As irgi bandysiu sunu vesti bent keliom valandom, papuolem i mazuliuku pernai mtu gimusiu leliuku grupe. Grupej 10 vaikuciu. Buvau uzejus paklaust kas ir kaip, tai niekas nieko be direktores nezino
Direktores dar nera? Zadejo lyg nuo sios savaites but
As irgi bandysiu sunu vesti bent keliom valandom, papuolem i mazuliuku pernai mtu gimusiu leliuku grupe. Grupej 10 vaikuciu. Buvau uzejus paklaust kas ir kaip, tai niekas nieko be direktores nezino QUOTE(Forgete @ 2008 08 21, 20:25) Buvau uzejus paklaust kas ir kaip, tai niekas nieko be direktores nezino Sakė bandyt skambint nuo 25 dienos, bet kurią tiksliai dieną direktorė jau bus tai nežinojo. O mes sužinojom irgi tik tiek, kad reik atnešt pažymą iš gyd ir gimimo liudijimo kopiją. Forgete, tai susitiksim QUOTE(batareika @ 2008 08 22, 10:38) Sakė bandyt skambint nuo 25 dienos, bet kurią tiksliai dieną direktorė jau bus tai nežinojo. O mes sužinojom irgi tik tiek, kad reik atnešt pažymą iš gyd ir gimimo liudijimo kopiją. Forgete, tai susitiksim Siandien skambinau kalbejau su direktore Tai va, be direktores ten niekas nieko nezino QUOTE(Forgete @ 2008 08 22, 11:13) Siandien skambinau kalbejau su direktore Tai va, be direktores ten niekas nieko nezino Jums labai labai pasiseke su aukletoja O tiesa, atsineskit pirmom dienom dar vaikuciam po komplekteli drabuiu jeiatsitiktu avarija, sauskelniu jei dar naudojat, naktipuodi, dregnu serveteliu, vienkartiniu nosinaiciu ir tualetinio popieriaus. Dar sukutes mergaitem ir viskas atrodo... Sekmes... QUOTE(rassiuke @ 2008 08 22, 12:50) Jums labai labai pasiseke su aukletoja O tiesa, atsineskit pirmom dienom dar vaikuciam po komplekteli drabuiu jeiatsitiktu avarija, sauskelniu jei dar naudojat, naktipuodi, dregnu serveteliu, vienkartiniu nosinaiciu ir tualetinio popieriaus. Dar sukutes mergaitem ir viskas atrodo... Sekmes... Aciu rassiuke kad nuraminot. Mano nei ant puodo sedi, nei pats valgo, nei geria, o pietu uzmiega tik glostomas, tai taip neramu darosi. Ir aciu uz patarimus ka nunesti, tikrai daug neraminanciu klausimu atsaket O jus del aukletojos neliudekit, man ten visos tokios saunios pasirode. QUOTE(rassiuke @ 2008 08 22, 12:50) O tiesa, atsineskit pirmom dienom dar vaikuciam po komplekteli drabuiu jeiatsitiktu avarija, sauskelniu jei dar naudojat, naktipuodi, dregnu serveteliu, vienkartiniu nosinaiciu ir tualetinio popieriaus. Dar sukutes mergaitem ir viskas atrodo... Ačiū už info. Va puodą reiks nusipirkt kurią dieną, nes namie vienintelį ir teturim. QUOTE(evitafoto @ 2008 08 22, 14:14) Aš pasiskambinčiau direktorei Jūsų vietoje jo mes jau skambinam ir rasom ne pirma karta pradzioj vienaip kalbejo o kai nuejom sako nera sansu kad pateksim nes lopselinuku daug ir jie visi kai sueis 3metai pereis i dareli tad mum vietos ner.kaip sunervino uzsirasem tiek senai ir nieko.i kitus db lakstom be sansu ilyst, ne nzn ka bedaryt.ir tikek tom pasakom kurias ten pucia
mes irgi rasemes i si lopsiuka, tikejausi nuo rugsejo patekt, bet nepatekom, baisiai gaila, beliks tiketis, kad gal kas atkris, tada mus paims, nu zodziu laukiam, viltis mirsta paskutine
QUOTE(xmigliux @ 2008 08 28, 17:35) mes irgi rasemes i si lopsiuka, tikejausi nuo rugsejo patekt, bet nepatekom, baisiai gaila, beliks tiketis, kad gal kas atkris, tada mus paims, nu zodziu laukiam, viltis mirsta paskutine Na mane direktorė nuo pat pavasario nuteikė, kad negarantuoja vietos, nors sąraše 5 buvom, bet jokių pirmumo teisių neturėjom. Bet labai labai džiaugiamės, kad patekom. Kaip suprantu Forgete ir jos sūnutį šiandien mačiau.
na va pasikeite aukletoja, grupe, o tuo paciu ir mano nuomone apie darzeli...
QUOTE(Dianule @ 2008 09 12, 12:23) Turejom labai gera lopsiuko aukletoja, o dabar kazkaip kitoks ispudis apie nauja zmogu susidare... na mano asmenine nuomone yra tokia kad pedagogai, sventikai ir medikai, tai neprofesijos, o pasaukimas. Todel atrodo, kad zmogus kuriam palieki savo kleckiuka, turi but savotiskai pamises del vaiku... Na vaikai jam turi teikti dziaugsma, o kai isgirsti kad "tam ir anam neturesiu lako ir sitiek vaiku tikrai nesuziuresiu" , tai man kazkaip kraupokai skamba O siaip ir pacios salygos grupeje pasirode prastesnes, nepatinka kad vaikuciai ten pat ir miega ir zaidzia ir valgo. Tik nezinau ar taip visose grupese QUOTE(rassiuke @ 2008 09 12, 17:35) Turejom labai gera lopsiuko aukletoja, o dabar kazkaip kitoks ispudis apie nauja zmogu susidare... na mano asmenine nuomone yra tokia kad pedagogai, sventikai ir medikai, tai neprofesijos, o pasaukimas. Todel atrodo, kad zmogus kuriam palieki savo kleckiuka, turi but savotiskai pamises del vaiku... Na vaikai jam turi teikti dziaugsma, o kai isgirsti kad "tam ir anam neturesiu lako ir sitiek vaiku tikrai nesuziuresiu" , tai man kazkaip kraupokai skamba O siaip ir pacios salygos grupeje pasirode prastesnes, nepatinka kad vaikuciai ten pat ir miega ir zaidzia ir valgo. Tik nezinau ar taip visose grupese rassiuke Daivai turbut ne viena aukletoja neprilygsta
Laba diena visoms mamos, kas vedate į Tuko darželį savo vaikučius
Darželis geras, auklėtojos geros, užsiėmimų vaikams yra. Tačiau nusivyliau, kad panaikino nuo 7h-19h grupę, net nepaklausė visų tėvų nuomonės, kiek žinau ne man vienai yra problema, dauguma tėvų sunerime. Mūsų darželis valstybinis( Gal žinote kokių veiksmingų priemonių reiktų imtis, kad sugrąžintų prailgintą grupę? Ačiū QUOTE(rassiuke @ 2008 09 12, 17:35) Turejom labai gera lopsiuko aukletoja, o dabar kazkaip kitoks ispudis apie nauja zmogu susidare... na mano asmenine nuomone yra tokia kad pedagogai, sventikai ir medikai, tai neprofesijos, o pasaukimas. Todel atrodo, kad zmogus kuriam palieki savo kleckiuka, turi but savotiskai pamises del vaiku... Na vaikai jam turi teikti dziaugsma, o kai isgirsti kad "tam ir anam neturesiu lako ir sitiek vaiku tikrai nesuziuresiu" , tai man kazkaip kraupokai skamba O siaip ir pacios salygos grupeje pasirode prastesnes, nepatinka kad vaikuciai ten pat ir miega ir zaidzia ir valgo. Tik nezinau ar taip visose grupese Na, o kiek vaikuciu jusu grupej, kad nesuziures? Siaip ir auklytes padeda O del miegojimo ir zaidimo vienoj patalpoj, tai jau taip yra. Aisku nelabai gerai.. Kiek zinau visose grupese antram aukste yra ir miegamieji ir valgomieji ir zaidimai vienoj patalpoj. QUOTE(Dianule @ 2008 09 15, 12:40) Na, o kiek vaikuciu jusu grupej, kad nesuziures? Siaip ir auklytes padeda O del miegojimo ir zaidimo vienoj patalpoj, tai jau taip yra. Aisku nelabai gerai.. Kiek zinau visose grupese antram aukste yra ir miegamieji ir valgomieji ir zaidimai vienoj patalpoj. Grupej sarase 18 vaikuciu, bet kad visi susirrinktu kartu tai manau nelabai imanoma... As nemanau kad lengva su tiek visciuku susitvarkyti, taciau toks darbas ...
Laba
QUOTE(rassiuke @ 2008 09 12, 13:16) na va pasikeite aukletoja, grupe, o tuo paciu ir mano nuomone apie darzeli... Jaučiu, kad mes pas tą pačią auklėtoją Mane, tai kažkaip mažiukas labiau neramina, nors mes pas Daivą, bet per savaitę ilgiausia pabuvo 1,5 val. O dabar sergam, tai vėl bus viskas iš pradžių QUOTE(pupainga @ 2008 09 16, 14:24) Laba Jaučiu, kad mes pas tą pačią auklėtoją Mane, tai kažkaip mažiukas labiau neramina, nors mes pas Daivą, bet per savaitę ilgiausia pabuvo 1,5 val. O dabar sergam, tai vėl bus viskas iš pradžių Tikriausiai kad ta pacia grupe lankom.... Na siandien neblogai visai diena lyg praejo, bet aisku kai nematai tai negali pasakyt, bet Rugile lyg sako kad jai patiko, kad smagu ir tt, nors ryte ir su didziausiais verksmais issiskiriam... Lopseli kazkaip su asarom bedeliu nebudavo, per pora dienu mergina apsiprato - verkdavo tik kai ateidavau pasiimti
mes siandien su Tuku atsisveikinom, nes dukryte nuolat sirgo
QUOTE(rassiuke @ 2008 09 16, 21:49) Tikriausiai kad ta pacia grupe lankom.... Na siandien neblogai visai diena lyg praejo, bet aisku kai nematai tai negali pasakyt, bet Rugile lyg sako kad jai patiko, kad smagu ir tt, nors ryte ir su didziausiais verksmais issiskiriam... Lopseli kazkaip su asarom bedeliu nebudavo, per pora dienu mergina apsiprato - verkdavo tik kai ateidavau pasiimti Kaip dabar sekasi Rugilei? QUOTE(Aiva. @ 2008 09 18, 16:30) mes siandien su Tuku atsisveikinom, nes dukryte nuolat sirgo Tai jūs gal lopšiuke buvot? Nes sakė, kad vienas vaikas išėjo. Dėl sirgimų, tai gal dar nedaug laiko praėjo, juk tik mėnuo QUOTE(pupainga @ 2008 09 24, 16:01) Kaip dabar sekasi Rugilei? Na jau geriau kazkiek, teisa dabar neinam - atostogaujam... Bet praeita savaite i gala jau issiskirdavom be asaru rytais... Su kuria aukletoja nesutaria Jusu mazoji?
Laba
QUOTE(rassiuke @ 2008 09 25, 10:54) Na jau geriau kazkiek, teisa dabar neinam - atostogaujam... Bet praeita savaite i gala jau issiskirdavom be asaru rytais... Su kuria aukletoja nesutaria Jusu mazoji? Na, ne tai, kad nesutaria, bet nenori eiti, kai būna Rūta. Šiaip nesiskundžia, kad kažkas blogai, tiesiog gal kita dažniau būna ir prie jos labiau priprato.
keista
QUOTE(skiraida @ 2008 09 15, 13:33) Laba diena visoms mamos, kas vedate į Tuko darželį savo vaikučius Darželis geras, auklėtojos geros, užsiėmimų vaikams yra. Tačiau nusivyliau, kad panaikino nuo 7h-19h grupę, net nepaklausė visų tėvų nuomonės, kiek žinau ne man vienai yra problema, dauguma tėvų sunerime. Mūsų darželis valstybinis( Gal žinote kokių veiksmingų priemonių reiktų imtis, kad sugrąžintų prailgintą grupę? Ačiū labutis, as irgi labai nustebau, kad tokios trumpos darbo valandos. i darba vargiai suspesi 8 val, kai piko metas. manau reiktu rinkti tevu parasus ir tureti sugrazinti prailginti darbo laika.
poniute direktore arogancijos isikunijimas
o mes irgi daivos grupe lankom, tik vos paeje uzsirgom sunkiai, ir dar ilgai teks but namuose, tai laukiam nesulaukiam kada pasveiksim, norisi pradet leist i grupe kad apsiprastu. siaip man patiko ir aukletojos ir klase, kol kas viskas saunu.
QUOTE(pupainga @ 2008 09 25, 14:37) Laba Na, ne tai, kad nesutaria, bet nenori eiti, kai būna Rūta. Šiaip nesiskundžia, kad kažkas blogai, tiesiog gal kita dažniau būna ir prie jos labiau priprato. Mano sunus irgi vaiksciojo i Tuka, lopselio aukletojos tikrai fainos, bet va darzelinuku tai reta kuri. Del tos pacios Rūtos teko keisti darzeli, tiesiog nepatiko vaikui. O kodel ir po siai dienai neissiaiskinau
o man Ruta labai sauni aukletoja,maloni, na ir kas ,kad ji jauna.Ten kiek teko matyti jaunu yra abstu.Jei jaunas zmogus tai jis jau ...?na kiek zmoniu tiek nuomoniu,visiem geras nebusi.paziurekit i tas senesnes aukletojas kaip Birute.kazkaip tai va cia zmogus kai nuo žąsies vanduo.
QUOTE(samantaaa @ 2008 10 01, 19:12) o man Ruta labai sauni aukletoja,maloni, na ir kas ,kad ji jauna.Ten kiek teko matyti jaunu yra abstu.Jei jaunas zmogus tai jis jau ...?na kiek zmoniu tiek nuomoniu,visiem geras nebusi.paziurekit i tas senesnes aukletojas kaip Birute.kazkaip tai va cia zmogus kai nuo žąsies vanduo. Prie ko cia jaunumas, argi kas rase kad tai negerai? sprendziat is to ka jus rasot man i asmenines zinutes tai jus esat ta pati aukletoja Ruta
na mano vaikas lanke jos grupe lopselyje.
Papildyta: be to su birute teko taip pat susidurti tam paciam lopseli,dekui kad pakeite i dabartine ten esancia aukletoja. QUOTE(samantaaa @ 2008 10 02, 17:20) na mano vaikas lanke jos grupe lopselyje. Papildyta: be to su birute teko taip pat susidurti tam paciam lopseli,dekui kad pakeite i dabartine ten esancia aukletoja.
Mamos, nu nesibarkit, negali visiems visi patikti
O maniškė labai sutaria su Birute
Mano dukra taip pat lanko si darzeli. Ruta labai sauni aukletoja, o tai kad jusu sunui teko keisti darzeli tikra nesamone, kaip gaila, kad supermamose pasitaiko tokiu nemaloniu zmoniu kaip jus, kurie tik svarsto kaip kitus apjuodinti. As abejoju ar is vis jusu vaikas kada lanke si darzeli.
QUOTE(Alisssa @ 2008 11 04, 11:42)
Sveikos
Keliu daržiuką į viršų
Keliu daržiuką į viršų Kas gero, kas blogo darželyje? Kaip vaikai? Neserga? Naujokai adaptavosi prie aplinkos ir auklėtojų?
Darziukas lyg neblogai gyvena, vaikai dar kol kas nesirguliuoja,bent jau mano vaiko grupeje kiek zinau.
O kaip su rinklevomis? Po kiek ir kaip daznai reikia nesti pinigelius ir kt.?
QUOTE(rimleo @ 2008 12 18, 07:56) Viena karta tik pirkom roletus, nes labai vaikuciams i akis saule sviete. O siaip i menesi po 1.5lt dedames (perkama plovikliai, pirstines, kempines ir t.t..). Kaledom nieko nesidejom. Aciu aukletojom uz nuostabia Kaledu svente, labai grazus spektaliukas, Kaledu senis isviso nerealus, toks tikroviskas. Zodziu visa svente - nuostabi!
šventė tai buvo nuostabi tikrai..Buvo ka pažiurėti mums kaip suagusiems,o maniškis dar namie pasakojo gryžęs.
gal ir kartojuosi, bet noriu užrašyti dukrytes į Tuką. Prieš kiek laiko reikia tai padaryti? Norėčiau, kad eitų po metų. QUOTE(Forgete @ 2008 12 18, 09:33) Aciu aukletojom uz nuostabia Kaledu svente, labai grazus spektaliukas, Kaledu senis isviso nerealus, toks tikroviskas. Zodziu visa svente - nuostabi! O šiandien dar įrašą žiūrėjo, tai irgi tik rodo visus QUOTE(kroska19 @ 2009 01 08, 08:38) gal ir kartojuosi, bet noriu užrašyti dukrytes į Tuką. Prieš kiek laiko reikia tai padaryti? Norėčiau, kad eitų po metų. Manau, kad kuo greičiau
Aš taip pat norėčiau pasidalinti mintimis apie ši darželį. Dukrelę pradėjau ten leisti nuo 3 metų. Labai pergyvenau, nes maniškė tokia mamyčiukė buvo. Nuo rugsėjo bus treti metai kaip lankysime ši darželį. Niekad nebuvo jokių problemų. Mergaitei visos auklėtojos: ir buvusios, ir esamos labai patinka. Ir apskritai susidariau įspūdį, kad visos auklėtojos labai "šiltos". Dabar laukiuosi antro vaikelio, tai jį būtinai irgi vesiu į šį darželį ir 3 metų tikrai nelauksiu, nes lopšelio auklėtojos tai kaip mamos.
mes šiandien išėjom jau į daržiuką, pirma diena mums, labai gaila buvo žiūrėti, kaip vienas vaikutis šaukėsi mamos, mano gražuolytė tai net nepažiūrėjo į mane, pamatė, kad daug vaikų ir viskas, mamos nereikia
jo mano mazoji po siandien su baisiausiais klyksmais eina i darziuka. lopsiuka lanke kuo puikiausiai, iseit nenoredavo, o po vasaros kazkas pasikeite ir nebenori ten but. net paciai bliaut norisi kaip vaiko gaila, jei leistu su dukryte grupei pabuti gal apsiprastu, bet neleidzia ir viskas daryk ka nori.
|