siuo metu mano pilvuzui yra beveik 37 savaites, apie 34 savaite mano cukrus kraujyje truputi sukvailiojo ir uzkilo,
Tai tokia situacija, lauksiu jusu atsakumu
Ieskojau kazo panasaus i sia temele, bet neradau atsakymo i savo klausima.Taiva, noreciau paprasyti visu mamyciu kurios buvo susidurusios su vaisiaus vandenu prakirpimu, papasakokit kaip tai vyksta ir ar skausminga. Mano situacija yra tokia:
siuo metu mano pilvuzui yra beveik 37 savaites, apie 34 savaite mano cukrus kraujyje truputi sukvailiojo ir uzkilo, Tai tokia situacija, lauksiu jusu atsakumu
Visiškai neskausmingas
labai aciu uz atsakymus
visai neskausmingas, tik po nuleidimo, lb sustipreja saremiu sukeliamas skausmas
Visiškai neskausmingas. Tik dėl tų skausųm
nu jo, va tu skausmu labiausiai ir bijau, bet tirai zinau kad ir as gimdysiu su nuskausminimu,jei tai bus naturalus gimdymas, nes gydytoja "puse lupos" prasitare apie cezari, bet gal tik siaip tarp kitko
O mamytes, ar kas is jusu naudojo zvakutes i tiesiaja zarna tam kad paruosti kakleli gimdymui?Po kiek laiko prasidejo gimdymas?
kad pats vandenų nuleidimas neskausmingas, tai tikrai. užtat sąrėmiai po šios procedūros pasidaro
Kai nuleidineji vandenis nieko nejutau, o ir po to nelabai skaudejo, nes jau norejosi stumt.
nė kiek
QUOTE(dubcike @ 2008 03 20, 14:13) Ieskojau kazo panasaus i sia temele, bet neradau atsakymo i savo klausima.Taiva, noreciau paprasyti visu mamyciu kurios buvo susidurusios su vaisiaus vandenu prakirpimu, papasakokit kaip tai vyksta ir ar skausminga. Mano situacija yra tokia: siuo metu mano pilvuzui yra beveik 37 savaites, apie 34 savaite mano cukrus kraujyje truputi sukvailiojo ir uzkilo, Tai tokia situacija, lauksiu jusu atsakumu
Nieko nesijaučia.. Pajunti tik kaip šiltas vandenukas bėga
truputi ne i tema as...DUBCIKE, mano terminas nuo tavojo skiriasi 2 dienom
Vieni juokai
QUOTE(blondinee @ 2008 03 25, 20:03) jo, bet as termino jau nesulauksiu, tiksliai zinau kad iki Balandzio 1d jau turesiu savo klecka
visiškai neskausmingas, man buvo labai labai malonus to šilto vandenuko bėgimas
nebijok
Neskausmingas visai
mano atveju buvo skausmingas prakirpimas, ir netgi labai
Aš ir negaliu pasakyt, kad nėra neskausmingas
Neskausmingas, bet nemalonus...
Naudojau žvakutes, nes pernešiojau... deja.... nieko nesuveikė. guldė į ligoninę, leido skatinamuosius į veną - irgi nieko
QUOTE(g.daiva @ 2008 03 26, 16:19) QUOTE(brigitaaa @ 2008 03 31, 09:32) Gal ne pats prakirpimas, bet "priėjimas" prie kirpimo vietos buvo skausmingas, gal gyd.gruboka pasitaikė
aš nepajaučiau nieko
taip mamytes, ir as jau galiu pasakyti kad prakirpimas neskausmingas
niu tai sveikinu
Man irgi šita procedūra buvo visiškai neskausminga..
kai man kirpo vaisiaus vandenis, tai nieko nejutau, matyt jau sarėmiai buvo pakankamai stiprūs
Neskausmingas kirpimas, tik po to tai linksma pradeda darytis
Papildyta: QUOTE(dubcike @ 2008 04 04, 19:54) taip mamytes, ir as jau galiu pasakyti kad prakirpimas neskausmingas Prisidedu prie sveikinimu
Ne, visiškai neskausmingas. Šiltas vandenukas per kojas nubėga ir tiek...
Su kazkokiu plastmasiniu kabliuku uzkabino ir nuleido vandenis. Po ju parvaziavo saremiukai
as taip pat nieko nejutau kai kirpo, o kadangi poto padare epidurine nejautra, tai man isvis nieko neskaudejo iki pat gimstant maziukui
Visiškai neskausminga procedūra
Su abiem vaikučiais vandenis man teko nuleist (su pirmu, kai atsidarymas buvo 7 cm, su antrąja - kai 6 cm). Procedūra visai neskausminga, bet po to skausmas išauga gerokai
Sutinku, visai neskauda
O man labai skaudėjo, vandenų buvo likę labai mažai, tai niekaip nepavyko gerai prieiti, vos ne abi su akušere prakirpinėjo, ir net vaikui galvytę čiut, čiut įbrėžė.
visiskai neskaudejo
as irgi visiskai nieko nejauciau
as nieko nejuaciau
Du kartus gimdziau ir visiskai nieko neskaudejo,pirma karta net nejutau kaip prakirpo,o antra karta perspejo,bet irgi jokiu skausmu,tik tas prakirpimas nieko nepadejo,kaklelis kaip neatsidarinejo pats taip neatsidarinejo,teko laselinem gelbet,bet ir tad tik po 6 val., tepagelbejo-sita gimdyma prisimenu su siaubu,kaip trecias kazin,jai kaip antras tai neduok dieve ne vienai nelinkiu,o kaip pirmas tai visoms linkiu
Matyt, busiu is tu retesniu atveju, kai klaikiai skaudejo
Abu kartus nuleido vandenis,bet skaudejo tik tada, kai antro gimdymo metu "supermaloni" gydytoja su tuo irankiu uzkabino tarpviete... Ir net neatsiprase
Papildyta: Klausimas toms, kurioms skaudejo kirpimo metu - koks tai buvo skausmas? Jautet, kad PRAPLESIA kazka ar kaip kazkuri minejo, tik visa procedura iki pacio kirpimo buvo skausminga? QUOTE(ausrakns @ 2008 04 26, 11:05) O man labai skaudėjo, vandenų buvo likę labai mažai, tai niekaip nepavyko gerai prieiti, vos ne abi su akušere prakirpinėjo, ir net vaikui galvytę čiut, čiut įbrėžė. pas mane buvo analogiskas variantas QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 05 13, 03:12) Abu kartus nuleido vandenis,bet skaudejo tik tada, kai antro gimdymo metu "supermaloni" gydytoja su tuo irankiu uzkabino tarpviete... Ir net neatsiprase Papildyta: Klausimas toms, kurioms skaudejo kirpimo metu - koks tai buvo skausmas? Jautet, kad PRAPLESIA kazka ar kaip kazkuri minejo, tik visa procedura iki pacio kirpimo buvo skausminga? man tai buvo toks jausmas,kad zarnas visas plesia.
neskausminga man
Visiskai neskaudejo
Buvau prisikaičius visokių istorijų, tai kai pasakė kadprakirpstai taip išsigandau, bet nespėjau jau susivokti, o jie buvo nuleisti
jokio skausmo nejutau, tik siluma,
neskaudejo visai
|