Prakirpo tik tada,kai vaiko galvute jau beveik buvo isejusi.Neskaudejo tk pajutau siluma ,vanduo nubego
Kai kirpo vandenis visai neskaudejo
jokio skausmo, tik palengvejima sioki toki
O man tiesa sakant skaudejo truputi.. Paskiau prasidejo regulesni saremiai, bet vis tiek viskas baigesi cezariu.
visiskai nieko nejauciau,nors labai bijojau
QUOTE(ausrakns @ 2008 04 26, 09:05) O man labai skaudėjo, vandenų buvo likę labai mažai, tai niekaip nepavyko gerai prieiti, vos ne abi su akušere prakirpinėjo, ir net vaikui galvytę čiut, čiut įbrėžė. Na pas mane taip pat buvo labai mazai vandenu, gydytoja net nustebo, kad tik arbatinis sauktelis nubego.jokio skausmo nejutau, bet gal del to kad man jau buvo 2-3cm atsidares kaklelis
man tai buvo neskausminga.
baika tie vandenys
Sesei kirpo tai sake visai neskaudejo
Visiškai neskausminga
tikrai neskausminga,nors ir labai bijojau,bet net nepajutau
neskausminga
kai praduria tai neskauda.bet paskui kaip pradeda mynkyt ten viska tai jai Viespatie padek
tikrai neskausmingas.
nieko nejauciau, o po to po kokiu 20 min. jau jo prasideda tusas
Hmmm....Ar cia as isskirtine, ar gydytoja nugrubnake buvo.... Man nubego vandenys, bet dar ir kirpo, tai kai kirpo nejutau, bet kol gaudeka prakirpti, tai maniau isprotesiu.... Padariau isvada: jei kada nors dar teks gimdyt (bet geriau nereiktu), tai tik pas, kad gimdyma priiminetu vyras. Nes kol visko nepereme vyras svelniai ir valdingai, tol kankino...
per abu gimdymus pradūrė vandenmaišį, nieko neskaudėjo, tik šiltą srovelę pajaučiau
la, tikrai ne...tik siluma atsirado kai bego......tik mano vaikui plauku sruoga nukirpt sugebėjo
As irgi pajutau tik silta vandenuka beganti ir viskas
Visiškai neskausminga, netgi malonus jausmas
neskausminga
nieko nepajutau
Visai neskausminga.
Kai pasake, kad prakirps vandenmaisi, tai man tikriausiai buvo akys ant kaktos issokusios!!!
Bet po to saremiai parejo!!!!
net nepajutau nei kada prakirpo,nei kaip ten jie bego
Man dar pries gimdyma drauge buvo pasakojusi, kaip tuos vandenis kerpa
o man kadangi siauba kelia tie med.instrumentai,tai stengiuosi ju nematyti.uztat dabar perskaicius supratau apie koki daikta vyras kalbejo,kad kiso ji ten man
Man per pirmą gimdymą nuleido, tai labai malonu nebuvo, bet tik todėl, kad gimdos kaklelis labai jautrus buvo.
Man tik paskui pasake kad prakirpo
Kai prakirpo tai nieko nejutau
Visai neskaudejo.Bes saremiu tai nenoreciau pajusti.
Visiškai neskauda
QUOTE(rasras @ 2008 07 27, 18:43) QUOTE(auksineblondine @ 2008 08 12, 18:46) Man dar pries gimdyma drauge buvo pasakojusi, kaip tuos vandenis kerpa pritariu kad tikrai visai neskauda kai prakerpa vaisiaus vandenis
O man tai to "kindžalo" nerodė, tik pasakė, kad pagreitins gimdymo eigą ir nuleis vandenis, tai tik pajutau šiltą srovelę tarp kojų
QUOTE(auksineblondine @ 2008 08 12, 15:46) Man dar pries gimdyma drauge buvo pasakojusi, kaip tuos vandenis kerpa Tai gal drauge negraziai pajuojuokaut su tavim norejo? As jau dabar matau ta virzala akyse ir bijau, nors visos cia rase,kad neskausminga
O aš pajutau, tik ne patį kirpimą, bet kaip matyt netyčia bakstelėjo į šoną. net krūptelėjau, pačios stebėjosi, kad mano tokia reakcija buvo, nes matyt galvojo, kad dėl pačio kirpimo taip, o kad jos man įdūrė tai net nepastebėjo
O šiaip tai tikrai nieko nejauti, bent jau man sakė, kad ne kirpsim, o įplėšim
Na kai kaklelis nors kiek prasiveres, tai zinau kad nesijaucia. Bet jei reik sukelt prieslaikini gimdyma kai viskas dar uzsidare?? kaip pro uzdara kakleli link tu vandenu prieina??
neskaudejo
QUOTE(vaitjovi @ 2008 09 04, 19:16) Na kai kaklelis nors kiek prasiveres, tai zinau kad nesijaucia. Bet jei reik sukelt prieslaikini gimdyma kai viskas dar uzsidare?? kaip pro uzdara kakleli link tu vandenu prieina?? Man atrodo, kad niekas vandenu nekerpa kol nors kiek kaklelis neprasidaro... Man gimdyma skatino ir vandenis prakirpo, kai kaklelis buvo atsidares 2cm, tikrai nieko nejauciau.... Nors bijojau ziauriai Nebijok, tikrai neskauda
visai neskauda
nuleido vandenis kai buvo 9cm atsidarymas, nieko nejutau, tik potvyni
Jausmas, kaip per eilinę ginekologinę apžiūrą, tik jos pabaigoje šiltas vanduo nubėga
Visiskai neskaudejo
ne
Gal is sono atrodo baisiai,bet tikrai neskausminga
|