Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalniečiai: Tukas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4
Forgete
Direktores dar nera? Zadejo lyg nuo sios savaites but g.gif
As irgi bandysiu sunu vesti bent keliom valandom, papuolem i mazuliuku pernai mtu gimusiu leliuku grupe. Grupej 10 vaikuciu. Buvau uzejus paklaust kas ir kaip, tai niekas nieko be direktores nezino doh.gif
batareika
QUOTE(Forgete @ 2008 08 21, 20:25)
Buvau uzejus paklaust kas ir kaip, tai niekas nieko be direktores nezino  doh.gif

Sakė bandyt skambint nuo 25 dienos, bet kurią tiksliai dieną direktorė jau bus tai nežinojo. O mes sužinojom irgi tik tiek, kad reik atnešt pažymą iš gyd ir gimimo liudijimo kopiją.
Forgete, tai susitiksim mirksiukas.gif Mes irgi mažiausių grupėj.
Forgete
QUOTE(batareika @ 2008 08 22, 10:38)
Sakė bandyt skambint nuo 25 dienos, bet kurią tiksliai dieną direktorė jau bus tai nežinojo. O mes sužinojom irgi tik tiek, kad reik atnešt pažymą iš gyd ir gimimo liudijimo kopiją.
Forgete, tai susitiksim  mirksiukas.gif  Mes irgi mažiausių grupėj.
*

Siandien skambinau kalbejau su direktore biggrin.gif Skambinau numeriu 311983 Sake pasiskambint 27d, kada bus jau musu vaiku aukletoja Daiva, tada pasakys kada ateit su pazyma ir nuves visus pas aukletoja.

Tai va, be direktores ten niekas nieko nezino biggrin.gif
rassiuke
QUOTE(Forgete @ 2008 08 22, 11:13)
Siandien skambinau kalbejau su direktore biggrin.gif Skambinau numeriu 311983 Sake pasiskambint 27d, kada bus jau musu vaiku aukletoja Daiva, tada pasakys kada ateit su pazyma ir nuves visus pas aukletoja.

Tai va, be direktores ten niekas nieko nezino biggrin.gif
*

Jums labai labai pasiseke su aukletoja wub.gif Aie Daiva pernykstes grupes teveliai gali tik gerus zodzius pasakyti... Labai gaila kad ji pasirinko darba su maziukais, o mano mergina symet gaus kita auklyte verysad.gif Kazin kaip seksis, nes kiek teko susidurti su pavaduojanciom aukletojom, tai jom iki Daivos dar oi kaip toli... Vaikuciai visada uzsieme, nera laiko net mamyciu pasigesti... Na zodziu pamatysit - bus super thumbup.gif Mano mergina verkdavo kai ateidavau pasiimti namo, o ir apsiprato gal per pora dienu be jokiu asareliu mirksiukas.gif
O tiesa, atsineskit pirmom dienom dar vaikuciam po komplekteli drabuiu jeiatsitiktu avarija, sauskelniu jei dar naudojat, naktipuodi, dregnu serveteliu, vienkartiniu nosinaiciu ir tualetinio popieriaus. Dar sukutes mergaitem ir viskas atrodo...
Sekmes...
Forgete
QUOTE(rassiuke @ 2008 08 22, 12:50)
Jums labai labai pasiseke su aukletoja  wub.gif  Aie Daiva pernykstes grupes teveliai gali tik gerus zodzius pasakyti... Labai gaila kad ji pasirinko darba su maziukais, o mano mergina symet gaus kita auklyte  verysad.gif  Kazin kaip seksis, nes kiek teko susidurti su pavaduojanciom aukletojom, tai jom iki Daivos dar oi kaip toli... Vaikuciai visada uzsieme, nera laiko net mamyciu pasigesti... Na zodziu pamatysit - bus super  thumbup.gif  Mano mergina verkdavo kai ateidavau pasiimti namo, o ir apsiprato gal per pora dienu be jokiu asareliu  mirksiukas.gif
O tiesa, atsineskit pirmom dienom dar vaikuciam po komplekteli drabuiu jeiatsitiktu avarija, sauskelniu jei dar naudojat, naktipuodi, dregnu serveteliu, vienkartiniu nosinaiciu ir tualetinio popieriaus. Dar sukutes mergaitem ir viskas atrodo...
Sekmes...
*

Aciu rassiuke kad nuraminot. Mano nei ant puodo sedi, nei pats valgo, nei geria, o pietu uzmiega tik glostomas, tai taip neramu darosi. Ir aciu uz patarimus ka nunesti, tikrai daug neraminanciu klausimu atsaket 4u.gif

O jus del aukletojos neliudekit, man ten visos tokios saunios pasirode. wub.gif
E.
QUOTE(Renatukas @ 2008 05 19, 12:27)
1,5m o eisim kita rudeni
nemanau kad bus staigmenu
*

Aš pasiskambinčiau direktorei Jūsų vietoje g.gif Nebūtinai toks ankstyvas užsirašymas rezervuoja vietą, grupė gali būti jau anksčiau suformuota, patarčiau vistik pasitikslinti.
batareika
QUOTE(rassiuke @ 2008 08 22, 12:50)

Ačiū už info. Va puodą reiks nusipirkt kurią dieną, nes namie vienintelį ir teturim.
Renatukas
QUOTE(evitafoto @ 2008 08 22, 14:14)
Aš pasiskambinčiau direktorei Jūsų vietoje  g.gif Nebūtinai toks ankstyvas užsirašymas rezervuoja vietą, grupė gali būti jau anksčiau suformuota, patarčiau vistik pasitikslinti.
*

jo mes jau skambinam ir rasom ne pirma karta pradzioj vienaip kalbejo o kai nuejom sako nera sansu kad pateksim nes lopselinuku daug ir jie visi kai sueis 3metai pereis i dareli tad mum vietos ner.kaip sunervino uzsirasem tiek senai ir nieko.i kitus db lakstom be sansu ilyst, ne nzn ka bedaryt.ir tikek tom pasakom kurias ten pucia sad.gif o dar apie si foruma atsiliepe su pasaipa pati direktore
xmigliux
mes irgi rasemes i si lopsiuka, tikejausi nuo rugsejo patekt, bet nepatekom, baisiai gaila, beliks tiketis, kad gal kas atkris, tada mus paims, nu zodziu laukiam, viltis mirsta paskutine verysad.gif
batareika
QUOTE(xmigliux @ 2008 08 28, 17:35)
mes irgi rasemes i si lopsiuka, tikejausi nuo rugsejo patekt, bet nepatekom, baisiai gaila, beliks tiketis, kad gal kas atkris, tada mus paims, nu zodziu laukiam, viltis mirsta paskutine verysad.gif

Na mane direktorė nuo pat pavasario nuteikė, kad negarantuoja vietos, nors sąraše 5 buvom, bet jokių pirmumo teisių neturėjom. Bet labai labai džiaugiamės, kad patekom. Kaip suprantu Forgete ir jos sūnutį šiandien mačiau.
Forgete
QUOTE(batareika @ 2008 08 28, 20:32)
Na mane direktorė nuo pat pavasario nuteikė, kad negarantuoja vietos, nors sąraše 5 buvom, bet jokių pirmumo teisių neturėjom. Bet labai labai džiaugiamės, kad patekom. Kaip suprantu Forgete ir jos sūnutį šiandien mačiau.
*

Tai tikriausia mirksiukas.gif
rassiuke
na va pasikeite aukletoja, grupe, o tuo paciu ir mano nuomone apie darzeli... verysad.gif norim keisti... unsure.gif gal dar yra mamyciu galinciiu api nevyresnes grupes, o ne apie lopsiuka pasipasakoti?
Dianule
QUOTE(rassiuke @ 2008 09 12, 13:16)
na va pasikeite aukletoja, grupe, o tuo paciu ir mano nuomone apie darzeli...  verysad.gif norim keisti...  unsure.gif gal dar yra mamyciu galinciiu api nevyresnes grupes, o ne apie lopsiuka pasipasakoti?
*

o tai kas atsitiko, aukletoja netinka?
rassiuke
QUOTE(Dianule @ 2008 09 12, 12:23)
o tai kas atsitiko, aukletoja netinka?
*

Turejom labai gera lopsiuko aukletoja, o dabar kazkaip kitoks ispudis apie nauja zmogu susidare... na mano asmenine nuomone yra tokia kad pedagogai, sventikai ir medikai, tai neprofesijos, o pasaukimas. Todel atrodo, kad zmogus kuriam palieki savo kleckiuka, turi but savotiskai pamises del vaiku... Na vaikai jam turi teikti dziaugsma, o kai isgirsti kad "tam ir anam neturesiu lako ir sitiek vaiku tikrai nesuziuresiu" , tai man kazkaip kraupokai skamba blink.gif Labai tikiuosi kad klystu...
O siaip ir pacios salygos grupeje pasirode prastesnes, nepatinka kad vaikuciai ten pat ir miega ir zaidzia ir valgo. Tik nezinau ar taip visose grupese g.gif
Forgete
QUOTE(rassiuke @ 2008 09 12, 17:35)
Turejom labai gera lopsiuko aukletoja, o dabar kazkaip kitoks ispudis  apie nauja zmogu susidare... na mano asmenine nuomone yra tokia kad pedagogai, sventikai ir medikai, tai neprofesijos, o pasaukimas. Todel atrodo, kad zmogus kuriam palieki savo kleckiuka, turi but savotiskai pamises del vaiku... Na vaikai jam turi teikti dziaugsma, o kai isgirsti kad "tam ir anam neturesiu lako ir sitiek vaiku tikrai nesuziuresiu" , tai man kazkaip kraupokai skamba  blink.gif Labai tikiuosi kad klystu...
O siaip ir pacios salygos grupeje pasirode prastesnes, nepatinka kad vaikuciai ten pat ir miega ir zaidzia ir valgo. Tik nezinau ar taip visose grupese  g.gif
*

rassiuke Daivai turbut ne viena aukletoja neprilygsta sad.gif Bet gal ner taip blogai, gal vaikai ja myli. Kaip jusu vaikutis reaguoja i naujaja aukletoja?
rassiuke
QUOTE(Forgete @ 2008 09 12, 18:11)
rassiuke Daivai turbut ne viena aukletoja neprilygsta sad.gif Bet gal ner taip blogai, gal vaikai ja myli. Kaip jusu vaikutis reaguoja i naujaja aukletoja?
*

Na bus matyt kai bus toliau bet kol kas neinan mano mergina net artyn ...
skiraida
Laba diena visoms mamos, kas vedate į Tuko darželį savo vaikučius 4u.gif
Darželis geras, auklėtojos geros, užsiėmimų vaikams yra. Tačiau nusivyliau, kad panaikino nuo 7h-19h grupę, net nepaklausė visų tėvų nuomonės, kiek žinau ne man vienai yra problema, dauguma tėvų sunerime.
Mūsų darželis valstybinis( g.gif ar jau klystu), ar gali panaikinti tokia grupę, kai dugumai tėvelių yra labai svarbu( dėl panaikinimo-tai neargumentas, kad vaikai verkia, tiesiog reikia mokėti bendrauti su vaikais ir tėvais).
Gal žinote kokių veiksmingų priemonių reiktų imtis, kad sugrąžintų prailgintą grupę?

Ačiū smile.gif
Dianule
QUOTE(rassiuke @ 2008 09 12, 17:35)
Turejom labai gera lopsiuko aukletoja, o dabar kazkaip kitoks ispudis  apie nauja zmogu susidare... na mano asmenine nuomone yra tokia kad pedagogai, sventikai ir medikai, tai neprofesijos, o pasaukimas. Todel atrodo, kad zmogus kuriam palieki savo kleckiuka, turi but savotiskai pamises del vaiku... Na vaikai jam turi teikti dziaugsma, o kai isgirsti kad "tam ir anam neturesiu lako ir sitiek vaiku tikrai nesuziuresiu" , tai man kazkaip kraupokai skamba  blink.gif Labai tikiuosi kad klystu...
O siaip ir pacios salygos grupeje pasirode prastesnes, nepatinka kad vaikuciai ten pat ir miega ir zaidzia ir valgo. Tik nezinau ar taip visose grupese  g.gif
*

Na, o kiek vaikuciu jusu grupej, kad nesuziures? Siaip ir auklytes padeda g.gif Aisku dabar tokio amziaus vaikucius moko apsirengti patiems, gal kiek ir sunkoka, bet... imanoma g.gif Na gal ta aukletoja ir nera bloga, nezinia kaip butu kiruose darzeliuose.
O del miegojimo ir zaidimo vienoj patalpoj, tai jau taip yra. Aisku nelabai gerai.. Kiek zinau visose grupese antram aukste yra ir miegamieji ir valgomieji ir zaidimai vienoj patalpoj.
rassiuke
QUOTE(Dianule @ 2008 09 15, 12:40)
Na, o kiek vaikuciu jusu grupej, kad nesuziures? Siaip ir auklytes padeda g.gif Aisku dabar tokio amziaus vaikucius moko apsirengti patiems, gal kiek ir sunkoka, bet... imanoma g.gif Na gal ta aukletoja ir nera bloga, nezinia kaip butu kiruose darzeliuose.
O del miegojimo ir zaidimo vienoj patalpoj, tai jau taip yra. Aisku nelabai gerai.. Kiek zinau visose grupese antram aukste yra ir miegamieji ir valgomieji ir zaidimai vienoj patalpoj.
*

Grupej sarase 18 vaikuciu, bet kad visi susirrinktu kartu tai manau nelabai imanoma... As nemanau kad lengva su tiek visciuku susitvarkyti, taciau toks darbas ...
pupainga
Laba 4u.gif
QUOTE(rassiuke @ 2008 09 12, 13:16)
na va pasikeite aukletoja, grupe, o tuo paciu ir mano nuomone apie darzeli...  verysad.gif norim keisti...  unsure.gif gal dar yra mamyciu galinciiu api nevyresnes grupes, o ne apie lopsiuka pasipasakoti?
*

Jaučiu, kad mes pas tą pačią auklėtoją g.gif O gal ne? MB labai nepatiko mūsų auklėtoja, nors man tai nebloga. Bent jau vaikas visada turi ką papaskoti, kai grįžta namo. Per susirinkimą ir aš girdėjau tą pačią frazę, kad ,,visų nesužiūrėsim", bet manau viskas bus gerai 4u.gif

Mane, tai kažkaip mažiukas labiau neramina, nors mes pas Daivą, bet per savaitę ilgiausia pabuvo 1,5 val. O dabar sergam, tai vėl bus viskas iš pradžių doh.gif
rassiuke
QUOTE(pupainga @ 2008 09 16, 14:24)
Laba 4u.gif

Jaučiu, kad mes pas tą pačią auklėtoją g.gif  O gal ne? MB labai nepatiko mūsų auklėtoja, nors man tai nebloga. Bent jau vaikas visada turi ką papaskoti, kai grįžta namo. Per susirinkimą ir aš girdėjau tą pačią frazę, kad ,,visų nesužiūrėsim", bet manau viskas bus gerai 4u.gif

Mane, tai kažkaip mažiukas labiau neramina, nors mes pas Daivą, bet per savaitę ilgiausia pabuvo 1,5 val. O dabar sergam, tai vėl bus viskas iš pradžių doh.gif
*

Tikriausiai kad ta pacia grupe lankom.... Na siandien neblogai visai diena lyg praejo, bet aisku kai nematai tai negali pasakyt, bet Rugile lyg sako kad jai patiko, kad smagu ir tt, nors ryte ir su didziausiais verksmais issiskiriam...
Lopseli kazkaip su asarom bedeliu nebudavo, per pora dienu mergina apsiprato - verkdavo tik kai ateidavau pasiimti biggrin.gif Bet cia turbut tas adaptacinis laikas kiekvienam kleckiukui kitaip praeina - pripras ir jusu mazasis 4u.gif
Aiva.
mes siandien su Tuku atsisveikinom, nes dukryte nuolat sirgo doh.gif zinoma, cia galbut ne darzelio beda, bet musu grupej nuolat puses vaikuciu nebuna g.gif gal tik kelis kartus maciau visus vaikucius. ir viena aukletoja labai daugeliui vaikuciu nepatinka, nors prie tevu ji be galo maloni ir saldi g.gif bandysim grizti po metu, jei bus vietu...
pupainga
QUOTE(rassiuke @ 2008 09 16, 21:49)
Tikriausiai kad ta pacia grupe lankom.... Na siandien neblogai visai diena lyg praejo, bet aisku kai nematai tai negali pasakyt, bet Rugile lyg sako kad jai patiko, kad smagu ir tt, nors ryte ir su didziausiais verksmais issiskiriam...
Lopseli kazkaip su asarom bedeliu nebudavo, per pora dienu mergina apsiprato - verkdavo tik kai ateidavau pasiimti  biggrin.gif  Bet cia turbut tas adaptacinis laikas kiekvienam kleckiukui kitaip praeina - pripras ir jusu mazasis  4u.gif
*

Kaip dabar sekasi Rugilei? 4u.gif Gal jau apsiprato g.gif . Maniškei kažkodėl viena auklėtoja nepatinka, ir niekaip neišsiaiškinu kodėl, bet gal pripras 4u.gif

QUOTE(Aiva. @ 2008 09 18, 16:30)
mes siandien su Tuku atsisveikinom, nes dukryte nuolat sirgo  doh.gif zinoma, cia galbut ne darzelio beda, bet musu grupej nuolat puses vaikuciu nebuna g.gif gal tik kelis kartus maciau visus vaikucius. ir viena aukletoja labai daugeliui vaikuciu nepatinka, nors prie tevu ji be galo maloni ir saldi g.gif bandysim grizti po metu, jei bus vietu...
*

Tai jūs gal lopšiuke buvot? Nes sakė, kad vienas vaikas išėjo. Dėl sirgimų, tai gal dar nedaug laiko praėjo, juk tik mėnuo g.gif 4u.gif
rassiuke
QUOTE(pupainga @ 2008 09 24, 16:01)
Kaip dabar sekasi Rugilei? 4u.gif Gal jau apsiprato g.gif . Maniškei kažkodėl viena auklėtoja nepatinka, ir niekaip neišsiaiškinu kodėl, bet gal pripras 4u.gif

Na jau geriau kazkiek, teisa dabar neinam - atostogaujam... Bet praeita savaite i gala jau issiskirdavom be asaru rytais... Su kuria aukletoja nesutaria Jusu mazoji?
pupainga
Laba 4u.gif
QUOTE(rassiuke @ 2008 09 25, 10:54)
Na jau geriau  kazkiek, teisa dabar neinam - atostogaujam... Bet praeita savaite i gala jau issiskirdavom be asaru rytais... Su kuria aukletoja nesutaria Jusu mazoji?
*

Na, ne tai, kad nesutaria, bet nenori eiti, kai būna Rūta. Šiaip nesiskundžia, kad kažkas blogai, tiesiog gal kita dažniau būna ir prie jos labiau priprato.
Forgete
QUOTE(pupainga @ 2008 09 25, 14:37)
Laba 4u.gif

Na, ne tai, kad nesutaria, bet nenori eiti, kai būna Rūta. Šiaip nesiskundžia, kad kažkas blogai, tiesiog gal kita dažniau būna ir prie jos labiau priprato.
*

O apie sia aukletoja labai nekokiu atsiliepimu girdejau, vaikams ji daznai nepatinka doh.gif
rassiuke
keista g.gif o mano mergina pas ja noriau eina nei pas kita aukletoja, bet cia gal del to kad jau lopsike kartais ji pakeisdavo musu pagrindine auklyte. Na siaip gal as ir pati kiek atlaidziau ziuriu, juk jaunas zmogus, pati kiek zinau vaikeliu dar neturi - reikia siek tiek laiko kad ismoktu sutart su sitokia "publika" rolleyes.gif Bet cia velgi tik mano asmenine nuomone...
viska2
QUOTE(skiraida @ 2008 09 15, 13:33)
Laba diena visoms mamos, kas vedate į Tuko darželį savo vaikučius  4u.gif
Darželis geras, auklėtojos geros, užsiėmimų vaikams yra. Tačiau nusivyliau, kad panaikino nuo 7h-19h grupę, net nepaklausė visų tėvų nuomonės, kiek žinau ne man vienai yra problema, dauguma tėvų sunerime.
  Mūsų darželis valstybinis( g.gif  ar jau klystu), ar gali panaikinti tokia grupę, kai dugumai tėvelių yra labai svarbu( dėl panaikinimo-tai neargumentas, kad vaikai verkia, tiesiog reikia mokėti bendrauti su vaikais ir tėvais).
  Gal žinote kokių veiksmingų priemonių reiktų imtis, kad sugrąžintų prailgintą grupę?

Ačiū smile.gif
*

labutis,

as irgi labai nustebau, kad tokios trumpos darbo valandos. i darba vargiai suspesi 8 val, kai piko metas. manau reiktu rinkti tevu parasus ir tureti sugrazinti prailginti darbo laika.
skaistukaz
poniute direktore arogancijos isikunijimas smile.gif , seip aukletojos normalios. nors savo vaika tik metus laiko leidau.
xmigliux
o mes irgi daivos grupe lankom, tik vos paeje uzsirgom sunkiai, ir dar ilgai teks but namuose, tai laukiam nesulaukiam kada pasveiksim, norisi pradet leist i grupe kad apsiprastu. siaip man patiko ir aukletojos ir klase, kol kas viskas saunu.
* WORONKE *
4u.gif Sveikos merginos. Norejau pasakyti, kad mano sunus lanke si darzeli, nuo 3 metu, iki mokyklos. Dabar jis treciokas, tai lanke senokai. Seip, kai lanke, galeciau pasakyti tik gerus atsiliepimus apie aukletojas. Tokiu puikiu aukletoju darba galiu yvertinti dabar, kai vedu i kita darzeli savo dukryte.
burbuliukas21
QUOTE(pupainga @ 2008 09 25, 14:37)
Laba 4u.gif

*

Mano sunus irgi vaiksciojo i Tuka, lopselio aukletojos tikrai fainos, bet va darzelinuku tai reta kuri. Del tos pacios Rūtos teko keisti darzeli, tiesiog nepatiko vaikui. O kodel ir po siai dienai neissiaiskinau sad.gif
samantaaa
o man Ruta labai sauni aukletoja,maloni, na ir kas ,kad ji jauna.Ten kiek teko matyti jaunu yra abstu.Jei jaunas zmogus tai jis jau ...?na kiek zmoniu tiek nuomoniu,visiem geras nebusi.paziurekit i tas senesnes aukletojas kaip Birute.kazkaip tai va cia zmogus kai nuo žąsies vanduo.
burbuliukas21
QUOTE(samantaaa @ 2008 10 01, 19:12)
o man Ruta labai sauni aukletoja,maloni, na ir kas ,kad ji jauna.Ten kiek teko matyti jaunu yra abstu.Jei jaunas zmogus tai jis jau ...?na kiek zmoniu tiek nuomoniu,visiem geras nebusi.paziurekit i tas senesnes aukletojas kaip Birute.kazkaip tai va cia zmogus kai nuo žąsies vanduo.
*

Prie ko cia jaunumas, argi kas rase kad tai negerai?
sprendziat is to ka jus rasot man i asmenines zinutes tai jus esat ta pati aukletoja Ruta biggrin.gif:D:D priimkit kritika pedagogiskai 4u.gif
samantaaa
na mano vaikas lanke jos grupe lopselyje.
Papildyta:
be to su birute teko taip pat susidurti tam paciam lopseli,dekui kad pakeite i dabartine ten esancia aukletoja. thumbup.gif
burbuliukas21
QUOTE(samantaaa @ 2008 10 02, 17:20)
na mano vaikas lanke jos grupe lopselyje.
Papildyta:
be to su birute teko taip pat susidurti tam paciam lopseli,dekui kad pakeite i dabartine ten esancia aukletoja. thumbup.gif
*

biggrin.gif aha jus pati ir dirbot su birute. Nebijot kad prisijungs Birute prie supermamos ir paskaitys ka jus apie ja snekat ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
pupainga
Mamos, nu nesibarkit, negali visiems visi patikti 4u.gif
O maniškė labai sutaria su Birute 4u.gif
burbuliukas21
QUOTE(pupainga @ 2008 10 03, 16:31)
Mamos, nu nesibarkit, negali visiems visi patikti 4u.gif
O maniškė labai sutaria su Birute 4u.gif
*

Birute bent jau taip neklykia ant vaiku. Siulau nueit kada netiketai, isgirsit to ko negirdeje...
Alisssa
Mano dukra taip pat lanko si darzeli. Ruta labai sauni aukletoja, o tai kad jusu sunui teko keisti darzeli tikra nesamone, kaip gaila, kad supermamose pasitaiko tokiu nemaloniu zmoniu kaip jus, kurie tik svarsto kaip kitus apjuodinti. As abejoju ar is vis jusu vaikas kada lanke si darzeli.
Alisssa
QUOTE(Alisssa @ 2008 11 04, 11:42)
4u.gif
pupainga
Sveikos 4u.gif
Keliu daržiuką į viršų 4u.gif Kas gero, kas blogo darželyje? Kaip vaikai? Neserga? Naujokai adaptavosi prie aplinkos ir auklėtojų?
mniccca
Keliu daržiuką į viršų Kas gero, kas blogo darželyje? Kaip vaikai? Neserga? Naujokai adaptavosi prie aplinkos ir auklėtojų?
Darziukas lyg neblogai gyvena, vaikai dar kol kas nesirguliuoja,bent jau mano vaiko grupeje kiek zinau. mirksiukas.gif seip vesoka darzelyje, atsalus orams. Mano vakui kaip naujokui patinka eiti i darzeli,pradzioj sunkiai isiskirdavom,dabar jau thumbup.gif
rimleo
O kaip su rinklevomis? Po kiek ir kaip daznai reikia nesti pinigelius ir kt.?
Forgete
QUOTE(rimleo @ 2008 12 18, 07:56)
O kaip su rinklevomis? Po kiek ir kaip daznai reikia nesti pinigelius ir kt.?
*

Viena karta tik pirkom roletus, nes labai vaikuciams i akis saule sviete. O siaip i menesi po 1.5lt dedames (perkama plovikliai, pirstines, kempines ir t.t..). Kaledom nieko nesidejom.

Aciu aukletojom uz nuostabia Kaledu svente, labai grazus spektaliukas, Kaledu senis isviso nerealus, toks tikroviskas. Zodziu visa svente - nuostabi! wub.gif wub.gif wub.gif
mniccca
šventė tai buvo nuostabi tikrai..Buvo ka pažiurėti mums kaip suagusiems,o maniškis dar namie pasakojo gryžęs. smile.gif
kroska19

gal ir kartojuosi, bet noriu užrašyti dukrytes į Tuką. Prieš kiek laiko reikia tai padaryti? Norėčiau, kad eitų po metų.
pupainga
QUOTE(Forgete @ 2008 12 18, 09:33)
Aciu aukletojom uz nuostabia Kaledu svente, labai grazus spektaliukas, Kaledu senis isviso nerealus, toks tikroviskas. Zodziu visa svente - nuostabi!  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

drinks_cheers.gif Man ir laaabai patiko. Ir vaikams patiko, akis išpūtę žiūrėjo bigsmile.gif
O šiandien dar įrašą žiūrėjo, tai irgi tik rodo visus thumbup.gif

QUOTE(kroska19 @ 2009 01 08, 08:38)
gal ir kartojuosi, bet noriu užrašyti dukrytes į Tuką. Prieš kiek laiko reikia tai padaryti? Norėčiau, kad eitų po metų.
*

Manau, kad kuo greičiau 4u.gif
adina
Aš taip pat norėčiau pasidalinti mintimis apie ši darželį. Dukrelę pradėjau ten leisti nuo 3 metų. Labai pergyvenau, nes maniškė tokia mamyčiukė buvo. Nuo rugsėjo bus treti metai kaip lankysime ši darželį. Niekad nebuvo jokių problemų. Mergaitei visos auklėtojos: ir buvusios, ir esamos labai patinka. Ir apskritai susidariau įspūdį, kad visos auklėtojos labai "šiltos". Dabar laukiuosi antro vaikelio, tai jį būtinai irgi vesiu į šį darželį ir 3 metų tikrai nelauksiu, nes lopšelio auklėtojos tai kaip mamos.
kroska19
mes šiandien išėjom jau į daržiuką, pirma diena mums, labai gaila buvo žiūrėti, kaip vienas vaikutis šaukėsi mamos, mano gražuolytė tai net nepažiūrėjo į mane, pamatė, kad daug vaikų ir viskas, mamos nereikia smile.gif
xmigliux
jo mano mazoji po siandien su baisiausiais klyksmais eina i darziuka. lopsiuka lanke kuo puikiausiai, iseit nenoredavo, o po vasaros kazkas pasikeite ir nebenori ten but. net paciai bliaut norisi kaip vaiko gaila, jei leistu su dukryte grupei pabuti gal apsiprastu, bet neleidzia ir viskas daryk ka nori. verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.