Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Užkandžiai ir sriubos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mintibutė
Na,merginos,gaminame,fotografuojame ir rodome toliau biggrin.gif

sena tema cia
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=48110
Camea
Duonos salotos smile.gif

user posted image

kepta duona su cesnakais, suris, pomidorai, megstamas padazas ir kiti prieskoniai mirksiukas.gif
organizatore
QUOTE(Lalaa @ 2008 03 19, 20:58)
Duonos salotos  smile.gif

user posted image

kepta duona su cesnakais, suris, pomidorai, megstamas padazas ir kiti prieskoniai mirksiukas.gif
*

gardzhiai atrodo thumbup.gif
laukine
duonos salotas as dar kitaip darau:
duona, suris, obuolys, cesnakas majonezas.
siuo metu vyro megstamiausios prie alaus biggrin.gif

reiks isbandyt ir su pupelem ir su pomidorais smile.gif paivairinimui smile.gif
dekui uz ideja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 19, 13:49)
o čia gražiai  bigsmile.gif aš galvojau, kad kerėpla esu, nes nemoku išimt  lotuliukas.gif netepiau, kai sustingo, su peiliu šonuose šiek tiek užkišau, paskui apvertus pabarškinau ir išgriuvo  mirksiukas.gif
*

forma juk matosi thumbup.gif ne siaip kruvele smile.gif
kaip pabandysiu, imesiu ir as foto, ziuresim kas gausis smile.gif pati tai neparagausiu, blush2.gif parasysiu namiskiu nuomone wink.gif
Joana
QUOTE(laukine @ 2008 03 20, 11:40)
forma juk matosi  thumbup.gif  ne siaip kruvele smile.gif
kaip pabandysiu, imesiu ir as foto, ziuresim kas gausis smile.gif pati tai neparagausiu,  blush2.gif parasysiu namiskiu nuomone wink.gif
*

sėkmės bandant 4u.gif lauksim rezultatų mirksiukas.gif

kaip pasiilgai gaminimo, nes galiu sukiotis virtuvėje tik kas antrą savaitę, šią dirbu, džiaugiuosi, kad spėju ką į burną įsimest, nebelieka laiko gaminimui unsure.gif bet jau turiu įdėjų, kitą savaitę bus fotoreportažas 4u.gif
foox
Laba diena šeimininkės 4u.gif
noriu paklausti, ankstesnėje temoje mačiau sumuštinukus ant žvaigždučių formos duonos. Kaip padarėt tas žvaigždutes? ax.gif
laukine
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 20, 11:44)
sėkmės bandant  4u.gif lauksim rezultatų  mirksiukas.gif

kaip pasiilgai gaminimo, nes galiu sukiotis virtuvėje tik kas antrą savaitę, šią dirbu, džiaugiuosi, kad spėju ką į burną įsimest, nebelieka laiko gaminimui  unsure.gif bet jau turiu įdėjų, kitą savaitę bus fotoreportažas  4u.gif
*

oj lauksim smile.gif

QUOTE(foox @ 2008 03 20, 13:22)
Laba diena šeimininkės  4u.gif
noriu paklausti, ankstesnėje temoje mačiau sumuštinukus ant žvaigždučių formos duonos. Kaip padarėt tas žvaigždutes?  ax.gif
*

su sausainiu formelem mirksiukas.gif galima ir sirduciu prisidaryt (dariau valentino dienai) ir visokiu kitokiu smile.gif
Mintibutė
As i tas duonos salotas butinai dedu dar paprika ax.gif
Joana
QUOTE(Mintibutė @ 2008 03 20, 15:23)
As i tas duonos salotas butinai dedu dar paprika ax.gif
*

drinks_cheers.gif aš dedu papriką, bet vietoj pomidoro įmaišau agurką rolleyes.gif
daividija
QUOTE(laukine @ 2008 03 20, 09:40)
duonos salotas as dar kitaip darau:
duona, suris, obuolys, cesnakas majonezas.
siuo metu vyro megstamiausios prie alaus biggrin.gif

thumbup.gif As irgi tokias darau,labai skanios.
convict
Merginos, nu niekaip neberandu kaip daryti tuos rafaelo, šeštadienį gimtadienis nusimato, padaryčiau, bet pamenu tik kad reik šaldytas krabų lazdeles tarkuoti, o kas į vidų neprisimenu doh.gif
Joana
QUOTE(Gyncė @ 2008 03 20, 19:22)
Merginos, nu niekaip neberandu kaip daryti tuos rafaelo, šeštadienį gimtadienis nusimato, padaryčiau, bet pamenu tik kad reik šaldytas krabų lazdeles tarkuoti, o kas į vidų neprisimenu doh.gif
*

Rafaello: sūris, kiaušinis, biški česnako ir majonezas.Iš masės padarom tipo kaip rutuliukus į vidų dedam alyvuogę.Krabų lazdelės (sušaldytas) tarkuojam su tarką.Rutuliukus apvoliojam krabų tarkiuose.
Supo
Merginos, o kreveciu ir rukytos sonines uzkandele (preitoj temoj aprasyta) salta galima irgi valgyt??? unsure.gif
Nerytė
QUOTE(Supo @ 2008 03 21, 00:46)
Merginos, o kreveciu ir rukytos sonines uzkandele (preitoj temoj aprasyta) salta galima irgi valgyt???  unsure.gif
*

galima, bet jau nera taip skanu
Nerytė
prisikaupe ir pas mane uzkandziu (kai kuriuos uzkandziavom vakare su vyru, o kai kurie gaminti del netiketu sveciu)
alyvuoges su camembert suriu
user posted image

alyvuoges su suriu
user posted image

cili pipiriukai ir mazosiios saldziosios paprikos kimstos feta suriu su zolelemis
user posted image

cili su feta
user posted image

kiausiniai su majonezu ir farsiruoti su kumpiu
user posted image

iv. mesytes
user posted image

JurgitaM
Jau vyras Neryte tai tikrai turi nuostabia zmona lotuliukas.gif
Nerytė
QUOTE(JurgitaM @ 2008 03 21, 17:05)
Jau vyras Neryte tai tikrai turi nuostabia zmona  lotuliukas.gif
*

blush2.gif visiem giria, kad skaniai gaminu, kad gaminu tai ka jis labiausiai megsta ax.gif
Aciu uz pagyras biggrin.gif 4u.gif
convict
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 20, 19:43)
Rafaello: sūris, kiaušinis, biški česnako ir majonezas.Iš masės padarom tipo kaip rutuliukus į vidų dedam alyvuogę.Krabų lazdelės (sušaldytas) tarkuojam su tarką.Rutuliukus apvoliojam krabų tarkiuose.
*

Ačiukas, rytoj darysiu. Kaži kiek ilgai užtrunka jas daryti? Ar galėčiau kaži pasidarius iš daug anskčiau laikyti šaldytuve? Ar geriausia prieš patiekiant, kad šiveži būtų?
Joana
QUOTE(Gyncė @ 2008 03 21, 17:16)
Ačiukas, rytoj darysiu. Kaži kiek ilgai užtrunka jas daryti? Ar galėčiau kaži pasidarius iš daug anskčiau laikyti šaldytuve? Ar geriausia prieš patiekiant, kad šiveži būtų?
*

reikia juos palaikyt šaldytuve mirksiukas.gif tik gal ne visą dieną, užteks manau ir poros valandų

Neryte, kokių gėrybių prikrovei bigsmile.gif jėėėėzau, einu skudurėlio paimt, moniką reikia nuvalyt, nes beveik nevalgiau šiandien lotuliukas.gif
Nerytė
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 21, 17:19)
Neryte, kokių gėrybių prikrovei  bigsmile.gif jėėėėzau, einu skudurėlio paimt, moniką reikia nuvalyt, nes beveik nevalgiau šiandien  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as beveik niekad nelendu i tokias temas kai esu alkana hihihi.gif
Boružėlė
JoanaS, Tu mane visad nustebini. wub.gif Ta želė su paukštiena, tai jėga. thumbup.gif , o tie komentarai, tai super. drinks_cheers.gif Maniškis irgi taip pat komentuoja tas "žoles". g.gif
Būtinai pamėginsiu padaryti. Labai patiko. bigsmile.gif

P.S susidomėjau tais rafaelo. Jei būtų nesunku parašykit praeitoj temelėj kokiam pusl. šnekėjot ar gal nuotrauk. yra? Kad greičiau surasčiau. g.gif
Joana
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 21, 17:46)
JoanaS, Tu mane visad nustebini. wub.gif  Ta želė su paukštiena, tai  jėga. thumbup.gif , o tie komentarai, tai super. drinks_cheers.gif  Maniškis irgi taip pat komentuoja tas "žoles". g.gif
Būtinai pamėginsiu padaryti. Labai patiko. bigsmile.gif

P.S susidomėjau tais rafaelo. Jei būtų nesunku parašykit praeitoj temelėj kokiam pusl. šnekėjot ar gal nuotrauk. yra? Kad greičiau surasčiau. g.gif
*

oi, net susigėdau blush2.gif ot vyrai, žolės gi jiem lotuliukas.gif tai maniškis ir medžiais pavadino kažkada, kol man "nuvirino" iki smegenėlių, ką čia galėtų reikšt lotuliukas.gif ir ieškojau kokios drožlės, nu ką žinau, gal degtuko koks gabaliukas ar dar kas rolleyes.gif o vyras sėdi ir raitosi, ot gyvatė lotuliukas.gif

buvo nuotraukos, tuoj įmesiu nuorodą mirksiukas.gif
Papildyta:
Čia Elenos receptukai, ten rasi ir Rafaelo mirksiukas.gif
Boružėlė
Kiek ten ydomybių. thumbup.gif Dar reikės paskirti laiko ir išžiūrinėti viską. g.gif Labai labai ačiiiūūūūūūūūūūūūūūūū 4u.gif už tokią išsamią informaciją. 4u.gif
Joana
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 21, 18:04)
Kiek ten ydomybių. thumbup.gif Dar reikės paskirti laiko ir išžiūrinėti viską. g.gif  Labai labai ačiiiūūūūūūūūūūūūūūūū 4u.gif  už tokią išsamią informaciją. 4u.gif
*

į sveikatą mirksiukas.gif stebink šeimyną per velykas bigsmile.gif

merginos, nebandėt daryti meliono kepto su džiūvėsėliais g.gif radau vakar receptuką, bandžiau daryt doh.gif reikia meliono gabaliukus pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje, tai gal aš blogai padariau, kad ne keptuvėj, o tokiam "blūde" kur fri kepiau g.gif rezultate melionas sau, džiūvėsėliai sau, aliejus į melioną doh.gif mažu ant keptuvės pabandyt, aš įsivaizduoju, kad skani traški plutelė turėtų susidaryt rolleyes.gif bet tikra ne malionas farširuotas aliejum ir užpiltas riebiais džūvėsiais unsure.gif
Joana
Neryte, o čili su feta labai aštru g.gif ar feta kažkiek paima tą degantį augalą lotuliukas.gif galvoju nulėkt iki parduotuvės ir pabandyt, nes labai gražiai atrodo bigsmile.gif
Nerytė
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 21, 18:43)
Neryte, o čili su feta labai aštru  g.gif ar feta kažkiek paima tą degantį augalą  lotuliukas.gif galvoju nulėkt iki parduotuvės ir pabandyt, nes labai gražiai atrodo  bigsmile.gif
*

nu astru vis tiek, bet vyras labai megsta astriai tai jam ok, o as kelis suvalgau ir psio.... as perku marinuota cili jei ka mirksiukas.gif
Joana
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 21, 19:53)
nu astru vis tiek, bet vyras labai megsta astriai tai jam ok, o as kelis suvalgau ir psio.... as perku marinuota cili jei ka  mirksiukas.gif
*

norfoj neradau fetos, pasižiūrėjau, kad eilės didelės, nebestovėjau doh.gif o aš būčiau žalią pasiėmus, ot protelis lotuliukas.gif reiks rytoj gal prasisukt, jei šefas neužticharins, kad nedirbu rolleyes.gif
Nerytė
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 21, 20:32)
norfoj neradau fetos, pasižiūrėjau, kad eilės didelės, nebestovėjau  doh.gif o aš būčiau žalią pasiėmus, ot protelis  lotuliukas.gif reiks rytoj gal prasisukt, jei šefas neužticharins, kad nedirbu  rolleyes.gif
*

pabandyk ir po to parasyk kaip gavosi mirksiukas.gif
Joana
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 22, 11:09)
pabandyk ir po to parasyk kaip gavosi  mirksiukas.gif
*

bandysiu kitą savaitę, nes Norfoj nėra fetos, o iki kitos parduotuvės neturiu galimybės nulėkt, dirbu šiandien iki 21 val. doh.gif o gal galima kitokį sūrį dėt? g.gif nelabai aš gaudausi tuose sūriuose, nesu ragavus kai kurių
aguonele
O as prisikepiau Velykoms pyrageliu.Ideja paemiau is Sonatinos, bet tesla dariau kaip kibinams ir i vidu dejau farsa su pakepintais pievagrybiais, svogunu ir daug prieskoniu.
Teslai :
450g miltu
200g sviesto
2 kiausiniai
150g grietines
truputi druskos

user posted image
Nerytė
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 22, 11:12)
bandysiu kitą savaitę, nes Norfoj nėra fetos, o iki kitos parduotuvės neturiu galimybės nulėkt, dirbu šiandien iki 21 val.  doh.gif o gal galima kitokį sūrį dėt?  g.gif nelabai aš gaudausi tuose sūriuose, nesu ragavus kai kurių
*

nebandzius su kitu suriu g.gif fermentinis netiks, mozarella per kieta, gal koks tepamas surelis tiktu g.gif gal... niekad nebandziau taigi uz skoni irgi negarantuoju biggrin.gif
laukine
niu va, biski foto to ka dejau ant velyku stalo biggrin.gif

lavaso suktinukai su lasisa ir su mesyte/marinuotais agurkeliai smile.gif
user posted image

uzkandeles su rukytos vistienos salotomis
user posted image

saltienos uzkandeles
user posted image

legendines baronkos su grybukais ir su mesyte
user posted image

jau ne karta matyti idaryti pomidorai ir kiausinukai
user posted image

silkute su pievagrybiais ir acte marinuotais svogunais thumbup.gif
user posted image

misraine
user posted image

ir t.t.

didysis saltienos pyragas ant stalo keliaus siandien, tai ir foto bus ryt poryt cool.gif
daividija
laukine,nu ir prigaminai,beje,as irgi gaminau tuos sumustinukus su vistiena ir ananasais.LAAAAAbai patiko,dingo greitai visi,aciu uz puikia ideja!!!! thumbup.gif aciuks.gif
daividija
Silke sluoksniuota su darzovemis.user posted image
Virtos bulves,marinuoti svogunai,virtos morkos,silkute,burokeliai,aptepta majonezu.Manau daug kas moka. blush2.gif
Deep Blue
Ar čia tik man šiandien nepavyksta įkelti foto? noriu parodyti užkandžius...
Nerytė
QUOTE(Deep Blue @ 2008 03 24, 12:53)
Ar čia tik man šiandien nepavyksta įkelti foto? noriu parodyti užkandžius...
*

gal per dideles foto dedi?
justina_r
QUOTE(daividija @ 2008 03 24, 13:53)
Silke sluoksniuota su darzovemis.user posted image
Virtos bulves,marinuoti svogunai,virtos morkos,silkute,burokeliai,aptepta majonezu.Manau daug kas moka. blush2.gif
*

oj kaip skanu ir kaip graziai padaryta thumbup.gif
della
laukine,gal galetum parasyti tu baronkyciu receptuka kaip jos yra daromos.aciu 4u.gif
Mille
Vištienos drebučiai:

Vištą supjaustyti gabaliukais ir virti su druska, pipirais, lauro lapeliu, česnako skiltelėmis ir kitais mėgiamais prieskoniais apie 1,5 val. Susmulkinti.
Likusį sultinį perkošti. Aš dar dedu želatinos (1L sultinio - 1 pakelis Dr.Oetker želatinos), nes vištienos pas mane daug, o skystymėlio - mažai, tai grynai, kad gerai laikytų formą.
Puošti pagal fantaziją. Aš naudojau virtus putpelės kiaušinius, žirnelius, morkas ir pertažoles.
user posted image

Silkė pataluose:

Virti burokėliai, bulvės, morkos, kiaušiniai. Su majonezu iš kart sumaišiau visus sluoksnius, o po to sluoksniavau.
user posted image
kavute
Laukine,koks misraines receptas? Labai skaniai atrodo wub.gif
Joana
Sveikutės 4u.gif su Šv. Velykom bigsmile.gif

pradžiai tik viena užkandėlė - melionas su vytintu kumpiu (naudojau Biovelos "Jubiliejinį"), vaizdas ne koks, dariau vakare po darbo, tai buvo ne kad gražiau, bet kad tik greičiau lotuliukas.gif

user posted image
Nerytė
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 25, 09:09)
pradžiai tik viena užkandėlė - melionas su vytintu kumpiu (naudojau Biovelos "Jubiliejinį"), vaizdas ne koks, dariau vakare po darbo, tai buvo ne kad gražiau, bet kad tik greičiau  lotuliukas.gif
*

atrodo labai graziai thumbup.gif
Joana
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 25, 10:27)
atrodo labai graziai  thumbup.gif
*

man labai patiko, MB išbrokijo, bet net nesistebiu, nes jam mėsa su vaisiais, silkė su obuoliais nesuderinami dalykai, tai jo nenustebinsiu tokiais išmislais lotuliukas.gif
Nerytė
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 25, 10:29)
man labai patiko, MB išbrokijo, bet net nesistebiu, nes jam mėsa su vaisiais, silkė su obuoliais nesuderinami dalykai, tai jo nenustebinsiu tokiais išmislais  lotuliukas.gif
*

o man labai skanu... nors maniskis irgi nemegejas saldaus us mesa maisyti pvz. mesa su slyvom, slyvos keptos su sonine ir pan. (silkes nebalgo)
grange
user posted image

mano viena iš mėgiamųjų mišrainė su žuvim.
Dėjau žirnelių, puse smulkiai pjaustyto svogūno ir karštai rūkytą skumbrę. Sumaišiau su majonezu ir trupučiu grietinės, dėl kitokio skonio.
Bonpari
mano mamos daryta, velniškai skani šaltiena essen.gif

user posted image
user posted image
Nerytė
QUOTE(naaringiux @ 2008 03 25, 15:06)
mano mamos daryta, velniškai skani šaltiena essen.gif
*

nematau nei nuotyraukos nei receptuko cool.gif
Bonpari
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 25, 15:25)
nematau nei nuotyraukos nei receptuko  cool.gif
*

įdėjau naujai, nes reikėjo biški apkirpti, nes per daug matėsi ko nereikia biggrin.gif o receptuko manau kaiop ir nereikia rašyti, nes visos mokat ir žinot kaip daryti.... ax.gif
Nerytė
QUOTE(naaringiux @ 2008 03 25, 15:28)
įdėjau naujai, nes reikėjo biški apkirpti, nes per daug matėsi ko nereikia  biggrin.gif o receptuko manau kaiop ir nereikia rašyti, nes visos mokat ir žinot kaip daryti....  ax.gif
*

jei velniskai skani tai gal kokia paslapti zino biggrin.gif
Bonpari
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 25, 15:50)
jei velniskai skani tai gal kokia paslapti zino  biggrin.gif
*

kad kaip ir stebuklo nežino, tik kiek jau žinau jos gaunasi labai skanios, o kitų kiek esu mačiusi neišeina tokios skaidrios, o balkšvos... ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.