Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viktorija
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
drugys333
kaip jums sis vardas,ka jis reiskia? wub.gif
*GAILĖ*
man - labai gražus. o reikšmė - pergalė. tik gaila, kad labai dažnas vardas
muminukas
Viktorija ir Jolanta- patys negražiausiu vardai, kokie tik gali būti. nesuprantu, kaip žmonės gali jais dukras vadinti schmoll.gif
bet čia asmeninė nuomonė, per kelis dešimtmečius suformuota sutiktų Viktorijų ir Jolantų.
***Žaltvykslė
Jolanta-ir man schmoll.gif
Viktorija-man labai gražus,bet jau iki gyvo kaulo įgrisęs..reikia šitam vardukui kokius 3 dešimtmečius luktelėti,tada vėl suspindės iš naujo 4u.gif
HappyAngel
Man tai jis vienas iš negražiausių vardų (kaip ir muminukui). Nelabai įsivaizduoju, kaip negera man galvoj turėtų būt, kad šiuo vardu pavadinčiau dukterį schmoll.gif
Dėl skonio nesiginčyjama, aišku, bet va kad klausėt, tai ir išsakiau savo nuomonę.
rytoj
Man tai toks pakankamai neutralus vardas. Bet yra labai daug žymiai gražesnių vardų. O labiausiai tai man nepatinka šito vardo trumpinys - Vika. Būtų mano vardas Viktorija, niekam neleisčiau jo trumpinti schmoll.gif
Wedi
kaip idomiai kad kai kam Viktorija pats negraziausias unsure.gif na bet aisku nuomones skirtingos
man neutralus, bet dukros nevadinciau taip
v*i*j*a
QUOTE(rytoj @ 2008 03 23, 20:41)
O labiausiai tai man nepatinka šito vardo trumpinys - Vika. Būtų mano vardas Viktorija, niekam neleisčiau jo trumpinti schmoll.gif
*

nu joooooooooo doh.gif

mane tėtis pavadino tokiu vardu savo mamos garbei wub.gif
dar tada,prieš kelis dešimtmečius tai buvo gana retas vardas,bet dabar doh.gif doh.gif

o šiaip tai man visai patinka tongue.gif
Irute
labai grazus vardas
muminukas
QUOTE(vijja @ 2008 03 23, 21:43)
o šiaip tai man visai patinka  tongue.gif
*

irnesakyk.gif dabar tai apskritai populiarus vardas. o man tiesiog nepasiskė - nė vienos "fainos" Viktorijos nesu sutikusi. na, tik V. Daujotytė šiek tiek taiso padėtį thumbup.gif tik asmeniškai jos nepažįstu, bet kaip mokslininkę labai gerbiu ax.gif
waterly
Toks toks... net nezinau kaip issireikst... Viktorija - pergale, taciau nuo savo didybes vardas tapo beveik nuvalkiotas... Labai jau daznas...
*Jalta*
O man labai gražus vardas. ax.gif 4u.gif Jei tai nebūtų mano mamos vardas, turbūt taip būčiau pavadinusi dukrytę... ax.gif 4u.gif
marlen
o man labai negražus schmoll.gif ir visai jis man nedažnas..va kiek kur pasiklausai,tai vien Gabijos,Gabrielės,Dominykos ir pan... doh.gif
drugys333
Na as esu Viktorija,ir kazkaip nesiskundziu.;D biggrin.gif tik va labai nepatinka kai vadina Vikce,,,ar dar kaip nors nuvalkiotai schmoll.gif
atviraj
Grazus vardas smile.gif
Sorceress
Man nemielas, tiesa sakant niekada man jis grazus nebuvo. Zinoma, nera baisingas kaip visokios Santos, Samantos ir kitos nesamones, bet grozio jame irgi nematau.
krisstal
O man tai labai sis vardas grazus 4u.gif
Flirta
Gražus, nes tai mano mamos vardas.

O trumpina girdėjau, tai Vite 4u.gif Bet retai smile.gif
ssaira
labai grazus sis vardukas as savo dukryte taip pavadinau, geriau negu koks sventas kaip mano as niekada nemegau savo vardo todel rinkdama mergytei norejau kad butu jai tinkamas
GRACY
man irgi nelabai patinka ax.gif
ingakyca
Paprastas eilinis vardas, neutralus. Reiškia pergalę.
Mylo
Pats graziausias vardas pasaulyje - nera ko gincytis bigsmile.gif
victory.gif
JarasieneO
Mano vyras norejau duoti si varda musu pirmam leliukui .Gerai kad sunus gime thumbup.gif
insi
gražus, bet turbūt pilną vardą mergytė tik iš tėvų girdėtų rolleyes.gif
b-l-o-n-d-e
nepatinka man sis vardas biggrin.gif
aquilatel
Man irgi grazus sitas vardas. Ir pazistu tik 2 Viktorijas. Nemanau, kad jis labai daznas. Bent jau ne daznesnis uz Kamiles ar Gabijas kokias
Zuikis-Puikiss
Vardas grazus tik kad jau labai daug tu Viktoriju biggrin.gif
Marmilagre
As sau antra varda toki issirinkau kai dirmavojausi biggrin.gif
Victorious
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 05 13, 14:40)
Vardas grazus tik kad jau labai daug tu Viktoriju  biggrin.gif
*

Mano vardas 4u.gif Džiaugiuosi, man patinka thumbup.gif Ir nepasakyčiau, kad labai dažnas, nepažįstu nei vienos Viktorijos schmoll.gif Ir vardas dar geras tuo, kad yra tarptautinis, visi supranta ir iškart įvertina, nereikia užsieniečiam liežuvio laužyti norint ištarti mano vardą. Pasakau, kad esu Viktorija ir prasideda - ooo, Victoria, Vicky, Vix lotuliukas.gif thumbup.gif
vilmutee
grazu 4u.gif bet man graziau kai suttrumpinta i VIKA wub.gif
Basic
Gražus ir tvirtas. Mano mažoji Viktorija, bet vat vika kažkaip nelimpajai, tik Viktorija taip ir man gražiau
Roxetė
Grazus, bet labai jau daznas. unsure.gif
karamele666
man visai paprasta,nieko ipatingo vardas.naturalus toks.kadangi pati esu viktorija,tai vaikystei nepatiko man sis vardas,prisigalvodavau begalia ivairiausiu kitu vardu ir prissistatydavau vis kitais blush2.gif lotuliukas.gif visad sakydavau viktorija da galima pakesti bet viktoras kaip berniuko ,tai labai negrazus vardas.siandiena turiu vyra vardu viktoras,kartais pagalvoju gal net grazu kad vienodi vardai.tokia tai mano nuomone savo vaiko nevadinciau tokiu vardu smile.gif
Braskiautoja
Vardas labai gražus, bet kai pradeda vadint VIKA tai doh.gif
aggree
QUOTE(Braskiautoja @ 2011 07 18, 12:27)
Vardas labai gražus, bet kai pradeda vadint VIKA tai  doh.gif
*

drinks_cheers.gif arba dar baisiau VYka. Bet Viktorija gražus vardas.
Vilma1974
Mano dukros vardas Viktorija..Jai septyniolika ir ji be galo dziaugiasi savo vardu..Ji sakosi nepazistanti kitos mergaites tokiu vardu..Klaseje jos niekas nevadina Vika(matyt pati nereaguoja i sita trumpini)..O siaip be galo ja didziuojuosi..Rimta ir isdidi panele..Gerai mokosi,rupestinga ir niekada neatsisako padeti..Labai myli vaikus ir vaikai ja myli..Ypatingai ikimokyklinukai.Ji man pateisina savo vardo reiksme.Bet labiausiai dziaugiuosi,kad mudvieju nuomones siuo klausimu sutapo..
Juodaplaukė
grazus vardas
Irchia
Man labai patinka vardas Viktrorija, jis yra internacionalus ir grazus thumbup.gif
Be to mano dukreles vardas Vikrotija clap.gif
EmaMeow
Mano antras vardas Viktorija. 4u.gif pati pasirinkau, bet dabar truputi gailiuosi... Nu nors visai neblogas.. smile.gif
inga323
vikute-grazu
Pijonija
pradžioje vadino Vikute, vėliau Vika, o dabar vis dažniau pasigirsta pilnas vardas - Viktorija. Metai daro savo - rimtėjam ... tongue.gif
rasiukas27
Viktorija tikrai grazus vardas. Dar ir tarptautinis thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.