QUOTE(Baniukas @ 2009 06 16, 14:26)
Rusne-lietuvių: iš upėvardžio Rusnė (Žemaitijoje).Vardadienis kovo 01d.
Idomu kokia Kamilio vardo reiksme
[quote=6Combo9,2009 06 16, 22:39]
Kamilis-lotynų: patarnaujantis, - i aukojant.Vardadienis liepos 18d. Didelis dekui
Sveiki,
noreciau suzinoti Evelitos vardo reiksme? Dekui!
Sveikutes,as cia gal biskuti ne i tema,bet gal kas zinot daugiau info apie varda Lukrecia anglijoje?Ar jis cia naudojamas,ar normalus jiems vardas?Niekur nerandu info apie tai
Sveikutės, nutariau pažiūrėti Gitos (ne Gitana) vardo reikšmę bet niekur nerandu atsakymų. Gal kuri žino šio vardo reikšmę ir būtų gerai jei parašytumėte.
QUOTE(iquana @ 2009 06 17, 15:37) Sveikutės, nutariau pažiūrėti Gitos (ne Gitana) vardo reikšmę bet niekur nerandu atsakymų. Gal kuri žino šio vardo reikšmę ir būtų gerai jei parašytumėte. Žodynas sako, kad tai Brigitos trupinys. o Brigita iš airių mitologines deivės Brighid: keltų bright "(dorovės) jėga"
Kada vardo Vėjūnė vardo diena ir kokia reikšmė?
Ieškojau vardo Adrianas reikšmės. Radau tik "tamsus"
adrianas reiškia 'iš hadros (miestas italijoje)'. tamsus būtų 'atra'. kitokios reikšmės be nurodančios kilmę šis vardas neturi
QUOTE(iquana @ 2009 06 17, 13:37) Sveikutės, nutariau pažiūrėti Gitos (ne Gitana) vardo reikšmę bet niekur nerandu atsakymų. Gal kuri žino šio vardo reikšmę ir būtų gerai jei parašytumėte. Sveikute, radau tokias sio vardo reiksmes: 1. Is Sanskrito (indu kalbos)- daina, balade 2. Is vokieciu trumpinys nuo Brigita
brigitte (šis vardas airių kilmės) trumpinys būtų gitta / gitte. gita pateikiamas kaip atskiras vardas, kurio reikšmė - 'daina' iš sanskrito
QUOTE(l'eau @ 2009 06 19, 15:31) adrianas reiškia 'iš hadros (miestas italijoje)'. tamsus būtų 'atra'. kitokios reikšmės be nurodančios kilmę šis vardas neturi Aš www.day.lt radau tą reikšmę Adrianas, Adriana lotynų: tamsus; vardas kilęs iš Adrijos jūros pavadinimo, turint omenyje žmogų, gyvenantį prie Adrijos jūros adrijietis
reikšmės 'tamsus' šis vardas tikrai neturi
Dukters vardas reiškia "gimusi naktį"
Sūnaus - "turintis gerą klausą" ir "turtas - turtingas"
mano berniuko vardo reikšmė - hebrajų (senovės žydų): sūnus
Man labai graži vardo Urtė reikšmė
Žinau, esu deivė
dukros vardas reiskia "teisingumas", kai pavadinom net nezinojom reiksmes, o kai suzinojom likom laabai patenkinti. is tiesu ji kol kas labai teisinga
kai pradejau dometis ka reiskia vardai buvo jau per velu keisti savo maosios varda- Neda- radau kad tai pacios maziausios elektronines daleles judejimo greitis, tai jau tokia panele aktyvia turime
Maniskis vienas ramus, kitas ismintingas
Rinkom ir pagal reiksme, ir pagal tarima
Musu dukryte vardu Pia, kas reiskia garbinga, maloninga, pamaldi .
O aš savo panelytei daviau vardą pagal situaciją, kadangi gimimas buvo sunkus ir ją teko atgaivinti, tai ji dabar yra Gaivilė GAIVA+ VILTIS....kol buvo mažesnė vis sakydavo kad jai nepatinka toks vardas, nes nėra nei vienos pažįstamos tokiu vardu, dabar jau sako kad gražus ir gražiai skamba....
QUOTE(akademija @ 2005 02 01, 17:02) as savo mergaite ketinu pavadinti Nefertite.tai reiskia"graziausioji atejo".man ji bus pati graziausia.vyras isgirdes tiki varda juokiasi.sako tai sunu vadinsim gal adolfu(tipo hitleris) arba josifu(tipo stalinas).dar norejau mergaitei kleopatros varda duoti.reiksme:"garbe+tevas".na nezinau mergaitei siuos vardus sugalvojus gal nuo mokyklos laiku.bet....tuoj ilisiu i www.day.lt,gal kils kokiu minciu? Neissivaizduoju,kaip lietuvei mergaitei toki varda galima duot.. Kad ir kokia grazia reiksme turi
Mano sunus Joris-pavasario ir zalumos dievas...Pagoniskas vardas,senoliai stebisi jei pasakai vardo reiksme...
mano mazytes dukrytes vardo reiksem- grazioji ..
sūnau svardo reikšmė - "auksas, auksinis"
Maniskes pupos vardo reiksme tautos viltis:)Varas jos Vilte daveme visai nezinodami reiksmes tiesiog labai torejom ir laukem leliuko tad tokia ji musu viltis
mano sunaus vardo reiksme labai paprasta, ugningas
mano vaiko vardo reiksme - sumanus, apgalvotas
Majus-rysis su Dievu
mano sunaus vardo reiksme pirmas zmogus
maniskes Emilija-verzli nepralenkiama
o musu tiesiog Ausra
Mano mergytes vardas Evelina,is keltu kalbos reiskia riesutas
Gal kas zino ka reiskia vardas MEIDA ? :mirksiukas:
mano mazyliu varduku reiksmes: EMA - "Dievas su mumis" ir JORIS - zalumynas, zaluma
berniukui varda rinkausi tarp Joris ir Titas, tai vardo reiksme padejo apsispresti (TITAS vardo reiksme - laukinis karvelis)
kadangi 11 menesiu teko planuoti, kol uzkibs, sakaiau jei dievas duos ir bus berniukas, tai atsilyginimui pavadinius Matu, taip ir buvo: Matas hebrajų (sen. žydų): Dievo dovana
sūnau vardo reikšmė -labai didelis, didžiausias
|