Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 14-15mečiai.. kokią muziką jie klauso?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4
Paaugle
Sveikos, mamytes. biggrin.gif
Norejau paklausti, kokia muzika klauso jusu paaugliai vaikai.. Jeigu tiksliai nezinot- paklauskit ju. Butu idomu suzinoti konkrecias grupes ar atlikejus. Kaip tai vertinate Jus? sunglasses2.gif Labai aciu uz atsakymus
ewita
Mano duktė (be mėnesio 14-ka) dažniausiai klauso Delfinų, Mango, O-Zone, Alano Chošnau, Geltonos, Madonnos. Man ši muzika labai patinka, pati perku dukrai CD. smile.gif
Amalia
QUOTE(Paaugle @ 2005 04 17, 15:11)
Sveikos, mamytes.  biggrin.gif
Norejau paklausti, kokia muzika klauso jusu paaugliai vaikai.. Jeigu tiksliai nezinot- paklauskit ju. Butu idomu suzinoti konkrecias grupes ar atlikejus. Kaip tai vertinate Jus?  sunglasses2.gif Labai aciu uz atsakymus
*

Mano vienuoliktokas sako, kad neturi kokios specialios grupės. Jis klausosi MTV ir VIVA, parėjęs iš mokyklos svetainėje ant sofos atsigulęs - čia jo atsipalaidavimas prieš pamokas ruošiant.Savo kambary vienam neįdomu, reikia retkarčiais su manimi žodeliu persimesti. Kiek žinau, jam patinka Eminem , nes jau ir aš atmintinai moku jo tekstus per tą klausymą. O šiaip jis daugiau klausosi romantiškų dainų, viską iš eilės.Man nekliūna, kai kurios dainos tikrai gražios, ir tekstai puikūs.
game over
Mano trylikametė dukra, labiausiai klauso Europe Hit radio ir televizinių muz kanalų MTV, VIVA ir panašių. O šiaip Eminemas, Limp Bizkit (velnias nežinau kaip jie visi rašosi doh.gif ), Gven Stefani, Avril Lavigne. Vnž madinga muzika. Dar yra visokių kurių aš nežinau.
Su dauguma nesipykstu, bet yra ir tokių kurie užknisa. tongue.gif
O man patinkanti muzika aišku jai jau visiška senmiena smile.gif . Nors jos situacija tikrai geresnė negu mano buvo. Mano mamai labiausiai patinka biggrin.gif Aliukai, Jungėnai ir panašūs.
FaJnuLka
aš klausau klubinę, "bumsinę", įvairių dainų remixus, kaikurias lietuviškas ir dar truputėlį rusiškos muzikos smile.gif [man 17]
kamileh
Man 15 ir aš klausau ABSOLIUČIAI visų stilių muzikos. Labiausiai man nepatinka džiazas, bet ir tą kartais paklausau. Patinka man ir Elvis The Beatles, opera, country, popsas, telebimbam, liaudies muzika, Marilyn Manson biggrin.gif
Taip, kad klausau visko.
Didziausią pagarbą ir pasigerėjimą jaučiu klasikai.
Nekenčiu mokinukių, Britney, Geltonos, Ventukų, C-Stones ir panašaus betikslio cypavimo mirksiukas.gif
Tai štai koks mano skonis. Balaganas ir tiek biggrin.gif

P.S. mano mamai patinka melodingos, švelnios, arba ugningos a la ispaniško tipo dainos, tai aš jai ir neduodu klausyt kitokių smile.gif
Ir dar ji nemėgsta mano mylimos operos sad.gif
mylinti mena
o as dziaugiuosi, kad mane tevai ismoke klausyt gera muzika,ne kokius o-zone iir pan. biggrin.gif
man 14
ewita
QUOTE(mylinti mena @ 2005 05 09, 14:46)
o as dziaugiuosi, kad mane tevai ismoke klausyt gera muzika,ne kokius o-zone iir pan. biggrin.gif 
man 14
*

Pagal tave išeina, kad gera muzika yra tik ta, kuri patinka tavo tėvams??? blink.gif
Mergikė
Man 15. thumbup.gif Nekenčiu muzikos panašios i ozone, mario ar kokio usher (jei vardus parašiau su klaidom - atleiskit jais nesidomiu... blush2.gif ) Man patinka Linkin Park (visad maniau, kad ši grupė tik staugiantys individai, bet įsiklausiusi i žodžių reikšmę supratau, kad VISAI NIEKO TA GRUPĖ thumbup.gif ) , Alicia Keys ( irgi nereali daininkė ax.gif ). Lietuviška muzika?.. Hm.. na nelabai... Rusiška?.. Jei suprasčiau gal būtų ir nieko biggrin.gif .... Na kuri muzika patinka yra sunkiau pasakyti, nei kokia nepatinka tongue.gif cool.gif

Keturiolikmete_
As klausau labai daug muzikos.. Daugiausiai rocko. Green day, The Rasmus, Staind, System of a down.. Dar Fugees.. smile.gif Dar labai patinka Foo Fighters ir Placebo wub.gif wub.gif Bet labiausiai Tokio Hotel!! wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif Man 14 metu biggrin.gif
Wolke
Mano dukrai 15m, kazkaip idomu pasidare,ar ir Lietuvoje paaugliai klausosi TOKIO HOTEL g.gif nekalbu apie save,kad man schmoll.gif schmoll.gif nepatinka si grupe,bet ir mano dukra nemegsta.... kaip dauguma paaugliu ji mielai klausosi MTV, bet VIVOS schmoll.gif ne. Klausiu kokios jos megstamos grupes,sako GREEN DAY , DEPECHE MODE , IN EXTREMO, HIM mirksiukas.gif
DziNNy
Man 17 metų ir aš klausau... Na, viskas priklauso nuo nuotaikos. Šiaip patinka tokia muzika, kuri kažkuo išskirtinė (mano manymu). Patinka gan lengvos, bet ne visiški cypavimai, dainos. Klausau Simple Plan, Metallicos, Led Zeppelin, The Doors, AC/DC, Poets Of The Fall (neseniai atradau ir nenusivyliau), iš lietuviškų patinka Sindikatas, Saulės Kliošas... Dar patinka filmų soundrack'ai, tokie kaip Shrek ir Shrek 2, keli iš Netikros vienuolės, dievinu Muzikos garsų muziką. Galvoju dar kada klasikos pasirankioti, nes kolkas ją tik mokykloj klausau, bet tai nereiškia, kad negaliu jos pakęsti. Įdomiai dar skamba Gintarės Jautakaitės, Martynos Kryžiūtės, Alinos Orlovos (čia ne rusė jei ką) dainos.
Mano tėvams, sesei patinka visiškai kitokia muzika (sesei 15 metų), tai dažniausiai klausau muzikos per ausines, kad neerzinčiau jų, nes savo kambario neturiu. Sesei patinka pop (visiškai kitaip nei man), visokie KĮŽ, Vairas ir kitokios lietuviškos nesąmonės. Tėvai... Tėčiui Pūkas, o mamai Lietus patinka. Aš neklausau jų muzikos, o jie mano. Visi su ausinėm arba ne namie klausom biggrin.gif
stewie
klausausi Evanescence, Whithin Temptation, kartais Eminem, Linkin park, Green Day. kartais pasiklausau senesniu Lt dainu - Anties, Foje ir pan. taipogi nerealiai patinka prancuzu dainininke Mylene Farmer. negaliu pakesti tokiu banaliu tekstu, kaip mokinukiu, geltonos ar kokio alano... :blink:ir beja man 15 smile.gif
~Aura
Evanescence, System of a down, Lacuna Coil, Sopor Aeternus...
sara4
mano sunums 11 ir 14metu patinka ta pati muzika: good charlotte, blink182,simple plan, green day.mes su teciu irgi mielai jos pasiklausom,nors labiausiai mes megstam gera sunku roka bigsmile.gif
argutiene
Na panaršiau po kompą,pažiūrėjau ko gi čia maniškis prisirašęs: "Slipknot", "Linkink park","Eminem","Pieno lazeriai" ir Rūlė. Matyt jam šiuo metu tokia patinka g.gif
SUNO
wub.gif Mano dukra klausosi lietuviska muzika tai,Vilija ,Vudzio,Riaubiskytes,Donata,69 danguje, cia as visu neisvardinsiu ir ivairiu kitu atlikeju.
prabanga
trylika man,klausau Evanescence,bet tai vienintelė konkreti grupė,nes toliau klausau ispaniškų,lifetime of romance,jazz,klasikos,simfoninės.dievinu tokias muzikas.ai,dar Geltonos.
Garbage
Manau, kad nuo mažumės vaikams reikia leisti klausyti muzikos kurios tekstai būtų prasmingi, pvz Pink Floyd ir t.t.
Pati klausau trankesnės ir mano tėvams tai nepatinka, tačiau pastebėjau, kad šiuo metu paaugliai labiau verti tuos, kurie klauso kokio roko, o ne popso. (:
LhooQ
Negaliu įvardyti vieno muzikos stiliaus, kuris man patiktų. smile.gif Dažniausiai klausau Green Day, Him, Depeshe Mode. Iš lietuvių atlikėjų gerbiu tik vieną : Jurgą Šeduikytę. Jos dainos tikrai atpalaiduoja wub.gif Aj, va dar nepaminėjau Rammstein smile.gif
Mamai patinka šviesi, linksma muzika, o tečiui sunku įtikti, klausosi Erros Ramazzotti, Falco( kas čia tokie... g.gif ), dar Geltonos ir G.Paškevičiaus... smile.gif
P.s. Man 13 metų smile.gif
arminas
biggrin.gif biggrin.gif Nelabai žianu ką klauso mano sūnus,bet girdėjau.kad klauso patrakiškos muzikos. lotuliukas.gif
saint
dukra 'pasinešė' į tuos TOKIO HOTEL. ir mane užvedė. nieko blog aprieš juos neturiu, graži muzika smile.gif
fieber
Oomph!, Megaherz, Eisbrecher, In Extrimo, ASP, Ramstein, Nightwish, Lordi, Beethoven, Lacrimossa, System of a Down, Ruination, Arch enemy... megstu industriala ir vokieciu grupiu muzika smile.gif vokieciu kalba mano nuomone labai tinka sunkioms dainom smile.gif
siaip klausausi visko isskyrus nekokybishka popsa, kuriuo pasizymi Yva, 69 Dangyje, zygis... ir dauguma lietuvos atlikeju. tongue.gif
Taipat nemegstu pernelyg vienodos ir banalios rusishko popso rinkos....ir tos brukamos amerekieciu muzikos... Zodziu, megstu muzika ish sirdies, o ne tokia, kuri visiems patinka del pacio atlikejo ar pernelyg brangios reklamine kampanijos..

O del tokio Hotel, tai jie siaip ar taip geresni uz mokinukes, kurio i scena iseina tik pastrapalioti ir paziopcioti...Tokio hotel bent atlieka dauguma dainu gyvai ( kalbu apie koncertus). bet net neabejojiu, jeiu ju nebutu perdem atkakliai reklamave savo dainu , del ju nesvaigtu visos paaugles. Ir kas juos pavadino punkroku??
po keliu metuku, kai bilis jau bus normalus subrendes vyriokas necypenciu mutavusiu balsu, tada jau paziuresim, ar is tikro jie tokie geri, kokie atrodo rolleyes.gif
LhooQ
Dėl TH... Nu visai mergos (ypač Vokietijoj... Nors ir visam pasauly yra jų gerbėjų.) pakvaišo dėl jų doh.gif Kai išgirdau, kad kelias apalpusias išvežė į ligoninę... doh.gif O per koncertus kaip klykia... Turbūt tos mergos per daug prisiklykavo...
mazyte...
man 13 metų ir aš klausau AC/DC, Reamonn, Nirvana, Anastacia, ai dar neseniai ir Stingo dainų pradėjau klausytis...
o mano tėtis irgi kaip kazkas rašė klauso Falco smile.gif ir dar visokiu metalo ir roko grupiu...
Aimma
Matot, mamos, bigsmile.gif mūsų vaikai klausos iš esmės geros muzikos. Mes su dukra formuojam viena kitos skonį. Ji pripratino mane prie hiphopo, aš ją prie roko. Tik prie bliuzo dar neprijaukinau schmoll.gif
mazyte...
o ka skaitot bloga muzika?
Aimma
Pigų lietuvišką ir rusišką popsą. Dar pageidavimų koncertų dainas... Va, tavo mėgstama muzika man atrodo teisinga muzika 4u.gif
Nuodingos_ašaros
Man trylika ir klausausi labai įvairios muzikos. Labiausiai man patinka Black Eyed Peas, Shakira, Ruslana, Pink Floyd, Linkin Park, Nirvana ir t.t. bigsmile.gif
O šiaip mūsų su tėvais muzikiniai skoniai sutampa, tad namuose prolemų neturiu tongue.gif rolleyes.gif
LhooQ
dabar taip pasinešiau ant Franz Ferdinand, Arctic monkeys ir Keane... wub.gif Nu negaliu, taip patinka... wub.gif Bet šiaip žiūriu, kad man vis labiau Indie Rockas patinka... g.gif blush2.gif
Siemicka
A as klausausi (man 14) laabai ivairios muzikos, tik iskyrus Lietuviska ir Rusiska popsa. O is grynai grupiu ar atlikeju tai: System Of A Down, My Chemical Romance, Nirvana, Anastacia, Black Eyed Peas, Andrius Mamontovas, Foje, Red Hot Chilli Peppers. taip pat labai patinka lietuviska dainuojamoji poezija. Patarciau pasiklausyti Jievos (ne Ievos) "Raudoni vakarai" ir t.t. Namuose problemu neturiu, nes klausausi su ausinemis lotuliukas.gif
***smile***
rusiskos neklausau, nes nei vieno rus zodzio nemoku tongue.gif siaip labai ivairios muzikos pas mane kompe galima rast, trance, dance cd rinkinukus siunciuosi, o siaip tokios kaip ehr (tikrai ne visos), prie stalo su draugais geriausia lietuviskos (lietuviskos dainos provokuoja nesamones tada biggrin.gif ), o siaip lt neklausau smile.gif

beje man 16 4u.gif
bagirute
man paciai 11 tongue.gif mirksiukas.gif
ash klausau AC/DC (labiau megstu roka) klausau The Cranberries , Nely Furtado, gal netycia zhinote toki seriala "Pelenes istorija (Floricienta)" tai va labai patinka Floricientos dainos mirksiukas.gif thumbup.gif mmm.. ka cia dar megstu.... tongue.gif na neatsimenu mirksiukas.gif tai va ka klausau... tikriausia keista nes daugelis 11-meciu mergaiciu klauso PoP'sa toki kajp YVA, MANGO, Britney Spears .. ar kazhka panashaus.....
ash turiu 2 vyresnes seses jos klauso kazhka panashaus.. tai va ash klausau ka ir jos.. tongue.gifP mirksiukas.gif
Corudel
pas mane namie nuo mazumes skambejo visokia keista muzika" indenai, bugnai, indiska, arabiska, meditacine ir pan. tai man tokia muzika patinka, bet dar klausau roka, metala, folk, gotika.
Sobieski_uogos
Klausau dance,house,trance stiliaus muzikos ir viska ka groja klube "Ex-it" biggrin.gif Dar siaip patinka tokie dainininkai kaip Robbie Williams,Alanas Chosnau arba grupes Benny Benassi,Gorillaz.Nemegstu jazz stiliau muzikos ir grupiu panasiu i Yva mad.gif
Kerli
Kadangi pati klausau roko, metalo, gotikinės muzikos, dainuojamosios poezijos prie jos priprato ir sūnus... Labiausiai dievina Nirvaną, System of a down... ax.gif Angliškai nemokėjo nė žodžio, nes dar anksti tam, bet klausinėja dainos žodžių ir jau išmoko posmelį:

And I forget just why I taste
Oh yeah, I guess it makes me smile
I found it hard, it's hard to find
Oh well, whatever, nevermind {Nirvana} 4u.gif 4u.gif

Net vertimą žino... ax.gif bigsmile.gif

Ačiū Nirvanai.... aciuks.gif
lost
Man 14, as klausau ivarios muzikos, dazniausiai pagal nuotaika smile.gif The Cranberries, Nirvana, AC/DC, Foje, Aqualung, Supergrass, U2, keistuoliai, Tool, Soil, Soilwork, Brainstorm, INXS, Muse... cool.gif Skirtingi stililiai. Bet seip dazniausiai klausau ne pagal grupe, o pagal patikusia daina, taigi mano player'i galima rast ir tokiu pavieniu grupiu dainu kaip The Verve, Alina Orlova, RHCP, SOAD, Snow Patrol, AudioSlave ir pan. thumbup.gif
Vytautas :)
Turiu sūnėną (man virš 30). Jam neseniai suėjo 16 metų. Kadangi jam aš esu gan geras draugas ir šiaip jis mane mėgsta "pakopijuot", tai klauso tą patį ką ir aš. Anksčiau klausydavo visokias YVAS, mango, rusišką popsą. doh.gif Paskui paklausė rimtesnės muzikos ir užsikrėtė tuo. Klauso nuo lengvo Club`o, Hauso iki Chill out`o ar Ambient`o. Va jei norite labai puikų kūrinėlį pasiklausyt (Chill Out stiliaus), prašom atsisiųsti šitą arba . Tačiau norint pajusti visą šios muzikos keliamą malonumą, ją reikia klausyti per brangią garso aparatūrą, kuri galingai skambėtų.
rockangel
Padariau savio mergytes megstamu grupiu sarasa ax.gif

Lordi
Red Hot Chilli Peppers
Him
The Rasmus
Naujieji lietuviai
Jurga
My chemical Romance
ir kt.

Dave paklausyt savo "gabalu"... Zinokit visai nieko bigsmile.gif
Johan
Uhh,turiu gan neiprasta muzikos skoni 16'iuj.
Isvardinsiu dali grupiu:

Velikije Luki
Psychoterror
Arctic Monkeys
Motorhead
Refused
Kurjam
Metro Luminal
Varuväljapääs
Vennaskond
ZLO
J.M.K.E.
Franz Ferdinand
The Stooges
Lagamino Turinys
Anti Flag USA
Led Zeppelin
The Ramones
The Pixies
The Distillers
The Slits
Dead Kennedys

Stilius buna ska,oi,punk,hardcore,indie,punkrock dazniausiai
Pop,house,trance ir tt nekenciu is visos sirdies,hiphopo taipogi.
klopedija
Keturiolikmete_,2006 04 15, 15:31
As klausau labai daug muzikos.. (...) Bet labiausiai Tokio Hotel!!  wub.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Man 14 metu 

Nors man seniai ne 14, bet t.p. patinka Tokio Hotel, dar labai jauni, bet kieti! Juos klauso ir mano duktė 13 m.

quote=DziNNy,2006 04 17, 07:31
Led Zeppelin, The Doors

Geriausios visų laikų roko grupės!

iš lietuviškų patinka Sindikatas, Saulės Kliošas...

Labai pritariu drinks_cheers.gif

LhooQ,2006 06 01, 13:26
Iš lietuvių (...) Jurgą Šeduikytę.

Ne tik atpalaiduoja, bet ir nuteikia filosofiškai. thumbup.gif

mazyte...,2006 06 23, 14:05
man 13 metų ir aš (...) neseniai ir Stingo dainų pradėjau klausytis...

Kaip įdomu g.gif ... "Niolikmečiai" atranda tokius atlikėjus? Pagirtina thumbup.gif Gal ir SEAL patiktų?

Aimma,2006 06 27, 23:04]
Tik prie bliuzo dar neprijaukinau schmoll.gif

Na, čia jau sunkiau g.gif ... Reikia ne priprasti, o subręsti tokiai muzikai arba "apsigimti". Turiu tokią draugę, kuri bet kokią lietuvių laudies dainą paverčia bliuzu, nors neturi jokio muzikinio išsilavinimo ax.gif
žolelė
QUOTE(Keturiolikmete_ @ 2006 04 15, 16:31)
As klausau labai daug muzikos.. Daugiausiai rocko. Green day, The Rasmus, Staind, System of a down.. Dar Fugees.. smile.gif Dar labai patinka Foo Fighters ir Placebo  wub.gif  wub.gif  Bet labiausiai Tokio Hotel!!  wub.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Man 14 metu  biggrin.gif
*

Tokio Hotel ne tikra roka teatlieka.... vat:) man 15, klausaus Him, The Rasmus, Negative, Evanescence... Kartais Korn mirksiukas.gif ir labai labai nekenciu rusiskos muzikos (popso, aisku) ir lietuviskos muzikos (popso biggrin.gif ). o siaip galiu viska klausyt bigsmile.gif
<------komentara rase vidurinele blush2.gif
Rimvydas
Priklauso kokio stiliaus jūsų vaikas. Gal jis gotas, gal pankėja, gal fyfėja...Viskas priklauso nuo to. Vieni mėgsta visokias "Mango" blush2.gif , gal sunkų meta`lą bigsmile.gif , gal kokią Madonną g.gif . Tiesiog reikia paklausti, ar klausyti, ką jie klauso, o ne visokius Cicinus kišti jiems į galvą... verysad.gif
Twista
Tokio Hotel wub.gif thumbup.gif biggrin.gif
Memmes
man 16, klausau daugiau rock muzika:
placebo wub.gif
him wub.gif
the rasmus
green day wub.gif
linkin park
Good Charlotte
My chemical romance
30 seconds to Mars
Avril
popso retai klausau, lietuviskos muzikos atsisakiau nes man ji nepatinka, rusiskos atsisakius nes baisiai nemegstu rusu kalbos o tie ju bumcikai is proto gali isvezti doh.gif

mano mama tai vyresnio amziaus tai klauso puka ir rusiska muzika, tetis daug geriau robbie williams, kazkokias senas roko grupes net neatsimenu ju pavadinimu ir seip visoki popsa ir rusiska muzika, bet dazniausiai tai uzsileidzia wisokius roko koncertus tai gyvent galima thumbup.gif
Supermama Erika
Mano dukrai 13, šiemet sueis 14. Jos mėgstamiausia grupė yra "red hot chili peppers" , Gwen Stefani. taip pat iš lietuviškų atlikėjų mėgsta Andrių Mamontovą, Jurgą. Daugiau nelabai žinau, nes pagrinde klauso tik šiuos atlikėjus. Man ir vyrui taip pat labai patinka šie atlikėjai, todėl visi juos klausome. cool.gif
B2gether
man patinka iwairi muzika, siaip dazniausiai patinka daina kurios nei pawadinimo nei kas atlieka nezinau lotuliukas.gif

grupiu newardinsiu nes manau kad daugiau ne grupe o daina lemia thumbup.gif
maziux2
mano krikšto sūnus (15 metų) vieną tokią dainą klauso ir tik tą:
relax - take it easy...aš nesuprantu kuo ji taip jam patinka. o šiaip tai dar visokį repą klauso. dukra tai roko klauso. blush2.gif
Fruity
Man po trijų mėnesių sueis 15.
Klausausi skirtingų grupių. Tai dažniausiai būna skirtingų atlikėjų dainos smile.gif Labai patinka Reamonn. Mėgstu klausytis dainuojamosios poezijos, R&B.
DziNNy
QUOTE(DziNNy @ 2006 04 17, 08:31)
Man 17 metų ir aš klausau... Na, viskas priklauso nuo nuotaikos. Šiaip patinka tokia muzika, kuri kažkuo išskirtinė (mano manymu). Patinka gan lengvos, bet ne visiški cypavimai, dainos. Klausau Simple Plan, Metallicos, Led Zeppelin, The Doors, AC/DC, Poets Of The Fall (neseniai atradau ir nenusivyliau), iš lietuviškų patinka Sindikatas, Saulės Kliošas... Dar patinka filmų soundrack'ai, tokie kaip Shrek ir Shrek 2, keli iš Netikros vienuolės, dievinu Muzikos garsų muziką. Galvoju dar kada klasikos pasirankioti, nes kolkas ją tik mokykloj klausau, bet tai nereiškia, kad negaliu jos pakęsti. Įdomiai dar skamba Gintarės Jautakaitės, Martynos Kryžiūtės, Alinos Orlovos (čia ne rusė jei ką) dainos.
Mano tėvams, sesei patinka visiškai kitokia muzika (sesei 15 metų), tai dažniausiai klausau muzikos per ausines, kad neerzinčiau jų, nes savo kambario neturiu. Sesei patinka pop (visiškai kitaip nei man), visokie KĮŽ, Vairas ir kitokios lietuviškos nesąmonės. Tėvai... Tėčiui Pūkas, o mamai Lietus patinka. Aš neklausau jų muzikos, o jie mano. Visi su ausinėm arba ne namie klausom biggrin.gif
*

Keista. Praėjo metai ir muzika iš esmės pasikeitė. Pradėjau labiau toleruoti įvairius stilius. Pavyzdžiui pradėjau klausyt ir rusiškos muzikos, tokios kaip 5nizza. Patikt pradėjo ir Bon Jovi. Begal patinka bardų muzika (Kaniava, Giniotis, Baltokas, Mykolaitis, Jieva, Kulikauskas, Jucys, Aktorių Trio, Smoriginas...). Patinka iš esmės labai įvairi muzika. Priklauso nuo nuotaikos. Net kvailame pop galima rasti perliukų. Nusprendžiau, kad reikia būt pakančiai visiems muzikos stiliams. Neklausau tik visdar Eurovizijos (kelios dainos tik), Dangaus ir Kižo (patiko tik Liudo), Bendžių vis. Nebepatinka gal metalas, nes jis man niūrus perdaug. Lietuviška muzika, kas keista, sudaro labai didelę dalį muzikos, kurią turiu (dainuojamoji poezija, Atika, visokie Foje, underground'ai).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.