Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: apgauta teisejos, ar imanoma ka padaryt
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
agniux911
aciu uz atsakyma. taip situacija prasta, pati sutinku, bet neturejau i ka kreiptis iki siol, kol patekau i si tinklalapi.irodymai tuo metu buvo jos parasas ant kvito parduotuvej, nes kameros laikinam banko filiale Palangoj nebuvo, buvo imti mano uzrasai, bet ar darytas buvo tyrimas rasto, to man nieks nesake.kad is manes del kvailo patiklumo isviliotas rastas jog atgavau viska ir neturiu priekaistu tai teisybe, bet as tikejau tardytoja.buvau kvaila ir naivi. matyt to nieks nemate, o kiti zino tik is pasakojimo.tai nezinau kas galetu patvirtinti siuos faktus, nebent draugas su kuriuo gyvenau ir vaiksciojau i policija, bet is to naudos turbut maza.zino ir mano ir vagiles tevai.kas dar gali liudyti, nezinau kas tinka, bet ivykio liudytoju juk nera. kaip man tokiu atveju elgtis patartumet? tuo metu byla vesta Palangoj, bet mano ziniom tuo metu tardytoja persikele i Vilniu(kaip ir anksciau minejau).kur man tokiu atveju dabar skustis?o atkartot ka tada sakiau, galiu, juk kas ivyko zinau, gal ne zodi i zodi, bet juk man ner prasmes meluot,kai pacia apgavo.baro patalpoj kur buvo sukrauti daiktai, nikes nemate kaip kraustytas krepsys, nes ten turejo ne vienos mes tuos raktus ir budavom tik nakti arba tik daiktu pasiimti.sakykit ar man apskritai verta viska judint?ar imanoma tiketis kad galiu susigrazint viska? ar nebusiu patraukta atsakomyben uz tai kad tuo metu pateikiau melaginga rasta, kutiuo gelbejau tardytojos kaili nuo valdzios?
Gedmantas Gedminas
Jūs turite susumuoti ( o po to spręsti ką daryti) kokius Jūs turite įrodymus, kad Jus "apgavo" tardytoja.
Ginčo, kad Jūsų draugė padarė nusikaltimą nėra. Byla galėjo būti nutraukta tik tuo atveju jei Jūsų "draugė" prisipažino, gailisi ir atlygino žalą.(tai rodo, kad ji padarė nusikaltimą, tik nėra reikalo ją bausti, nes nusikaltimas nesunkus, ji suprato savo kaltę, atlygino žalą) Visa tai turėjo būti užfiksuota bylos medžiagoje, surašyta nutarime nutraukti bylą kaltininkei ir nukentėjusiajai susitaikius, bei patvirtinta teisėjo parašu ir teismo antspaudu. Tai lyg ir teismas su bausme-sumokėti žalą ir paskirti 1 metus "išbandymui". Šis nutarimas tai lyg apkaltinamasis teismo nuosprendis, kuruo asmuo pripažystamas kaltu .
Mano nuomone atgauti pinigus nesant tikrų ir neginčijamų įrodymų dėl nesąžiningo pareigūnės darbo (kad ji apgaule išgavo Jūsų raštą dėl žalos atlyginimo) nėra.( na gal kokie 10 %)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.