paulapaula
2008 03 25, 23:31
labas mamytes,lyg ir neradau tokios temeles apie leles bratz.Mano dukrai jau 11 metu,bratz manija jau lyg ir praejus,bet neleidzia nei vienos leles niekur isnest,stovi kruva bratz,bratz salomas,laikrodis,masina,lova,visas lagaminas,baisu,lentynose renka dulkes  ,bet va vis niekaip negali atsisveikinti su jom,baby bornu atsikratem,o situ niekaip negalim.Dabar kaip pagalvoju,tai kruva pinigu velniai zino kam investuota  ka jus manot,ar patinka jusu mergaitems sitos leles,o gal jau ju mada paseno?parasykit savo nuomone
*Drugelis*
2008 03 26, 13:50
Nu jau kad mada jų praėjus tai tikrai ne. Maniškei tuoj bus 7 metai, bet kai prieš kokius pusantrų metų ta manija prasidėjo, tai baigtis lig šiol negali. Matyt įtakos tam turi ir tai, kad darželyje dauguma mergaičių jas turi, susitaria atsinešti jas į grupes, na ir prasideda-pas mane tokia, o pas mane va kokia, o jau kokia Austėjos Bratz... Ramiai net pro parduotuvę negalime praeiti, reik užeiti pasižiūrėti, ar kokių naujovių neatsirado... Na, o kaina, tai čia jau atskira tema. Kai pasižiūriu, tai netgi kažkada ,,ant bangos" buvusios Barbės kainuoja mažiau. Keista ir tai, kad Bratz rūbeliai kainuoja beveik tiek pat, kiek ir pati lėlė. Bet kaina matyt aktuali tik tėvams
Pangasija
2008 03 26, 14:00
QUOTE(paulapaula @ 2008 03 25, 23:31) labas mamytes,lyg ir neradau tokios temeles apie leles bratz.Mano dukrai jau 11 metu,bratz manija jau lyg ir praejus,bet neleidzia nei vienos leles niekur isnest,stovi kruva bratz,bratz salomas,laikrodis,masina,lova,visas lagaminas,baisu,lentynose renka dulkes  ,bet va vis niekaip negali atsisveikinti su jom,baby bornu atsikratem,o situ niekaip negalim.Dabar kaip pagalvoju,tai kruva pinigu velniai zino kam investuota  ka jus manot,ar patinka jusu mergaitems sitos leles,o gal jau ju mada paseno?parasykit savo nuomone  o kodėl jum taip knieti atsikratyt?
justina_r
2008 03 26, 14:05
oj tikrai mada dar nepraejus, ant "bangos" jos dabar  maniske ir pora bratz'iu turi tai rubeliu komplektuka dar nupirkom zaidzia sau patenkinta su bratz'em ir su barbem  tik LT brangios jos mes parsivezem is nervegijos pirkom per atkcija tai per pus maziau sumokejom nei Lietuvos parduotuvese, ir dabar laukiam kol ateis pora bratz kidz is UK ten ir dvi nupirkau biskuti pigiau nei viena tokia pati LT parduotuveje  labai dar noreciau savo princesei bratz autobusiuko
paulapaula
2008 03 26, 14:10
QUOTE(Dios @ 2008 03 26, 14:00) o kodėl jum taip knieti atsikratyt?  atsikratyti tikrai noriu,nes maziuko zaislu pilni kampai,o dar situ pilnos lentynos,jau dali ir ant spintos sudejau,o zaisti tai niekas nezaidzia  ,kai reikia dulkes lentynose valyti tai bunu pikta kaip suo  ,jau velniai zino kiek laiko i rankas nebuvo nieko paemus,siaip ji labai pas mane uzsiemus,stipriai sportuoja,bet visa laisva laika praleidzia prie kompo arba su klasiokem,tai ledo arenoj,tai kine ir kazkaip jau tu leliu visai nereikia  o ne vien tik jos bratz,dar visokiu gi velniu pilna
QUOTE(paulapaula @ 2008 03 26, 15:10) atsikratyti tikrai noriu,nes maziuko zaislu pilni kampai,o dar situ pilnos lentynos,jau dali ir ant spintos sudejau,o zaisti tai niekas nezaidzia  ,kai reikia dulkes lentynose valyti tai bunu pikta kaip suo  ,jau velniai zino kiek laiko i rankas nebuvo nieko paemus,siaip ji labai pas mane uzsiemus,stipriai sportuoja,bet visa laisva laika praleidzia prie kompo arba su klasiokem,tai ledo arenoj,tai kine ir kazkaip jau tu leliu visai nereikia  o ne vien tik jos bratz,dar visokiu gi velniu pilna  tai va,mamyte,kai dukrele pramogauja ne namie,tai ir surinkit tas leles,gal cia forume kas nupirks,o uz tuos pinigelius gautus,savo panelei pasiulykit kita daikta nupirkt
justina_r
2008 03 27, 16:31
QUOTE(marlen @ 2008 03 27, 16:42) tai va,mamyte,kai dukrele pramogauja ne namie,tai ir surinkit tas leles,gal cia forume kas nupirks,o uz tuos pinigelius gautus,savo panelei pasiulykit kita daikta nupirkt  visiskai sutinku  susitarti su dukryte reikia kad uz tuos pinigelius ka nors kita gales nusipirkti  mes ir taip darem
Pangasija
2008 03 27, 17:24
o aš dar sakyčiau neskubėkit tų lėlių atsikratinėt. tegu dar pasidžiaugia. nes po metų kitų pati jas tikrai šveis lauk
paulapaula
2008 03 27, 23:20
QUOTE(Dios @ 2008 03 27, 17:24) o aš dar sakyčiau neskubėkit tų lėlių atsikratinėt. tegu dar pasidžiaugia. nes po metų kitų pati jas tikrai šveis lauk  ,tai va ir as taip galvoju,kol dar nori tegu stovi,ar taip ar taip pinigai i bala,gal jau cia paskutinis pasispardymas
Jei kam reikes leiu , prieduku ir dideliu priedu i az .
paulapaula
2008 03 28, 13:26
ko taip mazai pasisakanciu  ,gal tikrai mada praejo  ,nes mes jau kokie 5 metai,kaupem leliu bratz atsargas
perlixike
2008 03 30, 11:20
as manau kad jos nevertos tokiu pinigu  dukterecia per kalėdas gavo 3 bratz'es, tai pazaide gal savaite kokia ir padejo i kampa
justina_r
2008 03 30, 11:49
QUOTE(perlixike @ 2008 03 30, 12:20) as manau kad jos nevertos tokiu pinigu  dukterecia per kalėdas gavo 3 bratz'es, tai pazaide gal savaite kokia ir padejo i kampa  as manau kad tai visiems zaislams galioja, kad pazaidzia vaikas kazkiek su juo ir numeta  kol vel po kiek laiko pamato kad turi  betn jau pas mus namie tai tokiu "dulkanciu" zaislu daug
Mano merginai 9 metai.Su barbėm žaidžia jau seniai.Turi barbių daug ir joms baldų, mašinų ir t.t. Bet prasidėjo ta bratz manija,reklamos,multikai,klasiokių daug turi tas bratz ir jai prireikė.Tai gavo velykoms dovanų.Jau antra savaitė nepaleidžia iš rankų. Man bratz gražios lėlės tik kaina jų tikrai perdėta.  Bet juk vaikams norisi turėti tokius žaislus,kokius draugės turi.Žinau kaip norėdavau pati,kai maža buvau.Bet tada tiek gražių žaislų nebuvo.O dabar tų lėlių grožis,rūbai,batai  Ir kuo ilgiau tegul mergaitės su lėlėm žaidžia,juk spės užaugti ir būti panomis
paulapaula
2008 04 01, 11:59
na va sutarem ir mes su dukra parduoti didziaja bratz dali,bet dar truputi pasilikom,kad taip skaudu nebutu  ,laukiam siandien klientes,dukra vakar sako,zinai mama,siaip tai visko negala,ber gaila lelyciu(nes dvi parduoda).sako bijau kad ju nelauzytu  ,bet isguodziau,kad mergaite bus gera ir tikrai leliu neskriaus
gamtos stebuklas
2008 04 01, 12:56
QUOTE(paulapaula @ 2008 04 01, 12:59) gaila lelyciu(nes dvi parduoda). zinot, o man kazkaip nesuprantama, kaip galima parduot tai,ko vaikas nori!!  maniske irgi turiu tu barbiu nezinia kiek, bratz jau 9 nupirkom,vaikuciu tu bratz- tiesiog dabar tai madinga  aisku, paskaiciavus bendroj sumoj tai nepigiai aisku, bet niekas ir nevercia pirkt...o visu antra, gerai kad baby bornu tiek ivairoviu nera
paulapaula
2008 04 01, 13:08
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 04 01, 12:56) zinot, o man kazkaip nesuprantama, kaip galima parduot tai,ko vaikas nori!!  maniske irgi turiu tu barbiu nezinia kiek, bratz jau 9 nupirkom,vaikuciu tu bratz- tiesiog dabar tai madinga  aisku, paskaiciavus bendroj sumoj tai nepigiai aisku, bet niekas ir nevercia pirkt...o visu antra, gerai kad baby bornu tiek ivairoviu nera  zinot jeigu vaikas zaistu,tai net nekiltu minciu apie pardavima,mes visa ta kalna turime nemaziau 5metus,o kokie du metai,tikrai,ji nieko nebuvo i rankas paemus,nekalbu apie zaidima,yra noras ne zaisti,o zinoti,kad ji tiek visko turi,rieducius isaugo,tai sutarem,kad pirksim rieducius uz gautus pinigelius,dar 4 lleles liko ir lagaminas oilnas rubu ir t.t,pasilikom,sake nu gal dar kada uzeis noras pazaisti
INGRIDŽIUKS
2008 04 01, 18:34
Pagal mane šios lėlės tikrai nėra vertos tokios kainos  ,bet pareklamavo vaikučiai pamatė ir tėveliai pirkit,kraustykit pinigines  šiaip tai mes nepirkom nors ir labai prašė,bet kalėdom rašė laišką kalėdų seneliui ir kas paklausė ko nori ,tai duodavo tą laišką pasiskaityti.  Tai ir gavo ją dovanų.
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 04 01, 19:34) Pagal mane šios lėlės tikrai nėra vertos tokios kainos  ,bet pareklamavo vaikučiai pamatė ir tėveliai pirkit,kraustykit pinigines  šiaip tai mes nepirkom nors ir labai prašė,bet kalėdom rašė laišką kalėdų seneliui ir kas paklausė ko nori ,tai duodavo tą laišką pasiskaityti.  Tai ir gavo ją dovanų.  Sutinku, kad kainos pas mus tų lėlių tikrai labai užkeltos, bet taip norisi savo dukrytei nupirkti tai ko jinai nori  Juolab kai žinai,kaip jinai saugo savo visus žaisliukus ir tikrai kasdien žaidžia
justina_r
2008 04 02, 09:42
QUOTE(lloreta @ 2008 04 02, 10:27) Sutinku, kad kainos pas mus tų lėlių tikrai labai užkeltos, bet taip norisi savo dukrytei nupirkti tai ko jinai nori  Juolab kai žinai,kaip jinai saugo savo visus žaisliukus ir tikrai kasdien žaidžia  visiskai sutinku, jei vaikui reikia tai sunku atsakyti, tuo labiau kai vaikas saugo zaisliukus, nors mano dukryte tik triju metuku bet saugo savo zaisliukus, barbes ir bratz susidede i lagamineli  dar kad leliu kaina didele tai dar tiek to, bet vat kad rubeliai tokie brangus  buvo maximoj nebrangiai po 13 lt rinkinukai, bet jau niekur nebematau jau tikriausiai staigiai ispirko mes tik viena komplektuka spejom isisgyti
Aha, visos mamos norėtų kuo pigiau nupirkt lėlę, jų priedus irt.t. Deja, taip nėra ir niekur nesidėjęs perki. Pas mus dvi panos auga, kai nupirkom pirmąją Barbie vyresnėlėi (tai buvo prieš 7 m.), nuo tada nebeskaičiuojam kiek jos, visi namai, motociklai ir t.t. kainavo. Beprasmiška. Pats žinai, kad daug, bet tiksliau ir nesistengiam įvardyt. Dabar abiem užsireikė Bratz kidz su daug priedų. Sako, mama, gi dabar jau šitos ant bangos. Nupirkom.  Nors tik prieš Kalėdas buvo joms kitos ant bangos.
kadulina
2008 04 03, 12:25
QUOTE(paulapaula @ 2008 04 01, 15:08) zinot jeigu vaikas zaistu,tai net nekiltu minciu apie pardavima,mes visa ta kalna turime nemaziau 5metus,o kokie du metai,tikrai,ji nieko nebuvo i rankas paemus,nekalbu apie zaidima,yra noras ne zaisti,o zinoti,kad ji tiek visko turi,rieducius isaugo,tai sutarem,kad pirksim rieducius uz gautus pinigelius,dar 4 lleles liko ir lagaminas oilnas rubu ir t.t,pasilikom,sake nu gal dar kada uzeis noras pazaisti  Sveika, ar pardavet tas dvi lelytes, lyg mes noretumem isigyti  Parasiau i AZ
paulapaula
2008 04 03, 12:58
QUOTE(kadulina @ 2008 04 03, 12:25) Sveika, ar pardavet tas dvi lelytes, lyg mes noretumem isigyti  Parasiau i AZ  su musu lelytem ir visais salonais ir masinom jau zaidzia mamytes lloreta mergyte,pardavem jai nes sake,kad labai saugo zaisliukus,gero joms zaidimo
QUOTE(paulapaula @ 2008 04 03, 13:58) su musu lelytem ir visais salonais ir masinom jau zaidzia mamytes lloreta mergyte,pardavem jai nes sake,kad labai saugo zaisliukus,gero joms zaidimo  Ačiū už gerus žodžius  Maniškė dabar kai tik ne mokykloj taip ir sėdi prie tų bratz. Ir fotografavo jas tipo fotosesiją darė :Tikrai labai myli tas bratzes
justina_r
2008 04 04, 10:37
QUOTE(lloreta @ 2008 04 03, 22:27) Ačiū už gerus žodžius  Maniškė dabar kai tik ne mokykloj taip ir sėdi prie tų bratz. Ir fotografavo jas tipo fotosesiją darė :Tikrai labai myli tas bratzes  nu vat kaip saunu  gal ir mums fotosesija pristatysit
paulapaula
2008 04 04, 10:55
Gal galite man patarti kur galima nusipirkti bratz lėlėms batų ir rūbelių?Žiūrėjau keliose parduotuvėse tai neradau
justina_r
2008 04 07, 09:35
QUOTE(lloreta @ 2008 04 06, 10:52) Gal galite man patarti kur galima nusipirkti bratz lėlėms batų ir rūbelių?Žiūrėjau keliose parduotuvėse tai neradau  tikrai yra zaislu planetose, taip pat didziausiose maximose yra  taip pat ebay.co.uk yra labai nemazai visokiu rubeliu ir kitu aseksuaru tik naudoti dazniausiai
QUOTE(lloreta @ 2008 04 06, 09:52) Gal galite man patarti kur galima nusipirkti bratz lėlėms batų ir rūbelių?Žiūrėjau keliose parduotuvėse tai neradau  Visad, kai tik būnu, matau Akropolyje (Vilniaus). Manau, kad ir Kaune turėtų būti.
paulapaula
2008 04 07, 11:58
QUOTE(lloreta @ 2008 04 06, 09:52) Gal galite man patarti kur galima nusipirkti bratz lėlėms batų ir rūbelių?Žiūrėjau keliose parduotuvėse tai neradau  maciau ir sm zaisluose pardavinejo naudotus,tik va kainytes tai tikrai pas ja nemazos buvo,pas renax tiek visa lele su rubeliaias kainuoja,o ji tik uz rubeliu komplektuka po 35lt norejo
QUOTE(paulapaula @ 2008 04 07, 12:58) maciau ir sm zaisluose pardavinejo naudotus,tik va kainytes tai tikrai pas ja nemazos buvo,pas renax tiek visa lele su rubeliaias kainuoja,o ji tik uz rubeliu komplektuka po 35lt norejo  Aš už du komplektėlius su batukais mokėjau tiek,radau sm,tai mano dukrytė apsidžiaugė, kad turės pakeitimui rūbelių Papildyta:QUOTE(Paja @ 2008 04 07, 10:50) Visad, kai tik būnu, matau Akropolyje (Vilniaus). Manau, kad ir Kaune turėtų būti.  Maximoje žiūrėjau akropolio tai nėra. Reik žaislų parduotuvėse pasidairyti ,bet jaučiu kaina naujų tai
justina_r
2008 04 07, 14:13
lloreta, o nenorit is ebay.co.uk bandyti nusipirkti tikrai rastumet us gera kaina  as tai is ten pora lelyciu uz labai gerai kaina nusipirkau, perku as per Limcamca
QUOTE(justina_r @ 2008 04 07, 15:13) lloreta, o nenorit is ebay.co.uk bandyti nusipirkti tikrai rastumet us gera kaina  as tai is ten pora lelyciu uz labai gerai kaina nusipirkau, perku as per Limcamca  Ačiū už patarimą
paulapaula
2008 04 12, 11:41
na va nebera mamu,kuriu dukrytes zaidzia su bratz  ,
Gretutia123
2008 04 12, 15:19
QUOTE(Gretutia123 @ 2008 04 12, 16:19) Aš tai bratz rūbelius ir batelius perku per skelbimų lentą,bet moku tikrai nemažai  Aišku taip pigiau nei pirkti naujus.
QUOTE(mamiux @ 2008 04 16, 23:12) Manau,kol jūsų dukrytė paaugs jau ne bratz lėlės bus madoj  O kokios nors kitos
Gretutia123
2008 04 18, 20:18
QUOTE(lloreta @ 2008 04 12, 19:17) Aš tai bratz rūbelius ir batelius perku per skelbimų lentą,bet moku tikrai nemažai  Aišku taip pigiau nei pirkti naujus. o mazdaug po kiek moki?
celesta
2008 04 18, 20:21
o man gražios bratz, kol nebuvau atradusi internetinių parduotuvių, pirkau Lietuvoj ir gan brangiai, o dabar pas tarpininkes nusiperku daug pigiau
QUOTE(Gretutia123 @ 2008 04 18, 21:18) o mazdaug po kiek moki?  Vienas kostiumėlis man gavosi už 10-15 lt. O batų pora apie 3 litus  Nors gerai paieškojus galima ir pigiau surasti
Gretutia123
2008 04 19, 15:46
QUOTE(lloreta @ 2008 04 18, 23:56) Vienas kostiumėlis man gavosi už 10-15 lt. O batų pora apie 3 litus  Nors gerai paieškojus galima ir pigiau surasti  o tu i interneta idedi skelbima  ar kaip???
QUOTE(Gretutia123 @ 2008 04 19, 16:46) o tu i interneta idedi skelbima  ar kaip??? Pati ieškau per skelbimus
Prieš kokį mėnesį gal pirkau Bratz rūbelius Akropolyje po 12 Lt. Palaidinukė, džinsiukai, rankinukas ir batai. Nebrangu ir tikrai kartas nuo karto būna.
justina_r
2008 04 19, 18:30
QUOTE(Paja @ 2008 04 19, 18:53) Prieš kokį mėnesį gal pirkau Bratz rūbelius Akropolyje po 12 Lt. Palaidinukė, džinsiukai, rankinukas ir batai. Nebrangu ir tikrai kartas nuo karto būna.  as buvau pirkus toki rinkinuka, bet jau daugiau ir nebematau
Mangirdiene
2008 04 19, 22:18
Idomu, o kokios Berniuku zaislu "manijos" ? Gal kas pasidalintu ?
justina_r
2008 04 20, 13:04
QUOTE(Margiriene @ 2008 04 19, 23:18) Idomu, o kokios Berniuku zaislu "manijos" ? Gal kas pasidalintu ? na kadangi sunaus as neturiu, tai tiksliai pasakyti ir negaliu  bet asmeniskai man filmuko "Cars" zaisliukai ir visa atributika ziauriai faina  net mano dukryte pro juos sunkiai praeina  pora ir mes masiniuku turim
vaidamile
2008 04 20, 19:00
justina_r
2008 04 22, 14:47
QUOTE(vaidamile @ 2008 04 20, 20:00) matau kad gyvenat svedijoje, tai nuvaziuokit i toysrus parduotuve ten su akcijom ju daznai buna ir pigiai nusipirksite, na bent jau as norvegijoje tai ju uz gera kaina nusiperku
kadulina
2008 04 22, 22:59
QUOTE(perlixike @ 2008 03 30, 13:20) as manau kad jos nevertos tokiu pinigu  dukterecia per kalėdas gavo 3 bratz'es, tai pazaide gal savaite kokia ir padejo i kampa  pritariu, maniske labai nori, labai nori..., praeina dvi trys savaiteles, jau ziurek, kur nors sone  , nuo nuotaikos priklauso
|
|