Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip Lexana trečiąkart tapo mama...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3
katiusa20
saunolie 4u.gif
Lexana
Ačiū, mielosios. wub.gif

Taip paglosto širdį, kai pamatau, kad skaitote ir įvertinate mano gimdymo istorijas. wub.gif Nuoširdus ačiū už tai. friends.gif 4u.gif
ZMama
Lexana, nu tu ir šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tau tik gimdyti ir gimdyti vaikus, šiais laikais tokių mamų reta 4u.gif 4u.gif 4u.gif , linkiu, kad išsipildytų tavo slaptoji svajonė, o gal ir ne paskutinė mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Laukiam 4 (o gal ir ne paskututinėįs) dalies smile.gif
~Narnija~
wub.gif wub.gif wub.gif beprotiskai graziai parasyta

Mergytems ir pipiriukui sveikateles, o Mamytei dar vieno stebukliuko po 2,5 metu mirksiukas.gif smile.gif
vi78
laai grazu mirksiukas.gif ,saunuole 4u.gif 4u.gif
Lexana
Sveikos, mielosios. smile.gif

QUOTE(ZMama @ 2009 06 10, 09:26)
Lexana, nu tu ir šaunuolė  thumbup.gif , tau tik gimdyti ir gimdyti vaikus, šiais laikais tokių mamų reta  4u.gif, linkiu, kad išsipildytų tavo slaptoji svajonė, o gal ir  ne paskutinė  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Laukiam 4 (o gal ir ne paskututinėįs) dalies  smile.gif
*

Ačiukas už pagyras. wub.gif Žinai, aš vyrui kaip tik sakiau, kad galėčiau gimdyti ir gimdyti. blush2.gif Kažkaip po paskutiniojo gimdymo, labai noriu sugrįžti į GN ir dar kartą patirti tą jausmą, kai gimsta TAVO vaikas. wub.gif

Labai tikiuosi, kad mano svajonė isipildys. Gaila, kad ne už 2,5 metų, bet gal už penkerių, kad negadinti eiliškumo. smile.gif

QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 10, 09:44)
wub.gif  wub.gif  wub.gif beprotiskai graziai parasyta

Mergytems ir pipiriukui sveikateles, o Mamytei dar vieno stebukliuko po 2,5 metu mirksiukas.gif  smile.gif
*

Ačiū širdingai. smile.gif

Na 2,5 metų skirtumo jau nebus, nes nesėkmingas mėnuo buvo, bet už penkerių... Dirbsime šiuo klausimu. smile.gif

Miela, kad vis prikeliama iš užmaršties mano gimdymo istorijos. wub.gif Dėkinga Jums už tai. smile.gif
ZMama
QUOTE(Lexana @ 2009 06 16, 14:03)
Sveikos, mielosios. smile.gif
Ačiukas už pagyras. wub.gif Žinai, aš vyrui kaip tik sakiau, kad galėčiau gimdyti ir gimdyti. blush2.gif Kažkaip po paskutiniojo gimdymo, labai noriu sugrįžti į GN ir dar kartą patirti tą jausmą, kai gimsta TAVO vaikas. wub.gif

drinks_cheers.gif , man tas pats, nostalgija tiems metams wub.gif wub.gif wub.gif verysad.gif
eling
4u.gif Šaunuolė!
Raudona'kanarele
saunuole tu, ir saunuolis rugsejinuku stebukliukas 4u.gif
Lexana
QUOTE(ZMama @ 2009 06 29, 10:33)
drinks_cheers.gif , man tas pats, nostalgija tiems metams  wub.gif  wub.gif  wub.gif  verysad.gif
*

Tai va ir man... wub.gif

QUOTE(Raudona'kanarele @ 2009 06 29, 16:31)
saunuole tu, ir saunuolis rugsejinuku stebukliukas 4u.gif
*

Ačiukas, mergaitės, kurios pagiriat ir palaikot. friends.gif
raimalt07
super thumbup.gif thumbup.gif sekmes tau 4u.gif
yoyo75
tikros super mamytės šauni istorija wub.gif
kuo geriausios kloties jūsų šeimai 4u.gif
Almutė+
Super thumbup.gif Sveikatos ir sėkmės jūsų šauniajai šeimynėlei 4u.gif
Lexana
Ačiū, mielosios. friends.gif Sėkmė tikrai labai pravers. wub.gif
sepallaa
saunuole mamyte thumbup.gif sauni jusu seimyna.linkiu jums sekmes smile.gif
Milda_Milda
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mersi7
Labai graži istorija... 4u.gif aš taip pat dar svajone tokia turiu... smile.gif
Grazina U.
thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
Gabanne
Super wub.gif
Lexana
Ačiū, mielosios, kad vis skaitote mano stebuklų gimimo istorijas. wub.gif Labai miela, kad jos suteikia gerų emocijų ne tik man, bet ir kitiems. wub.gif
Doviliukass
Tikrai taip gražiai papasakota istorija bigsmile.gif griebianti už širdies. Sėkmės Jūsų didelei ir gražiai šeimynai 4u.gif Mano svajonė turėti tris vaikučius ax.gif
Lexana
QUOTE(Doviliukass @ 2010 03 21, 02:20)
Tikrai taip gražiai papasakota istorija bigsmile.gif griebianti už širdies. Sėkmės Jūsų didelei ir gražiai šeimynai 4u.gif Mano svajonė turėti tris vaikučius ax.gif
*

Man irgi visada buvo gražios didelės ir gražios šeimynos. wub.gif Dalinai svajonę įgyvendinau. Jau turiu tris. smile.gif Noriu dar vieno. wub.gif
vanile69
kokia grazi istorija wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
remama
LAAABAI GRAŽU LAUKSIM KETVIRTOS ISTORIJOS 4u.gif wub.gif
batida
As pasvajosiu apie toki pirmaji savo gimdyma, o kaip pasiseks butinai parasysiu smile.gif Daugiau tokiu istoriju paskaicius gal man dingtu nenormali gimdymo baime mirksiukas.gif
jurgum81
sauni istorija kelianti dziaugsma o ir mamyte nenuleidzia ranku galvodama apie ketvirta thumbup.gif
Agnute21
Labai grazi ir uz sirdies griebianti istorija...Sweikinimai susilaukus mazucio... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lexana
Ačiū, mielosios. friends.gif

Išties šis pasimatymas su mažyliu įkvėpė dar kartą patirti tą malonumą tapti mama... wub.gif

O štai ir šios istorijos kaltininkas. wub.gif

user posted image
Kreiduota
kaip graziai aprasyta bigsmile.gif spinduliuoja tokia ramybe,laime wub.gif sveikinimai jusu seimynai smile.gif
Briliantas
Smagu, aukite visi sveiki 4u.gif
Lotyna
Kokia grazi istorija wub.gif
O ir istorijos kaltininkas bei jo vyresnioji sesute gime ta pacia rugsejo 4 diena, kaip ir as drinks_cheers.gif thumbup.gif
jul3ka
koks simpatiškas vaikinukas wub.gif ir jūsų abiejų istorija nuostabi smile.gif
camilla31
oho kokia grazi istorija wub.gif labai graziai aprasyta bigsmile.gif ,sekmes jum dideliausios 4u.gif
Lexana
wub.gif Kaip smagu, kad ši istorija vis skaitoma ir sukelia malonių emocijų ne tik man. wub.gif Širdingai dėkoju. smile.gif 4u.gif
loret30
Gražai aprašyta wub.gif
ori
Kokia ydomi istorija 4u.gif o teveliam tai tik sekmes galiu palinketi, jus saunuoliai, tikiuosi sulauksim tesinio thumbup.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.