Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Keisti nėščiųjų norai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
*Bounty*
Sugalvojau pradėti tokia gan keistą temelę biggrin.gif
Pasidarė įdomu kam kokių keistenybių prireikė. Galim pasidalinti ir kartu pasijuokti tongue.gif

As pvz į nėštumo pabaigą labai norių mėtų. Tai po pakelį mėtinės gumos sukramtau per dieną, nors niekada nepirkdavau mėtinių, labiau patikdavo vaisinės gumos. Dabar vaisines neisiulys niekas schmoll.gif
O dar turiu silpnybe visokiausiai chemijai wacko.gif cia tai tikra beda, man taip patinka kaip kvepia visokiausi valikliai ir balikliai, nagu lakas ir acetonas nail.gif , bet laikaus, nes negalima dar toksikomane patapsiu ir vaikeliui pakenks unsure.gif
Juonasita
as tai iskarto uzuodziu bloga kvapa ir negaliu jo pakesti schmoll.gif
wizardry
as nebegaliu pakesti kavos, kuria dievinau, aromato blink.gif uztad labai noriu saslyku bigsmile.gif
Meduvė
as visa gyvenima buvau smalize. Nebudavo dienos, kad nesuvalgyciau koki saldaini. O dabar - net i ta puse negaliu pasiziureti. Jei butu kas pasakes, kad kada nors nenoresiu saldumynu, buciau nei uz ka nepatikejus schmoll.gif
krisstal
As tai kaip valgiau viska, taip ir valgau. Kazkaip neatsirado potraukis kazkam, gal dar atsiras g.gif
Baabausis
O aš labai alkoholio noriu blush2.gif taip jau skaniai vynai kvepia biggrin.gif ką daryti g.gif palaižau truputį, pačiai baisu nuo tokių norų doh.gif
Greičiau tokie norai išgaruotų...
Džerimi
QUOTE(Baabausis @ 2008 03 31, 13:55)
O aš labai alkoholio noriu  blush2.gif  taip jau skaniai vynai kvepia  biggrin.gif  ką daryti  g.gif  palaižau truputį, pačiai baisu nuo tokių norų doh.gif
Greičiau tokie norai išgaruotų...
*

biggrin.gif o as niekad megeja nebuvau, bet dabar absoliuciai apie alkoholi net nepagalvoju biggrin.gif o ypatingu noru neatsirado. blush2.gif gal dar atsiras?dar tik bus 7.5 savaiteles mano maziukui blush2.gif ar jus iskart tuos visus keistus norus pajauciat?
Neringucia
O aš tai vis noriu penkiagrūdės duonos mirksiukas.gif Ir bananų rolleyes.gif
ambergangel
QUOTE(Meduvė @ 2008 03 29, 12:49)
as visa gyvenima buvau smalize. Nebudavo dienos, kad nesuvalgyciau koki saldaini. O dabar - net i ta puse negaliu pasiziureti. Jei butu kas pasakes, kad kada nors nenoresiu saldumynu, buciau nei uz ka nepatikejus schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man taip pat yra.anksciau vos ne isterijos priepuolis budavo jei ko nors saldaus per diena nesuvalgydavau,o dabar net per prievarta niekas isiulyti negali.. biggrin.gif biggrin.gif dar labai skaniai krapai kvepeti pradejo ir bulviu patiekalu nebegaliu atsisakyti...o jei tik galeciau tai gerciau kasdien po 5litrus colos,kurios niekad negerdavau ir zinau kad labai nesveika,bet db kazkas padidare...kai su vyru i kavine nueinam tai visada geriu cola -lb didele svente buna biggrin.gif 4u.gif blush2.gif
Jazza
Oi, merginos, o aš taaaip alaus norėčiau... Vakar vyras vienas gėrė, o man tik pauostyt leido, bjaurybė verysad.gif
Kartais baisiai dirbti užsimanau, nesvarbu ką, vietoje nenustygstu, o kartais biasiai tingiu ir pirštą pakrutinti g.gif
dracenaaa
Man tai nieko nesinori, tik nuo visko bloga doh.gif
xramunelex222
as tai lb saslyku ir silkes noriu blush2.gif mmm kaip skanu tongue.gif smile.gif
*Bounty*
Del vyno tai tikrai, niekad negerdavau o dabar nulaizau kur lasiuka (per Kaledas lotuliukas.gif ) ir atrodo isprotet galima kaip skanu tongue.gif

O atsirado tie norai visi neiskarto, pradzioj tikrai nieko negalejau valgyti, tai gelbedavo kefyras tai ir dabar kai pamatau gatvej moteri kefyra geriancia, iskart itariu nestuke.gif g.gif
Okei
Mano vyras manes nebesupranta, vis laukia kada aš pradėsiu marinuotas daržoves valgyti blush2.gif o aš į marinuotus agurkus žiūrėti negaliu umn.gif iškarto pykinti pradeda. Mano visos draugės tik agurkus ir valgė nu o aš - nesuprantu
Emerencija
QUOTE(Meduvė @ 2008 03 29, 11:49)
*

Man lygiai tas pats verysad.gif Dabar tik mesytes visokias norisi valgyti smile.gif
nakvisa
va siuo metu arbuzo noreciau arba melionio.viena vakara ramiai isleto ir neskubedama sutarsiau visa arbuza,viena... blush2.gif
gintale
taip taip Bounty, kefyras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kai laukiausi dukrytes tai tonomis duona kepiau su suriu bigsmile.gif
vakar nesusilaikiau ir keptuve pilna buvo blush2.gif
o vat siandien labai saltibarsciu uzsimaniau - ir vel tas kefyras matyt.

o vat uzuodziau lasisa ir bloga pasidare. dar negaliu pakesti kai kasnors pasikvepina schmoll.gif ir kavos kvapas nelabai...
acura_maniake
na apie maista tai neturejau jokiu keistu noru labai biggrin.gif tik mesos nebevalgiau visai.
o va su pirmu mano silpnybe budavo ledo kubeliai ir apelsininiai ledai(saldytos sultys),galejau diena nakti valgyt.o va su antra tai labai norejau indu ploviklio Fairy(lime and lemongrass,kas uk tas zinos,kiek zinau LT nera).noredavau ji gerti,pastoviai uostydavau,plaudavau rankas,pora kart net buvau i vonia vietoj putu prisipylus blush2.gif

mano draugen tai noredavosi kramtyt kempines,vienai negti zeme/smeli valgyt doh.gif lotuliukas.gif
dolfis
Manoji jau baig mane is prota isvest su sava uzgaidom doh.gif . Vakar po darbo nuvaziavau i ligonine o ji mat uzsimane cepelinu lotuliukas.gif . Nu tai gavau vaziuot i miesta ir ieskot kavines kur cepelinu isinesimui duod, tai patikekit manim, barmenes i mane kaip i durniuka paziurejo blink.gif . Na bet radau tu cepelinu kaskokioj uzkampinei kavinei thumbup.gif Parveziau o jinai puse cepelino suvalge ir sako kad jau nebeiweik nes ja pykint pradejo doh.gif Beto pas ja visalaika turi but bananai. Nesvarbu ji juos valgo ar ne bet ji turi turet bananu g.gif . Ir dar paskutiniu metu pamego bulves su kefyru doh.gif Na o kas man belieka, tik pildyt jos uzgaidas, visgi vaikelis jos pilve ir mano bigsmile.gif
Geneve
sveikos nestukes, man
tai labai karpacio norisi......
bet negalima, nes tikras salnis toksoplazmozes;)) lotuliukas.gif blush2.gif
nestuke.gif
Vilmoshka
QUOTE(nakvisa @ 2008 04 02, 14:41)
va siuo metu arbuzo noreciau arba melionio.viena vakara ramiai isleto ir neskubedama sutarsiau visa arbuza,viena... blush2.gif
*

thumbup.gif
Na, tai po to dažnokai turėjai į wc lakstyti smile.gif
Man dabar saldžių kukurūzų periodas... Na, bet jau tik savaitėlė kita iki gimdymo liko, todėl tikiuosi, kad tie keisti norai sulig vaikelio gimimu ir pasibaigs ax.gif

*Bounty*
Taip taip, buvo ir man kukuruzu konservuotu periodas. Taip pat ir konservuoti persikai, skardine per diena thumbup.gif

O dabar prasidejo ridikeliai!!! doh.gif Jei kas dar siemet nevalge rekomenduoju thumbup.gif Nusiperku pora maiseliu ir kaip semkas suvalgau net nepasidalinu schmoll.gif . Ir sveika ir be galo skanu tongue.gif Kai pirma karta pirkau galvojau siaip salotu kokiu padarysiu, net negalvojau kad viena paragavus ju ne uz ka neduosiu i salotas pjaustyt lotuliukas.gif
<emigrante>
QUOTE(Meduvė @ 2008 03 29, 09:49)
*

As taip pat buvau smalize. Dabar kai vaiko tevelis valgo mano taip anskciau dievintas spurgas, man tik sleikstulys kyla, ir neduok dieve jei dar bandys list artyn manes su spurgu siulymais. na bet as ji jau isdresiravau, zio kad kelia sleikstuli, tai valgo kitam kambary saldumynus ax.gif
Papildyta:
Uzsienietems, kurioms labai norisi svarainiu, o pirkt neranda - as atradau pakaitala, lietuviu parduotuvese yra trinti obuoliai su cukrum. tai kai uzsinoriu KAZKO rugsciai bet truputuka su saldumeliu, tai man tie obuoliukai kaip tik thumbup.gif
gagrate
AS jau trecias menuo kai negaliu net paziuret i mesa,is vis nieko kur yra nors truputi riebalu.Todel valgau vien grudu koses ir darzoves,paskutinis pamegtas patiekalas tai saltibarciai smile.gif
viktorija27
man irgi nuo pat pirmo men mesa pasidare nevalgoma. kvapo nepernesu. uztad patrauke ant saldumynu, kuriu gyvenime nemegau. blush2.gif
megee
aš tai abiejų nėštumų pradžioje vietoje duonos visada norėdavau batono, kurio šiaip nevalgau, ir pamėgau labai bandeles su šokoladu
Okei
O man nieko šlyšktesnio už rukytas dešreles nėra doh.gif jau tas kvapas doh.gif ir taukai, kia plūduriuoja jos doh.gif
Audrita
as pries pastojant kiaulienos nevalgiau, tik paukstiena ir zuvi, tai dabar i vista ziuret negaliu...ir apskritai noras valgyti tai ko nevalgiau pries nestuke.gif ...ot idomu
acura_maniake
o man dabar prasidejo toks dalykas,kad nebegaliu irgi i spurgas ziuret,net negaliu tam paciam kambari but kai vaikas valgo,nes tiesiog taso mane.ir dar marinuotu agurkeliu nebegaliu valgyt,nes tokie neskanus pasidare doh.gif
Amalkera
Man tai kokia savaite be proto norejos keptos duonos. Ir ne bet kokios - o "Mentoros" ir butinai sviesios smile.gif . Tai tetukas kiekviena vakareli i parduotuve kulniuodavo.
Dar labai traukia visokie bulviniai patiekalai (vedarai, cepelinai, bulviniai blynai - butinai su mesa), ko anskciau nemegau.
nieliuke
As tai siaubingai kiekviena miela diena noriu limonado ir ne bet kokio, o su daug daug burbuliuku ax.gif
JBijoux
Hmm,viskas kas rugssstu smile.gif Kopustai,agurkeliai biggrin.gif o pradejau,tai nuo lasinuku su agurkeliais,cia maniskis ir pasiule eit testuka papirkt ax.gif
ai dar alu nealkoholini pradejau gert,nu labai jis man skanus net iki siol biggrin.gif vyrai manau man pasakytu pora zodziu lotuliukas.gif
nieliuke
Reiks ir man gal nealkoholinio alaus nusipirkt smile.gif nes si savaitgali vaziuosim su draugais i kaima pasibut tai nors tokio isgersiu rolleyes.gif labai noriu dar saslyku pastaruoju metu tai reiks paskanaut tik priziuresiu, kad butu gerai iskepe...
Geneve
sveikos nestukes,
mane visa savaite kaip ant mesos traukia , ypac vakare....
suvalgai koki obuoli ar mango, bet vistiek tas noras mesai neisnyksta....
siandien ryte nusipirkau autobusu stoty sandwitch, tai visa mesa viduje sukapojau, o likusia dali net nepalieciau.... ax.gif blush2.gif
nestuke.gif
gagrate
QUOTE(nieliuke @ 2008 04 10, 02:16)
Reiks ir man gal nealkoholinio alaus nusipirkt  smile.gif nes si savaitgali vaziuosim su draugais i kaima pasibut tai nors tokio isgersiu rolleyes.gif labai noriu dar saslyku pastaruoju metu tai reiks paskanaut tik priziuresiu, kad butu gerai iskepe...
*

Siaip labai nepatartina nestukem viskas kas kepta,rukyta,o nuo burbuliuku labai gali pusti pilva,bet jei nestumas dar mazas tai galit skanauti 4u.gif
Jazza
QUOTE(viktorija27 @ 2008 04 06, 17:59)
man irgi nuo pat pirmo men mesa pasidare nevalgoma. kvapo nepernesu. uztad patrauke ant saldumynu, kuriu gyvenime nemegau. blush2.gif
*

Man irgi taip buvo, bet va, suėjo trys mėnesiukai ir jau galiu mėsą kimšti net be duonos lotuliukas.gif
Geneve
QUOTE(gagrate @ 2008 04 10, 12:13)
Siaip labai nepatartina nestukem viskas kas kepta,rukyta,o nuo burbuliuku labai gali pusti pilva,bet jei nestumas dar mazas tai galit skanauti 4u.gif
*

sveikos nestuke.gif
o tai kepta lasisa ir tunas irgi negerai nestukems?
tai kaip tada iseina ja geriau troskinti?

nieko nesuprantu g.gif g.gif
nestuke.gif
dovile01
Aš nealkoholinį alų kibirais gerčiau... blush2.gif Alkoholinį - taip pat, tik kad nieks neduoda... blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif
dyzle
Sveikutes,

Mes dar mazi, bet va kad jau turim ypatingu noru lotuliukas.gif visada gyva budavau tik ant saldumynu, o dabar negaliu i juos paziureti yess.gif o alyvuogiu nevalgiau niekada, dabar kertu po indeli kas pora dienu, ypac zalias su paprikomis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o visas maista turi buti rugstokas arba suresnis g.gif
nieliuke
QUOTE(gagrate @ 2008 04 10, 11:13)
*

manau nuo truputelio saslyku nieko nenutiks, nes po sito kepimo nezinia kada jau kepsim tongue.gif kiekviena diena juk saslykais nezadu maitintis biggrin.gif
kontyte
tuk tuk atnesu graziu liniuosiu nestuke.gif galit pasidaryti net su savo foto ar paziuret kaip mazius atrodo tokios ar tokios sav . jei ka rasykit padesiu
stai cia
vilikaa
o as anksciau labai megau bananus o dabar negaliu ju pakesti o uztat kaip traukia cepelinai biggrin.gif
sigugu
sveikos, mamytes, va aš ir su keistu noru biggrin.gif
norėjau išgirsti jūsų nuomonę
kaip manote, ar nėštukė gali važiuoti motociklu? bigsmile.gif gal skamba ir ne kaip... nes va mes su vyru esam nusipirkę "Britvą" ir man be proto norisi su ja važiuoti, turiu svec aprangą ir t.t. neketinu su ja kaip sakant "Lakstyti", tiesiog lengvai pasivėžinti po miesta, ar kur kitur, nevažiuojant dideliu greičiu rolleyes.gif
tiesiog įdomu išgirsti jūsų nuomonę : gal kam nors pasitaikė tokia situacija, ir kaip manot ar tai nepakenktu vaikiukui ?
nėštumo dar nesimato, nes tik pati pradžia smile.gif blush2.gif blush2.gif

Almita
Man tai labai norisi obuoliu..Graužčiau juos visą dieną lotuliukas.gif Ir bulviniai patiekalai mane traukia..O nuo kotletų, dešros ar dešrelių man šleikštu darosi,bet valgau, nes biski ir mėsytės reikia..Taip pat labai laukiu šių metų daržovių derliaus, nors dar net nesodina ir nesėja niekas nieko biggrin.gif Ta "chemija" iš prekybos centrų man nepatinka...
O saldumynai manęs taip netraukia,kaip anksčiau..valgau tik "Kinder"šokoladukus blush2.gif Va,tie tai skanūs thumbup.gif
spygliuliukas
QUOTE(ambergangel @ 2008 03 31, 14:38)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  man taip pat yra.anksciau vos ne isterijos priepuolis budavo jei ko nors saldaus per diena nesuvalgydavau,o dabar net per prievarta niekas isiulyti negali.. biggrin.gif  biggrin.gif  dar labai skaniai krapai kvepeti pradejo ir bulviu patiekalu nebegaliu atsisakyti...o jei tik galeciau tai gerciau kasdien po 5litrus colos,kurios niekad negerdavau ir zinau kad labai nesveika,bet db kazkas padidare...kai su vyru i kavine nueinam tai visada geriu cola -lb didele svente buna biggrin.gif  4u.gif  blush2.gif
*

siaip tai girdejau, kad nescios labai geria cocola biggrin.gif turejau viena drauge kuri suprato kad laukias kai uzsimane colos ir akurat buvo nestuke.gif , nes su pirmu labai sake norejos colos taip pat, bet siaip negeria jos biggrin.gif
Lu Lu
o man visai mėsos nesinori schmoll.gif
mamuse
Aš tai indžirus džiovintus labai pamėgau bigsmile.gif Anksčiau labai valgiau šokoladą kol persivalgiau dabar nebegaliu net pažiūrėt į jo pusę.
Šiandien labai užsimaniau silkės, reiks važiuot į pardą 4u.gif
~Festa~
mane nuo pat nestumo pradzios traukia alus ir mineralinis gazuotas vanduo biggrin.gif tiesiog negaliu parduotuvej praeti pro alu bet tenka...o kai vyras geria alu tai prasau nors ,kad duotu buteli pakilnoti vis ramiau pasidaro lotuliukas.gif
Meduvė
As jau vel pradejau valgyti saaldumynus. Iki 8 sav. negalejau net paziureti i ta pusia, o dabar sugrizo poreikis:) Tik nesuprantu rysio tarp nestumo ir bulviniu patiekalu g.gif Kiekviena diena galeciau valgyti patiekalus is bulviu
*Loli*
QUOTE(Meduvė @ 2008 04 23, 20:44)
Tik nesuprantu rysio tarp nestumo ir bulviniu patiekalu g.gif Kiekviena diena galeciau valgyti patiekalus is bulviu
*

Va va, ir aš nesuprantu to potraukio ax.gif bulviniams patiekalams ir čipsams
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.