sena tema cia
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=48110
Na,merginos,gaminame,fotografuojame ir rodome toliau
sena tema cia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=48110
Duonos salotos
![]() kepta duona su cesnakais, suris, pomidorai, megstamas padazas ir kiti prieskoniai
duonos salotas as dar kitaip darau:
duona, suris, obuolys, cesnakas majonezas. siuo metu vyro megstamiausios prie alaus reiks isbandyt ir su pupelem ir su pomidorais dekui uz ideja Papildyta: QUOTE(JoanaS @ 2008 03 19, 13:49) o čia gražiai forma juk matosi kaip pabandysiu, imesiu ir as foto, ziuresim kas gausis QUOTE(laukine @ 2008 03 20, 11:40) forma juk matosi kaip pabandysiu, imesiu ir as foto, ziuresim kas gausis sėkmės bandant kaip pasiilgai gaminimo, nes galiu sukiotis virtuvėje tik kas antrą savaitę, šią dirbu, džiaugiuosi, kad spėju ką į burną įsimest, nebelieka laiko gaminimui
Laba diena šeimininkės
noriu paklausti, ankstesnėje temoje mačiau sumuštinukus ant žvaigždučių formos duonos. Kaip padarėt tas žvaigždutes? QUOTE(JoanaS @ 2008 03 20, 11:44) sėkmės bandant kaip pasiilgai gaminimo, nes galiu sukiotis virtuvėje tik kas antrą savaitę, šią dirbu, džiaugiuosi, kad spėju ką į burną įsimest, nebelieka laiko gaminimui oj lauksim QUOTE(foox @ 2008 03 20, 13:22) Laba diena šeimininkės noriu paklausti, ankstesnėje temoje mačiau sumuštinukus ant žvaigždučių formos duonos. Kaip padarėt tas žvaigždutes? su sausainiu formelem
As i tas duonos salotas butinai dedu dar paprika
QUOTE(laukine @ 2008 03 20, 09:40) duonos salotas as dar kitaip darau: duona, suris, obuolys, cesnakas majonezas. siuo metu vyro megstamiausios prie alaus
Merginos, nu niekaip neberandu kaip daryti tuos rafaelo, šeštadienį gimtadienis nusimato, padaryčiau, bet pamenu tik kad reik šaldytas krabų lazdeles tarkuoti, o kas į vidų neprisimenu
QUOTE(Gyncė @ 2008 03 20, 19:22) Merginos, nu niekaip neberandu kaip daryti tuos rafaelo, šeštadienį gimtadienis nusimato, padaryčiau, bet pamenu tik kad reik šaldytas krabų lazdeles tarkuoti, o kas į vidų neprisimenu Rafaello: sūris, kiaušinis, biški česnako ir majonezas.Iš masės padarom tipo kaip rutuliukus į vidų dedam alyvuogę.Krabų lazdelės (sušaldytas) tarkuojam su tarką.Rutuliukus apvoliojam krabų tarkiuose.
Merginos, o kreveciu ir rukytos sonines uzkandele (preitoj temoj aprasyta) salta galima irgi valgyt???
prisikaupe ir pas mane uzkandziu (kai kuriuos uzkandziavom vakare su vyru, o kai kurie gaminti del netiketu sveciu)
alyvuoges su camembert suriu ![]() alyvuoges su suriu ![]() cili pipiriukai ir mazosiios saldziosios paprikos kimstos feta suriu su zolelemis ![]() cili su feta ![]() kiausiniai su majonezu ir farsiruoti su kumpiu ![]() iv. mesytes ![]()
Jau vyras Neryte tai tikrai turi nuostabia zmona
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 20, 19:43) Rafaello: sūris, kiaušinis, biški česnako ir majonezas.Iš masės padarom tipo kaip rutuliukus į vidų dedam alyvuogę.Krabų lazdelės (sušaldytas) tarkuojam su tarką.Rutuliukus apvoliojam krabų tarkiuose. Ačiukas, rytoj darysiu. Kaži kiek ilgai užtrunka jas daryti? Ar galėčiau kaži pasidarius iš daug anskčiau laikyti šaldytuve? Ar geriausia prieš patiekiant, kad šiveži būtų? QUOTE(Gyncė @ 2008 03 21, 17:16) Ačiukas, rytoj darysiu. Kaži kiek ilgai užtrunka jas daryti? Ar galėčiau kaži pasidarius iš daug anskčiau laikyti šaldytuve? Ar geriausia prieš patiekiant, kad šiveži būtų? reikia juos palaikyt šaldytuve Neryte, kokių gėrybių prikrovei
JoanaS, Tu mane visad nustebini.
Būtinai pamėginsiu padaryti. Labai patiko. P.S susidomėjau tais rafaelo. Jei būtų nesunku parašykit praeitoj temelėj kokiam pusl. šnekėjot ar gal nuotrauk. yra? Kad greičiau surasčiau. QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 21, 17:46) JoanaS, Tu mane visad nustebini. Būtinai pamėginsiu padaryti. Labai patiko. P.S susidomėjau tais rafaelo. Jei būtų nesunku parašykit praeitoj temelėj kokiam pusl. šnekėjot ar gal nuotrauk. yra? Kad greičiau surasčiau. oi, net susigėdau buvo nuotraukos, tuoj įmesiu nuorodą Papildyta: Čia Elenos receptukai, ten rasi ir Rafaelo
Kiek ten ydomybių.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 21, 18:04) Kiek ten ydomybių. į sveikatą merginos, nebandėt daryti meliono kepto su džiūvėsėliais
Neryte, o čili su feta labai aštru
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 21, 18:43) Neryte, o čili su feta labai aštru nu astru vis tiek, bet vyras labai megsta astriai tai jam ok, o as kelis suvalgau ir psio.... as perku marinuota cili jei ka QUOTE(Nerytė @ 2008 03 21, 19:53) nu astru vis tiek, bet vyras labai megsta astriai tai jam ok, o as kelis suvalgau ir psio.... as perku marinuota cili jei ka norfoj neradau fetos, pasižiūrėjau, kad eilės didelės, nebestovėjau
O as prisikepiau Velykoms pyrageliu.Ideja paemiau is Sonatinos, bet tesla dariau kaip kibinams ir i vidu dejau farsa su pakepintais pievagrybiais, svogunu ir daug prieskoniu.
Teslai : 450g miltu 200g sviesto 2 kiausiniai 150g grietines truputi druskos
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 22, 11:12) bandysiu kitą savaitę, nes Norfoj nėra fetos, o iki kitos parduotuvės neturiu galimybės nulėkt, dirbu šiandien iki 21 val. nebandzius su kitu suriu
niu va, biski foto to ka dejau ant velyku stalo
lavaso suktinukai su lasisa ir su mesyte/marinuotais agurkeliai ![]() uzkandeles su rukytos vistienos salotomis ![]() saltienos uzkandeles ![]() legendines baronkos su grybukais ir su mesyte ![]() jau ne karta matyti idaryti pomidorai ir kiausinukai ![]() silkute su pievagrybiais ir acte marinuotais svogunais ![]() misraine ![]() ir t.t. didysis saltienos pyragas ant stalo keliaus siandien, tai ir foto bus ryt poryt
laukine,nu ir prigaminai,beje,as irgi gaminau tuos sumustinukus su vistiena ir ananasais.LAAAAAbai patiko,dingo greitai visi,aciu uz puikia ideja!!!!
Silke sluoksniuota su darzovemis.
![]() Virtos bulves,marinuoti svogunai,virtos morkos,silkute,burokeliai,aptepta majonezu.Manau daug kas moka.
Ar čia tik man šiandien nepavyksta įkelti foto? noriu parodyti užkandžius...
laukine,gal galetum parasyti tu baronkyciu receptuka kaip jos yra daromos.aciu
Vištienos drebučiai:
Vištą supjaustyti gabaliukais ir virti su druska, pipirais, lauro lapeliu, česnako skiltelėmis ir kitais mėgiamais prieskoniais apie 1,5 val. Susmulkinti. Likusį sultinį perkošti. Aš dar dedu želatinos (1L sultinio - 1 pakelis Dr.Oetker želatinos), nes vištienos pas mane daug, o skystymėlio - mažai, tai grynai, kad gerai laikytų formą. Puošti pagal fantaziją. Aš naudojau virtus putpelės kiaušinius, žirnelius, morkas ir pertažoles. ![]() Silkė pataluose: Virti burokėliai, bulvės, morkos, kiaušiniai. Su majonezu iš kart sumaišiau visus sluoksnius, o po to sluoksniavau.
Laukine,koks misraines receptas? Labai skaniai atrodo
Sveikutės
pradžiai tik viena užkandėlė - melionas su vytintu kumpiu (naudojau Biovelos "Jubiliejinį"), vaizdas ne koks, dariau vakare po darbo, tai buvo ne kad gražiau, bet kad tik greičiau
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 25, 10:29) man labai patiko, MB išbrokijo, bet net nesistebiu, nes jam mėsa su vaisiais, silkė su obuoliais nesuderinami dalykai, tai jo nenustebinsiu tokiais išmislais o man labai skanu... nors maniskis irgi nemegejas saldaus us mesa maisyti pvz. mesa su slyvom, slyvos keptos su sonine ir pan. (silkes nebalgo) ![]() mano viena iš mėgiamųjų mišrainė su žuvim. Dėjau žirnelių, puse smulkiai pjaustyto svogūno ir karštai rūkytą skumbrę. Sumaišiau su majonezu ir trupučiu grietinės, dėl kitokio skonio.
mano mamos daryta, velniškai skani šaltiena
![]()
|