Gal yra daugiau atsiliepimų, kaip jam sekasi dirbti?
Gal kas gimdėt pas šį jauną gydytoją? Pati pas jį gimdžiau antrą vaiką, pasirodė labai malonus. Bet kadangi gimdymas buvo palyginti lengvas, tai per daug to gydytojo ir nemačiau...
Gal yra daugiau atsiliepimų, kaip jam sekasi dirbti?
Ir aš, ir mano brolienė gimdėm pas šį gydytoją. Abi labai patenkintos jo darbu. Tikrai labai malonus ir šaunus gydytojas
mane sis gydytojas ir gi domina? nes perskaiciau straipsni apie ji ,suzinojau,kad jis turi 4 vaikucius...ir darbe apie ji kiek zinau gydytoja Drazdiene gerai atsiliepe.. renkuosi gydytoja, o apie si nieko nieks nesneka cia forume?? ar jis nieko nedaro??
Kaip suprantu, čia tas pats Egidijus Jakiūnas.
Kamieninių ląstelių banko medicinos vadovas Gydytojas-Akušeris Egidijus Jakiūnas egidijusjakiunas@gmail.com Gal jis labiau užimtas šitose pareigose, negu klinikose, todėl rečiau priiminėja gimdymus?.. Varle123, gal kartais straipsnis internetinis? Jei taip, gal turi nuorodą, nes per Google neradau?
Aš irgi gimdžiau pas šį gydytoją.Tik geriausi atsiliepimai ir prisiminimai.Gimdydama dėka gydytojo ir jo komandos jaučiausi saugi dėl savęs ir vaikiuko.Todėl nuotraukose darytuose iškarto pagimdžius matosi plati mano šypsena
Norėčiau ir antrąjį vaikutį gimdyti būtent pas jį.
Turejau kvaila kompleksa neiti pas vyrus ginekologus i konsultacija. Neseniai sio gydytojo deka, to komplekso nebeturiu. Tas gydytojas- zvaigzde- tokio tipo zmonems lemta buti savais profais pasirinktoje srityje. Profesionali konsultacija, issamus atsakymai i klausimus ir begaline inteligencija.
Jis dabar ne tik priimineja gimdymus, bet ir konsultuoja privacioje ginekologineje klinikoje Konarskio g. QUOTE(varle123 @ 2008 06 29, 21:40) mane sis gydytojas ir gi domina? nes perskaiciau straipsni apie ji ,suzinojau,kad jis turi 4 vaikucius...ir darbe apie ji kiek zinau gydytoja Drazdiene gerai atsiliepe.. renkuosi gydytoja, o apie si nieko nieks nesneka cia forume?? ar jis nieko nedaro?? Antakalnio klinikose jis priklauso ginekologijos skyriui, o ne akušeriniam, bet kaip ir visi ginekologai priima gimdymus tik reikia tiesiogiai su juo tartis. Tiesa, kad turi 4 vaikus
Sveikos. Gal kuri neseniai gimdėte pas šį gydytoją? Jeigu gimdymas naktį ar jis atvažiuoja? Kokia kaina?
Gimdžiau pas gyd. Jakiūną 2005 m. Nors buvo jau seniai, bet likę geri prisiminimai. Iš anksto nesitarėm. Piežiūros pakako, rūpesčio ir profesionalumo taip pat. Labai malonus buvo po gimdymo. Aišku, gimdymas buvo nekomplikuotas, tai pagrindinį darbą dirbo akušerė.
Siai metais rugpjuti gimdziau pas si gydytoja. Buvau su nieku nesitarus, todel labai labai dziaugiuosi kad pakliuvau pas si gydytoja. 100 balu
Tik patys geriausi zodziai siam gydytojui.
Negimdziau pas ji, bet teko kreiptis ekstra atveju i AK kai jis budejo. Tai labai labai geras gydytojas. Labai demesingas, siltas, tikras profesionalas. Viska issamiai isasikina, atsako i visus klausimus, nuramina. Pats demesingiausiai ir silciausias is visu gyd., su kuriais teko susidurti. Jei tektu antra leliuka gimdyti
O kaip šis gydytojas, kaip ginekologas? Ar išmano apie žaizdeles etc.?
QUOTE(Jasminete @ 2009 12 07, 11:51) Tik patys geriausi zodziai siam gydytojui. Negimdziau pas ji, bet teko kreiptis ekstra atveju i AK kai jis budejo. Tai labai labai geras gydytojas. Labai demesingas, siltas, tikras profesionalas. Viska issamiai isasikina, atsako i visus klausimus, nuramina. Pats demesingiausiai ir silciausias is visu gyd., su kuriais teko susidurti. Jei tektu antra leliuka gimdyti pritariu visu 100 proc.
Tiesą sakant, jau buvau pas jį, Narmedoje, nes registratorė rekomendavo jį, kaip gydytoją užsiimantį ne tik nėštukėmis. Visiškai pritariu aukščiau esantiems komentarams: jaunas, bet profesionalus, taktiškas ir kartu liberalus
As irgi gimdziau pas si daktara.Tikrai super,nesitariau, papuoliau atsitiktinai
Antra noreciau irgi pas ji gimdyti,tik kontaktu neturiu,gal kas turi|?
As irgi planuoju gimdyti pas si gydytoja. Mergaites, gal kas zinote kiek jis kainuoja?
Sveiki, labi mazai informacijos apie si gydytoja., bet visi atsiliepimai geri
Ar jis mazai gimdymu priima? gal kas gali pasidalinti patirtimi: koks jo poziuris i epidurini? Ar atvaziuoja nakti? kiek jam atsidekojote? QUOTE(Natalija* @ 2010 05 11, 15:03) Sveiki, labi mazai informacijos apie si gydytoja., bet visi atsiliepimai geri Ar jis mazai gimdymu priima? gal kas gali pasidalinti patirtimi: koks jo poziuris i epidurini? Ar atvaziuoja nakti? kiek jam atsidekojote? ir man idomu tas pats apie ji o jis naturalistas ar skatina, daro epidura? QUOTE(herbarija @ 2010 05 13, 11:43) Matyt cezario be reikalo tikrai nedaro, tai teisingai http://www.pasveik.lt/naujienos/cezario-op...tu-vengti/28672 QUOTE(Natalija* @ 2010 05 13, 11:45) Matyt cezario be reikalo tikrai nedaro, tai teisingai http://www.pasveik.lt/naujienos/cezario-op...tu-vengti/28672 cia tai gerai. man pirmas buvo cp, reix suzinot galimybes del antro QUOTE(herbarija @ 2010 05 13, 08:43) trumpai papasakosiu - ash atvaziavau su epiduro rinkiniu ;0 klausiau pas ji ar verta daryti, o jis man sako - jeigu nusiteikus, tada kvieciu anesteziologe man bsk paskatino bet ish tiesu nerealus gydytojas QUOTE(Kalinka2006 @ 2009 11 15, 15:57) Gimdziau pas Jakiuna. Liuks, liuks, liuks! gal gali papasakot kaip jam atsilyginai? prieš ar po? ir kiek? gali atsakyti į privatą. aš pas jį lankaus su savo pilveliu. noriu kad ir gmdymą priimtų jis
Gimdžiau antrą vaikutį pas šį gydytoją. Gydytojas yra profesionalas,
Deja ir man teko gimdyt pas ji. Kadan gi as jam nedaviau jokio kysio, tai mano vaika istrauke is "to" pasaulio!!!!!!!! Jis puikiai mate, kad delsti negalima, bet lauke. Tikrai nera geras gydytojas!!!!!!!! Pamatyciau ji gatveje, pereiciau i kita puse!!!!!!!!!!!!! Jo laime, kad viskas baigesi gerai mano vaikui, kitaip neturetu jau savo licencijos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Linkiu su juo nesusidurti!!!!!!!
Sveikos, mamytes!
Galima i AZ
o kiek kainuoja gimdymas pas jį. Galit į AZ parasyti. Aciu
o man jis labai nepatiko, saltas, nekalbus, nieko normaliai nepaaiskino, nezinau, gal jei buciau jo nuolatine paciente, gal kitaip butu...
O man tai nuostabus gydytojas. Jau seniai pas ji lankausi. labai manim rupinasi- daug pagelbejo. Moka paguosti, nuraminti. Tikrai rekomenduoju!!
Mano nėštumą prižiūrėjo bei gimdymą priėmė šis gydytojas. Dėmesingas ir atsakingas gydytojas, priimantis apgalvotus sprendimus. Visada išsamiai atsako į rūpimus klausimus remdamasis tiek asmenine, tiek medicinine praktika. Esu jam dėkinga, nes tik jo profesionalumo dėka sklandžiai praėjo mano gimdymas, kas įtakojo mano pačios spartų atsigavimą po jo. Greitu laiku su vyru planuosime antrą mažiuką, kurį gimdyti žadu tik šio gydytojo priežiūroje.
mes irgi atsitiktinai papuolem pas si gydytoja. Kadangi gimdymas buvo labai lengvas ir greitas, tai viskas buvo puiku. Gimdziau nakti, tai ryte buvo specialiai uzejes paklausti, kaip jauciuosi. Nieko nemokejom, bet tikrai labai rupestingas gydytojas.
as su siuo gydytoju susitikau Narmedoje, kai suziojau jog laukiuosi
kur randasi ginekologijos skyrius,kur dirba sis daktaras? ir ar galima pas ji registruotis konsultacijoms,kad lankytis visa laika?
QUOTE(*Briggitte* @ 2010 12 06, 23:32) kur randasi ginekologijos skyrius,kur dirba sis daktaras? ir ar galima pas ji registruotis konsultacijoms,kad lankytis visa laika? šis gydytojas dirba Antakalnio klinikose Ginekologijos skyriuje. Manau paskambinusi į registratūrą galėsi pasiteiraut šio gydytojo darbo grafiko, o paskui jau su juo pačiu susitart kada tau atvykti, kad jis tave priimtų QUOTE(secretsmile @ 2010 12 13, 11:54) šis gydytojas dirba Antakalnio klinikose Ginekologijos skyriuje. Manau paskambinusi į registratūrą galėsi pasiteiraut šio gydytojo darbo grafiko, o paskui jau su juo pačiu susitart kada tau atvykti, kad jis tave priimtų Jis oficialiai sekti nestuma (t.y. su nesciosios kortele, isleidimu i dekreta ir t.t.) gali tik narmedoje (privaciai), nes antakalny tokio atskiro konsultacinio skyriaus nera (kaip kad VGN). As seku nestuma dabar vienoj poliklinikoj pas jo rekomenduota kita gydytoja (nelabai galiu leist sau privaciai sekti nestuma), o karts nuo karto mes susitariam susitikt, apsirtart kaip einasi nestumas, padaro echo ir t.t. QUOTE(Gelyte13 @ 2010 12 14, 17:32) Jis oficialiai sekti nestuma (t.y. su nesciosios kortele, isleidimu i dekreta ir t.t.) gali tik narmedoje (privaciai), nes antakalny tokio atskiro konsultacinio skyriaus nera (kaip kad VGN). As seku nestuma dabar vienoj poliklinikoj pas jo rekomenduota kita gydytoja (nelabai galiu leist sau privaciai sekti nestuma), o karts nuo karto mes susitariam susitikt, apsirtart kaip einasi nestumas, padaro echo ir t.t. tai vat as ir galvojau,kad kiek zinau jo kunsultaciniame antakalny tikrai nera
nuva,as jau po vizito pas gerbiama daktara
aš gimdžiau Antakalnio klinikose. aišku kiekvienos skirtingi poreikiai bet aš likau patenkinta, ir net labai. nors ir ten remontas vyko, ir sesutės kai kurios piktokos bet priežiūros pakako per akis
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 12 14, 18:32) Jis oficialiai sekti nestuma (t.y. su nesciosios kortele, isleidimu i dekreta ir t.t.) gali tik narmedoje (privaciai), nes antakalny tokio atskiro konsultacinio skyriaus nera (kaip kad VGN). As seku nestuma dabar vienoj poliklinikoj pas jo rekomenduota kita gydytoja (nelabai galiu leist sau privaciai sekti nestuma), o karts nuo karto mes susitariam susitikt, apsirtart kaip einasi nestumas, padaro echo ir t.t.
Nestumo metu lankiausi, o paskui ir gimdziau pas Jakiuna. na man jis pats paciausias gydytiojas, matyt sutapo musu biolaukai
del gymdymo, pagimdziau per jo pamaina, tad nieko nemokejom (nebuvom ir planave kazka daktaram duot), taciau i palata dar buvo atejes pasiteiraut kaip sekasi du kartus. gal kazko tikejosi? gaila tik, kad narmedoj brungiai gaunasi pas ji visa nestuma atvaiksciot.. kaip ten bebutu, per kitus nestumus vel noreciau lankytis pas ji
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi
Pritariu anksciau issakytai nuomonei, kad kiekvienas vizitas pas si gydytoja nestumo metu budavo lyg maza svente. Su sio gydytoja pagalba nestumas praejo gerai, dabar supuoju 5 men mazyli Dekoju gydytojui ir linkiu sekmes tolimesniame darbe
Sveikos, gal galima butu i AZ telefona sio gydytojo gauti?
Man irgi teko gimdyti pas jį, atsitiktinai pataikiau. iš ryto jis mane apžiūrėjo, idėjo vaistų, o naktį jau ir pagimdžiau.
mano įspūdis apie jį: išmano savo darbą, viską darė pats " nuo iki", nėra plepus ir nesistengia įtikti ir patikti, bet tai ką daro - daro gerai. nesigailiu, kad gimdžiau pas jį. |