Norejau paklausti, kokia muzika klauso jusu paaugliai vaikai.. Jeigu tiksliai nezinot- paklauskit ju. Butu idomu suzinoti konkrecias grupes ar atlikejus. Kaip tai vertinate Jus?
Sveikos, mamytes.
Norejau paklausti, kokia muzika klauso jusu paaugliai vaikai.. Jeigu tiksliai nezinot- paklauskit ju. Butu idomu suzinoti konkrecias grupes ar atlikejus. Kaip tai vertinate Jus?
Mano duktė (be mėnesio 14-ka) dažniausiai klauso Delfinų, Mango, O-Zone, Alano Chošnau, Geltonos, Madonnos. Man ši muzika labai patinka, pati perku dukrai CD.
QUOTE(Paaugle @ 2005 04 17, 15:11) Sveikos, mamytes. Norejau paklausti, kokia muzika klauso jusu paaugliai vaikai.. Jeigu tiksliai nezinot- paklauskit ju. Butu idomu suzinoti konkrecias grupes ar atlikejus. Kaip tai vertinate Jus? Mano vienuoliktokas sako, kad neturi kokios specialios grupės. Jis klausosi MTV ir VIVA, parėjęs iš mokyklos svetainėje ant sofos atsigulęs - čia jo atsipalaidavimas prieš pamokas ruošiant.Savo kambary vienam neįdomu, reikia retkarčiais su manimi žodeliu persimesti. Kiek žinau, jam patinka Eminem , nes jau ir aš atmintinai moku jo tekstus per tą klausymą. O šiaip jis daugiau klausosi romantiškų dainų, viską iš eilės.Man nekliūna, kai kurios dainos tikrai gražios, ir tekstai puikūs.
Mano trylikametė dukra, labiausiai klauso Europe Hit radio ir televizinių muz kanalų MTV, VIVA ir panašių. O šiaip Eminemas, Limp Bizkit (velnias nežinau kaip jie visi rašosi
Su dauguma nesipykstu, bet yra ir tokių kurie užknisa. O man patinkanti muzika aišku jai jau visiška senmiena
aš klausau klubinę, "bumsinę", įvairių dainų remixus, kaikurias lietuviškas ir dar truputėlį rusiškos muzikos
Man 15 ir aš klausau ABSOLIUČIAI visų stilių muzikos. Labiausiai man nepatinka džiazas, bet ir tą kartais paklausau. Patinka man ir Elvis The Beatles, opera, country, popsas, telebimbam, liaudies muzika, Marilyn Manson
Taip, kad klausau visko. Didziausią pagarbą ir pasigerėjimą jaučiu klasikai. Nekenčiu mokinukių, Britney, Geltonos, Ventukų, C-Stones ir panašaus betikslio cypavimo Tai štai koks mano skonis. Balaganas ir tiek P.S. mano mamai patinka melodingos, švelnios, arba ugningos a la ispaniško tipo dainos, tai aš jai ir neduodu klausyt kitokių Ir dar ji nemėgsta mano mylimos operos
o as dziaugiuosi, kad mane tevai ismoke klausyt gera muzika,ne kokius o-zone iir pan.
man 14
Man 15.
As klausau labai daug muzikos.. Daugiausiai rocko. Green day, The Rasmus, Staind, System of a down.. Dar Fugees..
Mano dukrai 15m, kazkaip idomu pasidare,ar ir Lietuvoje paaugliai klausosi TOKIO HOTEL
Man 17 metų ir aš klausau... Na, viskas priklauso nuo nuotaikos. Šiaip patinka tokia muzika, kuri kažkuo išskirtinė (mano manymu). Patinka gan lengvos, bet ne visiški cypavimai, dainos. Klausau Simple Plan, Metallicos, Led Zeppelin, The Doors, AC/DC, Poets Of The Fall (neseniai atradau ir nenusivyliau), iš lietuviškų patinka Sindikatas, Saulės Kliošas... Dar patinka filmų soundrack'ai, tokie kaip Shrek ir Shrek 2, keli iš Netikros vienuolės, dievinu Muzikos garsų muziką. Galvoju dar kada klasikos pasirankioti, nes kolkas ją tik mokykloj klausau, bet tai nereiškia, kad negaliu jos pakęsti. Įdomiai dar skamba Gintarės Jautakaitės, Martynos Kryžiūtės, Alinos Orlovos (čia ne rusė jei ką) dainos.
Mano tėvams, sesei patinka visiškai kitokia muzika (sesei 15 metų), tai dažniausiai klausau muzikos per ausines, kad neerzinčiau jų, nes savo kambario neturiu. Sesei patinka pop (visiškai kitaip nei man), visokie KĮŽ, Vairas ir kitokios lietuviškos nesąmonės. Tėvai... Tėčiui Pūkas, o mamai Lietus patinka. Aš neklausau jų muzikos, o jie mano. Visi su ausinėm arba ne namie klausom
klausausi Evanescence, Whithin Temptation, kartais Eminem, Linkin park, Green Day. kartais pasiklausau senesniu Lt dainu - Anties, Foje ir pan. taipogi nerealiai patinka prancuzu dainininke Mylene Farmer. negaliu pakesti tokiu banaliu tekstu, kaip mokinukiu, geltonos ar kokio alano... :blink:ir beja man 15
Evanescence, System of a down, Lacuna Coil, Sopor Aeternus...
mano sunums 11 ir 14metu patinka ta pati muzika: good charlotte, blink182,simple plan, green day.mes su teciu irgi mielai jos pasiklausom,nors labiausiai mes megstam gera sunku roka
Na panaršiau po kompą,pažiūrėjau ko gi čia maniškis prisirašęs: "Slipknot", "Linkink park","Eminem","Pieno lazeriai" ir Rūlė. Matyt jam šiuo metu tokia patinka
trylika man,klausau Evanescence,bet tai vienintelė konkreti grupė,nes toliau klausau ispaniškų,lifetime of romance,jazz,klasikos,simfoninės.dievinu tokias muzikas.ai,dar Geltonos.
Manau, kad nuo mažumės vaikams reikia leisti klausyti muzikos kurios tekstai būtų prasmingi, pvz Pink Floyd ir t.t.
Pati klausau trankesnės ir mano tėvams tai nepatinka, tačiau pastebėjau, kad šiuo metu paaugliai labiau verti tuos, kurie klauso kokio roko, o ne popso. (:
Negaliu įvardyti vieno muzikos stiliaus, kuris man patiktų.
Mamai patinka šviesi, linksma muzika, o tečiui sunku įtikti, klausosi Erros Ramazzotti, Falco( kas čia tokie... P.s. Man 13 metų
dukra 'pasinešė' į tuos TOKIO HOTEL. ir mane užvedė. nieko blog aprieš juos neturiu, graži muzika
Oomph!, Megaherz, Eisbrecher, In Extrimo, ASP, Ramstein, Nightwish, Lordi, Beethoven, Lacrimossa, System of a Down, Ruination, Arch enemy... megstu industriala ir vokieciu grupiu muzika
siaip klausausi visko isskyrus nekokybishka popsa, kuriuo pasizymi Yva, 69 Dangyje, zygis... ir dauguma lietuvos atlikeju. Taipat nemegstu pernelyg vienodos ir banalios rusishko popso rinkos....ir tos brukamos amerekieciu muzikos... Zodziu, megstu muzika ish sirdies, o ne tokia, kuri visiems patinka del pacio atlikejo ar pernelyg brangios reklamine kampanijos.. O del tokio Hotel, tai jie siaip ar taip geresni uz mokinukes, kurio i scena iseina tik pastrapalioti ir paziopcioti...Tokio hotel bent atlieka dauguma dainu gyvai ( kalbu apie koncertus). bet net neabejojiu, jeiu ju nebutu perdem atkakliai reklamave savo dainu , del ju nesvaigtu visos paaugles. Ir kas juos pavadino punkroku?? po keliu metuku, kai bilis jau bus normalus subrendes vyriokas necypenciu mutavusiu balsu, tada jau paziuresim, ar is tikro jie tokie geri, kokie atrodo
Dėl TH... Nu visai mergos (ypač Vokietijoj... Nors ir visam pasauly yra jų gerbėjų.) pakvaišo dėl jų
man 13 metų ir aš klausau AC/DC, Reamonn, Nirvana, Anastacia, ai dar neseniai ir Stingo dainų pradėjau klausytis...
o mano tėtis irgi kaip kazkas rašė klauso Falco
Matot, mamos,
o ka skaitot bloga muzika?
Pigų lietuvišką ir rusišką popsą. Dar pageidavimų koncertų dainas... Va, tavo mėgstama muzika man atrodo teisinga muzika
Man trylika ir klausausi labai įvairios muzikos. Labiausiai man patinka Black Eyed Peas, Shakira, Ruslana, Pink Floyd, Linkin Park, Nirvana ir t.t.
O šiaip mūsų su tėvais muzikiniai skoniai sutampa, tad namuose prolemų neturiu
dabar taip pasinešiau ant Franz Ferdinand, Arctic monkeys ir Keane...
A as klausausi (man 14) laabai ivairios muzikos, tik iskyrus Lietuviska ir Rusiska popsa. O is grynai grupiu ar atlikeju tai: System Of A Down, My Chemical Romance, Nirvana, Anastacia, Black Eyed Peas, Andrius Mamontovas, Foje, Red Hot Chilli Peppers. taip pat labai patinka lietuviska dainuojamoji poezija. Patarciau pasiklausyti Jievos (ne Ievos) "Raudoni vakarai" ir t.t. Namuose problemu neturiu, nes klausausi su ausinemis
rusiskos neklausau, nes nei vieno rus zodzio nemoku
beje man 16
man paciai 11
ash klausau AC/DC (labiau megstu roka) klausau The Cranberries , Nely Furtado, gal netycia zhinote toki seriala "Pelenes istorija (Floricienta)" tai va labai patinka Floricientos dainos ash turiu 2 vyresnes seses jos klauso kazhka panashaus.. tai va ash klausau ka ir jos..
pas mane namie nuo mazumes skambejo visokia keista muzika" indenai, bugnai, indiska, arabiska, meditacine ir pan. tai man tokia muzika patinka, bet dar klausau roka, metala, folk, gotika.
Klausau dance,house,trance stiliaus muzikos ir viska ka groja klube "Ex-it"
Kadangi pati klausau roko, metalo, gotikinės muzikos, dainuojamosios poezijos prie jos priprato ir sūnus... Labiausiai dievina Nirvaną, System of a down...
And I forget just why I taste Oh yeah, I guess it makes me smile I found it hard, it's hard to find Oh well, whatever, nevermind {Nirvana} Net vertimą žino... Ačiū Nirvanai....
Man 14, as klausau ivarios muzikos, dazniausiai pagal nuotaika
Turiu sūnėną (man virš 30). Jam neseniai suėjo 16 metų. Kadangi jam aš esu gan geras draugas ir šiaip jis mane mėgsta "pakopijuot", tai klauso tą patį ką ir aš. Anksčiau klausydavo visokias YVAS, mango, rusišką popsą.
Padariau savio mergytes megstamu grupiu sarasa
Lordi Red Hot Chilli Peppers Him The Rasmus Naujieji lietuviai Jurga My chemical Romance ir kt. Dave paklausyt savo "gabalu"... Zinokit visai nieko
Uhh,turiu gan neiprasta muzikos skoni 16'iuj.
Isvardinsiu dali grupiu: Velikije Luki Psychoterror Arctic Monkeys Motorhead Refused Kurjam Metro Luminal Varuväljapääs Vennaskond ZLO J.M.K.E. Franz Ferdinand The Stooges Lagamino Turinys Anti Flag USA Led Zeppelin The Ramones The Pixies The Distillers The Slits Dead Kennedys Stilius buna ska,oi,punk,hardcore,indie,punkrock dazniausiai Pop,house,trance ir tt nekenciu is visos sirdies,hiphopo taipogi. QUOTE Keturiolikmete_,2006 04 15, 15:31 As klausau labai daug muzikos.. (...) Bet labiausiai Tokio Hotel!! Nors man seniai ne 14, bet t.p. patinka Tokio Hotel, dar labai jauni, bet kieti! Juos klauso ir mano duktė 13 m. QUOTE quote=DziNNy,2006 04 17, 07:31 Led Zeppelin, The Doors Geriausios visų laikų roko grupės! QUOTE iš lietuviškų patinka Sindikatas, Saulės Kliošas... Labai pritariu QUOTE LhooQ,2006 06 01, 13:26 Iš lietuvių (...) Jurgą Šeduikytę. Ne tik atpalaiduoja, bet ir nuteikia filosofiškai. QUOTE mazyte...,2006 06 23, 14:05 man 13 metų ir aš (...) neseniai ir Stingo dainų pradėjau klausytis... Kaip įdomu QUOTE Aimma,2006 06 27, 23:04] Tik prie bliuzo dar neprijaukinau Na, čia jau sunkiau QUOTE(Keturiolikmete_ @ 2006 04 15, 16:31) As klausau labai daug muzikos.. Daugiausiai rocko. Green day, The Rasmus, Staind, System of a down.. Dar Fugees.. Tokio Hotel ne tikra roka teatlieka.... vat:) man 15, klausaus Him, The Rasmus, Negative, Evanescence... Kartais Korn <------komentara rase vidurinele
Priklauso kokio stiliaus jūsų vaikas. Gal jis gotas, gal pankėja, gal fyfėja...Viskas priklauso nuo to. Vieni mėgsta visokias "Mango"
Tokio Hotel
man 16, klausau daugiau rock muzika:
placebo him the rasmus green day linkin park Good Charlotte My chemical romance 30 seconds to Mars Avril popso retai klausau, lietuviskos muzikos atsisakiau nes man ji nepatinka, rusiskos atsisakius nes baisiai nemegstu rusu kalbos o tie ju bumcikai is proto gali isvezti mano mama tai vyresnio amziaus tai klauso puka ir rusiska muzika, tetis daug geriau robbie williams, kazkokias senas roko grupes net neatsimenu ju pavadinimu ir seip visoki popsa ir rusiska muzika, bet dazniausiai tai uzsileidzia wisokius roko koncertus tai gyvent galima
Mano dukrai 13, šiemet sueis 14. Jos mėgstamiausia grupė yra "red hot chili peppers" , Gwen Stefani. taip pat iš lietuviškų atlikėjų mėgsta Andrių Mamontovą, Jurgą. Daugiau nelabai žinau, nes pagrinde klauso tik šiuos atlikėjus. Man ir vyrui taip pat labai patinka šie atlikėjai, todėl visi juos klausome.
man patinka iwairi muzika, siaip dazniausiai patinka daina kurios nei pawadinimo nei kas atlieka nezinau
grupiu newardinsiu nes manau kad daugiau ne grupe o daina lemia
mano krikšto sūnus (15 metų) vieną tokią dainą klauso ir tik tą:
relax - take it easy...aš nesuprantu kuo ji taip jam patinka. o šiaip tai dar visokį repą klauso. dukra tai roko klauso.
Man po trijų mėnesių sueis 15.
Klausausi skirtingų grupių. Tai dažniausiai būna skirtingų atlikėjų dainos QUOTE(DziNNy @ 2006 04 17, 08:31) Man 17 metų ir aš klausau... Na, viskas priklauso nuo nuotaikos. Šiaip patinka tokia muzika, kuri kažkuo išskirtinė (mano manymu). Patinka gan lengvos, bet ne visiški cypavimai, dainos. Klausau Simple Plan, Metallicos, Led Zeppelin, The Doors, AC/DC, Poets Of The Fall (neseniai atradau ir nenusivyliau), iš lietuviškų patinka Sindikatas, Saulės Kliošas... Dar patinka filmų soundrack'ai, tokie kaip Shrek ir Shrek 2, keli iš Netikros vienuolės, dievinu Muzikos garsų muziką. Galvoju dar kada klasikos pasirankioti, nes kolkas ją tik mokykloj klausau, bet tai nereiškia, kad negaliu jos pakęsti. Įdomiai dar skamba Gintarės Jautakaitės, Martynos Kryžiūtės, Alinos Orlovos (čia ne rusė jei ką) dainos. Keista. Praėjo metai ir muzika iš esmės pasikeitė. Pradėjau labiau toleruoti įvairius stilius. Pavyzdžiui pradėjau klausyt ir rusiškos muzikos, tokios kaip 5nizza. Patikt pradėjo ir Bon Jovi. Begal patinka bardų muzika (Kaniava, Giniotis, Baltokas, Mykolaitis, Jieva, Kulikauskas, Jucys, Aktorių Trio, Smoriginas...). Patinka iš esmės labai įvairi muzika. Priklauso nuo nuotaikos. Net kvailame pop galima rasti perliukų. Nusprendžiau, kad reikia būt pakančiai visiems muzikos stiliams. Neklausau tik visdar Eurovizijos (kelios dainos tik), Dangaus ir Kižo (patiko tik Liudo), Bendžių vis. Nebepatinka gal metalas, nes jis man niūrus perdaug. Lietuviška muzika, kas keista, sudaro labai didelę dalį muzikos, kurią turiu (dainuojamoji poezija, Atika, visokie Foje, underground'ai).Mano tėvams, sesei patinka visiškai kitokia muzika (sesei 15 metų), tai dažniausiai klausau muzikos per ausines, kad neerzinčiau jų, nes savo kambario neturiu. Sesei patinka pop (visiškai kitaip nei man), visokie KĮŽ, Vairas ir kitokios lietuviškos nesąmonės. Tėvai... Tėčiui Pūkas, o mamai Lietus patinka. Aš neklausau jų muzikos, o jie mano. Visi su ausinėm arba ne namie klausom |