Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Organizmo valymas - 2
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3
Meilute
Man tai organizma valo actimelis
pepilota
QUOTE(Meilute @ 2008 06 19, 16:07)
Man tai organizma valo actimelis
*

Neisvaizduoju, kaip jis tai gali daryt g.gif Juk tai saldaus pieno produktas g.gif
Meilute
QUOTE(pepilota @ 2008 06 19, 21:48)
Neisvaizduoju, kaip jis tai gali daryt g.gif  Juk tai saldaus pieno produktas g.gif
*

Taip, bet su gyvosiom kulturom, taigi i toleta nespeju begt smile.gif Tikrai jauciu toki poveiki
asara1

jau keleta savaiciu jauciuosi apsunkus, pavargus, be energijos ( galiu uzmigti darbe prie stalo doh.gif ).
Viska darau tik tam, kad padaryti, be jokios ugneles ( kas man visai nebudinga g.gif ).

Dar atidziau apziurejau save veidrodyje ir matosi, kad celiulitas jau kaip reikiant isvezejo, formos pasidare isplaukusios.

Nusprendziau, kad organizmo valymas man butinas ( dietos laikytis nebenoriu, nes svoris normalus, tik su formomis blogai) ir gales pagelbeti.
Tad nuo siandien pradedu savaites detoksikacijos programa, kurios tikslas isvalyti organizma ir vel atgauti energija, padailinti kuno formas.

Siandienos programa - arbata ( jokios kavos, nes jau jauciu nuo jos priklausomybe), vaisiai, ivairus darzoviu patiekalai, pagardinti zolelemis.
Uzsirasiau vakuminiam masazui, nes kunui verkiant reikia stangrumo. Jei isies dar iterpsiu 20 min. pasivaiskciojima greitu zingsniu.

Laukiu prisijungiant bendraminciu, kad detoksikuotis butu linksmiau 4u.gif
pukuotukas
Jungiuos ir as prie jusu, sunku jau darosi visom prasmem 4u.gif
zappy
Niekada nenaudojau sausų sėlenėlių, kažin ar sausas valgyt labai jau sveika g.gif

Čia iš straipsio apie vidurių užkietėjimą
''Vartojant kviečių sėlenas, būtina jas bent 3 val. brinkinti vandenyje ar sultyse. Įprastinė dozė yra 15 g per parą. Vartojant kviečių sėlenas, reikia gerti pakankamai skysčių, nes kitaip vidurių užkietėjimas gali dar labiau pasunkėti.''

iš čia
Noe
Sveikos, na, va, ir man reik imtis greitu priemoniu, kad atstatyt limfos veikla, o ir organizma isvalyt. Radau dar ir recepta su sultimis - greipfrutu, apelsinu, citrinu, - tai lyg savotiska 2 dienu dieta, vien jomis maitintis. Ar kas bandet si metoda? Ilgalaikiu dietu laikytis neturiu nei valios, nei noro, o ir poreikis nelabai didelis. Tik su apelsino odele kovot reik doh.gif Pasidalinkit patirtim ax.gif
Papildyta:
Beje, pradejus vartoto selenas, kiek laiko reik tai daryt? ax.gif
zappy
Info iš vaiva.lt (truputį pacitavau , žemiau esančioje nuorodoje rasite viską plačiai aprašyta)
''Pateikiama keletas organizmo valymo receptų – valymas sultimis, veido ir odos raukšlių naikinimas, storosios ir tiesiosios žarnų valymas, kepenų ir inkstų valymas, druskų valymas iš sąnarių, vėžio gydymas ir profilaktika. Šių patarimų pagalba pagerinsite savo organizmo savijautą, atgausite jėgas ir gyvenimo džiaugsmą. Pasinaudodami pateikta medžiaga sumažinsite cheminių medicininių preparatų naudojimą, o gal ir įvaldę šių receptų techniką, ateityje visai atsisakysite chemijos ir naudosite tik gamtos auginamais ir teikiamais natūraliais vaistais.''

neblogas puslapis apie organizmo valymą

''Norite greitai išvalyti organizmą natūraliu būdu? Štai jums patarimai: reikėtų prieš pusryčius suvalgyti džiovintų slyvų (100 g.), šviežių daržovių ar kviečių sėlenų. Kviečių ar kitokių javų grūdų sėlenos apskritai galėtų būti vadinamos organizmo „šluota“.''
info iš http://www.anonsas.lt/portal/block/4/article/9296
Pilgatvis
sveikos,

gal kartais turite malachovo skanuota knyga organizmo valymas ir sveika mityba?
ax.gif
Speigė
laba, kas bande sita http://www.sveikaszmogus.lt/index.php?pagr...&naujid=248
forume merginos neblogai atsiliepia (skyrelyje "Moters sveikata"), gal kas is Jusu bande?
ajaja
sveikos merginos, esu nauja nare, vakar prisijungiau ir parasiau klausimuka kitoj temukej, bet ten merginos patare kreiptis cia, nes tenai patarejas jau kaip ir nebesilanko...

cia susije su organizmo valymu, gal kuri turit patirties sitame reikale

paskaiciusi Tombako knygele Kaip sveikai gyventi 150 metu emiausi organizmo valymo.
pirmiausia storosios zarnos valymas klizmomis, kursas 4 savaites. pirma savaite kasdien, antra - kas antra diena, trecia- kas trecia diena, - ketvirta- du kartus savaitej.
siuo metu esu ipusejus trecia savaite.... iskilo tokia problemele, kad savaime nebeeinu pas nykstukus didelio reikalo... toks vaizdas, kad viskas ateina iki storosios zarnos ir laukia klizmos, savaime niekas lauk neina geriu geruju bakteriju kapsules...maitinuosi kaip ir sveikai, o niekas nesidaro... jauciuosi tokia pilna, truputi ir galvele paskauda. zodziu nesmagu...
ieskojau internete informacijos, siuloma pabandyti selenu, arba isvis pagyventi sultim kelias dienas... laisvinamuju vaistu nesinori, vistiek tai butu tik trumpalaikis sprendimas...
buciau dekinga jei galetumete ka nors patarti is savo patirties?

tiesa, paskaiciau truputi jusu pasisakymu, tai galvoju reikes selenu paieskoti (as airijoj gyvenu) ir dar pasidaryti ta misini is dziovintu slyvu, datuliu, figu, abrikosu ir medaus... dar paskaiciau kad virti lesiai arba pupeles padeda reikalams judeti, tik kad neturiu patirties situ produktu valgyme, niekada ju nemegau, bet sveikatos labui suvalgyciau, gal galit patarti kaip ju pasigaminti? t.y. tiesiog issivirti vandeny su druska ir viskas, gal kokiu skaniu salotu receptu??

jeigu zinot kas tikrai galetu padeti buciau dekinga uz patarimus
Papildyta:
QUOTE(Pilgatvis @ 2009 06 03, 18:37)
sveikos,

gal kartais turite malachovo skanuota knyga organizmo valymas ir sveika mityba?
ax.gif
*

aha, as irgi labai ieskau tos knygos, gal kas zinot kur internetu galima nusipirkti ar atsisiusti?? g.gif
dijanule
sveikutes gal kuri bandet valyti organizma su arbata pu-erh g.gif ar tikrai veiksminga
maye
sveikos supermamos 4u.gif
noreciau prisideti prie jusus burelio, ar yra gyvu dar valanciu savo organizma mirksiukas.gif
maye
nera gyvu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pruse
Man kažkaip natūraliausia atrodo pabadauti, norėčiau kartą savaitėje vieną dieną nieko nevalgyti, bet kol kas neišeina, bandau tai daryti seniai, bet labai sunku susilaikyti blush2.gif Bet geriant tik vandenį man atrodo puikiai valosi organizmas g.gif
maye
QUOTE(pruse @ 2009 10 30, 19:19)
Man kažkaip natūraliausia atrodo pabadauti, norėčiau kartą savaitėje vieną dieną nieko nevalgyti, bet kol kas neišeina, bandau tai daryti seniai, bet labai sunku susilaikyti blush2.gif Bet geriant tik vandenį man atrodo puikiai valosi organizmas g.gif
*

vien nuo vandens??? drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pupik
Pagrinde tai nuo nevalgymo, galima badauti ir sausai. Su niekuo geriau neišvalysit, nes ko neveikia badas, to jau niekas neįveiks
Paskaitykit temą Gyvenimas pagal Polį Bregą - ten yra puikus ekspertas (jo nickas - Prijauciantis) tuo klausimu ir mielai konsultuoja (leisiu sau pareklamuoti, nes ko kas klausia, visuomet atsako išsamiai, nes pats yra praktikas)
renatukas07
Man tai sunkios tos iskrovos dienos doh.gif bet po ju jauciuos geriau thumbup.gif 4u.gif
Brunetė
Sveikos merginos , noriu prie jusu prisijungti , noriu numesti nemazai svorio ir tuo paciu issivalyti organizma , ar priimsit ? blush2.gif
maye
zinoma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
maye
ar jau apsirikai kokiu budu valysis organizma??
knoti
Nusipirkau trifalos milteliais thumbup.gif
Maniau uzversiu kojas lotuliukas.gif lotuliukas.gif neesu gerus nieko baisesnio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vesela
QUOTE(knoti @ 2009 11 23, 10:55)
Nusipirkau trifalos milteliais  thumbup.gif
Maniau uzversiu kojas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  neesu gerus nieko baisesnio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

o kas tai yra?? g.gif

as pradejau valytis organizma pasukomis ir selenomis, is pradziu menesi laiko kiekviena ryta isgerdavau bent viena puodeli pasuku, dabar jau savaite tas pasukas geriu su selenomis (idedu viena sauksta selenu ir uzpilu pasukomis, ir palieko bent 15 min) tik idomu kiek cia laiko man gerti, bent menesi tai tikrai zadu 4u.gif kolkas didelio pojucio nepajutau smile.gif
Kavytė
O aš turiu nuostabų preparatą organizmui valyti - aloe vera sultis smile.gif
vesela
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 29, 23:11)
O aš turiu nuostabų preparatą organizmui valyti - aloe vera sultis smile.gif
*

kaip kiek kada ir kokias geri? koks poveikis pasireiskia? smile.gif
Kavytė
QUOTE(vesela @ 2010 01 30, 02:27)
kaip kiek kada ir kokias geri? koks poveikis pasireiskia?  smile.gif
*

Ten litras , į dieną po pora šaukštukų išgerti reikia, bet paskui būtinai daug skysčių gerti reikia, kad visi nešvarumai iš organizmo su šlapimu pasišalintų smile.gif aloe vera sultys yra bendram organizmo stiprinimui, valymui, odos problemoms spręsti, bet mąstau dabar pradėt gerti forever freedom sultis - nuo sąnarių, nes labai skauda unsure.gif
vesela
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 30, 12:01)
Ten litras , į dieną po pora šaukštukų išgerti reikia, bet paskui būtinai daug skysčių gerti reikia, kad visi nešvarumai iš organizmo su šlapimu pasišalintų  smile.gif  aloe vera sultys yra bendram organizmo stiprinimui, valymui, odos problemoms spręsti, bet mąstau dabar pradėt gerti forever freedom sultis - nuo sąnarių, nes labai skauda  unsure.gif
*

na tokia info ir as radau apie aloe vera, bet klausiu ar jums pasireiskia kazkoks poveikis? 4u.gif
Kavytė
Be abejonės 4u.gif
vesela
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 31, 16:10)
Be abejonės  4u.gif
*

pvz koks? kokia ju kaina? kiek per diena isgerti, ir kiek is viso laiko reiktu jas gerti? smile.gif
Pranute
sveikos mergaites 4u.gif

daug domėjausi sveika mityba, organizmo valymu, perskaičiau daugybę knygų ir jau virš metų tai praktikuoju (su mažais nukrypimais blush2.gif ). atsikračiau 23 kg, mano ūgis 1,85, svėriau 96, o dabar 73, kas manau yra idealu. svoris pastovus. virškinimas idealus. savijauta liux.
permečiau akimis jūsų pasisakymus - man labai neaiškūs jūsų organizmo valymo būdai - pvz. pasukos su sėlenomis - ką konkrečiai tokiu būdu iš organizmo jūs norite išvalyti? smile.gif
aš žarnyną valiau klizmomis. kepenis kol kas valiausi tik 3 kartus - pirmą kartą išėjo apie 100 akmenų. antras ir trečias nebuvo tokie sėkmingi, akmenų buvo labai nedaug, bet šiaip visokių įdomybių buvo - gleivių, baltų siūlų ir pan.
taip pat išgėriau "troičiatkos" kursą, norėdama išvalyti iš organizmo kirmėles ir parazitus. bei čiulpiau aliejų, norėdama pašalinti toksinus. jau nuo rudens pradžios jokio valymo nebedariau ir pajaučiau didelį norą vėl išsivalyt žarnyną bei kepenis. manau kita savaitę vėl pradėsiu tuo užsiimti.
jeigu kartais norėtumėte kokių patarimų, mielai patarsiu ir papasakosiu konkrečiai smile.gif

knoti
QUOTE(Pranute @ 2010 02 11, 03:30)
sveikos mergaites  4u.gif

daug domėjausi sveika mityba, organizmo valymu, perskaičiau daugybę knygų ir jau virš metų tai praktikuoju (su mažais nukrypimais blush2.gif ). atsikračiau 23 kg, mano ūgis 1,85, svėriau 96, o dabar 73, kas manau yra idealu. svoris pastovus. virškinimas idealus. savijauta liux.
permečiau akimis jūsų pasisakymus - man labai neaiškūs jūsų organizmo valymo būdai - pvz. pasukos su sėlenomis - ką konkrečiai tokiu būdu iš organizmo jūs norite išvalyti? smile.gif
aš žarnyną valiau klizmomis. kepenis kol kas valiausi tik 3 kartus - pirmą kartą išėjo apie 100 akmenų. antras ir trečias nebuvo tokie sėkmingi, akmenų buvo labai nedaug, bet šiaip visokių įdomybių buvo - gleivių, baltų siūlų ir pan.
taip pat išgėriau "troičiatkos" kursą, norėdama išvalyti iš organizmo kirmėles ir parazitus. bei čiulpiau aliejų, norėdama pašalinti toksinus. jau nuo rudens pradžios jokio valymo nebedariau ir pajaučiau didelį norą vėl išsivalyt žarnyną bei kepenis. manau kita savaitę vėl pradėsiu tuo užsiimti.
jeigu kartais norėtumėte kokių patarimų, mielai patarsiu ir papasakosiu konkrečiai smile.gif
*

Laba diena smile.gif
norėjau pasiteirauti dėl žarnyno valymo, ar ką nors be klizmų dar naudojate? ax.gif
Vėjo pasaka
QUOTE(Pranute @ 2010 02 11, 02:30)
s
*

g.gif Tikrai įdomu. Gal galėtum konkrečiau... Kokią literertūra skaitei ir t.t. Ir kas ta "Troičiatka" lotuliukas.gif
maye
as valgau selenas noredama prasivalyti zarnyna, i tualeta einu 2kartus i savite. ir man padeda. 4u.gif
Vėjo pasaka
QUOTE(maye @ 2010 02 11, 11:02)
as valgau selenas noredama prasivalyti zarnyna, i tualeta einu 2kartus i savite. ir man padeda. 4u.gif
*

Man tai atrodo kad čia nėra gerai. g.gif
Pranute
QUOTE(maye @ 2010 02 11, 12:02)
*

sveikutes smile.gif

visų pirmą, tai tikrai žinau, kad ne viena aš čia skaičiau tas knygas. Pradėjau nuo Tombako, vėliau sekė Malachovas, Malovičko, Bregas, Vaišnorienė (ar Vaištarienė, Jezus Marija užkrito pavardė blush2.gif ) ir t.t.

Žarnyną valiau tik klizmom. Žinoma, geriausias organizmo valymas yra badavimas, tačiau ne kiekvienas sugeba badauti - tam reikia didelio psichologinio pasiruošimo. Man ir 1 dieną pabadauti yra kankynė, būnu pikta kaip širšė, bet tą lygį dar tikiuosi pasiekti smile.gif
taigi klizmas išbandžiau visokias - virintas vanduo su jūros druska, virintas vanduo su šviežiai spaustom citrinos sultim ir netgi urina bei virinta urina. tiesiog kiek supratau iš viso to ką skaičiau ir po to, kai pati dariau, supratau, kad po badavimo tai iš tiesų veiksmingiausias būdas išsivalyt žarnyną. ir bijot ar šlykštėtis tikrai nėra ko. pirmieji kartai užtrunka kiek ilgiau, o po to kai jau ir žarnynas apsivalo ir kai pramoksti - viskas pasidaro labai greit ir paprastai smile.gif

maye, čia teisingai parašei? 2 kartus per savaitę eini į tualetą ar turėjei galvoje per dieną?
sėlenos žarnyno tikrai neišvalys - žarnyno valymo esme yra pašalinti žarnyne susikaupusius išmatų akmenis, kurie yra aplipę žarnyno sieneles, jų gali būti nuo 8 iki 15 kg. ir sėlenos tų akmenų nei atplaus nei atgramdys smile.gif sėlenos vadinamos "žarnyno" šluota todėl, kad skatina žarnyno peristaltiką ir gerina virškinimą. na taip, gal ir toksinų kažkiek pašalina iš žarnyno, tačiau tikrai ne išmatų akmenų. aš jas naudoju kaip maisto papildą, dedu į patiekalus smile.gif

troičiatka tai čia toks natūralus maisto papildas, na atseit kirmeles ir parazitus iš organizmo šalina gvazdikėlis, bitkrėslė ir paprastasis kietis (pelynas), tai va troičiatka kaip tik ir susideda iš šių vaistažolių. pirkau ją širdažolės vaistinėje.
maye
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2010 02 11, 12:47)
Man tai atrodo kad čia nėra gerai.  g.gif
*

pasitaisysiu, eidava senaiu 2 kartus i sevaite, dabar kasdien blush2.gif
Vėjo pasaka
QUOTE(Pranute @ 2010 02 11, 11:57)
troičiatka tai čia toks natūralus maisto papildas, na atseit kirmeles ir parazitus iš organizmo šalina gvazdikėlis, bitkrėslė ir paprastasis kietis (pelynas), tai va troičiatka kaip tik ir susideda iš šių vaistažolių. pirkau ją širdažolės vaistinėje.
*

Gal galima plačiau... Kaip pasigaminti ir kaip daryti?
Pranute
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2010 02 11, 14:52)
Gal galima plačiau... Kaip pasigaminti ir kaip daryti?
*

na matai, as pati nesigaminau, todėl tiksliai nepasakysiu kaip reikėtų daryti - tiesiog manau kad reikėtų visus tris ingridientus sumalti su kavamale ir po kažkokį kiekį kasdien išgert. neturiu šiuo metu tos knygos, kurioje buvo tiksliai aprašyta - daugelį knygų skolinausi, o savo nemažai knygų pati esu paskolinus.
aš pirkau jau pagamintą kapsulėse - tai ten po 2 kapsules į dieną. taip ir vadinasi rusiškai "troičiatka".

pirkau vaistinėje Širdažolė Vilniuje, bet čia va radau internete sąrašiuką homeopatinių vaistinių:
http://www.e-vaistine.lt/katalogas/specializuotos-vaistines

gal ir jose būtų. o gal galima pasiskambint ir pasiklaust.
juste10
Pranute,parasykite zarnyno valymo principa klizma.Kiek laiko ir kokiu intervalu tai daryti?Ir dar domina toksinu valymas aliejumi-kaip atliekama procedura ir trukme?Domintu ir kepenu valymas,bet prisibijau,ten gerti alieju su citrinos sultim ir kaitinti?Aciu
juste10
Turguje pas bobulytes,kurios prekiauja rusiskais vaistais klausiau-TROICIATKA kainuoja 23 lt,bet sake ji yra nuo kirmeliu.
Pranute
QUOTE(juste10 @ 2010 02 21, 14:34)
Turguje pas bobulytes,kurios prekiauja rusiskais vaistais klausiau-TROICIATKA kainuoja 23 lt,bet sake ji yra nuo kirmeliu.
*

taip, nuo kirmeliu ir parazitu. gaila neprisimenu kiek vaistineje kainuoja g.gif
Pranute
QUOTE(juste10 @ 2010 02 18, 23:39)
Pranute,parasykite zarnyno valymo principa klizma.Kiek laiko ir kokiu intervalu tai daryti?Ir dar domina toksinu valymas aliejumi-kaip atliekama procedura ir trukme?Domintu ir kepenu valymas,bet prisibijau,ten gerti alieju su citrinos sultim ir kaitinti?Aciu
*

Na žarnyno valymas trunka mėnesį. Pirmą savaitę klizma daroma kasdien, antrą - kas dvi dienas, trečią - kas tris, ir paskutiniąją - du kartus per sav. po rekomenduojama kartą per savaitę, bet aš nedarau.
Klizma - tai šiuo atveju kalba eina apie irigatorių (didelę guminę puslę, 2 litrų talpos ar pan.).Vaistinėse parduoda tokias - į komplektą įeina ir guminė žarnelė, kurią reikia prijungti, bei antgaliai, geriau ilgesnis.
aš vandenį užvirinu puode, elektrinis virdulys, bent jau maniškis, mėgsta kaupti kalkes. taigi užvirinam pradžiai 1,5l vandens, vėliau, kai jau žarnynas švaresnis, galima ir 2l. Atvėsinam iki kūno temperatūros. Galimi du variantai - arba ištirpint vandenyje porą šaukštų jūros druskos, arba išspaust keletą šaukštų (na aš iš akies išspaudžiu maždaug pusę citrinos) citrinos sulčių, bet švarių - be minkštimo ir kauliukų.
patepti žarnelės bei savo "antgalį" alyvuogių aliejum smile.gif
pakabinti irigatorių, jau pilną vandens kur nors vonioje aukščiau, atsistoti ant keturių, galvą palenkti žemiau, kad vanduo subėgtų lengviau ir pirmyn. tačiau žarnelę reikia nuolat užspausti, kad vanduo bėgtų lėtai, palaukti, kvėpuoti giliai, nes kitaip vanduo pradės begt laukan. po to, kai visas vanduo subėgs, rekomenduojama minutę pastovėti "žvakės" pozoje, pusę minutės "plūgo" pozoje (kai kojas nuleidžiame už galvos) ir tada gulėti ant dešiniojo šono, kol užsimanom į tualetą. sakoma, kad klizmavimas baigtas, kai pagaliau padarome "mažąjį" reikalą.
tačiau, jeigu jaučiasi, kad liko vandens, tai reikia visaip bandyt jį išprašyt lauk- šokinėti, pamasažuoti pilvą. va ir viskas.
o kalbant apie aliejų, tai reikia čiulpti nerafinuotą saulėgrąžų aliejų. paimam gerą gurkšnį aliejaus ir čiulpiame koki 15min ar 20, žodžiu tiek, kad finale aliejus taptų skystas ir baltas baltas. iš pat pradžių, tik pradėjus čiulpti - jis gali sutirštėt, bet vėliau suskystėja, ir jeigu čiulpiame teisingai ir pakankamai - pabala. išspjovus reikia burną gerai praskalauti karštu vandeniu. šiaip tai čiulpti galima kasdien - ryte
ir vakare, arba tik 1 kartą per dieną, bet kuo dažniau, tuo geriau. o trukmės nėra - mėnesiais, metais ar kad ir visą gyvenimą.
Berods Malovičko rašo, kad užspjovus tokį sučiulptą aliejų ant šuns - toje vietoje šuns kailio nebeliks, atseit kiek ten nuodo išspjauname smile.gif
kaip įrodyt ar tai tikrai veikia - nežinau, manau, svarbiausia tikėjimas, kad veikia smile.gif
tuo labiau, kai didelių pastangų tikrai nereikia.
valiausi vėl kepenis prieš 2 savaites, bet velnias ant 4 aliejaus stopkės apsivėmiau, nes jau tooookio šlykštumo aliejus buvo. jei kada kas valysitės - tai patariu negert Borges aliejaus, jau tokia šlykštybė verysad.gif
rrika
Pavasaris organizmo valymo metas smile.gif apie organizmą valančius preparatus galite pasiskaityti bei įsigyti svetainėje www.tiens-tianshi.lt 4u.gif
Baružėlė
sveikos gal kas vartojot Detoxil?kokie atsiliepimai apie jį?dabar mačiau jam akcija Euro vaistinėj vis dvejoju pirkt ar ne? blush2.gif
petrosike
QUOTE(Pranute @ 2010 02 28, 18:14)
Na žarnyno valymas trunka mėnesį. Pirmą savaitę klizma daroma kasdien, antrą - kas dvi dienas, trečią - kas tris, ir paskutiniąją - du kartus per sav. po rekomenduojama kartą per savaitę, bet aš nedarau.
Klizma - tai šiuo atveju kalba eina apie irigatorių (didelę guminę puslę, 2 litrų talpos ar  pan.).Vaistinėse parduoda tokias - į komplektą įeina ir guminė žarnelė, kurią reikia prijungti, bei antgaliai, geriau ilgesnis.
aš vandenį užvirinu puode, elektrinis virdulys, bent jau maniškis, mėgsta kaupti kalkes. taigi užvirinam pradžiai 1,5l vandens, vėliau, kai jau žarnynas švaresnis, galima ir 2l. Atvėsinam iki kūno temperatūros. Galimi du variantai - arba ištirpint vandenyje porą šaukštų jūros druskos, arba išspaust keletą šaukštų (na aš iš akies išspaudžiu maždaug pusę citrinos) citrinos sulčių, bet švarių - be minkštimo ir kauliukų.
patepti žarnelės bei savo "antgalį" alyvuogių aliejum smile.gif
pakabinti irigatorių, jau pilną vandens kur nors vonioje aukščiau, atsistoti ant keturių, galvą palenkti žemiau, kad vanduo subėgtų lengviau ir pirmyn. tačiau žarnelę reikia nuolat užspausti, kad vanduo bėgtų lėtai, palaukti, kvėpuoti giliai, nes kitaip vanduo pradės begt laukan. po to, kai visas vanduo subėgs, rekomenduojama minutę pastovėti "žvakės" pozoje, pusę minutės "plūgo" pozoje (kai kojas nuleidžiame už galvos) ir tada gulėti ant dešiniojo šono, kol užsimanom į tualetą. sakoma, kad klizmavimas baigtas, kai pagaliau padarome "mažąjį" reikalą.
tačiau, jeigu jaučiasi, kad liko vandens, tai reikia visaip bandyt jį išprašyt lauk- šokinėti, pamasažuoti pilvą. va ir viskas.
o kalbant apie aliejų, tai reikia čiulpti nerafinuotą saulėgrąžų aliejų. paimam gerą gurkšnį aliejaus ir čiulpiame koki 15min ar 20, žodžiu tiek, kad finale aliejus taptų skystas ir baltas baltas. iš pat pradžių, tik pradėjus čiulpti - jis gali sutirštėt, bet vėliau suskystėja, ir jeigu čiulpiame teisingai ir pakankamai - pabala. išspjovus reikia burną gerai praskalauti karštu vandeniu. šiaip tai čiulpti galima kasdien - ryte   
ir vakare, arba tik 1 kartą per dieną, bet kuo dažniau, tuo geriau. o trukmės nėra -  mėnesiais, metais ar kad ir visą gyvenimą.
Berods Malovičko rašo, kad užspjovus tokį sučiulptą aliejų ant šuns - toje vietoje šuns kailio nebeliks, atseit kiek ten nuodo išspjauname smile.gif
kaip įrodyt ar tai tikrai veikia - nežinau, manau, svarbiausia tikėjimas, kad veikia smile.gif
tuo labiau, kai didelių pastangų tikrai nereikia.
valiausi vėl kepenis prieš 2 savaites, bet velnias ant 4 aliejaus stopkės apsivėmiau, nes jau tooookio šlykštumo aliejus buvo. jei kada kas valysitės - tai patariu negert Borges aliejaus, jau tokia šlykštybė  verysad.gif
*

Pranute, kaip valytis kepenis? Ir ar klizma valantis organizma valyti geriau ryte ar vakare -- trubut ta menesi ir valgyt reikia itin renkantis sveika maista bei jokio alkoholio?

Pranute
QUOTE(petrosike @ 2010 04 08, 13:13)
Pranute, kaip valytis kepenis? Ir ar klizma valantis organizma valyti geriau ryte ar vakare -- trubut ta menesi ir valgyt reikia itin renkantis sveika maista bei jokio alkoholio?
*

na ta menesi zinoma geriau maitintis sveikai, neapkraut virskinimo mesom, bulvem ir pan. be to, neblogai butu ir gerasias bakterijas gert (bifoval ir pan., nors kiek ten tose kapsulese dar yra isslike tu gyvu bakteriju, tai irgi klausimas) gal netgi geriau gerti papildus - Dida, kurie neleis isbujot blogosiom bakterijom. na ir siaip, jei manoma, kad issivaliau zarnyna ir toliau valgau bet ka, tai nezinau ar yra prasme valytis ta zarnyna:) reikia ir mitybos iprocius keist is esmes.

o kepenu valymo procedura tai cia tokia mini operacija. procesas trunka 2 dienas. negalima nieko valgyt, o jau pacios "operacijos" metu reikia gert alyvuogiu alieju... jei tikrai manai, kad esi tam pasiryzus, tai aprasysiu visa procedura smulkiai:) nors ivedus google "kepenu valymas" tikrai rasi daug issamiu aprasymu:) netgi su akmenu nuotraukom:)
petrosike
QUOTE(Pranute @ 2010 04 19, 00:31)
na ta menesi zinoma geriau maitintis sveikai, neapkraut virskinimo mesom, bulvem ir pan. be to, neblogai butu ir gerasias bakterijas gert (bifoval ir pan., nors kiek ten tose kapsulese dar yra isslike tu gyvu bakteriju, tai irgi klausimas) gal netgi geriau gerti papildus - Dida, kurie neleis isbujot blogosiom bakterijom. na ir siaip, jei manoma, kad issivaliau zarnyna ir toliau valgau bet ka, tai nezinau ar yra prasme valytis ta zarnyna:) reikia ir mitybos iprocius keist is esmes.

o kepenu valymo procedura tai cia tokia mini operacija. procesas trunka 2 dienas. negalima nieko valgyt, o jau pacios "operacijos" metu reikia gert alyvuogiu alieju... jei tikrai manai, kad esi tam pasiryzus, tai aprasysiu visa procedura smulkiai:) nors ivedus google "kepenu valymas" tikrai rasi daug issamiu aprasymu:) netgi su akmenu nuotraukom:)
*

Aciu Pranute uz atsakymus. Jau praejusia savaite (kasdien) drariausi z valyma. sunku man... tas pagulejimas ant sonu sunkiai pavyksta - nes reik lekt ant klozeto. Taciau po proceduros (ja dariausi vakarais) koks malonumas krist i lova. Rasote, geriau neapkraut organizmo mesos, bulvem - tai reiskia ju visai atsisakyti? Ir ka reiskia "is esmes" keisti mitybos iprocius?
Pranute
QUOTE(petrosike @ 2010 04 19, 16:25)
Aciu Pranute uz atsakymus. Jau praejusia savaite (kasdien) drariausi z valyma. sunku man... tas pagulejimas ant sonu sunkiai pavyksta - nes reik lekt ant klozeto. Taciau po proceduros (ja dariausi vakarais) koks malonumas krist i lova. Rasote, geriau neapkraut organizmo mesos, bulvem - tai reiskia ju visai atsisakyti? Ir ka reiskia "is esmes" keisti mitybos iprocius?
*

na lovoj pagulet proceduros metu is tiesu problematiska... nes galima ir nesuspet:)) as tai kilimuka vonioj pasitiesiu...
mesos ir bulviu tai patarciau visai atsisakyt... bet cia baisiai ilga istorija.. ir apie mesa, ir bulves, ir mitybos iprocius... reiketu turbut ir atskira tema kurt...smile.gif
jei jau taip visai trumpai - tai valgyt kuo daugiau zalio, neapdoroto maisto - vaisiu, darzoviu (isskyrus bulves), riesutu, seklu bei kruopu (naturaliu ryziu, grikiu, soru, kynvos, avizu), pupeliu, zuvies, kiausiniu, kartais varskes (taciau pieno produktu vengti)... jei mesos labai norisi, tai vistiena ir kalakutiena - kokius 3 kartus per savaite... o paciu mitybos taisykliu yra nemazai.. ir maisto derinimas, ir kramtymas, ir vandens gerimas ir t.t. taciau labai norint viskas greit ismoxtama ir prie visko greit iprantama...
te verde
Sveikos, gal kas is jusu vartoja kokias tabletes, man nei klizmai, nei badavimai nepriimtini, noriu isvalyti organizma nuo toksinu ir pradeti vartoti vitaminus, bei keisti mityba. Busiu dekinga. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.