Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gyd. Egidijus Jakiūnas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2
ner_ko
Gal kas gimdėt pas šį jauną gydytoją? Pati pas jį gimdžiau antrą vaiką, pasirodė labai malonus. Bet kadangi gimdymas buvo palyginti lengvas, tai per daug to gydytojo ir nemačiau... rolleyes.gif
Gal yra daugiau atsiliepimų, kaip jam sekasi dirbti? tongue.gif Planuojuos į ateitį... biggrin.gif
rutufka
Ir aš, ir mano brolienė gimdėm pas šį gydytoją. Abi labai patenkintos jo darbu. Tikrai labai malonus ir šaunus gydytojas thumbup.gif Manau, kai gimdysiu antrą irgi kreipsiuos į jį ax.gif
varle123
4u.gif
mane sis gydytojas ir gi domina?
nes perskaiciau straipsni apie ji ,suzinojau,kad jis turi 4 vaikucius...ir darbe apie ji kiek zinau gydytoja Drazdiene gerai atsiliepe..
renkuosi gydytoja, o apie si nieko nieks nesneka cia forume?? g.gif
ar jis nieko nedaro??
ner_ko
Kaip suprantu, čia tas pats Egidijus Jakiūnas.

Kamieninių ląstelių banko medicinos vadovas
Gydytojas-Akušeris
Egidijus Jakiūnas
egidijusjakiunas@gmail.com

Gal jis labiau užimtas šitose pareigose, negu klinikose, todėl rečiau priiminėja gimdymus?.. g.gif Čia tik toks spėjimas, kodėl šitoj temoj apie jį taip mažai atsiliepimų...

Varle123
, gal kartais straipsnis internetinis? Jei taip, gal turi nuorodą, nes per Google neradau?

varle123
QUOTE(ner_ko @ 2008 07 10, 12:27)
Kaip suprantu, čia tas pats Egidijus Jakiūnas.

Varle123
, gal kartais straipsnis internetinis? Jei taip, gal turi nuorodą, nes per Google neradau?
*

zurnale Moters savaitgalis
ugniukas 81
Aš irgi gimdžiau pas šį gydytoją.Tik geriausi atsiliepimai ir prisiminimai.Gimdydama dėka gydytojo ir jo komandos jaučiausi saugi dėl savęs ir vaikiuko.Todėl nuotraukose darytuose iškarto pagimdžius matosi plati mano šypsena bigsmile.gif biggrin.gif bigsmile.gif .
Norėčiau ir antrąjį vaikutį gimdyti būtent pas jį. thumbup.gif
polonia
Turejau kvaila kompleksa neiti pas vyrus ginekologus i konsultacija. Neseniai sio gydytojo deka, to komplekso nebeturiu. Tas gydytojas- zvaigzde- tokio tipo zmonems lemta buti savais profais pasirinktoje srityje. Profesionali konsultacija, issamus atsakymai i klausimus ir begaline inteligencija.
Jis dabar ne tik priimineja gimdymus, bet ir konsultuoja privacioje ginekologineje klinikoje Konarskio g.
rutufka
QUOTE(varle123 @ 2008 06 29, 21:40)
4u.gif
mane sis gydytojas ir gi domina?
nes perskaiciau straipsni apie ji ,suzinojau,kad jis turi 4 vaikucius...ir darbe apie ji kiek zinau gydytoja Drazdiene gerai atsiliepe..
renkuosi gydytoja, o apie si nieko nieks nesneka cia forume?? g.gif
ar jis nieko nedaro??
*

Antakalnio klinikose jis priklauso ginekologijos skyriui, o ne akušeriniam, bet kaip ir visi ginekologai priima gimdymus tik reikia tiesiogiai su juo tartis.
Tiesa, kad turi 4 vaikus smile.gif
ausra 13
Sveikos. Gal kuri neseniai gimdėte pas šį gydytoją? Jeigu gimdymas naktį ar jis atvažiuoja? Kokia kaina?
daydream
QUOTE(ausra 13 @ 2009 02 18, 10:37)
Sveikos. Gal kuri neseniai gimdėte pas šį gydytoją? Jeigu gimdymas naktį ar jis atvažiuoja? Kokia kaina?
*

Manau, kad kaina kaip ir visu ir jeigu esi susitarus, tai tikrai nakti atvaziuos...
Red
Gimdžiau pas gyd. Jakiūną 2005 m. Nors buvo jau seniai, bet likę geri prisiminimai. Iš anksto nesitarėm. Piežiūros pakako, rūpesčio ir profesionalumo taip pat. Labai malonus buvo po gimdymo. Aišku, gimdymas buvo nekomplikuotas, tai pagrindinį darbą dirbo akušerė.
essy
Siai metais rugpjuti gimdziau pas si gydytoja. Buvau su nieku nesitarus, todel labai labai dziaugiuosi kad pakliuvau pas si gydytoja. 100 balu thumbup.gif
Jasminete
Tik patys geriausi zodziai siam gydytojui.
Negimdziau pas ji, bet teko kreiptis ekstra atveju i AK kai jis budejo. Tai labai labai geras gydytojas. Labai demesingas, siltas, tikras profesionalas. Viska issamiai isasikina, atsako i visus klausimus, nuramina.
Pats demesingiausiai ir silciausias is visu gyd., su kuriais teko susidurti.
Jei tektu antra leliuka gimdyti nestuke.gif pas ji, labai apsidziaugciau bigsmile.gif , tikrai jausciausi saugiose rankose.
Paunksne
O kaip šis gydytojas, kaip ginekologas? Ar išmano apie žaizdeles etc.?
Bureja
QUOTE(Jasminete @ 2009 12 07, 11:51)
Tik patys geriausi zodziai siam gydytojui. 
Negimdziau pas ji, bet teko kreiptis ekstra atveju i AK kai jis budejo. Tai labai labai geras gydytojas. Labai demesingas, siltas, tikras profesionalas. Viska issamiai isasikina, atsako i visus klausimus, nuramina.
Pats demesingiausiai ir silciausias is visu gyd., su kuriais teko susidurti.
Jei tektu antra leliuka gimdyti  nestuke.gif pas ji, labai apsidziaugciau bigsmile.gif , tikrai jausciausi saugiose rankose.
*

pritariu visu 100 proc. thumbup.gif labai dziaugiuosi,kad butent pas ji gimdziau thumbup.gif
Achema
QUOTE(Paunksne @ 2010 01 27, 14:28)
O kaip šis gydytojas, kaip ginekologas? Ar išmano apie žaizdeles etc.?
*

Sis gydytojas ir gimdimus puikiai priimineja ir ginekologines problemas sprendzia -jis dar ir puikiai operuoja.
Paunksne
Tiesą sakant, jau buvau pas jį, Narmedoje, nes registratorė rekomendavo jį, kaip gydytoją užsiimantį ne tik nėštukėmis. Visiškai pritariu aukščiau esantiems komentarams: jaunas, bet profesionalus, taktiškas ir kartu liberalus smile.gif
giedre84
As irgi gimdziau pas si daktara.Tikrai super,nesitariau, papuoliau atsitiktinai smile.gif
Antra noreciau irgi pas ji gimdyti,tik kontaktu neturiu,gal kas turi|? 4u.gif smile.gif
Sagre
As irgi planuoju gimdyti pas si gydytoja. Mergaites, gal kas zinote kiek jis kainuoja?
Natalija*
Sveiki, labi mazai informacijos apie si gydytoja., bet visi atsiliepimai geri wub.gif
Ar jis mazai gimdymu priima? gal kas gali pasidalinti patirtimi: koks jo poziuris i epidurini? Ar atvaziuoja nakti? kiek jam atsidekojote? blush2.gif Galima i AZ
herbarija
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 11, 15:03)
Sveiki, labi mazai informacijos apie si gydytoja., bet visi atsiliepimai geri wub.gif
Ar jis mazai gimdymu priima? gal kas gali pasidalinti patirtimi: koks jo poziuris i epidurini? Ar atvaziuoja nakti? kiek jam atsidekojote? blush2.gif  Galima i AZ
*

ir man idomu tas pats apie ji smile.gif
o jis naturalistas ar skatina, daro epidura?
Natalija*
QUOTE(herbarija @ 2010 05 13, 11:43)
*

Matyt cezario be reikalo tikrai nedaro, tai teisingai thumbup.gif Cia straipsnis:

http://www.pasveik.lt/naujienos/cezario-op...tu-vengti/28672
herbarija
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 13, 11:45)
Matyt cezario be reikalo tikrai nedaro, tai teisingai thumbup.gif  Cia straipsnis:

http://www.pasveik.lt/naujienos/cezario-op...tu-vengti/28672
*

cia tai gerai. man pirmas buvo cp, reix suzinot galimybes del antro smile.gif
Bureja
QUOTE(herbarija @ 2010 05 13, 08:43)
*

trumpai papasakosiu - ash atvaziavau su epiduro rinkiniu ;0 klausiau pas ji ar verta daryti, o jis man sako - jeigu nusiteikus, tada kvieciu anesteziologe smile.gif

man bsk paskatino smile.gif

bet ish tiesu nerealus gydytojas wub.gif nors gimdziau vasari ir nepasitaike progos jam atsidekot (tuo metu keitesi pamaina) noreciau jam ish visos sirdies padekot thumbup.gif
secretsmile
QUOTE(Kalinka2006 @ 2009 11 15, 15:57)
Gimdziau pas Jakiuna. Liuks, liuks, liuks!  4u.gif  Su juo tariausiu is anksto, labai malonus, viska aiskina ir kartu profesionalas , per gimdyma ir po jo labai padejo. Siltas zmogus yra, net nezinau kaip paaskinti...  thumbup.gif
*

gal gali papasakot kaip jam atsilyginai? prieš ar po? ir kiek? gali atsakyti į privatą. aš pas jį lankaus su savo pilveliu. noriu kad ir gmdymą priimtų jis 4u.gif
Natalija*
Gimdžiau antrą vaikutį pas šį gydytoją. Gydytojas yra profesionalas, rolleyes.gif o kaip žmogus labai inteligentiškas, taktiškas, nerealus wub.gif Labai buvo kantrus su manimi, nors aš juo nelabai klausiau gimdymo metų doh.gif . Man liko tik geriausi atsiminimai, todėl net apie trečią vaikutį pagalvoju, kurį norėčiau gimdyti irgi pas jį smile.gif
Martusik
Deja ir man teko gimdyt pas ji. Kadan gi as jam nedaviau jokio kysio, tai mano vaika istrauke is "to" pasaulio!!!!!!!! Jis puikiai mate, kad delsti negalima, bet lauke. Tikrai nera geras gydytojas!!!!!!!! Pamatyciau ji gatveje, pereiciau i kita puse!!!!!!!!!!!!! Jo laime, kad viskas baigesi gerai mano vaikui, kitaip neturetu jau savo licencijos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Linkiu su juo nesusidurti!!!!!!!
eLaura
Sveikos, mamytes! 4u.gif Noreciau suzinoti jo kontaktus, kiek ima uz gimdyma CP. smile.gif
Galima i AZ
karii4
o kiek kainuoja gimdymas pas jį. Galit į AZ parasyti. Aciu
Emanuelle
o man jis labai nepatiko, saltas, nekalbus, nieko normaliai nepaaiskino, nezinau, gal jei buciau jo nuolatine paciente, gal kitaip butu...
Gelyte13
O man tai nuostabus gydytojas. Jau seniai pas ji lankausi. labai manim rupinasi- daug pagelbejo. Moka paguosti, nuraminti. Tikrai rekomenduoju!!
eLaura
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 09 22, 16:43)
O man tai nuostabus gydytojas. Jau seniai pas ji lankausi. labai manim rupinasi- daug pagelbejo. Moka paguosti, nuraminti. Tikrai rekomenduoju!!
*

Gelyte13, ar galetum atsiusti i AZ jo kontaktus ir kainas, konsultaciju ir CP?
4u.gif
gizzmuke
QUOTE(eLaura @ 2010 09 29, 00:29)
Gelyte13, ar galetum atsiusti i AZ jo  kontaktus ir kainas, konsultaciju ir CP?
4u.gif
*

ir man jeigu imanoma buciau labai dekinga 4u.gif ax.gif
secretsmile
Mano nėštumą prižiūrėjo bei gimdymą priėmė šis gydytojas. Dėmesingas ir atsakingas gydytojas, priimantis apgalvotus sprendimus. Visada išsamiai atsako į rūpimus klausimus remdamasis tiek asmenine, tiek medicinine praktika. Esu jam dėkinga, nes tik jo profesionalumo dėka sklandžiai praėjo mano gimdymas, kas įtakojo mano pačios spartų atsigavimą po jo. Greitu laiku su vyru planuosime antrą mažiuką, kurį gimdyti žadu tik šio gydytojo priežiūroje.
rrf
mes irgi atsitiktinai papuolem pas si gydytoja. Kadangi gimdymas buvo labai lengvas ir greitas, tai viskas buvo puiku. Gimdziau nakti, tai ryte buvo specialiai uzejes paklausti, kaip jauciuosi. Nieko nemokejom, bet tikrai labai rupestingas gydytojas. thumbup.gif
musonija
as su siuo gydytoju susitikau Narmedoje, kai suziojau jog laukiuosi wub.gif istikruju , svajojau pas ji gimdyti, (vient tik del antakalnio kliniku ten negimdziau)manau , tikrai nebuciau nusivylus, nuostabus daktaras, prieme ir klinikose kai reikejo pasitikrint, nors as nesu ten paciente, siltas, mandagus, viska paaiskinantis, smagu kad tokiu gydytoju yra. nepalyginsi us vgn gydytojom, kuriom jei kysio neduodi, tai elgasi kaip su valkata.
*Lukro*
kur randasi ginekologijos skyrius,kur dirba sis daktaras? ir ar galima pas ji registruotis konsultacijoms,kad lankytis visa laika?
secretsmile
QUOTE(*Briggitte* @ 2010 12 06, 23:32)
kur randasi ginekologijos skyrius,kur dirba sis daktaras? ir ar galima pas ji registruotis konsultacijoms,kad lankytis visa laika?
*

šis gydytojas dirba Antakalnio klinikose Ginekologijos skyriuje. Manau paskambinusi į registratūrą galėsi pasiteiraut šio gydytojo darbo grafiko, o paskui jau su juo pačiu susitart kada tau atvykti, kad jis tave priimtų wink.gif.
Gelyte13
QUOTE(secretsmile @ 2010 12 13, 11:54)
šis gydytojas dirba Antakalnio klinikose Ginekologijos skyriuje. Manau paskambinusi į registratūrą galėsi pasiteiraut šio gydytojo darbo grafiko, o paskui jau su juo pačiu susitart kada tau atvykti, kad jis tave priimtų wink.gif.
*

Jis oficialiai sekti nestuma (t.y. su nesciosios kortele, isleidimu i dekreta ir t.t.) gali tik narmedoje (privaciai), nes antakalny tokio atskiro konsultacinio skyriaus nera (kaip kad VGN). As seku nestuma dabar vienoj poliklinikoj pas jo rekomenduota kita gydytoja (nelabai galiu leist sau privaciai sekti nestuma), o karts nuo karto mes susitariam susitikt, apsirtart kaip einasi nestumas, padaro echo ir t.t. smile.gif labai tikiuosi pas ji gimdyti, nors i nenoriu as tu antakalnio kliniku. Bet tikiu, kad jis manim pasirupins gerai wink.gif
*Lukro*
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 12 14, 17:32)
Jis oficialiai sekti nestuma (t.y. su nesciosios kortele, isleidimu i dekreta ir t.t.) gali tik narmedoje (privaciai), nes antakalny tokio atskiro konsultacinio skyriaus nera (kaip kad VGN). As seku nestuma dabar vienoj poliklinikoj pas jo rekomenduota kita gydytoja (nelabai galiu leist sau privaciai sekti nestuma), o karts nuo karto mes susitariam susitikt, apsirtart kaip einasi nestumas, padaro echo ir t.t. smile.gif labai tikiuosi pas ji gimdyti, nors i nenoriu as tu antakalnio kliniku. Bet tikiu, kad jis manim pasirupins gerai wink.gif
*

tai vat as ir galvojau,kad kiek zinau jo kunsultaciniame antakalny tikrai nera g.gif nu nieko,nueisiu ryt pas ji i normeda,paziuresiu kaip kas,kaip kainos,labai noreciau pas ji ir likti g.gif
Gelyte13
QUOTE(*Briggitte* @ 2010 12 15, 19:46)
tai vat as ir galvojau,kad kiek zinau jo kunsultaciniame antakalny tikrai nera  g.gif nu nieko,nueisiu ryt pas ji i normeda,paziuresiu kaip kas,kaip kainos,labai noreciau pas ji ir likti  g.gif
*

Aha- man jis irgi thumbup.gif
*Lukro*
nuva,as jau po vizito pas gerbiama daktara smile.gif ispudziai kolkas geri,nors skaiciau temoj,kad jis jaunas,bet vistiek maniau vyresnis bus hihihi.gif nu bus matyt,kaip cia mums seksis,kol kas liksiu pas ji rolleyes.gif
secretsmile
aš gimdžiau Antakalnio klinikose. aišku kiekvienos skirtingi poreikiai bet aš likau patenkinta, ir net labai. nors ir ten remontas vyko, ir sesutės kai kurios piktokos bet priežiūros pakako per akis smile.gif

QUOTE(Gelyte13 @ 2010 12 14, 18:32)
*

1rma
Nestumo metu lankiausi, o paskui ir gimdziau pas Jakiuna. na man jis pats paciausias gydytiojas, matyt sutapo musu biolaukai biggrin.gif aisku, gal man lengva kalbet, nes tiek nestumas, tiek gimdymas buvo lengvi ir sklandus, tad matyt ir tundroj man viskas gerai but buve, o gal viskas taip sklandziai del to ir buvo, kad vizitai pas si gydytoja budavo it mazos sventes ir jo zodziai versdavo siuo gydytoju pasitiketi 100% thumbup.gif kazkas rase, kad nekalbus jis, tai tikrai kartais matydavosi, kad zmogus pavarges, atsako trumpai, neissiplesdamas, ale man taip buvo gal pora kartu.

del gymdymo, pagimdziau per jo pamaina, tad nieko nemokejom (nebuvom ir planave kazka daktaram duot), taciau i palata dar buvo atejes pasiteiraut kaip sekasi du kartus. gal kazko tikejosi? biggrin.gif

gaila tik, kad narmedoj brungiai gaunasi pas ji visa nestuma atvaiksciot..

kaip ten bebutu, per kitus nestumus vel noreciau lankytis pas ji thumbup.gif
Achema
QUOTE(*Briggitte* @ 2010 12 16, 14:31)
nuva,as jau po vizito pas gerbiama daktara  smile.gif ispudziai kolkas geri,nors skaiciau temoj,kad jis jaunas,bet vistiek maniau vyresnis bus  hihihi.gif nu bus matyt,kaip cia mums seksis,kol kas liksiu pas ji  rolleyes.gif
*

Kur cia jau jaunas smile.gif Atrodo jam greitai 40 metu. smile.gif
secretsmile
ir kiek girdėjau turi keturis vaikus biggrin.gif

QUOTE(Achema @ 2010 12 17, 21:26)
*

*Lukro*
QUOTE(Achema @ 2010 12 17, 20:26)
*

tai saunu, vadinasi gerai issilaikes daktarelis,nes as jam daugiau 35-36 tikrai neduociau biggrin.gif bet juk ne metuose esme,svarbiausia,kad jis tikrai butu toks geras,kaip kad cia yra giriamas mirksiukas.gif
Vannille
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi smile.gif Visa nestuma lankiausi pas Gydytoja E. Jakiuna. Labai norejau pas ji ir gimdyti, bet del susiklosciusiu aplinkybiu, gimdziau pas kita jo rekomenduota gydytoja.

Pritariu anksciau issakytai nuomonei, kad kiekvienas vizitas pas si gydytoja nestumo metu budavo lyg maza svente. wub.gif Tiesa pasakius, labai laukdavu vizitu del to, kad pamatyciau savo mazyli ir suzinociau atsakymus i man nerima keliancius klausimus. Konsultaciju metu jutau ne tik profesionaluma, bet ir rupestinguma...Jei tokiu gydytoju butu daugiau, manau, ir serganciuju skaicius butu mazesnis. Gyd. optimizmas ir palaikymas labai padedavo atsikratyti nereikalingu minciu ir nerimo, budingo busimoms mamytems nestuke.gif
Su sio gydytoja pagalba nestumas praejo gerai, dabar supuoju 5 men mazyli 2.gif

Dekoju gydytojui ir linkiu sekmes tolimesniame darbe 4u.gif

Žoržetta
Sveikos, gal galima butu i AZ telefona sio gydytojo gauti? 4u.gif Ir dar parasykit, ji ne paslaptis, kokia suma atsidekojote ax.gif
savika
Man irgi teko gimdyti pas jį, atsitiktinai pataikiau. iš ryto jis mane apžiūrėjo, idėjo vaistų, o naktį jau ir pagimdžiau.
mano įspūdis apie jį: išmano savo darbą, viską darė pats " nuo iki", nėra plepus ir nesistengia įtikti ir patikti, bet tai ką daro - daro gerai. nesigailiu, kad gimdžiau pas jį.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.