As perku beveik visada HIPP vien del to kad jie naudoja ekologiskus produktus gamyboje.
Manau, kad ir Hipp produkcija nera "sventa", tik reklama didziule.Todel ir paklausa nemaza bei tikejimas, kad tai geriausia preke.
Perku ir as, bet tos visos darzovienes tokios slykscios - vaikis visai nevalge. Dabar perku tik sultis ir tyreles..
Mes tai naudojom hip mišinuką,tai labai kietėjo viduriukai.Vaisiu tėrelės,tai nieko,bet jau tos daržovienės kažkas baisaus
mes pirma menesi valgem hipp1.jis riebokas,viduriukai uzketejo,veiduka pabere
Labas mamytes.Nežinau kaip kitiems mažiukams,bet mano pypliukui tinka tik HIPPO tyrelės,nuo ju jam nebuna alergijos, o kaip pradejau duoti kitų garsiu firmu tyreliu tai išberdavo.Tai aš kolkas duodu tik HIPPO produkcijos,nors man pačiai patinka SEMPER ir MILLUPA neblogai atrodo
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 29, 20:08) Labas mamytes.Nežinau kaip kitiems mažiukams,bet mano pypliukui tinka tik HIPPO tyrelės,nuo ju jam nebuna alergijos, o kaip pradejau duoti kitų garsiu firmu tyreliu tai išberdavo.Tai aš kolkas duodu tik HIPPO produkcijos,nors man pačiai patinka SEMPER ir MILLUPA neblogai atrodo man ir tas pat,kolkas niekas nesidaro nuo hip tyreliu..kazi kaip su kitom butu net ir nebandau keitaliot
Aš savo mažajam perku Hipp daržovių košes, daržoves su mėsa ir vaisių tyreles. Kitų firmų bandėm tik vaisių tyreles (Milupos ir Mažas), bet vaikinas nelabai valgė
paskaicius sudeti ir palyginus, Hipp tikrai nekalciausiai atrodo.
Tik suneramino vienas dalykas QUOTE(kalife @ 2008 05 05, 20:09) paskaicius sudeti ir palyginus, Hipp tikrai nekalciausiai atrodo. Tik suneramino vienas dalykas taigi tas pienas skirtas kudikiams,nebus gi kazkoks karves pienas supiltas..
o koks dar pienas ten galetu buti, jei ne karves?
as neduodu nieko, kas dar nepriklauso pagal amziu, nepaisant to, koks skaiciukas uzrasytas ant buteliuko. Pvz, dabar maniskiui 11men. ir tik neseniai pradejau duot tyreles su varske, skirtas nuo 7men. gal ten tinka tiems atvejams, kai pradeda primaitinti anksciau, nuo 4men, tai viska ir ragauja atitinkamai anksciau. QUOTE(zoske @ 2008 05 08, 12:06) as neduodu nieko, kas dar nepriklauso pagal amziu, nepaisant to, koks skaiciukas uzrasytas ant buteliuko. Pvz, dabar maniskiui 11men. ir tik neseniai pradejau duot tyreles su varske, skirtas nuo 7men. gal ten tinka tiems atvejams, kai pradeda primaitinti anksciau, nuo 4men, tai viska ir ragauja atitinkamai anksciau. as taip pat panasiai mastau ir elgiuosi... Jogurto ir varskes duosiu nuo 10 men. (dabar jau ipusejo 9 menuo). Bandysiu irgi nuo Hipp, nors parasyta ten 7 men. Su Zuviene irgi neskubu.. dar nedaviau
Na mes ragaujame hippo vaisiniu tyreliu su malonumu. Nes ziema ir pavasari, nelabai turime pasirinkima. vat ateis vasara ir ruduo, manau tada pasirupinsim, kad mazylis gautu sviezio obuolio, braskes, avietes, zamuoges, pomidoro ar agurko is lysves. bet dabar renkames is to kas siuloma, bent jau rasoma, kad pritaikyta kudikiui. O del jogurto ar varskes ar jums neatrodo, kad nuo desimt menesiu galima pradet ne nuo hipp spec varskes ar jogurto, o nupirkt gero, ekologisko dobilas naturalaus jogurto. juk vis tiek pirmiausia po sauksteli duosim, tai kol pripras jau gal ir 11 men ateis.
QUOTE(Migdole @ 2008 05 08, 17:58) Na mes ragaujame hippo vaisiniu tyreliu su malonumu. Nes ziema ir pavasari, nelabai turime pasirinkima. vat ateis vasara ir ruduo, manau tada pasirupinsim, kad mazylis gautu sviezio obuolio, braskes, avietes, zamuoges, pomidoro ar agurko is lysves. bet dabar renkames is to kas siuloma, bent jau rasoma, kad pritaikyta kudikiui. O del jogurto ar varskes ar jums neatrodo, kad nuo desimt menesiu galima pradet ne nuo hipp spec varskes ar jogurto, o nupirkt gero, ekologisko dobilas naturalaus jogurto. juk vis tiek pirmiausia po sauksteli duosim, tai kol pripras jau gal ir 11 men ateis. pasak musu pediatres jogurta geriau duoti pirma ( p.s. varskyte po jo)... Gal ir geriau naturalu, jei tik valgys. ..ir kazkaip 9 men lelkai as jau po sauksteli neduodu... nebent ta pacia diena ryta duoti paragauti, o vakarop jau jei valgys - normaliai duoti. Pacioje pradzioje tik po sauksteli zaisdavau, dabar jau vaikas net pats pasirenka. Jei ko nenores, tai ir neikisi...
o as hippo tyrelem nusivyliau pasiskaitinejusi atidziau sudeti-beveik visuose vaisiuose pilna ryziu krakmolo.Taip iseina kad vaikui pvz ryziu kosele skaninu..sryziu kosele su vaisiais.Tai dabar pradejau rankiotis tyreles kitu firmu,kad nebutu ryziu jokiu
Kuri laika mano sunelis valge hipp darzovienes, taciau nuo ju zandukai truputi paberti budavo, o kai pradejau duoti namuose virtas darzovienes, iskart grazesnis veidukas pasidare
Mes Hippo daržovienes ir vaisių tyreles labai noriai valgom ir tikiu, kad jos paruoštos tikrai ekologiškai, juk Hippas rinkoje jau ne viena dešimtis metų, ir abejoju, kad tokia firma gadintusi savo gerą vardą nekokybiška produkcija.Beje, mano teta, kuri užaugino beveik visus mūsų šeimos vaikus, irgi yra priešiškai nusiteikusi prieš jau paruoštą maistelį, manyčiau, kad tokia nuomonė yra savotiškas nusistatymas ir informacijos stoka. Juk kiek vaikų užaugo kartu su Hippu, ir nieko, visi sveiki.
as daznai visokiu pabandymui nuperku, jei patinka, paziuriu sudeti ir bandau pati pagaminti, nes budavo namie priverdu visokiu pritrinu o ji nevalgo, taj laikas veltui sugaistas ir produktai sugadinti
Na va kazkada ir as buvau cia pasisakiusi kad gyvenime nepirksiu tu darzovieniu su mesa.Ir ka gi isvykom i kelione ir nebuvo salygu pagaminti tai nupirkau HIPP kalakutienos su darzovem,spjaudamas lauk gal kokius 4saukstelius ir suvalge,bet po kokios valandos kaip ji isbere
As taip pat maitinu hipp tyrelemis kosemis ir sultim. Zodziu naudoju ju visa pagaminta produkcija ji man padejo vaika pripratinti prie kitokio maisto, nes kaip savo isviriau tai negalge pratinau su hipp, o dabar neturiu jokiu problemu.
manau, kad vaikucius bere tai priklauso nuo ju organizmo ir pritariu, kad ten vistiek yra kazkiek koncervantu taip naturaliai jie neissilaikytu. Pradejau duoti vakarais pries miega hipp is stikliniu buteliuku naktines kosytes ji man labai patiko, ji ramina ir ilgiau maniskis ismiega. Ten yra pankoliuo uztai taip ramiai veikia ir ji yra gana soti ypac su vaikiskais sausainiais. Pabandykit pamatysit kaip gerai jinai QUOTE(Perlute @ 2008 05 22, 21:03) Na va kazkada ir as buvau cia pasisakiusi kad gyvenime nepirksiu tu darzovieniu su mesa.Ir ka gi isvykom i kelione ir nebuvo salygu pagaminti tai nupirkau HIPP kalakutienos su darzovem,spjaudamas lauk gal kokius 4saukstelius ir suvalge,bet po kokios valandos kaip ji isbere bet nebutinai isbere butent del to kad hipp produkcija,gal tavo vaikas alergiskas kazkuriai tai darzovej del to isbere Papildyta: QUOTE(zoske @ 2008 05 08, 10:06) o koks dar pienas ten galetu buti, jei ne karves? as neduodu nieko, kas dar nepriklauso pagal amziu, nepaisant to, koks skaiciukas uzrasytas ant buteliuko. Pvz, dabar maniskiui 11men. ir tik neseniai pradejau duot tyreles su varske, skirtas nuo 7men. gal ten tinka tiems atvejams, kai pradeda primaitinti anksciau, nuo 4men, tai viska ir ragauja atitinkamai anksciau. nu jau 11men pipirui daug ka galima duot...tai koks tavo vaiko meniu??? as jau 5men nebezinau ka duoti nes viska isragavus kas nuo 4men...idomu
Sveikos,mamytes!
Reikia jusu patarymo.. Pries mazdaug 2 savaites pradejau primaitint dukryte.Pirma savaite ragavom ankstyvuju morku tyre.Paskui morkas su bulvem...nelabai tiko-pradejo sunkiai tustintis-uzkietejo viduriai.Tai va,norejau paklausti,kur yra didesnis HIPP produkcijos pasirinkimas.Buvau Antakalnio 42,bet ten tikrai nera tyreliu,kuriuose butu tik 1 komponentas...Net jeigu parasyta,pvz.,SLUVU TYRELE,arba ABRIKOSU TYRELE-bus prideta ryziu krakmolo,cukraus ir pan........Nesamone..Zinau,kad negalima ivest daugiau,nei 1 nauja produkta per savaite...Gal yra kokiu kitu firmu TIKRAI mono-tyreliu????Labai luuksiu jusu komentaru! Is anksto dekoju! QUOTE(Diuna @ 2008 05 24, 14:25) Sveikos,mamytes! Reikia jusu patarymo.. Pries mazdaug 2 savaites pradejau primaitint dukryte.Pirma savaite ragavom ankstyvuju morku tyre.Paskui morkas su bulvem...nelabai tiko-pradejo sunkiai tustintis-uzkietejo viduriai.Tai va,norejau paklausti,kur yra didesnis HIPP produkcijos pasirinkimas.Buvau Antakalnio 42,bet ten tikrai nera tyreliu,kuriuose butu tik 1 komponentas...Net jeigu parasyta,pvz.,SLUVU TYRELE,arba ABRIKOSU TYRELE-bus prideta ryziu krakmolo,cukraus ir pan........Nesamone..Zinau,kad negalima ivest daugiau,nei 1 nauja produkta per savaite...Gal yra kokiu kitu firmu TIKRAI mono-tyreliu????Labai luuksiu jusu komentaru! Is anksto dekoju! Na net nzn ka ir patar kai as ivesdineju per savaite net kelis skonius,o ne viena..nes del viduriu problemu nebuvo..o del cukraus,nei vienoj hipp tyrelej jo ner,kaip ir gliuteno,juk parasyta QUOTE(Diuna @ 2008 05 24, 16:25) Sveikos,mamytes! Reikia jusu patarymo.. Pries mazdaug 2 savaites pradejau primaitint dukryte.Pirma savaite ragavom ankstyvuju morku tyre.Paskui morkas su bulvem...nelabai tiko-pradejo sunkiai tustintis-uzkietejo viduriai. Hipp lankstinuke prie Hipp morku ir bulviu tyreles yra net parasyta, kad gali kietinti vidurius. Dar vienas dalykas - pradejus primaitinti daugelio vaikuciu ( ne visu!) organizma istinka toks kaip mazytis sokas, (nezinau koki kita zodi tinkama parinkti). Vaikas gavo vien MP ar misini ir staiga - kazkas kito... kol organizmas prisitaiko, gali sutrikti tustinimasis. Mes irgi truputi vargom, kokias 3 geras savaites.. tai daro, tai ne, tai kelis kartus padaro po mazai, tai kelias dienas nieko. Istempdavome iki 3 dienu. Imaisydavau tikro alyvuogiu ar moliugu seklu aliejuko, dar parinkdavau jau veliau produktu, kurie laisvina.. ir normalizavosi. p.s. as pati viriau is kaimo mociutes duotas morkas ir bulves, naturalias. QUOTE(Buzulkaa @ 2008 05 25, 20:05) Na net nzn ka ir patar kai as ivesdineju per savaite net kelis skonius,o ne viena..nes del viduriu problemu nebuvo..o del cukraus,nei vienoj hipp tyrelej jo ner,kaip ir gliuteno,juk parasyta Per savaite ivedamas vienas skonis ne del viduriu uzkietejimo,o del galimos alergijos-kad jai pasirodzius,zinotumem nuo ko.Ir kad vargso kudikio nesubrendes organizmas spetu priprast ir normaliai funkcionuotu.Nes kitaip del fermentu isskirymo sutrikimu ateityje gali tureti visa skrandzio ligu puokste.O del cukraus-ant buteliuko parasyta lietuviskai-"cukrus"
Pagal aprasyma supratau kad vaikui isvis nepirkti tyreliu jokiu... nes pvz firmoj Mazas net ir parasyta sudetyje cukrus...pati pirkau slyvu tyrele pabandyti...o rugstumas tai kazinau,nors ir cukraus prideta
Merginos, patarkite kiek laiko galima laikyti pradaryta HIPP tyrelę?
QUOTE(Aja* @ 2008 08 13, 00:10) Merginos, patarkite kiek laiko galima laikyti pradaryta HIPP tyrelę? aš tai nedaugiau 3parų šaldytuve laikau pradaryta.šiaip ant pakuotės yra parašyta kiek galima atidaryta laikyti
Jei nesuvalgo viso indelio tyreles ir jei jos nepribaigia mamyte ar tevelis
As asmeniskai pasitikiu HIPP produkcija. o peikimas tai kazkam kitam naudingas. Kiekvienas juk giria savo
as irgi naudojau pagrinde Hipp ir esu patenkinta. Drauges vaikas alergiskas labai daug kam, tai ji ji su 4iom Hipp tyrelem, plius galimos koses ir mesyte, sekmingai vaika maitina ir mano, kad ''isaugs'' alergijas. Kol kas sekasi, jokiu nusiskundimu. p.s. vaikui 8 men.
net zandikaulis atvipo kai paskaicia,kad hipp produkcija prasta...auginu trecia leliuka,na gal pirmasis ir neragavo tokios gausybes kiek ju dabar yra,bet paneles tai kirto ir dabar kerta mazoji sia produkcija labai noriai
As savo sunu nuo keturiu men uzauginau Hipp'o misiniais, tyrelemis. Jokios kitos produkcijos jis neprieme. Hipp pieno misinio skonis buvo panasiausias i mano pacios pienuka, gal todel mazylis tik si valge. Esu labai patenkinta Hipp gaminiais. Ir mazajai duosiu Hipp.
As savo mazylei duodu HIPP vaisines tyreles ir jai laaabai patinka
Mums praktiskai niekas netiko, berdavo. Tiesa sausainukai buvo gerai.
Manisei HIPP tyreles vaisiu pacios geriausios
na siaip as tik hipp ir gerber produkcija pasitikiu,kitu tai tikrai nesiryztu pirkti
sveiki
mes irgi naudojam Hipp, o man Milupa pasirode kaip tik labiau chemija... nepatiko... o Hippo labai ir vaikutis megstas, naudojam koseles ir tyrele pirma karta girdziu kad kazkas negerai
Mes irgi valgom HIPP vaisiu tyreles ir kosytes kruopu, viskas ok.
sveikos mamytes,tikiuosi priimsit i savo gretas
Sveiki mamukai
Sveikos,
sakykite, kas turite patirties su HIPP misinukais? jau is pokalbiu supratau, kad del tyreliu ir koseliu nuomone yra nebloga. o gal yra zinanciu, kaip su misinukais? QUOTE(RenatyteSt @ 2010 02 23, 00:19) Sveikos, sakykite, kas turite patirties su HIPP misinukais? jau is pokalbiu supratau, kad del tyreliu ir koseliu nuomone yra nebloga. o gal yra zinanciu, kaip su misinukais? maitinu savo pupa Hipp misinukais ir jokiu problemu-valgo noriai, neberia,pilvo nepucia valgom ir Hipp tyreles -
Mes bandėm Hipp mišinuką, tačiau nuo jo mažė vėmė.
Dabar naudoju Hipp košes ir vaisių tyreles, tai labai gerai valgo. |