saunolie
Ačiū, mielosios.
Taip paglosto širdį, kai pamatau, kad skaitote ir įvertinate mano gimdymo istorijas.
Lexana, nu tu ir šaunuolė
Laukiam 4 (o gal ir ne paskututinėįs) dalies Mergytems ir pipiriukui sveikateles, o Mamytei dar vieno stebukliuko po 2,5 metu
laai grazu
Sveikos, mielosios.
QUOTE(ZMama @ 2009 06 10, 09:26) Lexana, nu tu ir šaunuolė Laukiam 4 (o gal ir ne paskututinėįs) dalies Ačiukas už pagyras. Labai tikiuosi, kad mano svajonė isipildys. Gaila, kad ne už 2,5 metų, bet gal už penkerių, kad negadinti eiliškumo. QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 10, 09:44) Mergytems ir pipiriukui sveikateles, o Mamytei dar vieno stebukliuko po 2,5 metu Ačiū širdingai. Na 2,5 metų skirtumo jau nebus, nes nesėkmingas mėnuo buvo, bet už penkerių... Dirbsime šiuo klausimu. Miela, kad vis prikeliama iš užmaršties mano gimdymo istorijos. QUOTE(Lexana @ 2009 06 16, 14:03) Sveikos, mielosios. Ačiukas už pagyras.
saunuole tu, ir saunuolis rugsejinuku stebukliukas
super
tikros super mamytės šauni istorija
kuo geriausios kloties jūsų šeimai
Super
Ačiū, mielosios.
saunuole mamyte
Sveikinu
Labai graži istorija...
Super
Ačiū, mielosios, kad vis skaitote mano stebuklų gimimo istorijas.
Tikrai taip gražiai papasakota istorija
kokia grazi istorija
LAAABAI GRAŽU LAUKSIM KETVIRTOS ISTORIJOS
As pasvajosiu apie toki pirmaji savo gimdyma, o kaip pasiseks butinai parasysiu
sauni istorija kelianti dziaugsma o ir mamyte nenuleidzia ranku galvodama apie ketvirta
Labai grazi ir uz sirdies griebianti istorija...Sweikinimai susilaukus mazucio...
Ačiū, mielosios.
Išties šis pasimatymas su mažyliu įkvėpė dar kartą patirti tą malonumą tapti mama... O štai ir šios istorijos kaltininkas.
kaip graziai aprasyta
Smagu, aukite visi sveiki
Kokia grazi istorija
O ir istorijos kaltininkas bei jo vyresnioji sesute gime ta pacia rugsejo 4 diena, kaip ir as
koks simpatiškas vaikinukas
oho kokia grazi istorija
Gražai aprašyta
Kokia ydomi istorija
|