kaip jums sis vardas,ka jis reiskia?
man - labai gražus. o reikšmė - pergalė. tik gaila, kad labai dažnas vardas
Viktorija ir Jolanta- patys negražiausiu vardai, kokie tik gali būti. nesuprantu, kaip žmonės gali jais dukras vadinti
bet čia asmeninė nuomonė, per kelis dešimtmečius suformuota sutiktų Viktorijų ir Jolantų.
Jolanta-ir man
Viktorija-man labai gražus,bet jau iki gyvo kaulo įgrisęs..reikia šitam vardukui kokius 3 dešimtmečius luktelėti,tada vėl suspindės iš naujo
Man tai jis vienas iš negražiausių vardų (kaip ir muminukui). Nelabai įsivaizduoju, kaip negera man galvoj turėtų būt, kad šiuo vardu pavadinčiau dukterį
Dėl skonio nesiginčyjama, aišku, bet va kad klausėt, tai ir išsakiau savo nuomonę.
Man tai toks pakankamai neutralus vardas. Bet yra labai daug žymiai gražesnių vardų. O labiausiai tai man nepatinka šito vardo trumpinys - Vika. Būtų mano vardas Viktorija, niekam neleisčiau jo trumpinti
kaip idomiai kad kai kam Viktorija pats negraziausias
man neutralus, bet dukros nevadinciau taip QUOTE(rytoj @ 2008 03 23, 20:41) O labiausiai tai man nepatinka šito vardo trumpinys - Vika. Būtų mano vardas Viktorija, niekam neleisčiau jo trumpinti nu joooooooooo mane tėtis pavadino tokiu vardu savo mamos garbei dar tada,prieš kelis dešimtmečius tai buvo gana retas vardas,bet dabar o šiaip tai man visai patinka
labai grazus vardas
Toks toks... net nezinau kaip issireikst... Viktorija - pergale, taciau nuo savo didybes vardas tapo beveik nuvalkiotas... Labai jau daznas...
O man labai gražus vardas.
o man labai negražus
Na as esu Viktorija,ir kazkaip nesiskundziu.;D
Grazus vardas
Man nemielas, tiesa sakant niekada man jis grazus nebuvo. Zinoma, nera baisingas kaip visokios Santos, Samantos ir kitos nesamones, bet grozio jame irgi nematau.
O man tai labai sis vardas grazus
Gražus, nes tai mano mamos vardas.
O trumpina girdėjau, tai Vite
labai grazus sis vardukas as savo dukryte taip pavadinau, geriau negu koks sventas kaip mano as niekada nemegau savo vardo todel rinkdama mergytei norejau kad butu jai tinkamas
man irgi nelabai patinka
Paprastas eilinis vardas, neutralus. Reiškia pergalę.
Pats graziausias vardas pasaulyje - nera ko gincytis
Mano vyras norejau duoti si varda musu pirmam leliukui .Gerai kad sunus gime
gražus, bet turbūt pilną vardą mergytė tik iš tėvų girdėtų
nepatinka man sis vardas
Man irgi grazus sitas vardas. Ir pazistu tik 2 Viktorijas. Nemanau, kad jis labai daznas. Bent jau ne daznesnis uz Kamiles ar Gabijas kokias
Vardas grazus tik kad jau labai daug tu Viktoriju
As sau antra varda toki issirinkau kai dirmavojausi
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 05 13, 14:40) Mano vardas
grazu
Gražus ir tvirtas. Mano mažoji Viktorija, bet vat vika kažkaip nelimpajai, tik Viktorija taip ir man gražiau
Grazus, bet labai jau daznas.
man visai paprasta,nieko ipatingo vardas.naturalus toks.kadangi pati esu viktorija,tai vaikystei nepatiko man sis vardas,prisigalvodavau begalia ivairiausiu kitu vardu ir prissistatydavau vis kitais
Vardas labai gražus, bet kai pradeda vadint VIKA tai
Mano dukros vardas Viktorija..Jai septyniolika ir ji be galo dziaugiasi savo vardu..Ji sakosi nepazistanti kitos mergaites tokiu vardu..Klaseje jos niekas nevadina Vika(matyt pati nereaguoja i sita trumpini)..O siaip be galo ja didziuojuosi..Rimta ir isdidi panele..Gerai mokosi,rupestinga ir niekada neatsisako padeti..Labai myli vaikus ir vaikai ja myli..Ypatingai ikimokyklinukai.Ji man pateisina savo vardo reiksme.Bet labiausiai dziaugiuosi,kad mudvieju nuomones siuo klausimu sutapo..
grazus vardas
Man labai patinka vardas Viktrorija, jis yra internacionalus ir grazus
Be to mano dukreles vardas Vikrotija
Mano antras vardas Viktorija.
vikute-grazu
pradžioje vadino Vikute, vėliau Vika, o dabar vis dažniau pasigirsta pilnas vardas - Viktorija. Metai daro savo - rimtėjam ...
Viktorija tikrai grazus vardas. Dar ir tarptautinis
|