Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip Lexana trečiąkart tapo mama...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3
Lexana
Ačiū, mergaitės. wub.gif Labai malonina širdį Jūsų palaikymas. wub.gif Ir tikrai noriu dar leliuko. Na kai ateina lengvai, ramūs ir geri vaikai, tai jų norisi dar ir dar. blush2.gif
Edeja
Kokia tu SAUNUOLE!!! Linkiu visoms tokiu lengvu gimdymu ir tokio uzdegancio noro tureti maziukus dziaugsmukus!!! wub.gif 4u.gif
klejute
grazi istorija 4u.gif laukiam ketvirtos dalies thumbup.gif
Lexana
Tikrai su laiku bus ketvirtoji dalis. smile.gif
juratike13
Is pat ryto sugraudinai mane 4u.gif ,miela,silta,jauki istorija...o ka jau bekalbet,koks TB matematikas,taip viska apskaiciuot doh.gif
Lexana
QUOTE(juratike13 @ 2008 04 10, 07:55)
Is pat ryto sugraudinai mane 4u.gif ,miela,silta,jauki istorija...o ka jau bekalbet,koks TB matematikas,taip viska apskaiciuot doh.gif
*

lotuliukas.gif Skaniai pasijuokiau. laugh.gif Greičiau, vaikiukai taip pasirinko, o ne matematika padėjo, kad tėveliams linksmiau būtų. blush2.gif
agnuska
Šaunuolė Tu mūsų wub.gif thumbup.gif wub.gif manau ne tik ketvirtos istorijos sulauksim, bet ir penktos ir .t.t.... nes į tokią gražią šeimą tik ir belsis mažiukai vaikiukai mirksiukas.gif
Sekmės jums 4u.gif
Egluzhė
Nuostabi istorija wub.gif Tikrai, perskaicius Tavo pasakojima, norisi tik gimdyti ir gimdyti biggrin.gif 4u.gif
Naktibalda
labai gražu, tokia meile ir ramybe dvelkia, rimtai ašaros birt pradėjo wub.gif , sėkmės ir sveikatos visiems ir žinoma lauksim istorijos tęsinio wub.gif
digi
skaitau vakare, tai ši istorija mane veikia raminančiai, jaukiai, švelniai, viskas papasakota puikiai, nepretenzingai wub.gif
šaunuolė Lexana, sveikatos šeimynėlei mirksiukas.gif
saturno_sesely
cray.gif cray.gif labai gražiai papasakota istorija, kažkodėl net apsiverkiau.
siaulietuke
Nepaprastai silta istorija. Stebina vaikuciu amziaus skirtumai. 4u.gif
čiaudanti bitė
Na jau kaip grazu wub.gif Sveikinu 4u.gif
As irgi labai dziaugiuosi, kad turiu suneli, kad turiu dukryte ir abu kartus nuojauta manes neapgavo.
Sekmes jusu seimynelei 4u.gif
Agnelė
Sveikinu first.gif supermamą supermama.gif thumbup.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 03 26, 14:04)
Visi trys yra mano vaikai ir juos be proto myliu... Ir dabar, jei Dievas duos dar vaikučių, man visai nesvarbu, sūnūs ar dukros bus. Svarbiausia, kad visi būtume sveiki ir laimingi ir galėtume vieni iš kitų mokytis gyventi ir mylėti. smile.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif
LaUra:)
labai grazi istorija wub.gif susigraudinau,labai grazi ir mylinti jusu seima 4u.gif linkiu jum ir toliau buti tokia stipri seima hi.gif + flirt.gif + 2.gif + 2.gif + 2.gif = heart.gif
joločka
Sveikinu su sūneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
ŽuvelėNEauksinė
pasakiskai grazi istorija wub.gif sveikinu 4u.gif
Lexana
Esu visoms labai dėkinga už įvertinimą. wub.gif Man ši istorija neapsakomai brangi ir miela... blush2.gif Pati vis užsuku jos paskaityti ir braukdama ašarą prisimenu tas akimirkas, kai atėjo mano sūnus, pasaulį išvydo mano dukružės. wub.gif Juk sulig kiekvieno savo vaiko gimimu tampu vis turtingesne ir mylimesne. Jei kada nors pajusiu, kad gaunu meilės per mažai - pakaks pažvelgti į savo mažylių akis ir nevilties jausmas duš į šipulius, nes niekas kitas nedovanos tyresnės meilės, nei vaikai... heart.gif

Linkiu visoms taip pat lengvai, greitai ir su didžiule meile pasitikti savo mažylius ir su laimės ašaromis akyse prisiminti tas akimirkas, nes nuo tos akimirkos tampame ne tik rūpintojėlėmis, bet ir pavyzdžiu savo atžaloms. wub.gif
Laura_online
wub.gif wub.gif wub.gif
butke
šaunuolė mamytė thumbup.gif istorija super 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Lexana
Ačiū, mielosios, kad vis paskaitote ir įvertinate mano istoriją. wub.gif oro_buckis.gif
rug
faina, labai šiltai parašei. aukit dideli, stiprūs ir laimingi. te balioną 4u.gif
Lexana
QUOTE(rug @ 2008 06 10, 00:38)
faina, labai šiltai parašei. aukit dideli, stiprūs ir laimingi. te balioną 4u.gif
*

Rug, oro_buckis.gif Ačiū už balionėlį. wub.gif friends.gif
idea fix
Nu čia tai fainiai vaikiukai gimimo dienas išsirinko. Specialiai taip nesuplanuosi. Smagu 4u.gif
Tyna4
Graziai papasakojai wub.gif ,sveikatytes jums 4u.gif
NaiLi
Jetau kaip gražu, ašarėlę nubraukiau. Šaunuolė, aukit laimingi wub.gif
Lexana
Ačiū, mielosios, kad vis užsukate paskaityti mano žiogelių gimimo istorijų. wub.gif Taip miela, kad palaikote mane ir mano šeimą. friends.gif Esu dėkinga už palinkėjimus. Juk jie tokie brangūs ir iš širdies. wub.gif
rence*
LAbai labai graziai aprasyta gimdymo istorija. Nuosirdi ir "lengva" wub.gif Sveikinu su shaunia seima wub.gif
zuika235
Sveikinu su suneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikatos ir sekmes jusu seimynelei 4u.gif
ingusia0617
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Lexana
Ačiū už sveikinimus ir įvertinimą. wub.gif 4u.gif
skristinute
dieve dieve kaip grazu net apsiverkiau ... saunuoliai jus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Anaka
Nu ir kur čia žmogus nesigraudensi. Va tokias istorijas reikia skaityti prieš gimdymą, ypač pirmąjį. Vaikštai, dainuoji, šypsaisi ir jokio ten skausmo biggrin.gif

Šaunuolė!
egle-kristina
laukiam ketvirtosios ne maziau jaudinancios istorijos wub.gif sveikinu 4u.gif
TimbaLimba
nuostabi istorija thumbup.gif labai gražu wub.gif
virguliuke
nuostabiausia ir nepakrtojama istorija wub.gif good.gif
Zitlali
Labai graži ir šilta istorija wub.gif
Fioneta
Tikrai labai grazi ir nepakartojama istorija wub.gif wub.gif
Lexana
Dėkoju, mielos mergytės. smile.gif Ir tikrai giliai šordyje žinau, kad bus ir ketvirtoji dalis, kuria su jumis taip pat pasidalinsiu. wub.gif

Džiaugiuosi, kad mano gimdymo istorija padeda nusiteikti ramiam ir sėkmingam gimdymui. wub.gif
Oksanik
Lexana, as zaviuosi tavim wub.gif Kokia tu visgi nuosirdi ir gera, taip sunku sutikti siais laikais schmoll.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pavyzdinga mama, linkiu, kad turetum kudikeliu tiek nori ir kiek finansiskai, fiziskai pajegtum wub.gif 4u.gif
Lexana
QUOTE(Oksanik @ 2008 09 25, 22:09)
Lexana, as zaviuosi tavim wub.gif Kokia tu visgi nuosirdi ir gera, taip sunku sutikti siais laikais schmoll.gif

4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pavyzdinga mama, linkiu, kad turetum kudikeliu tiek nori ir kiek finansiskai, fiziskai pajegtum wub.gif  4u.gif
*

Ačiū, Oksanik. wub.gif Malonūs tavo palinkėjimai ir įvertinimas. friends.gif
Romeniukas
2010metu kovo 4diena jums gims 4 stebuklas.... victory.gif
Jus raganiai ar cia stebuklu stebuklai ?
saunuoliai ploja.gif nu fantastika.... x-failai....
Pavydziu tokio ramaus gimdymo...nes as is baimes drebejau kaip saltiena... hihihi.gif

P.S. o kas per dainos ? Ka dainavai ? wink.gif

sveikatos ir meiles !!! wub.gif
Lexana
QUOTE(Romeniukas @ 2008 10 06, 14:17)
2010metu kovo 4diena jums gims 4 stebuklas....    victory.gif
Jus raganiai ar cia stebuklu stebuklai ?
saunuoliai  ploja.gif nu fantastika.... x-failai.... 
  Pavydziu tokio ramaus gimdymo...nes as is baimes drebejau kaip saltiena...  hihihi.gif 

P.S.  o kas per dainos ? Ka dainavai ? wink.gif

sveikatos ir meiles  !!!  wub.gif
*

Na ne raganiai, kad ir kaip norėtųsi žinoti magijos. ax.gif Tiesiog aukštesnės jėgos ir vaikiukai parinko laiką, kada jiems ateiti... wub.gif

O gimdymas išties buvo toks ramus, kaip vyras sako, brandus. smile.gif Gal patirtis padėjo? O gal tas ramumas buvo todėl, kad širdimi jaučiau, kad viskas bus gerai, kad turiu būti rami dėl savo mažylio, dėl savęs? rolleyes.gif O ką niūniavau gimdykloje? Vienu metu pašnibždom dainavau Lionel Richie dainą "Angel". Tai mano ir mano vyro daina. Ji mums labai brangi, o kai ją girdime kur - tai tarsi ženklas, kad viskas bus gerai ir sėkmė lydės. smile.gif Štai ir lydėjo sėkmė, o pas mus atėjo mūsų mažas angelas... wub.gif
belkaa
labai gražu wub.gif aukit sveiki.
kaip gražiai gimimo datas suplanavot bigsmile.gif mums tai netyčia gavosi blush2.gif
Lexana
Belkaa, gražios ir pas ju datos. wub.gif O mes planavome vaikučius, bet datas jie pasirinko patys. smile.gif
Rasicka*
wub.gif tikrai labai labai gražiai aprašyta tavo sūnelio atėjimo istorija flirt.gif thumbup.gif sekmės visai šeimynai ir te aplanko jus ir 4-asis stebūklas 4u.gif
Dirty Diana
nu nuostabu 4u.gif thumbup.gif , sekmes jums biggrin.gif lotuliukas.gif
Lexana
QUOTE(Rasicka* @ 2008 10 16, 16:50)
wub.gif tikrai labai labai gražiai aprašyta tavo sūnelio atėjimo istorija  flirt.gif thumbup.gif sekmės visai šeimynai ir te aplanko jus ir 4-asis stebūklas  4u.gif
*

QUOTE(kruopa12 @ 2008 10 16, 17:14)
nu nuostabu 4u.gif  thumbup.gif , sekmes jums biggrin.gif  lotuliukas.gif
*

Ačiū, kad paskaitėte ir pasidžiaugėte už mane. wub.gif friends.gif s udėkinga ir už palinkėjimus mano šeimai. wub.gif
AgnėM
Labai graži istorija wub.gif wub.gif

Sveikinam tėvelius smile.gif

Mes irgi turim dvynukus ,4 metų skirtumu wub.gif wub.gif Jausmas neišpasakytas smile.gif
oksankaa
Lexana, kokia istorija... tarpais suspaude sirdi labai... wub.gif
Dziaugiuosi uz tave, kad esate tokie laimingi thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.