Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maitinu netinkamu mišinuku
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
inga1214
Auginu 3 mėnesių sūnelį, maitinu tik mišinuku. Ant veiduko atsirado išbėrimai, gydytoja liepė pakeisti mišinuką. Šiaip naudojau HIPP1, o dabar liepė naudoti HIPP HA1. Bet bėda ta, kad niekur neradau pirkti HIPP HA1 todėl nusipirkau HIPP HA2. Nors ten ant pakuotės parašyta nuo 5 mėnesių. Kito mišinėlio pirkti nesinorėtų, nes prie šio jis yra pripratęs ir pilvukui gerai. Bet nežinau ar aš gerai darau duodama 2 numerį, ar nepakenks mažiukui. Kiekį duodu mažesnį nei nurodyta ant pakuotės.
Perlute
Man atrodo jum reiketu pasitarti su gydytoju.vakar kaip tik klausiau del vitaminu skirtu nuo 6men tai gyd kategoriskai pasake jai nuo sesiu tai ir duoti nuo sesiu ne anksciau,man rodos ir su misineliu tas pats o ta Hipp Ha1 kazkada maciau Mindaugo maximoj smile.gif
Versmė
Negalima duoti mišinuko, jei amžius neatitinka. Nesvarbu, ar mažai ar tiek kiek reikia duodate miltelių. Pabandykit kitą jei nerandat, bet svarbu, kad amžių atitiktų. Galit dar artimiausias vaistines apskambint, gal turės kurio reikia
demo
O NUKE neziurėjot?jie juk prekiauja HIPPO produktais.Ten visada visko yra,bent jau buvo.
Minlina
misineliu suskirstyme pagal amziu esminis dalykas yra ne vaikui duodamo misinio kiekis, o jo sudetis, todel patarciau kaip galima greiciau pakeisti misinuka i atitinkanti vaikelio amziu 4u.gif
mylimuke
QUOTE(inga1214 @ 2008 03 21, 13:03)
Auginu 3 mėnesių sūnelį, maitinu tik mišinuku. Ant veiduko atsirado išbėrimai, gydytoja liepė pakeisti mišinuką. Šiaip naudojau HIPP1, o dabar liepė naudoti HIPP HA1. Bet bėda ta, kad niekur neradau pirkti HIPP HA1 todėl nusipirkau HIPP HA2. Nors ten ant pakuotės parašyta nuo 5 mėnesių. Kito mišinėlio pirkti nesinorėtų, nes prie šio jis yra pripratęs ir pilvukui gerai. Bet nežinau ar aš gerai darau duodama 2 numerį, ar nepakenks mažiukui. Kiekį duodu mažesnį nei nurodyta ant pakuotės.
*

Negalima duoti amziaus neatitinkancio misinuko, nes jam reikalinga maisto medziagu sudetis ir kiekis visai kitokia. Hipp Ha1 tikrai nera kazkokia retenybe, nes mazesniu miestu prekybos centruose ju buna, o kokiam Vilniuj, Kaune ar spec kudikiu parduotuvese ju rasti visiskai nesunku. Pas mus irgi pvz nera Hipp3, tai perkam Vilniuje ir atsivezam.
sobieska
QUOTE(inga1214 @ 2008 03 21, 13:03)
*

HIPP HA 1 yra pilna Maximos, Rimi, Norfos tinkluose, keista, kad nerandat g.gif Aš tiktai jį ir maitinu savąjam. Pavadinimo raidės užrašytos raudonai
EEmama
nu nezinau mamyte, tikrai geriau taip nedaryti, nes vaikuciui srandukui tikrai netinka taip daryti, jau mazesne zala padarysi jeigu keisi i kitos firmos jeigu nerandi tos kur liepe g.gif
as savo maziui kaitaliojau ivairius misinukus ir nieko neregavo, i kaitaliojimus aisku buvo neskanus vieni tai kol priprato tai biski nenoriai valge , o kaitaliojom del to, kad pradejau duoti kitokius misinukus negu, kad yra lietuvoje, ir vaziavom atostogu i lietuva ir negalejom veztis visa reikalinga kieki, todel perejom prie aptamilio ir jis jam labai patiko, bet kai grizom i lietuva lietuvoj pirktas patmilis visikiai buvo kitokio skonio, kitokio tirstumo o jau kvapas tai patyliu, tai iskilo klausimas atsirpasant koki s.... i lietuva veza? doh.gif tai vaikui reke kol iprato prie jo, o paskiau grizom namo, tai kai kirto vaikiukas senaji savo aptamili net uasys lingavo smile.gif
Jolanta75
o as dar pasiulyciau vietoj Hipp Ha, nusipirkti Aptamil Ha...cia zinoma tik mano nuomone, bet kai mano berniukui reikejo irgi tokio specialaus misinuko, mums labaiu tiko aptamil ha, kadangi hippo ha baisiai neskanus:)o aptami ha labai svelnaus skonio (dabar atnaujintas), ir taip yra suskirstytas pagal amziu...
himeira
as irgi maitinau netinkamu misinuku,nuo jo atsirado kraujo gleiviu ismatose,tai reiskia netoleruoja karves pieno.gyd patare naudoti aptamil hipoalergini,jis kudikiam iki 4 men,dabar kol kas viskas gerai.Ju pirkti yra visuose Rimi
mikis
aš galiu parekomenduoti Nestle NAN HA1, abiem dukrytėm labai tiko, neturėjome jokių bėdų dėl pilvukų, tuštinimosi ar bėrimų (yra visuose didesniuose prekybos centruose)
egliukas31
Manasis sunus valgo nuo 2 menesiuku tik Milupos APTAMIL HA1, siuo metu jau HA2, jokiu priekaistu siam produktui. Pirmasis misinys taip pat buvo Hipp firmos, taciau laaabai netiko.
dimele
Nezinau ,mamytes, kaip jums skanus tas Atamil HA,tikrai nera jis svelnaus skonio, as nupirkau savo mazajai grynai kosytems prabalint, siaip dar valgo MP, tai kartelyne kazkokia, kaip gali vaikutis ta kose valgyt, baisus skonis, nezinau kuris misinukas butu skanesnis, gal kas galit patart?
O del tu skaiciuku, tai misinukai turi atitikt vaikelio amziu butinai, nes kaip mamytes pienelis keiciasi vaikuciui augant, taip ir tuos misinukus stengiasi gamint.
cacalialka
mano suneliui nuo Hipp labai zandukai raudonavo,tai perejau prie paprasto Milumil ir viskas puikiai susitvarke.
ledukelt
QUOTE(Jolanta75 @ 2008 03 27, 17:10)
o as dar pasiulyciau vietoj Hipp Ha, nusipirkti Aptamil Ha...cia zinoma tik mano nuomone, bet kai mano berniukui reikejo irgi tokio specialaus misinuko, mums labaiu tiko aptamil ha, kadangi hippo ha baisiai neskanus:)o aptami ha labai svelnaus skonio (dabar atnaujintas), ir taip yra suskirstytas pagal amziu...
*

Norejau paklausti neseniai pakeiciau is aptamil 1 i aptamil ha1 misinuka, nes berniukui vis pasikartodavo berimas nuo aptamil 1. Vaikiuko kakis pasidare zalias.. Ar cia normalu? ar ir jums taip yra? Lewliukas jauciasi gerai, gal kiek retokai kakoja bet minkstai.. Patarkit kanors..
Papildyta:
QUOTE(dimele @ 2008 04 01, 01:48)
Nezinau ,mamytes, kaip jums skanus tas Atamil HA,tikrai nera jis svelnaus skonio,  as nupirkau savo mazajai grynai kosytems prabalint, siaip dar valgo MP, tai kartelyne kazkokia, kaip gali vaikutis ta kose valgyt, baisus skonis, nezinau kuris misinukas butu skanesnis, gal kas galit patart?
O del tu skaiciuku, tai misinukai turi atitikt vaikelio amziu butinai, nes kaip mamytes pienelis keiciasi vaikuciui augant, taip ir tuos misinukus stengiasi gamint.
*

del kartaus skonio pritariu bet mazyliukas labai noriai valgo.. vadinasi jam tinka.
lelka
Siulyciau pabandyti Nan1 H.A..mes esame ir labai alergiski nuo gimimo,tai tas misinukas mums tinka,o ir pilvukui gerai,muo pat pradziu kaip pradejom valgyti si misinuka jokiu problemu neturejom. thumbup.gif
ledukelt
QUOTE(dimele @ 2008 04 01, 01:48)
Nezinau ,mamytes, kaip jums skanus tas Atamil HA,tikrai nera jis svelnaus skonio,  as nupirkau savo mazajai grynai kosytems prabalint, siaip dar valgo MP, tai kartelyne kazkokia, kaip gali vaikutis ta kose valgyt, baisus skonis, nezinau kuris misinukas butu skanesnis, gal kas galit patart?
*

zinot ka pastebejau del to aptamil ha kartumo? Jis pasidaro kartus jei milteliu idedi i per karsta arba per salta vandeni. Jei idedi i truputi pravesusi nuo uzvirimo - misinukas nekartus, o tikrai svelnaus skonio. blink.gif
Jolanta75
QUOTE(ledukelt @ 2008 04 04, 14:32)
Norejau paklausti neseniai pakeiciau is aptamil 1 i aptamil ha1 misinuka, nes berniukui vis pasikartodavo berimas nuo aptamil 1. Vaikiuko kakis pasidare zalias.. Ar cia normalu? ar ir jums taip yra? Lewliukas jauciasi gerai, gal kiek retokai kakoja bet minkstai.. Patarkit kanors..
Papildyta:
del kartaus skonio pritariu bet mazyliukas labai noriai valgo.. vadinasi jam tinka.
*

del zalios kakio spalvos reiketu pasitarti su gydytoja, gali buti del ivairiu priezasciu, pvz., staigiai pakeistas misinukas, del reto tustinimosi ir del bakteriju pilvuke pobudzio...mums buvo visokiu tokiu bedu, tai mums gydytoja liepdavo tvarkyti siuos reikalus su gerosiomis bakterijomis -Bifolac. Aisku, geriausia pasidaryti ismatu paseli, tuomet viskas paaisketu konkreciai. O del aptamil ha kartumo -tai galiu pasakyti, kad ankstesnis, tikrai buvo kartus, taciau atnaujintas, kuris pasirode prekybos centruose pavasari, tikrai nepalyginamai skanesnis. Ir nuo jo vaikai tustinasi skysciau, tai normalus dalykas.
ugniukas
mes kazkaip Aptamil geriam nuo past pirmu dienu, ir jokiu nusiskundimu neturim ax.gif cia kiekvienam leliukui skirtingai, todel negalima savos patirties siulyti kazkam kitam, nes gali buti apsoliuciai priesingai... smile.gif kaip kada yra sunku issirinkti sau tinkjama produkta...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.