Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės,
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
migliux
QUOTE(gourmandise @ 2009 05 13, 23:56)
Jau kelios dienos dairausi vaikisku basuciu ir niekaip negaliu apsispresti, nes kankina tas pats klausimas  g.gif  as labiau linkusi pirkti uzdaras basutes, nes musu 1m 5men pipiras eina akiu tiesumu, neziuredamas kas po kojomis dedasi, tikrai baisu, kad pirsteliai nebutu nudauzyti...  o vasara kokiam kaime ar gamtoj visokiu sudziuvusiu zagaru ar spygliu gali prilysti, subadyti pedutes  g.gif BET, jeigu bus LABAI karsta diena? kas tada???  doh.gif
*

Labai karštų dienų pasitaiko retai mirksiukas.gif
zuasta
QUOTE(alinata @ 2009 04 30, 19:48)
noriu atnaujint tema ax.gif  nes mums aktuali, kadangi taip greit atsilo, o mes dar neturim basuciu, ir tarp tiek firmu nzn ka ir beissirinkt g.gif  kokios firmos patartumet nupirkt 2 metu pypliui? reikalavimai:
1.paduko islenkimas
2.supinatorius
3.kietas uzkulnis
4. odines
patarkit , kas kokias pirkot? nenusivylet?
kol kas domimes ecco, naturino, bartek, is pigesniu wishot ax.gif  lauksiu atsiliepimu 4u.gif
*

Šiemet pirkom Primigi- tai kol kas labai patenkinti.

QUOTE(alinata @ 2009 05 01, 12:37)
dekui uz patarima  mirksiukas.gif  tada dar toks klausimas su kokiu priekiu geriau uzdaru ar atviru  g.gif  su uzdaru bijau kad kojyte sils o su atviru bijau kad pirstus nusibalnos g.gif
*

Geriau uždarais galais, nes jei geros basutės tai tikrai kojos neprkais
addicted
QUOTE(Paja @ 2008 05 19, 18:46)
Pagaliau ir aš dičkės kojai radau vieninteles basutes. Siaubas, vakar galutinai pasibaisėjau LT avalynės pasiūla didesnėms mergaitėms (nors labai retai čia perku). doh.gif
Mūsiškės tokios:
user posted image
*

Manoji ir pernai tokias nesiojo,tik sidabrines spalvos biggrin.gif
*rutuliukas*
QUOTE(migliux @ 2009 05 01, 07:26)
Bandėm ecco, naturino, bartek, clarks, geox ir vistik pirmenybę teikiu ecco.
*

va man kaz kodel ecco basutes neprilipo g.gif matyt del to " guminio" pado schmoll.gif
visad pirkdavau bartek, nieko blogo negaliu pasakyt- na vieninteli smin,kad ne is lengvuju
symet nesioja clarks thumbup.gif
v*i*j*a
QUOTE(delfiniukas @ 2009 07 08, 16:41)
va man kaz kodel ecco basutes neprilipo g.gif  matyt del to " guminio" pado schmoll.gif
*

mes neperkam tuo guminiu padu,man ir kažkaip nepatinka schmoll.gif
bet gi yra pasirinkimas,mes renkamės odiniu paduku thumbup.gif
migliux
Dukra va tokias nešioja, tai irgi labai fainutės
user posted image
O sūnus Clarksus turi nuo pernai. Irgi geri
erikiuxxx
QUOTE(alinata @ 2009 05 01, 11:37)
dekui uz patarima  mirksiukas.gif  tada dar toks klausimas su kokiu priekiu geriau uzdaru ar atviru  g.gif  su uzdaru bijau kad kojyte sils o su atviru bijau kad pirstus nusibalnos g.gif
*

man geriau patinka uzdari ax.gif
xde
atnaujinu tema 4u.gif

Gal butu atsiliepimu apie CHIPMUNKS angliska avalyne?
Matau padoriomis kainomis pirkti ir ebay,ir sm siulomu...
Domintu,ar gerai nesiojasi,ar patogios,ar lengvos basutes,sandalai ir batukai.
olande
Kas iesko basuciu maziukams tokiu, kad nenusimustu pirstuku seekairun turi labai graziu modeliuku, apsauganciu pirstelius. http://www.seekairun.eu/michelle-p-233.html arba berniukams sandaliukai http://www.seekairun.eu/tobias-p-244.html .
Moliūtė
QUOTE(xde @ 2010 03 05, 01:52)

*

Turėjo vyresnėlė vienas basutes, pažiūrėjau, kaip atrodo po poros mėn nešiojimo lauke (greit išaugo)- na nesutrintos tikrai. Pirkau šitas todėl, kad užsisega su sagtele, o ne lipduku, ir kad plotis reguliuojasi. Dėl svorio, na mūsų tikrai nėra lengvos, bet aš lyginu su ecco, su kitom palyginus, gal ir nesunkios g.gif . Pgl kainą tai neblogas pasirinkimas, pabandykit vienas, matysit, kaip seksis mirksiukas.gif
Dideja
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 13, 08:13)
man geriau patinka uzdari ax.gif
*

ir man labiau uzdaros basutes patinka, nors paprastai, tai perku ir uzdaras ir atviru priekiu smile.gif esam tureje Primigi, Bartek;
labai patiko sitie Clarks sandaliukai, atsisiuntem, gaila, kad per dideli, parduodam, bet siaip tikrai thumbup.gif rekomenduoju smile.gif
user posted image
bambukas*
QUOTE(gourmandise @ 2009 05 13, 23:56)
Jau kelios dienos dairausi vaikisku basuciu ir niekaip negaliu apsispresti, nes kankina tas pats klausimas  g.gif  as labiau linkusi pirkti uzdaras basutes, nes musu 1m 5men pipiras eina akiu tiesumu, neziuredamas kas po kojomis dedasi, tikrai baisu, kad pirsteliai nebutu nudauzyti...  o vasara kokiam kaime ar gamtoj visokiu sudziuvusiu zagaru ar spygliu gali prilysti, subadyti pedutes  g.gif BET, jeigu bus LABAI karsta diena? kas tada???  doh.gif
*

mES NETUREJOME UZDARU BASUCIU, NET KAZKAIP APIE TAI IR NEPAGALVOJAU KAD TAM KAD NESUDRASKYTU PIRSTELIU REIKETU PIRKTI UZDARAS smile.gif BET TIKRAI NEI KARTO NESUSIZEIDE MANO MAZIS smile.gif
Lototo
Sveikos mamytes,

labai gaila, bet parduodame labai superines basutes- patogias ir grazias, kuriu mes nespejome pranesioti sad.gif , Taciau puikiai nesiojame kitus sios firmos modeliukus.. Net dezute su kaina ir cekiu dar yra tu grazuoliu.. unsure.gif

Basutes visiškai naujos italų firmos " Isabella Balducci"-mergytei. Pirktos R.Rumšas ir Ko parduotuvėje "Adoro".

Dydis: 18, viduje 12.5 cm

Spalva: balta su graziom raudonom vysnytem ant basuciu priekio

Padas: minkstas, labai lankstus

Sepiratorius: yra

Kaina: 180 lt , taciau visuomet galima deretis smile.gif

Basuciu foto: http://shopas.weebly.com/basut279s-mergytei.html

Rasykit i AZ ar meilu.

*rutuliukas*
QUOTE(Dideja @ 2010 04 07, 11:57)
ir man labiau uzdaros basutes patinka, nors paprastai, tai perku ir uzdaras ir atviru priekiu smile.gif esam tureje Primigi, Bartek;
labai patiko sitie Clarks sandaliukai, atsisiuntem, gaila, kad per dideli, parduodam, bet siaip tikrai  thumbup.gif rekomenduoju smile.gif
user posted image
*

wub.gif drinks_cheers.gif maniskis ir tokius turi thumbup.gif tikrai faunnuciai-lengvi wub.gif
Aistija
As perku tik uzdaru kulnu, ir tvirta uzkulne, nes ortopedas butent taip rekomendavo. ax.gif
siireenaa
Ieškom dėvėtų bartek basučiu 29dydžio, tokio modelio, spalvos nesvarbios. Pasiūlymų lauksim į až dėkui mirksiukas.gif šitos iš visų turėtų nerealiausios
user posted image
Miolanda
Kokia jusu patirtis su botais vaikams? Kiek didesnius reikia pirkti ar galioja tokios taisykles kaip ir paprastiems batams?
another
QUOTE(Miolanda @ 2011 03 13, 21:51)
Kokia jusu patirtis su botais vaikams? Kiek didesnius reikia pirkti ar galioja tokios taisykles kaip ir paprastiems batams?
*

Aš perku taip pat, kaip ir kitus batus g.gif Kadangi maniškis juos avi ir tokiu oru, tai stengiuosi matuoti su storesne kojine ir tiek, jei vasarai, tai standartiškai perku 4u.gif

Vasarai esam turėję ir uždaru, ir atviru priekiu- esminio skirtumo pirštukuose nebuvo, tiek su vienais, tiek su kitais pirštukai sveiki biggrin.gif Šįmet atradom zypper ir jau nupirkom tokias basutes
user posted image

Kol kas vaikas su jomis mielai vaikšto ir namie, tai vasarą tikrai thumbup.gif Man labai patiko, kad lipukas tvirtas, nes jau esam turėję su tokiu, kuris greit nusibaigė doh.gif
menkniekis
Sveikos, norejau pasiteiraut, kokiems pavasariniams batukams teikiat pirmenybe, mergaitei 1,5 metuku:

atviresnis priekis:
user posted image

uzdaresnis:
user posted image

firma tik kaip pavyzdys, nes as labiau linkstu link uzdaresniu, bet galvoju, gal atviresni geriau... gal kas pasidalintu nuomonemis 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(Will @ 2011 03 14, 16:12)

Vasarai esam turėję ir uždaru, ir atviru priekiu- esminio skirtumo pirštukuose nebuvo, tiek su vienais, tiek su kitais pirštukai sveiki  biggrin.gif 
*

drinks_cheers.gif mum irgi jokio skirtumo atviri ar uzdari,gal cia labiau mamytem atrodo,kad su atvirais vaikas nusibalnos drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2010 03 05, 01:52)
atnaujinu tema 4u.gif

*

mes turejome tik basutes,labai nekokios,padas ir uzkulnis keistoki g.gif bet aisku modelis modeliui nelygus
Ernestukas
Sveikos, gal kas turite Zypper firmos batukus, kaip jų kokybė? Norim užsisakyti, bet truputi abejojam, niekur nerandu jokių atsiliepimų g.gif
TomaKa
QUOTE(Ernestukas @ 2011 03 31, 15:43)
Sveikos, gal kas turite Zypper firmos batukus, kaip jų kokybė? Norim užsisakyti, bet truputi abejojam, niekur nerandu jokių atsiliepimų  g.gif
*

Na pora zinuciu auksciau, kaip tik mamyte Will gyre melynas basutes mirksiukas.gif
matuske
mamytes, is kur jus siunciates ECCO batukus? siustis is JAV net ir su nuolaida gaunasi labai brangu t. y. net kekis kartus brangiau nei mamos siulo naujus cia SM g.gif
eda9
QUOTE(menkniekis @ 2011 03 22, 08:36)
Sveikos, norejau pasiteiraut, kokiems pavasariniams batukams teikiat pirmenybe, mergaitei 1,5 metuku:

atviresnis priekis:
user posted image

uzdaresnis:
user posted image

firma tik kaip pavyzdys, nes as labiau linkstu link uzdaresniu, bet galvoju, gal atviresni geriau... gal kas pasidalintu nuomonemis  4u.gif
*

Šiuo metu tai uždaresni batukai labiau. Pati savo mergaitei ieškau kaip tik ieškau smile.gif

O basutės patinka atviru priekiu, niekada net mintis nekilo, kad pirštus nusibalnos schmoll.gif Ir gražiau atviros basutės, nei uždarytais pirštukais ax.gif
Isila
QUOTE(eda9 @ 2011 04 05, 15:44)
Šiuo metu tai uždaresni batukai labiau. Pati savo mergaitei ieškau kaip tik ieškau smile.gif

O basutės patinka atviru priekiu, niekada net mintis nekilo, kad pirštus nusibalnos schmoll.gif Ir gražiau atviros basutės, nei uždarytais pirštukais ax.gif
*

aš savo bernam uždarais priekiais pirkai, kai mažesni buvo.. nebūtų bernai hihihi.gif
rituxs
QUOTE(Will @ 2011 03 14, 17:12)
Aš perku taip pat, kaip ir kitus batus  g.gif  Kadangi maniškis juos avi ir tokiu oru, tai stengiuosi matuoti su storesne kojine ir tiek, jei vasarai, tai standartiškai perku  4u.gif

Vasarai esam turėję ir uždaru, ir atviru priekiu- esminio skirtumo pirštukuose nebuvo, tiek su vienais, tiek su kitais pirštukai sveiki  biggrin.gif  Šįmet atradom zypper ir jau nupirkom tokias basutes
user posted image

Kol kas vaikas su jomis mielai vaikšto ir namie, tai vasarą tikrai  thumbup.gif  Man labai patiko, kad lipukas tvirtas, nes jau esam turėję su tokiu, kuris greit nusibaigė  doh.gif
*

Will visai neblogos basutes !!! o kur pirkote? kokia kainyte ?

Nes nusiziurejau saviskiui sias wub.gif cool.gif
http://public.fotki.com/mamulka10/batukai/
user posted image

nes labai patiko dizainas, bet ir girdejau nemazai atsiliepimu apie juos geru , manau teks isbandyti nu labai man jie wub.gif lotuliukas.gif
matuske
QUOTE(matuske @ 2011 04 05, 13:32)
mamytes, is kur jus siunciates ECCO batukus? siustis is JAV net ir su nuolaida gaunasi labai brangu t. y. net kekis kartus brangiau nei mamos siulo naujus cia SM  g.gif
*

4u.gif
setute
Pavasario sulaukeme jau avime Ecco ir basutes turime Ecco.
~Beauty~
QUOTE(migliux @ 2009 05 14, 13:51)
Labai karštų dienų pasitaiko retai  mirksiukas.gif
*

Prisiminus praeitą vasarą to nepasakyčiau tongue.gif

Ieškau pirmųjų batukų savo 8 mėn. dukrytei, kuri jau galbūt greit pradės vaikščioti (panašu) ax.gif
Irgi kankina klausimas, kokius pirkti: uždaru/atviru priekiu? kokios formos (jos kojytė putloka, platoka)? g.gif
ritinelis1
As pirkau pries pora dienu atviras Chicco basutes savo 10men mazei, labai fainos ir manau patogios smile.gif
~Beauty~
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 05 19, 11:38)
As pirkau pries pora dienu atviras Chicco basutes savo 10men mazei, labai fainos ir manau patogios  smile.gif
*

Galit pasirodyti? bigsmile.gif
addicted
Pavasariui ir vasarai Primigi batuku prisipirkom,basuciu foto neturiu,tik mokasinu

user posted imageHosted on Fotki
Flower@
Siai vasarai nupirkau Kicker's basutes suneliui.

Erszebeth
Mes jau antrus metus iš eilės ištikimi "Superfit" basutėms ir pavasariniams/rudeniniams batukams. Labai patogūs, lengvi ir ortopediškai geri. Basutės šiemet tokios 4u.gif
*Laukinukė*
Ecco arba Clark's ax.gif
*Svajone*
perku clarks visai šeimynai smile.gif
addicted
Basutes,tik labai pado sidabras apsitrine,atrodo,lyg purvinos butu,bet uzsidejus nesimato

user posted image
levrete
o kokia avalyne geriausiai i smelio deze bei lakstyti islipus is baseinelio vasara? bandem nupirkti ale croksus savo 2m mazyliui, bet per valanda kojytes basas nugrande, o odines basutes kazin kiek laikytu tokiomis salygomis...
rapoja
QUOTE(levrete @ 2011 07 22, 16:03)
o kokia avalyne geriausiai i smelio deze bei lakstyti islipus is baseinelio vasara? bandem nupirkti ale croksus savo 2m mazyliui, bet per valanda kojytes basas nugrande, o odines basutes kazin kiek laikytu tokiomis salygomis...
*

Pirkit crocsus,o ne ale crocsus ax.gif Mano panai jie nepakeičiami.Nieks negraužia ir kitų basučių,batukų nenori biggrin.gif
Karvytė Mū
turim bėdą- labai maža vaiko kojytė (17 d.), tai pasirinkimas skurdesnis negu skurdus unsure.gif
setute
Esame gerbejai Ecco,Clarcs ir Geox.Zinoma atkreipiu i modeliuka ir i kainyte demesi.Svarbu,kad butu patogus.
hardute
kiek centimetru,ar milimetru didesnes nei vaiko kojyte perkate basutes g.gif ?
al84
Mamytes, ka manote apie tokia avalyne vasarai kaip espadrilles? Ar esat pirkusios? Ar vaikams patogu su jais? 4u.gif
user posted image
luli
QUOTE(*Svajone* @ 2011 05 29, 00:26)
perku clarks visai šeimynai  smile.gif
*

O kur jus perkat Clarks avalyne g.gif ,mane domintu vilniuje parduotuves kur prekiauja sios firmos vaikiska avalyne,jei tokios yra.
*Svajone*
QUOTE(luli @ 2012 03 28, 08:37)
O kur jus perkat Clarks avalyne g.gif ,mane domintu vilniuje parduotuves kur prekiauja sios firmos vaikiska avalyne,jei tokios yra.
*

Perku iš UK per tarpininkes http://www.clarks.co.uk/
O Vilniuje,tai kiek žinau yra Panoramoje,bet asortimentas labai jau mažas ir kainos didelės,daugiau Vilniuje nežinau kur vaikškais prekiauja ax.gif
Pingvinukas
QUOTE(Karvytė Mū @ 2011 07 26, 00:56)
turim bėdą- labai maža vaiko kojytė (17 d.), tai pasirinkimas skurdesnis negu skurdus  unsure.gif
*

Mano dukros buvo mažytė kojytė, tai jai pirmuosius batukus radome tik parduotuvėje Bimba 4u.gif
Mistake
QUOTE(hardute @ 2012 03 27, 16:36)
kiek centimetru,ar milimetru didesnes nei vaiko kojyte perkate basutes g.gif ?
*

Aš taip pat su šiuo klausimu ateinu čia, nagi padėkit mamos wink.gif
Tomawru
gal zinot kur galima pigiau nusipirkti ecco ar bartek basuciu vaikuciams???arba gal zinot kada bus akcija skelbema pardese?
Papildyta:
o kur perkat sia avalyne , gal zinot kur pigiau?

QUOTE(setute @ 2011 08 02, 12:44)
Esame gerbejai Ecco,Clarcs ir Geox.Zinoma atkreipiu i modeliuka ir i kainyte demesi.Svarbu,kad butu patogus.
*

Aikštingoji
QUOTE(Tomawru @ 2012 04 30, 10:06)
gal zinot kur galima pigiau nusipirkti ecco ar bartek basuciu vaikuciams???arba gal zinot kada bus akcija skelbema pardese?
Papildyta:
o kur perkat sia avalyne , gal zinot kur pigiau?
*

Ecco pigiai galima isigyti Panevezyje 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.