Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: musu angeliuku gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
malishka1983
Mano gimdymo istorijos.....Londone
Dveji metai atgal....6val.ryto....pries mame nestumo testas rodantis dvi ruzavas juosteles.....isbalus ir pasimetus as,busimoji mamyte nebeprisimenu kaip isejau is tuoleto,nebeprisimenu kaip pasakiau savo brangiajam kad laukiuosi,prisimenu tik svelnias rankas,apkabinusias mane:bugi:....ir zinojima kad viskas bus gerai.....
Ejo savaites tape menesiais ir stai jau mano taip nekantriai islaukta data...gruodzio 16 laukiu beganciu vandenu...nieko....laukiu prasidedanciu saremiu...irgi nieko....nenori mano maziukas dar gimti,jam tikiu taip gera,jo saugiame namelyje,...nenori jis dar pas mus....ko tik nebandziau...ir vaiksciojau po 5 myliais kiekviena diena,ir spenelius stimuliavau,ir branguji pasimylet suviliojau ....nieko...kaip nescia taip nescia
Daktarai nutare issaukti gimdyma gruodzio 26 jai kartais iki to laiko nepagimdysiu....
Gruodzio 24 sventinys surmulys ir man netiketai po biskutuka prasidedantys saremiai....taciau nedaznejantys,bet pastovus kas 15minuciu.....i ligonine neima,sako kaip prasides kas 5minutes tada vel paskambyti.... ir laukiam ....Bemiege naktis,su pasnuduriavimais nes saremiai nepraejo ir nesustiprejo...
Gruodzio 25 saremiai kartojasi bet nereguliarus,nors darosi kur kas stipresni....su brangiuoju kvepuojam kaip mokino nesciuju pamokelese......vakare pries gulant miegoti isejo kamstis....gulames su mintim kad nakti tikriausiai teks lekt i ligonine...taciau nieko ,ryte po pusryciu nuvaziavom pasitikrinti nes maziukas labai jau ramiai pilvelyje sedejo....daktare sako atsiverimas 3centimetrai,bukit geruciai ir eikit i hide parkeli pasivaiksioti(gyvename Londone)ir gryzkit 8 vakaro,badysim skatinti.... ok ejom vaikscioti....man uzeina saremis stojam, pakvepuojam ir toliau,kad tik padetu atsidarymui ,nes labai jau norejau naturalaus gimdymo....taip ir daejom is ligonines iki namu mazdaug apie1.5mylios.
Vakaras 8val.vakaro atvaziuojam i ligonine ,su saremiais bet nedaznais....mus priima ,palata jau paruosta,iskarto nuleidzia vandenis ir vel liepia vaikscioti,sako padeda greiciau atsidarineti....po dveiju valandu vaiksciojimu patikrinimas,atsidare iki 4centimetru,daktarai pan pajungia skatinamuosius su laseline,duoda gas&air ir pradedu kvepuoti,mane po truputi uzlieja maloni banga, rodos pradedu dainuoti pritarianciai palatoja grojanciai radijai tuo prajuokindama akuseria ir savo branguji.....bet to gero pusvalandzio juokas jau neima ,nes su skatinamais prasideda jau rimti ir vis labiau stiprejantys saremiai...patikrinimas 2 valanda nakties,atsiverimas 8centimetrai,akusere paguodzia kad jau greitai,ir pagiria kokia as gera ir kaip gerai kvepuoju....nezinau ar buciau istverus ir islikus tokia moraliskai rami ir kantri jai ne mano brangusis,kuris visa ta laika net zingsnio nezenge nuo manes....o tik snekejo mane padrasinancius zodzius,zadedamas kad jau greitai jau greitai...
6valanda ryto pilnas atsidarymas,atimama tiesiogine to zodzio prasme is manes linksminancios dujos ir liepiama stumti,taciau kaip nekeista dingsta,sumazeja mano saremaiai,taciau stumiu vis tiek,guodzia tik tai kad jau jau laikysiu mazuleli ant ranku...
Po valandos stumimo sulekia kazkur apie 6 daktarus pas mane i palata ir visi kaip susitare stebeilinasi i mano slapaja vietele......bet taip jau viskas nebesvarbu..kad tik greiciau vaikuti duotu...
Nutarimas ruosti emergency operacine,nes maziuko galvute ne taip isistacius,duodama pasirasyti atrodo milijonus popieriuku visokiu ir jau veza i operacine....suleidzia i nugara spinal.nebejauciu viso kuno,net pradedu kazka juokauti,pasirodo maniskis kaip daktaras aprenktas,o as nezinau kas man uzejo guledama ir laukdama kol ten viska paruos pamaciau kad visi su tokiom zaliom kepuryte laikanciom plaukius tik as be,tai emiau labai rimtai prasyti kad ir man kepure uzdetu...ir uzdejo as rami,patenkinta kad irgi su kepuryte kaip ir visi man pranesa kad mane siek tiek prakirps,ir bandys pasukti vaikiuka,jai nepasiseks iskaro darys cezary.....
Aciu dievui prakirpo,pasuko taip kaip ten reikia ir liepe stumti is antro stumio su pagalba gime musu taip lauktas angeliukas,kuri is karto pagulde man ant krutines,uzliejo euforijos banga,nors negalejau pakelti galvos ir pazvelgti i savo angeliuka,taciau jau motiniskose rankose supau brangiausiaji kudikeli.......ir stai visas gyvenimas apsiverte,mazas spurdantis stebuklelis sutvertas musu patapo visu gyvenimu......brangiausiojo akyse pamaciau dziaugsma,pagarba,tvirtybe ir vilti.......tapome nuostabia jauna seima!!!!!
Mazylio vardas Lukeyan gime sveikutis 4kg250gramu ir be vienos minutes 9 ryto......

Praejo 4 menesiai po gimimo musu sunelio,as sekmingai maitinanti ir pilnumoi atsigavusi mamyte.atejo balandzio pirmoji,melagiu diena,su brangiuoju nusprendem visus isdurti informuojan kad as nescia,kai kas patikejo kai kas ne ,tuo ir pasibaige musu juokai.
Gale savaites pradejau jausti kad kaskas tai ne taip,tarsi plaukiociau,pasuku galva ir plaukia viskas,net pradejom su saviskiu juokauti kad gal istikruju nescia,pasidariau testa viskas normaliai nerodo jokio nestumo,bet menesines lygtai ir veluoja...Po savaites nieko negalvodama pasidariau antra testa ,taip ant bajario.....ir ka sedziu tulike laukiu ...po keliu minuciu tikrinu o tenai......dvi juosteles.....stoviu zado netekusi tarsi banga aplieta ir ziuriu i savo atvaizda veidrodyje.....nejaugi prisijuokavom.......praejo gal geras pusvalandis kol atsipeikejau...oh my god dasilo man As NESCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sukandus dantis is nekantrumo siaip ne taip sulaukiau brangiausiojo i s darbo ir pries einant miegoti jam susnibzdejau kad reiks vezimuka keisti i dviguba...jam taip pat tik po keliu minuciu parejo apie ka as cia
Nestumas ejo sekmingai,jau daug ramiau ir uztikrintai ,per daug nestresuojant ,nors hormonu audros oi joi joi kaip uze.
Nestumo gale suzinojom kad laukiames dukrytesgimdymo data buvo nustatyta sausio 28 ir visu artimuju tvirtinimu turejau gimdyti truputuka anksciau,nu kaip ir antras vaikutis ir dar taip greitai....bet data kaip atejo taip ir praejo o gimdymo zenklu kaip nera nors tu ka....paskyre vasario 7 skatinimo diena ,jai pati nepradesiu gimdyt.....nu ir ka vasario 7 su savo lagamineliu,tarp kitko suruostu 2 meniasisi atgal vis tikintis staigios gimdymo pradzios,atvaziavom i ligonine,patikrino o ten atsidarymas 2 centimetrai,nutare kad man reikia eiti namo ir vakare vel pareiti ,gal per ta laika naturalaiai gimdymas prasides....nu mes su nedidialiais saremukais parejom namo prilibdziau koldunu kad butu ka valgyti seneliui,dabojanciam mazaji broliuka .ir isejom peskute i ligoninia ,saremiai jau buvo kas 3min o eiti apie 1.5 mylios,bet nieko daejom.
Sesta valanda vakaro pagulde i 7palata,patikrino tik 3centimetai atsidarymas,nuleido vandenis,as jau kaip mamyte su praktika,labai ir nepergyvenau iki to laiko kaip jau prasidejo is niekur nieko vis stiprejantys skausmai,vaikscioti pasidare nebeimanoma nuo skausmo ,pasiprasiau kamuolio ir sukausi vis ant jo....viskas apsoliuciai pradejo nervuoti.....eilinis patikrinimas po 2val atsidare tik dar 2centimetrai ,skausmai nerealus is visu jegu kvepuoju linksmosiomis dujomis,nelabai tepadeda,pasiprasau jau kad duotu man abile ko kad tik ne taip skaudetu,pries akuseriai iseinant atnest vaistu speju apkaltinti kad visi sako kad antra vaika labai jau lengvei ir greitai gimdoma ir beveik pykstu ant jos kodel man negreitai ir dar taip skaidziai viskas vyksta
Nespejus jai pareiti su vaistais uzsinori stumti,galvokiu kokia nesamome po patikrinimo praejo gal kokios 15minuciu negalejo juk 5 centimetrus atsidaryti ten viskas,staigiai atlekia aukuserka sako nu ka gimdomrekiu nesavu balsu net save isgazdinau,maniskis stovi apie mano galvos visas apsales nesigaudantis kaip cia tiap greitai ir kas darosi,o akusere vis maigo myktuka kviecianti daugiau mediku i palata...vienu zodziu panika...beprotiskas skausmas antras stumis kartu su saremiu ir jauciau kaip gimsta dukrytes galvute,po trecio stumio ir ji pati!!!!!!vis dar panikuojanti pirma karta apkabinu masaji stebukleli ir mane apakina ir nuramina jos nuostabios nepaprastai grazios akutes ziurincios ir laukiancios mamytes silumos ir zodziu myliu myliu myliu tave mazas stebukleli.....
Angeliuka pajima sesute ir akyliai sekant du kart tapusiam teveliui aprengiama....gime stipri 10balu pagal apgar sistema ,vardu Nicole ,sverdama 3kg550g.
Plysau stipriai,pradejo mane siut ir sesute jau juokaudama mane bara,sako va skundeisi kad letai ir te tau kad noriu nuo gimdymo pradzios iki pabaigos 5val

Va tokio musu istorijosbroliukas labai myli sesute o teveliai dvigubai praturtejo

Horo
Faina istorija 4u.gif Matai, kaip su melavimu būna biggrin.gif
Perlute
Kaip grazu wub.gif sekmes jums ten gyventi 4u.gif
revenage
linksma istorija 4u.gif sekmes 4u.gif

p.s. man praejo noras balandzio 1-aja meluot lotuliukas.gif
family
sveikinimai dvigubai praturtejusiems teveliams thumbup.gif thumbup.gif
tasha
Sveikiu graziai apsimelavus 4u.gif Aukit diduciai 4u.gif
evelina
Na, sveikinam su dvigubu praturtėjimu 4u.gif 4u.gif tik jau ko gero nebejuokausit balandžio 1 tokiom temom? a? mirksiukas.gif
malishka1983
aciu mamytes ax.gif jo siais metais reikes pabandyti apie islosima loterijoje pameluoti g.gif
Egipta
Labai grazios ir linkmai papasakotos istorijos, jau kiek is tos zalios kepurytes prisijuokiau lotuliukas.gif
Omrum
mamyte su tetuku tikri šaunuoliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip faina turit porele wub.gif wub.gif 2.gif: 2.gif: auga turbut vos ne kaip dvinukai ? wub.gif sveikatytes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
daluzenik
4u.gif Faina sveikinu
Gerai butu, kad ir augtu taip lengvai ir greita, kaip gime antroji.
Saugokit ir branginkit savo turta, tik neislepinkit
malishka1983
Siandien mas mano mazaja pastebetas jau pirmas besikalantis dantukas!!!!valio drinks_cheers.gif
Josephin
super faina istorija thumbup.gif

bus jums meluot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
linkiu visko pacio geriausio jusu graziai seimai wub.gif
Šypsenėlė24
Šauni istorija thumbup.gif
happymama
tokia silta silta istorija wub.gif aukite sveikuciai 4u.gif
kisiune
sveikinu su porele mirksiukas.gif
leirion
4u.gif
Lotyna
QUOTE(malishka1983 @ 2008 03 25, 21:08)
aciu mamytes ax.gif jo siais metais reikes pabandyti apie islosima loterijoje pameluoti g.gif
*

thumbup.gif lotuliukas.gif
Žuvanga
Faina istorija wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.