Noriu papasakoti savo istorija. Kadangi savo pirmaji gimdziau labai greitai tai vis pamastydavau kaip bus su antruoju. Taciau save ramindavau, kad nestumas lengvesnis, ne tiek daug tu paruosiamuju saremiu, nereikejo ligonines, o kalklelio stovis nebuvo prastas, tai taip ir gyvenau. Atejo 38 savaites ir 3 dienos. vakare atsigulusi vyrui dar pasakiau, kad tik ne sia nakti uzeitu, nes dar mama neatvaziavo, nebus kam su vaikinu pabuti......Ir puse keturiu nakti pajutau saremi, kadangi jie pas mane dazni draugai buvo tai maniau uzejo ir sekancio greit nebus, bet kur tau ziuriu, kad kas 5 min. ir vis stipreja, as pasiskambinau gydytojai, ji sako dar truputi lukterk ir paskambink ziuresim kaip kas. Po 4 val. 10 min. jau vyras jai paskambino ir pasake, kad mes vaziuojam, nes jau labai, labai.....atejo kaimyne su vaiku pabuti, as jau i siena isiremus jauciu, kad stumti noriu, skau, kad bijau, kad nepradeciau gimdyti, o kaimyne: nepagimdysi, nepagimdysi taip greit. Isejom i lauka ir tada pajutau, kad tikrai jau prasideda
Bet vistik tu tikra šaunuolė
Sveikinu, pavydziu kad taip viskas greitai nors gal ir truputi per greitai ir daug jums sveikatos ir stiprybes
Nu čia tai bent
na čia ir man perskaičius šokas nepraeina, o ką jau kalbėti apie tave, visa tai patyrusią...
Matyt dukrel bus tikra nenuorama
Sėkmės jums visiems
Dekui visoms
Linkiu greitu gimdymu, bet ne ant tiek
Čia tai bent... Kaip gerai, kad dar sugebėjai vadovautis logika ir grįžti namo ant sofos
Ale kaip idomiai
Tai gerai, kad namo pakilai....
tai, kad jau jauciau, kad mano lele pareina, nebuciau galejusi atsisesti....
QUOTE(Astyte @ 2005 04 20, 11:55) Sveikos mamkos! Mes vis dar sergam, Kasparas pradejo kosyti, tai isvis nepatinka man tai, o ir mano varvanti raudona nosis ne kas, pliusas tik tas kad 3 kg kaip nebuta Visa laime , kad viskas baigesi gerai, as tiek tavo, tiek kitu vietoj buciau vaziavusi iskart, jei jau paruosiamieji tai namo grisciau, ir vazineciau net ir kas dien. Sveikinu susilaukus mergytes
Na nieko sau istorija... Saunu, kad viskas taip sauniai jums abiems baigesi.
Va ir as pamisliju, kad tik ko panasaus man nenutiktu QUOTE(Volunge @ 2005 04 20, 12:36) Na nieko sau istorija... Saunu, kad viskas taip sauniai jums abiems baigesi. Va ir as pamisliju, kad tik ko panasaus man nenutiktu Tai, kad sunku suprasti, nes pas mane tie paruosiamieji tokie pat buvo tik, kad nereguliarus.....
Siaubas
na skaitau, skaitau tai net baisu darosi
geai kad viskas geria baigesi Aukit didutes ir sveikutes
Jo, vat ir suprask kada i gimdymo namus vaziuot reikia, ypac jei vaikas ne pirmas
O siaip gerai kad viskas gerai
Matai ką reiškia patirtis, o būtum maišinoje pagimdžius jei pirmas vaikas
Malačius tu, o aš mėginu įsivaizduoti tavo vyro būseną
Nu saunuole
Jėzau, nu ir istorija. Man net oda pasišiaušė, tisiog kaip filme.Sveikinu jus ir sėkmės
mano mama kai suzinojo tai tik poterius ir kalbejo kol suzinojo, kad viskas gerai abiem, o vyrui buvo baimes ne tas zodis, kad ir gydytoja jau ligoninej sake, kad perbales ir pasimetes.
Tikrai , svarbiausia, kad viskas gerai, ir, kad ateityje mazei viskas gerai butu.
Na ir saunuole gi tu.Zinai skaiciau ir negalejau patiket,kad taip galejo buti!As is tos baimes nebuciau pagimdzius
Man gytitojai irgi sake,kad tik vakare pagimdysiu(apie 3val. nakties),o savo maziuka ant ranku laikiau 10 val. ryto!!! Aukit dideles ir sveikos!
Net netikėjau, kad taip gali būti. Atrodo kaip filmo scenarijus. Man šią istoriją skaitant begiojo surpuliukai, tai net negaliu įsivaizduoti ka turėjo jausti mama
Nu bet neina patiketi, kad buna tokiu greitu gimdymu-mano abu bernuzeliai krapstesi i si pasauly po 12 kancios valandeliu
Nu va, pasirodo, kad greitai pagimdyti irgi baisu
kokios visos istorijos skirtingos, svarbu, kad pabaigos geros
nieko sau
na žinai, Helga, nugąsdinai tu čia mane su toookiu gimdymu... tarp mano vaikų gimtadienių(antrojo laukiu kovo pradžioj) lygiai toks pat skirtumas... pirmą pagimdžiau per valandą, o tai kaip bus su antru? baisu net pagalvoti...
nugi tikrai mergytė greituolė, nerealu kažkaip kaip taip greit viskas įvyko, šaunuolės abi
Smagu,kad viskas gerai baigesi.
super
|