Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
vm30
Prakirpo tik tada,kai vaiko galvute jau beveik buvo isejusi.Neskaudejo tk pajutau siluma ,vanduo nubego blush2.gif
bimkutele
Kai kirpo vandenis visai neskaudejo ax.gif
Tinar
jokio skausmo, tik palengvejima sioki toki 4u.gif
cukcukas
O man tiesa sakant skaudejo truputi.. Paskiau prasidejo regulesni saremiai, bet vis tiek viskas baigesi cezariu. verysad.gif
Smilga222
visiskai nieko nejauciau,nors labai bijojau smile.gif
dubcike
QUOTE(ausrakns @ 2008 04 26, 09:05)
O man labai skaudėjo, vandenų buvo likę labai mažai, tai niekaip nepavyko gerai prieiti, vos ne abi su akušere prakirpinėjo, ir net vaikui galvytę čiut, čiut įbrėžė.
*

Na pas mane taip pat buvo labai mazai vandenu, gydytoja net nustebo, kad tik arbatinis sauktelis nubego.jokio skausmo nejutau, bet gal del to kad man jau buvo 2-3cm atsidares kaklelis g.gif
wwitalija
man tai buvo neskausminga.
ericuty
baika tie vandenys mirksiukas.gif visas "linksmumas" tik prasideda biggrin.gif doh.gif
eglytelyte
Sesei kirpo tai sake visai neskaudejo schmoll.gif
Tigriukė@
Visiškai neskausminga smile.gif Nebijokit thumbup.gif
kami1
tikrai neskausminga,nors ir labai bijojau,bet net nepajutau thumbup.gif
VAE
neskausminga
smelita
kai praduria tai neskauda.bet paskui kaip pradeda mynkyt ten viska tai jai Viespatie padek doh.gif
levandike
tikrai neskausmingas.
Mikutė
nieko nejauciau, o po to po kokiu 20 min. jau jo prasideda tusas biggrin.gif
rosenka
Hmmm....Ar cia as isskirtine, ar gydytoja nugrubnake buvo.... Man nubego vandenys, bet dar ir kirpo, tai kai kirpo nejutau, bet kol gaudeka prakirpti, tai maniau isprotesiu.... Padariau isvada: jei kada nors dar teks gimdyt (bet geriau nereiktu), tai tik pas, kad gimdyma priiminetu vyras. Nes kol visko nepereme vyras svelniai ir valdingai, tol kankino...
artita
per abu gimdymus pradūrė vandenmaišį, nieko neskaudėjo, tik šiltą srovelę pajaučiau lotuliukas.gif o ir šiaip per sąrėmius beveik neskaudėjo thumbup.gif thumbup.gif
Rasinka
la, tikrai ne...tik siluma atsirado kai bego......tik mano vaikui plauku sruoga nukirpt sugebėjo cool.gif
vivuxs
As irgi pajutau tik silta vandenuka beganti ir viskas thumbup.gif
Edirga
Visiškai neskausminga, netgi malonus jausmas thumbup.gif ,o apie tai kas toliau vyksta neklabėsiu lotuliukas.gif
erikiuxxx
neskausminga smile.gif
Renata J.G.
nieko nepajutau smile.gif o ir sarėmiai nesustiprėjo visai .
*Jalta*
Visai neskausminga. smile.gif 4u.gif
supermegeja
smile.gif Kai prakirpo tai truputi skaudejo, buvo kabai toks nemalonus jausmas, nes buvo kaip tik uzeje didziulis saremis. doh.gif
-DolceVita-
Kai pasake, kad prakirps vandenmaisi, tai man tikriausiai buvo akys ant kaktos issokusios!!! doh.gif Bet gydytoja nuramino, kad tikrai neskaudes, ir - neapgavo biggrin.gif
Bet po to saremiai parejo!!!! thumbup.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Ausrioke
net nepajutau nei kada prakirpo,nei kaip ten jie bego
auksineblondine
Man dar pries gimdyma drauge buvo pasakojusi, kaip tuos vandenis kerpa doh.gif , tai baisiai to nenorejau schmoll.gif O gimdykloj kai issitrauke ta ilga virbala su kabliuku, tai isvis maniau nualpsiu, bet tikrai nieko neskaudejo biggrin.gif
Ausrioke
o man kadangi siauba kelia tie med.instrumentai,tai stengiuosi ju nematyti.uztat dabar perskaicius supratau apie koki daikta vyras kalbejo,kad kiso ji ten man smile.gif
Lašelis Liūdnas
Man per pirmą gimdymą nuleido, tai labai malonu nebuvo, bet tik todėl, kad gimdos kaklelis labai jautrus buvo.
Perlute
Man tik paskui pasake kad prakirpo blink.gif nieko nejutau,o su antru supratau kas bus kai pamaciau tas ''iranki'' kazko gydytojui nesigavo is keliu kartu o kai vaikiuikas gime pastebejau kad galvyteje 2 ibrezimai blink.gif jie kratesi atsakomybes,mes ir nesidraskem nes ten nieko baisaus nenutiko
Averita
Kai prakirpo tai nieko nejutau smile.gif bet po to labai sąrėmiai sustiprėjo
-Aiva-
QUOTE(viilda @ 2008 08 12, 22:33)
Kai prakirpo tai nieko nejutau smile.gif bet po to labai sąrėmiai sustiprėjo
*

drinks_cheers.gif , prakirpimas vandenu man ir gi buvo visiskai neskausmingas, o apie pradejusius saremius tai ir prisimint nenoriu doh.gif
JurSan
Visai neskaudejo.Bes saremiu tai nenoreciau pajusti. doh.gif
IngaKate
Visiškai neskauda smile.gif
SSSema
QUOTE(rasras @ 2008 07 27, 18:43)
Visai neskausminga.  smile.gif  4u.gif
*

QUOTE(auksineblondine @ 2008 08 12, 18:46)
Man dar pries gimdyma drauge buvo pasakojusi, kaip tuos vandenis kerpa  doh.gif , tai baisiai to nenorejau  schmoll.gif O gimdykloj kai issitrauke ta ilga virbala su kabliuku, tai isvis maniau nualpsiu, bet tikrai nieko neskaudejo  biggrin.gif
*

pritariu kad tikrai visai neskauda kai prakerpa vaisiaus vandenis drinks_cheers.gif mirksiukas.gif nors is pradziu tai galvojau kad bus nekas, bet nieko irnesakyk.gif
Jūržolė
O man tai to "kindžalo" nerodė, tik pasakė, kad pagreitins gimdymo eigą ir nuleis vandenis, tai tik pajutau šiltą srovelę tarp kojų lotuliukas.gif . O skaudėti, matyt, ir neturi, nes tn nervų nėra.
Jameelah
QUOTE(auksineblondine @ 2008 08 12, 15:46)
Man dar pries gimdyma drauge buvo pasakojusi, kaip tuos vandenis kerpa  doh.gif , tai baisiai to nenorejau  schmoll.gif O gimdykloj kai issitrauke ta ilga virbala su kabliuku, tai isvis maniau nualpsiu, bet tikrai nieko neskaudejo  biggrin.gif
*

Tai gal drauge negraziai pajuojuokaut su tavim norejo? As jau dabar matau ta virzala akyse ir bijau, nors visos cia rase,kad neskausminga unsure.gif
*Maja*
O aš pajutau, tik ne patį kirpimą, bet kaip matyt netyčia bakstelėjo į šoną. net krūptelėjau, pačios stebėjosi, kad mano tokia reakcija buvo, nes matyt galvojo, kad dėl pačio kirpimo taip, o kad jos man įdūrė tai net nepastebėjo doh.gif
O šiaip tai tikrai nieko nejauti, bent jau man sakė, kad ne kirpsim, o įplėšim g.gif g.gif
LisaLove
QUOTE(SSSema @ 2008 08 16, 20:00)
pritariu kad tikrai visai neskauda kai prakerpa vaisiaus vandenis drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif nors is pradziu tai galvojau kad bus nekas, bet nieko irnesakyk.gif
*

lygiai tokia pati nuomone ax.gif man irgi pries gimdyma taip baisiai skambejo " prakerpa" lotuliukas.gif
vaitjovi
Na kai kaklelis nors kiek prasiveres, tai zinau kad nesijaucia. Bet jei reik sukelt prieslaikini gimdyma kai viskas dar uzsidare?? kaip pro uzdara kakleli link tu vandenu prieina?? blink.gif kazkaip nedrasu man.. verysad.gif
ag143
neskaudejo schmoll.gif
tamosiuke
QUOTE(vaitjovi @ 2008 09 04, 19:16)
Na kai kaklelis nors kiek prasiveres, tai zinau kad nesijaucia. Bet jei reik sukelt prieslaikini gimdyma kai viskas dar uzsidare?? kaip pro uzdara kakleli link tu vandenu prieina?? blink.gif kazkaip nedrasu man.. verysad.gif
*

Man atrodo, kad niekas vandenu nekerpa kol nors kiek kaklelis neprasidaro... Man gimdyma skatino ir vandenis prakirpo, kai kaklelis buvo atsidares 2cm, tikrai nieko nejauciau.... Nors bijojau ziauriai bijau.gif Gal uztat uzsimerkiau ir nemaciau nei su kuo ten kirpo nei ka ax.gif Tik pajauciau silta skysti tarp koju.....
Nebijok, tikrai neskauda 4u.gif
andzelikab
visai neskauda schmoll.gif
dolly`
nuleido vandenis kai buvo 9cm atsidarymas, nieko nejutau, tik potvyni lotuliukas.gif
Maliku
Jausmas, kaip per eilinę ginekologinę apžiūrą, tik jos pabaigoje šiltas vanduo nubėga smile.gif
gitule
Visiskai neskaudejo schmoll.gif . Jutau tik baisini palengvejima, kai juos prakirpo, nes kaklelis buvo atsidares nemazai ir vandenys labai dare spaudima i stubura cool.gif
-->BLOOONDINKA<--
QUOTE(SSSema @ 2008 08 16, 20:00)
pritariu kad tikrai visai neskauda kai prakerpa vaisiaus vandenis drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif nors is pradziu tai galvojau kad bus nekas, bet nieko irnesakyk.gif
*

ak kaip pavydziu blush2.gif man lig siol nukrato tai prisiminus verysad.gif
Smilga222
ne smile.gif
Carole
Gal is sono atrodo baisiai,bet tikrai neskausminga ax.gif
ssanta
QUOTE(Carole @ 2008 09 29, 14:08)
Gal is sono atrodo baisiai,bet tikrai neskausminga  ax.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš irgi jokio skausmo nejaučiau tik paskui pajutau sąrėmių skausmelį
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.