Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: lėlės bratz
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4
j.vika
manajai jos patinka, turim keleta, bet man tai jos kazko labai jau neproporcingos lotuliukas.gif
daugiau turim BRATZ LIL ANGELZ...
Liuse ;D
As turiu 1 Cloe,1 Yesmin,1 Jade, 1 kidz-Phoebe ir 1 koby dar dideli berna idena. bigsmile.gif ir dar noriu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Bratziuke
Aš šiek tiek domiusi bratz lėlemis nes man tik 11 metų...Aš manau kad Bratz yra madingos lėlės bet neproporcingos...Jei turėčiau mergaitę tai nedrauščiau žaisti su Nei su Bratz nei su Barbėm ar dar My Scene...Bet manau kad kitos mergaitės per daug užsivežusios ant bratz nes bratz tik papraščiausia plastmasinė lėlė dėl kurios dažnai mergaitės atsisako tikrai naudingų bei vertingų daiktų...Bet aš tikrai savo dukrai nepripirkčiau krūvos bratz lėlių nes poto neturėtume kur dėti tektų mesti lauk doh.gif Bet nosr ir nesu suaugusi bet tikrai man nėra jokių "Manijų" nes aš tiesiog nesidomiu tokiais dalykais. thumbup.gif ...Mano sese na jai yra 7-neri ji labai "Svaigsta" dėl bratziu...Ji turi visas bratz merginų ir vaikinų kolekcijas bei turi dar ir tų lil angelz ir bratz kidz na vienu žodžiu visko bei turi visa savo kambary su bratz ir apskritai visi daiktai bei rūbai vien tik BRATZ...
Raigra
Mano duktercia tai labai norejo, nupirkom, bet nieko didesnio ispudzio nepadare jai nei kad paprastos perrengiamos barbes schmoll.gif
Cia manau daugiau mada doh.gif
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Žaislų skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten.  O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, žaislų kokybės ir kt. savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Elzė
O kur Bratz'es perkat?
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

jausrine
Man tai 12 metų ir dar niekaip neišaugau iš lėlių amžiaus. Gal todėl, kad geriausia draugė kuriai 12 taip pat neišaugo ( beje, sesė kuriai 14 irgi neišaugo). Ji daug bratzių turi. Man atrodo, kad bratzės labai aptinka, nes mama jų neleido net už savo pinigus pirkti, rėkė , akd baidyklės, tai dėdė iš anglijos dabar pastoviai perka... Kita savaitę atsiūs vėl. Tiesa, ne naujas, o iš turgaus. Ten randa po svarą nusipirkt ar po 50 pyškių. Bet bratzės tikrai geros, ne baisios, matosi naujesnės. Tik kartais plaukai šiek tiek apkarpyti... biggrin.gif
Kuzia
QUOTE(jausrine @ 2010 09 13, 17:51)
Man tai 12 metų ir dar niekaip neišaugau iš lėlių amžiaus. Gal todėl, kad geriausia draugė kuriai 12 taip pat neišaugo ( beje, sesė kuriai 14 irgi neišaugo). Ji daug bratzių turi. Man atrodo, kad bratzės labai aptinka, nes mama jų neleido net už savo pinigus pirkti, rėkė , akd baidyklės, tai dėdė iš anglijos dabar pastoviai perka... Kita savaitę atsiūs vėl. Tiesa, ne naujas, o iš turgaus. Ten randa po svarą nusipirkt ar po 50 pyškių. Bet bratzės tikrai geros, ne baisios, matosi naujesnės. Tik kartais plaukai šiek tiek apkarpyti... biggrin.gif
*

Parduotuvese jau beveik ir nebera ju pirkt.
kermint
Sveiki jei paruodat kas BRATZ is kauno ir nebrangiai rasykite i AZ!! Aciu!! smile.gif wub.gif thumbup.gif
pempyte8
www.lpsvivi.webs.com - Bratz, Littlest pet shop, Witch, My little pony.
(susidomėjusiems į až) ax.gif
broma
Mūsų dukrai jau 9 metai, turime visą krūvą bratz lėlių, bratz vyrą , namą....
nu vienu žodžiu ... sėkmingai dar žaidžiame. Aišku laikas nuo laiko atsibosta, bet po to vėl žaidžia thumbup.gif
Žaislų Karalienė
Sveikutes 4u.gif
Mielos mamytes, labai prasau pagalbos blush2.gif Maniske prisiuziurejo rusisku reklamu ir kaledoms uzsake
Bratz модная причёска doh.gif
Gal kas zino, kokia tai Bratz ir kur galima nusipirkti blush2.gif parasykit prasom i AZ.
Is anksto laaabai dekoju wub.gif
Žaislų Karalienė
Didelis aciukas visoms mamytems kurios padejo wub.gif
dabar zinau tai Bratz Magic Hair Grow and Cut - Yasmin
tik liko dar nupirkti doh.gif
raimondziukiuke
Sveiki, gal kas turi parduoti bratz babyz man jos laai patinka. Gali būti ne naujos. 4u.gif
supermama159
Parduodu bratz,bratz leliu rubus,batai,bratz baby, baldai, little pet shop

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir dar daugiau puslapyje http://public.fotki.com/vikasimson/bratz/

miskouoga

QUOTE(kermint @ 2010 09 13, 19:53)
Sveiki jei paruodat kas BRATZ is kauno ir nebrangiai rasykite i AZ!! Aciu!! smile.gif  wub.gif  thumbup.gif
*

QUOTE(pempyte8 @ 2010 09 22, 20:24)
www.lpsvivi.webs.com - Bratz, Littlest pet shop, Witch, My little pony.
(susidomėjusiems į až)  ax.gif
*

QUOTE(raimondziukiuke @ 2010 10 30, 13:17)
Sveiki, gal kas turi parduoti bratz babyz man jos laai patinka. Gali būti ne naujos. 4u.gif
*

QUOTE(supermama159 @ 2010 11 28, 20:04)
Parduodu bratz,bratz leliu rubus,batai,bratz baby, baldai, little pet shop

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir dar daugiau puslapyje http://public.fotki.com/vikasimson/bratz/
*

Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
kosiute
Man asmeniskai sios leles nepatinka,nesuprantu jose grozio g.gif
Tikiuosi mano panelytei irgi nepatiks kai paaugs...
man geriau barbes su kuriomis ir as dar spejau pazaisti vaikysteje 4u.gif
cerael
Sveiki,as esu 15 metu mergina ir kolekcionuoju BRATZ lelytes biggrin.gif .Jei turite BRATZ lelyciu ir jusu dukrytes jau gali su jomis atsisveikinti,as su mielu noru uz sutartine kaina is jusu isigyciau tas lelytes ir papildyciau savo kolekcija.
Elze 4u.gif
supermama159
QUOTE(cerael @ 2010 12 26, 14:03)
Sveiki,as esu 15 metu mergina ir kolekcionuoju BRATZ lelytes biggrin.gif .Jei turite BRATZ lelyciu ir jusu dukrytes jau gali su jomis atsisveikinti,as su mielu noru uz sutartine kaina is jusu isigyciau tas lelytes ir papildyciau savo kolekcija.
Elze 4u.gif

*

http://public.fotki.com/vikasimson/bratz/ bratz bei ju rubai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.