hm..paskambinau ir susitariau,kad ateit parasyt prasyma,kita diena jau buvo direktore ir mes laisvai patekom i lopseliuka
ar čia mano veidas nepatiko ar kad vaikas per mažas?
QUOTE(Janike @ 2006 03 15, 21:52) Manau kad per mažas jos juk suinteresuotos kad jau didesni būtų ir mažiau darbelio
Kas žinot, ar yra Malūnėlyje logopedas?
Sakė, kad ne visuose.
Šitame darzelyje logopede tikrai yra.
Gal kokių atsiliepimų ar pasisakymų turite apie "Lapiukų" ir "Nykštukų" grupes na kokios ten auklėtojos dirbą, kaip dirba
ir mes bandysime uzrasyti i lopselinuku grupe
bet matau kad nelabai priima o nuo kokio amziaus ten priima kinderius?
Mums sakė nuo pusantrų metų
Buvau siand tame darzely uzsiraseme i eile :bet sake kazin ar pateksim rugseji
sake geriau uzrasyti vaika i eile kai jam sukanka puse metuku as galvojau gal kaip nors ilysime -nes siame darzelyje dirba anytos drauge -deja ji nieko padeti negalejo o ir uzuominu apie kysius negavau
Nu galiu tik pasidziaugti, kad mumi irgi prieme i lopseli
Nuo rugsejo zygiuosim uz rankyciu susikibusios
O mes nežinom dar, ar į darželį pateksim šiemet
QUOTE(milkute @ 2006 06 09, 17:10) Nu galiu tik pasidziaugti, kad mumi irgi prieme i lopseli Nuo rugsejo zygiuosim uz rankyciu susikibusios Tai reiks turėti Gimimo liudijimo kopiją (jei dar nesat darže palikę jos) ir pažymą iš daktarės kad pasiruošę į daržą O į kokią grupę keliausit?
Sis darzelis tikrai nuostabus, ka tik ji baige mano vyresnele, o maziuke kuriai dabar tik 7men jau i ji uzrasem, ai del visa pikto, kad paskui nesakytu, kad vietu nera
Sakot neblogas tai darziukas???kurioj mazdaug jis vietoj...kaip orientuotis?nes jei nepapulsim i "Girinuka",bandysim keliauti i sita...
o 5-iametei gal jau kokia paruosiama grupe pries mokykla butu? QUOTE(Mazulka5 @ 2006 06 11, 02:59) Sakot neblogas tai darziukas???kurioj mazdaug jis vietoj...kaip orientuotis?nes jei nepapulsim i "Girinuka",bandysim keliauti i sita... o 5-iametei gal jau kokia paruosiama grupe pries mokykla butu? Darzelis yra Kovo 11-osios gatvej,netoli "Girstucio".Yra dvi priesmokyklines grupes,mano dukryte kaip tik i viena is ju ir eis.Sunus baige pernai.Mokytoja sake,kad vaikai labai gerai paruosti mokyklai
O tikslus adresas yra temos pavadinime
Per maps.lt susirask
Kada vasarą atostogauja šis darželis?
atostogauja liepa ir rugpjuti!!!
nezinau i kokia grupe, Zaiza. O ka, galima pasirinkti?
rugpjūtį tikrai neatostogauja nes mes nuo 16 pradėsim eiti į daržą (pratintis po kokią valandžiukę pasibūti kad nuo rugsėjo pilnu tempu
Pasirinkti grupės nelabai galima kaip jau paskiria taip tik yra dvi grupės tai ir galvoju ar į tą pačią papuolėm ar ne
nu geras cia, o man sake kad atostogauja. dar pasiklausiau gal pries rugseji ateit, apsiziuret, tai sake kad rugpjucio paskutinem dienom jau atsidaro:)
nu jei jus anksciau pradesit, tai labai lauksim atsiliepimu
Labutis
o kas žinot kiek šiais laikais kainuoja 1 mėn darželyje ar kaip ten skaičiuojama? Čia jau šiaip idomu pasidarė, nes nelabai įsivaizduoju QUOTE(braskute_v @ 2006 06 23, 15:45) Labutis o kas žinot kiek šiais laikais kainuoja 1 mėn darželyje ar kaip ten skaičiuojama? Čia jau šiaip idomu pasidarė, nes nelabai įsivaizduoju yra atskira temaMy Webpage
O jei bendrai tai apie 100lt /mėn na žiemą tipo šiek tiek daugiau
Ačiū, tai dar normaliai. Mane prigasdino, kad apie 200 lt
Na tai gal žiemą ir siekia beveik 200lt
sitas darzelis tikrai geras. zadu ten savo mazaja dukryte laisti kai jau bus galima. nes jame ir as ir mano vyras buvome. na ir patirties ir kiek atsimenu labai gerai paruose i mokykla. as jau pirmoj klasej mokejau skaityti ior rasyti. na o mano vyras iskart i antra klase papuole.
Kas dar vedėt vaikus į drugelių grupę?
Kokie atsiliepimai?
Mes einam į lapiukų grupę
O mes einam i Nykštukų grupę
Sveikos,
sita darzeli lanke abu vaikai - atsiemiau su trenksmais (tais metais del tu paciu priezasciu is grupes isejo dar bent 4 vaikai i kitus darzelius) Tokio bardako nesitikejo net visko mate tevai. Nusirdziai dekoju aukletojai Vidai , kurios grupe lanke abu sunus, bet kas dejosi priesmokyklinej grupej, tai baisu net dabar prisiminti. I vedejos jaunos darzeli galiu tik akmenis krauti...
o gal kiek plačiau
Nepyk, per skaudu apie tai kalbeti.
Jei butu buve jegu, buciau ir per kokias "sroves" uzkalbejusi, bet pasirinkau ramybe.
Na taip tau spręsti tik taip nedmalonu paliko
aha, kiki, ir mane isgasdinai
Kiek girdejau apie si darzeli tai tik geri atsiliepimai. va musu grupej yra mamu kurios jau po antra vaika leidzia... gal jums blogi metai pasitaike?
milkute, apie kelintą vedi savo princesę
Kaip šiaip pratintis sekasi gal jau ir pietų miegoti tuoj pasiliksit? QUOTE(Zaiza @ 2006 09 05, 09:53) milkute, apie kelintą vedi savo princesę Kaip šiaip pratintis sekasi gal jau ir pietų miegoti tuoj pasiliksit? oi, ne ne, mes taip anksti neinam Siaip tai visai neblogai sekasi. Pirmas dvi dienas (mes nuo 09.01 tik lankom) tai tik valandai teleido palikt, o paskui liepe pasiimti
Tai va manoji kai ateinu pasiimti irgi sako kad ateisiu rytoj ir patenkinta randu bet ryte tie pažadai ne tokie jau tvirti atrodo
sveikos,o kas einate i meškiukų grupe?
Idomu butu suzinoti atsiliepimu QUOTE(kiki @ 2006 09 03, 18:39) Nepyk, per skaudu apie tai kalbeti. Jei butu buve jegu, buciau ir per kokias "sroves" uzkalbejusi, bet pasirinkau ramybe. Labutis Tai gal galėtum bent į AŽ parašyti. Ketinu leisti savo mažytę nuo metukų. Norėčiau turėti visą info. Kažkaip nugasdinai
O ta auklėtoja Vida vyresnio amžiaus, tokia pasiblaškiusi? Gal žinai, kokioj grupėj dirbo?
Mūsų auklėtoja viena irgi Vida bet faina ir neturiu ką pasakyti negero ir daineles dainuoja ir darbelius daro aišku kad daugumą jos padaro bet vistiek malonu kai ateini o tave pasitinka nauji darbeliai sukabinti
Na mes lankom meškiukių grupę jau apie menesį einam ir liux viskas but buve,jai nebutu isimaišius aukletoja Egle
Vieną dieną tai jai net pasakiau ir pas direktorią nuėjau dėl jos elgesio su vaikais ir to tokiu TONŲ
mes lankome peledziuku grupe ir esame visai patenkinti. aukletojos abi vidos - vaikui lyg ir abi patinka. aisku turime problema del pietu miego, nes labai nenorime miegoti, bet... nusiskundimu kol kas neturiu, nes lankome nuo balndzio menesio
Mamos, noreciau daugiau informacijos apie lopselinuku grupes. ar yra tokiu ir kiek? nuo kokio amziaus galima vesti vaikucius? ir ar labai saubingos eiles - pries kiek laiko reikia uzrasyti?
Aciukas
Lopšelio grupės yra dvi lapiukai ir nykštukai priima berods nuo 1,5
|