Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno ,,Versmės"molykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2
vilrita
Laba diena 4u.gif .Apie ,,Versmės''mokyklą labai norėčiau susižinoti atsiliepimų.Ji randasi Dainavos rajone,kiek klausinėjau žmonių apie šią mokyklą negirdėjau nei vieno gero žodžio,tad labai norėčiau išgirsti daugiau nuomonių.Kad galėčiau nuspręsti ar galimą į ją leisti savo dukrytę ar kuo toliau bėgti blush2.gif smile.gif Daug girdėjau,kad šaltos klasės,kad tiesiog neina susišnekėti su vaikais.Labai laukiu atsiliepimų g.gif
Gabii__
as baigiau sia mokykla...tiksliau mokiausi joje nuo 9 klases...
apie tai, jog ten gal yra daugiau nepazangiu mokiniu gal ir tiesa...bet siaip kas nori mokosi, kas nenori visvien nepriversi...o sioaip noreciau pasakyti...kad pries tai lankiusioj mokykloj jauciausi blogai...emociskai...viskas buvo kalama mintinai...ir tt...o sioje sutikau tokiu puikiu mokytoju... mirksiukas.gif pagaliau joje ismokau ne iskalti, o mokytis...apie savo mokytojus galiu pasakyti, tik tiek , kad jie labai kompetetingi...labai idomiai pravedamos pamokos (na nevisos,bet sneku apie pagrindines..)jei vaikas aktyvus...jis nebus nustumtas i sali...sioje mokykloje paciai teko organizuoti daug renginiu, visada jauciau skatinima ir palaikyma is mokytoju...dar vienas svarbus, mano akimis dalykas...kiekviena klase turi po savo kabineta...visada turi kur pasideti daiktus..nereikia tampytis tu nesuliu...aisku negaliu atsakyti uz kitus, bet...musu pvz klase baige labais gerais balais...ir dauguma istojo i norimus universitetus..mano pacios vidurkis baigimo buvo 9.6...o tokiu kaip as is 30, gal kokiu 15...(manau , kad neblogai)...aisku pora buvo kuriu rezultatai nekokie, bet cia visur tokiu yra...o kitu laikesi rezultatai apie 7-8...

ir viena esmini dalyka noreciau pasakyti...nenoriu as jos cia labai girti...bet dziaugiuosi , kad perejau i sia mokykla...anoje buciau tikrai prasciau baigus....o svarbiausia...sioje mokykloje nebuvo ne dienos, kad praleisciau pamokas...visda buvo noras i ja eiti ir jokios baimes... biggrin.gif
vilrita
Labutis Gabii 4u.gif Norėjau pasitikslinti,tu čia apie Kauno ,,Versmės''mokyklą?Nes kiek pamačiau bent dabar tu kiek supratau ne Kaunietė. g.gif Ar aš klystu? ax.gif
Gal galėtum jei ką parašyti,kelias bent pavardes gerų mokytojų?Gerai būtų jei ir kokią pradinukų mokytoją rekomenduotum.
Gabii__
as tik pusmetis kaip kaune negyvenu, bet baigiau kaune...
o gerus mokytojus...na pagalvokim...:)na Kristina Biciunaite ir Auksuole Marciulioniene - lietuviu kalbos mokytojos...labai puikios ir labai idomios pamokos..manau vien ju deka gerai islaikiu valstybini egzamina...Laimute Nageliene - dailes mokytoja....iki siol domiuosi daile ...ir iskiepijo labai idomia filosofija... biggrin.gif Nijole Ziliene - fizikos mokytoja ir pavaduotoja...labai stipriai ismoko ir siaip puikus zmogus...daug padejo 11-12 klasese, paskui anglu mokytoja yra labai stipri...bet galiu nupasakot tik kaip atrodo, nebepamenu pavardes...kazkaip va tik tu isvardintu pavardes islike...turejau aukletoja - matematikos mokytoja...labai puikiai deste...labai gerai paruose egzaminams ir gerais rezultatais dziaugiuosi...na daug ju...kazkaip nelabai iseis visu isvardinti...o del pradinuku, tai negaliu jokios pavardes pasakyti...siaip as joje mokiausi tik nuo 9 klases...bet va is kitu bendraklasiu kasmet buvo rugsejo pirmaja viena ypac prisimenama...ir siaip daug labai tevu noredavo pas ja vaikus nuvesti mokytis...pavardes nezinau...bet ji viena tokia iskirtine savo isvaizda is pradinuku mokykloje...tokia labai labai zema ir smulkute,,vienintele tokia...jei tikrai noresi vesti vaika, tai ir budinti ir direktore mokyklos tikrai pasakys pavarde....
o siaip beje ir direktore labai faina...atsimenu kai priiminejo i mokykla, tai as per kelias ejau, daviau prasymus...bet jos priemimas man buvo maloniausias...ir siiap gal man si mokykla toki gera ispudi palikus...nes 9 klasej ateiti i mokykla nauja gana sunku...bet joje as buvau labai siltai ir gerai priimta, tiek mokytoju, tiek bendraklasiu.... biggrin.gif
na gal ir tiek... 4u.gif
Gabii__
ai atsiminiau dar pora pavardziu...Miskiniene - anglu kalbos mokytoja...bent mane tai labai priremus buvo...nors kalbom nesu gabi, bet sugebejau jos deka, net valstybini islaikyti... biggrin.gif ir Inesa Franskaityte...ji iki 10 klases buvo aukletoja ir anglu kalba deste ...na kaip mokytoja nezinau, pas ja nesimokiau...bet aukletoja...mus kaip savo vaikus augino...ir visa lietuva su ja apvaziavom...ko bijo kiti mokytojai...ta prasme vaziuot su tokio amziaus vaikais kur...atsimenu 10 klasej kai reikejo su ja atsisveikinti, tai bliovem tiek mes tiek ji... lotuliukas.gif
vilrita
Oi,labai labai Ačiū už papasakojimą 4u.gif Aš tiek blogo apie šią mokyklą esu girdėjusi,kad net nežinojau ką daryti g.gif Galvojau savo dukrytę leisti į Vyturio mokyklą,tačiau ir ten nežinau ar tikrai noriu doh.gif Kaip sunku su tomis mokyklomis tai baisu verysad.gif Aš pati jau pasimečiau.Buvau sutikus kelis vaikus iš tos mokyklos(Versmės)tai man jie pasakė-mama,jei norite gero vaiko tik neleiskite į šitą mokyklą.Po tokių žodžių net baisu man pasidarė doh.gif ,o ir vaikai stadijone kai pradėjo spręsti problemą dėl gėrimo koki 4 klasės-kur gersim?Tai plaukai pasišiaušė smile.gif ,ir dėl to bijau dabar ir visų klausinėju.O kai paklausiu tai Jūs tik pirmoji apie šią mokyklą atsiliepėte gerai...oi,kaip sunku galvoti kas geriau tavo vaikui doh.gif biggrin.gif
Gabii__
na zinot, man labai gerai buvo...bet kiekvienas vaikas individualus...va mano pussesere, tokia labai uzsisklendus, nedrasute...jei butu buve sunku sioje mokykloje...o jei svarstot dar del vyturio mokyklos...tik tiek, kad ten muzika sustiprinta, bet ...siaip ir Vyturio labai nebloga...ir mokytoju zinau ten destanciu pora, labai neblogi pedagogai...kas baige ja labai dziaugiasi...na isgirdus tokias replikas del Versmes as irgi bijociau ten vesti...siaip maziau padauzu manau Vyturio...
va tik nepadarykit klaidos ir neleiskit i simono daukanto...joje iki 9 klases ir mokiausi...o is musu klases vienas ir teliko besimokyti...ir tai pas psichologa 12 klasej sedejo 2 kart savaitej... biggrin.gif
Surfinija
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 30, 18:37)
va tik nepadarykit klaidos ir neleiskit i simono daukanto...joje iki 9 klases ir mokiausi...o is musu klases vienas ir teliko besimokyti...ir tai pas psichologa 12 klasej sedejo 2 kart savaitej... biggrin.gif
*

Košmaras - S. Daukanto buvo pas mus vienas iš variantų unsure.gif O kas ten negerai?
Gabii__
didelis bardakas...vaikai neturi savo klasiu, kai kuriu mokytoju psichine busena irgi abejoju...be to nevisi vaikai yra gabus viskam...o tokiu atveju prasideda didelis spaudimas...be to bent kai as ten mokiausi...mokinama ne mokytis o iskalti...man buvo blogai...ir mano sesuo metus pasimokius is ten isejo...bet nesakau, kad jokiu budu ten neiti...kiekvienas vaikas yra individualus, kiekvienam skirtingai atrodo visa tai ka as pasakoju...kitam ten gali labai patikti...man ir daugumai mano klasioku ten buvo negerai...bet kiti mokosi baigia ir dziaugiasi...
vilrita
Manau,kad aš ir leisiu į Vyturio mokyklą g.gif Tik bijau kad tokioje mokykloje bus svarbiau muzika,negu tikslieji mokslai ax.gif Aš iš kelių mokinių sužinojau,kad ,,Vyturio''mok.,pradinėsia klasėsia tai labai gerai,bet toliau tai nelabai....Bet vistiek juk reik apsispręsti,nors taip ir nėra gero man pasirinkimo doh.gif Tiesa sakant ,,vARPELIO''tai man laaaabai patiko thumbup.gif ,bet mano dukrytei labai baisią gatvę reiktų pereiti,tad nelabai ir išeina eiti verysad.gif
Gabii__
na bus blogai po pradines pereis kitur...nors jei dar galvojat apie varpelio, tai net nesirinkus vesciua i ja...is aplinkiniu tai ji manau pati geriausia...o veliau ir i varpo gimnazija leisciau..tik ten sunku gana patekti...mano sesuo varpelio lanke...dabar varpo gimnaijoj mokosi...tik va kai i varpeli reikejo leisti...tai kas nepatriko, kad ten kisius del priemimo reikia nunesti...bet siiap, nesibaiminciau as tos gatves... schmoll.gif
vilrita
O Jūs nežinote-Varpo gimnazija nuo kelintos klasės priima?Nes aš girdėjau,kad jau žadėjo nebepriimti mažiukū nuo penktos klasės.Kad tik priims vaikus kaip ir visos gimnazijos nuo devintos klasės.
Šiandiena,kaip tik buvau Vyturio mokykloje,tai man susidarė įspūdis kad ten svarbiau muzika,nei tikslieji mokslai.Tas tai mane labai išgazdino,nesinori kad vaikui būtų kalama tik muzika,o ne pvz.;matematika,chemija ir t.t...
Pati aš mokiausi Saulės gimnazijoje,ten buvo sustiprinta matematika,ir aš neįsivaizduoju tada Vyturio mokyklos tarkim koks didesnių vaikų tvarkarašti,jei ten muzika numeris vienas ax.gif
Gaila kad Varpelio mokykla mums tolokai,tiksliau sankryža baisi laukia verysad.gif ,tad nebent reiktų vedžioti savo mažiukę visus penkis metus blush2.gif
Gabii__
o kurioj jus cia vietoj gyvenat...kad anos gerai mokyklos o varpelio nelabai.. g.gif gal dar kokia mokykla netoliese...as tai istikro, vesiu vaika sakiau tik i gimnazija...nesvarbu, kad pati gerai baigiau ir paprasta...bet man atrodo, kad gimnazijose geriau paruosia...bent statistika tokia..o siaip geriausia tai butu manau vesti i kokia gimnazijos pradine...artimiausia...tada i gimnazija turincia nuo 5 klases priimtu daug lengviau...
ai prisiminiau...o kaip ta radvilenu???ji irgi ten ne pertoliausiai... g.gif
ir siiap galvoju, kad labai gera mokykla kur sustiprinti tokie dalykai kaip anglu, matematika...patys svarbiausi dalykai...o jei vyturio istikro taip..ir jei vaikas nelinkes muzikai...tai gal ir neveskit...ir siaip jei yra galimybe vaika pavezioti i mokykla...tai gal geriau taip ir padaryti...bet nors mokykloje gus geras zinias... smile.gif
vilrita
Labutis 4u.gif Mes gyvename netoli jei žinote Gražinos sustojimo.Mūsų galima sakyti kieme yra ,,Versmės''mokykla,einant Taikos pr.,perėjus per sankryža(per šviesaforą)paėjus vieną sustojimą yra ,,Vyturio''mokykla.,,Varpelio''mokykla randasi visai kitoje pusėja,reiktų eiti skersai išilgai ax.gif tos sankryžos kuri yra netoli telekomo.Tad mums ėjimas į Varpelio mok.,yra gan sudėtingas ir pavojingas verysad.gif Geriausia būtų ,,Versmės''bet....... doh.gif Net nežinau nei ką galvoti,ar daryti g.gif
Gabii__
sunki situacija:)bet is kitos puses, jei versmes mokykla vos ne kieme...tai vaikas ir is pamoku ne taip begs...ir mokytojai dazniau jei reikes uzsuks...ir Jus pati labiau matysit kaip tam vaikui...o jei matysit pirmais metais kad nepatinka...pervesit i kita...o gal kaip tik vaikuibus labai gerai... 4u.gif
organzza
Puikiai prisimenu fizikos mokytoja Ziliene.Kontrolinius teigiamais pazymiais parasydavo tik tie mokiniai,kurie po pamoku pas ja ateidavo mokytis privaciai,o tokiu buvo labai daug ax.gif . Ir siaip ne kokie prisiminimai apie sia mokykla.Nei prestizine,nei stipria jos nepavadinsi.
Gabii__
noriu papriestarauti del Zilienes...ji dar ir pavaduotoja...o fizika ji parengia labai stipriai, be to...nejau pas ja nekarto privaciai...bet pazymius visi klaseje gana neblogus gaudavom..o kas taip stipriai jos nemokejo, paprasciausiai jo pas kita mokytoja ir mokesi b lygiu...ji desto a lygi,bent dabar...ir sustiprintoj fizikoj nemanau, kad turi mokinti pagrindu....
be to as ja prisimenu kaip labai nuostabu zmogu...su ja daug renginiu organizavom, visada buvo galima ateiti pasisneketi...visada labai graziai bendravom...ir netik buvo galima kreiptis mokslo klausimais, bet ir asmeniniais...
musu klase su ja labai gerai sutare...ir didele pagarba paliko....
Papildyta:
QUOTE(organzza @ 2008 04 06, 18:59)
Puikiai prisimenu fizikos mokytoja Ziliene.Kontrolinius teigiamais pazymiais parasydavo tik tie mokiniai,kurie po pamoku pas ja ateidavo mokytis privaciai,o tokiu buvo labai daug ax.gif . Ir siaip ne kokie prisiminimai apie sia mokykla.Nei prestizine,nei stipria jos nepavadinsi.
*

aisku kiekvienam savo...man gal kiti mokytojai nepatiko...o jei nepaslaptis...kada mokykla baiget???gal pazystamos?? ax.gif rolleyes.gif
vilrita
Labutis Gabii 4u.gif Matai aš ir nepergyvenčiau ,veščiau į ,,Versmės''ir viskas,o jei nepatinktų pervesčiau į kitą.Tačiau kita juk ir būtų tik ,,Vyturio''mokykla,o eiti į ją pradėjus nuo nepradžių gali būti sunku.Juk ten vaikai nuo pradžių mokomi muzikos,o čia ateitų žinodama,o gal ir net dar nežinodama kas yra PVZ.;DO biggrin.gif biggrin.gif
Gabii__
kodel???visvien neimsi vaiko kol pradines nebaigs...jau pradinej tai tikrai geri mokytojai...o paskui jau bus gana didlis...ir jei kas tai gales eiti ir i tolimesne mokykla...
simre
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 29, 20:51)
Laimute Nageliene - dailes mokytoja....iki siol domiuosi daile ...ir iskiepijo labai idomia filosofija... biggrin.gif Nijole Ziliene - fizikos mokytoja ir pavaduotoja...labai stipriai ismoko ir siaip puikus zmogus...
*

Malonu prisiminti senus gerus pazistamus smile.gif

QUOTE(organzza @ 2008 04 06, 16:59)
Puikiai prisimenu fizikos mokytoja Ziliene.Kontrolinius teigiamais pazymiais parasydavo tik tie mokiniai,kurie po pamoku pas ja ateidavo mokytis privaciai,o tokiu buvo labai daug ax.gif .
*

Nezinau, apie koki perioda kalbame, bet sakyciau gerokai perdeta.
Kai as mokiausi mokykloje, 1990-95 metais, tai pas ja privaciai ejo dvi panos is mano klases. Bet joms ir nelabai buvo pasirinkimo, nes nenorejo mokytis ir begdavo is pamoku.
O visi like 18 be jokiu problemu mokemes be jokiu papildomu uzsiemimu, ir pazymiai tikrai buvo rasomi saziningai.

Simrinas cool.gif
Melyne123
Gal galite kas nors daugiau parekomenduoti?
DievoUola
Žadu rinktis Versmės mokyklą. Darželio auklėtojos labai rekomendavo, net pati auklėtoja iš Šilainių savo sūnų leidžia į Versmės. Kiek šneka, kad pradinės klasės stiprios. Kaimynų vaikai ir eina į šią mokyklą. Jų tėvai ne keikia, bent mokyklos blush2.gif Jei matysiu, kad kažkas negerai - perrašsiu į kitą mokyklą. Sūnus bent dega noru eit į šią Versmės mokyklą. Kai jau lanksim, galėsiu daugiau parašyt.
Liusii
as esu baigusi sia mokykla ir mano vyras ir mano brolis biggrin.gif tik jau deje seniai, bet prisiminimai patys geriausi, nebijociau as ten savo vaiko leist nes nemanau kad kitose kazkas geriau g.gif

gal atsiras daugiau baigusiu 1991 ??? bigsmile.gif
Wyga
Galvoju, kad pražiopsojau atvirų durų dieną versmės vidurinėj verysad.gif Šiaip tinklalapyje nemačiau, kad būtų parašyta kada vyks.
Strielka
Planuoju ir as savo pradinuka i Versmes leist, del to kad arciausiai namu. Bet nerandu jokiu komentaru apie pradinuku mokytojas... g.gif
Wyga
Mums rekomendavo Raimondą Adomavičienę. Mano draugės kolegės mergaitė mokosi pas ją jau 4 klasėje, tai sakė, kad paruošia gerai ir šiaip patenkinta mokytoja. O kitos pradinių klasių mokytojos nepažįstu ir nieko negirdėjau. Tai mes eisime pas R. Adomavičienę.
wowerike
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 02, 18:29)
na bus blogai po pradines pereis kitur...nors jei dar galvojat apie varpelio, tai net nesirinkus vesciua i ja...is aplinkiniu tai ji manau pati geriausia...o veliau ir i varpo gimnazija leisciau..tik ten sunku gana patekti...mano sesuo varpelio lanke...dabar varpo gimnaijoj mokosi...tik va kai i varpeli reikejo leisti...tai kas nepatriko, kad ten kisius del priemimo reikia nunesti...bet siiap, nesibaiminciau as tos gatves... schmoll.gif
*

baigem varpely jau 3 klases. del kysiu - absoliuti nesamone schmoll.gif nieko niekam nest neteko. beigi kai stovejom eiluteje prie duru uzsiregistravimui, tai nemaciau nei vienos mamos, kuri su laukneseliu but atejus.
o mokykla tai tikrai superine, esu labai patenkinta, kad pasirinkau butent varpeli.

bet taciau, cia jau visai nuo temos apie versmes m-kla nukrypimas blush2.gif
wioletine
as ir baigiau versmes vidurine.
paskaiciau, kaip cia yra giriama Ziliene, tai vat as jos negirciau, nes man jos mokymo metodai tai siaubingi buvo, nes jei kitaip gauni teisinga atsakyma yra blogai, gerai tik taip kaip ji nori. kai mus pereme pavaduotojas, neatsimenu pavardes, bet pravarde tai drambliukas, dabar turbut jau nebedesto, nes senukas jau tada buvo, tai man fizika paziule A lygiu mokytis, o vat pas Ziliene vos B lygiu 6 istempdavau.
bet vat chemijos mokytoja, tai tikrai buvo tokia, pas kuria didzioji dauguma ejo papildomai ir gaudavo gerus pazymius, kai nustodavo eiti, pazymiai iskarto krisdavo.
o kas liecia gerus/stiprius mokytojus, tai matematike superine buvo, deja, i amerika isvyko, leituviu Gasiuniene, Porutiene, angliste Buciene.
daug pavardziu ir man jau uzkrito doh.gif reiketu rasti nuotrauka su mokytoju pavardem smile.gif
pradinese klasese mokiausi pas Valerija Streckiene, labai faina mokytoja.

Gabii__
QUOTE(wioletine @ 2010 06 03, 00:04)
as ir baigiau versmes vidurine.
paskaiciau, kaip cia yra giriama Ziliene, tai vat as jos negirciau, nes man jos mokymo metodai tai siaubingi buvo, nes jei kitaip gauni teisinga atsakyma yra blogai, gerai tik taip kaip ji nori. kai mus pereme pavaduotojas, neatsimenu pavardes, bet pravarde tai drambliukas, dabar turbut jau nebedesto, nes senukas jau tada buvo, tai man fizika paziule A lygiu mokytis, o vat pas Ziliene vos B lygiu 6 istempdavau.
bet vat chemijos mokytoja, tai tikrai buvo tokia, pas kuria didzioji dauguma ejo papildomai ir gaudavo gerus pazymius, kai nustodavo eiti, pazymiai iskarto krisdavo.
o kas liecia gerus/stiprius mokytojus, tai matematike superine buvo, deja, i amerika isvyko, leituviu Gasiuniene, Porutiene, angliste Buciene.
daug pavardziu ir man jau uzkrito  doh.gif  reiketu rasti nuotrauka su mokytoju pavardem smile.gif
pradinese klasese mokiausi pas Valerija Streckiene, labai faina mokytoja.
*

del fizikos nesutinku, as pas abu mokiausi, kadangi paskui fizikos nebereikejo, perejau pas ta drabliuka..taip pas ji 10 turesi, bet jei laikysi egzamina, tai po Zilienes yra didele tikimybe islaikyti ir tas pazymys metinis visai nebesvarbus, o va po ano , tik jo mokymo nelabai kas ir islaikytu papildomai nesimokines. o Ziliene as labiau atsimenu kaip pavaduotoja, man ji superinis zmogus buvo, ji mus 11-12 kuravo visais klausimais, visas bedas isspresdavo.

o kokia marematikos mokytoja isvyko?kaip atrodo?musu matematike viena buvo aukletoja, A lygiui deste, bet geda pavardes nepamenu:))))
wioletine
matematike - karciauskiene.

o del fizikos tai as su tavim nesutinku, nes as 6 metus KTUne fizikas mokiausi ir po drambliuko mokymu jokiu bedu nebuvo.
Gabii__
QUOTE(wioletine @ 2010 06 03, 12:07)
matematike - karciauskiene.

o del fizikos tai as su tavim nesutinku, nes as 6 metus KTUne fizikas mokiausi ir po drambliuko mokymu jokiu bedu nebuvo.
*

matai as veliau jau mokiausi gaunasi uz tave:) tai man jo fizika, siaubas, paskui kai prireike, nors ir nedaug, nieko.isvis pas ji mes namu darbus vos ne kitus ruosdavom.gal paseno schmoll.gif nors..galvoju dabar, kad mes gal panasiai turejom baigti.kelintais metais baigei?
o matematike ne ta.
wioletine
2000 as baigiau.
Gabii__
ai tai as veliau 4 metais.nu laikotarpis yra:) beje kai as jau isejau, tais metais buvo svarstoma, kad jau paleisti drambliuka i pensija, nes sunku jau jam buvo.paskutiniais metais isvis nelabai ka jis deste.
wioletine
man dar geografe buvo mokykloj nereali, Jakubauskiene. bet aisku, jinai irgi jau seniai nedesto.

Gabii__
QUOTE(wioletine @ 2010 06 03, 12:34)
man dar geografe buvo mokykloj nereali, Jakubauskiene. bet aisku, jinai irgi jau seniai nedesto.
*

as i ja atejau tik 9 klaseje, is 26, simono daukanto, tai lyginant, kad ir Jabukauskiene, ji tik didele pikciurna:)))ziniu suteikdavo, bet mokymo lygis ne tas.
wioletine
o man ji nereali mokytoja ir jos pamokos, vienos fainiausiu, prisimenu tik su gerom emocijom. thumbup.gif

bet vat kai paskaitau, tai tau vieni mokytojai patiko, man kiti. taip ir mokyklos, vieniems vienos superines, kitiems kitos, nepabandes nesuzinosi.
Gabii__
QUOTE(wioletine @ 2010 06 03, 13:10)
o man ji nereali mokytoja ir jos pamokos, vienos fainiausiu, prisimenu tik su gerom emocijom.  thumbup.gif

bet vat kai paskaitau, tai tau vieni mokytojai patiko, man kiti. taip ir mokyklos, vieniems vienos superines, kitiems kitos, nepabandes nesuzinosi.
*

tas taip.dar priklauso ar dalykas patinka ar ne.
siaip del stiprumo, tai daukanto mokykla stipresne, bet musu beveik visi is ten issilakste, nes atmosfera sunki labai.o va versmes, gal silpnesne..ne silpnesne, bet duodamas pasirinkimas nori mokytis ar nenori, ir isvis mokykla gyvibingesne, as ja atsimenu tik su geriausiom emocijom.patys geriausi metai joje.
Birbiziukas
tai apie pradines klases taip nieko ir nepasakyta biggrin.gif šią mokyklą ir aš baigiau, noriu ir savo sūnų leist, bet va apie pradinių mokytojas taip nieko ir nežinau... g.gif
Evut
Šitoj mokykloj visi incidentai su mokiniais ne sprendžiami, o dangstomi. Viena mokytoja yra nuslėpusi net tėvų pareiškimą, pamėlavus, kad padavė pavaduotojai, o iš tiesų nieko neperdavė. Jokios pagarbos mokiniui, tragiška direktorė - jokios kultūros. Daug visokių pavyzdžių žinau, bet čia daugiau nerašysiu. Šitoj mokykloj egzaminams pasiruošia tik tie, kas ruošiasi savarankiškai. Yra dalis gerų mokytojų, kurie daro tą mokyklą pakenčiamą, bet apskritai ten baisi atmosfera. Patariu ten eiti tik psichologiškai stipriems žmonėms.
Dėl pradinukų tai mokytojos, sakyčiau, vidutinės. Negaliu lygint, nes nesu kitų daug mačiusi, bet patys auklėjimo būdai turi šiek tiek minusiukų.
Jei turėčiau vaiką, o ten neleisčiau nieku gyvu! Bet žinau kam pasitaikė geros mokytojos, tai likt nori.
Gabii__
QUOTE(Evut @ 2010 11 14, 21:50)
Šitoj mokykloj visi incidentai su mokiniais ne sprendžiami, o dangstomi. Viena mokytoja yra nuslėpusi net tėvų pareiškimą, pamėlavus, kad padavė pavaduotojai, o iš tiesų nieko neperdavė. Jokios pagarbos mokiniui, tragiška direktorė - jokios kultūros. Daug visokių pavyzdžių žinau, bet čia daugiau nerašysiu. Šitoj mokykloj egzaminams pasiruošia tik tie, kas ruošiasi savarankiškai. Yra dalis gerų mokytojų, kurie daro tą mokyklą pakenčiamą, bet apskritai ten baisi atmosfera. Patariu ten eiti tik psichologiškai stipriems žmonėms.
Dėl pradinukų tai mokytojos, sakyčiau, vidutinės. Negaliu lygint, nes nesu kitų daug mačiusi, bet patys auklėjimo būdai turi šiek tiek minusiukų.
Jei turėčiau vaiką, o ten neleisčiau nieku gyvu! Bet žinau kam pasitaikė geros mokytojos, tai likt nori.
*

is dalies pritariu.savo vaiko neleisciau biggrin.gif
bet kad as i ja nuejau 9 klaseje labai dziaugiuosi.pirma stimulas mokytis turi buti paciu mokiniu.aisku atejus i velesne klase gal jis tik tada bus.yra didele galimybe mokytis, reiksti mintis, o ne tik kalti.as esu dekinga daugeliui ten esanciu mokytoju, kad istrauke uzsleptas galimybes ir ttt.
kitas dalykas 11-12 klseje mokosi jau tik tie dauguma kurie nori mokytis, paruosia tikrai normaliai, labai neblogai issilaike mano bedraklasiai visi, isku kurie mokesi.

bet kaip ir sakiau vaiko savo neleisciau, nuo pirmos klases.nors..musiskiu daug nuo pradziu buvo besimokinanciu ir geri baigusiu.bet as sita mokykla prisimenu tik su geruoju.o direktore, pavaduotojos man isvis superines kiek su jom reikalu turejau popamokineje veikloje.
Evut
Man toks vaizdas, kad jūs buvot motyvuota pati iš savęs, mokytojai tai pastebėjo ir paruošė jus. Bet tai klausimas, kam motyvuotam žmogui eiti į tokią mokyklą? Gal geriau tada į gimnaziją pereiti. Ir dar jums pasisekė, nes ta pati Žilienė mūsų klasės nemokė visai, nes neturėjo laiko, todėl vyko labai mažai pamokų. Informatikos net power pointu ir wordu dirbt neišmokino, nes pamokos nevyko dėl kažkokių ten paleidinėjimų, neatsimenu dabar. Tai kai žmogus sumąsto, kad net power pontu naudotis nemoka, nes praktiškai nebuvo informatikos, tada pats susigriebia ir išmoksta, taip keldamas mokyklos lygį, bet kur čia mokyklos ir mokytojų nuopelnas? Aš ten irgi mokiausi puikiai, bet daugiausia kiek pati norėjau, nes turėjau vos kelis gerus mokytojus.
Žilienė kaip pavaduotoja tikrai nebloga, bet va direktorės elgesys tai kaip turgaus bobos. Kai pereidinėjau į kitą mokyklą mus su mama taip aprėkė, nieko apie dokumentus nepaaiškino, viską užvilkino. Tas pats ir draugei mano buvo. Jums tiesiog nepasitaikė tokios situacijos, nes jei būtų klausimas kas svarbiau mokyklos įvaizdis ar mokinio gerovė būtent direktorės dėka, spėju, būtų išlaikytas įvaizdis.
Žinojot, kad toj mokykloj buvo sumuštas moksleivis. Kamerų toj vietoj nėra, bet matė kas nuėjo į tą vietą, kas išėjo, kad vienas neišėjo (nes gulėjo sumuštas), bet tie mokiniai ten dar vis mokosi? kaip sakiau, buvo parašytas pareiškimas dėl patyčių klasėje, perduotas auklėtojai, bet jis taip ir nepasiekė pavaduotojos, nes auklėtoja jį nuslėpė? Čia faktai patys už save kalba. Aišku, viskas priklauso nuo to, į kurią klasę ir su kokiais mokytojais pateksit.
Gabii__
QUOTE(Evut @ 2010 11 15, 10:34)
Man toks vaizdas, kad jūs buvot motyvuota pati iš savęs, mokytojai tai pastebėjo ir paruošė jus. Bet tai klausimas, kam motyvuotam žmogui eiti į tokią mokyklą? Gal geriau tada į gimnaziją pereiti. Ir dar jums pasisekė, nes ta pati Žilienė mūsų klasės nemokė visai, nes neturėjo laiko, todėl vyko labai mažai pamokų. Informatikos net power pointu ir wordu dirbt neišmokino, nes pamokos nevyko dėl kažkokių ten paleidinėjimų, neatsimenu dabar. Tai kai žmogus sumąsto, kad net power pontu naudotis nemoka, nes praktiškai nebuvo informatikos, tada pats susigriebia ir išmoksta, taip keldamas mokyklos lygį, bet kur čia mokyklos ir mokytojų nuopelnas? Aš ten irgi mokiausi puikiai, bet daugiausia kiek pati norėjau, nes turėjau vos kelis gerus mokytojus.
Žilienė kaip pavaduotoja tikrai nebloga, bet va direktorės elgesys tai kaip turgaus bobos. Kai pereidinėjau į kitą mokyklą mus su mama taip aprėkė, nieko apie dokumentus nepaaiškino, viską užvilkino. Tas pats ir draugei mano buvo. Jums tiesiog nepasitaikė tokios situacijos, nes jei būtų klausimas kas svarbiau mokyklos įvaizdis ar mokinio gerovė būtent direktorės dėka, spėju, būtų išlaikytas įvaizdis.
Žinojot, kad toj mokykloj buvo sumuštas moksleivis. Kamerų toj vietoj nėra, bet matė kas nuėjo į tą vietą, kas išėjo, kad vienas neišėjo (nes gulėjo sumuštas), bet tie mokiniai ten dar vis mokosi? kaip sakiau, buvo parašytas pareiškimas dėl patyčių klasėje, perduotas auklėtojai, bet jis taip ir nepasiekė pavaduotojos, nes auklėtoja jį nuslėpė? Čia faktai patys už save kalba. Aišku, viskas priklauso nuo to, į kurią klasę ir su kokiais mokytojais pateksit.
*

mano atveju, ne tik as motyvuota buvau. nes musu didele dauguma klases gerai mokesi, gerai baige...kitas dalykas tas buvo pries 7 metus, gal dabar kas kitaip.ziliene deste fizika ir deste labai gerai.informatika deste ta tokia trumpais juodais plaukais, kaikurie pasuko net i informatika, is musu yra laimeje mieste visokius informatiku konkursus, tad tikrai moke gerai. dauguma laike tuos testus informatiku kur i atestata isirasydavo irgi islaike.anglu kalba smarkiai griebe.
Egzaminai daugumos laikyti valstybiniai ir tik vienas zmogus neislaike is ju vieno, kuri pakeite kitu, kuri buvo pasiemus apsidraudimui.
nu nzn kuri paskaita nuo 11 klases buvo silpna.tikrai nepasakysiu.

o del gimnaziju.jus galvojat kad ten taip baisiai geriau????mano sesuo gimnazijoje varpo mokesi, dabar perejo i rasos, nes visiskas absurdas.lygis tas pats.
kas del patyciu.salia gyvenau varpo gimnazijos, dauguma is ten pazystami, draugai.tokiu patyciu maciau, viduri gatves murkdymu i balas, kad Versmes vidurineje man neteko to matyti.
musu baige visi rado kur istoti, kas jau visada prastai mokesi net tie atestatus gavo.aisku gal jie nesimoko toliau ir kazka kita veikia, bet tokiu visose mokyklose buna.
nzn gal ji dabar prastesne, bet mano laiku mokantis man ji buvo labai gera.daug uzklasineje veikloje dalyvavau, daug kur buvo aukletojos veziojami, svieciami.ir net visada buvo noras eiti i mokykla.
taciau juk kiekvienas labai skirtingas. kiti nepritampa savo kolektyve, kiti tiesiog motyvacijos niekam neturi.kitu budas toks, kad jiem tiesiog negerai irviskas ten. sunku kalbet sitaip.

as kaip minejaus savo vaiko neleisciau nuo pirmos klases ten , bet as aplamai noreciau , kad mano vaikas eitu i stipriausia mokykla, gimnazija ir del to stengsiuos pirmiausia ten patekti.
Evut
Na, aš viską sakau iš savo ir kitų patirties. Turiu ką palygint gimnaziją ir Versmę ir visus kitus dalykus grynai faktais rašau. Toj mokykloj problemos nėra sprendžiamos ir yra žiauri nelygybė tarp mokinių. Jei problemų neiškils, viskas bus gerai. Aš irgi esu šį tą laimėjus, bet ne visi mokytojai prie to prisidėjo. Kai kurie daug širdies ir laiko į mokinius įdeda, kai kurie tik ir laukia kaip apsiimt kokio nors konkursinio darbo vadovu kai mokinys pats viską padaro. Didžiausias trūkumas yra prasta tvarka ir atmosfera, aplaidus požiūris, o mokytojų yra labai įvairių.
Pavyzdžiui, jums Žilienė labai patiko, o man jos pamokų praktiškai nebūdavo. Ar Žilienė dėl to kalta? Ne, tiesiog toks požiūris mokykloj.
Patyčių yra visur ir visada, bet ne visur į jas taip žiūrima. Sakyčiau, čia dar tas dalykas svarbus į kokią klasę mokinys papuola, ar į tą "gimnazinę" ar ne. Jei sutampa, kad gabių klasė, kurioj tylu + auklėtoja gera + dalykų mokytojai geri + motyvuotas mokinys, tada viskas čiki, bet šitą patį galima rasti ir kitose mokyklose, kur nereikia rizikuot užšokt ant netinkamų mokytojų netinkamoj klasėj. Nes versmėj skundai niekam neįdomūs, net jei jie raštu.
Gabii__
bet viska ka jus paraset cia yra beveik visose mokyklose.nes as mokiausi keliose mokyklose irgi turiu su kuo palyginti.ne tik mokykla lemia, bet pacio zmogaus savybes.tad siaip renkantis mokykla labai sunku objektyviai nuspresti.nebus taip, jog va viena mokykla tai jau vsikas super, visi laimgi ir patenkinti, o kitoje atvirksciai.tad sita tema, nzn, cia daugiau ispudziu pasidalinimas.
Evut
Jau tikrai nėra taip visose mokyklose. Nežinau, kur jūs mokėtės, bet kad šitaip mokytojams būtų nusispjaut ant mokinio, tai nei matyt nei girdėt nėra tekę. schmoll.gif O yra ir mokyklų, kuriose viskas super. Gal ką patobulint visur yra, bet tokia betvarkė tikrai ne visur.
Jeigu atsitinka koks nors insidentas, paskui jis nuolat kartojasi, tėvai skundžiasi, mokiniai skundžiasi, o niekas nesikeičia ir visi vis tiek kartu mokosi, tai kokioj dar mokykloj taip būna? Kokioj mokykloj mokytojas silpnesniems mokiniams vietoj to, kad sakytų va, dar liko laiko, dar tu gali pasimokyt ir gerai išlaikyt ir įstot sako, kad baigęs atsidursi kalėjime? Ne vieną kartą ir ne du taip buvo. Ir kurioj mokykloj taip toleruojamas smurtas? doh.gif Tokios mokyklos vienetinės yra.
Nežinau, matyt, kiekvieno kriterijai skirtingi.
Gabii__
nzn apie kokius cia incidentus kalbate.pas mus yra buve ir visi buvo isspresti.buvo ir vienas mokinys kuris terorozavo kazkuri mokini, tai buvo ne tik tevai iskviesti bet ir inspektore kuri paskui su juo jau dirbo, priziurejo ir tt.tai cia nesprendziama?yra buve ir uz mokyklos ribu incidentu, kurie mokyklos deka, aukletoju buvo isspresti, su kaikuriais mokiniais atsisveiknta is mokyklos.
o mokiausi as stiprioje mokykloje, bet nesamoniu nuo to buvo ne maziau.neatsimenu jokio smurto.nzn kas ten pas jus per laida buvo, kad tokie rinktiniai surinkti.kelintais metais baigete?
Papildyta:
bet nelabai cia tas gincas musu ka ispres, jus matot juodai, as baltai.man niekas neirodys, kad ten taip baisu, nes musu bent baigusiai laidai, daugumai mokytis ten labai patiko, gerai baigem ir atsimenam su labai gerom emocijos.as nessakau, kad sita mokykla yra geriausia, sakau, kad ji nera tokia bloga.bent jau nebuvo tokia bloga kai as mokiausi.
Evut
Nu aš kelis įvykius jau papasakojau. Čia daugiau gal tinka šiemet ir kitais metais baigiančiai laidai, o senesnių nežinau. Jei gerai atsimenu, prieš 7 metus gal ir užeidavo inspektorė kartais. Jeigu kam nors reikia daugau pavyzdžių, galiu pm papasakot, dar paprašiau kitos merginos, kur ten mokėsi, kad užsiregistruotų čia ir viską papasakotų. Kai be jokių emocijų tik pavyzdžiais papaskosiu, kaip viskas ten tvarkoma, gal galėsit aiškesnį vaizdą susidaryt ir nuspręst verta ten mokytis, ar leist vaiką ar neverta.
wioletine
as pati baigus sia mokykla, bet savo vaiko i ja neleisiu. nes protingi zmones is svietimo paprotino.
mokyklos didziausias minusas yra, kad aplinkui bendrabuciui. kitas minusas yra direktore, kaukes keicia su kiekviena valdzia, bet jei neprisidirbi ir neini ant kilimelio, tai su ja, kaip ir nesusitinki, tik rugsejo 1maja, isklausai tos pacios kalbos n metu doh.gif
Gabii__
QUOTE(Evut @ 2010 11 15, 22:08)
Nu aš kelis įvykius jau papasakojau. Čia daugiau gal tinka šiemet ir kitais metais baigiančiai laidai, o senesnių nežinau. Jei gerai atsimenu, prieš 7 metus gal ir užeidavo inspektorė kartais. Jeigu kam nors reikia daugau pavyzdžių, galiu pm papasakot, dar paprašiau kitos merginos, kur ten mokėsi, kad užsiregistruotų čia ir viską papasakotų. Kai be jokių emocijų tik pavyzdžiais papaskosiu, kaip viskas ten tvarkoma, gal galėsit aiškesnį vaizdą susidaryt ir nuspręst verta ten mokytis, ar leist vaiką ar neverta.
*

nu va, nera cia ka labai tada diskutuoti, jus gal aiskesni dabartini vaizda nusviesit, nes keiciasi ir mokytojai ir direktorem senatve:))))
pries 7 metus buvo labai neblogai, apie dabar tikrai nzn.nesmagu kad taip vyksta..mokykla eina ne geryn vadinasi o blogyn.

kas del bendrabuciu, tai cia nepirezastis. varpo ir simono daukanto mokyklai priklauso mokiniai is bendrabuciu, vieni vienai, kiti kitai, esantys prie studentu miestelio, bet nepasakyciau, kad del to kazkas negerai. As ir mokiausi S. Daukanto mokykloje, sesuo Varpo gimnazijoje, tad mokyklos vaizda daug maz zinau.
wioletine
aisku, ir bendrabuciuose gyvena zmoniu, kurie yra issilavine ir nori siekti mokslo, bet, deja, dauguma ju yra kitokie unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.