Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 14-15mečiai.. kokią muziką jie klauso?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4
KillMeh
Na man 17 metų, klausau kiek, tarkim, rimtesnę muziką - nuo nu-metal (stengiuosi mažinti klausymo dozes.. smile.gif) iki death, thrash ar power metal smile.gif Anksčiau patikdavo bet kas - hip-hop, rap, dance, trance ir t.t., bet dabar gėda pasidaro kaip galėjau klausyt tokios vienodos ir bukinančios muzikos kaip dance smile.gif Kažkur nuo 15 m. pradėjo vežt heavy metal, hard rock ir pan., vėliau viskas ėjo tik sunkyn.. Plačiau kas man patinka iš muzikos:
http://www.last.fm/user/KillLogic_ddr/ tongue.gif
ragama
Maniškiui greit 13.Nuo kokių 10 klausė repo ,hiphopo ir panašių stilių. Bet pernai po Lordi iškilimo susidomėjo ir kita muzika.Vyras turi labai daug seno gero roko įrašų.Dar nusivežė į Suzzi Qatro ,kai Vilniuje su kitomis grupėmis buvo.Tai dabar tėvas dažnai burba,kad jo kompaktų kolekcijoje pastoviai bardaką padaro
lady.berry
Man 16 metų ir daugiausiai klausau muzikos grupių susikūrusių iki 1980 metų. Bet yra kelios išimtys. Mano megstamiausi:
The Cure, AC/DC, Kiss, Bauhaus, Pink Floyd, Queen, Depeche Mode, Scorpions, The Beatles,Sting, Enigma, Era, Led Zeppelin, Modern Talking, Elvis Presley, Joy Division, Abba, Louis Armstrong, David Bowie, Boney M.

Mano tėvams beveik visi iš jų patinka smile.gif
Neisha
Man tuoj 15 smile.gif
Mėgstamiausios grupės yra My Chemical Romance, Panic! at the disco wub.gif wub.gif
O šiaip dar dažnai klausiau visokių mix'u, šokių muzikos wink.gif
Brass
Man paciai beveik 13... blush2.gif
Megstamiausia grupe tai tik Reamonn wub.gif Visada kompe ju muzika non stop, nebent sese prilenda biggrin.gif
Cukrinė
QUOTE(Neisha @ 2007 05 06, 20:22)
Man tuoj 15  smile.gif
Mėgstamiausios grupės yra My Chemical Romance  wub.gif  wub.gif

*

he he,man irgi chemikalai patinka bigsmile.gif

O iš tikrųjų tai manau,kad kiekvieno muzikos skonis kitoks ir labai skirtingas.Na,jau vien kelias žinutes pažiūrėjus tai aiškiai matyti.Vieniem MCR,kiteim KĮŽ smile.gif

Pati tai labai įvairią muziką klausau,bet betko pro ausis neleidžiu smile.gif
MCR dainos tai visos mylimos,P!ATD yra kelios labai fainos.Dar patinka Vanessa Paradis bet ne visos dainos,Katie Melua,Radiohead,Murderdolls... vat taip vardinčiau ir vardinčiau ;D
Nokyte
Mano keturiolikmetei dukrai patinka Vudis,Tokio hotel,Gwen Stefani,Avril Lavigne ir taip toliau... bigsmile.gif
Gegytė
man dar tik 15metu ir Man atrodo,kad muzikos stiliai ir pan. plaukia bangomis pagal mada. Visi klausosi Tokio hotel,ir as klausysiu. doh.gif Aš taip nedarau.Turiu porą savitų dainininkų,gal niekam negirdėtu,tokių kaip Alexz Johnson wub.gif ,bet man patinka ramios (nebutinai),akustines dainos...Lengvas dziazas...R&B...Kas dabar labai madinga...Dar paklausau tokiu grupiu kaip My Chemical Romance ir Panic!at the disco...Fainos dainuskos smile.gif Ir dar Rihanna nieko gal...
Ir dar mane labai nervina kai kazkas sako kad Avril ar Tokio Hotel atlieka rock'a doh.gif
Johan
Prieš kokius 2 menesius atradau sau nauja muzikos stiliu vadinama SKA!, gal kam patiks, idesiu viena daina :
http://www.speedyshare.com/574315169.html
Samane
Pati gan neseniai dirbau su vaikais 14-16 metu, tai pastebejau, kad klausosi arba ta madingaja muzika arba pagal susiskirstyma i subkulturas.
Lauriki
As taip pat esu paaugle rolleyes.gif dazniausiai klausausi POP muzika,arba HIP HOP dainu,kartais ir rusisku uztraukiu biggrin.gif Na bet tik ne Rock,Punk,Emo muzika schmoll.gif Nepatinka tiesiog ax.gif
lumpu
Na va, o aš kadangi turiu reikalų su muzika tai galiu pasakyt, kad didžiąją dalį visdėlto sudaro popsas rolleyes.gif Kad paauglys klausytų rusišką muziką - galima sakyti vienetai. Lietuviška muzika, ypač seni hitai prasideda baliuškų metu.
Kita dalis jaunimo klauso nuo drumso [drum and bass], electro, klubuose dažnai grojamas progresyvas, ir kiti bumčikai. Tiesa, būna ir gražaus bumčiko - IDM [intelligent dance music], minimal [sparčiai populiarėjantis] ir pnš. Taip pat nepamirštamas hip-hopas,repas, ska,punk ir pnš.
Ir dar pastebėjau tokią tendenciją, kad dažnai vaikai perima iš tėvų muzikos "skonį". Jei tėvai klausė Pink Floyd'us tai ir vaikas dažnai paklauso, ar kokius Electric Light Orchestra, ar 80tus, ir visą kitą.
Jau ko ko, bet muzikos pasirinkimas apstus mirksiukas.gif Ką klausė prieš metus, gali visai kitą klausyt dabar, ir po metų trečią bigsmile.gif
oaze
kai dar laukiausi 2.gif saviškio paauglio, kluasydavausi qeen. vat ir jam dabar pati geriausia grupė - abu kaifuojam. aišku, visi hiphopai repai , etc. eina savo ruožtu, bet qeen - visad nr.1
Innocence
Man pačiai šiuo metu 15 (kažkaip nesitiki biggrin.gif ), bet klausau tokios muzikos, apie kurią mano pažįstami, jei ne aš, ko gero, net nebūtų girdėję. Po 2005 metų eurovizijos užsikabinau ant latvių grupės Putnu Balle.Jie Lietuvoje labiau žinomi Walters and Kazha vardu. Daugelis linkę juos priskirti totaliam popsui, bet man tai tiesiog miela muzika ir šiokia tokia nostalgija, juk vis tik jau du metai kaip mes ''kartu'' biggrin.gif Ir kas keisčiausia, man dar nenusibodo biggrin.gif Šiaip muziką klausau tokiom kaip ir bangom. Užeina - ištisai klausau vieną ir tą pačią grupę arba tik tos grupės dainas. Kažkuriuo metu buvau pasinešusi į Ozzy Osbourne'ą, Scorpions, T.A.T.U. Praėjo, nors ir dabar kartais paklausau. Iš rusiškų kartais patrypčioju pagal Ruki v verch, parėkiu kartu su Zveri ar jau minėta T.A.T.U. Lietuviška muzika man visada buvo nepažinta sritis, nors kažkada ir Mango, ir Bavarija buvo o-ho-ho biggrin.gif dabar pati nebesuprantu, kaip aš galėjau jų klausytis, guodžiuosi, kad buvau jauna biggrin.gif (lyg staiga būčiau pasenusi ;D) Dabar klausau nebent FOJE, A. Mamontovo, keletą Anties senesnių dainų. Pagrindą, aišku, sudaro angliškos dainos, bet kartais įsivelia latviškų, ispaniškų, vieną švedišką labai pamėgau smile.gif O švediška iš niekur neatsirado. Jei kas žiūrėjote Euroviziją, ko gero pamenate švedų atstovus grupę THE ARK su daina The Worryin' Kind. Jie - dabartinė mano manija, bet nemanau, kad ji greit praeis, nes šios grupės muzika smarkiai pakeitė tiek mano gyvenimą, tiek požiūrį į jį patį ax.gif
Emilija38
Maniškių visų tryju kol kas skoniai sutampa - klauso pop muziką (labai rusišką ir lietuvišką mėgstą, bet ir angliškos paklauso), dar labai patinka tie vadinamieji trance/progresive, ar kažkaip panašiai užsirašo, aš matyt jau ne tų metų, kad žinočiau tikslų pavadinimą blush2.gif senos dainos patinka, klasika irgi, gal ypatingai ir nedomisi, bet turi keletą dainų kompiuteriuose, mielai pasiklauso smile.gif Nemėgsta sunkios, taip vadinamo metalo, roko ir repo (kur šneka, ne dainuoja), visokių kaimo kapelų irgi nelabai biggrin.gif Štai tokie mano berniukai
JazzMeBlues
Pamenu, kai buvau keturiolikmetė, tai dar ieškojau savęs. Klausiaus bažnytinių mišių, klasikos, pogrindinio repo, įvairių šalių folkloro (labiausiai patikdavo skandinavų). Iki dabar dar labai mėgstu Bjork - tuo laiku ji buvo kone mano dievaitė. Mano nuomone, vaiko muzikiniam skoniui nereikia daryti įtakos. Man pačiai niekas neprimetinėjo savo nuomonės, nesakė, kad tas ir anas blogai groja. Todėl dabar muzikiniu atžvilgiu turiu tvirtą nuomonę.
evieh;;
Kolkas neturiu tokio visiškai susiformavusio skonio, bet kuo toliau tuo labiau patinka džiazas, bliuzas. Jau nuo vaikystės patiko, bet kažkaip tik db įsijaučiau. Galbūt čia tėtis kažkiek[ne tiesiogiai] įtakojo. Jam taip pat prie širdies džiazas, Queen, The Beatles - man irgi.

Šiaip mėgstamiausi atlikėjai: Robbie Williams, Louis Armstrong, Frank Sinatra, Queen, Scissor sisters, Elton John[kelios dainos].

Man 13[su puse ;D] C:
nesmerk
kadangi pati vedziau pingvi.com foruma, tai jame talpinau pacia naujausia muzika ivairiu stiliu ir pakaraipu....todel, mes daznai su sunum pasikeiciam naujausia muzika.Juk kiekvienam stiliuj yra geru dainu, tik reikia jas atrasti... mirksiukas.gif O uzsiciklinimas vienam stiliui rodo tik zmogaus ribotuma....
Pangasija
QUOTE(nesmerk @ 2007 10 07, 15:31)
kadangi pati vedziau pingvi.com foruma, tai jame talpinau pacia naujausia muzika ivairiu stiliu ir pakaraipu....todel, mes daznai su sunum pasikeiciam naujausia muzika.Juk kiekvienam stiliuj yra geru dainu, tik reikia jas atrasti... mirksiukas.gif O uzsiciklinimas vienam stiliui rodo tik zmogaus ribotuma....
*

kodėl ribotumą? šiais laikais stilių daugybė, visų neišstudijuosi ir nepamėgsi.
nesmerk
QUOTE(Dios @ 2007 10 07, 18:53)
kodėl ribotumą? šiais laikais stilių daugybė, visų neišstudijuosi ir nepamėgsi.
*

o kas trukdo dometis? juolab ,kai tau 14ka...
Pangasija
yra tam tikrų muzikos stilių, kurių dalis žmonių gali klausytis tik per prievartą. tai ką, reikia jais dar ir domėtis? blink.gif
Spirited
Nu manau, visų pomėgiai labai įvairūs 4u.gif man patinka Green Day, Red Hot Chili Peppers, klausau visų stilių muzikos, čia tik paminėjau dvi grupes iš daugelio man patinkančių.
beggonija
As taip pat esu paaugle. Siuo metu pradejau klausyti Slipknot, KoRn, The Sex Pistols, ACDC ir t.t. Jos atsirado neseniai ir nesu ju fane, tiesiog kalusau, nesidomiu biografijomis (nebent KoRn). O siaip turiu viena grupe kuria visada domiuosi. Ich troje... Jos klausau daugiau nei metus (mano manymu tai jau daug) Gal ir keista, taciau si grupe yra lenku ir jie zinomi tik lenkijoj ir dar gal siek tiek vokietijoj. Lietuvoje tikriausiai esu vienintele, kalusanti sios grupes. Taciau tai ir yra geriausia. Man geriausia yra klausyti tu grupiu, kuriu be manes niekas neklauso ir is viso tegu geriau nezino kad tokios yra. Tai yra MANO ir niekieno kito. Be to per ta grupe baigiu ismokt lenku kalba smile.gif
Niekada neklausiau muzikos, kuri atejo su mada. Nebent kai buvau kokiu 6 metu. Sitai yra ne MANO.
agle
O aš nežinau , blush2.gif reikės pasidomėti g.gif
Grazuolytea
Mano 16 metų vyresnioji dukra klauso Grūdo muzikos,kelas į žvaigždes ir repą.Jai labai patinka thumbup.gif
AllBlack
As klausau My chemical romance,Billy Talent,Simple Plan,Avril.DIEVINU Good Charlotte. wub.gif wub.gif wub.gif
mama megsta nazareth,queen,scorpions,electric light orchestra ir visokias italiskas dainas.tetis queen ir scorpions klauso.
man trylika. smile.gif
Tipdrill
nors man ne 14
bet myliu Tokio Hotel muzika
Ir mano dar metuka teturintis vaikas myli juos 4u.gif
Ir net mano mama taipogi mirksiukas.gif
Ledinė Širdis
na man paciai 15.Klausausi ivairios muzikos... daugiausia gal but ne konkreciu grupiu,o pavieniu dainu.jai kazkuo daina ,,kabina" tai ja ir klausau smile.gif mėgstu dainuojamaja poezija,katie melua,enigma,bjork,kartais pasiklausau byz,maroon 5.rihannos... Nemėgstu lietuviško popso ir tu visu kelio i zvaigzdes muziku 4u.gif
adriu
delfinai cool.gif ir zasai
Mercredi
Aš panašaus amžiaus. Mėgstu Jievą, Pentagramą, M.Mikutavičių, R.Wiliamsą, visa kita priklauso nuo nuotaikos rolleyes.gif
Running_Through_The_Monsun
Nors man nebe 15,bet labai megstu Tokio Hotel,grazi gera muzika.Dukroms irgi patinka)))Mamyte primoke biggrin.gif
Asta...
Maniškė klausosi:
kai kurių dainų iš KoRn grojaraščio,
Rihanna
iš Lt tai tikriausiai tik Šeduikytę,
dar patinka Avril
Gwen Stefani bigsmile.gif
nijalota
zinot man greit 15 ir as labai patinka Rosita Civilyte o siaip klausau mango pikaso...ir dauk kitu nekenciu yvos 69 danguje smile.gif
Monciškė
Man 15 m. thumbup.gif Muzika- man kaip atsipalaidavimas ;DDD Smagu parėjus iš mokyklos mesti kuprinę į vieną kampą ir įjungti muzikinį centrą visu garsu.Na,bet nelabai tada būna smagu kaimynams... ax.gif blush2.gif Patinka Rihanna,Kanye West,Jay-Z,Nelly Furtado,Timabaland,Depeche Mode,Linkin Park,Peter Bjorn and John,Amy Winehouse ir t.t... ir pan. sokiai.gif sokiai.gif
*Vasaros lietus*
Maniškę "veža" Avril, Kanye West, iš lietuvių Šokoledas ir Mango ax.gif
Twista
Man 15 rolleyes.gif Šiaip klausau labai labai įvairią, nuo klubinės iki popso bigsmile.gif Kažkaip pastaruoju metu per daug nekreipiu dėmesio į atlikėją. Viena daina patinka vieno dainininko, kita daina - kito... Todėl mėgstamiausio, kaip ir neturiu 4u.gif Nors daugiausia mano mėgstamų dainų yra iš Timbaland repertuaro bigsmile.gif
Gegytė
QUOTE(lattčiukė @ 2008 01 11, 23:03)
na man paciai 15.Klausausi ivairios muzikos... daugiausia gal but ne konkreciu grupiu,o pavieniu dainu.jai kazkuo daina ,,kabina" tai ja ir klausau  smile.gif  mėgstu dainuojamaja poezija,katie melua,enigma,bjork,kartais pasiklausau byz,maroon 5.rihannos... Nemėgstu lietuviško popso ir tu visu kelio i zvaigzdes muziku  4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Dar Amy Winehouse labai geros dainos, ir Alicia Keys. mirksiukas.gif
marceliukė
Maniškei 14m, už poros mėnesių bus 15.
Dažniausiai klauso metalo, kartais klasikinio roko, klasikinės muzikos.
mėgstamos grupės/atlikėjai:
Queen
Led Zeppelin
Nightwish
My Dying Bride
Apocaliptica
Graveworm
Andrea Bocelli
Theatres Des Vampires
Necromortica
Luctus
Xess
karolyt*
as klausaus ivarios muzikos,lietuviskos ''pop'' gyvenime neklausau,issidirbinejimas,o ne muzika.o jei is Lietuvisku tai labai patinka Alina Orlova,Jieva,Andrius Mamontavas,milky lasers.
uzsenietisku,hellogoodbye,paramore,yelle,ivarus mixai,seip negaliu isskirti kazko vieno,klausausi ivariai. 4u.gif
liebeTH
hm, turiu patarima toms mamoms, kuriu dukrelems patinka TOKIO HOTEL smile.gif thumbup.gif pati juos labai megstu, tai dabar viska pasakysiu ka reikia daryt mamom mirksiukas.gif tai va, pirmiausia pasakykit, kad duotu paklausyt durch den monsun arba 1000 meere dainu (inai tikrai apsidziaugs, kad jus susidomejot thumbup.gif ) tai ramios dainos, ypac 1000 meere, net mano mamai patinka smile.gif biggrin.gif ir durch den monsun taipat, paklauskit, kuris jai labiausiai patinka is tu visu keturiu vaikinuku. jei pasakys Bill arba Tom Kaulitz (jie dvinukai) tai pagirkit ju auskariukus (Bill turi antaky, o Tom lupoj), jei pasakys Gustav Shäfer, tai pasakykit, kad jis labai raumeningas thumbup.gif nu, o Georg Listing turbut, nepasakys, jis nelabai populiarus, bet jei vis delto pasakys, galesit pasakyti, kad jis labai mielas, ramus ir visai neisisokes, kaip ir Gustav smile.gif o dabar prie didesnes naudos, bent jau man, tokio hotel pakeite visa gyvenima, ir padare tikrai laimingesni thumbup.gif mokinuosi vokieciu kalbos savarankiskai, nes labai dideli potrauki vokietijai jauciu, stengiuosi gerai mokintis, nes tokiukai irgi labai gerai mokinasi, dar atsirado daug laisvalaikio uzsiemimu, atradau savo talenta piesimui, kai pabandziau nupiest Billa, iki tol galvojau, kad nemoku piest, o kai tingisi kazka daryt, mintyse sakau-tai darau tik del Billo.. taip net lengviau sportuot ir mokintis vokieciu kalbos smile.gif bet as mazdaug pati viska savo noru darau:) ahh, dabar arteja mano svajone (antra smile.gif ) su teveliais vaziuosiu i vokietija.. wub.gif visa kelia turbut dainuosiu tokio hotel dainas, vis kartosiu ich liebe Deutschland, ich liebe Deutschland.. o vos islipus is masinos, ar autobuso kuriuo vaziuosim, apsiverksiu.. nu tikrai, bent viena asara isriedes tikrai.. tada tevai supras, kad myliu vokietija..
regal
QUOTE(looking @ 2005 05 10, 19:33)
Man 15.  thumbup.gif  Nekenčiu muzikos panašios i ozone, mario ar kokio usher (jei vardus parašiau su klaidom - atleiskit jais nesidomiu...  blush2.gif ) Man patinka Linkin Park (visad maniau, kad ši grupė tik staugiantys individai, bet įsiklausiusi i žodžių reikšmę supratau, kad VISAI NIEKO TA GRUPĖ  thumbup.gif  ) , Alicia Keys ( irgi nereali daininkė  ax.gif ). Lietuviška muzika?.. Hm.. na nelabai... Rusiška?.. Jei suprasčiau gal būtų ir nieko  biggrin.gif .... Na kuri muzika patinka yra sunkiau pasakyti, nei kokia nepatinka  tongue.gif  cool.gif
*

Mano 14-is sūnus taip pat panašią muziką klauso, dar The Doors, Beatle, vienžu senas geras grupes. Iš lietuviškų tik Hiperbolę, Mamontovą.
seska
man 16, klausau daugiausia dainuojamosios poezijos, roko, metalo, klasikos, jazz'o, blues'o ir pan smile.gif nemegstu roziniu mergaiciu, fyfisku berniuku ir pan muzikos... turiu omeny popsa (ne pop muzika, popsa), techno ir pan wink.gif
Dauguma mano pazistamu taip pat klauso panasios muzikos. like - "rozines" smile.gif
siaip neturiu nieko pries kokybiska muzika. tai nereiskia, kad pulsiu jos klausyt,bet gera pop muzika, kokybiskas techno ar pan, manau, kaip ir kita muzika turetu buti gerbiamos wink.gif
DegintaSiena
Šiaip aš klausau..
Nelly Furtado,RHCP..>
ax.gif blush2.gif
Depeche Mode drinks_cheers.gif
jausma
QUOTE(DegintaSiena @ 2008 05 11, 12:21)
Šiaip aš klausau..
Nelly Furtado,RHCP..>
ax.gif  blush2.gif
Depeche Mode drinks_cheers.gif
*

fu fu jau praejo tie laikai
W*S:*
O ką klausausi būna pagal nuotaiką. Šiaip čia maža dalis kuriuos mėgstu
Jurga iš lt dainininkų, o iš kitų Kanye West, Timbaland, Nelly Furtado, Cris Brown ir kitų
Memoria
Man 15-ka,ir as klausausi "Erreway" wub.gif Timbalando,Kayne West,Madonnos ir pns... tongue.gif Labiausiai tai "Erreway" wub.gif
Krentam
Maan 15 ir as klausau 2pac wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Knye west wub.gif timbalando ir daugybes kitu blush2.gif
Bet labiausiai 2pac 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Statika
Na man daugiau nei 14 m. Vaikų neturiu, kadangi pati esu paauglė. Grupės: „Pantera“, „W.A.S.P.“, Bjork, „Queen“, „Acdc“, MJ. mirksiukas.gif
Gerda.
Mano dukra klauso rimtos muzikos, manau,kad ji dar tokiai muzikai nesubrendusi Klauso Vladimiro Visockio, Beatlų.
Wajda
man 15 metų, klausau d. poezijos, laaabai man patinka. Saulius Mykolaitis pvz. wub.gif regio dar. įvairiai, kaip užplaukia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.