Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darželis " Žemyna ". Eiguliai.
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ikimokyklinuke
Jei niekas nepasikeis busiu 'austejos' grupej, labai patiko mazyliai smile.gif vienas toks snekorius, net su tarptautiniu studentu is turkijos sugebejo susikalbet, nesvarbu,kad vienas anglsikai,o kitas lietuviskai, vaikai viska geba thumbup.gif
daiwyte
QUOTE(Ikimokyklinuke @ 2007 02 07, 00:45)
Jei niekas nepasikeis busiu 'austejos' grupej, labai patiko mazyliai smile.gif vienas toks snekorius, net su tarptautiniu studentu is turkijos sugebejo susikalbet, nesvarbu,kad vienas anglsikai,o kitas lietuviskai, vaikai viska geba  thumbup.gif
*

sekmes darbuose 4u.gif
vikaliu
QUOTE(Ikimokyklinuke @ 2007 02 06, 00:09)
eisiu ryt i sita darzeli pazintinei praktikai  biggrin.gif
paskui gali tekti 2savaites sitam darzeli kazkurioj grupej praktikuotis  smile.gif
gal ir pas jusu vaikucius pakliusiu  mirksiukas.gif
*

Tai tu ten išsiaiškink kas, kaip, kur..... paskui mus informuosi mirksiukas.gif
Nes aš vis neprisiruošiu nueit apsižiūrėt ir vaiko užrašyt ax.gif blush2.gif o laikas bėga...... unsure.gif
Ikimokyklinuke
QUOTE(vikaliu @ 2007 02 08, 18:31)
Tai tu ten išsiaiškink kas, kaip, kur.....  paskui mus informuosi      mirksiukas.gif
Nes aš vis neprisiruošiu nueit apsižiūrėt ir vaiko užrašyt      ax.gif  blush2.gif      o laikas bėga......        unsure.gif
*

Na man patiko thumbup.gif Labai patiko vaikai, spejau pamilti, gaila reikejo issiskirti jau...
Bet , kad eiles stovi tai tikrai, arba direktores pazystami kaip nors ikisami ax.gif
Taip,kad mamyte nemiegok ir eik vaikuti i eile uzrasyt mirksiukas.gif
tulpe
aha sake man mazoji kad darzeli naujos aukletojos ateina padet sake kad geros smile.gif va jums ir geriausias komplimentas tokios i bukit smile.gif
Ikimokyklinuke
QUOTE(tulpe @ 2007 02 26, 23:49)
aha sake man mazoji kad darzeli naujos aukletojos ateina padet sake kad geros smile.gif va jums ir geriausias komplimentas tokios i bukit smile.gif
*

o kaip faina biggrin.gif
o kokioj grupej tavo mazoji?
tulpe
mes Vakares grupei pas Rasa ir Danute smile.gif
asara
Uzrasiau saviski i ZEMYNA nuo rugsejo men. Bus 3,5 metukai, tikiuosi kad lengvai pritaps. Dabar lanko PIPIRINOS mokyklele, tai labai patenkinatas thumbup.gif
Dzordza
Asara, i kokia grupe eisit?
Mus irgi prieme, tik vyras snekejosi su direktore, tai nezinau i kokia tiksliai grupe - ai tie vyrai tongue.gif . Keliausim su trimetukais rolleyes.gif
vikaliu
QUOTE(Ikimokyklinuke @ 2007 02 25, 19:15)
Bet , kad eiles stovi tai tikrai, arba direktores pazystami kaip nors ikisami  ax.gif
Taip,kad mamyte nemiegok ir eik vaikuti i eile uzrasyt  mirksiukas.gif

Nežinau kaip ten su direktorės pažįstamais rolleyes.gif bet mus direktorė labai maloniai priėmė (nesam jokie pažįstami) ir pažadėjo, kad turėtume patekt ax.gif

QUOTE(Dzordza @ 2007 06 15, 14:19)
Mus irgi prieme, tik vyras snekejosi su direktore, tai nezinau i kokia tiksliai grupe - ai tie vyrai  tongue.gif . Keliausim su trimetukais  rolleyes.gif
*

O kada sužinojot, kad priėmė? Reikia gal ir man pasitikslint pas direktorę g.gif
Mes irgi su trimetinukais. Tai gal kartu drinks_cheers.gif
daiwyte
QUOTE(vikaliu @ 2007 06 15, 16:28)
Nežinau kaip ten su direktorės pažįstamais      rolleyes.gif      bet mus direktorė labai maloniai priėmė (nesam jokie pažįstami) ir pažadėjo, kad turėtume patekt        ax.gif
O kada sužinojot, kad priėmė? Reikia gal ir man pasitikslint pas direktorę              g.gif
Mes irgi su trimetinukais. Tai gal kartu        drinks_cheers.gif
*

trimetinukus visus naujus ismeto i tas grupes kur vietos laisvesnes yr,siemet is musu iseina penki vaikai tai va penki nauji tai jau tikrai bus smile.gif
vikaliu
QUOTE(tora @ 2007 06 21, 17:20)
trimetinukus visus naujus ismeto i tas grupes kur vietos laisvesnes yr,siemet is musu iseina penki vaikai tai va penki nauji tai jau tikrai bus smile.gif
*

Mūsų beveik visa grupė bus nauja. Iš 19 vaikų net 15 naujokėlių rolleyes.gif

Mes patekom į Upynos grupę. Gal yra daugiau trimetinukų, eisiančių į šią grupę? ax.gif
vaidutedd
thumbup.gif
QUOTE(vikaliu @ 2007 06 23, 16:47)
Mūsų beveik visa grupė bus nauja. Iš 19 vaikų net 15 naujokėlių          rolleyes.gif

Mes patekom į Upynos grupę. Gal yra daugiau trimetinukų, eisiančių į šią grupę?        ax.gif
*

vedziau vaika i sia grupe, nuostabios aukletojos, ypac patiko aukletoja Milda, mano vaikas tik ir kalbedavo grizes apie ja namo. Sunku budavo mazyli iskrapstyti is darzelio namo, tai kurybinga, atsakinga, rupestinga aukletoja is didziosios raides. Tai mano nuomone, bet zmogus visiems geras vis tiek nebusi. Man atrodo nesigailesi leisdama savo vaikeli cia. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pupele
Mes patekom i "Gabijos" grupe. Gal kas ka zinot apie aukletojas?
vikaliu
QUOTE(vaidutedd @ 2007 06 28, 18:20)
thumbup.gif
vedziau vaika i sia grupe, nuostabios aukletojos, ypac patiko aukletoja Milda, mano vaikas tik ir kalbedavo grizes apie ja namo. Sunku budavo mazyli iskrapstyti is darzelio namo, tai kurybinga, atsakinga, rupestinga aukletoja is didziosios raides. Tai mano nuomone, bet zmogus visiems geras vis tiek nebusi. Man atrodo nesigailesi leisdama savo vaikeli cia. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Dėkui už nuomonę 4u.gif
Tikiuosi, kad neteks gailėtis. Smagu išgirst gerą žodį apie žmones, kuriems patikėsiu savo vaiką smile.gif
Dzordza
QUOTE(vikaliu @ 2007 06 23, 14:47)
Mūsų beveik visa grupė bus nauja. Iš 19 vaikų net 15 naujokėlių          rolleyes.gif

Mes patekom į Upynos grupę. Gal yra daugiau trimetinukų, eisiančių į šią grupę?        ax.gif
*

Mes irgi i Upynos grupe eisim ax.gif pradesim nuo pirmadienio ax.gif
vikaliu
QUOTE(Dzordza @ 2007 08 28, 14:27)
Mes irgi i Upynos grupe eisim  ax.gif pradesim nuo pirmadienio  ax.gif
*

Ir mes užsirašėm nuo rugsėjo, bet eisim tik nuo spalio. Taip mums patarė direktorė, kad dalis vaikiukų jau būtų apsipratę rolleyes.gif
O kaip rugsėjo 1-osios šventė? Gal žinai ką nors? Bus, nebus g.gif
Gvydone
Sveikutes,
ir as prisiregistruoju, kad lankysiu si darzeli. Viska organizavo vyras. Nes man pries metus nepasiseke su darzeliu.
Tad dar nezinau i kokia grupe ir pas kokia aukletoja.
Tik vyras sake, kad prieme labai normaliai.
Startuojam 09 10 diena.
vikaliu
QUOTE(Gvydone @ 2007 09 04, 18:06)
Sveikutes,
ir as prisiregistruoju, kad lankysiu si darzeli. Viska organizavo vyras. Nes man pries metus nepasiseke su darzeliu.
Tad dar nezinau i kokia grupe ir pas kokia aukletoja.
Tik vyras sake, kad prieme labai normaliai.
Startuojam  09 10 diena.
*

Sveika,
direktorė labai gera, sakė, kad nori patenkint visus norinčių į šitą darželį prašymus. aišku, galimybės ribotos rolleyes.gif
man labai patiko pirmą dieną darželyje. ir vaikas gerai jautėsi. labai šilta atmosfera thumbup.gif
eisim nuo spalio, bet jau dabar net laukiu, kada pradėsim eit smile.gif
Dzordza
QUOTE(vikaliu @ 2007 08 28, 15:11)
Ir mes užsirašėm nuo rugsėjo, bet eisim tik nuo spalio. Taip mums patarė direktorė, kad dalis vaikiukų jau būtų apsipratę          rolleyes.gif
O kaip rugsėjo 1-osios šventė? Gal žinai ką nors? Bus, nebus        g.gif
*

Is tikruju, labai gerai sumastyta. Kai maziau vaiku, tai vaikas lengviau pripranta. Praeita savaite tai tik pirma diena daugiau vaiku buvo, o paskui buvo tik "senbuviai" ir keli naujokeliai, tai budavo 5-6 vaikai grupej. O paskui jau pirmieji buna apsiprate siek tiek, tai veliau ateinantiems aukletojos gali daugiau demesio skirt, kad jiems lengviau butu.

Abi aukletojos pasirode tikrai malonios ax.gif siandien jau laukiam daugiau naujokeliu ax.gif
Gvydone
Niekaip neishduoda man vyras paslapties i kuria grupe pataike mano vaikis.
Na po kol kas viskas ok. Kai paklausiam vaiko ar patinka aukletojos sako "patinka, patinka, net sirdele spurda..smile.gif"
Tai tikiu, kad neblogai.
Tik idomu kokioj grupej.
daiwyte
QUOTE(Gvydone @ 2007 09 12, 13:34)
Niekaip neishduoda man vyras paslapties i kuria grupe pataike mano vaikis.
Na po kol kas viskas ok. Kai paklausiam vaiko ar patinka aukletojos sako "patinka, patinka, net sirdele spurda..smile.gif"
Tai tikiu, kad neblogai.
Tik idomu kokioj grupej.
*

Man labai idomu kodel tau nesako kokije grupeje vaikas?o tai pati nevedi ir nepasiemi? g.gif
o mano vaikis tai is darzo namo neina ,tad tenka vaika pasimti paskutini beveik,ir tai jei lauke yra kitos gr vaikai tada neina islydim beveik visa darzeli lotuliukas.gif
Pas mus sia savaite atejo nauja aukletoja tai kolkas gerai,ne kiek ji vaikus aukleja ,o ja vaikai aukleja lotuliukas.gif
Gvydone
Sveika daiwyte,
tavo vaikis eina i Ausrines grupe?

Nes maniskis eina i Ausrinos. Ketvirta diena, po kol kas neblogai.
Bet vyras veda ir man neleidzia eiti i darzeli, nes cia tipo ju "Vyriski" reikalai.
Kita savaite butinai ir as eisiu.

Tik keista, kaip nieko nereikia.
Nes kai ejo i Gandriuko darzeli, tai reikejo ir indu ir puoduku ir patalyniu ir rankshluosciu, ir priemoniu visokiausiu.

daiwyte
QUOTE(Gvydone @ 2007 09 13, 17:42)
Sveika daiwyte,
tavo vaikis eina i Ausrines grupe?

Nes maniskis eina i Ausrinos. Ketvirta diena, po kol kas neblogai.
Bet vyras veda ir man neleidzia eiti i darzeli, nes cia tipo ju "Vyriski" reikalai.
Kita savaite butinai ir as eisiu.

Tik keista, kaip nieko nereikia.
Nes kai ejo i Gandriuko darzeli, tai reikejo ir indu ir puoduku ir patalyniu ir rankshluosciu, ir priemoniu visokiausiu.
*

taip mes lankom ausrines grupe wub.gif ,o pagrindas ko reikia tai pasako po susirinkimo tevu,tai yra buitines priemones(popierius,indu ploviklis ir t.t..),na ir kas vaikui reikalinga(popierius spalvotas piestukai ir t.t..)
o vaika atiduodant i darzeli,tai neviena pries tai perejau issiklausinejau kaip kas ir pan.,ir apsistojom cia wub.gif
Gvydone
Oi tai mes tada labai shauniai pataikem.
Vyro klausiau ar yra Martinas grupeje, sake yra. Reiskiasi cia apie tavo vyrishki ejo kalba.
Na fainai, gal kada ir susitiksim.
O kada buvo susirinkimas?
Gaila niekaip nesuzynau kaip ten su miegu mano vaikui sekasi/
Vis vyras pamirshta paklausti.
daiwyte
QUOTE(Gvydone @ 2007 09 13, 22:45)
Oi tai mes tada labai shauniai pataikem.
Vyro  klausiau ar yra Martinas grupeje, sake yra. Reiskiasi cia apie tavo vyrishki ejo kalba.
Na fainai, gal kada ir susitiksim.
O kada buvo susirinkimas?
Gaila niekaip nesuzynau kaip ten su miegu mano vaikui sekasi/
Vis vyras pamirshta paklausti.
*

Dar susirinkimo nebuvo nes tik pirma savaite kai nauja aukletoja atejo tai kai jos abi susisnekes tada pasakys
Siaip nesinervuok ,nes jei musu grupei esat,tai aukletoja Ruta ir seimininkute Nijole labai fainos thumbup.gif wub.gif
Gvydone
Tai gerai.
Bet matau kaip vaikas jauciasi ir man to uztenka.
O jauciasi neblogai.
daiwyte
QUOTE(Gvydone @ 2007 09 14, 17:33)
Tai gerai.
Bet matau kaip vaikas jauciasi ir man to uztenka.
O jauciasi neblogai.
*

siandien ir as paklausiau vaiko ar yra Dovydas,sake kad yra tai reiskias tikrai musu grupei esat thumbup.gif 4u.gif
Ateik
QUOTE(vikaliu @ 2007 06 15, 15:28)
Nežinau kaip ten su direktorės pažįstamais      rolleyes.gif      bet mus direktorė labai maloniai priėmė (nesam jokie pažįstami) ir pažadėjo, kad turėtume patekt        ax.gif

Ninini, nemeluokis. tongue.gif Taigi palydėta buvai. wink.gif Va todėl ir gavai vietą jau šiam rudeniui. Nėr taip paprasta ten nežinomam ir nerekomenduotam žmogui vietą gauti tiem patiem metam (ypač, jei nėr jokių pirmumų).

Savo mažuosius jau užrašiau, nes ir grupėn didžiųjų lankyton papult norim, o montesoriukų gi mišrios grupės, kartais vos 2-3 vaikai mokyklon išeina, tiek ir tepriima naujų...
daiwyte
QUOTE(Emilė @ 2007 09 16, 01:16)
Ninini, nemeluokis.  tongue.gif  Taigi palydėta buvai. wink.gif Va todėl ir gavai vietą jau šiam rudeniui. Nėr taip paprasta ten nežinomam ir nerekomenduotam žmogui vietą gauti tiem patiem metam (ypač, jei nėr jokių pirmumų).

Savo mažuosius jau užrašiau, nes ir grupėn didžiųjų lankyton papult norim, o montesoriukų gi mišrios grupės, kartais vos 2-3 vaikai mokyklon išeina, tiek ir tepriima naujų...
*

`TIKRAI NEREIKIA BUTI PAZYSTAMIEMS AR KAZKOKIA PIRMUMO TEISE TURET,KAD I SI DARZELI PAPULT,MUMS JOKIU PROBLEMU IR NEBUVO ,DAR MUSU LAUKE(lauke tol kol as pati paskambinsiu ,nes tel buvo pasikeites mano tongue.gif ) PUSMETI GERA KADA ATEISIM LANKYTI tongue.gif AISKU GERIAUSIA ANKSCIAU NUEITI IR UZSIRASYTI VIETA UZSIIMTI, rolleyes.gif O PASKUI TAVO TEISE RINKTIS LEIST VAIKA AR NE
vikaliu
QUOTE(Emilė @ 2007 09 16, 00:16)
Ninini, nemeluokis.  tongue.gif  Taigi palydėta buvai. wink.gif Va todėl ir gavai vietą jau šiam rudeniui. Nėr taip paprasta ten nežinomam ir nerekomenduotam žmogui vietą gauti tiem patiem metam (ypač, jei nėr jokių pirmumų).

nu jo, palydėta buvau mirksiukas.gif
Bet kai su direktore kalbėjau dabar, tai sakė, kad dar laukia 5 vaikai norintys į šią grupę ir ji linkus juos visus priimt, jei atsiras nelankančių. Taigi, ir po mūsų užsirašiusieji turbūt pateks.
O rekomendacijos aišku niekada nepamaišo smile.gif
Gvydone
Jo daiwyte tikrai musu vaikai viena grupe lanko.
Gal tu zinai, ar yra sporto sale, ar eina dainuoti, kaip ten uzsiima su vaikas.
Tik bishki ash tennesuprantu.
Ten ner tu aukletoju, keiciasi susijungia. Kol suras aukletoja tikriausiai taip ir bus.
Bet shiaip darzelis tikrai neblogas ir dziaugiuosi, kad mano vaikas ji lanko.
daiwyte
QUOTE(Gvydone @ 2007 09 18, 15:28)
Jo daiwyte tikrai musu vaikai viena grupe lanko.
Gal tu zinai, ar yra sporto sale, ar eina dainuoti, kaip ten uzsiima su vaikas.
Tik bishki ash tennesuprantu.
Ten ner tu aukletoju, keiciasi susijungia. Kol suras aukletoja tikriausiai  taip ir bus.
Bet shiaip darzelis tikrai neblogas ir dziaugiuosi, kad mano vaikas ji lanko.
*

viskas ten gerai ,yra sale ir dainuot eina ir sportuot,o su ta aukletoja tai taip reikia vienos dar ,dabar yra studente priimta puse etato,o seip pastoviai Ruta buna,nebent turi kur iseit tai ateina kita aukletoja is kitos gr ,bet cia tai viskas gerai visi savi thumbup.gif
Sheilla
Labukas, ar yra mamyciu, kuriu vaikuciai Zemynoj lanko pradines klases? Kiek zinau Zemyna darzelis-mokykla. Gal galit papasakoti atsiliepimu? Kaip mokytoja, kelios klases yra ir t.t.? 4u.gif
daiwyte
QUOTE(boruzka12135 @ 2007 09 18, 19:16)
Labukas, ar yra mamyciu, kuriu vaikuciai Zemynoj lanko pradines klases? Kiek zinau Zemyna darzelis-mokykla. Gal galit papasakoti atsiliepimu? Kaip mokytoja, kelios klases yra ir t.t.?  4u.gif
*

pirma tai tikrai yra ir paruosiama,o del kitu dar nieko negaliu pasakyt
vikaliu
QUOTE(boruzka12135 @ 2007 09 18, 18:16)
Labukas, ar yra mamyciu, kuriu vaikuciai Zemynoj lanko pradines klases? Kiek zinau Zemyna darzelis-mokykla. Gal galit papasakoti atsiliepimu? Kaip mokytoja, kelios klases yra ir t.t.?

Yra pradinė mokykla, t.y. 4 klasės smile.gif
daiwyte
QUOTE(vikaliu @ 2007 09 19, 19:01)
Yra pradinė mokykla, t.y. 4 klasės      smile.gif
*

nezinia ar yra ,nes pries pora metu panikino pradines klases
vikaliu
QUOTE(Dzordza @ 2007 08 28, 14:27)
Mes irgi i Upynos grupe eisim  ax.gif pradesim nuo pirmadienio  ax.gif
*

Šaunuolė tavo Vytautė thumbup.gif greit adaptavosi darželyje.
Kai pirmą dieną pamačiau, kaip sėdi tėčiui ant kelių ir nenulipa, tai pagalvojau, kad bus sunku ax.gif o po mėnesio nuėjus pamačiau, kad vaikas jaučiasi puikiai thumbup.gif
beje, o ko pati nevedi? Vis tėtis ateina smile.gif

O mums kolkas sunku, ypač mamai verysad.gif
daiwyte
QUOTE(vikaliu @ 2007 10 04, 22:31)
Šaunuolė tavo Vytautė      thumbup.gif      greit adaptavosi darželyje.
Kai pirmą dieną pamačiau, kaip sėdi tėčiui ant kelių ir nenulipa, tai pagalvojau, kad bus sunku          ax.gif        o po mėnesio nuėjus pamačiau, kad vaikas jaučiasi puikiai        thumbup.gif 
beje, o ko pati nevedi? Vis tėtis ateina            smile.gif

O mums kolkas sunku, ypač mamai          verysad.gif
*

tai va jai tau sunku tai ir vaikui nelengva, susitaikyk su ta mintim kad ji auga ir darosi individualus zmogus kuriam gyvenime reikia mokintis savarankiskumo
Ateik
Nuo 2012 metų "Žemyna" taps tik darželiu (planuojamos ir lopšelio grupės), taigi pirmos klasės jau nebus formuojamos. O gaila, nes dukra baigė 4 klases po darželio... Atsiliepimai ir prisiminimai tik geriausi. wub.gif thumbup.gif
Ramunelek
Sveikos,nreciu suzinoti apie si darzeli ir nuo keliu metuku galima eiti?Gal zinote pries kiek laiko reikia ten uzsirasyti ,noretume eiti jau dazeli bet nieko apie ji nezinome,g smile.gif al galite padeti flirt.gif
teletabė
Sveika, mano dukrytė pradėjo lankyti "Žemyną", kai jai buvo trys metukai (dabar jai penkeri). Tuo metu mūsų nepriėmė į darželį arti namų (supratome, kad reikia "patepti"), bet užtai labai mielai priėmė į "Žemyną". Pataikėme geru momentu - tuomet formavo naują trimečių grupę. Beje, labai šauni darželio direktorė - mums, dviems mamoms, atėjusioms į pražvalgas - viską aprodė, papasakojo. O juk neprivalėjo... Manau, kad reikia eiti pas direktorę ir tartis. Gal priims į kokią nors grupę, ar bent jau užsirašysi į eilę.
Kita vertus, vaiko ugdymo prasme, manau, kad joks darželis neatstos privačių estetinio lavinimo studijų. Juk daržely užsiėmimai tik rytais (beje, mes juos dažnai pramiegame, mat dirbu laisvu grafiku). Norėdama, kad vaikas susipažintų su raidelėmis, skaičiais, anglų kalbos žodeliais ir pan. užrašiau savo dukrelę papildomam ugdymui (vakare, po darželio) į Pipirinos studiją. Pasiteisino. Daug ko ten išmokome. Be to, dukrytė eina ten kur kas noriau, nei į daržiuką: juk pas Pipiriną gali būti su mama, ir nėra pietų miego blink.gif
Ramunelek
Labai aciu uz informacija ,tai tada reikes nueiti ir uzsirasyti,nes mano mazoji dar turi tik 2 metukus na bet nepakenks ir dar noreciau i Pipirinos studija ,nors ta tegul palanko ,gal daugiau energijos isnaudos ,nes labai judri ir vietoje nepastovi,o Zemyna darzelis po mano langu tai todel labai noreciau ir matyciau ka veikia mano mazyle ,nes dabar sedi prie lango ir ziuri i vaikus ir dziaugesi su jais..... biggrin.gif Bet dabar aisku kad mes dar per mazos..... blink.gif
vikaliu
QUOTE(Ramunelek @ 2008 03 03, 10:54)
Bet dabar aisku kad mes dar per mazos.....

Nuo rudens žada formuot lopšelio grupes. Taip kad ilgai nelauk, užeik pasikalbėt su direktore smile.gif
neonke
mano angelėlis jau greitai turi gimti nestuke.gif laaabai laukiam ir po truputį žiūrinėjamės darželiuką smile.gif
girdėjau neblogų atsiliepimų apie aušrinės grupę, gal kas lankėt šią grupę ar lankot? kaip ten auklėtojos, tvarka, šventės? 4u.gif
*liolka*
Darzelio direktore tai labai sauni moteris- linksma,sneki, maloni thumbup.gif
o ir grupes super. jau vien tai daug ka pasako,kad visose grupese dirba po dvi aukletojas, arba aukletoja ir aukletojos padejeja. nes deja,nedaugelis darzeliu gali pasigirti tokia tvarka.
neonke
vanile, gal jūsų vaikutis lanko šį darželį?
jei taip galėtum plačiau papasakoti.
*liolka*
ne,nelanko,bet galit klausti jei kas konkreciai domina mirksiukas.gif
nes pasakoti cia galima ilgai,ziurint kas konkreciai jus domina g.gif
neonke
mane domina darželio veikla, šventės, maistas, auklėtojos ir bendra įstaigos tvarka, metodai pagal kuriuos ten dirbama. girdėjau gerų atsiliepimų apie AUŠRINĖS grupę, tai norėčiau daugiau sužinoti. ačiū.
davaida
Sveiki teveliai
tie kuriu maziukai lanko vaiku darzeli Zemyna tikrai susiduria su problema kur pasistatyti masinas. Per susirinkimus akcentuojama, kad i kiemeli ivaziuoti negalima del vaiku saugumo (ir kalbama apie tai daug ir garsiai), pastaruoju metu pasigirdo pageidavimai kad butu nevaziuojama ir prie varteliu, taciau... kiemelis tapo nemokama mokytoju automobiliu stovejimo aikstele, o privaziavus prie varteliu (nors draudzianciu tai daryti zenklu nera) gali pakliuti i labai nemalonu "turgaus lygio" barni su mokytoja, priekaistaujancia kad trukdai jai isvaziuoti. Taigi butu idomu suzinoti ka galvoja kiti teveliai: pritariate ar priestaraujate tokiai "politikai"? Gal cia tik as per daug noriu socializmo kad visi butu lygus, juk mokytoju masinu ratai tokie patys ir vaiku saugumui kelia tokia pacia gresme?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.