Pakalnute26
2010 11 30, 14:51
Sveika Miglete,
pastebejau, kad labai nuosirdziai ir profesionaliai patarinejate spalvu parinkimo klausimais. MAn irgi toks iskilo, prasuciau patarimo. Darom remonta, ir dabar reikai rinktis kambariams spalvas. Svetainej bus zidinys, jau turim odinius baltus baldus ir sekcija, kuri is tirkuju didoka, o pats kambarys apie 16-17 m2. Kokia spalva patartumet rinktis, kad nesumazint erdves? Ir apskrtitai, ar reiktu isskirt zidini kokia nors spalva, ar ijungt ji i bendra .... ???? Grindys bus azuolo spalvos, langai balti, lubos gibsines, nuleistos kiek virs zidinio ir kitos sienos (vadinamas antras lygis lubu halogenams). O is svetaines matosi virtuve per didziule nisa... O kokia spalva ten daryt? Baldai bus dramblio kaulo spalvos/kreminiai blizgus?
NA, zodziu, jei ka supratot, is mano padriko parasymo, patarkit prasau. Dekoju labai is anksto
Jei galima, butu geriau i az, Tema ne visada seku.
Kažkada radau internete kokios spalvos tarpūsavyje dera:
Pakalnute26
2010 12 02, 15:02
QUOTE(murce @ 2010 12 01, 15:58) Kažkada radau internete kokios spalvos tarpūsavyje dera: Aciu labai , bet jos visos labai ryyyyskios. As planuoju ka nors pastelinio. Pvz kokia drabmlio kaulo ar vadinama sampanine, tik tiesiog galvoju, koks akcentas -kita sienos spalva galetu paryskitinti ar pagyvinti kambari? Gal dar kar turite kokiu ideju? Brukstelkite. Dekoju is anksto
stai pas mane visos sienos dramblio kaulo spalvos, ir kambary gyvinu raudona spalva:  kita bendros patalpos puse:
Svajone_25
2010 12 06, 10:15
QUOTE(Blue @ 2010 12 02, 20:19) stai pas mane visos sienos dramblio kaulo spalvos, ir kambary gyvinu raudona spalva:
Labai grazu pas Jus  Pas mus irgi namuose dominuoja pastelines spalvos
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 12 06, 10:15) Labai grazu pas Jus  Pas mus irgi namuose dominuoja pastelines spalvos  ACIU tik va nesugalvoju kokio kilimo reikia cia
Svajone_25
2010 12 06, 10:24
QUOTE(Blue @ 2010 12 06, 11:19) ACIU tik va nesugalvoju kokio kilimo reikia cia  Pas mus svetaineje kilimas nedidelis, ovalo formos, sviesus su rudom juostom. Manau jums tikstu kazkas sviesaus su raudonu, nes raudonos spalvos pas jus taip pat yra interjere.
Pakalnute26
2010 12 06, 16:27
QUOTE(Blue @ 2010 12 02, 20:19) stai pas mane visos sienos dramblio kaulo spalvos, ir kambary gyvinu raudona spalva:
IS tiesu, pas jus labai grazu ir jauku. Ir baldai virtuves, turiu omenyje, stala ir kedes labai man patiko. Kur juos pirkote ir uz kiek (jei ne paslaptis), nes mes irgi tokio tipo planuojame. Dekui uz atsakyma is anksto Galima ir i az, jei nenorit forume rasyt (del reklamos)
kysa000
2010 12 08, 09:32
labai grazu! kur pirkote paveikslus? panasus ir man tiktu
QUOTE(kysa000 @ 2010 12 08, 09:32) labai grazu! kur pirkote paveikslus? panasus ir man tiktu  valgoajame kur kabo, tai piese pazystama vienoliktoke o svetaines paveikslai, pirkom pernai budami Rumsiskese per Uazgavenes mugeje. Jei neklystu kazkos panevezietis pardavinejo, jie labai paprastuciai, kaip kad vaikysteje liedavome spalvas ir dedavome stampus visokius su veidrodeliais
Sveikos, labai prašau pagalbos - gal kuri turite prisirinkusi svetainių pvz. Darysime remontą, kambarys pailgas (4m x 5m), standartiniam 2 kambarių bute, sukišti į jį reikia daug: sekcija 4 m. minkšta dalis 3-2-1 ir mažas rašomasis staliukas. Nežinau, kaip viską sudėti, kad būtų jauku. Prikabinu planelį šiokį tokį, kad įsivaizduotumėt apie ką eina kalba. http://public.fotki.com/Afralt/planas-svetaines/planas.htmlSekciją statytume prie raudonos sienos. Ačiū už idėjas
QUOTE(Blue @ 2010 12 02, 19:19) Labai gražus valgomojo stalas, gal pasidalintum kur pirkote, ar užsisakinėjote? Ačiū
irina2t
2011 02 17, 17:40
Mano sprendimas 
va čia labai gražūs tapetai, aplamai viskas labai suderinta, jauku ir miela http://irmahomestyle.blogspot.com/search/l.../Svetain%C4%97s
jolkute
2011 02 20, 16:41
Jau kelios dienos, kaip sedziu prie PC ir ieskau informacijos ax.gif gal galit, kas patarti, kokia spalva dazyti sienas? Musu namas medinis, todel lubas galvojam deti eko lentelemis baltomis (kad neskiltu). Pietu puseje yra 3 dideli langai, baldai sviesus (2 ir 3), wenge spalvos staliukas su dramblio kaulu, grindys - sviesus laminatas. Svetaine kartu su virtuve. Virtuve sviesi - grindys tamsesne rusva, o sienos sviesiai rusvom plytelem, baldai svieus. Prie laiptu i 2-a a. pradejom deti skaldyto akmens plyteles (rusvas, gelsvas, pilkas akmuo). Sienas norim tepti dekoratyviniu tinku. Tik neisivaizduoju, kokia spalva pasirinkti, kad nebutu viskas laaaabaaaaaaai sviesu. Svetaines baldus zadu pirkti wenge su dramblio kaulu. Svetaine nuo virtuves skiria du mediniai mano dekupazuoti stulpai. Labai lauksiu jusu nuomoniu smile.gif Rasiau kitoj temukej ta pati, bet ziuriu, kad sioj gal greiciau kas atsakys:)
QUOTE(jolkute @ 2011 02 20, 17:41) Jau kelios dienos, kaip sedziu prie PC ir ieskau informacijos ax.gif gal galit, kas patarti, kokia spalva dazyti sienas? Musu namas medinis, todel lubas galvojam deti eko lentelemis baltomis (kad neskiltu). Pietu puseje yra 3 dideli langai, baldai sviesus (2 ir 3), wenge spalvos staliukas su dramblio kaulu, grindys - sviesus laminatas. Svetaine kartu su virtuve. Virtuve sviesi - grindys tamsesne rusva, o sienos sviesiai rusvom plytelem, baldai svieus. Prie laiptu i 2-a a. pradejom deti skaldyto akmens plyteles (rusvas, gelsvas, pilkas akmuo). Sienas norim tepti dekoratyviniu tinku. Tik neisivaizduoju, kokia spalva pasirinkti, kad nebutu viskas laaaabaaaaaaai sviesu. Svetaines baldus zadu pirkti wenge su dramblio kaulu. Svetaine nuo virtuves skiria du mediniai mano dekupazuoti stulpai. Labai lauksiu jusu nuomoniu smile.gif Rasiau kitoj temukej ta pati, bet ziuriu, kad sioj gal greiciau kas atsakys:) O kodel Jus bijot to sviesumo? Sviesios spalvos visada dvelia svara ir sviezumu,o atsibodus ir ivedus kelis tamsesnius akcentus kas kart gausis vis naujai. Beto tamsios sienos sumazins erdve... Siulau pabandyti gelsvus atspalvius nuo dramblio kaulo iki labai svelnaus persiko. Jei baldai bus su dramblio kaulo spalva tikrai galit tokia pat spalva sienas dazyti ir jei atrodys per sviesu pagyvint visada galesit kokiais paveiksleliais ant sienu, nuotrauku remeliais tamsesniais ir kitom smulkmenom...
jolkute
2011 02 21, 12:38
Dekui uz patarima:) Kai pasidarysiu, pasirodysiu:)
pakasiukas
2011 02 22, 20:30
Labai labai prasau jusu nuomoniu apie svetaines galima isplanavima Valgomasis pereina i svetaines erdve. Galva suku ir taip ir kitaip.... Bet atrodo, kad as niekaip kitaip negaliu issisukti, tik kaip statydama minkstaja svetaines dali (galvojau apie dideli svetaines kampa) nugara i balkono langus. TV sistema ant dideles sienos   Nemoku naudotis jokiomis planavimo programomis Ismatavimai Plotis nuo didziosios sienos iki balkono 4m Siena tarp dideles sienos ir balkono (ziurint nuo sienos) 110cm siena, langas iki zemes 1.56cm, ir likutis sienos 1.34cm Toliau 40cm sienos ir 4.56m balkono durys-langai Uz bet kokia nuomone labai busiu dekinga
Tatyannaaa
2011 02 24, 17:27
Sveikutes forumietes  Atleiskite, kad gal ne visai pagal sia tema, nors ir susije su svetaine.  Noriu paklausti gal kazka zinote, kaip yra su baldu isvezimu is Lietuvos i Baltarusija? Tiesiog mano draugams is Minsko Vilniuje patiko tokie modernus svetaines baldai, bet va dvejoja atseit del isvezimo, kad gali buti sudetinga muitineje ir tt. Gal pas kazka kokie nors giminaiciai is Baltarusijos jau ta dare? Gal kazka zinote sia tema? Labai pagelbetumete jei kazka zinotumete. Aciu.
Šituos baldus darbu kopijuoja vosne kas antra baldų gamintojų firmelė  Bet ir man jie gražūs
QUOTE(Tatyannaaa @ 2011 02 24, 18:27) Sveikutes forumietes  Atleiskite, kad gal ne visai pagal sia tema, nors ir susije su svetaine.  Noriu paklausti gal kazka zinote, kaip yra su baldu isvezimu is Lietuvos i Baltarusija? Tiesiog mano draugams is Minsko Vilniuje patiko tokie modernus svetaines baldai, bet va dvejoja atseit del isvezimo, kad gali buti sudetinga muitineje ir tt. Gal pas kazka kokie nors giminaiciai is Baltarusijos jau ta dare? Gal kazka zinote sia tema? Labai pagelbetumete jei kazka zinotumete. Aciu. Nieko nesakau, grazus modeliukai, ir "paciupinti" kokybiski, nu bet kaina  man uz patikusi modeli paprase 12 t.
QUOTE(pakasiukas @ 2011 02 22, 21:30) Uz bet kokia nuomone labai busiu dekinga  As tai siulau jokiais budais nedeti, nugara i balkona... TV sistema tikrai galima kazkaip imontuoti ant tu mazesniu sienu juk yra visokiu imantrybiu kaip televizoriu ant sienos pritvirtinti ir i visas puses sukioti jei saule apsviecia, o kita aparatura irgi manau tikrai tilps. Juk ne aparaturoje svetaines grozis... O vien ko verti tokie dideli langai ir atsiveriantis vaizdas, neuzdenkit ju baldais O minkstaja dali prie ilgosios sienos arba netgi kampo ilgesniaja dali statmenai ilgajai sienai aisku reikia realiai pasiziuret ar uztenka vietos patogiam praejimui. Ir visgi man asmeniskai tokiam kambary graziau ziuretusi baldeliai 3+2+1 ir netgi 3+1+1 Va tokia mano nuomone
Pakasiukas, jei Jus norite kampo, tai gal taip galima būtų statyt?  Nors man atrodo irgi gražiau 3+2  ir galima taip kampu statyt O prie to sofos sienelės, kuri ne prie sienos, galima dar pastatyt kokią konsolę ar tokio tipo komoda, ant kurios galima pastatys gėles vazoje ir pan, aišku čia jau dekoras, jau grybauju  bet tokiu būdu galima atskirt svetainę nuo valgomojo
mazojiR
2012 02 02, 11:35
Sveikos, noriu patarimo, musu svetaine 30kv. noreciau kazko tokio (baldu istatymo ie apsvietimo), tik spalva pilka (sviesi) su zalia (tamsi).  bet turim problema, kadangi is seno namo darom naujasni, kambario aukstis 2,42cm. Kaip vizualiai ji " paaukstinti"? Apsvietima MB nori palikti toki kaip foto, tik vietoj sviestuvo virs stalo, kabinti masivesni ir siek tiek auksciau
knopke20
2012 02 10, 09:57
Sveikos, gal kas koki patarima turesit  turime svetaines tokia spalva kokios spalvos minksti baldai prie jos labiausiai deretu?
QUOTE(Sara33 @ 2011 03 06, 16:07) Nieko nesakau, grazus modeliukai, ir "paciupinti" kokybiski, nu bet kaina  man uz patikusi modeli paprase 12 t.  As siandien panasius uzsisakiau: bus 2 pakabinamos spintos 120 cm. aukscio ir 60 cm. plocio ir 2 dideli stalciai apacioje. Kiekvienas 120 cm. ilgio. Bus baltas lakas. Uz viska nepilnai 5000 lt..
_Smalsutė_
2012 02 10, 13:26
QUOTE(knopke20 @ 2012 02 10, 10:57) Sveikos, gal kas koki patarima turesit  turime svetaines tokia spalva kokios spalvos minksti baldai prie jos labiausiai deretu? Gal kažkas panašaus, kaip kolona  (labai ji vieniša tokios spalvos), nors spėju, kad realiai atrodo dar kitaip.
Moonlight
2012 02 10, 15:12
QUOTE(agotas @ 2012 02 10, 12:45) As siandien panasius uzsisakiau: bus 2 pakabinamos spintos 120 cm. aukscio ir 60 cm. plocio ir 2 dideli stalciai apacioje. Kiekvienas 120 cm. ilgio. Bus baltas lakas. Uz viska nepilnai 5000 lt.. Idek pasirodyti, kai jau turesi pastatytus
QUOTE(agotas @ 2012 02 10, 12:45) As siandien panasius uzsisakiau: bus 2 pakabinamos spintos 120 cm. aukscio ir 60 cm. plocio ir 2 dideli stalciai apacioje. Kiekvienas 120 cm. ilgio. Bus baltas lakas. Uz viska nepilnai 5000 lt.. Čia iš "Ail Design" užsisakėte ar gaminsitės pas kažką? Paskutiniu metu labai krito į akį balti baldai, kaži ant jų nesimato pirštų antspaudų?
QUOTE(xjurga @ 2012 02 10, 17:01) Čia iš "Ail Design" užsisakėte ar gaminsitės pas kažką? Paskutiniu metu labai krito į akį balti baldai, kaži ant jų nesimato pirštų antspaudų? Gaminsim ten, kur ir virtuve. Ant to lakuoto, tai kazkiek matosi is sono, o tiesiai ziurint tai nea. Papildyta:QUOTE(Moonlight @ 2012 02 10, 16:12) Idek pasirodyti, kai jau turesi pastatytus  Idesiu idesiu, bet kol dar padarys, tai tik kovo galas bus
knopke20
2012 02 10, 20:19
QUOTE(Sara33 @ 2011 03 06, 16:07) Nieko nesakau, grazus modeliukai, ir "paciupinti" kokybiski, nu bet kaina  man uz patikusi modeli paprase 12 t.  pas mus dabar ir truputi panasaus stiliaus baldai stovi tai esu labai patenkinta  va tokie pius dar sekcija prie sio yra tokia bures formos lenkta, kuri labai grazi man,tik aisku daug pigesni sie QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 02 10, 14:26) Gal kažkas panašaus, kaip kolona  (labai ji vieniša tokios spalvos), nors spėju, kad realiai atrodo dar kitaip. nu ta kolona ne vienisa dar dvi tokios yra  as ir linkstu prie tokiu spalvyciu kazkodel. Aciu uz patarima
QUOTE(knopke20 @ 2012 02 10, 10:57) Sveikos, gal kas koki patarima turesit  turime svetaines tokia spalva kokios spalvos minksti baldai prie jos labiausiai deretu? Tokiu spalvu musu miegamasis ir mes derinom tamsios rudos spalvos gelezine lova su kremines spalvos ale sendinta komoda ir lovos spintelem. Dar pazaidziau su tamsesnem ir sviesesnem pagalvelem irgi tokiu tonu, kreminiu atspalviu remeliais... Artimieji ir sveciai giria, kad grazus miegamasis, tai galvoju neprasovem
Sveiki, nesu tikra ar į gerą temą pataikiau, bet visgi klausimas susijęs su svetainės siena, tad gal tiks Nusipirkom butą su baldais ir atliktu remontu, baldų jau atsikratėm, nes mums realiai jų nereikėjo, bet išlindo nemalonus dalykėlis susijęs su siena- senieji savininkai buvo užkabinę paveikslą, kurio rėmai uždažė sieną svetainėje, remonto neplanavom daryti, bet tokio paveikslo taip pat nenoriu Išnaršiau internetą ieškodama idėjų, svarstėm ir apie kelias juostas tapetų(mačiau sekcijų temoje gražų pavyzdį) ir apie atitinkamo dydžio naujo paveikslo pirkimą, bet labiausiai turbūt patiko mintis apie sienų lipdukus. Gal kas naudojuote tokius dalykėlius sienų dekoracija? Kokie būtų atsiliepimai apie juos? mano plėmas 50x70 cm dydžio, tad reikėtų arba tokios juostos arba kokių smulkių detalių, panašių į tai. Sienos pas mus šviesiai žalsvos, tad nelabai daug atspalvių tiktų...Ačiū kas patars
Manau, kad sia problema labai lengva istaisyti arba nusipirkus viena rulona kokiu tai grazaus rasto tapetu arba netgi keliais tonais sviesesniu ar tamsesniu dazu ir nudazyti kiek ten butina. Islaidos labai optimalios pasistengus sutilptumet iki 50Lt. O ir labai graziai pagyvintumet svetaine... O lipdukai ar foto tapetas gal ir grazu, bet reikia su jais labai atsargiai esu macius neviena sugadinta kambari... Foto tapeta reikia pirkti geros kokybes tiek del klijavimo, tiek del prieziuros. O lipdukai irgi gali atrodyti labai pigiai kaip kicas... Lengviausia (ypac jei tokiu dalyku dar nesat dare) ir manau tikrai nesuklystumet su pora juostu tapeto, o tapetu tikrai yra labai ivairiu ir graziu...
Pasiskolinau svetimą paveiksliuką iš kitos temos  vaizdas man labai patinka, bet pas mus sienos šviesiai žalsvos, net neįsivaizduoju kokios spalvos tapetus reikėtų derinti prie jų Patinkanti siena  Pabandžiau paieškoti internete panašios spalvos sienų, neradau, bet radau virtuvės spalvą panašią:
QUOTE(Potrė @ 2012 02 12, 21:28) Pabandžiau paieškoti internete panašios spalvos sienų, neradau, bet radau virtuvės spalvą panašią:  Tapetu tikrai rasite derinti prie tokios spalvytes, nerasite zalsvos labai tiks ir smelio, dramblio kaulo ar net rusvos atspalviai. Bet ir zalsvos puikiai rasite si spalva tapetuose tikrai dazna...
Sveiki.reikia patarimo.svetaine isdazyta drablio kaulo spalva ir prie vienos sienos yra tapeto juosta viena uzklijuota juoda su baltu. ant sios sienos planuoju deti televizoriu ir maza sekcija juoda (na greiciau ten gaunasi lentynos tokios nei sekcija).o kitoje kambario puseje deti juoda odini kampa.kazin ar tiks?neatrodys kambaryje per daug juodos spalvos jeigu ir sekcija juoda ir juodas kampas?nes dar yra galvojimas apie kremines spalvos odini kampa ir ta juoda sekcija,bet vel gi bijau kad tas kampas prie tokiu sviesiu sienu neatrodys gerai  o jeigu kampas juodas ir sekcija baltu su juodu?gal turit kas kokiu patarimu,nes neapsisprendziu niekaip
stai kaip atrodo musu svetaine dabar
kristi777
2012 02 13, 10:08
Per tamsu nemanau, kad butu, nes visa kita lieka sviesu. Galima butu balta staliuka parinkti. Kaip tik galvociau, kad jei vienoj kambario pusej paliksit juoda spinta, o visa kita sviesu, tai svoris ir kris i sita puse, kazko truks kitam gale.
O as kaip tik atsisakyciau juodu baldu, jau teko gyventi su tokiais 6 metus ir kai pardavinejom buta viska palikau. Atsibodo kas ryta su skuduriuku valyti dulkes ne tik nuo komodos, bet ir nuo odiniu baldu. Didziausias komaras budavo, kai sviecia saule pro langus, tai baldai atrodydavo, kad menesi nenaudoti buvo, tiek dulkem nusesti Aisku gyvensit Jus, tai Jums ir spresti Man asmeniskai daug graziau jei tik atskiros baldo detales buna juodos nei visas baldas kaip juodulys...
balbetka
2012 02 13, 15:19
QUOTE(knopke20 @ 2012 02 10, 09:57) Sveikos, gal kas koki patarima turesit  turime svetaines tokia spalva kokios spalvos minksti baldai prie jos labiausiai deretu? Kokiais dazais cia dazyta? Labai patiko spalvos, ypatingai kolonos
QUOTE(NirN @ 2012 02 12, 20:44) Tapetu tikrai rasite derinti prie tokios spalvytes, nerasite zalsvos labai tiks ir smelio, dramblio kaulo ar net rusvos atspalviai. Bet ir zalsvos puikiai rasite si spalva tapetuose tikrai dazna... Bandysim ieškoti  Šiandien vyras atstumė kitame kambaryje komodą su veidrodžiu, ir ką, nuo jos irgi per visą sieną žymės  Vat ir nusipirk "suremontuotą" butą  Reikės galvoti ir čia ką pasidaryti...
knopke20
2012 02 15, 21:01
QUOTE(balbetka @ 2012 02 13, 16:19) Kokiais dazais cia dazyta? Labai patiko spalvos, ypatingai kolonos  truputi kokybe prasta foto  , bet spalvos realybej tik ciut ciut ryskesnes, kolonos tokios grynai pienisko sokolado, o sienos tai nezinau kaip pavadinti sia spalva  nes mes ja dar maisem su baltais, nes buvo per tamsi realiai  . Dazai sios http://www.elektrapro.lt/lt/ecat/product/i.../dazai_supermat firmos supermat, spalvu koduku nepamenu reiketu paieskoti dar like kibirai su kodukais
balbetka
2012 02 19, 22:49
QUOTE(knopke20 @ 2012 02 15, 21:01) truputi kokybe prasta foto  , bet spalvos realybej tik ciut ciut ryskesnes, kolonos tokios grynai pienisko sokolado, o sienos tai nezinau kaip pavadinti sia spalva  nes mes ja dar maisem su baltais, nes buvo per tamsi realiai  . Dazai sios http://www.elektrapro.lt/lt/ecat/product/i.../dazai_supermat firmos supermat, spalvu koduku nepamenu reiketu paieskoti dar like kibirai su kodukais  Paziurekit kada prie progos, jei nesunku
QUOTE(NirN @ 2012 02 12, 20:44) Tapetu tikrai rasite derinti prie tokios spalvytes, nerasite zalsvos labai tiks ir smelio, dramblio kaulo ar net rusvos atspalviai. Bet ir zalsvos puikiai rasite si spalva tapetuose tikrai dazna... Atėjau pasidžiaugti, kad visgi atsikratėm galvos skausmo ir nebeturim jau žalių sienų  Nusipirkom dažų ir draugės vyras gražiai viską uždažė, dabar žymiai mielesnis kambarys Jei kam įdomu, galėsiu kurią dieną įkelti foto prieš ir po dažymo
QUOTE(Potrė @ 2012 02 20, 07:20) Atėjau pasidžiaugti, kad visgi atsikratėm galvos skausmo ir nebeturim jau žalių sienų  Nusipirkom dažų ir draugės vyras gražiai viską uždažė, dabar žymiai mielesnis kambarys Jei kam įdomu, galėsiu kurią dieną įkelti foto prieš ir po dažymo  idomu idomu sveikos, jungiuos ir as i jusu pokalbius  kraustysimes i buta, kuriame svetaine ilga ir siauroka ir nera super didele (4,52*3,17) ir dar toje ilgesneje sienoje per viduri imontuotas zidinys, dabar mastau, kaip isplanuoti, kad tilptu sofa (ateity kampas), kavos staliukas, tv pailgas stalas/komoda ir pietu stalas  ir dar vietos gerai kad liktu mazam kompo staliukui ir vaikui palakstyt
Moonlight
2012 02 20, 10:57
QUOTE(Potrė @ 2012 02 20, 07:20) Atėjau pasidžiaugti, kad visgi atsikratėm galvos skausmo ir nebeturim jau žalių sienų  Nusipirkom dažų ir draugės vyras gražiai viską uždažė, dabar žymiai mielesnis kambarys Jei kam įdomu, galėsiu kurią dieną įkelti foto prieš ir po dažymo  Pasirodykit
QUOTE(DiD @ 2012 02 20, 10:57) idomu idomu sveikos, jungiuos ir as i jusu pokalbius  kraustysimes i buta, kuriame svetaine ilga ir siauroka ir nera super didele (4,52*3,17) ir dar toje ilgesneje sienoje per viduri imontuotas zidinys, dabar mastau, kaip isplanuoti, kad tilptu sofa (ateity kampas), kavos staliukas, tv pailgas stalas/komoda ir pietu stalas  ir dar vietos gerai kad liktu mazam kompo staliukui ir vaikui palakstyt  O ne per daug visko norisi i tokia patalpa sukisti ???? Jei visgi butinai norisi visko i si kambari siulau rinktis baldus kuo mazesniu ismatavimu. Po televizorium TV komoda jei ilgesne, tai kuo siauresne ziurekite, kad neuzimtu daug ploto, kavos staliuka irgi toki 50x50cm nedaugiau ypac jei pietu stala turesite, tai kavos staliukas daugiau del grozio bus. O kompo staliukas irgi manau nelabai reikalingas, geriau nesiojama kompiuteri, kuri ir ant kavos staliuko esant reikalui pasidesit ( bent jau as namuose stacionariu kompiuteriu beveik nesinaudoju Kai patalpa nedidele reikia labai apgalvoti kiek tas daiktas bus naudojamas, gal netgi TV komodele Jums nereikalinga juk TV galima ir pakabinti siais laikais... ir tik kokias simpatiskas lentyneles, kurios atliks komodos vaidmeni...  O ir pietu stalas apgalvokite ar juo daznai naudosites, nors as negaleciau gyventi be didelio stalo valgomajame, bet turiu nemazai pazistamu, kurie neturi erdviu namu ir iprate valgyti virtuveje prie pusbario. Jei nera pietu stalo, tada kavos staliuka galima ir didesni isigyti, kad patogu butu sveciams esant vaisintis. Taip, kad pries isikeliant labai apsvarstykite ko Jums reikia ka jau turite ka tikrai reikia isigyti. Kad nebutu, taip, kad isikelsite viska sustatysite ir nusivilsite nauju, bet apgrustu bustu...
QUOTE(DiD @ 2012 02 20, 09:57) idomu idomu sveikos, jungiuos ir as i jusu pokalbius  kraustysimes i buta, kuriame svetaine ilga ir siauroka ir nera super didele (4,52*3,17) ir dar toje ilgesneje sienoje per viduri imontuotas zidinys, dabar mastau, kaip isplanuoti, kad tilptu sofa (ateity kampas), kavos staliukas, tv pailgas stalas/komoda ir pietu stalas  ir dar vietos gerai kad liktu mazam kompo staliukui ir vaikui palakstyt  Gal kiek vietos sutaupyti padėtų staliukas transformeris kuris iš kavos staliuko persidaro į pietų stalą. Tokiais kiek atsimenu prekiauja Juodasis alksnis ir Ail design.   "Išmatavimai: 110 x 70 (140 x 110), H32/82 cm."
Tokį staliuką ir ''Baldų parkas" mačiau turi. Sakė veža iš Malaizijos
|
|