Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldumynai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4
kuku1470
biggrin.gif kai nebespringo , geri dėdės ir tetos vaišina, namie neduodu schmoll.gif
*CHOCOLADE*
Saldainiu paragavo atrodo per antras Kaledas g.gif Ir tai uosviu deka doh.gif
skorpee
vieną kartą paragavo saldainių,tai dabar reik slėpt kitaip reikalaus doh.gif
taip,kad saldumynai namie suslėpti drinks_cheers.gif man atrodo,dar per anksti blush2.gif
nakvisa
pamenu,karta mama gryzo is atostogu LT aisku atsiveze visokiu lietuvisku gerybiu,tame tarpe maisu maiseliu su saldainiais....tai mano vaikui tiek darbo buvo,kaip kaladeles juos deliojo.... doh.gif lotuliukas.gif nesuprato kas cia per daiktas.... biggrin.gif (truputi virs metuku buvo gal....) dabar jau aisku zino kas cia per daiktas,nes tenka dalyvauti gimtadieniuose kur vaikai valgo torta,sokaladukus,pyragaicius ir t.t....kiti valgo ir man tenka duoti,bet tada tai jau buna tikras balius.... biggrin.gif o siaip pati kartais vakare koki galiuka sokolado atsilauziu,tai irgi grazuole prisistato tenka dalintis.... biggrin.gif bet nepiknaudziaujam,nes ir dantukam kenkia ir apetitui labai akivaizdziai.... biggrin.gif
2lina
kuo veliau paragaus tuo geriau..dar tikrai spes
Elėja
suneliui 1,3 metuku saldumynu dar neragavom ir artimiausiu metu nezadam ragauti.....kuo toliau tuo sveikiau dantukams smile.gif
Dziurgita:)
is dalies sutinku, bet jei jau dantukai silpni, tai niekas nepades, o is vaiko atimti viena didziausiu malonumu nesazininga mirksiukas.gif bet zinoma tai nereiskia, kad turi valgyti saujom ir kiekviena diena, bet as kategoriskai nedraudziu, namie maniskis ne vieno saldainio negauna, nes ju ir neturime cool.gif bet pas mociute ar sveciuose nedraudziu, nes kai kiti vakai valgo maniskis mato ir nori, nejaugi traumuosi vaika del to 4u.gif
kerola
gal nuo metu pradejo ragauti, bet nesusizavejo schmoll.gif
Dalyja
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2010 02 27, 17:09)
Saldainiu paragavo atrodo per antras Kaledas  g.gif Ir tai uosviu deka  doh.gif
*

O tai kaip ilgai planavai neduot saldumynu?
ingulka35
oi, kirstu. ji smalize, bet ribojam. salduminus atstoja kukuruzai is sausu dripsniu arba sausaniai 'gaidelis'.
Asstule
Stengiames neduoti. Kartais paragauja kokio sausainiuko, kai mes valgome smile.gif
*Mamis*
mano dukrytei tuoj bus metai ir menuo. saldumynu dar kol kas nera ragavusi ir tikiuosi dar greit neparagaus. manau, kad kuo ilgiau neragautu, tuo geriau ax.gif ziuresim kaip gausis biggrin.gif jei kas slapta neduos, tai manau pavyks ilgai islaikyti neparagavusia smile.gif
kristeen
Duodam sausainius,o del saldainiu schmoll.gif bet mociute vis kaip sveciuojames megsta pasikavojusi duoti doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.