Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Helga
Noriu papasakoti savo istorija. Kadangi savo pirmaji gimdziau labai greitai tai vis pamastydavau kaip bus su antruoju. Taciau save ramindavau, kad nestumas lengvesnis, ne tiek daug tu paruosiamuju saremiu, nereikejo ligonines, o kalklelio stovis nebuvo prastas, tai taip ir gyvenau. Atejo 38 savaites ir 3 dienos. vakare atsigulusi vyrui dar pasakiau, kad tik ne sia nakti uzeitu, nes dar mama neatvaziavo, nebus kam su vaikinu pabuti......Ir puse keturiu nakti pajutau saremi, kadangi jie pas mane dazni draugai buvo tai maniau uzejo ir sekancio greit nebus, bet kur tau ziuriu, kad kas 5 min. ir vis stipreja, as pasiskambinau gydytojai, ji sako dar truputi lukterk ir paskambink ziuresim kaip kas. Po 4 val. 10 min. jau vyras jai paskambino ir pasake, kad mes vaziuojam, nes jau labai, labai.....atejo kaimyne su vaiku pabuti, as jau i siena isiremus jauciu, kad stumti noriu, skau, kad bijau, kad nepradeciau gimdyti, o kaimyne: nepagimdysi, nepagimdysi taip greit. Isejom i lauka ir tada pajutau, kad tikrai jau prasideda cry.gif pasakiau vyrui, kad niekur nebevaziuoju, kad greiciau lipam namo ir kvieciam greitaja. Nezinau kaip atsiradau vel namie, atsiguliau ant sofos, dar prasau, kad mautu man batus, o jie pasimete: atvaziuos greitoji ir vaziuosim nieko tu cia nesimauk, vos spejau pedkelnes ir visa kita nusiplesit ir pasileido vandenys, o is paskos ir mano mergyte :)Pagimdziau 5.35 val. Dieve, kaip as del jos bijojau, laime, kad is karto suriko, kad nebuvo pridususi, bet kol atvaziavo greitoji nieko kito neklausiau kaimynes ar viskas gerai mano mergytei. Greitoji atvaziavo tik dar karta paskambinus ir pasakius, kad pagimdziau ir tai tik uz 15 min. Tada nukirpo virkstele ir mus abi isgabeno i ligonine. Ten nusiraminau tik kai mano leliu apziurejo vaiku pediatre ir issinese i reanimacija, nes norejo tyrimus padaryti ir po lempa palaikyti. Kai mane siuvinejo jau sugebejau ir pasijuokti su gydytoja, nors ir jauciaus kaip sapne. para mano lelyte pagyveno po lempa, o poto parejo pas mane i palata. Stai tokia ta mano laiminga istorija. Dekoju dievui, kad viskas taip baigesi, kad esam abi sveikos(ypac dukryte). Niekam nelinkiu patirti tokio soko, bet buvo kaip buvo.
Aushrinė
Bet vistik tu tikra šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sėkmės jums visiems thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ausrap
Sveikinu, pavydziu kad taip viskas greitai nors gal ir truputi per greitai ir daug jums sveikatos ir stiprybes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
indreka
Nu čia tai bent blink.gif . Įsivaizduoju kaip tau sunku buvo. Linkiu mamytei but visada tokiai stipriai ir leliukui sveikatos. thumbup.gif
kregzduce
na čia ir man perskaičius šokas nepraeina, o ką jau kalbėti apie tave, visa tai patyrusią... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif džiaugiuos, kad laimingai pasibaigė tavasis express-gimdymas drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif aukit, stiprėkit ir gražėkit - meilės ir ramybės jūsų šeimai wub.gif
Žmona
Matyt dukrel bus tikra nenuorama wub.gif jau taip skubėjo taip skubėjo
Sėkmės jums visiems 4u.gif
Helga
Dekui visoms smile.gif
Linkiu greitu gimdymu, bet ne ant tiek smile.gif
Alambra
Čia tai bent... Kaip gerai, kad dar sugebėjai vadovautis logika ir grįžti namo ant sofos mirksiukas.gif
Lali
Ale kaip idomiai blink.gif
Tai gerai, kad namo pakilai.... mirksiukas.gif
Helga
tai, kad jau jauciau, kad mano lele pareina, nebuciau galejusi atsisesti....
Tafi
QUOTE(Astyte @ 2005 04 20, 11:55)
Sveikos mamkos!
Mes vis dar sergam, Kasparas pradejo kosyti, tai isvis nepatinka man tai, o ir mano varvanti raudona nosis ne kas, pliusas tik tas kad 3 kg kaip nebuta 4u.gif  ax.gif
*

Visa laime , kad viskas baigesi gerai, as tiek tavo, tiek kitu vietoj buciau vaziavusi iskart, jei jau paruosiamieji tai namo grisciau, ir vazineciau net ir kas dien. Sveikinu susilaukus mergytes 4u.gif
Volunge
Na nieko sau istorija... Saunu, kad viskas taip sauniai jums abiems baigesi.
Va ir as pamisliju, kad tik ko panasaus man nenutiktu g.gif , nes irgi pirmaji gana greitai pagimdziau. Tai, galvoju, kai tik pajausiu, kad prasideda iskart mausiu i ligonine, nes kitaip dar bus kaip tau Helga doh.gif .
Helga
QUOTE(Volunge @ 2005 04 20, 12:36)
Na nieko sau istorija... Saunu, kad viskas taip sauniai jums abiems baigesi.
Va ir as pamisliju, kad tik ko panasaus man nenutiktu g.gif , nes irgi pirmaji gana greitai pagimdziau. Tai, galvoju, kai tik pajausiu, kad prasideda iskart mausiu i ligonine, nes kitaip dar bus kaip tau Helga doh.gif .
*

Tai, kad sunku suprasti, nes pas mane tie paruosiamieji tokie pat buvo tik, kad nereguliarus..... sad.gif Juk ir su gydytoja tariausi, pas ja abu nestumus lankiausi ir pirmaji pas ja gimdziau. Nesitikejo ir ji, kad taip bus.
Taima
Siaubas g.gif , ką turėjai iškentėti ir kokia laimė, kad nebuvo jokių komplikacijų. Turbūt po laiminga žvaigžde ir Tu gimei ir dukrytę po tokia pat laiminga žvaigžde pagimdei. Sėkmės Jums thumbup.gif .
Rusnėja
na skaitau, skaitau tai net baisu darosi unsure.gif

geai kad viskas geria baigesi tongue.gif
Aukit didutes ir sveikutes thumbup.gif
Olgyte
Jo, vat ir suprask kada i gimdymo namus vaziuot reikia, ypac jei vaikas ne pirmas g.gif
O siaip gerai kad viskas gerai thumbup.gif
Taurė
Matai ką reiškia patirtis, o būtum maišinoje pagimdžius jei pirmas vaikas unsure.gif
Malačius tu, o aš mėginu įsivaizduoti tavo vyro būseną blink.gif
SuperBaba
Nu saunuole thumbup.gif aukit dideles ir sveikos 4u.gif
Birbiziukas
user posted image Jėzau, nu ir istorija. Man net oda pasišiaušė, tisiog kaip filme.

Sveikinu jus user posted image ir sėkmės
Helga
mano mama kai suzinojo tai tik poterius ir kalbejo kol suzinojo, kad viskas gerai abiem, o vyrui buvo baimes ne tas zodis, kad ir gydytoja jau ligoninej sake, kad perbales ir pasimetes.
Tikrai , svarbiausia, kad viskas gerai, ir, kad ateityje mazei viskas gerai butu.
agotute
Na ir saunuole gi tu.Zinai skaiciau ir negalejau patiket,kad taip galejo buti!As is tos baimes nebuciau pagimdzius biggrin.gif (tik beda kad niekas neklausia,ateina laikas ir viskas!)
Man gytitojai irgi sake,kad tik vakare pagimdysiu(apie 3val. nakties),o savo maziuka ant ranku laikiau 10 val. ryto!!! 4u.gif
Aukit dideles ir sveikos! smile.gif
knielita
Net netikėjau, kad taip gali būti. Atrodo kaip filmo scenarijus. Man šią istoriją skaitant begiojo surpuliukai, tai net negaliu įsivaizduoti ka turėjo jausti mama doh.gif . Šaunuolė mamytė, sėkmės jums.
~Artemidė ~
blink.gif skaiciau ir netikejau kad gali taip buti doh.gif ...tokia spartuole ir taip issiverze i si pasauly , matyt tam kad ji uzkariautu biggrin.gif wub.gif ...Smagu, kad viskas baigesi gerai 4u.gif
Nu bet neina patiketi, kad buna tokiu greitu gimdymu-mano abu bernuzeliai krapstesi i si pasauly po 12 kancios valandeliu doh.gif ax.gif ...Noriuuu mergaites ir greitukes, na gal siek tiek letesnes nei tavo Helga blush2.gif 4u.gif wub.gif
Gili
Nu va, pasirodo, kad greitai pagimdyti irgi baisu g.gif
septyniuke
kokios visos istorijos skirtingos, svarbu, kad pabaigos geros wub.gif
awiux
nieko sau blink.gif .. ir nenorėdamas namuose pagimdyt-pagimdai..ačiū dienui,kad sweikos abi..ir šauni mamytė esi 4u.gif ..nu bet šakės kaip greitai viskas įvyko unsure.gif
vandene6
na žinai, Helga, nugąsdinai tu čia mane su toookiu gimdymu... tarp mano vaikų gimtadienių(antrojo laukiu kovo pradžioj) lygiai toks pat skirtumas... pirmą pagimdžiau per valandą, o tai kaip bus su antru? baisu net pagalvoti... bijau.gif
Veitė
nugi tikrai mergytė greituolė, nerealu kažkaip kaip taip greit viskas įvyko, šaunuolės abi wub.gif wub.gif
Mintibutė
Smagu,kad viskas gerai baigesi.
GudriLapė
super thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.