Ačiū, mergaitės.
Kokia tu SAUNUOLE!!! Linkiu visoms tokiu lengvu gimdymu ir tokio uzdegancio noro tureti maziukus dziaugsmukus!!!
grazi istorija
Tikrai su laiku bus ketvirtoji dalis.
Is pat ryto sugraudinai mane
Šaunuolė Tu mūsų
Sekmės jums
Nuostabi istorija
labai gražu, tokia meile ir ramybe dvelkia, rimtai ašaros birt pradėjo
skaitau vakare, tai ši istorija mane veikia raminančiai, jaukiai, švelniai, viskas papasakota puikiai, nepretenzingai
šaunuolė Lexana, sveikatos šeimynėlei
Nepaprastai silta istorija. Stebina vaikuciu amziaus skirtumai.
Na jau kaip grazu
As irgi labai dziaugiuosi, kad turiu suneli, kad turiu dukryte ir abu kartus nuojauta manes neapgavo. Sekmes jusu seimynelei
labai grazi istorija
Sveikinu su sūneliu
pasakiskai grazi istorija
Esu visoms labai dėkinga už įvertinimą.
Linkiu visoms taip pat lengvai, greitai ir su didžiule meile pasitikti savo mažylius ir su laimės ašaromis akyse prisiminti tas akimirkas, nes nuo tos akimirkos tampame ne tik rūpintojėlėmis, bet ir pavyzdžiu savo atžaloms.
šaunuolė mamytė
Ačiū, mielosios, kad vis paskaitote ir įvertinate mano istoriją.
faina, labai šiltai parašei. aukit dideli, stiprūs ir laimingi. te balioną
Nu čia tai fainiai vaikiukai gimimo dienas išsirinko. Specialiai taip nesuplanuosi. Smagu
Graziai papasakojai
Jetau kaip gražu, ašarėlę nubraukiau. Šaunuolė, aukit laimingi
Ačiū, mielosios, kad vis užsukate paskaityti mano žiogelių gimimo istorijų.
LAbai labai graziai aprasyta gimdymo istorija. Nuosirdi ir "lengva"
Sveikinu su suneliu
Sveikatos ir sekmes jusu seimynelei
Ačiū už sveikinimus ir įvertinimą.
dieve dieve kaip grazu net apsiverkiau ... saunuoliai jus
Nu ir kur čia žmogus nesigraudensi. Va tokias istorijas reikia skaityti prieš gimdymą, ypač pirmąjį. Vaikštai, dainuoji, šypsaisi ir jokio ten skausmo
Šaunuolė!
laukiam ketvirtosios ne maziau jaudinancios istorijos
nuostabi istorija
nuostabiausia ir nepakrtojama istorija
Labai graži ir šilta istorija
Tikrai labai grazi ir nepakartojama istorija
Dėkoju, mielos mergytės.
Džiaugiuosi, kad mano gimdymo istorija padeda nusiteikti ramiam ir sėkmingam gimdymui.
Lexana, as zaviuosi tavim
Pavyzdinga mama, linkiu, kad turetum kudikeliu tiek nori ir kiek finansiskai, fiziskai pajegtum
2010metu kovo 4diena jums gims 4 stebuklas....
Jus raganiai ar cia stebuklu stebuklai ? saunuoliai Pavydziu tokio ramaus gimdymo...nes as is baimes drebejau kaip saltiena... P.S. o kas per dainos ? Ka dainavai ? sveikatos ir meiles !!! QUOTE(Romeniukas @ 2008 10 06, 14:17) 2010metu kovo 4diena jums gims 4 stebuklas.... Jus raganiai ar cia stebuklu stebuklai ? saunuoliai Pavydziu tokio ramaus gimdymo...nes as is baimes drebejau kaip saltiena... P.S. o kas per dainos ? Ka dainavai ? sveikatos ir meiles !!! Na ne raganiai, kad ir kaip norėtųsi žinoti magijos. O gimdymas išties buvo toks ramus, kaip vyras sako, brandus.
labai gražu
kaip gražiai gimimo datas suplanavot
Belkaa, gražios ir pas ju datos.
nu nuostabu
QUOTE(Rasicka* @ 2008 10 16, 16:50) QUOTE(kruopa12 @ 2008 10 16, 17:14) Ačiū, kad paskaitėte ir pasidžiaugėte už mane.
Labai graži istorija
Sveikinam tėvelius Mes irgi turim dvynukus ,4 metų skirtumu
Lexana, kokia istorija... tarpais suspaude sirdi labai...
Dziaugiuosi uz tave, kad esate tokie laimingi |