Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiukai nevalgiukai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kristute.u
Musu paneles, tai valgios. Kartais net baisu, atrodo kad perdaug ryja, bet byna ir dienu kad nenori. Tiesiog nekreipiu i tai demesio ir tiek. Tik pasistengiu, kad saldumynu negautu.
Liniuote
ar jis sveikutis? Na gal neseniai sirguliavot, geret vaistuku, tai del to gali pablogeti apetitas. Bandyk dar ir dar karta, gal tiesiog reikia atrasti, kas jam butu skanu. Sėkmės!
Nieko sau
Spėju, jog dantukas jums kalasi, todėl vaikas neturi apetito g.gif .
Duok jam gerti pienuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bambukas
na tai tu laiminga mama kristute biggrin.gif kadangi as tik svajoju kad mano astijukas valgytu.Jis is tu vaiku kuris isvis nevalgo ir net nezinau ka daryt,nei vitaminai nei C vitaminas niekas nepadeda ir svorio del to trukumas.Taip kad tu dar dziaukis kad valgo 4u.gif
Herta
Ka daryti su nevalgiadieniais?
As tai nieko ypatingo nedarau,nevalgo tai nevalgo,kai nores pranes...nekisu per prievarta,o tai pradeda ziaugcioti...Jei jau mazavalgadieniai pasireskia nuolatos,einu pas gydytoja ir pasiskundziu.Tada ji israso vitaminu,kuriuos kliackai labai noriai geria ir viskas susitvarko savaime...
Agatas1
tikra tiesa, kad jei vaikas nevalgo keletą dienų, tai po to atsigriebia dvigubai. Bet pas mus tai dažniausiai būna susiję su ligom verysad.gif O versti valgyti per prievartą beprasmiška schmoll.gif
MaTo
Mum kai kalasi dantukai tai buname labai nevalgus, tai tikriausiai ir jum ta pati problemele laukia.
viltuke
Tikrai gali būti kalti dantukai
linytes
Jeigu tikrai kalasi dantukai, reikėtų patepti dantenas pvz. Dentinox, tada jam ne taip skaudės, gal tada ir neatsisakys valgyti. O pienuko vien tiktai jam per mažoka, todėl ir nktį keliasi ir dėl skausmo, ir iš bado. Kai maniškei pradėjo trūkti pienuko, ji irgi dažnai prabudinėdavo, tas pats buvo ir su dantukais verysad.gif
Lukaa
Man taip pat atrodo, kad kalti dantukai verysad.gif
Bandyk gal i kruopu kosyte, pvz. avizas, grikius deti trinto banano. Maniskis valgo tik kruopas, mieliau su bananu ar\ir obuoliu. Deja, visiskai atsisako darzoviu, mesos taip pat. Negaliu net apgauti, idedama i kruopas mesytes, suvalgo kelis saukstus ir spjauna. verysad.gif Nezinau irgi ka daryti, bet gal as cia na toj temoj, sorry 4u.gif
Nieko sau
QUOTE(Lukaa @ 2006 03 29, 17:11)
Man taip pat atrodo, kad kalti dantukai verysad.gif
Bandyk gal i kruopu kosyte, pvz. avizas, grikius deti trinto banano. Maniskis valgo tik kruopas, mieliau su bananu ar\ir obuoliu. Deja, visiskai atsisako darzoviu, mesos taip pat. Negaliu net apgauti, idedama i kruopas mesytes, suvalgo kelis saukstus ir spjauna. verysad.gif Nezinau irgi ka daryti, bet gal as cia na toj temoj, sorry 4u.gif
*

as irgi ne i tema parasysiu, bet mano sūnus nemėgsta nei daržovių, nei mėsos doh.gif
aleksa
Mes irgi su valgimu turim problemu. kaip kalesi dantukai tai iš vis kaip matydavo šaukštelį tai rekdavo visų balsu. Mano gydytoja nuo 9 men. pasiule mums po puse šaukškelės vitaminu kiddy gert bet vistiek nieko nepadeda. Kad jis tik pavalgytu aš duodu viską ir mobilu telefona ir žaislus ir žurnalus. doh.gif
Man taip atrodo kad jis tesiog toks vaikas ir mes visada su valgymu turesim problemu schmoll.gif
jole
QUOTE(gritte @ 2006 03 29, 18:14)
as irgi ne i tema parasysiu, bet mano sūnus nemėgsta nei daržovių, nei mėsos  doh.gif
*

Ir mano mažasis toks pats - nei daržovių, nei mėsos schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(aleksa @ 2006 04 01, 00:05)
Mes irgi su valgimu turim problemu. kaip kalesi dantukai tai iš vis kaip matydavo šaukštelį tai rekdavo visų balsu. Mano gydytoja nuo 9 men. pasiule mums po puse šaukškelės vitaminu kiddy gert bet vistiek nieko nepadeda. Kad jis tik pavalgytu aš duodu viską ir mobilu telefona ir žaislus ir žurnalus.  doh.gif
Man taip atrodo kad jis tesiog toks vaikas ir mes visada su valgymu turesim problemu  schmoll.gif
*

Puikiai tave suprantu mano dukrytė tokia buvo verysad.gif ir dabar nors jau ir 5 metai, bet kol pavalgo tai doh.gif ir dar ne bet ką valgo .
ringa
Pas mus irgi problemos su valgymu, nenori valgyti jokių košelių, na tik kellis šaukšelius, o po to - dūdos doh.gif Nei tyrelių, nei jogurtų, nei vaisių - nieko nenori. Tik papuko ir viskas... Bet atradau maistą, kurio ji neatsisako - kotletai blink.gif Dabar kasdien pas mus kotletai: žuvies, mėsos, su avižiniais dribsniais tongue.gif Bet man panelė jau didesnė - 11 mėn. Bijau tik kad ir tie kotletai atsibos ir vėl nevalgys g.gif
adj
Mano mažasis dar nėra paskelbęs nevalgiadienių rolleyes.gif Greičiau jau mes turim slėpti nuo jo maistą. Ypač tai, ką valgom patys... Jei jis jau pamaitintas kokia nors savo koše, vis tiek stovi prie stalo išsižiojęs, jei mes patys ką valgome... biggrin.gif
FF
QUOTE(bambukas @ 2006 03 27, 20:27)
na tai tu laiminga mama kristute biggrin.gif kadangi as tik svajoju kad mano astijukas valgytu.Jis is tu vaiku kuris isvis nevalgo ir net nezinau ka daryt,nei vitaminai nei C vitaminas niekas nepadeda ir svorio del to trukumas.Taip kad tu dar dziaukis kad valgo 4u.gif
*

Pas mus lygiai ta pati situacija. Jau taip nevalgo, kad net baisu doh.gif Nepagerina apetito nei vitaminai, nei lakstymas iš paskos su šaukštu. Nu niekas. Ir svorio trūksta. Ech... Vis su ta mintim, kad išaugs unsure.gif
Zalioji
valgymas ( o gal tiksliau nevalgymas) amžina mūsų bėda. Sūneliui jau 1,8 metuku, o jis dar net 10 kg nesveria. Paragauja koki mažuti kasneli maisto ir viskas, purto galvyte ( suprask, kad daugiau nenoriu). Kartais tiesiog net baisi neviltis apima. Suvalgo ryte 9 val. kokius 8-9 arbatinius saukstelius košės ir iki vakaro 19-20 nelabai ką įkiši į burnytę. O ir vakare ne kažin kiek suvalgo.
Šiaip vaikutis atrodo žvalus, liksmas, neišsekęs, bet kiek jis taip nevalgydamas temps.
Gal kas žinote kokių nors apetitą žadinančių vitaminų. Anksčiau duodavau KIDI vitaminus, tai jie lyg ir pagerino valgymą, bet dabar šių vitaminų nebematau vaistinėse.
Pasidalinkite patirtimi.
grazina37
nors mano mazius valgo normaliai ,bet jam duodu Pikovita,jis tikrai apetita kelia,ir informaciniame lapelyje taip parasyta,jei jau atsisako valgyti duodu misinuka ir nelieka alkanas drinks_cheers.gif
Rucelie
mano vaikis irgi žiaurus nevalgiukas. ir vitaminais, ir žuvų taukais padėtį bandėm gerint... schmoll.gif ir suveikė (bent jau kolkas veikia) mums toks metodas, už kurį mane čia pakabins tuoj blush2.gif kai jau visai visai nustojo valgyt vaikis, ėmiau džiaugtis bet kuo, kas papuola į burnytę. ir varškės sūreliu su šokoladiniu glajumi (nes be šokolado schmoll.gif ), ir šokoladiniais kinder batonėliais ir kt. sako nuo saldumynų visai šakės turėtų būt apetitui. o mums suveikė bigsmile.gif nebereikia nė šokoladų, kaip pradėjo vaikinas valgyt thumbup.gif ir košės dabar tinka, ir mėsytė, ir dešrelės, ir varškė be glaisto, na varškę perku tą su vyšniom ar kitom uogom, tokia skanesnę. bet jis vienu pritūpimu visą pakeli suraitoja thumbup.gif vienu žodžiu, myliu saldėsius blush2.gif kažkaip jie mums bent jau laikiną prašviesėjimą davė thumbup.gif niekad mano vaikis iš alkio nezirzdavo, o dabar tik ir tempia mane už rankos į virtuvę ir baksnoja pirštu, ką jam paduot thumbup.gif nu tfu tfu tfu, galgi baisiai laikinas prašviesėjimas, bet ir tuo mėgaujuosi blush2.gif
-niekas-
Mums taip pat būna nevalgedieniai. doh.gif įsidedu į termosa šilto maisto ir einam i miška.Pavaikščioja valandžiuke, pavargsta tada atsisėdam ir pietus suraito be naravo.O jei ir grynas oras nepadeda tada duodu viska kad tik ka suvalgytų.Kepu višta šlaunį į rankas vaikšto po kambarį ir kramto.Labai mėgsa pats valgyti.Įdedu į lėkštute supjaustyta dešrele ar virto liežuvio su majonezu ir palieku.Vaizdelis būna baisus, bet suvalgo.Su vakariene praščiau iš vis nieko nepaduosi.Prpilu gertuve jogurto ir per visa vakaro vaikšto ir gurkšnoja
ziza
Rytais duokite arbatos su citrina ir medum, šaukštą žuvies taukų, o dėl vitaminų pasitarkite su gydytoju, nes galima ir vitaminų perdozuoti, tai tada išviso vaikas nebevalgo blink.gif .
Aš savo vaiką sodindavau prie lango ir rodydavau visokias varnas, kol ta užsižiūrėjusi į jas valgydavo smile.gif Didesniai bandžiau duoti peletrūno tinktūros, jei nemaišau pavadinimo, tai nuo jo tik žiaugčioti pradėjo, nors jį labai rekomenduoja duoti dėl apetito.
Su manim mama irgi vargo-per dieną 3 šaukštus tik sumaitindavo, bet kai užaugau, tai atsivalgiau lotuliukas.gif
undinėle
ir mes toki nevalgiuka turim doh.gif ir iskur tokie vaikuciai pasidaro nevalgus? g.gif kur jieskot priezasciu ? g.gif g.gif g.gif 4u.gif
aleksa
Musų irgi labai nevalgiukas nežinau ką dar išgalvoti kad jis bent porą šaukšteliu pavalgytu dabar duodu vitaminus Pikovit bet rezultato kažkaip nelabai matosi lotuliukas.gif , prieštai gerem Kiddi vis laukiu gal peraugs verysad.gif
patrakusi
Maniske taip pat nemegeja valgyti...ryte kokius 5-7saukstelius koseles, ir stop!....bet jei pradeda zyzti, tai duodu misinelio, tada jau ramiakas... bigsmile.gif bet ji pas mane megsta ka nors pati kramsnoti, tai as jai taip iduodu tai desrele, tai kokios siaip mesytes, tai koki sausainuka, vaisiu ir t.t....na ir taip kramsnodama per 3men priaugo 1.7kg.... thumbup.gif bigsmile.gif manau tai gana nemazai...tiek tikrai nesitikejau... ax.gif siulau pabandyti ir kitoms mamytems toki buda...tiesa, pasiruoskit betvarkei... doh.gif sekmes.. mirksiukas.gif
aleksa
Toki buda tai as zinau mano jejgu galima butu tai visas dienas tik desreles ir valgytu ir misinuka gertu biggrin.gif
agnixa
Kaip man vienas gydytojas pasake,nera vaistu,kad vaikas pradetu valgyti. Mes irgi vargstam nuo pat pirmu dienu,misinuka net prastai gerdavo. Dabar irgi sunku pamaitint,butinai turi zaisti arba kuo nors susidomejus buti,nes kitaip neimanoma pamaitint. Mum dabar 1,5m bet sveriam irgi tik vos virs 9 kilogramu. Kartais taip nervuoja kai nevalgo ir net nenori,tai is nevilties net verkiu atsisedus smile.gif
Dorinda
pas mus irgi tas pats auginam nevalgiuka verysad.gif , nu taip nieko nevalgo kad baisu doh.gif , jei suvalgo tai kokia viena desrele i diena ir pieno atsigeria ryte bei vakare ir daugiau nieko jau i nevilti puolu kartais buna,kad per diena isvis nieko nevaldo tik sulciu atsigeria ir viskas verysad.gif cray.gif , daktare irgi sake, kad per prievarta jam neikisi maisto tik dar blogiau padarysi, reik graziuoju, bet, kad net graziuoju nei bloguoju jam to maisto neisiulisi.Gerem irgi vitaminus marsieciai jie vadinas nu tai gal kazkiek padejo, bet dabar visus sugerem ir vel tas pats nevalgymas prasidejo doh.gif , dar sako gerai vitaminas C suzadina apetita, bet reikia duoti ne daugiau dvieju drazeciu i diena.
iewa
sveikos mamytes ir pas mus namuose buna tokie nevalgymo periodai doh.gif
Nors pagal svorį nepasakysi kad mes nevalgiukai,bet sakau užeina tokiais momentasi.seniau budavo valgo kaip koks abžora ir iš tėvėlio lekštės ir iš mamytės,paskui užeina per diena viena kart valgo..
pienuko ir misinuko negeria jau keletas menesiu,ipildavau miau paskutiniu metu jį gėrė,o dabar tik arbateles,netgi sultys neskanu jam.Vaisiu nelabai valgo....
Žodziu širdele skauda kai gamini darai siūlai o jis taip gražiai nea sako ir rodo kad nevalgys...paskui tik maistas keliauja i siuksline..tai dar gerai kad bent koki sureli suvalgo...Šiandien per visa diena,pusę sumuštinio,kelis sausainukus,išgėrė gal kokius 4-5 buteliukus arbatos ir viena kotletuka i ranka pasiėmes,nors daviau su bulviu kosyte tai pora kasniu tokių paragavo o paskui rodo kad nenori arba spauna...Tai nors ka mesiško suvalge bet aš skaitau mažai,nes nei pienuko negeria dar ryta ir vakare jo gertu tai būtų lengviau kazkaip visvien ne tuščias skrandukas...
na bet tikiuosi vel užeis valgymo metas ir valgysim visko...
Ištiesų iš tos ne vilties kartais tada jau geriau valgo tegul tai ka nori kad ir tuos saldumynus negu kad išvis neima nieko i burnyte..Aš ir anadien sakau pakavosiu sausainukus ir visa kita, nera čia ko saldumynais gyventi...Tai ka manot kai nieko kito nevalgė meduoliukas jau buvo rankose..nu neina tada taip jau nieko ir neduoti..gal darau klaida alia ka daryt?
o kita diena pusryciams prasesi sumustinio su rukyta desra ,vis pribega ir šaukia mantai net du suvalge thumbup.gif Ir suprask nuo ko cia priklauso tas valgymas arba nevalgymas...
Linki visiems nevalgiukams tapti valgiukais mirksiukas.gif
Rucelie dziugu kad Augustėlis dabar valgo thumbup.gif Šaunuolis thumbup.gif
Jurgita-Gabrielė
mano dukrytei 1,6m.taip pat yra nevalgi.negeria pieno,nevalgo varskyciu,jogurtu,sureliu.as ja vadinu "vegetare"-pusryciams kartais suvalgo agurkeli,pietums-pomidoriuka,o vakare-kompotas.geria daug,per para iki 4l. teko pasidaryti tyrimus,kaskaip neramu buvo.po to,gerem MULTI TABS vitaminus,kuriu dabar sunku rasti,ir gelezies papilda-zinokit padejo,pradejo geriau valgyti.tiesa,stengiuosi nemaitinti tarp valgymu,padeda,nes vaikas buna isalkes,geriau valgo.kad suzadint
apetita,iki pietu geriam sultis arba valgom nesaldziu vaisiu.bet buna ir prastesniu dienu.javascript:emoticon(':oh')
smilie
nikitosmamyte
musu angeliukas buna nevalgus, kai ji tetis maitina. kai as maitinu - jokiu problemu nekyla.
Zalioji
QUOTE(agnixa @ 2006 09 06, 23:10)
Kaip man vienas gydytojas pasake,nera vaistu,kad vaikas pradetu valgyti. Mes irgi vargstam nuo pat pirmu dienu,misinuka net prastai gerdavo. Dabar irgi sunku pamaitint,butinai turi zaisti arba kuo nors susidomejus buti,nes kitaip neimanoma pamaitint. Mum dabar 1,5m bet sveriam irgi tik vos virs 9 kilogramu. Kartais taip nervuoja kai nevalgo ir net nenori,tai is nevilties net verkiu atsisedus  smile.gif
*

taigi ir as verkiu iš nevilties (sūnui 1,8 metu, o sveria vos 9 kg 400 g).
Maniskis misiniu iš viso negere, anksčiau tai bent valgydavo per pietus varskyte, dabar ir tos nevalgo. Pavargau gaminti maista ir ji siusti i konteineri schmoll.gif
nikitosmamyte
tikrai rankas nuleidi, kai gamini spec for baby, o jis tik puse kasnio teistengia padaryti.
Apus
mielos mamytes, neskubekite kisti vaikam vitaminu ir gelezies papildu pacios! galit prisidaryti daugiau problemu! siulau nuejus i poliklinika paprasyti kad kraujo tyrimus padarytu, tada zinosit ka daryti. mes taip pat nevalgem, beveik visai ( po sauksteli), kol gydytoja nepadare kraujo tyrimu! pasirodo beprasidedanti mazakraujiste ( lengvos formos). parase specialiu gelezies papildu, ir ka jus manot po 2 sav. maniskis rodo pirstu i saldytuva ir rekia niam-niam. thumbup.gif
*Jura*
QUOTE(Rucelie @ 2006 09 06, 09:08)
kai jau visai visai nustojo valgyt vaikis, ėmiau džiaugtis bet kuo, kas papuola į burnytę. ir varškės sūreliu su šokoladiniu glajumi (nes be šokolado  schmoll.gif ), ir šokoladiniais kinder batonėliais ir kt. sako nuo saldumynų visai šakės turėtų būt apetitui. o mums suveikė  bigsmile.gif nebereikia nė šokoladų, kaip pradėjo vaikinas valgyt  thumbup.gif ir košės dabar tinka, ir mėsytė, ir dešrelės, ir varškė be glaisto, na varškę perku tą su vyšniom ar kitom uogom, tokia skanesnę. bet jis vienu pritūpimu visą pakeli suraitoja  thumbup.gif vienu žodžiu, myliu saldėsius  blush2.gif kažkaip jie mums bent jau laikiną prašviesėjimą davė  thumbup.gif niekad mano vaikis iš alkio nezirzdavo, o dabar tik ir tempia mane už rankos į virtuvę ir baksnoja pirštu, ką jam paduot  thumbup.gif nu tfu tfu tfu, galgi baisiai laikinas prašviesėjimas, bet ir tuo mėgaujuosi  blush2.gif
*

Pas mus buvo ta pati situacija, kai valgė tik sūrelius, aišku su šokoladiniu glajum doh.gif , bet kas belieka, kai kitko nebuvo įmanoma įduot, o dabar jau daugiau ant mėsos perėjom dešrelės, faršo kukuliai, pati prašo "siamsytės" (taip vadina mėsytę) lotuliukas.gif , tik va darželyje dažnai košės būna, kurių iki šiol schmoll.gif nepavyksta įduot doh.gif
ezra
Man visiškai nepažįstamos jūsų problemos, nes aš kariauju su savąja, kad mažiau valgytų. Bet mano krikšatsūnis, tikras nevalgiukas. Jam jau 4 m., atrodo kaip tikra "Osvencimo auka" (negražu taip sakyti, bet...). Tėvai jau nuleido rankas. Bet pastebėjau vieną dalyką (blogą). Kadangi vaikutis mažai valgo, tai tėveliai tarp valgymų jam pyškina sausainius, jogurtus, vaisius (valgo!). O rimto maisto ir nenori.
Kleopatra
mums padėjo sūrus vanduo, karta pamačiau kaip laižo šaukštą, kuriuo sūrų vandenį maišiau, tai ėmiau ir įbėriau į virintą vandenuką druskos ir daviau gert, patiko nors man skonis tai šlykštus buvo, dabar duodu silkės irgi padeda
Crystalline
Ar nepastebėjote, kad žuvų taukai skatina apetitą? Aišku, tinka tiems vaikučiams, kurie noriai juos geria. Sūnus pats atsidaro šaldytuvą ir pasiima buteliuką, atseit, reikia įpilti į šaukštelį ir jam duoti.
Per karščius vaikučiai blogiau valgo, sūnelis labai blogai valgėm dygstant vienas po kito dantukams.
Vike
QUOTE(Zalioji @ 2006 09 07, 18:51)
taigi ir as verkiu iš nevilties (sūnui 1,8 metu, o sveria vos 9 kg 400 g).
Maniskis misiniu iš viso negere, anksčiau tai bent valgydavo per pietus varskyte, dabar ir tos nevalgo. Pavargau gaminti maista ir ji siusti i konteineri schmoll.gif
*

labai gerai pažįstama situacija, ko tik nebandžiau niekas nepadeda dvi dienas gali išbūti soti su trim šaukštais košės. Bet pradėjus lankyti darželį, pasitaisė ir apetitas- su kitais vaikais valgo, bet kai nelankom vėl ožiai ir nenoriu....
Ambro
Dar informacijos galit susirast temoje Nevalgiukai wink.gif
Grytute
Mes irgi kankinames del apetito stokos. Istisas dienas tik kose. Ir tai po tris saukstelius. g.gif O jei vietoj mesytes, kurios net i burna neima, saldaini pasiulytum - kimstu net issiziojes. Gerai, kad ju namuose buna retai. Beje, prasidejo "nevalgiuko dienos" po stipraus viduriavimo.
Isila
Mano pipiras irgi iš nnevalgiųjų - nuo gimimo toks. Retai kada išgerdavo pieno daugiau nie 100ml doh.gif mėsos nevalgo, tiesiog išrankioja ją iš burnos. Jei sutrinsi į košę, spjaus visą košę. Ką valgo, tai sasiskas. Dar makaronus mėgsta. Bet suvalgo vos vieną sasiską, košės 5 šaukštelius ir viskas, daugiau neįkiši doh.gif daryk ką nori, nevalgo ir viskas. Viską verčiu genams, nes aš tokia pati buvau doh.gif
evrasa
ir as vargstu su panos nevalgymu g.gif . jau, kai reikia sugalvoti, ka jai padaryti valgyti, tai vos ne galvos skausmas frusty.gif .duodi viena, duodi kita-nevalgo, is 3 karto dazniausia pataikau, bet ir tai kelis kasnelius... apie mesa jau visai nesneku, nieko nevalgo schmoll.gif
gal del to, kad mazai dantuku turi (tik 7), o smegenytes pabrinke?? aisku, saldumynu niekada neatsisakytu.
praktiskai gyvena tik ant pieno
ir dar, kaip bebutu keista, nera is plonuju. is sono paziurejus tikrai nepasakytum, kad nevalgi panele...
inguska26
sveikutes,ir as vargstu su savo berniuku,jau du metai su virs,jau nuo pat gimimo mes turejom bedu su valgymu,ispradziu kol pienuka sugirdydavau,paskui jau paaugus,tai ko tik nedarydavom ir sokdavom ir dainuodavom,ir suo net lakstydavo po kambari su kamuoliuku,kol vaikas valgydavo,paskui duodavau visus daiktus ciupinet kuriu siaip negalima,telefonus,raktus,kosmetika,zodziu ka tik uzsiemes butu,tai nors kazkiek sukisdavau ,tiesa pamirsau pagrindini dalyka pamineti tai reklama,kol rodydavo reklama tol leisdavo maitinamas,o dabar jau sakau du metukai,bet is esmes niekas nepasikeite,suvalgo kelis saukstukus ir viskas ,nebenoriu,ir daugiau nebeikisi,jei sakysi ,kad valgyk ir kisi per prievarta tai isvems ir tuos kelis kur suvalge,tai as ir nekisu,nenori nereikia,bet kai pagalvoju kiek jis is vis suvalgo,tai graudu darosi
Linuze
Ir mes turim tokią pačią problemą su valgymu doh.gif . Kišti per prievartą - neverta, nes apsivems, tai ir laukiu kol pats užsimanys verysad.gif . Va, į svečius pas ką nors, kai nueinam, tai nors pavalgo blush2.gif , ypač, jei ten būna vaikų ir jie tuo metu valgo, tada ir maniškis užsimano.
Šiaip per daug nekreipiau dėmesio, nes valgo daug vaisių, taip pat daug skysčių suvartoja, tik va labai nesmagu pasidarė, kai gydytoja pasakė, kad mano vaikas pagal savo amžių turėtų bent puse kilogramo daugiau svert doh.gif . Nors į tas lenteles aš nelabai žiūriu, nes visi vaikai skirtingi, bet vis tiek kažkaip nesmagu..
Apus
patarimas visu nevalgiuku mamoms! mes irgi buvom vieni is tokiu ax.gif padarem su gydytoja kraujo tyrima ir buvo sedes hemoglobinas sake del to ir nevalgydavo , na po viena kita sauksteli. Gerem 3 men gelezi ir ka jus manot....po menesio prie saldytuvo randu ir rekia " niam-niam" . dabar pakartojom tyrima viskas atsistate bet ir ant vaiko vizualiai matosi kad pastorejo (buvo sliekas) o po poros menesiu pavalgymo oi kaip pasitaise..... taip kad pasitikrinkit krauja, nes pas mus irgi zandai visada kabojo ir galvojau kuom tas vaikas gyvas, visi sake eik eik zandai kabo o tu sakai kad nevalgo, o mat kaip viskas islindo.
etynsur
mes su tuo nevalgymu ir vargstam doh.gif bet as tikrai nezaidiu ir nelaukiu valanda kol isizios.pas mane grieztai ax.gif kai pakeli tona ir su ja griezciau tai tada kaip mat viska suvalgo mirksiukas.gif o paskui viskas gerai buna laiminga soti iir kas svarbiausia pavalgius dar nori...tai as tada jai sriubytes pasiulau thumbup.gif o ka kitaip daryti?...juk nesinori kad vaikutis nusilptu.aisku as nestugauju bet rimtai su ja kalbu.mums metai ir sesi men smile.gif
olantukas
Mums ir bėda. Kartais pagalvoju nuo ko ji gyva? Super mažai valgom. Ryte porą kasnių ir po pietų miego sriubytės šiek tiek schmoll.gif
Papildyta:
Mums ir bėda. Kartais pagalvoju nuo ko ji gyva? Super mažai valgom. Ryte porą kasnių ir po pietų miego sriubytės šiek tiek schmoll.gif
Pupsiukas
Maniškis irgi nieko nevalgydavo, ypač jei aš maitindavau, tėtis dar kažkaip jam viską sumaitindavo blink.gif , bo griežtai elgdavosi o ir mažius prie jo kažkodėl nesispiriuodavo g.gif , bet jau man jį pamaitinti doh.gif O neseniai į darželį pradėjom vesti, tai aš kaip pamačiau kiek mano vaikis gali per kartą sukapoti blink.gif blink.gif tai savo akimis negalėjau patikėti. Turbut mato kad kiti valgo ir pats, tsakant, atsilikti nenori biggrin.gif , tai šiokiadieniais nors vaikas pavalgę, nes namie vistiek nieko nevalgo beee.gif
biteg
mano vaikas visada gerai valge , o dabar po ligos dingo apetitas . Jinai labai megsta vaisius rugsciai tai kai pavalgydavo pakyldavo apetitas , o dabar negaliu duot ,nes viduriuoja truputi ,ir dar kartais atsikosejus atpila ka katik suvalge. Tai vis siulau miltinius patiekalus , koses . O jinai nemegsta ,net sausainiu bandeliu nelabai , praso svarainiu dziovintu obuoliuku , raugintu agurku.
viti
sūnaus dietos savaitė buvo visai neseniai. Manau, kad gal ir dantys prisidėjo. Tada tai jau tikrai vaikas oru buvo gyvas. Nuo mažumės daugiau mažiau buvo tvarkoj - lakstyt po kambarius nereikėjo, bet pradėjus kambary baigt virtuvėj ar jau užsėdus ant arkliuko būna dažnai. Ką darysi, pasekioju, nes matau, kad kai tėtis kantrybės taip "žaisti" neturi suvalgo perpus mažiau g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.