http://www.last.fm/user/KillLogic_ddr/
Na man 17 metų, klausau kiek, tarkim, rimtesnę muziką - nuo nu-metal (stengiuosi mažinti klausymo dozes..
http://www.last.fm/user/KillLogic_ddr/
Maniškiui greit 13.Nuo kokių 10 klausė repo ,hiphopo ir panašių stilių. Bet pernai po Lordi iškilimo susidomėjo ir kita muzika.Vyras turi labai daug seno gero roko įrašų.Dar nusivežė į Suzzi Qatro ,kai Vilniuje su kitomis grupėmis buvo.Tai dabar tėvas dažnai burba,kad jo kompaktų kolekcijoje pastoviai bardaką padaro
Man 16 metų ir daugiausiai klausau muzikos grupių susikūrusių iki 1980 metų. Bet yra kelios išimtys. Mano megstamiausi:
The Cure, AC/DC, Kiss, Bauhaus, Pink Floyd, Queen, Depeche Mode, Scorpions, The Beatles,Sting, Enigma, Era, Led Zeppelin, Modern Talking, Elvis Presley, Joy Division, Abba, Louis Armstrong, David Bowie, Boney M. Mano tėvams beveik visi iš jų patinka
Man tuoj 15
Mėgstamiausios grupės yra My Chemical Romance, Panic! at the disco O šiaip dar dažnai klausiau visokių mix'u, šokių muzikos
Man paciai beveik 13...
Megstamiausia grupe tai tik Reamonn QUOTE(Neisha @ 2007 05 06, 20:22) he he,man irgi chemikalai patinka O iš tikrųjų tai manau,kad kiekvieno muzikos skonis kitoks ir labai skirtingas.Na,jau vien kelias žinutes pažiūrėjus tai aiškiai matyti.Vieniem MCR,kiteim KĮŽ Pati tai labai įvairią muziką klausau,bet betko pro ausis neleidžiu MCR dainos tai visos mylimos,P!ATD yra kelios labai fainos.Dar patinka Vanessa Paradis bet ne visos dainos,Katie Melua,Radiohead,Murderdolls... vat taip vardinčiau ir vardinčiau ;D
Mano keturiolikmetei dukrai patinka Vudis,Tokio hotel,Gwen Stefani,Avril Lavigne ir taip toliau...
man dar tik 15metu ir Man atrodo,kad muzikos stiliai ir pan. plaukia bangomis pagal mada. Visi klausosi Tokio hotel,ir as klausysiu.
Ir dar mane labai nervina kai kazkas sako kad Avril ar Tokio Hotel atlieka rock'a
Prieš kokius 2 menesius atradau sau nauja muzikos stiliu vadinama SKA!, gal kam patiks, idesiu viena daina :
http://www.speedyshare.com/574315169.html
Pati gan neseniai dirbau su vaikais 14-16 metu, tai pastebejau, kad klausosi arba ta madingaja muzika arba pagal susiskirstyma i subkulturas.
As taip pat esu paaugle
Na va, o aš kadangi turiu reikalų su muzika tai galiu pasakyt, kad didžiąją dalį visdėlto sudaro popsas
Kita dalis jaunimo klauso nuo drumso [drum and bass], electro, klubuose dažnai grojamas progresyvas, ir kiti bumčikai. Tiesa, būna ir gražaus bumčiko - IDM [intelligent dance music], minimal [sparčiai populiarėjantis] ir pnš. Taip pat nepamirštamas hip-hopas,repas, ska,punk ir pnš. Ir dar pastebėjau tokią tendenciją, kad dažnai vaikai perima iš tėvų muzikos "skonį". Jei tėvai klausė Pink Floyd'us tai ir vaikas dažnai paklauso, ar kokius Electric Light Orchestra, ar 80tus, ir visą kitą. Jau ko ko, bet muzikos pasirinkimas apstus
kai dar laukiausi
Man pačiai šiuo metu 15 (kažkaip nesitiki
Maniškių visų tryju kol kas skoniai sutampa - klauso pop muziką (labai rusišką ir lietuvišką mėgstą, bet ir angliškos paklauso), dar labai patinka tie vadinamieji trance/progresive, ar kažkaip panašiai užsirašo, aš matyt jau ne tų metų, kad žinočiau tikslų pavadinimą
Pamenu, kai buvau keturiolikmetė, tai dar ieškojau savęs. Klausiaus bažnytinių mišių, klasikos, pogrindinio repo, įvairių šalių folkloro (labiausiai patikdavo skandinavų). Iki dabar dar labai mėgstu Bjork - tuo laiku ji buvo kone mano dievaitė. Mano nuomone, vaiko muzikiniam skoniui nereikia daryti įtakos. Man pačiai niekas neprimetinėjo savo nuomonės, nesakė, kad tas ir anas blogai groja. Todėl dabar muzikiniu atžvilgiu turiu tvirtą nuomonę.
Kolkas neturiu tokio visiškai susiformavusio skonio, bet kuo toliau tuo labiau patinka džiazas, bliuzas. Jau nuo vaikystės patiko, bet kažkaip tik db įsijaučiau. Galbūt čia tėtis kažkiek[ne tiesiogiai] įtakojo. Jam taip pat prie širdies džiazas, Queen, The Beatles - man irgi.
Šiaip mėgstamiausi atlikėjai: Robbie Williams, Louis Armstrong, Frank Sinatra, Queen, Scissor sisters, Elton John[kelios dainos]. Man 13[su puse ;D] C:
kadangi pati vedziau pingvi.com foruma, tai jame talpinau pacia naujausia muzika ivairiu stiliu ir pakaraipu....todel, mes daznai su sunum pasikeiciam naujausia muzika.Juk kiekvienam stiliuj yra geru dainu, tik reikia jas atrasti...
QUOTE(nesmerk @ 2007 10 07, 15:31) kadangi pati vedziau pingvi.com foruma, tai jame talpinau pacia naujausia muzika ivairiu stiliu ir pakaraipu....todel, mes daznai su sunum pasikeiciam naujausia muzika.Juk kiekvienam stiliuj yra geru dainu, tik reikia jas atrasti... kodėl ribotumą? šiais laikais stilių daugybė, visų neišstudijuosi ir nepamėgsi.
yra tam tikrų muzikos stilių, kurių dalis žmonių gali klausytis tik per prievartą. tai ką, reikia jais dar ir domėtis?
Nu manau, visų pomėgiai labai įvairūs
As taip pat esu paaugle. Siuo metu pradejau klausyti Slipknot, KoRn, The Sex Pistols, ACDC ir t.t. Jos atsirado neseniai ir nesu ju fane, tiesiog kalusau, nesidomiu biografijomis (nebent KoRn). O siaip turiu viena grupe kuria visada domiuosi. Ich troje... Jos klausau daugiau nei metus (mano manymu tai jau daug) Gal ir keista, taciau si grupe yra lenku ir jie zinomi tik lenkijoj ir dar gal siek tiek vokietijoj. Lietuvoje tikriausiai esu vienintele, kalusanti sios grupes. Taciau tai ir yra geriausia. Man geriausia yra klausyti tu grupiu, kuriu be manes niekas neklauso ir is viso tegu geriau nezino kad tokios yra. Tai yra MANO ir niekieno kito. Be to per ta grupe baigiu ismokt lenku kalba
Niekada neklausiau muzikos, kuri atejo su mada. Nebent kai buvau kokiu 6 metu. Sitai yra ne MANO.
O aš nežinau ,
Mano 16 metų vyresnioji dukra klauso Grūdo muzikos,kelas į žvaigždes ir repą.Jai labai patinka
As klausau My chemical romance,Billy Talent,Simple Plan,Avril.DIEVINU Good Charlotte.
mama megsta nazareth,queen,scorpions,electric light orchestra ir visokias italiskas dainas.tetis queen ir scorpions klauso. man trylika.
nors man ne 14
bet myliu Tokio Hotel muzika Ir mano dar metuka teturintis vaikas myli juos Ir net mano mama taipogi
na man paciai 15.Klausausi ivairios muzikos... daugiausia gal but ne konkreciu grupiu,o pavieniu dainu.jai kazkuo daina ,,kabina" tai ja ir klausau
delfinai
Aš panašaus amžiaus. Mėgstu Jievą, Pentagramą, M.Mikutavičių, R.Wiliamsą, visa kita priklauso nuo nuotaikos
Nors man nebe 15,bet labai megstu Tokio Hotel,grazi gera muzika.Dukroms irgi patinka)))Mamyte primoke
Maniškė klausosi:
kai kurių dainų iš KoRn grojaraščio, Rihanna iš Lt tai tikriausiai tik Šeduikytę, dar patinka Avril Gwen Stefani
zinot man greit 15 ir as labai patinka Rosita Civilyte o siaip klausau mango pikaso...ir dauk kitu nekenciu yvos 69 danguje
Man 15 m.
Maniškę "veža" Avril, Kanye West, iš lietuvių Šokoledas ir Mango
Man 15
QUOTE(lattčiukė @ 2008 01 11, 23:03) na man paciai 15.Klausausi ivairios muzikos... daugiausia gal but ne konkreciu grupiu,o pavieniu dainu.jai kazkuo daina ,,kabina" tai ja ir klausau Dar Amy Winehouse labai geros dainos, ir Alicia Keys.
Maniškei 14m, už poros mėnesių bus 15.
Dažniausiai klauso metalo, kartais klasikinio roko, klasikinės muzikos. mėgstamos grupės/atlikėjai: Queen Led Zeppelin Nightwish My Dying Bride Apocaliptica Graveworm Andrea Bocelli Theatres Des Vampires Necromortica Luctus Xess
as klausaus ivarios muzikos,lietuviskos ''pop'' gyvenime neklausau,issidirbinejimas,o ne muzika.o jei is Lietuvisku tai labai patinka Alina Orlova,Jieva,Andrius Mamontavas,milky lasers.
uzsenietisku,hellogoodbye,paramore,yelle,ivarus mixai,seip negaliu isskirti kazko vieno,klausausi ivariai.
hm, turiu patarima toms mamoms, kuriu dukrelems patinka TOKIO HOTEL
QUOTE(looking @ 2005 05 10, 19:33) Man 15. Mano 14-is sūnus taip pat panašią muziką klauso, dar The Doors, Beatle, vienžu senas geras grupes. Iš lietuviškų tik Hiperbolę, Mamontovą.
man 16, klausau daugiausia dainuojamosios poezijos, roko, metalo, klasikos, jazz'o, blues'o ir pan
Dauguma mano pazistamu taip pat klauso panasios muzikos. like - "rozines" siaip neturiu nieko pries kokybiska muzika. tai nereiskia, kad pulsiu jos klausyt,bet gera pop muzika, kokybiskas techno ar pan, manau, kaip ir kita muzika turetu buti gerbiamos
Šiaip aš klausau..
Nelly Furtado,RHCP..> Depeche Mode
O ką klausausi būna pagal nuotaiką. Šiaip čia maža dalis kuriuos mėgstu
Jurga iš lt dainininkų, o iš kitų Kanye West, Timbaland, Nelly Furtado, Cris Brown ir kitų
Man 15-ka,ir as klausausi "Erreway"
Maan 15 ir as klausau 2pac
Bet labiausiai 2pac
Na man daugiau nei 14 m. Vaikų neturiu, kadangi pati esu paauglė. Grupės: Pantera, W.A.S.P., Bjork, Queen, Acdc, MJ.
Mano dukra klauso rimtos muzikos, manau,kad ji dar tokiai muzikai nesubrendusi Klauso Vladimiro Visockio, Beatlų.
man 15 metų, klausau d. poezijos, laaabai man patinka. Saulius Mykolaitis pvz.
|