Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno Vaižganto vidurinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Gabe
neradau nieko doro apie šią mokyklą ax.gif kaip joje su pradiniu klasiu mokytojomis? o nuo 5-os klases? ar patenkinti savo vaikų mokymu? g.gif blaškausi dabar, nes rudenį turėsim penktokę ir pirmoką namie, kol kas vežiojam kitur, bet:
jau pavargom juos vežiot kas rytą, yra abejonių ar sutars su mokytoja mano pirmokėlis (ji humanitarines sielos, o maniškis užkietėjęs tiksliukas doh.gif ), aš pati neturėsiu galimybių jų vežiot (turėsiu kitą užsiėmimą blush2.gif ), MB - sakė atsibodo jau jam.. lotuliukas.gif Patys važinėt - nemažas gabaliukas eiti palei gatvę iki "Žiburio" m-klos, be to nežinau koks ten realiai mokymo lygis unsure.gif
O į Vaižganto žvilgsnis nukrypo dėl to, jog vaikams max 7min eiti iki mokyklos blush2.gif drasiai galėsiu pati pasiimti sūnų po pamokų, vėliau galėtų ir pats gryžt be problemų, BET ar ten gerai? g.gif
gunila88
Aš irgi rudenį turėsiu penktokę, todėl domina informacija apie šią mokyklą. Kiek girdėjau iš aplinkinių, tai geresnius mokinius dauguma į Šv. Mato galvoja leisti. Būtų įdomu išgirsti apie sustiprintą meninį ugdymą šioje mokykloje- ar jis realiai egzistuoja, ar čia tik reklama? Ir koks bendras mokymo lygis? Mano bendradarbės tėvai vienas dirba Vaižganto, o kitas- Šančių mokykloje, bet jie abu tvirtina, kad tiksliųjų mokslų geriau išmoko Šančių, atseit Vaižgantas tik reklamuojasi geriau, nors į Šančių mokyklą kažkaip neturiu noro vaiko leisti.
Gabe
as irgi laukiu atsiliepimu, bet kazkaip tyku ramu.. unsure.gif
pazystama leido savo dukra i sia m-kla, tai patenkinta, bet zinant jos reikalavimus mokslams, tai nuomones normalios susidaryt negaliu ax.gif sake yra bureliai dailes po pamoku, zinios vertinamos raidemis, pradinukai atskirai nuo dickiu, o toliau?.. g.gif
Kaimynu vaikai panasaus amziaus, kurie lanko sia mokykla, na kaip cia pasakius.. kontingentas toks margas blush2.gif as saviskiu su jais draugauti ir zaist - neleidziu schmoll.gif salia gyvena kaimynai, kurie nesenai baige sia m-kla, tai irgi nepasakyciau, kad issilavinimo lygiu spindi, bet daug priklauso ir nuo pacio vaiko kaip jis i mokslus ziuri manau.. g.gif
gunila88
Kas dėl pradinių klasių, tai manau, kad neturėtų toje mokykloje būti blogiau, negu kitur. Aš savo dukras leidžiu į Šančių pradinę mokyklą ir esu visai patenkinta. Tik prieš leidžiant reikia sužinoti, kuri mokytoja geresnė, nes visi į mokslus rimčiau žiūrintys tėvai į tą klasę vaikus ir užrašo ir klasė susidaro stipresnė. Sužinoti tą geriausia iš kaimynų.

Dėl penktų klasių, tai pati dabar sprendžiu galvosūkį. Norėčiau, kad mokymo lygis nebūtų labai žemas ir klasė nebūtų labai silpna. bet tokius dalykus sužinoti sudėtinga, o kokie vaikai susirinks, tai iš viso neaišku.
Bobuvasara
Na, gyvenant sanciuose neapsaugosi vaiku nuo sanciskiu.... net jei ir i centre esancius gimnazijas leisit. ax.gif
mokyklos svetaine
http://www.vaizgantas.kaunas.lm.lt/
mokykla tikrai nebloga. daug demesio skiria vaiku uzimtumui, kurybiskumui -daug renginiu, kurie skirti vaikams, o ne del pliusiuko. mokytojai-kaip ir kitose mokyklose -labai ivairus-yra idealistu, entuziastu, yra ir nuo gyvenimo pavargusiu blush2.gif. ziurint pas ka papulsit. mokiniu kontingentas ivairus - nuo labai biednu iki turciu. bet tokia ir musu visuomene-turi ismokti sugyventi. tas vaiku tevu turtinis skirtumas nelabai jauciasi-mat uniformos privalomos.
siais metais pirmokus, jei neklystu, turi tureti mokytoja Rima ir Jurgita. Saunios mokytojos.
siulau tiesiog aplankyti dominancias mokyklas ir pasmalsauti. budinciam paaiskinti, kad renkates mokykla ir norite pasizvlagyti. aplankykite valgykla, tualetus, pavaiksciokite koridoriais pertrauku metu.
beje, siuo metu mokyklose turetu vykti (arba jau ivyko) susirinkimai busimuju pirmoku teveliams. tai irgi gera proga zvalgytuvems.
taciau mano patirtis sako, kad svarbu ne tik mokyklos vardas. pradinukui svarbiau mokytojos asmenybe, o vyresniam-klases psichologinis mikroklimatas, draugai ir aukletoja. o stropus, atsakingas vaikas patirs sekme bet kokioje mokykloje. smile.gif
jjjj
baladžio 10 d. 18 val . i mokyklos aktų salėje kvieciami busimuju pirmoku teveliai . kvietimiu ir informacinius lapelius nesiojo mokytoja ir gan maloniai paiskino i iskilusius klausimus
Gabe
QUOTE(jjjj @ 2008 04 08, 21:53)
baladžio 10 d. 18 val . i  mokyklos  aktų salėje kvieciami busimuju pirmoku teveliai . kvietimiu ir informacinius lapelius nesiojo mokytoja ir gan maloniai paiskino i iskilusius klausimus
*

aciu! o as kad ieskau internetiniame m-klos psl. dabar kelinta ryt tiksliai vyks susitikimas.. doh.gif praeita savaite maciau pranesima, o siandien jau nebera blink.gif
Ryt pasiimsim kartu savo busima pirmokeli ir bandysim laime, gal atrasim jam tinkama pirmaja mokytoja blush2.gif

Bobuvasara, man asmeniskai tikrai neidomu ar biednas ar turcius klasiokas, pagal finansus zmoniu neskirstau schmoll.gif tiesiog kai pati mokiausi ir buvau paprastu zmoniu vaikas, tai gerai pamenu kaip ta nelygybe skausmingai atsiliepdavo ir tarp klasioku ir su mokytojais.. unsure.gif as tik bijau tu vaiku, kurie naktim su alaus buteliais ir cigaretemis dantyse valkiojasi.. verysad.gif ne karta ta vaizda maciau, o kai pamastau, kad jiems na ne daugiau 10-11m. blink.gif

O siaip aciu uz atsiliepimus 4u.gif
Gabe
jau buvom susitikime, pasirodo mokytoja Rima mano buvusi kaimyne kazkadaise.. lotuliukas.gif bet pas ja del to ir neleisiu, kad nebutu jokiu blatu netycia vertinimuose ir t.t. Na netycia kartais juk buna, kad pazystamam zmogui lengvatas taikom, o as to nenoriu schmoll.gif
Mokytoja Jurgita mums patiko, veikli moteris, aisku MB kaip visada visko iki smulkmenu klausinejo ir kankino tuom mokytoja, ziurejo ar maniskiui ji patinka ir ar noriai eitu pas ja mokytis blush2.gif man tai nesmagu buvo del to, bet is kitos puses jeigu neranda bendros kalbos, tai butu abiems kancia derintis (mokiniui ir mokytojai), o vis tik pirmoji mokytoja mano nuomone labai svarbu 4u.gif Zodziu, mano jaunelis liko ja suzavetas, sake mielu noru eis pas ja mokytis thumbup.gif na, dabar sirdyje jau ramu, kad jam tinka ir patinka aplinka smile.gif
Gabe
pagaliau sutvarkiau dokumentus priemimo abiems, nuomone del mokytojos Jurgitos nepasikeite - sunui pas ja patinka, abu rado bendra kalba, zinoma maniskis ne is ramiu vaiku, megstantis nepiktybinius pokstus blush2.gif bet manau susitars kaip nors.. ax.gif
o del 5 klasiu, tai direktore pasake, kad viena klase yra komplektuojama is stipresnio pasiruosimo vaiku, kita - vidutinisko lygio. Kadangi maniske tikrai humanitarineje sritye nera ziople, ivertinimai puikus, tai sutarem, jog priims i stipresnio lygio klase rolleyes.gif tik idomiai, visada maniau, kad 5A yra laikoma stipresne, o irase 5B g.gif
Bobuvasara
Uj, tik tarybiniais laikais i A klases siunte grietineles vaikus, i B-vidutinioku, o i C - kas liko.... Siais laikais jau to seniai nelike smile.gif)) Jau nuo pradines klases vaikai pasirenka mokytoja, o ne A, B ar C klase. Taip jie ir keliauja su ta savo raidele (jei klases nejungiamos ar pan) iki 12 klases. Pati dirbu svietimo sistemoj, tai galiu pasakyti, kad A tikrai nenurodo aukstesnio lygio. Na, kartais lyg tycia susikomplektuoja taip klases, kad kazkurioje susirenka daugiau gabesniu vaiku, bet del to klases "raides" nekeicia. Kadangi dabar tevai renkasi mokytojus, tai yra didele tikimybe, kad pas populiaresni mokytoja susirinks "stipresni" vaikai (o stipresni todel, kad tevai daugiau demesio skiria vaiko lavinimui, ugdymui, jiems rupi gauti gera aukle, gera darzeli, gera pirmaja mokytoja ir pan. ir.t.t. paprastai tose klasese buna labai stipri ir reikli tevu bendruomene). Kiek pamenu, anksciau toje mokykloje raides buvo skirstomos pagal pasirinkta menu krypti - C-sustiprinta muzika, B,D - sustiprinta daile, o A- be sustiprintu menu. Dabar tokio skirstymo jau seniai nera.
Sioje situacijoje, manau, arba is triju klasiu padare dvi ir vaikus suskirste pagal pasiekimu lygi ( o tai labai pagirtina, nes visi gauna darbo pagal savo jegas ) arba patikra parode, kad B klaseje yra zymiai daugiau gabiu vaiku, tai ir stengiasi ten tokia pat kompanija islaikyti, kad B-ekai netinginiautu uzmige ant lauru, o A-kai netinginiautu pasislepe uz pirmunu nugaru smile.gif
Gabe
QUOTE(Bobuvasara @ 2008 06 14, 14:01)
Uj, tik tarybiniais laikais i A klases siunte grietineles vaikus, i B-vidutinioku, o i C - kas liko.... Siais laikais jau to seniai nelike smile.gif)) Jau nuo pradines klases vaikai pasirenka mokytoja, o ne A, B ar C klase. Taip jie ir keliauja su ta savo raidele (jei klases nejungiamos ar pan) iki 12 klases. Pati dirbu svietimo sistemoj, tai galiu pasakyti, kad A tikrai nenurodo aukstesnio lygio. Na, kartais lyg tycia susikomplektuoja taip klases, kad kazkurioje susirenka daugiau gabesniu vaiku, bet del to klases "raides" nekeicia. Kadangi dabar tevai  renkasi mokytojus, tai yra didele tikimybe, kad pas populiaresni mokytoja susirinks "stipresni" vaikai (o stipresni todel, kad tevai daugiau demesio skiria vaiko lavinimui, ugdymui, jiems rupi gauti gera aukle, gera darzeli, gera pirmaja mokytoja ir pan. ir.t.t. paprastai tose klasese buna labai stipri ir reikli tevu bendruomene). Kiek pamenu, anksciau toje mokykloje raides buvo skirstomos pagal pasirinkta menu krypti - C-sustiprinta muzika, B,D - sustiprinta daile, o A- be sustiprintu menu. Dabar tokio skirstymo jau seniai nera.
Sioje situacijoje, manau, arba is triju klasiu padare dvi ir vaikus suskirste pagal pasiekimu lygi ( o tai labai pagirtina, nes visi gauna darbo pagal savo jegas ) arba patikra parode, kad B klaseje yra zymiai daugiau gabiu vaiku, tai ir stengiasi ten tokia pat kompanija islaikyti, kad B-ekai netinginiautu uzmige ant lauru, o A-kai netinginiautu pasislepe uz pirmunu nugaru  smile.gif
*

tai as matyt atsilikusi.. vis gyvenau tarybiniais laikais.. blush2.gif lotuliukas.gif aciu uz info 4u.gif
na mes is saviskes daug reikalaujam, mums labai svarbu vaiku paruosimas. Del sunaus tai is karto uzklausem pirmoku mokytojos kokia bus situacija su tais vaikais, kurie turi pagrindus ir tikrai jiems nelabai idomu bus pradet vel nuo nulio, tai sake tokiems vaikams bus atskiros uzduotys, kad "neuzmigtu ant lauru" thumbup.gif nervinuos labiau nei patys vaikai, kad viskas butu puiku doh.gif
vikutea
Pati mokausi sioj mokykloj. Tik nenustebkit jeigu, jusu penktokui norint uzlipt y trecia auksta, ka nors jam ant galvos numes arba apspjaudys is virsaus. Dar patariu einant koridoriai buti atsargiam, nes visi spjaudosi ir ant tu seiliu paslyst galima xDD
O apie valgykla.... Iseme is ten visus saldumynus, bet, kad tipo noredami parodyt pavizdi jie pradejo pardavinet vaisius: tarkim pirmadieni juos padeda y lentyna, ok ita pirmadieni jie vis dar stovi. Tik jau aisku visi vaisiai jau buna pajuode.
blink.gif
Papildyta:
AS dabar eisiu y septinta klase, beje dar noriu primint kad jusu penktokas bus kartu su mano sese smile.gif vienoje klaseje:)
ir sitoje mokykloje visos B klases yra stipresnes negu a. 4u.gif
Lavera
Pati mokinuosi šioje mokykloje, esu dešimtokė.Tikrai nemanau, kad mokyklos lygis yra žemas.
Taip - yra ir "tokių su kuriais neleistumėt savo vaikui žaisti", bet jei pakankamai išugdyta vaiko valia ir aiškiai išdėstytos vertybės - vaikas tokiu netaps. Dėl lygio - jei vaikas pats nori mokytis - mokosi ir išmoksta. Mokymo programos visose mokylose yar vienodos, mokytojų visur yra įvairių. Turim ir mes kelias mokytojas-"įžymybes" dėl jų charakterio, bet ne viena mano šeimos karta pas jas mokėsi, liko gyvi ir netgi nesutraumuoti lotuliukas.gif
Turim daug renginių, mokinai apdovanojami už gera mokymąsi, už gerą lankymą. Meninų būrelių tikrai turime(chorai, gitarų būrelias, muzikso grupė, dailės būreliai), beto turime ir kryptinga ugdimą į architektūrą. 4u.gif
reda 4
Noreciau atsiliepimu apie priesmokyklines klases sioje mokykloje. Kaip viskas vyksta,ar zaidimo forma mokinami kaip ir darzeliuose? Kaip mokytoja Ingrida Norbutiene?
žariene
Mane domina siu metu pradiniu klasiu mokytojos? o siaip gal kas zinote kokia mokykla parinkti vaikui,kuriam reiktu stipriu mokslo saknu vien del to,kad jis netingetu pirmoje klaseje...Siaip gyvename aukstuosiuose sanciuose, tiktu bet kuri stipri mokykla aplink sita rajona, priimanti pirmokus ir dar mokytoju rekemendacija buta labai naudinga,aciu is anksto 4u.gif
Bobuvasara
Balandzio 23 d. mokykloje vyks busimuju pirmoku teveliu susirinkimas. Manau, kad apsilankymas mokykloje jums pades issiaiskinti rupimus klausimus. mirksiukas.gif

Daugiau informacijos mokyklos svetaineje http://www.vaizgantas.kaunas.lm.lt/
Gabe
gal kuria sudomins mokyklinis dzemperis, galiu perleist uz puse kainos ax.gif 128 ugiui, tvarkinga, su uztrauktuku ir emblema, pirkau pirmai klasei, bet iskeliaujam i kita m-kla, tad dzemperio nereikia ax.gif
gunila88
o kodėl išeinate? ar mokykla labai nepatiko?
glv
Girdėjau keičiasi į labai gerą Vaižganto mokykla Kaune...ypač pradinės klasės....žadu leisti į pirmą klasę savo sūnų....jau kalbėjom su mokytojom......labai geras įspūdį paliko......... smile.gif
wilmusia
Kas naujo apie šią mokyklą?
Virvytė
gal kuri buvot tėvų susirinkime dėl 5-7 progimnazijos klasių?
sollo
QUOTE(Virvytė @ 2011 04 30, 16:00)
gal kuri buvot tėvų susirinkime dėl 5-7 progimnazijos klasių?
*

siandien eisim 18 val. 4u.gif
ernoja
QUOTE(sollo @ 2011 05 02, 11:59)
siandien eisim 18 val.  4u.gif
*

Paskui pasidalinkit informacija. 4u.gif Nors mano vaikinas visai nenori iš savo mokyklos niekur eiti, bet smalsu.
sollo
QUOTE(ernoja @ 2011 05 02, 17:43)
Paskui pasidalinkit informacija.  4u.gif Nors mano vaikinas visai nenori iš savo mokyklos niekur eiti, bet smalsu.
*

Bėda ta, kad sitaip laukiau tos dienos, o pasirodo , kad negalesiu sudalyvauti, nes sužinojau, kad ta pačia diena ir ta pačia valanda bus Musu m- kloj susirinkimas...
Vaziuosiu kita diena informacijos, ka padarysi....
Ir labai lauksim čia atsiliepimų is buvusiu ten...
rasatra
Didelė, sena mokykla, kur galėtų mokintis 1000 mokinių, o jų šiandien virš 440.
Žada nuo 2012 metų tapti aštuonmete. Paskelbtas stojimas į 5, 6, 7 klases, Vaižganto mokiniai gauna papildomų balų. Testo kaina - 50 Lt. Kokio lygio susirinks mokiniai nežinia, jei jiems pasiseks, tai gal po poros metų veršis daug norinčių, bet gali šis projektas ir užgesti.
ernoja
QUOTE(rasatra @ 2011 05 03, 22:14)
Didelė, sena mokykla, kur galėtų mokintis 1000 mokinių, o jų šiandien virš 440.
Žada nuo 2012 metų tapti aštuonmete. Paskelbtas stojimas į 5, 6, 7 klases, Vaižganto mokiniai gauna papildomų balų. Testo kaina - 50 Lt. Kokio lygio susirinks mokiniai nežinia, jei jiems pasiseks, tai gal po poros metų veršis daug norinčių, bet gali šis projektas ir užgesti.
*

Jei nekeis mokytojų kai kurių, tai nieko gero. Tik vardas kitas bus. Kažkodėl maniau, kad KTU progimnazija bus greta įprastų mokyklos klasių blush2.gif O kur dings Vaižganto pradinukai, kurie neįstos į progimnaziją? Turės kitos mokyklos ieškot? Nėra logikos...Dar bent būtų vieta patogesnė.
rasatra
Vaižgantas ir toliau rinks pradinukus, jų surenka iki 2 klasių pirmokų. Vaižganto vaikai, kurie neįstos į progimnazines klases, toliau mokinsis savo klasėse. Mokykla žada būti aštuonmetė, todėl ir galės vadintis progimnazija, kad nebebus vidurinė.
rasatra
KTU gimnazijos direktoriaus pasisakymas :
Prašyčiau manęs „nespausti“... Yra etiketo dalykai, kurių negaliu peržengti. Komentuosiu tik tada, jei mane visai „įvarys į kampą“. Atsiprašau. Tik dar kartą patikinu - KTUG su Vaižganto mokykla VISAI nesusijusi!
B.B.
Bobuvasara
QUOTE(rasatra @ 2011 05 16, 14:22)
KTU gimnazijos direktoriaus pasisakymas :
Prašyčiau manęs „nespausti“... Yra etiketo dalykai, kurių negaliu peržengti. Komentuosiu tik tada, jei mane visai „įvarys į kampą“. Atsiprašau. Tik dar kartą patikinu - KTUG su Vaižganto mokykla VISAI nesusijusi!
B.B.
*

Na, sutartis tai pasirašyta su KTU, o ne su KTU gimnazija. Mokyklos internetiniame puslapyje yra informacija apie tai. Iniciatyva sveikintina, nes Kaune yra stiprių pradinių mokyklų, stiprių gimnazijų, o vat vidurė grandis, kažkaip išskydus... Tikėkimės,kad ši iniciatyva bus sėkminga.
tru800
QUOTE(Bobuvasara @ 2011 05 16, 15:32)
Na, sutartis tai pasirašyta su KTU, o ne su KTU gimnazija. Mokyklos internetiniame puslapyje yra informacija apie tai. Iniciatyva sveikintina, nes Kaune yra stiprių pradinių mokyklų, stiprių gimnazijų, o vat vidurė grandis, kažkaip išskydus... Tikėkimės,kad ši iniciatyva bus sėkminga.
*

Iniciatyva sveikintina, bet jai įgyvendint nereikėjo naudoti žodžių žaismo ir pavadinime naudoti KTU, tai klaidina žmones.
Galėjo pasiskelbti, kad renka stiprių penktokų dvi klases, kad turi pakankamai mokytojų su šančių vaikais pasiektais rezultatais negalinčių pasigirti (išimtis vienas aštuntokas), bet galinčių dirbti su gabiais vaikais ir kviesti vaikus mokintis šančiuose.
ernoja
QUOTE(Bobuvasara @ 2011 05 16, 16:32)
*

Ne viena mokykla yra pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį su KTU, bet tik viena kažkodėl tai labai akcentuoja.
snickers
QUOTE(ernoja @ 2011 05 17, 20:46)
Ne viena mokykla yra pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį su KTU, bet tik viena kažkodėl tai labai akcentuoja.
*

O tėvai ką įsivaizduoja- maždaug " Baigs sūnelis KTU progimnaziją ir tiesiu taikymu į KTU gimnaziją nueis". Tas žodžių žaismas nuperka, kaip bebūtų.......
realybėje nu nieko panašaus, tėveliai. schmoll.gif
Kad taip bent panašu būtų, reikia atrankos-konkurso mokinių normalios, bent jau kaip Jėzuitų, ir mokytojų komandos neišplerusios. Gal po kokių keletos metelių ten pradės kas judėti į gerą....... g.gif

O marketinginis žaidimukas pagirtinai sužaistas, liuks. Giriu, strategija puiki.

Vietoj to, kad numirtų mokykla, va kaip atsigaus. rolleyes.gif
tru800
QUOTE(snickers @ 2011 05 19, 20:33)
Gal po kokių keletos metelių ten pradės kas judėti į gerą....... g.gif

O marketinginis žaidimukas pagirtinai sužaistas, liuks. Giriu, strategija puiki.

Vietoj to, kad numirtų mokykla, va kaip atsigaus. rolleyes.gif
*

Jei Vaižgantas nesurinks vaikų į penktas klases, tai atsidurs tarp tų mokyklų , kurias siūloma uždaryti. Mokykloje rugsėjo mėnesį trūks gal 600 mokinių, kad mokykla pati (iš mokinio krepšelio) išsilaikytų. Bagdonas aiškiai sakė, kad bent penkias mokyklas reik uždaryti. Tik kad prasidės streikai , teismai, Kaune labai sunkiai švietimo skyriui sekasi...
Natoske
O vadinamos nulinės grupės šioje mokykloje renkamos?
Rapka007
KTU Vaižganto vid. m-klą Jei norite prarasti 4 vaiko mokymosi metus eikite i Vaižganto m-klą. Ten vertinamas tik vaiko krepšelis daugiau niekas. Mokytoju lygis mažesniu nebūna.Vaikai pertrauku metu eina parukyti už garažo pavaduotojas jiems tai leidžia. Koks vaikas nori i šita mokykla tai bet koki priema išvaryta iš bet kur. verysad.gif

rapka00007@gmail.com

Nr.861137044
wowerike
pradeda atrodyt, kad cia komentuoja tik mokyklos konkurentai, kurie kaip tik ir suinteresuoti, kad ja uzdarytu wink.gif
Rapka007
Ne mokyklos konkurentai aš mokiausi šitoje mokykloje nuo 1963 kai aš pradėjau mokytis is jos nieko gero nebuvo nei direktorių, nei mokytoju. Dabar ja padare 8kl. tai ko ten eit buvo dar 12kl. tai dar galejai normaliai baikt o dabar kas blogiau mokosi tai tik į profesine arba jaunimo arba į kokia kita kur priima tokius. Tai galvokit kaip norit aš jums sakau kaip ten yra. Mano sunus ten mokėsi dabar perejo, nes neiimanoma mokintis.
wilmusia
QUOTE(Rapka007 @ 2011 06 19, 19:41)
Ne mokyklos konkurentai aš mokiausi šitoje mokykloje nuo 1963 kai aš pradėjau mokytis is jos nieko gero nebuvo nei direktorių, nei mokytoju. Dabar ja padare 8kl. tai ko ten eit buvo dar 12kl. tai dar galejai normaliai baikt o dabar kas blogiau mokosi tai tik į profesine arba jaunimo arba į kokia kita kur priima tokius. Tai galvokit kaip norit aš jums sakau kaip ten yra. Mano sunus ten mokėsi dabar perejo, nes neiimanoma mokintis.
*

Iš Jūsų gramatikos matosi, kiek pastangų dėjote į mokslą...

Pažįstu asmeniškai ne vieną, baigusį šią mokyklą , ir sėkmingai po jos baigusius aukštąsias... taigi, kiek pats įdėsi, tiek ir gausi..

KLAUSIMAS:

Kas žino, kada ir kur ieškot pirmokams uniformų?
GOLD whiteris
QUOTE(wilmusia @ 2011 06 27, 12:46)
Iš Jūsų gramatikos matosi, kiek pastangų dėjote į mokslą...

Pažįstu asmeniškai ne vieną, baigusį šią mokyklą , ir sėkmingai po jos baigusius aukštąsias... taigi, kiek pats įdėsi, tiek ir gausi..
KLAUSIMAS:

Kas žino, kada ir kur ieškot pirmokams uniformų?

*

drinks_cheers.gif Kaip ir visur - geriems mokiniams visur gerai, o prastiems ne ax.gif
*Lauma*
QUOTE(Rapka007 @ 2011 06 19, 19:41)
*

Visai atsitiktinai aptikau šia tema.Mano pačios dvi dukrelės lanko šia mokyklą ir man kaip mamai rūpi mokyklos ateitis ir jos vygdomos programos.Esu nustebusi kai kuriais komentarais.Kad ir Jūsų Rapka007,vertėtu pažiūrėti kelinti dabar metai ,o nepasakoti apie 1963- sius.Taip reikia pripažinti ,kad mokykloje ,kaip ir kiekvienoje manau ,yra ir rūkancių ,ir bėgiojančių ,rėkaujančių,bet yra ir gerų mokinių.Nuo šių metų rugsėjo mėnesio mokykla tampa KTU progimnacija,tai yra astuonmetė.Renkamos sustiprintos klasės,visi kiti galės ir toliau mokintis kaip ir mokinosi iki devintos klasės,lygiai taip pat ir pradinės klasės,jos kaip buvo taip ir lieka.Prieš mokyklinė klasė ir visada būna.
Čia kažkas rašė, kad daug mokyklų jau yra KTU progimnazijomis ,tai netiesa ,nes tokia sutartį gali pasirasyti tik viena mokykla.
Dėl uniformų bus pranešta mokyklos tinklapyje,jei neklystu jas galima bus įsigyti rugpjūčio mėnesį.
ernoja
QUOTE(*Lauma* @ 2011 07 03, 20:35)
Čia kažkas rašė, kad daug mokyklų jau yra KTU progimnazijomis ,tai netiesa ,nes tokia sutartį gali pasirasyti tik viena mokykla.

*

Ne KTU progimnazijos, o pasirašiusios partnerystės sutartis su KTU. Atidžiau skaitykit. doh.gif Tokios yra Grušo, Veršvų, Maironio gimnazija. Yra ir daugiau.
*Lauma*
QUOTE(ernoja @ 2011 07 04, 12:55)
Ne KTU progimnazijos, o pasirašiusios partnerystės sutartis su KTU. Atidžiau skaitykit.  doh.gif Tokios yra Grušo, Veršvų, Maironio gimnazija. Yra ir daugiau.
*

Na nežinau dėl kitų ,tačiau pasigooglinus aš randu kad Grušo ir Veršvų yra vidurinės mokyklos doh.gif ,Maironio universitetinė gimnazija yra pasirašiusi susitarimą su daugeliu universitetų dėl bendradarbiavimo,tačiau ji nėra KTU Maironio gimnazija (ar progimnazija).Čia visai skirtingi dalykai.
wilmusia
O aš grįžtu dėl uniformų. Ar jas tikrai visi dėvi privalomai? ar čia laisvas grafikas: užsidėsi - gerai, neužsidėsi - irgi gerai? Radau, kad jas užsisakyt rugpjūtį galima mokykloj (džemperius). Tai jau pirmokėliai su kvietkom turi ateit jau su tais džemperiais? Ar čia kaip? Nes tokio kaip ir griežto reikalavimo neįžiūrėjau... Aišku, aš už uniformas, nes madų demonstravimas mokykloj man netinka, bet ar jau nuo pirmos dienos jau stengtis ją užsivilkt?
*Lauma*
QUOTE(wilmusia @ 2011 07 05, 11:13)
O aš grįžtu dėl uniformų. Ar jas tikrai visi dėvi privalomai? ar čia laisvas grafikas:  užsidėsi - gerai, neužsidėsi - irgi gerai? Radau, kad jas užsisakyt rugpjūtį galima mokykloj (džemperius). Tai jau pirmokėliai su kvietkom turi ateit jau su tais džemperiais? Ar čia kaip? Nes tokio kaip ir griežto reikalavimo neįžiūrėjau... Aišku, aš už uniformas, nes madų demonstravimas mokykloj man netinka, bet ar jau nuo pirmos dienos jau stengtis ją užsivilkt?
*

Taip, uniforma šioje mokykloje yra privaloma.Pradinukams ,pagal jų išmatavimus,mezgami megstukai,vyresniems švarkai (pasisiūti reikai patiems).Šiltuoju laiku oranžinės maikutės su mokylos emblemėle ,kurias taip pat galima bus užsisakyti rugpjūti.Užsisakiusiems rugpjūti, manau jau rugsėjo pirmąjai bus galima eiti jais pasipuošus.Jei ne tada mokyklos tokia kaip ir šventine uniforma yra ,berniukams balti marškinukai juodos kelnės ,mergaitėms balti marškinukai ar tai bliuzelė,juodas sijonukas ,baltos pėdkelnės 4u.gif Manau paskambinus i mokyklą Jums suteiktų visą konkrečią informaciją 4u.gif
Uvė
QUOTE(*Lauma* @ 2011 07 04, 22:09)
Maironio universitetinė gimnazija yra pasirašiusi susitarimą su daugeliu universitetų dėl bendradarbiavimo,tačiau ji nėra KTU Maironio gimnazija (ar progimnazija).Čia visai skirtingi dalykai.

gal galėtumėt mums atskleisti, kokie tie skirtumai?
tru800
QUOTE(*Lauma* @ 2011 07 03, 19:35)
*

KTU turi sutartis tikrai ne su viena mokykla, o Vaižganto mokykla vadinsis progimnazija, nes bus aštuonmetė. Visos mokyklos, kurios neturės vyresnių mokinių kaip aštuntokai, vadinsis progimnazijomis. Tiesiog kitos mokyklos kol kas turi mokinių ir vadinasi pagrindinėmis (1-10 kl), vidurinėmis .
Mokyklos stengiasi išlaikyti mokinius ilgiau kaip 8 kl, nes tokių pamokų kaip chemija ar fizika mokytojams nelieka krūvio. O ir vyresnių klasių mokinio krepšelis didesnis.
wilmusia
Gal kas turit išaugtą mokyklinį džemperį pirmokei... Sutartu laiku su siuvejom susitikti negaliu, užsakinėt naują...hmm...gal teks persikraustyt iš šios mkyklos...tad ieškom, gal kam jau nebetinka... blush2.gif
Almera
kas nors paaiskinkite... tai ta Vaizganto mokykla dabar tiesiog gimnazija ar KTU progimnazija..? Ar yra stojamieji i ta progimnazija? Ar keicia mokytojus? Ar aplamai pat KTU ar KTU gimnazija dalyvauja tame procesese?
Ar cia tiesiog Vaizganto vidurine tapo progimnazija ir tiek ziniu? SOS!
tru800
QUOTE(Almera @ 2011 08 11, 14:47)
kas nors paaiskinkite... tai ta Vaizganto mokykla dabar tiesiog gimnazija ar KTU progimnazija..? Ar yra stojamieji i ta progimnazija? Ar keicia mokytojus? Ar aplamai pat KTU ar KTU gimnazija dalyvauja tame procesese?
Ar cia tiesiog Vaizganto vidurine tapo progimnazija ir tiek ziniu? SOS!
*

Vaižganto mokykla planuoja tapti aštuonmete, tada ir galės vadintis progimnazija (kaip ir bet kuri aštuonmetė mokykla).
Vaižganto mokykla neturi nieko bendro su KTU gimnazija.
Vaižganto mokykloje birželio mėnesį buvo testai, bet mokykloje taip pat mokinsis ir vaikai, kurie neišlaikė testų (žadėjo formuoti atskiras klases).
jjjj
noreciau daugiau informacijos apie sia mokykla-labiau rupi vyresniu vaiku ugdymas(nuo 5 klases).Vienu zodziu,koks pedagogu lygis,tvarka ir tt.Nes iskilo siokiu tokiu neaiskumu,todel butu idomus ir kitu mamu atsiliepimai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.