Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės,
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
Zana4
Tęsiam toliau, dalinamės patirtimi...
1 DALIS
Dianaa
Ar cia yra kas nors???? wub.gif
Zana4
QUOTE(Dianaa @ 2008 03 27, 11:42)
Ar cia yra kas nors????  wub.gif
*

biggrin.gif dar sena tema nedabaiigem smile.gif tai liko keli postai mirksiukas.gif
olgunia_2006
Nauji namuciai smile.gif
Gal mergaites parodom ka musu vaikuciukai turi siem metams? wink.gif ka nesios smile.gif
Zana4
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 03 27, 17:14)
Nauji namuciai smile.gif
Gal mergaites parodom ka musu vaikuciukai turi siem metams? wink.gif ka nesios smile.gif
*

geriau neklasuk, pas eimi batu blink.gif blink.gif blink.gif siandien naujus benetton dar kedus atveze mb, tai isvis jau nerealiai daug doh.gif
*rutuliukas*
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 03 27, 16:14)
Nauji namuciai smile.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal nereikia nes kol nisus nufotkinsim lotuliukas.gif
QUOTE(migliux @ 2008 03 27, 19:50)
Dviratį stabdyt ne su batais reikia o su stabdžiais  biggrin.gif  lotuliukas.gif
*

reikia, bet kai kam patogiau su batu stabdyt doh.gif
migliux
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 27, 21:40)
reikia, bet kai kam patogiau su batu stabdyt doh.gif
*

irnesakyk.gif hihihi.gif pas mus tas pats nors jau merga didelė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 03 27, 16:14)
Nauji namuciai smile.gif
*

biggrin.gif Nu mes tik dvejus naujus pirkom ir juos jau rodėm smile.gif kiti dar nuo pernai geri biggrin.gif
*rutuliukas*
gavom siandien is us batikus ir basutes thumbup.gif
minimaus
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 28, 20:17)
gavom siandien is us batikus ir basutes thumbup.gif
*

prasom pasirodyt mirksiukas.gif
*rutuliukas*
QUOTE(minimaus @ 2008 03 28, 19:24)
prasom pasirodyt  mirksiukas.gif
*

stai tokius gavom 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
visi batukai thumbup.gif thumbup.gif
jurgitav
[quote=kristupukas2004,2008 03 28, 20:56]
stai tokius gavom 4u.gif
user posted image
man siti labai wub.gif wub.gif wub.gif
N-e-r-i-n-g-a
Gal patarsit kur rasti bern. sandalus su uždarais tvirtais užkulniais 30 ar net 31 dydį. mirksiukas.gif
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 28, 20:56)
stai tokius gavom 4u.gif

*

viskas grazu labai thumbup.gif ar patenkinta mirksiukas.gif batu kalnas jau lotuliukas.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 28, 21:13)
viskas grazu labai  thumbup.gif  ar patenkinta  mirksiukas.gif batu kalnas jau  lotuliukas.gif
*

aga patenkinta
na zinai, bet reik, vienos po kiema , vienos i miesta o trecios bus darze vietoj tapkiu, tos zalsvos ricosta, labai jau jos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o jau lengvumas wub.gif
Kaja888
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 28, 22:35)
aga patenkinta

biggrin.gif
tai dar dėl dydžių pasicekavinsiu, primink, kokia kristupuko kojytė ir kaip tie amerikoniški dydžiai, kelinti numeriai, kiek cm viduje, nu ir pati žinai, ką rašyt, ko pastoviai visos klausia lotuliukas.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Kaja888 @ 2008 03 28, 21:45)
biggrin.gif
tai dar dėl dydžių pasicekavinsiu, primink, kokia kristupuko kojytė ir kaip tie amerikoniški dydžiai, kelinti numeriai, kiek cm viduje, nu ir pati žinai, ką rašyt, ko pastoviai visos klausia  lotuliukas.gif
*

visa avalyne pirkau 11 us dydi
primigi basutes ir batukai 29 dydis, o ricosta basutes 28 tai apavus ricostoj dar apie 1cm yra laisvos vietos, o primigi basutese sie tie maziau
maniskio koja apie 17,5 cm
ryt bandysiu matuot tisliau primigi baciukus, kaz aip man jie tokie nedidukai atrodo, itariu,kad ten tik 18 cm, o as norejau 19 kad butu 4u.gif
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 28, 22:35)
aga patenkinta
na zinai, bet reik, vienos po kiema , vienos i miesta o trecios bus darze vietoj tapkiu, tos zalsvos ricosta, labai jau jos thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o jau lengvumas wub.gif
*

thumbup.gif super, as pati batu prisikrovus vaiko,mastau ar tiek reikia jam doh.gif blush2.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 28, 22:01)
thumbup.gif  super, as pati batu prisikrovus vaiko,mastau ar tiek reikia jam  doh.gif  blush2.gif
*

jei yra, reikskias reikia lotuliukas.gif 4u.gif
Kaja888
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 28, 22:55)
visa avalyne pirkau 11 us dydi
primigi basutes  ir batukai 29 dydis, o ricosta basutes 28 tai apavus ricostoj dar apie 1cm yra laisvos vietos, o primigi basutese sie tie maziau
maniskio koja apie 17,5 cm
ryt bandysiu matuot tisliau primigi baciukus, kaz aip man jie tokie nedidukai atrodo, itariu,kad ten tik 18 cm, o as norejau 19 kad butu 4u.gif
*

Jooo, mano tai mažakojis sakyčiau, tik 16cm, ale atrodo proporcingai, koja tinka prie veido user posted image
*rutuliukas*
QUOTE(Kaja888 @ 2008 03 28, 22:05)
Jooo, mano tai mažakojis sakyčiau, tik 16cm, ale atrodo proporcingai, koja tinka prie veido user posted image
*

biggrin.gif tai ,kad vaikas vaukui nelygus 4u.gif musu pusbroliukui tuoj 5 o kojyte ir pats mazesnis biskuliuka uz maniski, nors maniskis ir ne is austuju 4u.gif
siandien buvom poliklinijoj, pasvere pamatavo, primatavo 107, bet man kaz kaip ant tiek ji snetraukia 4u.gif 4u.gif
Kaja888
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 28, 23:10)
biggrin.gif tai ,kad vaikas vaukui nelygus 4u.gif

Tas tai jo biggrin.gif Įtariu, kai ūgį matavo, tai mamytė tik apie drabužių dydžius galvojo lotuliukas.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Kaja888 @ 2008 03 28, 22:14)
Tas tai jo  biggrin.gif  Įtariu, kai ūgį matavo, tai mamytė tik apie drabužių dydžius galvojo  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pagalvojau,kad su 110 rubeliais lotuliukas.gif
Kaja888
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 28, 23:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Na juk pataikiau, ane? cool.gif
minimaus
Kristupuk fainu batuliu prisipirkai mirksiukas.gif
shimmer
Mamytės, padėkit, nežinau ar čia į temą pataikiau blush2.gif
Nieko pradedu nebesuprasti.
noriu pirkti pavasarinius bartekus pagal skelbimą-tik va bėda-vienur rašo 26 dydis 16 cm, kitur 25 dydis-16 cm.kaip suprasti?ar čia gal nuo modelio dydžiai skiriasi? g.gif
ir dar jei kojyte 15 cm, tai batukus geriau pirkti 15,5 ar 16 cm?
*rutuliukas*
QUOTE(shimmer @ 2008 03 29, 16:17)
Mamytės, padėkit, nežinau ar čia į temą pataikiau blush2.gif
Nieko pradedu nebesuprasti.
noriu pirkti pavasarinius bartekus pagal skelbimą-tik va bėda-vienur rašo 26 dydis 16 cm, kitur 25 dydis-16 cm.kaip suprasti?ar čia gal nuo modelio dydžiai skiriasi? g.gif
ir dar jei kojyte 15 cm, tai batukus geriau pirkti 15,5 ar 16 cm?
*

pasikartosiu, jau kitoj temoj rasiau 4u.gif
as imciau 16cm mirksiukas.gif
shimmer
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 29, 17:13)
pasikartosiu, jau kitoj temoj rasiau 4u.gif
as imciau 16cm mirksiukas.gif
*

dekui tau labai 4u.gif
parasiau per dvi temas, nes reikia labai greitai apsispresti.
Man irgi kazkaip galvojasi, kad 16 cm geriau imti.
Dar skaiciau, kad pirkai batukus is 6pm.com-kaip kokybe?pas ka uzsisakinejai?ar greit atejo siuntinukas?
*rutuliukas*
QUOTE(shimmer @ 2008 03 29, 17:25)
dekui tau labai 4u.gif
parasiau per dvi temas, nes reikia labai greitai apsispresti.
Man irgi kazkaip galvojasi, kad 16 cm geriau imti.
Dar skaiciau, kad pirkai batukus is 6pm.com-kaip kokybe?pas ka uzsisakinejai?ar greit atejo siuntinukas?
*

uzsisakynejau per Taure, atejo labai greit , is us per 4 dienas, o taure per sav gavo thumbup.gif
koybe taip pat thumbup.gif primigi batukai 100lt pigiau gavosi nei pas mus kotrynoj
migliux
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 29, 17:49)
uzsisakynejau per Taure, atejo labai greit , is us per 4 dienas, o taure per sav gavo thumbup.gif
koybe taip pat thumbup.gif primigi batukai 100lt pigiau gavosi nei pas mus kotrynoj
*

O tai kiek Kotrynoje kainuoja? Nebūnu ten tai net kainų nežinau doh.gif
*rutuliukas*
QUOTE(migliux @ 2008 03 29, 18:11)
O tai kiek Kotrynoje kainuoja? Nebūnu ten tai net kainų nežinau  doh.gif
*

primigi basutes 236lt buvo 4u.gif
pipiriukas
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 29, 18:49)
*

O man taip greit neisejo - Taure uzsake kovo 5d. (issiunciau uzsakyma dar anksciau), o i Lietuva batai atkeliavo tik kovo 28d. Atsiimsiu tik rytoj, tai ir paziuresiu kokybe, bet kad zenkliai pigiau, tai jau aisku.
*rutuliukas*
QUOTE(pipiriukas @ 2008 03 30, 19:32)
O man taip greit neisejo - Taure uzsake kovo 5d. (issiunciau uzsakyma dar anksciau), o i Lietuva batai atkeliavo tik kovo 28d. Atsiimsiu tik rytoj, tai ir paziuresiu kokybe, bet kad zenkliai pigiau, tai jau aisku.
*

vienas uzsakymuas tai ilgokai keliavo doh.gif uzsakytas kovo 3 buvo, o kita taure greit gavo, sutapo,kad abu uzsakymukai sugule i viena deze ir gavau thumbup.gif
jusu basutes visai simpatiskos, ir padukas labai lankstus 4u.gif apziurejau biggrin.gif
addicted
nupirkom flip flopus user posted image
vita2
Sveikos, reik patarimo.
Pasiskaitinėjus mačiau, kad yra daug mamukų, užsisakinėjančių iš Next. Noriu dukrai vandens basučių, jos kojytė 15 cm, tai koks čia nexto būtų dydis? Gal 7 ar 8? Kiek cm 7 ir 8 dydžiuose gal kuri žino? Ačiū
minimaus
QUOTE(vita2 @ 2008 03 31, 16:50)
Sveikos, reik patarimo.
Pasiskaitinėjus mačiau, kad yra daug mamukų, užsisakinėjančių iš Next. Noriu dukrai vandens basučių, jos kojytė 15 cm, tai koks čia nexto būtų dydis? Gal 7 ar 8? Kiek cm 7 ir 8 dydžiuose gal kuri žino? Ačiū
*

Next batuku 8 dydi dazniausiai buna 16cm mirksiukas.gif
olgunia_2006
Labukas, mergaites
siandien buvau Akropolyje Vilniuje, tai jau atidare Clarks parde, bet jau kaaaaainos blink.gif vaikiskos basutes 199 lt.
Zana4
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 04 02, 13:47)
Labukas, mergaites
siandien buvau Akropolyje Vilniuje, tai jau atidare Clarks parde, bet jau kaaaaainos  blink.gif  vaikiskos basutes 199 lt.
*

internete ne ka mazesnes kainytes siu batuku ir basuciu blush2.gif bet faini, mes basutes turejom, super thumbup.gif
*rutuliukas*
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 04 02, 12:47)
Labukas, mergaites
siandien buvau Akropolyje Vilniuje, tai jau atidare Clarks parde, bet jau kaaaaainos  blink.gif  vaikiskos basutes 199 lt.
*

aga ir as savaigali buvau uzsukus, tai ka as zinau unsure.gif kainos nemazos, o negaliu pasakyt,kad modeliukailabai jau grazus butu 4u.gif ecco man grazesniu yra
olgunia_2006
QUOTE(Zana4 @ 2008 04 02, 14:15)
internete ne ka mazesnes kainytes siu batuku ir basuciu  blush2.gif  bet faini, mes basutes turejom, super  thumbup.gif
*

mes irgi turejom batus, likau laaabai patenkinta, bet papigiai suzvejojau per ebay biggrin.gif

QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 04 02, 14:22)
aga ir as savaigali buvau uzsukus, tai ka as zinau unsure.gif kainos nemazos, o negaliu pasakyt,kad modeliukailabai jau grazus butu 4u.gif ecco man grazesniu yra
*

man irgi nieko visiskai nekrito i aki, o taip laukiau tuos pardes atidaryma unsure.gif
dabar laukiu Lendex Akropolyje, nes tadu man prie pat namo bus, o Lindexe kartais galima ir nupirkti ka nors gero biggrin.gif
migliux
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 04 02, 12:47)
Labukas, mergaites
*

Kainos Claksų didelės visada buvo, bet batukai verti tos kainos

QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 04 02, 13:22)
*

O va modeliai pas juos gražūs tik mažiukams visai, o va didesniems nelabai. Bent jau kiek internete žiūrėjau
Kristtute
QUOTE(migliux @ 2008 04 02, 15:59)
Kainos Claksų didelės visada buvo, bet batukai verti tos kainos
O va modeliai pas juos gražūs tik mažiukams visai, o va didesniems nelabai. Bent jau kiek internete žiūrėjau
*

drinks_cheers.gif Clarksai visad brangūs buvo. Aš turiu nupirkus saviškiui Clarks tokius šviesius batukus-kedukus per sale'us Londone, tik dar dideli gerokai, laukiu kol priaugs...
shimmer
Gal matėte kur gražių baučių uždaru priekiu berniukams?Reiktų 16 cm viduje.
Kaune ar kokioj internetinėje parduotuvėje ax.gif
*rutuliukas*
QUOTE(shimmer @ 2008 04 04, 09:25)
Gal matėte kur gražių baučių uždaru priekiu berniukams?Reiktų 16 cm viduje.
Kaune ar kokioj internetinėje parduotuvėje ax.gif
*

o tokios nepatinka
user posted image
shimmer
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 04 04, 09:42)
o tokios nepatinka
user posted image
*

visai neblogos ax.gif
o kur ji galima nusipirkti?
*rutuliukas*
QUOTE(shimmer @ 2008 04 04, 09:47)
visai neblogos ax.gif
o kur ji galima nusipirkti?
*

sias rasi mada vaikams pardese mirksiukas.gif
shimmer
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 04 04, 12:04)
sias rasi mada vaikams pardese mirksiukas.gif
*

bartek cia basutes, ane ax.gif
dekui uz info.
Paziuresiu gal rasiu ka internetinese pardese ax.gif tik svarbu su dydziu pataikyt lotuliukas.gif
Deimantukas
Mes siai vasarai tokius geox baciukus nusipirkom wub.gif
user posted image
jurgitav
QUOTE(Deimantukas @ 2008 04 04, 21:50)
Mes siai vasarai tokius geox baciukus nusipirkom wub.gif
user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif atrodo fainos kokios basutes??? smile.gif
Deimantukas
QUOTE(jurgitav @ 2008 04 04, 23:14)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  atrodo fainos kokios basutes??? smile.gif
*

Aha labai, geoxiukai biggrin.gif
minimaus
Deimantuk kokie fainuoliski jusu geoxiukai thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.