Jei niekas nepasikeis busiu 'austejos' grupej, labai patiko mazyliai
QUOTE(Ikimokyklinuke @ 2007 02 06, 00:09) eisiu ryt i sita darzeli pazintinei praktikai paskui gali tekti 2savaites sitam darzeli kazkurioj grupej praktikuotis gal ir pas jusu vaikucius pakliusiu Tai tu ten išsiaiškink kas, kaip, kur..... paskui mus informuosi Nes aš vis neprisiruošiu nueit apsižiūrėt ir vaiko užrašyt QUOTE(vikaliu @ 2007 02 08, 18:31) Tai tu ten išsiaiškink kas, kaip, kur..... paskui mus informuosi Nes aš vis neprisiruošiu nueit apsižiūrėt ir vaiko užrašyt Na man patiko Bet , kad eiles stovi tai tikrai, arba direktores pazystami kaip nors ikisami Taip,kad mamyte nemiegok ir eik vaikuti i eile uzrasyt
aha sake man mazoji kad darzeli naujos aukletojos ateina padet sake kad geros
mes Vakares grupei pas Rasa ir Danute
Uzrasiau saviski i ZEMYNA nuo rugsejo men. Bus 3,5 metukai, tikiuosi kad lengvai pritaps. Dabar lanko PIPIRINOS mokyklele, tai labai patenkinatas
Asara, i kokia grupe eisit?
Mus irgi prieme, tik vyras snekejosi su direktore, tai nezinau i kokia tiksliai grupe - ai tie vyrai QUOTE(Ikimokyklinuke @ 2007 02 25, 19:15) Bet , kad eiles stovi tai tikrai, arba direktores pazystami kaip nors ikisami Taip,kad mamyte nemiegok ir eik vaikuti i eile uzrasyt Nežinau kaip ten su direktorės pažįstamais QUOTE(Dzordza @ 2007 06 15, 14:19) Mus irgi prieme, tik vyras snekejosi su direktore, tai nezinau i kokia tiksliai grupe - ai tie vyrai O kada sužinojot, kad priėmė? Reikia gal ir man pasitikslint pas direktorę Mes irgi su trimetinukais. Tai gal kartu QUOTE(vikaliu @ 2007 06 15, 16:28) Nežinau kaip ten su direktorės pažįstamais O kada sužinojot, kad priėmė? Reikia gal ir man pasitikslint pas direktorę Mes irgi su trimetinukais. Tai gal kartu trimetinukus visus naujus ismeto i tas grupes kur vietos laisvesnes yr,siemet is musu iseina penki vaikai tai va penki nauji tai jau tikrai bus QUOTE(tora @ 2007 06 21, 17:20) trimetinukus visus naujus ismeto i tas grupes kur vietos laisvesnes yr,siemet is musu iseina penki vaikai tai va penki nauji tai jau tikrai bus Mūsų beveik visa grupė bus nauja. Iš 19 vaikų net 15 naujokėlių Mes patekom į Upynos grupę. Gal yra daugiau trimetinukų, eisiančių į šią grupę? QUOTE(vikaliu @ 2007 06 23, 16:47) Mūsų beveik visa grupė bus nauja. Iš 19 vaikų net 15 naujokėlių Mes patekom į Upynos grupę. Gal yra daugiau trimetinukų, eisiančių į šią grupę? vedziau vaika i sia grupe, nuostabios aukletojos, ypac patiko aukletoja Milda, mano vaikas tik ir kalbedavo grizes apie ja namo. Sunku budavo mazyli iskrapstyti is darzelio namo, tai kurybinga, atsakinga, rupestinga aukletoja is didziosios raides. Tai mano nuomone, bet zmogus visiems geras vis tiek nebusi. Man atrodo nesigailesi leisdama savo vaikeli cia.
Mes patekom i "Gabijos" grupe. Gal kas ka zinot apie aukletojas?
QUOTE(vaidutedd @ 2007 06 28, 18:20) vedziau vaika i sia grupe, nuostabios aukletojos, ypac patiko aukletoja Milda, mano vaikas tik ir kalbedavo grizes apie ja namo. Sunku budavo mazyli iskrapstyti is darzelio namo, tai kurybinga, atsakinga, rupestinga aukletoja is didziosios raides. Tai mano nuomone, bet zmogus visiems geras vis tiek nebusi. Man atrodo nesigailesi leisdama savo vaikeli cia. Dėkui už nuomonę Tikiuosi, kad neteks gailėtis. Smagu išgirst gerą žodį apie žmones, kuriems patikėsiu savo vaiką
Sveikutes,
ir as prisiregistruoju, kad lankysiu si darzeli. Viska organizavo vyras. Nes man pries metus nepasiseke su darzeliu. Tad dar nezinau i kokia grupe ir pas kokia aukletoja. Tik vyras sake, kad prieme labai normaliai. Startuojam 09 10 diena. QUOTE(Gvydone @ 2007 09 04, 18:06) Sveikutes, ir as prisiregistruoju, kad lankysiu si darzeli. Viska organizavo vyras. Nes man pries metus nepasiseke su darzeliu. Tad dar nezinau i kokia grupe ir pas kokia aukletoja. Tik vyras sake, kad prieme labai normaliai. Startuojam 09 10 diena. Sveika, direktorė labai gera, sakė, kad nori patenkint visus norinčių į šitą darželį prašymus. aišku, galimybės ribotos man labai patiko pirmą dieną darželyje. ir vaikas gerai jautėsi. labai šilta atmosfera eisim nuo spalio, bet jau dabar net laukiu, kada pradėsim eit QUOTE(vikaliu @ 2007 08 28, 15:11) Ir mes užsirašėm nuo rugsėjo, bet eisim tik nuo spalio. Taip mums patarė direktorė, kad dalis vaikiukų jau būtų apsipratę O kaip rugsėjo 1-osios šventė? Gal žinai ką nors? Bus, nebus Is tikruju, labai gerai sumastyta. Kai maziau vaiku, tai vaikas lengviau pripranta. Praeita savaite tai tik pirma diena daugiau vaiku buvo, o paskui buvo tik "senbuviai" ir keli naujokeliai, tai budavo 5-6 vaikai grupej. O paskui jau pirmieji buna apsiprate siek tiek, tai veliau ateinantiems aukletojos gali daugiau demesio skirt, kad jiems lengviau butu. Abi aukletojos pasirode tikrai malonios
Niekaip neishduoda man vyras paslapties i kuria grupe pataike mano vaikis.
Na po kol kas viskas ok. Kai paklausiam vaiko ar patinka aukletojos sako "patinka, patinka, net sirdele spurda.. Tai tikiu, kad neblogai. Tik idomu kokioj grupej. QUOTE(Gvydone @ 2007 09 12, 13:34) Niekaip neishduoda man vyras paslapties i kuria grupe pataike mano vaikis. Na po kol kas viskas ok. Kai paklausiam vaiko ar patinka aukletojos sako "patinka, patinka, net sirdele spurda.. Tai tikiu, kad neblogai. Tik idomu kokioj grupej. Man labai idomu kodel tau nesako kokije grupeje vaikas?o tai pati nevedi ir nepasiemi? o mano vaikis tai is darzo namo neina ,tad tenka vaika pasimti paskutini beveik,ir tai jei lauke yra kitos gr vaikai tada neina islydim beveik visa darzeli Pas mus sia savaite atejo nauja aukletoja tai kolkas gerai,ne kiek ji vaikus aukleja ,o ja vaikai aukleja
Sveika daiwyte,
tavo vaikis eina i Ausrines grupe? Nes maniskis eina i Ausrinos. Ketvirta diena, po kol kas neblogai. Bet vyras veda ir man neleidzia eiti i darzeli, nes cia tipo ju "Vyriski" reikalai. Kita savaite butinai ir as eisiu. Tik keista, kaip nieko nereikia. Nes kai ejo i Gandriuko darzeli, tai reikejo ir indu ir puoduku ir patalyniu ir rankshluosciu, ir priemoniu visokiausiu. QUOTE(Gvydone @ 2007 09 13, 17:42) Sveika daiwyte, tavo vaikis eina i Ausrines grupe? Nes maniskis eina i Ausrinos. Ketvirta diena, po kol kas neblogai. Bet vyras veda ir man neleidzia eiti i darzeli, nes cia tipo ju "Vyriski" reikalai. Kita savaite butinai ir as eisiu. Tik keista, kaip nieko nereikia. Nes kai ejo i Gandriuko darzeli, tai reikejo ir indu ir puoduku ir patalyniu ir rankshluosciu, ir priemoniu visokiausiu. taip mes lankom ausrines grupe o vaika atiduodant i darzeli,tai neviena pries tai perejau issiklausinejau kaip kas ir pan.,ir apsistojom cia
Oi tai mes tada labai shauniai pataikem.
Vyro klausiau ar yra Martinas grupeje, sake yra. Reiskiasi cia apie tavo vyrishki ejo kalba. Na fainai, gal kada ir susitiksim. O kada buvo susirinkimas? Gaila niekaip nesuzynau kaip ten su miegu mano vaikui sekasi/ Vis vyras pamirshta paklausti. QUOTE(Gvydone @ 2007 09 13, 22:45) Oi tai mes tada labai shauniai pataikem. Vyro klausiau ar yra Martinas grupeje, sake yra. Reiskiasi cia apie tavo vyrishki ejo kalba. Na fainai, gal kada ir susitiksim. O kada buvo susirinkimas? Gaila niekaip nesuzynau kaip ten su miegu mano vaikui sekasi/ Vis vyras pamirshta paklausti. Dar susirinkimo nebuvo nes tik pirma savaite kai nauja aukletoja atejo tai kai jos abi susisnekes tada pasakys Siaip nesinervuok ,nes jei musu grupei esat,tai aukletoja Ruta ir seimininkute Nijole labai fainos
Tai gerai.
Bet matau kaip vaikas jauciasi ir man to uztenka. O jauciasi neblogai. QUOTE(vikaliu @ 2007 06 15, 15:28) Nežinau kaip ten su direktorės pažįstamais Ninini, nemeluokis. Savo mažuosius jau užrašiau, nes ir grupėn didžiųjų lankyton papult norim, o montesoriukų gi mišrios grupės, kartais vos 2-3 vaikai mokyklon išeina, tiek ir tepriima naujų... QUOTE(Emilė @ 2007 09 16, 01:16) Ninini, nemeluokis. Savo mažuosius jau užrašiau, nes ir grupėn didžiųjų lankyton papult norim, o montesoriukų gi mišrios grupės, kartais vos 2-3 vaikai mokyklon išeina, tiek ir tepriima naujų... `TIKRAI NEREIKIA BUTI PAZYSTAMIEMS AR KAZKOKIA PIRMUMO TEISE TURET,KAD I SI DARZELI PAPULT,MUMS JOKIU PROBLEMU IR NEBUVO ,DAR MUSU LAUKE(lauke tol kol as pati paskambinsiu ,nes tel buvo pasikeites mano QUOTE(Emilė @ 2007 09 16, 00:16) Ninini, nemeluokis. nu jo, palydėta buvau Bet kai su direktore kalbėjau dabar, tai sakė, kad dar laukia 5 vaikai norintys į šią grupę ir ji linkus juos visus priimt, jei atsiras nelankančių. Taigi, ir po mūsų užsirašiusieji turbūt pateks. O rekomendacijos aišku niekada nepamaišo
Jo daiwyte tikrai musu vaikai viena grupe lanko.
Gal tu zinai, ar yra sporto sale, ar eina dainuoti, kaip ten uzsiima su vaikas. Tik bishki ash tennesuprantu. Ten ner tu aukletoju, keiciasi susijungia. Kol suras aukletoja tikriausiai taip ir bus. Bet shiaip darzelis tikrai neblogas ir dziaugiuosi, kad mano vaikas ji lanko. QUOTE(Gvydone @ 2007 09 18, 15:28) Jo daiwyte tikrai musu vaikai viena grupe lanko. Gal tu zinai, ar yra sporto sale, ar eina dainuoti, kaip ten uzsiima su vaikas. Tik bishki ash tennesuprantu. Ten ner tu aukletoju, keiciasi susijungia. Kol suras aukletoja tikriausiai taip ir bus. Bet shiaip darzelis tikrai neblogas ir dziaugiuosi, kad mano vaikas ji lanko. viskas ten gerai ,yra sale ir dainuot eina ir sportuot,o su ta aukletoja tai taip reikia vienos dar ,dabar yra studente priimta puse etato,o seip pastoviai Ruta buna,nebent turi kur iseit tai ateina kita aukletoja is kitos gr ,bet cia tai viskas gerai visi savi
Labukas, ar yra mamyciu, kuriu vaikuciai Zemynoj lanko pradines klases? Kiek zinau Zemyna darzelis-mokykla. Gal galit papasakoti atsiliepimu? Kaip mokytoja, kelios klases yra ir t.t.?
QUOTE(boruzka12135 @ 2007 09 18, 18:16) Labukas, ar yra mamyciu, kuriu vaikuciai Zemynoj lanko pradines klases? Kiek zinau Zemyna darzelis-mokykla. Gal galit papasakoti atsiliepimu? Kaip mokytoja, kelios klases yra ir t.t.? Yra pradinė mokykla, t.y. 4 klasės QUOTE(Dzordza @ 2007 08 28, 14:27) Šaunuolė tavo Vytautė Kai pirmą dieną pamačiau, kaip sėdi tėčiui ant kelių ir nenulipa, tai pagalvojau, kad bus sunku beje, o ko pati nevedi? Vis tėtis ateina O mums kolkas sunku, ypač mamai QUOTE(vikaliu @ 2007 10 04, 22:31) Šaunuolė tavo Vytautė Kai pirmą dieną pamačiau, kaip sėdi tėčiui ant kelių ir nenulipa, tai pagalvojau, kad bus sunku beje, o ko pati nevedi? Vis tėtis ateina O mums kolkas sunku, ypač mamai tai va jai tau sunku tai ir vaikui nelengva, susitaikyk su ta mintim kad ji auga ir darosi individualus zmogus kuriam gyvenime reikia mokintis savarankiskumo
Nuo 2012 metų "Žemyna" taps tik darželiu (planuojamos ir lopšelio grupės), taigi pirmos klasės jau nebus formuojamos. O gaila, nes dukra baigė 4 klases po darželio... Atsiliepimai ir prisiminimai tik geriausi.
Sveikos,nreciu suzinoti apie si darzeli ir nuo keliu metuku galima eiti?Gal zinote pries kiek laiko reikia ten uzsirasyti ,noretume eiti jau dazeli bet nieko apie ji nezinome,g
Sveika, mano dukrytė pradėjo lankyti "Žemyną", kai jai buvo trys metukai (dabar jai penkeri). Tuo metu mūsų nepriėmė į darželį arti namų (supratome, kad reikia "patepti"), bet užtai labai mielai priėmė į "Žemyną". Pataikėme geru momentu - tuomet formavo naują trimečių grupę. Beje, labai šauni darželio direktorė - mums, dviems mamoms, atėjusioms į pražvalgas - viską aprodė, papasakojo. O juk neprivalėjo... Manau, kad reikia eiti pas direktorę ir tartis. Gal priims į kokią nors grupę, ar bent jau užsirašysi į eilę.
Kita vertus, vaiko ugdymo prasme, manau, kad joks darželis neatstos privačių estetinio lavinimo studijų. Juk daržely užsiėmimai tik rytais (beje, mes juos dažnai pramiegame, mat dirbu laisvu grafiku). Norėdama, kad vaikas susipažintų su raidelėmis, skaičiais, anglų kalbos žodeliais ir pan. užrašiau savo dukrelę papildomam ugdymui (vakare, po darželio) į Pipirinos studiją. Pasiteisino. Daug ko ten išmokome. Be to, dukrytė eina ten kur kas noriau, nei į daržiuką: juk pas Pipiriną gali būti su mama, ir nėra pietų miego
Labai aciu uz informacija ,tai tada reikes nueiti ir uzsirasyti,nes mano mazoji dar turi tik 2 metukus na bet nepakenks ir dar noreciau i Pipirinos studija ,nors ta tegul palanko ,gal daugiau energijos isnaudos ,nes labai judri ir vietoje nepastovi,o Zemyna darzelis po mano langu tai todel labai noreciau ir matyciau ka veikia mano mazyle ,nes dabar sedi prie lango ir ziuri i vaikus ir dziaugesi su jais.....
QUOTE(Ramunelek @ 2008 03 03, 10:54) Bet dabar aisku kad mes dar per mazos..... Nuo rudens žada formuot lopšelio grupes. Taip kad ilgai nelauk, užeik pasikalbėt su direktore
mano angelėlis jau greitai turi gimti
girdėjau neblogų atsiliepimų apie aušrinės grupę, gal kas lankėt šią grupę ar lankot? kaip ten auklėtojos, tvarka, šventės?
Darzelio direktore tai labai sauni moteris- linksma,sneki, maloni
o ir grupes super. jau vien tai daug ka pasako,kad visose grupese dirba po dvi aukletojas, arba aukletoja ir aukletojos padejeja. nes deja,nedaugelis darzeliu gali pasigirti tokia tvarka.
vanile, gal jūsų vaikutis lanko šį darželį?
jei taip galėtum plačiau papasakoti.
ne,nelanko,bet galit klausti jei kas konkreciai domina
nes pasakoti cia galima ilgai,ziurint kas konkreciai jus domina
mane domina darželio veikla, šventės, maistas, auklėtojos ir bendra įstaigos tvarka, metodai pagal kuriuos ten dirbama. girdėjau gerų atsiliepimų apie AUŠRINĖS grupę, tai norėčiau daugiau sužinoti. ačiū.
Sveiki teveliai
tie kuriu maziukai lanko vaiku darzeli Zemyna tikrai susiduria su problema kur pasistatyti masinas. Per susirinkimus akcentuojama, kad i kiemeli ivaziuoti negalima del vaiku saugumo (ir kalbama apie tai daug ir garsiai), pastaruoju metu pasigirdo pageidavimai kad butu nevaziuojama ir prie varteliu, taciau... kiemelis tapo nemokama mokytoju automobiliu stovejimo aikstele, o privaziavus prie varteliu (nors draudzianciu tai daryti zenklu nera) gali pakliuti i labai nemalonu "turgaus lygio" barni su mokytoja, priekaistaujancia kad trukdai jai isvaziuoti. Taigi butu idomu suzinoti ka galvoja kiti teveliai: pritariate ar priestaraujate tokiai "politikai"? Gal cia tik as per daug noriu socializmo kad visi butu lygus, juk mokytoju masinu ratai tokie patys ir vaiku saugumui kelia tokia pacia gresme? |