Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
dubcike
Ieskojau kazo panasaus i sia temele, bet neradau atsakymo i savo klausima.Taiva, noreciau paprasyti visu mamyciu kurios buvo susidurusios su vaisiaus vandenu prakirpimu, papasakokit kaip tai vyksta ir ar skausminga. Mano situacija yra tokia:
siuo metu mano pilvuzui yra beveik 37 savaites, apie 34 savaite mano cukrus kraujyje truputi sukvailiojo ir uzkilo, doh.gif todel mano gine bijo kad as vaikeliui "neivaryciau" diabeto ir mano mazius greiciausiai nesulauks termino dienos ir bus paskatintas gimti anksciau. Siandien akuseres klausiau, jei man saremiai neprasides iki nusprestos dienos kas tada? Ji atsake kad pirmiausiai bus patikrinamas kaklelis, jei jis pasiruose gimdymui tai bus prakerpami vaisiaus vandenys ir tada laukiami saremiai.
Tai tokia situacija, lauksiu jusu atsakumu nestuke.gif 4u.gif
another
Visiškai neskausmingas 4u.gif
Dofkaml
biggrin.gif tikrai neskausminga, gali nebijoti lotuliukas.gif
dubcike
labai aciu uz atsakymus 4u.gif man kuo arciau terminas tuo daugiau klausimu ir baimiu atsiranda blush2.gif
*oxi*
visai neskausmingas, tik po nuleidimo, lb sustipreja saremiu sukeliamas skausmas doh.gif
Žanė
Visiškai neskausmingas. Tik dėl tų skausųm doh.gif teko atsisakyt nuostabios minties apie gimdymą be epidūro, nes skatino, skatino, skatino...
dubcike
nu jo, va tu skausmu labiausiai ir bijau, bet tirai zinau kad ir as gimdysiu su nuskausminimu,jei tai bus naturalus gimdymas, nes gydytoja "puse lupos" prasitare apie cezari, bet gal tik siaip tarp kitko g.gif
O mamytes, ar kas is jusu naudojo zvakutes i tiesiaja zarna tam kad paruosti kakleli gimdymui?Po kiek laiko prasidejo gimdymas?
Katusik
kad pats vandenų nuleidimas neskausmingas, tai tikrai. užtat sąrėmiai po šios procedūros pasidaro wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Ingulyte
Kai nuleidineji vandenis nieko nejutau, o ir po to nelabai skaudejo, nes jau norejosi stumt.
Ona2008
nė kiek

QUOTE(dubcike @ 2008 03 20, 14:13)
Ieskojau kazo panasaus i sia temele, bet neradau atsakymo i savo klausima.Taiva, noreciau paprasyti visu mamyciu kurios buvo susidurusios su vaisiaus vandenu prakirpimu, papasakokit kaip tai vyksta ir ar skausminga. Mano situacija yra tokia:
siuo metu mano pilvuzui yra beveik 37 savaites, apie 34 savaite mano cukrus kraujyje truputi sukvailiojo ir uzkilo, doh.gif  todel mano gine bijo kad as vaikeliui "neivaryciau" diabeto ir mano mazius greiciausiai nesulauks termino dienos ir bus paskatintas gimti anksciau. Siandien akuseres klausiau, jei man saremiai neprasides iki nusprestos dienos kas tada? Ji atsake kad pirmiausiai bus patikrinamas kaklelis, jei jis pasiruose gimdymui tai bus prakerpami vaisiaus vandenys ir tada laukiami saremiai.
Tai tokia situacija, lauksiu jusu atsakumu  nestuke.gif  4u.gif
*

ketti
Nieko nesijaučia.. Pajunti tik kaip šiltas vandenukas bėga smile.gif
blondinee
truputi ne i tema as...DUBCIKE, mano terminas nuo tavojo skiriasi 2 dienom ax.gif
g.daiva
Vieni juokai biggrin.gif kai prakerpa tikrai neskauda bet po to prasideda" linksmoji" dalis schmoll.gif
dubcike
QUOTE(blondinee @ 2008 03 25, 20:03)
truputi ne i tema as...DUBCIKE, mano terminas nuo tavojo skiriasi 2 dienom ax.gif
*

jo, bet as termino jau nesulauksiu, tiksliai zinau kad iki Balandzio 1d jau turesiu savo klecka thumbup.gif , taip gine mano nusprende, nes mano placenta labai pasenus, lelius nemazas o dar tas cukrus... doh.gif Bet ir siaip kazi ar sulaukciau nes kaklelis pries kelias dienas buvo atsiveres 2-3cm, ir kamstis isejo, tai laukiu kad tik greiciau viskas prasidetu.O jei ne tai pirmadieni prakirps vandenis ir tada prasides linksmybes lotuliukas.gif bet jau laukiu tai... 4u.gif
MO
visiskai neskaudejo schmoll.gif
QUOTE(Katusik @ 2008 03 23, 20:34)
kad pats vandenų nuleidimas neskausmingas, tai tikrai. užtat sąrėmiai po šios procedūros pasidaro wacko.gif wacko.gif wacko.gif
*

gerai, kad jie prasideda,o man neprasidejo jokie saremiai, teko skatinanciuosius lasint doh.gif
Cikadelė
visiškai neskausmingas, man buvo labai labai malonus to šilto vandenuko bėgimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nebijok mirksiukas.gif
Lioka
Neskausmingas visai 4u.gif
-->BLOOONDINKA<--
mano atveju buvo skausmingas prakirpimas, ir netgi labai cray.gif
Treja
Aš ir negaliu pasakyt, kad nėra neskausmingas schmoll.gif Gerai, kad greita procedūra, o po to, tai jooooooo, prasideda doh.gif
ingere
Neskausmingas, bet nemalonus... rolleyes.gif
Temide1
Naudojau žvakutes, nes pernešiojau... deja.... nieko nesuveikė. guldė į ligoninę, leido skatinamuosius į veną - irgi nieko verysad.gif , nutarė, kad jei nepradėsiupati gimdyt kitą dieną vandenis nuleis... doh.gif nežinau nuo ko ar šiaip iš baimės po poros valandų patys vandenys nubėgo smile.gif
Anafora
QUOTE(g.daiva @ 2008 03 26, 16:19)
Vieni juokai biggrin.gif kai prakerpa tikrai neskauda bet po to prasideda" linksmoji" dalis schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(brigitaaa @ 2008 03 31, 09:32)
mano atveju buvo skausmingas prakirpimas, ir netgi labai  cray.gif
*

Gal ne pats prakirpimas, bet "priėjimas" prie kirpimo vietos buvo skausmingas, gal gyd.gruboka pasitaikė ax.gif
Chanson
aš nepajaučiau nieko
dubcike
taip mamytes, ir as jau galiu pasakyti kad prakirpimas neskausmingas schmoll.gif as jau turiu savo leliu wub.gif tik kaip kai kurios pajuto ta malonu vandeneli, tai as jo nepajutau, nes mano mazius "bevandenis" buvo, vos saukstelis vandenu nubego, bet siaip procedura nabaisi.
blondinee
niu tai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Cansado
Man irgi šita procedūra buvo visiškai neskausminga.. 4u.gif
megee
kai man kirpo vaisiaus vandenis, tai nieko nejutau, matyt jau sarėmiai buvo pakankamai stiprūs g.gif
dubcike
QUOTE(blondinee @ 2008 04 06, 17:12)
niu tai sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

aciu, aciu smile.gif
dorati
Neskausmingas kirpimas, tik po to tai linksma pradeda darytis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dubcike @ 2008 04 04, 19:54)
taip mamytes, ir as jau galiu pasakyti kad prakirpimas neskausmingas  schmoll.gif  as jau turiu savo leliu  wub.gif tik kaip kai kurios pajuto ta malonu vandeneli, tai as jo nepajutau, nes mano mazius "bevandenis" buvo, vos saukstelis vandenu nubego, bet siaip procedura nabaisi.
*

Prisidedu prie sveikinimu smile.gif
Olaiva
QUOTE(megee @ 2008 04 06, 18:01)
kai man kirpo vaisiaus vandenis, tai nieko nejutau, matyt jau sarėmiai buvo pakankamai stiprūs  g.gif
*

man dar nebuvo saremiu,kai kirpo ir nubego vandenys,tai jokio skausmo,nieko nesijaute.paskui jau prasidejo saremiai doh.gif rolleyes.gif
Vilmoshka
Ne, visiškai neskausmingas. Šiltas vandenukas per kojas nubėga ir tiek... smile.gif Tiesiog po vandenmaišio prakirpimo juntami žymiai stipresni sąrėmiai - sunkiau ištverti.
Forgete
Su kazkokiu plastmasiniu kabliuku uzkabino ir nuleido vandenis. Po ju parvaziavo saremiukai doh.gif
Pinka
as taip pat nieko nejutau kai kirpo, o kadangi poto padare epidurine nejautra, tai man isvis nieko neskaudejo iki pat gimstant maziukui 4u.gif
Inesa*
Visiškai neskausminga procedūra ax.gif
Muskari
Su abiem vaikučiais vandenis man teko nuleist (su pirmu, kai atsidarymas buvo 7 cm, su antrąja - kai 6 cm). Procedūra visai neskausminga, bet po to skausmas išauga gerokai mirksiukas.gif
ajuka
Sutinku, visai neskauda drinks_cheers.gif man taip paskatino gimdyma, prakirpo ir iskart prasidejo doh.gif
ausrakns
O man labai skaudėjo, vandenų buvo likę labai mažai, tai niekaip nepavyko gerai prieiti, vos ne abi su akušere prakirpinėjo, ir net vaikui galvytę čiut, čiut įbrėžė.
inevas
4u.gif man kirpo du kartus per abu gymdimus, bet nieko nejaučiau. Nežinau kaip dabar bus g.gif mirksiukas.gif
blondinee
visiskai neskaudejo biggrin.gif
livida
as irgi visiskai nieko nejauciau clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
riestaine
as nieko nejuaciau biggrin.gif tik po to saremiai igavo pagreiti smile.gif
raudona26
Du kartus gimdziau ir visiskai nieko neskaudejo,pirma karta net nejutau kaip prakirpo,o antra karta perspejo,bet irgi jokiu skausmu,tik tas prakirpimas nieko nepadejo,kaklelis kaip neatsidarinejo pats taip neatsidarinejo,teko laselinem gelbet,bet ir tad tik po 6 val., tepagelbejo-sita gimdyma prisimenu su siaubu,kaip trecias kazin,jai kaip antras tai neduok dieve ne vienai nelinkiu,o kaip pirmas tai visoms linkiu mirksiukas.gif
Rodinka
Matyt, busiu is tu retesniu atveju, kai klaikiai skaudejo sad.gif Tada tai maniau, kad taip ir turi buti biggrin.gif Bet po to pakalbejau su draugemis, paskaiciau forumuose, matau, kad didziajai daugumai neskaudejo... As tai net prisiminti nenoriu - baisiau uz saremius... Idomu, nuo ko priklauso?
SD
Abu kartus nuleido vandenis,bet skaudejo tik tada, kai antro gimdymo metu "supermaloni" gydytoja su tuo irankiu uzkabino tarpviete... Ir net neatsiprase blush2.gif
Papildyta:
Klausimas toms, kurioms skaudejo kirpimo metu - koks tai buvo skausmas? Jautet, kad PRAPLESIA kazka ar kaip kazkuri minejo, tik visa procedura iki pacio kirpimo buvo skausminga?
klana
QUOTE(ausrakns @ 2008 04 26, 11:05)
O man labai skaudėjo, vandenų buvo likę labai mažai, tai niekaip nepavyko gerai prieiti, vos ne abi su akušere prakirpinėjo, ir net vaikui galvytę čiut, čiut įbrėžė.
*

pas mane buvo analogiskas variantas bash.gif gun_bandana.gif
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 05 13, 03:12)
Abu kartus nuleido vandenis,bet skaudejo tik tada, kai antro gimdymo metu "supermaloni" gydytoja su tuo irankiu uzkabino tarpviete... Ir net neatsiprase blush2.gif
Papildyta:
Klausimas toms, kurioms skaudejo kirpimo metu - koks tai buvo skausmas? Jautet, kad PRAPLESIA kazka ar kaip kazkuri minejo, tik visa procedura iki pacio kirpimo buvo skausminga?
*

man tai buvo toks jausmas,kad zarnas visas plesia. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Procedura iki kirpimo buvo beprotiskai skausminga gun_bandana.gif lr po kirpimo dar ir kraujas pasirode (o kaip sake mano gine,kai as jai papasakojau),sito neturejo buti.Kazka gyd su akusere padare ne taip bash.gif
Dile
neskausminga man
me_gustas_tu
Visiskai neskaudejo smile.gif O taip bijojau, buvau prisiklausius visokiu atsiliepimu smile.gif
Niktė
Buvau prisikaičius visokių istorijų, tai kai pasakė kadprakirpstai taip išsigandau, bet nespėjau jau susivokti, o jie buvo nuleisti biggrin.gif
laide
jokio skausmo nejutau, tik siluma, biggrin.gif kai jie isbego lotuliukas.gif . po nuleidimo vistiek nevyko nieks, tai skatinamuosius leido.
Atisa
neskaudejo visai blush2.gif Gal todel, kad vyras ginekolgas kirpo g.gif Bet po to prasidejo linksmybes doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.