Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės,
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
Zana4
QUOTE(Deimantukas @ 2008 04 04, 21:50)
Mes siai vasarai tokius geox baciukus nusipirkom wub.gif
user posted image
*

thumbup.gif jau patriui kaip tinka basutes prie smotkyciu ucb wub.gif
Deimantukas
QUOTE(Zana4 @ 2008 04 05, 16:59)
thumbup.gif  jau patriui kaip tinka basutes prie smotkyciu ucb  wub.gif
*

Aciukas visoms 4u.gif
adrija
O šiti GEOXAI kažin kieti ar minkštesni,lankstūs?
user posted image
Deimantukas
QUOTE(adrija @ 2008 04 06, 13:39)
user posted image
*

Manau, kad tikrai lankstus mirksiukas.gif
Zana4
QUOTE(adrija @ 2008 04 06, 12:39)
user posted image
*

yra ten biski kiti geoxai, suraisteliais lyg, tai tie lankstus, drauge turi thumbup.gif
adrija
QUOTE(Zana4 @ 2008 04 06, 16:41)
yra ten biski kiti geoxai, suraisteliais lyg, tai tie lankstus, drauge turi  thumbup.gif
*

GAL GALI NUORODĄ ĮMESTI? 4u.gif
Zana4
QUOTE(adrija @ 2008 04 06, 19:32)
GAL GALI NUORODĄ ĮMESTI? 4u.gif
*

6pm, tu buvai idejusi i next ta tema pavydzius,tai tie pirmi buvo, su sniuriukais, juodi su raudonu ax.gif
adrija
QUOTE(Zana4 @ 2008 04 06, 19:41)
6pm, tu buvai idejusi i next ta tema pavydzius,tai tie pirmi buvo, su sniuriukais, juodi su raudonu  ax.gif
*

Aš įėjau į toodler boys,10 dydis.Ten tokių kažin ar yra.Užmesk akį,a? ax.gif Ten 10 dydžio nedaug,tik 3 puslapiai yra.Nes šeip,kiek gyvai GEOX mačiau,tai jie atrodo kieti kažkoki g.gif
Zana4
QUOTE(adrija @ 2008 04 06, 19:44)
Aš įėjau į toodler boys,10 dydis.Ten tokių kažin ar yra.Užmesk akį,a? ax.gif Ten 10 dydžio nedaug,tik 3 puslapiai yra.Nes šeip,kiek gyvai GEOX mačiau,tai jie atrodo kieti kažkoki g.gif
*

na mes geox nesiojam kas met, siais metais net 2poras turime blush2.gif mums patinka , labainuo modelio pado lankstumas priklauso biggrin.gif
GEOX
adrija
QUOTE(Zana4 @ 2008 04 06, 19:53)
na mes geox nesiojam kas met, siais metais net 2poras turime  blush2.gif  mums patinka , labainuo modelio pado lankstumas priklauso  biggrin.gif
GEOX
*

Tai šitie lankstūs,ania?O ten jų nat.oda,nubukas ar kas?Nelabai dažlibinu iš nuotraukos biggrin.gif
Zana4
QUOTE(adrija @ 2008 04 06, 19:56)
Tai šitie lankstūs,ania?O ten jų nat.oda,nubukas ar kas?Nelabai dažlibinu iš nuotraukos biggrin.gif
*

oi manau ten ir oda ir zomsas visko bus biggrin.gif lankstus palygint su kitais.. bet nenoriu prikalbeti ir kalta likti jai nepatiks blush2.gif
olgunia_2006
Labas, mergaites, gal jus zinot kaip su Clarks dydziais, kas reiskia raides F ir G?
adrija
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 04 08, 11:57)
Labas, mergaites, gal jus zinot kaip su Clarks dydziais, kas reiskia raides F ir G?
*

O per ką užsisakysi? blush2.gif ax.gif
olgunia_2006
QUOTE(adrija @ 2008 04 08, 17:32)
O per ką užsisakysi? blush2.gif  ax.gif
*

bandysiu ebay ieskoti
Runa
Man tokie patiko, planuoju užsisakyti, visur oda, o ir firma jau patikrinta. biggrin.gif

user posted image

migliux
QUOTE(Runa @ 2008 04 08, 18:58)
Man tokie patiko, planuoju užsisakyti, visur oda, o ir firma jau patikrinta.  biggrin.gif

user posted image
*

Kokia čia firma? g.gif
Elvita
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 04 08, 18:46)
bandysiu ebay ieskoti
*

Clarks parduotuvė yra Akropolyje. Neseniai savo jaunėliui basutes ten pirkau smile.gif
olgunia_2006
QUOTE(Elvita @ 2008 04 08, 21:04)
Clarks parduotuvė yra Akropolyje. Neseniai savo jaunėliui basutes ten pirkau  smile.gif
*

Buvau as ten, bet 200 lt uz sandalus nenoriu moketi schmoll.gif
jurgitav
musu nauji baciukai suzvejojau per ebay naujus smile.gif
user posted imageuser posted image
Zana4
QUOTE(jurgitav @ 2008 04 09, 12:41)
musu nauji baciukai suzvejojau per ebay naujus  smile.gif

*

thumbup.gif grazu mirksiukas.gif
olgunia_2006
QUOTE(jurgitav @ 2008 04 09, 12:41)
*

ir man labai patiko thumbup.gif
Runa
QUOTE(Runa @ 2008 04 08, 18:58)
Man tokie patiko, planuoju užsisakyti, visur oda, o ir firma jau patikrinta.  biggrin.gif

user posted image
*

QUOTE(migliux @ 2008 04 08, 19:02)
Kokia čia firma?  g.gif
*

A L'HEURE ANGLAISE iš La Redoute. Drabužėliai laaabai kokybiški, manau batukai taip pat. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitav @ 2008 04 09, 11:41)
*

Puiki žvejė, jurgitav. thumbup.gif Jau kokie "berniučiukai" Tavo dideli. bigsmile.gif
jurgitav
QUOTE(Runa @ 2008 04 09, 16:51)
A L'HEURE ANGLAISE iš La Redoute. Drabužėliai laaabai kokybiški, manau batukai taip pat.  4u.gif
Papildyta:
Puiki žvejė, jurgitav.  thumbup.gif Jau kokie "berniučiukai" Tavo dideli.  bigsmile.gif
*

aciu mergaites man jie irgi l. faini 4u.gif
addicted
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 04 08, 11:57)
*

F=siaura koja
G=normali koja
addicted
kokius fainus batus parduotuveje vaikams pamaciau wub.gif

olandu firma,JOCHIE (Freaks)

user posted image user posted image

jurgitav

*

[/quote]
kokie fainuciai wub.gif
addicted
man ir tie berniukiski batukai patiko wub.gif
Zana4
QUOTE(addicted @ 2008 04 09, 18:46)
user posted image
*

bigsmile.gif labai grazus, ypac sie, kurioj cia pardei blush2.gif
olgunia_2006
QUOTE(addicted @ 2008 04 09, 17:48)
F=siaura koja
G=normali koja
*

ACIUKAS 4u.gif

QUOTE(addicted @ 2008 04 09, 18:46)
kokius fainus batus parduotuveje vaikams pamaciau  wub.gif

olandu firma,JOCHIE (Freaks)

user posted image

*

man sitos patiko biggrin.gif turbut kainos doh.gif cia kur tokios radai USA ar UK? ar dar kur smile.gif
editaite
mes gavom basutes ecco is 6.pm puslapelio, puikiai atitaikiau dydi thumbup.gif ir basutes labai fainuoliskos thumbup.gif
user posted image
jurgitav
QUOTE(editaite @ 2008 04 09, 21:33)
mes gavom basutes ecco is 6.pm puslapelio, puikiai atitaikiau dydi thumbup.gif  ir basutes labai fainuoliskos thumbup.gif
user posted image
*

super kad atitaikei dydi mirksiukas.gif grazios basutes mirksiukas.gif
addicted
Vokietijoje Jochie Freaks ne bet kur gausi,reikia ieskoti

va cia vokiskame ebay galit pasiziuret
Papildyta:
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 04 09, 19:26)
ACIUKAS  4u.gif
man sitos patiko  biggrin.gif  turbut kainos  doh.gif  cia kur tokios radai USA ar UK? ar dar kur smile.gif
*

prasom 4u.gif

kaip sakiau,cia olandu firma,tai vokieciu kalbanciose salyse yra ju pirkti
man patiko ir sitie balti,galvoju gal nupirkti savo panai,tik abejoju del spalvos
o kainuoja berods 80 euru
jurgitav
QUOTE(addicted @ 2008 04 09, 23:01)
Vokietijoje Jochie Freaks ne bet kur gausi,reikia ieskoti

va cia vokiskame ebay galit pasiziuret
Papildyta:

prasom  4u.gif

kaip sakiau,cia olandu firma,tai vokieciu kalbanciose salyse yra ju pirkti
man patiko ir sitie balti,galvoju gal nupirkti savo panai,tik abejoju del spalvos
o kainuoja berods 80 euru
*

batukai l. grazus bet uz tokia kaina bijau rizikuoti siustis jei netiktu doh.gif
Murmur333
Sakykit, merginos, ar niekada neteko parsisiųsti geros firmos prastų batų? g.gif Čia gal aš viena tokia laiminga doh.gif Užsisakiau iš 6pm Primigi basutes, o gavau tokį š..., kad dabar neturiu kur kišti (va tokias) blink.gif Visų pirma jos ne odinės, kietokas padas, vienu žodžiu kvepia padielka. Sunku patikėti, kad taip būna. Vistik ne Gariūnuose pirktos blink.gif
migliux
QUOTE(Murmur333 @ 2008 04 10, 12:15)
Sakykit, merginos, ar niekada neteko parsisiųsti geros firmos prastų batų?  g.gif Čia gal aš viena tokia laiminga  doh.gif Užsisakiau iš 6pm Primigi basutes, o gavau tokį š..., kad dabar neturiu kur kišti (va tokias)   blink.gif Visų pirma jos ne odinės, kietokas padas, vienu žodžiu kvepia padielka. Sunku patikėti, kad taip būna. Vistik ne Gariūnuose pirktos  blink.gif
*

Man teko. Geox basutės sūnui. Dabar Geox išvis bijau pirkt lotuliukas.gif
Murmur333
Man irgi Primigi kurį laiką kaip keiksmažodis skambės (nors prieš tai pirkau 2 poras Primigi batukų, tai kokybė thumbup.gif net nesulyginama schmoll.gif)
adrija
QUOTE(Murmur333 @ 2008 04 10, 13:15)
Sakykit, merginos, ar niekada neteko parsisiųsti geros firmos prastų batų?  g.gif Čia gal aš viena tokia laiminga  doh.gif Užsisakiau iš 6pm Primigi basutes, o gavau tokį š..., kad dabar neturiu kur kišti (va tokias)   blink.gif Visų pirma jos ne odinės, kietokas padas, vienu žodžiu kvepia padielka. Sunku patikėti, kad taip būna. Vistik ne Gariūnuose pirktos  blink.gif
*

Kiekvienoj geroj firmoj būna visokios avalynės.Ir kietos ,ir minkštos.Teko matyti Naturino "geležinius" batukus biggrin.gif ,ECCO jei pažiūrėsit irgi rasit nepatinkančių batų.Primigi pernai basutes turėjo,KOTRYNOJ pirktos,tai po mėnesio nešiojimo taip apsitrynė oda,kad buvo baisu žiūrėti.
Taip jau būna. unsure.gif
Murmur333
QUOTE(adrija @ 2008 04 10, 15:16)
Kiekvienoj geroj firmoj būna visokios avalynės.Ir kietos ,ir minkštos.Teko matyti Naturino "geležinius" batukus biggrin.gif ,ECCO jei pažiūrėsit irgi rasit nepatinkančių batų.Primigi pernai basutes turėjo,KOTRYNOJ pirktos,tai po mėnesio nešiojimo taip apsitrynė oda,kad buvo baisu žiūrėti.
Taip jau būna. unsure.gif
*

Bet įdomiausia tai, kad aprašyme teigiama, jog tai kokybiškos odinės basutės, o odos iš tikrųjų galima rasti tik ant vidpadžio g.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Murmur333 @ 2008 04 10, 13:55)
Man irgi Primigi kurį laiką kaip keiksmažodis skambės (nors prieš tai pirkau 2 poras Primigi batukų, tai kokybė  thumbup.gif  net nesulyginama  schmoll.gif)
*

blink.gif blink.gif geras, as parsisiunciau batukus ir basutes primigi, na viskas ok, likau patenkinta, kokybe thumbup.gif thumbup.gif
adrija
QUOTE(Murmur333 @ 2008 04 10, 15:37)
Bet įdomiausia tai, kad aprašyme teigiama, jog tai kokybiškos odinės basutės, o odos iš tikrųjų galima rasti tik ant vidpadžio  g.gif
*

Bet vizualiai tai labi fainos basutės atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 04 10, 15:54)
blink.gif  blink.gif geras, as parsisiunciau  batukus ir basutes  primigi, na viskas ok, likau patenkinta, kokybe thumbup.gif  thumbup.gif
*

TAI ir sakau,kad kiekvienoj firmoj visokios tos avalynės būna.Užtai aš už tai ,kad perkant batus,juos pačiupinėti.Bet kad viskas į tą kainą atsimuša doh.gif
migliux
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 04 10, 14:54)
blink.gif  blink.gif geras, as parsisiunciau  batukus ir basutes  primigi, na viskas ok, likau patenkinta, kokybe thumbup.gif  thumbup.gif
*

Pasakysi po vasaros biggrin.gif
*rutuliukas*
QUOTE(migliux @ 2008 04 10, 17:01)
Pasakysi po vasaros  biggrin.gif
*

na cia kitas reikalas biggrin.gif
vis tiek kai pamatai is pat pradziu , tai matosi,kad kokybiskos, bet kaip jis sugebes nunesiot,jau kitas reikalas biggrin.gif as manau is tokiu basuciu ,kaip jus turit, is vis nieko neliktu, jei jis stabdytu dvirati lotuliukas.gif doh.gif
na jis jau stabdo su stabdziais thumbup.gif dabar kaifas, kai uznesa galini rata ir vezios lieka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
septyniuke
Mes nusipirkom "Adoro" parduotuvėj 2 poras batukų. Vienus dabar nešioti, kitus kai bus šilta. Kai panešiosim galėsiu pasakyti kaip kokybė. Šiaip man labai patiko, gražūs labai wub.gif
minimaus
QUOTE(septyniuke @ 2008 04 12, 22:11)
Mes nusipirkom "Adoro" parduotuvėj 2 poras batukų. Vienus dabar nešioti, kitus kai bus šilta. Kai panešiosim galėsiu pasakyti kaip kokybė. Šiaip man labai patiko, gražūs labai  wub.gif
*

Pasirodykit mirksiukas.gif O kur cia tokia parduotuve? g.gif
Zana4
QUOTE(minimaus @ 2008 04 13, 09:27)
Pasirodykit  mirksiukas.gif  O kur cia tokia parduotuve?  g.gif
*

biggrin.gif cia rumso parduotuve kaune, senamiesti, as eimiui ten kai ka perku, tos plavkytes dg , levis kedasai , ten yra geru dalykeliu, ale kainos geros labai net biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
minimaus
QUOTE(Zana4 @ 2008 04 13, 10:41)
biggrin.gif  cia rumso parduotuve kaune, senamiesti, as eimiui ten kai ka perku, tos plavkytes dg , levis kedasai , ten yra geru dalykeliu, ale kainos geros labai net  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Ai tai zinau as ta parda, bet kazkaip nezinojau kad ji taip vadinasi doh.gif rolleyes.gif as ja taip ir vadinu Rumsu parda lotuliukas.gif tongue.gif
Zana4
QUOTE(minimaus @ 2008 04 13, 11:30)
Ai tai zinau as ta parda, bet kazkaip nezinojau kad ji taip vadinasi  doh.gif  rolleyes.gif  as ja taip ir vadinu Rumsu parda  lotuliukas.gif  tongue.gif
*

yra internetine parduotuve ju, adoro.lt mirksiukas.gif pasizvalgyk, tik ten kazkodel dar mazai visko palygint kiek pardei. bent jau kas mane domina tai nedaug internetiniam psl, as tiesiai tenais vaziuoju thumbup.gif
septyniuke
Aha Rumšų, ir aš taip ją vadinu biggrin.gif Kainos tikrai "superinės" ten, bet galima ir už normalias nupirkti. Na kai nukainuoja tarkim, ar kad ir ne, kaip pasiseka. Šiaip drabužėliai ten žiauriai brangūs, bet jau jų grožis wub.gif Man geriau į juos nežiūrėti.
Štai mūsų batukai bigsmile.gif
107 lt (kainavę 214 lt)Verstos odos, aš dievinu tokią odą, o dar ir spalva graži, ir tokia kokios mums reikėjo rolleyes.gif
user posted image
tik jau panešiojom.

O čia vasaros pradžiai. Viršuje linas ir oda sendinta, viduje oda, užrašas sidabrinis. Man labai patiko thumbup.gif Realybėj geriau atrodo, kažkokia lieva foto gavosi.
143 lt
user posted image
Zana4
QUOTE(septyniuke @ 2008 04 13, 12:47)
Aha Rumšų, ir aš taip ją vadinu  biggrin.gif Kainos tikrai "superinės" ten, bet galima ir už normalias nupirkti. Na kai nukainuoja tarkim, ar kad ir ne, kaip pasiseka. Šiaip drabužėliai ten žiauriai brangūs, bet jau jų grožis  wub.gif Man geriau į juos nežiūrėti.
Štai mūsų batukai  bigsmile.gif

*

antrus ciupinejau, neblogi visai biggrin.gif patiko kad lino medziagyte ten, tai koja nesus pagal ideja
pirmu nemaciau, matyt papilde ax.gif bet irgi grazus, spalva ypac cool.gif
jurgitav
QUOTE(septyniuke @ 2008 04 13, 12:47)
Aha Rumšų, ir aš taip ją vadinu  biggrin.gif Kainos tikrai "superinės" ten, bet galima ir už normalias nupirkti. Na kai nukainuoja tarkim, ar kad ir ne, kaip pasiseka. Šiaip drabužėliai ten žiauriai brangūs, bet jau jų grožis  wub.gif Man geriau į juos nežiūrėti.
Štai mūsų batukai  bigsmile.gif
107 lt (kainavę 214 lt)Verstos odos, aš dievinu tokią odą, o dar ir spalva graži, ir tokia kokios mums reikėjo  rolleyes.gif
user posted image
tik jau panešiojom.

O čia vasaros pradžiai. Viršuje linas ir oda sendinta, viduje oda, užrašas sidabrinis. Man labai patiko  thumbup.gif Realybėj geriau atrodo, kažkokia lieva foto gavosi.
143 lt
user posted image
*

fainuoliski baciukai...
Tuos lininius ziurejau internetinej parduotuveje wub.gif wub.gif l. patiko
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.