Žele kiaušiniai
Mėsos tortas (receptas yra šioje temoje, liepos mėn. rašiau)
![]() Žele kiaušiniai
QUOTE(Deep Blue @ 2008 03 25, 15:32) Mėsos tortas (receptas yra šioje temoje, liepos mėn. rašiau) [ Žele kiaušiniai NU JAU GROZIS!!!!! Moterys, visos jus kokios saunuoles,tiek visko prigaminot!!!! QUOTE(naaringiux @ 2008 03 25, 15:28) įdėjau naujai, nes reikėjo biški apkirpti, nes per daug matėsi ko nereikia tema yra receptai su nuotraukom kaip saltiena atrodo visos zino o kaip daroma (kiekvienas daro savaip) tai nenuspesi QUOTE(grange @ 2008 03 25, 17:59) Sonatinos temoje yra tokie kiausiniai zele kiausiniuose QUOTE(JoanaS @ 2008 03 25, 18:03) Sonatinos temoje yra tokie kiausiniai zele kiausiniuose neskaitau Sonatinos, ačiū pažiūrėsiu, atrodo gražiai, bet įtariu darbo daug QUOTE(Nerytė @ 2008 03 25, 18:34) wow, kaip viskas graziai atrodo Atsiprašau, mergaitės, kad recepto kiaušinių neįdėjau, išsiblaškius aš Tikrai žinokit nėr taip sudėtinga Aš pirkau tokį pakelį- ale drebučiai šaltienai, prie prieskonių parduotuvėj radau. tas pakelis gaminant šaltiena yra 1 litrui vandens, tai aš supyliau į 0,5 litro, kad kietesni butu. Kai padariau skystį perkošiau per kavos aparato filtrą tą popierinį Kiausiniu galuose padariau skylute, kad pirštas tilptų, iškračiau turinį, tada sustačiau į kiaušinių dėklą (tą iš parduotuvės) ir į visus pripyliau verdančio bandens (kad iškaitinti) Tada įpyliau to tirpalo iš pakelio pagaminti- apie 1,5 cm į kiekvieną kiaušinį (kad lengviau būtų įpilti vietoj piltuvėlio (kurio neturiu) panaudojau konditerinio švirkšto vieną antgaliuką (pernai su arbatiniu šaukšteliu pilsčiau tai oho...) tada į šaldytuvą kokiai valandėlei kol sustings tada sudedam į kiaušinukus ką vaizduotė pataria ir užpilam tirpalu, kad liktų apie 1,5 cm iki viršaus- vėl į šaldytuvą valandėlei tada supilam tirmapą iki viršaus ir vėl į šaldytuvą Luposi man tikrai lengvai, nes tirpalas pakankamai kietai sustingo. Jau šioje temoje skaičiau patarimą prieš lupant į karštą vandenį pamerkti ( bet aš jau buvau be problemų nulupusi) pernai dariau ir su saldžia žele, irgi puikiai (kadangi pernai dariau pirma kartą, tai kelias dienas priešs velykas pabandziau- tada sugalvojau kad sluoksniais reikia šaldyti, nes viską kartu sudejus ir užpylus, įdaras pakyla į viršų ir lieka vienam gale kiaušinio) QUOTE(Deep Blue @ 2008 03 25, 19:03) Atsiprašau, mergaitės, kad recepto kiaušinių neįdėjau, išsiblaškius aš Tikrai žinokit nėr taip sudėtinga o su kuo reikia kiausinyje tas skylutes padaryt? ir kiek laiko laikyt karstam vandeny? QUOTE(naaringiux @ 2008 03 25, 16:55) kad kaip ir stebuklo nežino, tik kiek jau žinau jos gaunasi labai skanios, o kitų kiek esu mačiusi neišeina tokios skaidrios, o balkšvos... Norint, kad šaltiena būtų skaidri:wub: Reikia, kai užverda primažinti liepsną iki minimumo ir virti 3-4val. Virimo ilgumas priklauso nuo to, ką verdi. QUOTE(JoanaS @ 2008 03 25, 19:16) Aš paprasčiausiai su peiliuku, bukame kiaušinio gale- išmušu mažą skylutę o tada ją praplatinu, kad būtų patogu pro skylutę dėti žalumynus ir pan. Kaitinu aš vieną kartą- pripilu verdančio vandens ir palaikau kol pravėsta- tarkim pusvalandį
Lezuvis
![]() Vieno kasnio sumustinukai ir marinuoti agurkai, sampinionai ![]() Deep Blue, tavo sedevrai QUOTE(Deep Blue @ 2008 03 25, 17:32) lyg iziuriu, kad ikru dejai, o jie nepraskiede tau kiausiniu? Sveikinu visas merginos su taip greit praejusiom sventem ir linkiu nepailst sukiotis virtuvej
Dar keli užkandžiai:
Pomidorai su pikantiška mišraine ir lašiša: ![]() Šioje temoje aprašyti lašišos suktinukai ( su iškočiota balta duona) ir vėrinukai ( juoda layvuogė, medžiotojų sūris, žalia alyvuogė)
deep blue jau tavo pomidorus tai per ekrana tuoj suvalgysiu
deep blue, labai skaniai pomidoriukai atrodo
mergytes kulinares,cia taip skaniai darot.sugalvojau suktinuku su lavasu padaryti sveciam.Pasakykit kur Kaune galima tu lavasu rasti?????nu savanuoriuose maximoj ne karto nemaciau
QUOTE(della @ 2008 03 24, 22:36) baronkas pamerkt i silta vandeni (kitos dar i piena merkia, as nebandziau) kokiai 15 min. man skaniausiai gaunasi su arbatinemis baronkomis, kitos ne taip graziai isbrinksta QUOTE(kavute @ 2008 03 24, 23:46) namiskiai vadina ja skaniaja pekino salotos (si karta su icebergo dariau, ir tiesa pasakius skaniau man) kumpis suris pomidoras alyvuoges pakepintas batonas (as tosteryje pasiskrudinu toste duona prie salotu atskiram indely padarau padaza - majonezas, kecupas, cesnakas ir dar ivariu prieskoniu pagal skoni QUOTE(grange @ 2008 03 25, 14:40) ![]() mano viena iš mėgiamųjų mišrainė su žuvim. Dėjau žirnelių, puse smulkiai pjaustyto svogūno ir karštai rūkytą skumbrę. Sumaišiau su majonezu ir trupučiu grietinės, dėl kitokio skonio. sian darysiu, uosviai priveze rukytos zuvies, jau su alum nusibodo valgyt QUOTE(Deep Blue @ 2008 03 25, 17:32) eina sau koks grozis QUOTE(mikki @ 2008 03 26, 12:23) mergytes kulinares,cia taip skaniai darot.sugalvojau suktinuku su lavasu padaryti sveciam.Pasakykit kur Kaune galima tu lavasu rasti?????nu savanuoriuose maximoj ne karto nemaciau as ir VLN ne visur randu, dazniausiai tai buna RIMI
laukine,
Buvau visai užmiršusi šį receptėlį.
..visas su praejusiom shventem
o shiaip tai zodziu neturiu net..po tokiu vaizdu..silpna..buna..
Labutis, galiu nuliūdinti gyvenančias kaune ir ieškančias lavašų
QUOTE(foox @ 2008 03 26, 22:36) Labutis, galiu nuliūdinti gyvenančias kaune ir ieškančias lavašų as ir jau kuri laika ju ieskau,nu niekur nera ![]() salotos su icebergu, pomidoru ir agurku, ir prieskoniais iš maišiuko salotoms, kuriuos sumaišiau su šaukšteliu aliejaus. keptos mėsytės gabaliukas ir riekelė karšto sumuštinio su sūriu česnaku ir majonezu
Kas tas "icebergu"
O as iceberg salotu atsisakiau, kai tyrimus parode (D), jog nei vieno vitamino jose nerasta.Tai tas pats, kaip tempo nosines susislapint ir valgyt
QUOTE(grange @ 2008 03 27, 11:38) Ačiukas.
Žinot, kur yra daugiausiai vitaminų? O gi - vaistinėj.
Na cia jau kiekvieno reikalas ka jis valgo. Vokietijoj daznai testuoja maisto produktus ir butent iceberg salotos bei paprikos darzoviu vardo nevertos. O jei jau nuomone tik tokia, kad vitaminu papildai sveikaiusia tai cia jau jusu reikalas. as tik savo nuomone pareiskiu, ka as nevalgau ir kodel
o as aisberga ir paprikas labai megstu.. jei ziureti, kad nieko nevertos tai is vis nieko negasletumem valgyti, netgi kvepuoti
Gal ir nera tu vitaminu,bet vis skaniau negu tempo nosinaites su padazu
Is kur tu witaminu bus jei darzowes, waisiai su hemija auginami
Na Lietuwoj tai dar yra ir naturaliai uzaugintu
Labai jūsų prašau recepto tu legendiniu baronku su mesa ir grybais. Nu niekaip nerandu. Labai ačiū
Tos baronkos šioj temelėj 3 puslapy.
Bet ten tik nuotrauka. O kaip pagaminti
Ot akla, liktai viska skaičiau ir nepastėbėjau.
mano velyku lydeka, skanumelis
O i sitas legendines baronkeles mesyte zalia dedate ar jau rukyta,ar virta?Labai jau apetitnai atrodo noreciau pabandyti pasigaminti.
QUOTE(rusaite @ 2008 03 28, 18:21) mano velyku lydeka, skanumelis |