Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Elada
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Kastanke
Ka manote apie si varda?smile.gif
6Combo9
gal visai ir nieko.siaip vardas Elada yra kiles is Bilblijos ir reiskia "Dievo amzinybe" 4u.gif
sobieska
Man jis limpa, tuo labiau, kad nenuvalkiotas ax.gif , beje kaip ir maniškiai (avatvare)
muminukas
kažkaip be nuomonės apie šį vardą -nei gražus, nei negražus rolleyes.gif
***Žaltvykslė
Man negražus.Sausas kažkoks.. schmoll.gif
insi
man ta -ada per grubiai skamba rolleyes.gif
Pangasija
Elada -- tai senoves Graikijos pavadinimas. ne vardas schmoll.gif
Bahara
Normalus biggrin.gif
rytoj
Man tai nepatinka schmoll.gif
HappyAngel
Baisiai negražus unsure.gif
waterly
Man kaip tik svelnus, nenuvalkiotas vardukas. Liux thumbup.gif
lauvire
Na, tai kiek žinau, sen. Graikijos pavadinimas. Buvo nuomonė, kad pavadinimas- tai ne vardas. O kaip būna Upė, Nemunas, Vilnius, Neringa? man tai neblogas atrodo vardas.
*GAILĖ*
man tai nelabai... kažkaip iškarta pagalvoju apie rusišką žigulį biggrin.gif (lada blush2.gif )
Dykuma5
Negražus..... blink.gif
ingakyca
Man tai ne kiek negražus, kiek keistas, negirdėtas toks.
kiprija
Elada taip pat graikiskai reiskia Graikija. Kadangi beveik kiekviena diena ta zodi girdziu buitineje kalboje, tai man nelabai toks vardas mergaitei g.gif
Valetta
man patinka smile.gif
grange
Dautarto ex žmona Elada buvo man atrodo, tai tada pirmą kart išgirdau. šiaip neutralus. Yra blogesnių, ir gražesnių rolleyes.gif
Labanoriska
o man grazus, bet dukros vistik nepavadinciau juo... turiu jau isrinkusi, jei ka nestuke.gif
aga&nik
o man negrazus... schmoll.gif skamba kaip imones pavadinimasUAB"ELADA"(cia tik mano nomone)
Emanuella
grazus,tik kad asocijuojasi su A.DAUTARTO ex zmona smoke.gif ir beveik tas pats ,kas portugaliskai NUOGA (pelada) lotuliukas.gif
niamniuskyte
Grazus 4u.gif
grange
QUOTE(grange @ 2008 03 31, 22:06)
Dautarto ex žmona Elada buvo man atrodo, tai tada pirmą kart išgirdau. šiaip neutralus. Yra blogesnių, ir gražesnių  rolleyes.gif
*

QUOTE(giedre 22 @ 2008 04 01, 13:22)
grazus,tik kad asocijuojasi su A.DAUTARTO ex zmona smoke.gif ir beveik tas pats ,kas portugaliskai NUOGA (pelada) lotuliukas.gif
*

rolleyes.gif
-Tynka-
O tai kodėl toks noras pavadinti dukrą Graikija? Yra kokių nors ryšių su ta šalimi pas jus, ar kaip?
joločka
Krivickai išpopuliarins šį vardą, kaip ir Atėnę hihihi.gif
Nepatinka schmoll.gif
Gertrudziuke
4u.gif man sis vardas skamba graziai, taciau savo dukteriai, jei tokia tureciau, jo tikrai neduociau. Tikrai.
renaciukas2
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 01, 19:04)
Grazus 4u.gif
*

4u.gif man irgi grazus
Mazoji sirdele
toks per viduriuka g.gif
DeeLady
Man tai grazus smile.gif Tokio tvirtumo kazkokio savyje turi smile.gif
*Ramunyte*
visai grazus vardas, bet ar toki duociau savo dukrytei tai nzn g.gif
Pauzė
visai nieko mirksiukas.gif
sonela
Šiauliuose yra sporto klubas Elada smile.gif tai kažkaip nelabai man, nors mano vardu bent kelias parduotuves pavadintas žinau, tai išvis doh.gif doh.gif doh.gif
rikutis
man gražu smile.gif
Katu
Mes irgi savrstem dukrytei duot si varda, nes jo reiksme grazi, bet jis pasirode per "skystas" prie musu svelnios pavardes ir kai gime dukra, Eladu buvo jau gerokai per 50 registruotu, o as norejau savo vaikui padovanot vienetini varda blush2.gif
Pavartem tarptautiniu zodziu zodyna, reiksme palikom ta pacia ir nusprendem, kad musu dukra bus Helada, o tada pora metu planavom vaika lotuliukas.gif
Ir tikrai - ziuredama i savo kudiki matau vasara, sirtaki, siluma, juros meli, didybe ir visa, kas gali tilpt jos vardo reiksmeje...
Birbiziukas
man patinka ax.gif
bucka
atvirai pasakius, manau, jog jis daugiau tiktu katei arba kokiam kitam gyvunui, bet ne zmogui schmoll.gif
Selija
Na, primena mašiną, nors tu ką ax.gif
marytexxx
NORMALUS.IDOMU KAIP SU PAVARDĖ SKAMBĖS.
renatula
O man tai grazus thumbup.gif .as pazystu moteri tokiu vardu,labai faina moteris smile.gif
Ajya
Man viena graikė sakė, kad Elada reiškia Graikija smile.gif
juna:):):)
Siek tiek neiprastas g.gif bet tikrai ne pats blogiausias variantas...
Chada
QUOTE(ad libitum @ 2008 05 17, 10:44)
Man viena graikė sakė, kad Elada reiškia Graikija smile.gif
*

day.lt rašo, kad Elada – biblijinis vardas: „Dievo amžinybė“ 4u.gif Visai nieko ir reikšmė, ir vardas cool.gif
kukuruze7
man grazus vardas,as uz:)
xde
Patinka man sis vardas,svarstysiu kaip viena is variantu .Ir jo bibline reiksme thumbup.gif
biti atskrend
Visai nieko vardukas 4u.gif Idomus smile.gif
ciuke
Man tai labai ne schmoll.gif
Saltas ir grubus
l'eau
man irgi atrodo labai grubus vardas schmoll.gif
Erbe
Kažkoks kampuotas tas vardas g.gif Man jis nelabai gražus blush2.gif
Philips
is kur jus traukiat isvis tokius vardus ? biggrin.gif
Pusaite
QUOTE(Philips @ 2008 11 21, 21:55)
is kur jus traukiat isvis tokius vardus ? biggrin.gif
*

na jau tikrai drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.