Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dainava: Malūnėlis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kliockas25
[quote=Rykliuke,2010 08 30, 21:19]
BORUZELIU grupele- SUPPER!!! Aukletojos puikios,auklytes taip pat.Labai grupeje vyrauja gera atsvara:viena aukletoja grieztesne,kita ramesne

[]

o gal galit pasakyt kuri ta aukletoja griezstesne? blush2.gif
Milioke
Sveiki, gal ka nors zinote apie nykstuku grupes aukletoja?
kliockas25
QUOTE(Milioke @ 2010 09 02, 14:21)
*

mes lankem sita grupe aukletojos abi super thumbup.gif auklyte ir nuostabi vaikai ja baba vadino wub.gif nieko blogo pasakyt negaliu labai mielas ir siltas zmogus wub.gif wub.gif
Giorgita
QUOTE(Milioke @ 2010 09 02, 15:21)
*

puiki aukletoja, mokanti bendrauti su vaikais thumbup.gif mazoji tik ir sneka namie auklyte ta, auklyte ana... biggrin.gif
Burbuliuke
o kiek daug lapiuku atsirado, mes tai siemet jau ten senbuves, vaikiukai labai malonus visi ateje, tik keli verkslena, tai ir mes paskui pasigraudinam, o vakar tai maisiuka atnese kazkuris vaikiukas, toks jausmas kad visis labai puikiai vaikai sutaria:) ti mano mazoji nelabai patenkinta, kad grupejej atsirado emute, nes musiske emilija, bet vadinam emute, tai sako, kad jos varda turi, tai juokiames:D
kutvela
QUOTE(Burbuliuke @ 2010 09 10, 10:17)
o kiek daug lapiuku atsirado, mes tai siemet jau ten senbuves, vaikiukai labai malonus visi ateje, tik keli verkslena, tai ir mes paskui pasigraudinam, o vakar tai maisiuka atnese kazkuris vaikiukas, toks jausmas kad visis labai puikiai vaikai sutaria:) ti mano mazoji nelabai patenkinta, kad grupejej atsirado emute, nes musiske emilija, bet vadinam emute, tai sako, kad jos varda turi, tai juokiames:D
*

o mum neisejo nuo rugsejo pirmos ateit i lopsiuka, susirgo sunus verysad.gif na bet jau kaip ir sveiki, ir nuo treciadienio bandysim pradet eit ax.gif

kaip supratau pazyma reikia pristatyt sesutei kad sveiki,bet tik nezinau kada ar is vakaro, ar galiu ta pati ryta kaip vesiu sunu? blush2.gif blush2.gif
Giorgita
QUOTE(kutvela @ 2010 09 10, 10:36)
o mum neisejo nuo rugsejo pirmos ateit i lopsiuka, susirgo sunus verysad.gif na bet jau kaip ir sveiki, ir nuo treciadienio bandysim pradet eit ax.gif
kaip supratau pazyma reikia pristatyt sesutei kad sveiki,bet tik nezinau kada ar is vakaro, ar galiu ta pati ryta kaip vesiu sunu? blush2.gif  blush2.gif
*

mums aukletoja sake, kad jei susirgsim, tai pazyma atnesti kai vaika atvedam rolleyes.gif
vicitam
QUOTE(Milioke @ 2010 09 02, 15:21)
*

Mes lankom Nykstuku grupe nuo kovo menesio (senbuviai)... kios aukletojos? Jomis tik dziaugtis galima... malonu matyti, kai vaikutis ateina i darzeli ir tempia apatine lupa, o aukletoja, tiek viena tiek kita sugeba prisiglausti vaika ir ji nuraminti, mamai iseinant sirdis buna ramesne... O musu mylima baba, tai super baba... mano vaikas tai ne pas vaikus eina i darziuka, o pas baba... as labai patenkinta, kad mes turim tokias nuostabias aukletojas ir auklyte.
Gera, kai ateini i nauja kolektyva ir atrandi tokiu siltu zmogeliu, lenkiu galva thumbup.gif 4u.gif
kutvela
QUOTE(Giorgita @ 2010 09 10, 16:27)
mums aukletoja sake, kad jei susirgsim, tai pazyma atnesti kai vaika atvedam  rolleyes.gif
*

aciu uz atsakyma 4u.gif
kliockas25
QUOTE(vicitam @ 2010 09 21, 08:36)
Mes lankom Nykstuku grupe nuo kovo menesio (senbuviai)... kios aukletojos? Jomis tik dziaugtis galima... malonu matyti, kai vaikutis ateina i darzeli ir tempia apatine lupa, o aukletoja, tiek viena tiek kita sugeba prisiglausti vaika ir ji nuraminti, mamai iseinant sirdis buna ramesne... O musu mylima baba, tai super baba... mano vaikas tai ne pas vaikus eina i darziuka, o pas baba... as labai patenkinta, kad mes turim tokias nuostabias aukletojas ir auklyte.
Gera, kai ateini i nauja kolektyva ir atrandi tokiu siltu zmogeliu, lenkiu galva thumbup.gif  4u.gif
*

thumbup.gif
kliockas25
QUOTE(vicitam @ 2010 09 21, 08:36)
Gera, kai ateini i nauja kolektyva ir atrandi tokiu siltu zmogeliu, lenkiu galva thumbup.gif  4u.gif
*

thumbup.gif
radvile27
labai geras darzelis.puikios aukletojos mano dukra pradejo lankyti budama 1metu ir 6menesiu.Buvau patenkinta Lapiuku grupes aukletojomis ir auklyte Irena po sdu avaites lankymo dukrai nebereikejo sauskelniu,visada sausa ir pamaitinta. dabar dukrai sesti metai lankom meskuciu grupe jokiu problemu.labai puiki aukletoja Lina. su vaikais puikei elgesi dukra bando rasyti raides moka daug eilerasciu.Lanko sokius dainuoja. Visatai aukletojos deka,manau kad tai puikus darzelis.o del kysiu tai tikrai nesamone.niekam nieko nedaviau ir niekas neprase. thumbup.gif
Jeleneete
Mes buvome Nykstukuose praeitus metus, tai aukletojos tikrai nerealios smile.gifsmile.gif!!!! Tiek Virginija, tiek Irena, tik kad Irena tokia kietesne, greit dukryte is pampersu istrauke irgi 4u.gif thumbup.gif
Limour
QUOTE(Jeleneete @ 2010 10 05, 12:45)
Mes buvome Nykstukuose praeitus metus, tai aukletojos tikrai nerealios smile.gifsmile.gif!!!! Tiek Virginija, tiek Irena, tik kad Irena tokia kietesne, greit dukryte is pampersu istrauke irgi  4u.gif  thumbup.gif
*

lotuliukas.gif thumbup.gif
Giorgita
QUOTE(vicitam @ 2010 09 21, 09:36)
*

puikiai pasakyta ok.gif drinks_cheers.gif
Astyte
Sveikos,
Gerus ir siltus zodzius galiu pasakyti ir apie Lapiuku aukletojas bei seimininkute. Paguos, nuramins, priglaus, pamyluos, pabuciuos.... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Daugybe geru zodziu puikioms musu aukletojoms!!!! Sunus nejo i lopseli, todel man toks bendravimas, nuosirdumas ir didziule meile bei siluma buvo, sakykim, siek tiek keista. blush2.gif .. wub.gif Didelis, didelis aciu!!!!!!
Lantaja
QUOTE(Astyte @ 2010 10 18, 08:23)
Sveikos,
Gerus ir siltus zodzius galiu pasakyti ir apie Lapiuku aukletojas bei seimininkute. Paguos, nuramins, priglaus, pamyluos, pabuciuos.... wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Daugybe geru zodziu puikioms musu aukletojoms!!!! Sunus nejo i lopseli, todel man  toks bendravimas, nuosirdumas ir didziule meile bei siluma buvo, sakykim, siek tiek keista. blush2.gif .. wub.gif Didelis, didelis aciu!!!!!!
*

thumbup.gif
Išties šaunios auklėtojos ir šeimininkutė. Mano mergaitė lanko Lapiukus nuo kovo mėnesio, tai adaptavomės greičiau nei per savaitę. Su džiaugsmu eina į lopšelį, nes veiklos daug. Man labai patinka ir tai, kad yra atsižvelgiama į vaiko gebėjimus, sveikatos būklę, rūpinamasi kaip savais, ir visada galim paklausti, pasitarti, paprašyti, nes žinau, kad būsim išgirsti. 4u.gif
prisijungusimama
Sveikos mamytės, gal kieno nors iš jūsų vaikučiai dalyvavo projekte "Renkuosi, nes žinau". Įdedu jų puslapiuko nuorodą facebook'e, gal norėsite pasmalsauti, o gal ir savo vaikučio nuotraukytę rasite.
http://www.facebook.com/pages/Renkuosi-nes...163394117014179
julkisr
mergaites, perskaiciau visa tema ir turiu klausima: o kaip pats ugdymas siame darzelyje? Ar daug renginiu, ar kurybiskos aukletojos, uzsiima su vaikais? Supratau kad yra tik sokiai ir ansamblis, darzelis daugiau sportines pakraipos. Mes siemet pradejome lankyti Zuvinto darzeli, lopselio grupe ir mano nuomone siame darzelyje truks ugdomosios veiklos, aukletojos nera sio darzelio stiprioji puse, o ir maziuke nerodo didelio noro ten eiti. Mastau keisti darzeli, ar verta rinktis Maluneli, nes man dabar svarbu ugdomoji darzelio veikla, kad vaikui butu idomu jame leisti visa diena.
snickers
Labas ,
QUOTE(julkisr @ 2010 11 22, 02:31)
mergaites, perskaiciau visa tema ir turiu klausima: o kaip pats ugdymas siame darzelyje? Ar daug renginiu, ar kurybiskos aukletojos, uzsiima su vaikais? Supratau kad yra tik sokiai ir ansamblis, darzelis daugiau sportines pakraipos. Mes siemet pradejome lankyti Zuvinto darzeli, lopselio grupe ir mano nuomone siame darzelyje truks ugdomosios veiklos, aukletojos nera sio darzelio stiprioji puse, o ir maziuke nerodo didelio noro ten eiti. Mastau keisti darzeli, ar verta rinktis Maluneli, nes man dabar svarbu ugdomoji darzelio veikla, kad vaikui butu idomu jame leisti visa diena.
*

Mamytei- naktibaldai biggrin.gif ,

Jūs ateikit į renginius, pastebėkit pati, jei laiko būna , kaip auklėtojos elgiasi bent jau laukutyje su vaikais, o 25d lygtais sporto renginys bus?

Nors šiaip, lopšelio grupę lankant nežinau, kiek ten to ugdymo g.gif , nesakau, kad nereikia, ale jis toks nepastebimas gal? g.gif Apsirengti, pavalgyti išmokti, pabūti bendroje veikloje, padėti vieton žaisliukus, išmokti laikyti pieštukus .......... kiek ten dar daugiau primokinsi lopšiuke 1,5-2m vaikeliuką. Gal geriau jau pirmuosius metus palikti normaliai adaptacijai?
O tas dirbtinis farširavimas "ugdymu"- viau man jis atgrasus. Arba strategija- "kuo daugiau renginių". Mėgstu viską , kas vyksta nuo dūšios, ne dėl pliuso.

Sėkmės renkantis.
julkisr
pritariu ir as, kad su tais maziukais varliukais ne ka nuveiksi, vieni kalba kiti ne, net daineles neina pamokint normaliai. Va renkantis darzeli manau eikia pasidometi ne tik lopsiuku, o net daugiau darzelio grupemis, juk jose praleis daugiau laiko. Tai Malunelyje kaip su tais darzelinukais tada? Yra su jais dirbama is dusios siame darziuke? Kaip manot mamytes? Paatviraukim, nebijokit issakyt nuomones. Zinau, kad idealaus darzelio nera, bet naiviai ieskau kuo geresnio savo dviem atzalelem....
snickers
QUOTE(julkisr @ 2010 11 22, 22:07)
pritariu ir as, kad su tais maziukais varliukais ne ka nuveiksi, vieni kalba kiti ne, net daineles neina pamokint normaliai. Va renkantis darzeli manau eikia pasidometi ne tik lopsiuku, o net daugiau darzelio grupemis, juk jose praleis daugiau laiko. Tai Malunelyje kaip su tais darzelinukais tada? Yra su jais dirbama is dusios siame darziuke? Kaip manot mamytes? Paatviraukim, nebijokit issakyt nuomones. Zinau, kad idealaus darzelio nera, bet naiviai ieskau kuo geresnio savo dviem atzalelem....
*

Na jums tik vienas pavyzdukas- vakar maniškis penkiametis du kartus mane aplošė šaškėse, o tėtį vieną kartą. Kas svarbiausiai doh.gif , visai nenuolaidžiavau ir stengiausi laimėt doh.gif. Buvo ruošiama čia tokiam ale šaškių turnyrui prieš kitą darželį, tai mūsų visai nemokantis per kelias dieneles taip pagavo sistemą. doh.gif lotuliukas.gif

Dar man patinka, kad kai lyja ir neina į lauką, auklėtojos kviečia vaikus dirbti su pratybėlėmis pagal amžių( čia nuperka tėvai), bet tikrai vaikų nespaudžia, nenori- eina žaist kažką, bet dažniausiai nori visi thumbup.gif .
kosiute
Sveikos, labai norim lankyti si darzeli.
Pagal sarasus nuo rugsejo 1d.turim papulti i grupe nauja.
Bet beda, per vasara nera kur mazyles palikti, o man i darba gristi reikia.
Skambinau, kalbejau su direktore Malunelio, sake nieko tokio eikite per vasara i kita darzeli, o rugseji galesite pereiti.
ar yra kam taip buve?
Astyte
QUOTE(kosiute @ 2011 04 28, 07:28)
Sveikos, labai norim lankyti si darzeli.
Pagal sarasus nuo rugsejo 1d.turim papulti i grupe nauja.
Bet beda, per vasara nera kur mazyles palikti, o man i darba gristi reikia.
Skambinau, kalbejau su direktore Malunelio, sake nieko tokio eikite per vasara i kita darzeli, o rugseji galesite pereiti.
ar yra kam taip buve?
*

Sveika,
O gal geriau nueik tiesiogiai pakalbeti su direktore? i kokia grupe jus papuolete?
Na, manyciau, nera tai gerai, nes mergaite jau pripras siek tiek prie naujos vietos, paskui vel ja keisti, gi stresas ne tik maziukei, bet ir mamai 4u.gif pabandyk pakalbet, gal sutiks:)
kosiute
QUOTE(Astyte @ 2011 04 28, 07:53)
Sveika,
O gal geriau nueik tiesiogiai pakalbeti su direktore? i kokia grupe jus papuolete?
Na, manyciau, nera tai gerai, nes mergaite jau pripras siek tiek prie naujos vietos, paskui vel ja keisti, gi stresas ne tik maziukei, bet ir mamai 4u.gif pabandyk pakalbet, gal sutiks:)
*

Reiks bandyt thumbup.gif
siluetas
QUOTE(lya @ 2006 02 17, 14:49)
sorry, bet ziniomis apie vaiku psichologija tai man ne viena ten nepasizymejo schmoll.gif  uzuot skatine nedrasius vaikusir saugoje nuo savo "lyderiuku" pasakodavo, kaip jos vargsas vaikas mokykloje uzgauliojamas ir musamas.
na, o dar laimutes( semininkute ji save draudzia vadinti  blink.gif )diktatura ir ne kokia itaka dare. tvarka, tai tvarka, bet, kad vaikas bijotu savo daikta atsiimti ir zodi jai pasakyti, tai jau manau nieko girtino ax.gif ...
*

po pagaliau "baigto" darželio, galiu išreikšti nuomonę:
100 proc. pritariu lya - auklėtojoms Giedrėms tikrai trūksta psichologinių žinių cool.gif Neskatina jos nedrąsių/lėtesnių/ramesnių vaikų, nustumia juos, nekreipia į juos dėmesio. Su tuo susijęs prastas paruošimas, t.y. neparuošimas, mokyklai (čia ir konsultavusios mokytojos nuomonė).
Lyderiukams ten gerai - dalyvauja visur, skatinami, jiems dėmesys rodomas.

apie šeimininkutę - vaikui, sakė, patinka 4u.gif Man pasirodė griežtoka.

O dėl tėvų nuomonės apie grupę, kiek žinau - yra patenkintų, yra ir nelabai patenkintų 4u.gif
Spręsti Jums.
cipsiukas
o kokie atsiliepimai butu baigusiu kita paruosiamuku grupe? Berods eziukai vadinasi... Mes kaip tik papulsim pas Giedres... Mamos negazdinkit del tokiu aukletoju... Mano vaikas prie letesniu, tai bus jam ne kas... g.gif
basa
Puikios tos Giedrės. Mano sūnus lankė priešmokyklinę grupę pas Giedres prieš 2 metus, buvom labai patenkinti. Ir vaidinimus statė, ir dainavo vaikai ir tikrai nemačiau, kad kuris būtų paliktas be veiklos. O dėl "lyderiukų" iškėlimo, tai natūralu, kad vaidinti daugiau gauna tie, kuriems tai sekasi, kurie gali įsiminti ilgesnius tekstus, nesutrikti per pasirodymą ir t.t. Mano sūnus iš pradžių deklamuodavo po kelias eilutes, per spektaklį turėjo vaidmenį be žodžių, o vėliau išdrąsėjo, tai ir pasireikšti gaudavo daugiau.
siluetas
QUOTE(basa @ 2011 06 01, 08:28)
Puikios tos Giedrės. Mano sūnus lankė priešmokyklinę grupę pas Giedres prieš 2 metus, buvom labai patenkinti. Ir vaidinimus statė, ir dainavo vaikai ir tikrai nemačiau, kad kuris būtų paliktas be veiklos. O dėl "lyderiukų" iškėlimo, tai natūralu, kad vaidinti daugiau gauna tie, kuriems tai sekasi, kurie gali įsiminti ilgesnius tekstus, nesutrikti per pasirodymą ir t.t. Mano sūnus iš pradžių deklamuodavo po kelias eilutes, per spektaklį turėjo vaidmenį be žodžių, o vėliau išdrąsėjo, tai ir pasireikšti gaudavo daugiau.
*

taip, koncertuoja, vaidinimus stato, bet buvo keletas vaikų, kurie negaudavo jokio vaidmens, nedeklamavo jokių eilėraščių per koncertus ir pan. doh.gif (gal jūsų metais taip nepapuolė). Daineles dainavo visi.
Calendula
Nerekomenduočiau šio darželio niekam
kosiute
QUOTE(Calendula @ 2011 06 02, 08:43)
*

o as siuo metu vedu mazyle i kita, ir nuo rugsejo planuoju pervesti, cia,o cia dabar su blogomis nuomonemis, va je..
O kazi kokie atsiliepimai apie lopselinuku grupe?
aciu 4u.gif
snickers
QUOTE(Calendula @ 2011 06 02, 09:43)
*

Nugi, kaimynka, nereikia taip ilgai pykt........ nu nepasissekė kažkas, nesutapo, ar šiaip kas ten buvo.

Bet šiaip tai maniškis eina į tą pačią grupę, kur ėjo M- labai sveika atmosfera. Šitom auklėtojom esu netgi labiau patenkinta nei pirmojo vaiko auklėtojomis, o ypač Lina- ir sužiūri, ir sudrausmina, ir pamokina laiku, ir laisvės duoda. Tikrai norėčiau, kad dauguma auklėtojų/mokytojų tokios būtų.

Beje, kaip sekasi dabar ? Kaip tas kitas daržiukas?
Astyte
QUOTE(kosiute @ 2011 06 02, 08:57)
o as siuo metu vedu mazyle i kita, ir nuo rugsejo planuoju pervesti, cia,o cia dabar su blogomis nuomonemis, va je..
O kazi kokie atsiliepimai apie lopselinuku grupe?
aciu 4u.gif
*

na jau na jau, kokie jau cia blogi atsiliepimai?
Kazkaip nepakliuvote jus i darziukus, kur aukletojos po vaiku miego atidaro langus ir daro skersvejus, o paskui stebisi, kad vaikai suserga....kur aukletojos rekia, mustruoja ir t.t....
Mes lankom ir dziaugiames, lopeselio aukletojos nuostabios, as jau rasiau, kad man neuzteks zodziu ju gerumui aprasyt, vaikai nenori eit namo su teveliais, o mielai lieka kartu su aukletojom....
siluetas, bet kodel tie vaikai negavo? gal jie labai patys bijojo? gi pasakojo, kad vaikai kai kurie is aimes net apsivemdavo verysad.gif
viskas yra gerai su tuo darzeliu 4u.gif
siluetas
QUOTE(Astyte @ 2011 06 06, 09:30)
...siluetas, bet kodel tie vaikai negavo? gal jie labai patys bijojo? gi pasakojo, kad vaikai kai kurie is aimes net apsivemdavo verysad.gif
viskas yra gerai su tuo darzeliu 4u.gif
*

rėkia auklėtojos ir šiame darželyje. o lopšelyje auklytė sauskelnes keičia, pasiguldžiusi vaiką ant grindų (netyčia kartą pamačiau) doh.gif
ne bendrai apie darželį rašiau, geras ar blogas - o įspūdžius apie konkrečios grupės konkrečias auklėtojas 4u.gif
Domogintare
QUOTE(siluetas @ 2011 06 06, 20:37)
rėkia auklėtojos ir šiame darželyje. o lopšelyje auklytė sauskelnes keičia, pasiguldžiusi vaiką ant grindų (netyčia kartą pamačiau) doh.gif
ne bendrai apie darželį rašiau, geras ar blogas - o įspūdžius apie konkrečios grupės konkrečias auklėtojas  4u.gif
*

Na baigem ir mes siemet saulutes ir esu be galo patenkinta abiem aukletojom ir Laimute, maniskis taip pat ne is tu drasiuju visus 3 metus buvo, bet stai per isleistuves, net ir daineles posmeli sudainavo ir atvirksciai nei teigiate, tai ivyko aukletoju deka, kurios ji drasino iki paskutines isleistuviu dienos, aisku ir pati labai stipriai dirbau su vaiku, psichologinis klimatas grupeje buvo tikrai labai geras, tikrai nepastebejau, kad vaikai butu skirstomi, vieni labiau mylimi, kiti ne, nei vieno karto vaikas nepasiskunde, kad jam darzelyje nuobodu ar nepatinka, atvirksciai vakare namo nenori eiti. Esu dekinga visoms musu buvusiom aukletojom ir Kiskuciu, ir Sauluciu grupes. Vaika palikdavau be jokio sirdies skausmo ir baimes, kad bus nuskriaustas ar nepriziuretas, o kai reikia nepriglaustas. As manau, kad darzelis nera ta vieta, kur vaikus ismokins visko, tevai yra atsakingi uz savo vaiku auklejima ir paruosima tolimesniam gyvenimui 4u.gif
Domogintare
QUOTE(cipsiukas @ 2011 06 01, 08:07)
o kokie atsiliepimai butu baigusiu kita paruosiamuku grupe? Berods eziukai vadinasi... Mes kaip tik papulsim pas Giedres... Mamos negazdinkit del tokiu aukletoju... Mano vaikas prie letesniu, tai bus jam ne kas...  g.gif
*

Labai mielos ir geros tos Giedrutes, visada jas prisiminsim, kaip gerasias musu aukletojas, jeigu reiketu antra karta rinktis, rinkciausi ir vel Saulutes su Giedremis, nes veiklos vaikams tikrai uztenka, o renginiu deka letesni bei nedrasus vaikai pamazu isdraseja, ziuredami i savo draugus, sakau is savos patirties, nes mes butent ir buvom is tu letesniu, jautresniu ir ne tokiu drasiu. Eikit drasiai i Saulutes, tikrai nenusivilsit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
siluetas
QUOTE(Domogintare @ 2011 06 08, 21:55)
Labai mielos ir geros tos Giedrutes, visada jas  prisiminsim, kaip gerasias musu aukletojas, jeigu reiketu antra karta rinktis, rinkciausi ir vel Saulutes su Giedremis, nes veiklos vaikams tikrai uztenka, o renginiu deka letesni bei nedrasus vaikai pamazu isdraseja, ziuredami i savo draugus, sakau is savos patirties, nes mes butent ir buvom is tu letesniu, jautresniu ir ne tokiu drasiu. Eikit drasiai i Saulutes, tikrai nenusivilsit  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Stipri agitacija - jaučiasi svarus kolegės pedagogės žodis rolleyes.gif

Mielos ir geros?, prie tėvų - taip. Ant vaikų irgi ir parėkia, ir tėvams vienaip sako, vaikams kitaip - visko ten būna 4u.gif
Ir mokyklai ne visus vaikus paruošia Giedrės - taigi, neatlieka svarbiausios savo funkcijos.
Jeigu reiktų rinktis - nesirinkčiau šios grupės.

O šiaip - sprendžiate Jūs, būsimų priešmokyklinukų tėveliai 4u.gif
Astyte
Na, kiekvienas turim savo nuomone ir galim garsiai ja pareikst. As, asmeniskai, patenkinta savo vaikino rezultatais, moka nustebinti savo idomiais klausimais, pareiksti savo nuomone. Kad kazko truksta jo elgesy, manyciau, tai naturalu, bet juk tam yra tevai, kurie turetu tai kompensuoti. Kad aukletojos buna grieztos, o kaip kitaip ivesti tvarka tokiam dideliu vaiku kolektyvem, kur kiekvienas vaikas turi savo vienintele nuomone ir kuri jam atrodo tik pati teisingiausia????....
Girdejau, kad Sauluciu aukletojos yra stiprios, gerai paruosia vaikus, va, ir tai nuskambejo is juju kolegiu lupu 4u.gif ne veltui gi i ta grupe is kitur vaikai perejo ax.gif
na, o apie seiminike, tai jau kita istorija, bet jau ir is kitu grupiu zinom, kad jos ten yra vos ne pacios paciausios smile.gif blush2.gif
Limour
Nuo rudens mano megina keliaus į kiškių grupę. Rekomendaciją apie auklėtojas turiu kol kas tik direktorės. Gal kas būsite "grupiokai" nuo rudens? ax.gif
Salsa
Mes "Malūnėlyje" glaudžiamės tik 2 dienas kol kas, vasarai, kol mūsų darželis atostogauja. Kaip tik į "Kiškių" grupę maniškis pateko. Susipažinom su auklėtoja Violeta.

Maloni, matosi, kad reikli, kai reikia - griežta. Užsiima su vaikais, dviejų dienų įspūdžiai kol kas - kuo puikiausi. Nerimavau, kaip čia mano vaikui seksis nesavoj grupėj, nauji vaikai - tarsi darželis iš naujo. Bet nerimas - be reikalo, į darželį eina noriai, šianiden labai nenorėjo iš darželio išeiti smile.gif
tinto
Mano vaikas kažkada buvo šioje grupėje, tai apie Violetą prisiminimai nekokie... Greičiau priešingai - ne kartą kilo mintis, kad ji suklydo, pasirinkdama profesiją. Bet gal čia tik mums taip, nes daug kas ją gyrė. Nuo pat pradžių jautėsi priešiškumas...
Spinduliukas
Mano mergaitė nuo š.m. rugsėjo pradėjo lankyti Nykštukų (lopšelinukų) grupę šiame darželyje. Būtų smagu, jei kuri nors mamytė, kurios vaikutis irgi lanko šią grupę, atsilieptų. smile.gif
Astyte
lopseliuku grupes abi geros:)
Limour
QUOTE(Spinduliukas @ 2011 09 02, 10:45)
Mano mergaitė nuo š.m. rugsėjo pradėjo lankyti Nykštukų (lopšelinukų) grupę šiame darželyje. Būtų smagu, jei kuri nors mamytė, kurios vaikutis irgi lanko šią grupę, atsilieptų. smile.gif
*

4u.gif
Spinduliukas
QUOTE(Limour @ 2011 09 04, 21:28)
4u.gif
*

thumbup.gif smagu!!! turbut per artimiausia susirinkima teks ir susitikti?
BURBULE.
Nezinau,tikrai neteko matyti, keiciant sauskelniu kaip jus rasote,ant grindu.Okad ant kilimo,tai taip.Manau,kad tikrai tai nematau nieko blogo,kadangi jie ir taip gulineja ant kilimo.O dar geriau butu,kad pcios mamytes pasirupintu,kad vaikas ateitu i darzeli,atprates nuo sauskelniu.!!! smile.gif
Papildyta:
O kad abi lopselio grupes geros.tai tikrai!!!! thumbup.gif
Astyte
Sveiki,
Noreciau pasiteirauti apie Meskiuku aukletojas Lina ir Rita. Jei kas lanket, butu labai idomi jusu info. Aciu..
Peledike
Kauno miesto savivaldybės Švietimo ir ugdymo skyrius patvirtino įsakymą, pagal kurį darželiuose mokami būreliai, spektakliai ir kiti renginiai gali vykti tik pasibaigus grupės darbo laikui (18-19val.). Tai reiškia, kad praktiškai darželyje būrelių nelieka.
Kam šis įsakymas aktualus, galite paskaityti čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry50808926
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.