Nekenčiu Justin Bieber, vos išgirdus jo balselį slepiuosi
Klausau įvairių atlikėjų, pradedant nuo M.Mikutavičiaus, Foje, A.Orlovos, Jievos baigiant Bullet for my valentine, Beyonce ir DnB.
Nekenčiu Justin Bieber, vos išgirdus jo balselį slepiuosi
Sveikos!
Kaip prisimenu save 10 ar 13 metų ir to š*do, kurio klausiau, tai šiek tiek keista pasidaro, jog dabar mano playlist'e dominuoja visai kitokia muzika. Tuomet klausiau visokių Mango, Geltonos, Britney, Natalia Oreiro ir panašiai, tačiau kokioj 7 klasėj pasidarė gėda rodyti draugams savo iPodą dėl jame esančios muzikos. Na, tuomet paprašiau draugių atsiųsti muzikos, kurios jos klausosi. Taigi buvau užsikabinusi už KoRn'ų ir Evanesence (gan didelis šuolis nuo popsiuko prie roko), tačiau ilgainiui keitėsi ir šios grupės. Taip pat vaikystėje tėtis beveik per prievartą vesdavosi į Jazz'o koncertus - Kaunas Jazz, atlikėjai, kurie lankėsi Lietuvoje, taip pat namuose visuomet grodavo Diana Krall, o kaip aš jos tada nekenčiau! Na, bet 8 klasėje pradėjau lankyti vokalą ir pasirinkau..Jazz'ą! Mokytoja labai nustebo, kaip mano klausa yra įvaldžiusi Jazz'ui būdingus skambesius ir laviravimus tarp natų. Taigi uždainavusi jazz'ą įsimylėjau jį. Iš lietuviškųjų atlikėju labai mėgtu Saulės Kliošą, Senosios Mokyklos gabaliuką, Jazzu, Aliną Orlovą, Andrių Mamontovą, Skamp'ų kelios dainos fainos, žaiuriai dievinau Jurgą, bet dabar man jos naujas style'as nelabai patinka. Tai va, per kelis metus muzika gali labai pasikeisti.
Dukrai 15-ika, dazniausiai klausosi G.Storpirscio, Aktoriu Trio, V.Kernagio dainu, taip pat megsta pasiklausyt ir klasikine, liaudiska muzika. Is uzsienieciu grupiu tai patinka Coldplay, Oasis, U2, Bryan Adams.
QUOTE(Black_white @ 2010 12 26, 16:27) Dukrai 15-ika, dazniausiai klausosi G.Storpirscio, Aktoriu Trio, V.Kernagio dainu, taip pat megsta pasiklausyt ir klasikine, liaudiska muzika. Is uzsienieciu grupiu tai patinka Coldplay, Oasis, U2, Bryan Adams. Geeeras QUOTE(mazuteli @ 2010 12 27, 00:28) Geeeras Buna ir taip. Is esmes tai nematau cia nieko ypatingo, tiesiog aplinka, kurioje gyvenama, daro itaka vaiko muzikiniam skoniui ir tiek.
Sveiki! Man 13 metų. Man labiausiai patinka Iron maiden, Kiss, AC/DC, Evanescence, tai užsienio grupės.
Lietviškos grupės bei atlikėjai Siela, Skyderss, V. Kernagis, A. Mamontavas, A. Smilgevičiūtė ir Skylė, Žalvarinis, Arbata, Antis. Jūs galite pagalvotu, kad aš durna, nes roką ar metalą klausantis turi būtinai klausyti Linkin park, bet mano nuomone ten paskutinis šlamštas. Kai skaičiau šią temą kažkuri mama ar ne parašė, kad dabar paugliai vertina daugiau tuos kurie klauso roko ar metalo yra vertesni negu tie kurie klauso popso. Visiškai sutinku. Beje aš dėkinga savo broliui ir sesei, kad jie man šią muziką įpiršo klausyti. Kodėl rašau, kad man jie įpiršo? Nes jie privertė mane šios muzikos klausyti. Nes kai paklausau popso pagalvoju ačiū dievui, kad neklausau šio š***. Tai va kokią muziką aš klausau. AČIŪ UŽ DĖMESĮ.
Mano sūnus, kaip jau sakiau bando būti gotas, tai ir klauso gotiškos muzikos. Metalas visoks, baisu pasidaro, kai įjungia.
QUOTE(anonime123 @ 2011 01 03, 15:37) Mano sūnus, kaip jau sakiau bando būti gotas, tai ir klauso gotiškos muzikos. Metalas visoks, baisu pasidaro, kai įjungia. Žinokite jūsų sūnus klauso muzika dar visai normalią. Nors jums tai atrodo kaži koks grandių žvangymas. Bet ben jau tekstai būna normalūs. Ne taip kai visoki popso tekstai. Jei netikite paklausykite ,,Tipo" grupės dainų. Tai tada palyginsite. Bet kaip sakoma čia tik mano nuomonė.
Muzika jau skonio reikalas. Kas patinka vaikams, nebūtinai patinka tėvams.
Mano dukra klauso įvairią muziką, tačiau labiausiai jai patinka alternatyvusis rokas. Kelių dainų šiuo muzikos stiliumi ir aš mielai pasiklausau
Taip muzika skonio reikalas to nenuneigsi.
Maniske pamisusi del Lady Gagos
tada, pasinesusi ant "The Beatles", "PINK".Lietuvisku nemegsta, nors vienos tokios "Migloko" paklauso.Ji jaunute, gal ir mazai girdeta.Bet paklausykit, super!
Na, man 13, o aš nepakenčiu pigaus amerikietiko pop'so.
Mylimiausia grupė : Depeche Mode. Taip pat patinka : Sex Pistols, Nirvana, Moby, Amy Winehouse kūryba.
Rusiškas.
Klausau pagal nuotaiką. Kai būna liūdna, klausau liūdnas, ramias, kai linksma - irgi panašaus stiliaus. Visai nieko Adelė, Ellie Goulding (ypač "Your Song"), ir visos kitos dainos, kurių melodija ir žodžiai turi gilią ir gražią prasmę.
Man 15. Tai va, kažkaip aptikau šią temą, ir sugalvojau paanalizuot savo klausomą muziką. Šiaip pagalvojus, klausau tikrai daug stilių. Šiuo metu labiausiai klausau elektroninę, jos poziciją mano playlist'e užima Crystal Castles. Nesenai pradėjau jų klausyt, bet labai pamilau. Toliaaau, lengvas drum'n'bass, turiu tik kelias dainas. Dubstep, labiausiai klausau Skrillex'o, daug kas jau stumia ant jo, bet man jo muzika labai gera, ir jis pats labai gražus xD O daugiausia mano kompe galima rasti lietuviško rep'o. Ne kokio tai Domo ar Dblz, kuris sukelia liūdnas emocijas ir "užgrūzina", bet su nuotaika, tokių kaip : Karpiz, Karu, Dada, G'n'G sindikatas, Ade, Shaman, Wtf, Uzi, Messiah, Lil, Garazhe nerukoma ir t.t Jo iš tiesų prikišta pilna pilna dėžė. xD
Ir galiausiai, mano amžina meilė, jau kartais pabostanti, bet rokas. Labiausiai klausau BFMV, RHCP, Avenged 7fold, Guns n Roses, Metallica, Nirvana, SOAD ir t.t Apskritai neklausau rusiškos muzikos, vien dėl to, kad nekenčiu rusų kalbos. Ir šiaip, ne mano ausims ta muzika. xD O su mama dėl muzikos nesipykstam, nebent kai visą dieną leidžiu tą pačią dainą, ją užknisa. O šiaip kartais pakariaujam dėl Crystal Castles ir drum'n'bass, nes ją tipo tai nerviškai veikia. xD Pati ji klauso tiesą pasakius nežinau ko, mažai ko, bet dažniausiai ne popsišką užsienietišką muziką, arba roką, kurį leidžia per radiją.
Man 14m. ir pastebejau kad vaikai kurie klausosi rusisku dainu ruko ir geria
QUOTE(Sniky @ 2012 03 25, 17:53) Man 14m. ir pastebejau kad vaikai kurie klausosi rusisku dainu ruko ir geria absurdas.maniske 12mete klauso rusiskos,ir net neabejoju,kad nei ruko,nei geria
Man trylika metų. Klausau šiaip įvairios muzikos, patinka džiazas, funk'as, popsas (kai kuris
... visokių būna
Norėčiau paklausti kodėl taip nepatinka sveikinimų koncertų tipo dainos . Ar bandėt , atmetus visas asmenines antipatijas , įsiklausyti į tekstus - jie prasmingesni už lietuvišką popsą , ir prasmingumu prilygsta jūsų mėgiamoms užsieniečių dainoms .
Man , kaip senai tarkai patinka Pitbul grupė , Enrikė iglesijas , Lady Gaga . Kai buvau jūsų amžiaus patiko Haddway ir Eros Ramazzoti , dar buvo viena blondino grupė kurios pavadinimo nepamenu - viena daina prasidėdavo šūkiu " fire " ir tęsdavosi bumčiku , vyresnės mamos turėtų žinoti QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 04 08, 20:51) Norėčiau paklausti kodėl taip nepatinka sveikinimų koncertų tipo dainos . Ar bandėt , atmetus visas asmenines antipatijas , įsiklausyti į tekstus - jie prasmingesni už lietuvišką popsą , ir prasmingumu prilygsta jūsų mėgiamoms užsieniečių dainoms . Man , kaip senai tarkai patinka Pitbul grupė , Enrikė iglesijas , Lady Gaga . Kai buvau jūsų amžiaus patiko Haddway ir Eros Ramazzoti , dar buvo viena blondino grupė kurios pavadinimo nepamenu - viena daina prasidėdavo šūkiu " fire " ir tęsdavosi bumčiku , vyresnės mamos turėtų žinoti ko gero scooter-fire
Nors ir ne į temą , maitindama močiutę teko eilinį kartą paklausyti sveikinimų koncerto , kurį ji visada žiūri ir dainavo italų operos daininkas ( dabar girdžiu trio kurie dainavo su bebalse olialia pupyte per kažkokias kovas ) tai visiems mūsų dainininkams lieka tik slėptis pries šiuos daininkus ir jų balsus .
|