QUOTE(kiskis @ 2008 10 08, 22:38)
Na as neisvaizduoju tai ka toje klaseje dare uz 400 lt? Na gi ne vieni i klase einate...
Na cia siaip ir juokas jau nebeima. 
Nu sakes kokios kainos o jei neturi is ko turi duot negi paskola turi imti
QUOTE(Profesorė @ 2008 10 10, 18:31) Tikrai O jus ar teiravotes uz ka tokios sumos? Ir jei nepaslaptis kiek klaseje mokinasi vaiku? QUOTE Ateina inspekcija ir išeina QUOTE(liudnute** @ 2008 07 21, 22:17) Mokyklos valdzia nusprende remontuoti pvz. aktu sale ir visi pinigeliai kur skiria tevai tuos 2% eis ten ,o ne kokioms ten klases grindims ir panasiai Labai geras sprendimas. Bent matysit, kur pinigai panaudojami. QUOTE(zinulė @ 2008 08 06, 10:24) Dirbu mokykloj ir žinau, kad kartais iš tų valstybės skiriamų pinigų nelieka net vadovėliams pakeisti. Keista dėl vadovėlių. Vienoms mokykloms neužtenka pinigų vadovėliams, kitos nežino kur dėti pinigus.
Labas visoms.Nedžugina mūsų nūdiena,o ir reikmenis mokyklai brangsta,pratybos ir t.t.Bet tokius pinigus skirti klases remontui...na nežinau.Siaubas!
QUOTE(liudnute** @ 2008 10 10, 21:15) Labas visoms.Nedžugina mūsų nūdiena,o ir reikmenis mokyklai brangsta,pratybos ir t.t.Bet tokius pinigus skirti klases remontui...na nežinau.Siaubas! na jau čia tikrai. o jei dar šeimoj 3 ar keturi vaikai... nesąmonė kažkokia.nugi negalima šitaip pinigu gręžti iš tėvų.jau ten po kokį 10 litų į mėn. geranoriškai duoti yra per akis.į domu, katras jau ten iš klasės tėvų gali tai leisti, nenuskausminant stipriai šeimos biudžeto, manau, ne daugiau kaip koks pora iš 30. neturtinga gi ta mūsų Lietuvėlė, o kodėl jau mes viens prieš kitą norim bajorais pasirodyti, kiek atims bet kas užsimanęs, tiek ir duosim atseit. jau taip kiek kainuoja vaikus į mokyklą tinkamai išleisti, manu pakankamai daug QUOTE(Upokšnis @ 2008 10 10, 19:23) Keista dėl vadovėlių. Vienoms mokykloms neužtenka pinigų vadovėliams, kitos nežino kur dėti pinigus. Dėl vadovėlių- jie perkami tik iš mokinio krepšelio. Iš to pačio, iš kurio mokami atlyginimai, skiriama seminarams ir pan. O ką mokykla surenka 2% jau kitoms reikmėms. Neįsivaizduoju, ką galima daryti klasėje su tokia pinigų suma 12000. QUOTE(zinulė @ 2008 10 11, 09:47) Dėl vadovėlių- jie perkami tik iš mokinio krepšelio. Iš to pačio, iš kurio mokami atlyginimai, skiriama seminarams ir pan. O ką mokykla surenka 2% jau kitoms reikmėms. Tas mokinio krepšelis nėra jau toks mažas, kaip visur deklaruojama
Čia 69 Lt mėnesiui ar metams?
Na jei metams tai nelabai dideli pinigai
Senokai bebuvau užbėgus i puslapiuką.Gal truputi ne į temą,bet dabar pasidalykim mintimis apie kalėdines -mokyklines išlaidas.Ne paslaptis ,kad jau daugelyje klasiu ptrasidėjo kalėdines rinkliavos.Ir ,kas mane labiausiai erzina,kad didesne dalis tu pinigėlių žygiuoja ne mano vaikui,o pvz.:mokytojai reikia butinai kaledu proga nauja kėde nupirkti ar stalą...ir taip toliau.Renkame ,tarkim,po 50lt,o pačiam vaikui perkama tik už 9-12lt.O kaip pas Jus?
QUOTE(liudnute** @ 2008 12 02, 00:04) Senokai bebuvau užbėgus i puslapiuką.Gal truputi ne į temą,bet dabar pasidalykim mintimis apie kalėdines -mokyklines išlaidas.Ne paslaptis ,kad jau daugelyje klasiu ptrasidėjo kalėdines rinkliavos.Ir ,kas mane labiausiai erzina,kad didesne dalis tu pinigėlių žygiuoja ne mano vaikui,o pvz.:mokytojai reikia butinai kaledu proga nauja kėde nupirkti ar stalą...ir taip toliau.Renkame ,tarkim,po 50lt,o pačiam vaikui perkama tik už 9-12lt.O kaip pas Jus? O mes per tevu susirinkima nutareme vaikams uz 20 litu pirkti. Na bent taip dauguma nubalsavo. O mokytojai po 10 lt. As manau galejome ir uz 1 litu!
Laba visoms.Kaip pas ju? Ar krizė paveikė mokyklos reikalus.Pas mus tai tikrai jaučiasi,jos padariniai-mokykla taupo mokinių sveikatos sąskaita,nedegamos visos lempos per tas pamokas ,kor mokytojos nuomone nebutina
As tai esu pries visokius klases remontus, na, jei ta padetis klasej butu kitokia, gal ir pakeisciau nuomone..jei tikrai matyciau, kad klaseje to remonto reikia..o dabar.. klase kaip klase..o remontui 300 nuplese..turi taikytis prie daugumos
QUOTE(liudnute** @ 2008 12 11, 22:27) Aš savo vaikų neleisčiau mokyklon, kurioje mano akimis dirba tokie mano akimis nieko neverti mokytojai. Viskas paprasta Pas mus nei šviesos taupymo nei dar kažkokia kitokia pan. prasme baisioji krizė nepalietė. O šviesos nedegamos kai klasėje natūraliai šviesu. Jokio taupymo vaiko sveikatos sąskaita savo vaiko mokykloje (o ir dar bent keliose, kurias neblogai žinau "iš vidaus")nematau. Remontams nerenka,yra bendras klasės fondas į kuriuos įnešami pinigai tarkim vaikų gimtadieniams, išvykoms ir su tuo susijusioms išlaidoms ir pan. Jei tikrai reiktų remontams (nors tam niekas pas mus nerenka) - turbūt dėčiausi, bet proto ir galimybių ribose. Antra vertus jei negalėčiau, nesitaikstyčiau prie daugumos ir sprendžiant dėl sumos taip pat pasisakyčiau. Nebent priimant vaiką į mokyklą buvo kažkokia rašyta/nerašyta sutartis dėl rėmimo. QUOTE(kiskis @ 2009 02 26, 15:37) žinoma kad ne pacios mokytojos sugalvoja,liepta iš aukščiau Papildyta: Papasakosiu neperseniausia įvykį.Gryžta mano 8-metis vaikas ir sako: "-Šiandien buvau GERAS mokykloje tai mokytoja man davė nemokamo maisto taloną. -O tai kur tavo maisto pinigai?-klausiu. -Reikėjo fondui,tai mokytoja pasakė ir atidaviau" Jis paprasčiausiai jau kelias dienas man pamiršdavo pasakyti ,kad i fondą reikia ,o mokytoja vietoj to kad paprasčiausiai parasytų i pasiekimų knygelę pėmė maistpinigius ir skyrė "labdarą"matyt ,kažkoks vaikas kur valgo už talonus nebuvop klasėj.Supykau.Susipynė jausmai grynai.Iš vienos pusės-nepaliko vaiko alkano,bet iš kitos pusės... |