Ka manote apie si varda?
gal visai ir nieko.siaip vardas Elada yra kiles is Bilblijos ir reiskia "Dievo amzinybe"
Man jis limpa, tuo labiau, kad nenuvalkiotas
kažkaip be nuomonės apie šį vardą -nei gražus, nei negražus
Man negražus.Sausas kažkoks..
man ta -ada per grubiai skamba
Elada -- tai senoves Graikijos pavadinimas. ne vardas
Normalus
Man tai nepatinka
Baisiai negražus
Man kaip tik svelnus, nenuvalkiotas vardukas. Liux
Na, tai kiek žinau, sen. Graikijos pavadinimas. Buvo nuomonė, kad pavadinimas- tai ne vardas. O kaip būna Upė, Nemunas, Vilnius, Neringa? man tai neblogas atrodo vardas.
man tai nelabai... kažkaip iškarta pagalvoju apie rusišką žigulį
Negražus.....
Man tai ne kiek negražus, kiek keistas, negirdėtas toks.
Elada taip pat graikiskai reiskia Graikija. Kadangi beveik kiekviena diena ta zodi girdziu buitineje kalboje, tai man nelabai toks vardas mergaitei
man patinka
Dautarto ex žmona Elada buvo man atrodo, tai tada pirmą kart išgirdau. šiaip neutralus. Yra blogesnių, ir gražesnių
o man grazus, bet dukros vistik nepavadinciau juo... turiu jau isrinkusi, jei ka
o man negrazus...
grazus,tik kad asocijuojasi su A.DAUTARTO ex zmona
Grazus
O tai kodėl toks noras pavadinti dukrą Graikija? Yra kokių nors ryšių su ta šalimi pas jus, ar kaip?
Krivickai išpopuliarins šį vardą, kaip ir Atėnę
Nepatinka
toks per viduriuka
Man tai grazus
visai grazus vardas, bet ar toki duociau savo dukrytei tai nzn
visai nieko
Šiauliuose yra sporto klubas Elada
man gražu
Mes irgi savrstem dukrytei duot si varda, nes jo reiksme grazi, bet jis pasirode per "skystas" prie musu svelnios pavardes ir kai gime dukra, Eladu buvo jau gerokai per 50 registruotu, o as norejau savo vaikui padovanot vienetini varda
Pavartem tarptautiniu zodziu zodyna, reiksme palikom ta pacia ir nusprendem, kad musu dukra bus Helada, o tada pora metu planavom vaika Ir tikrai - ziuredama i savo kudiki matau vasara, sirtaki, siluma, juros meli, didybe ir visa, kas gali tilpt jos vardo reiksmeje...
man patinka
atvirai pasakius, manau, jog jis daugiau tiktu katei arba kokiam kitam gyvunui, bet ne zmogui
Na, primena mašiną, nors tu ką
NORMALUS.IDOMU KAIP SU PAVARDĖ SKAMBĖS.
O man tai grazus
Man viena graikė sakė, kad Elada reiškia Graikija
Siek tiek neiprastas
man grazus vardas,as uz:)
Patinka man sis vardas,svarstysiu kaip viena is variantu .Ir jo bibline reiksme
Visai nieko vardukas
Man tai labai ne
Saltas ir grubus
man irgi atrodo labai grubus vardas
Kažkoks kampuotas tas vardas
is kur jus traukiat isvis tokius vardus ?
|