau i susirinkima nes pacia liga kabino,vos paejau tai galvojau geriau neiti schmoll.gif  blush2.gif
*

na nežinau ar čia taip thumbup.gif ? g.gif buvo išviso 3 tėčiai smile.gif
Milinga
Xantia, prašau prasitrinkit savo žinutes, negaliu atsiūsti jums AŽ
xantia
Pratriniau ax.gif
Minela*
gal kas turit peliuku aukletojos nesvarbu kurios nr?
Milinga
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 12 21, 10:53)
gal kas turit peliuku aukletojos nesvarbu kurios nr?
*

neturiu blink.gif o buvau tikra kad turiu doh.gif
Minela*
QUOTE(Milinga @ 2009 12 21, 14:07)
neturiu  blink.gif o buvau tikra kad turiu  doh.gif
*

musu vaikas vejaraupiais susirgo ir negaliu pranesti o darzelis tikrai turi zinoti g.gif
xantia
Parašiau až mirksiukas.gif Tai turbūt grupėje karantiną skelbs? g.gif Sveikit mirksiukas.gif
Minela*
QUOTE(xantia @ 2009 12 21, 16:21)
Parašiau až  mirksiukas.gif Tai turbūt grupėje karantiną skelbs? g.gif Sveikit mirksiukas.gif
*

aciu labai 4u.gif
Milinga
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 12 21, 13:10)
musu vaikas vejaraupiais susirgo ir negaliu pranesti o darzelis tikrai turi zinoti g.gif
*

nuėjus sužinojau doh.gif doh.gif doh.gif neduok dieve susirgs šventėms verysad.gif
Sveikit 4u.gif
Minela*
QUOTE(Milinga @ 2009 12 21, 20:25)
nuėjus sužinojau  doh.gif  doh.gif  doh.gif neduok dieve susirgs šventėms  verysad.gif
Sveikit  4u.gif
*

sake ane? g.gif nu as sakiau aukletojai.tai va,nu mes spesim pasveikt,bet vistiek jau zlugo planai ka turejom veikti per sventes verysad.gif
Milinga
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 12 21, 19:29)
sake ane? g.gif  nu as sakiau aukletojai.tai va,nu mes spesim pasveikt,bet vistiek jau zlugo planai ka turejom veikti per sventes verysad.gif
*

tikiu verysad.gif kokia ligos eiga? Ugnė nakti blaškėsi, kas jai nebūdinga unsure.gif jau galvojau gal kyla spuogai, bet ryte nieko dar nebuvo unsure.gif
Minela*
QUOTE(Milinga @ 2009 12 22, 16:06)
tikiu  verysad.gif  kokia ligos eiga? Ugnė nakti blaškėsi, kas jai nebūdinga  unsure.gif jau galvojau gal kyla spuogai, bet ryte nieko dar nebuvo  unsure.gif
*

nu musu buvo labai vakare jau neramus,toks piktas...ryte atsikele isbertas doh.gif
Milinga
Nu va, sakė lyg dar viena mergaitė paberta verysad.gif doh.gif
zyzute
Nu va ir baigesi sventes. Man siemet labai patiko darzelio svente, buvo daug laisviau nei pernai ir skubeti nereikejo niekur. Senis saltis buvo labai fainas. Aciu mamytems orgnizavusioms svente 4u.gif 4u.gif 4u.gif
xantia
Sveikutės,turiu liūdną žinią,maniškę irgi vėjaraupiai užpuolė doh.gif
Milinga
QUOTE(xantia @ 2010 01 05, 15:14)
Sveikutės,turiu liūdną žinią,maniškę irgi vėjaraupiai užpuolė doh.gif
*

blink.gif verysad.gif na bent šventėj spėjot sudalyvauti ..kažin kaip maniškė g.gif gal irgi rasiu spuoguotą cool.gif
xantia
Tas tai taip,ir šventėje spėjom sudalyvaut ir per šventes visus aplankyt,tad dabar neliūdna ir namie bus sėdėt smile.gif
krisstee
sveikutes,norejau paklaust,gal kurios vaikutis lanko nikstuku grupe,va maniskis nuo vasario prades lankyt si darzeli smile.gif
rebelle
O gal galit parasyt, kiek kainuoja darzelis?
Ko reikejo startui: kokiu priemoniu, rubeliu?

Kokios rinkliavos grupese?
Milinga
QUOTE(krisstee @ 2010 01 12, 14:07)
sveikutes,norejau paklaust,gal kurios vaikutis lanko nikstuku grupe,va maniskis nuo vasario prades lankyt si darzeli smile.gif
*

nelankom nykšukų grupės schmoll.gif
QUOTE(rebelle @ 2010 01 12, 18:29)
O gal galit parasyt, kiek kainuoja darzelis?
Ko reikejo startui: kokiu priemoniu, rubeliu?

Kokios rinkliavos grupese?
*

musu grupej rinkliavų nėra, na rinkom pinigelius kaledinei sventei. darzelis kainuoja apie pusantro simto, o pradziai lopselyje nieko nereikejo, o darzelyje reikejo kanceliariniu priemoniu rolleyes.gif
rebelle
Aciu uz atsakyma wink.gif
Vilkele
Mano mazylis lanko kiskuciu grupe jau antrus metus, ir antrus metus niekaip negaliu atsidziaugti aukletojomis, taip profesionaliai su vaikais bendrauja, be jokiu riksmu vaikai klauso. Matosi, kad dirba is pasaukimo siai profesijai. Vaikas eina su malonumu ir su sypsena i darzeli. O vaikuciu darbeliais tai kas kart negaliu atsistebeti. thumbup.gif
Milinga
QUOTE(Vilkele @ 2010 01 22, 12:44)
Mano mazylis lanko kiskuciu grupe jau antrus metus, ir antrus metus niekaip negaliu atsidziaugti aukletojomis, taip profesionaliai su vaikais bendrauja, be jokiu riksmu vaikai klauso. Matosi, kad dirba is pasaukimo siai profesijai. Vaikas eina su malonumu ir su sypsena i darzeli. O vaikuciu darbeliais tai kas kart negaliu atsistebeti.  thumbup.gif
*

thumbup.gif tą patį galiu pasakyti apie peliukų grupės auklėtojas ax.gif
noriuvasaros
Sveikos, mastau gal leisti savo beveik trimeti pypli i darzeli. Sitas arti namu. Gal kas gali pasakyti kaip ten dabar padetis? gal kas lanko maziausiuju darzeliniu grupe, kaip ten aukletojos?

P.S. gal kuri galit palyginti su Kodelciuku? Kuris geresnis? Man sitas patinka, nes erdvesnis kiemas ir maziau ribojasi su gatvem. Kokie butu patarimai? mirksiukas.gif
Jumi
noriuvasaros,man rodos sioj temoj buvo nemazai apie si darzeli surasyta. Privalumas - didelis erdvus kiemas,dideles erdvios grupes ,kas bent jau mums buvo svarbiausia erdvus miegamasis (kodelciuke vaikai miega toj pacioj patalpoj kur ir zaidzia) tai svarbu alergiskiems vaikuciams,nes vaikams miegant zaidimu erdve yra tvarkoma vedinama ir isplaunama. Maistas geras. O del aukletoju manau daug kas su manim gincytusi,bet viskas priklausys nuo jusu poziurio i jas .
Musu aukletojos atsakingos su vaikais uzsiima ,juos priziuri, lavina. Teko leisti vaikucius i kelias grupes,taip pat ir i paruosiamuku,aukletojoms jokiu pretenziju neturiu.
Vienintelis patarimas isleidziant vaikiuka nepalikti jo vieno pirma savaite ,pabuti kartu,leisti iki pietu miego ir pan.
p.s drauges berniukas lanko kodelciuka,kiek snekejomes diskutavom ieskojom darzeliu skirtumu tai galiu pasakyti tik tiek kad abu darzeliai tikrai geri smile.gif Sekmes renkantis.
noriuvasaros
Aciu, Jumi biggrin.gif.
Jau uzsiregistravom. Taip ir planuoju - pradziai leisti po kelias valandas. Jau dabar pradesiu vedziotis ten lauke pabuti. Norejau startuoti nuo geguzes ar birzelio, bet direktore sako, kad gali buti vaikui trauma, kai po laisvos liepos vel reiks pratintis rudeni. Pataria nuo rugsejo. Net nezinau, man kaip tik atrodo geriau po truputi, su pauzem. O kaip jusu vaikai po vasaros pertraukos, ar sunkiai vel pratinasi?
Jumi
Vaikui didesne trauma kai atveda ir iskart palieka. Mes irgi pirma savo vaikiuka taip pratinom,pradejom pavasari paskui vasara vis prisimindavom o rugseji ejom dali dienos.
Rugseji sueis visa nauja grupe ir nebus lengva,bet vaikas bent jau zinos ka veiks, su kuo bus per dienele,o jeigu su auklotojomis poziuris ar kazkas nesutaps gal ir pasikeisit iki rudenio wink.gif

Musu vaikai po vasaros ejo labai skirtingai,vyriausiam darzelis buvo kancia,viduriniui patiko o mazasis irgi galetu visai neiti. Todel,tariames ir i savaite pora kartu pasiimam pries pietu miega.

Papildyta:
ai ir dar,man rodos labai gerai ideja startuoti pavasari,nes orams atsilus vaikai daug buna lauke,vaikui lengviau prisitaikyti prie tvarkos o ir vaikai jau per metus priprate,nebera verksniuku. Rugseji asareles tikrai ilgiau liesis ;)Aukletojai viena naujokeli pagloboti,priglausti ir paguosti lengviau nei buri verkianciu naujokeliu.
noriuvasaros
Aciu, taip ir padarysiu. Pavasari apskritai lengviau, ir is ligu greiciau issikapstytumem, jei ka g.gif . Pabandysiu, kaip saket pirma savaite su juo kartu po pora valandu palankyt darzeli, vistiek suvaikejusi mirksiukas.gif . Jei tik taip leidziama.
Milinga
Mes pradejom lankyti si darzeli 2008 metu rugpjuti, tai buvau daug geresnes nuomones nei dabar...gaila... verysad.gif
jumbonis
o alergiska grupe taiko maista (kiausinio ,pieno ,zuvies) negalim? g.gif
Milinga
QUOTE(jumbonis @ 2010 05 18, 14:10)
o alergiska grupe taiko maista (kiausinio ,pieno ,zuvies) negalim? g.gif
*

nežinau ar yra grupe alergiskiems g.gif
Ledine shirdis
gal kas lankys nuo rudenio si darzeli?
laimensija
QUOTE(*Sherkshnas* @ 2010 08 06, 21:21)
gal kas lankys nuo rudenio si darzeli?
*

Mes eisim nuo rugsejo 1 smile.gif
Ledine shirdis
QUOTE(laimensija @ 2010 08 07, 14:45)
Mes eisim nuo rugsejo 1 smile.gif
*

mes irgi biggrin.gif
o i kokia jus grupe?
laimensija
QUOTE(*Sherkshnas* @ 2010 08 07, 15:41)
mes irgi biggrin.gif
o i kokia jus grupe?
*

Zinokite kad net nzn smile.gif Ot mama smile.gif
Bandysiu sia savaite eiti i darzeli ir paprasyti gal maziuke kokia paskutine rugpjucio savaitele leistu po kelias val per diena pabuti.
O kurioje vietoje jus gyvenate?
Ledine shirdis
QUOTE(laimensija @ 2010 08 16, 14:52)
Zinokite kad net nzn smile.gif Ot mama smile.gif
Bandysiu sia savaite eiti i darzeli ir paprasyti gal maziuke kokia paskutine rugpjucio savaitele leistu po kelias val per diena pabuti.
O kurioje vietoje jus gyvenate?
*

tai,kad lyg atostogauja darzelis si menesi g.gif o as net neiisivaizduoju,kaip mum reiks pratintis,nes as dirbu ,tai vyras tures vest tai jauciu sunku bus smile.gif ,o gal kaip tik geriau rolleyes.gif na matysim
mes prie hyper maximos gyvenam,o kur jus?
laimensija
QUOTE(*Sherkshnas* @ 2010 08 17, 17:24)
tai,kad lyg atostogauja darzelis si menesi g.gif o as net neiisivaizduoju,kaip mum reiks pratintis,nes as dirbu ,tai vyras tures vest tai jauciu sunku bus smile.gif ,o gal kaip tik geriau rolleyes.gif na matysim
mes prie hyper maximos gyvenam,o kur jus?
*

bandysiu eiti ir ziureti, nes mes tai abu dirbame. Idomu, nuo keliu prededa dirbti darzelis?
Mes gyvenam Zukausko g. Esam uzsirase dar i viena darzeli, tai metausi ir nzn kur vesti i svirneli ar kregzdute smile.gif
Ledine shirdis
QUOTE(laimensija @ 2010 08 18, 08:12)
bandysiu eiti ir ziureti, nes mes tai abu dirbame. Idomu, nuo keliu prededa dirbti darzelis?
Mes gyvenam Zukausko g. Esam uzsirase dar i viena darzeli, tai metausi ir nzn kur vesti i svirneli ar kregzdute smile.gif
*

ar lankote jau darzeli?kaip jum sekasi ?kokioj jus grupej?

mum tai labai sunku,verkia siaubingai,net is namu sunku isvest jau verkt pradeda doh.gif
Valentinka
QUOTE(Vilkele @ 2010 01 22, 13:44)
Mano mazylis lanko kiskuciu grupe jau antrus metus, ir antrus metus niekaip negaliu atsidziaugti aukletojomis, taip profesionaliai su vaikais bendrauja, be jokiu riksmu vaikai klauso. Matosi, kad dirba is pasaukimo siai profesijai. Vaikas eina su malonumu ir su sypsena i darzeli. O vaikuciu darbeliais tai kas kart negaliu atsistebeti.  thumbup.gif
*

aš tos pačios nuomonės thumbup.gif Auklėtojos superinės thumbup.gif
Kitąmet sūnus pas tas pačias pereis thumbup.gif
Valentinka
O va kuo toliau tuo lopšelio auklėtojos nepatinka doh.gif
Viena pastoviai telefonu kalba, neužsiima visai su vaikais , niekada nemačiau nei knygos skaitant kartu ar žaidžiant...
Net jei vaikas vienas lieka grupėje doh.gif
O kaip kitoms mamoms ?? g.gif
Milinga
QUOTE(Valentinka @ 2011 01 05, 16:13)
O va kuo toliau tuo lopšelio auklėtojos nepatinka  doh.gif
Viena pastoviai telefonu kalba, neužsiima visai su vaikais , niekada nemačiau nei knygos skaitant kartu ar žaidžiant...
Net jei vaikas vienas lieka grupėje  doh.gif
O kaip kitoms mamoms ??  g.gif
*

jooo, mes irgi lankėm šį darželį doh.gif ir lopšelio grupę unsure.gif lopšelio auklėtojos tikrai neužsiima, nes jie maži , į lauką irgi nevesdavo doh.gif
Aniutka23
Sveikos 4u.gif

O aš priešingai esu labai labai patenkinta lopšelio "Nykštukas" grupe. Ir auklėtojos nuostabios ir i lauka eina tik kai nebūna šalta ir kai nelyja g.gif Nors pagal mane galėtų iki geresnių orų ir visai nevest, nes dažniausiai po tų laukų slogos prasideda.
O šiaip man svarbiausia, kad vaikas į lopšelį eina su didžiausiu noru ir visada namie prisimena auklėtojas smile.gif
Antrą vaikiuką leisčiau tik į šią grupę. Bet tai tik mano nuomonė 4u.gif
Žiūrėsim kaip bus kitais metais kai keisis grupės ir auklėtojos g.gif
numyleta
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=722304
sukuriau nauja tema apie si darzeli,diskutuojame toliau 4u.gif g.gif
Aniutka23
Nepamačiau, kad dar sena tema nebaigta.
Mamulkos, reiktų šia pabaigti 4u.gif
Odna
Baigiam kuop greiciau mirksiukas.gif gi nauja jau pradeta doh.gif
Indrushka
QUOTE(Odna @ 2011 06 13, 17:29)
Baigiam kuop greiciau mirksiukas.gif gi nauja jau pradeta doh.gif
*

Ar vesit mažuosius į darželį rugpjūtį?
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.